Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava Durumu (999 Sayfa olduğundan kapanmıştır)
acıbademdeyim totom dondu.. :D
20. katta oturuyoruz cepheler acik o yuzden fena firtina var
Görkem@ni@
19-12-2012, 22:32
Edirne' de kar bu akşam kendini göstermiş bile :D
G500 ve 4Motion hazır bekliyoruz G'de arazi 4 motionda kar lastiği var :D
Para çekeyim diye bankamatiğe gittim, 2dk yol, dönene kadar kuru soğuktan başım çatladı.. Fena serin..
Herşey hazır beklemedeyim
İstanbulun yakınlarınada gelse olur yorulmasın ben giderim ayağına :)
initial-D
19-12-2012, 22:59
tekirdağda biraz buz yağdı sonra kesildi
Ahmet Saraçoğlu
19-12-2012, 23:22
Ambarlı limana yakın 10. Kattayız... Bina sert rüzgarlarda bildiğin sallıyor tatlı tatlı.
edirneden canlı çekim :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/533529_4314114327984_20582113_n.jpg
ne zaman yağacak istanbula
Görkem@ni@
19-12-2012, 23:31
4motion Tiguan' la yanlamaya çıkmış arkadaşlar :D İstanbul' a da gelsin artık şu kar yaa :D
Perşembe yi Cuma ya bağlayan gece hem Ankara hem de İstanbul da muradımıza ereceğiz :D
ceyhun737
19-12-2012, 23:37
Sormak istediğim soru var kardeşlerim şu anda çekmeköy nişantepe de özyegin üniversitesindeyim yurtta kalıyorum genelde, aracım da okulun otoparkında pek sopuk olmuyor otopark ama genelde görüyprum çoğu araç sileceklerini kaldırmış benim de kaldırmama gerek var mı aracım clk?
ali_utku
19-12-2012, 23:37
Vay arkadas bende yarin gece yola çıkıyorum iç Anadolu'ya doğru.yine perişan olacam yollarda
Ruzgar fenaa beylikduzunde...
Eskişehir'de de yağacak gibi hava baya ılıklaştı :)
onursumer
19-12-2012, 23:43
Sormak istediğim soru var kardeşlerim şu anda çekmeköy nişantepe de özyegin üniversitesindeyim yurtta kalıyorum genelde, aracım da okulun otoparkında pek sopuk olmuyor otopark ama genelde görüyprum çoğu araç sileceklerini kaldırmış benim de kaldırmama gerek var mı aracım clk?
geceleri çok soğuk olduğunda buz yapıyor bendede alışkanlık kaldırıyorum
ceyhun737
19-12-2012, 23:44
Ama otopark yani dışarıya oranla bir hayli sıcak kalıyor yinede kaldırıp bırakmam mı gerekiyor?
yazdıgım hersey varsayım..hangısı mantıklıysa senın ıcın onu yap..
eğer sabah arabanı erken kullanıcaksan kaldır,silecekler cama yapışmaz.Ama sana bi öneri havaya kaldırdıgında buz olup donma ihtimali var :) o yuzden sılceklerını rulo gibi yap gazeteyle sar..Gazete ıslanır,donar ama kalıp gibi cıkarttınmı silceklerini dırek bırakabılırsın camın uzerıne..
Don vs olmicaksa,kar yagmıcaksa,sbah erken cıkmıcaksan bıyere gıtmıceksen gerek yok kasma bosuna..Bide on camda cok fazla kar varken sılcegını calıstırma.Baska bıseye gerek yok..
+ ekleme
soguk havalarda arabayı sabit oldugu yerde calıstırıp on cama biraz sıcak vurdurdunmu.5-10dk silcek donsa bile bır ufak darbeyle hepsı cozulur.Eger cozulmesse en hızlı sevıyeye al 1-2kez calıstır gene cozulur.. :)
ceyhun737
19-12-2012, 23:51
yazdıgım hersey varsayım..hangısı mantıklıysa senın ıcın onu yap..
eğer sabah arabanı erken kullanıcaksan kaldır,silecekler cama yapışmaz.Ama sana bi öneri havaya kaldırdıgında buz olup donma ihtimali var :) o yuzden sılceklerını rulo gibi yap gazeteyle sar..Gazete ıslanır,donar ama kalıp gibi cıkarttınmı silceklerini dırek bırakabılırsın camın uzerıne..
Don vs olmicaksa,kar yagmıcaksa,sbah erken cıkmıcaksan bıyere gıtmıceksen gerek yok kasma bosuna..Bide on camda cok fazla kar varken sılcegını calıstırma.Baska bıseye gerek yok..
+ ekleme
soguk havalarda arabayı sabit oldugu yerde calıstırıp on cama biraz sıcak vurdurdunmu.5-10dk silcek donsa bile bır ufak darbeyle hepsı cozulur.Eger cozulmesse en hızlı sevıyeye al 1-2kez calıstır gene cozulur.. :)
Teşekkürler hocam , peki şunu sorucam yani hani mesela dışarıda donuyoruz şuanda ama otoparka girince resmen oh diyoruz hani dışarıyla o kadar bir ısı farkı varken sizce donar mı silecekler? Pardon silecekler yazmışım bir tane sileceğim var:(:D
küçükyalıda hafif karla karışık yagmur yagıor sokak lambalarından görnüyor bitek
araba kapalı da mı ?
yahu donmaz ne donması allah aşkına :D benim kapalı garajım yarı açık(kapısı yok yani :D )dışarısı -8ken bile hiçbişeyim donmadı :D geçmiş yıllarda dışarısı -23 çekerken ,başka bir kapalı garajımda araba max -3 vs gösteriyodu.Ruzgar vs yemedıgı ıcın ztn donmaz ki :)
onursumer
19-12-2012, 23:54
Ama otopark yani dışarıya oranla bir hayli sıcak kalıyor yinede kaldırıp bırakmam mı gerekiyor?
kapalıysa boşver ya hiçbişe olmaz :)
küçükyalıda hafif karla karışık yagmur yagıor sokak lambalarından görnüyor bitek
Tatbakin onunde duran arac senin di mi :) Bende yatakta yatiyordum konuya yazasim geldi :D Fena bi ruzgar var, kar mar bilmem perde kapali :D
onursumer
20-12-2012, 00:24
feci ruzgar çıktı ya digiturkun ilk defa arada yayında kayma yaptığını gordum hemde sık sık goruntu bulanıyor :)
NakkaSss
20-12-2012, 00:39
Leventten bildiriyorum deli rüzgar var bulunduğumuz plazanın camlar uğulduyor :D
turbo&quattro
20-12-2012, 00:44
Kisin gelecegi fln yok :)
http://i1214.photobucket.com/albums/cc483/bekliyorum02/IMG_7399_zps33b7d731.jpg
ceyhun737
20-12-2012, 00:45
araba kapalı da mı ?
yahu donmaz ne donması allah aşkına :D benim kapalı garajım yarı açık(kapısı yok yani :D )dışarısı -8ken bile hiçbişeyim donmadı :D geçmiş yıllarda dışarısı -23 çekerken ,başka bir kapalı garajımda araba max -3 vs gösteriyodu.Ruzgar vs yemedıgı ıcın ztn donmaz ki :)
Araç kapalıda ya zaten üstünde ps3 lastikler var kış lastikleri almadım karda çıkarmayacağım arabayı yolda kalırım yoksa bir gıdım gidemem:D
kapalıysa boşver ya hiçbişe olmaz :)
ceyhun737
20-12-2012, 00:47
Çekmeköyden son haberler daha doğrusu şile yolu demek daha doğru olur acayip bir rüzgar var ve çok soğuk
Suadiyede hava 2 derece :)
bahçeşehirde bildiğin buz gibi soğuk+fırtına vari rüzgar mevcut. Araba -1 / -2 falan gösteriyodu zaten ya edirneye yada buraya yağıyo kar :D şuanlık bişey yok yağan kar/yağmur ama belli bugün yarın banko yağar
freelife
20-12-2012, 01:02
maltepenin tepesinde rüzgarlı ve 0 derece bir hava var...
okmeydanı
su an inanılmaz bir rüzgar ve soğuk var kar yok
Sokakta kalan evsizlere,hayvanlara,dısarıda çalışmakta olanlara,asker ocağındakilere ALLAH yardım etsin şükür evdeyız ısınıyoruz
redbaron
20-12-2012, 01:19
araç clk ysa bişi olmaz :D şaka maka çok soğuk ama ayaz yok yapışacak kadar soğuk yok dışarda. -5 ve ötesi lazım ...
redbaron
20-12-2012, 01:20
Kisin gelecegi fln yok :)
sizin orayı bilmemde burası baya soğuk :)
ceyhun737
20-12-2012, 01:39
Ya orda hani sileceği tekli ya belki ondan dolayı bir farklılığı vardır donma olayı ile ilgili ondan dolayı dedim:D Yoksa yanlış anlama kardeşim:)
tayreep_john
20-12-2012, 02:07
kurtköy -1 :)
Ataköydeyim fırtına tadında bir hava var 3 derece kar vs yok :)
Aynen Ataköyde bir cacık yok.
Tekirdağ ve Edirnede varken burda niye yok anlamıyorum :D
Saat 5bucukta dışarı çıkacağım bakalım yollar nasıl? Eve gelirken araba buzlanma uyarısı verip duruyordu.
BirkanYazici
20-12-2012, 05:40
Ince ince kar yagiyor mecidiyekoyde :)
E.Bozoglu
20-12-2012, 05:50
Bursada başladı kar :)
Acıbademde yağıyor arabaların üstleri ince film şeklinde tuttu :D .
Ayrıca bir bilgi: Boğaziçi köprüsünde buzlanma nedeniyle kaza olmuş büyük bir kaza köprü 2 yönlü olarak trafiğe kapatılmış durumda.O güzergahı kullanacakların bilgisine
Edit: Eğer hava koşulları böyle giderse hafta sonu falan tutmasa bile güzel yağabilir.
kelalper
20-12-2012, 06:03
Hava 1 derece toprak 4 dereceye düşmüş düne göre. İnce yağıyor ama tutması zor.
Kanka yap bi güzellik tuttur sunu :D Tuttursan tuttursan sen tutturursun :D
63owen63
20-12-2012, 07:23
Bahçelievler-şirinevler 0 derece civarı ve ciddi rüzgarlı.
ErenErdem
20-12-2012, 07:37
İstanbula kar gele dursun, ben geliyorum :D
bahçeşehirde bildiğin buz gibi soğuk+fırtına vari rüzgar mevcut. Araba -1 / -2 falan gösteriyodu zaten ya edirneye yada buraya yağıyo kar :D şuanlık bişey yok yağan kar/yağmur ama belli bugün yarın banko yağar
Demisim gece yagmis :) catilar cimler araba ustlerinde fln mevcut ve ayrica hala ayni ruzgar soguk var usuyorz reis :p :)
ensoztrk
20-12-2012, 07:39
Kütahyada ciddi kar var şuan geceden beri durmadı :)
O tutmadı ama biz bu soğuk sebebiyle ..fasını tuttuk :D
Kar yağmayıp bu istanbulun soğugunu kırmazsa sanırım 1 haftaya kalmaz donarız
beylikdüzü - bahçeşehir - hadimköy 1 saat 15 dakika, bilinçsiz sürücüler yüzünden işkence her kış olduğu gibi başladı gene
500 evlerde böle hafif hafif yagıyor ama acayip don yapmış heryer kayıyor ve çok soguk ..
sabah tuzla aydınlı hava alanı bolgeleri beyaz bi örtüyle kaplıydı simdi erimiş ama saglam bi yagıp sogugu kırması lazm dısarda nefes alınıcak gibi degil
burkaykalyon
20-12-2012, 08:08
Bütün haber siteleri ''flaş flaş flaş İstanbul'a yılın ilk karı düştü!'' yazıyor ya ayar oluyorum.2012 ocak-şubat ayında deli gibi kar yağdı yine 2012'deyiz. Her sene aynı hata...Uyuzum bu duruma :)
Aynştayn was here :D
Çengelköy'den bildiriyorum. Toto donduran bir soğuk var hafif hafif serpiştiriyor...
kelalper
20-12-2012, 08:09
Valla hava soğuk apartman bacaları gemi gibi tütüyor bulutlarda dolu ama yağış az.
su an maslak da ınceden tipi şeklinde yagıyorr
Dondum ya la !!!
20 dk servis bekledim . Yollar buzz
ugr_kskn
20-12-2012, 08:23
Beykoza inceden atmıştı kar mecidiyeköyde çok soğuk geçen seneki gibi birden bastırırsa trafik felç olur :(
Kar yağınca bizim ofisi kapatıyorlar :D yağsa da eve gitsek :hehe:
Sile yolu bembeyaz.. Sile yolu jilet gibi, az daha kaza yapiyorduk, okuldan cocuklar dahil yolda 7+ kaza yapan arac vardi.. Bu yola girecek olanlar asiri dikkatli olsun
http://f1212.hizliresim.com/14/n/h2flm.jpg (http://bit.ly/c25MCx) sabah sabah bune soguk yaw bi sise sarap alip ise gitmek istiyorum :D
Meli Cam otomatikleri bozulmasın :D
Yeşilköyde arabaların üstü ufak bir kar tabakası kaplı:) hava soğuk hafif bir yağış var biraz daha soğur ise kara döner bu ince yağış
Bozulmaz qbi araclar kapali garajda :D
Bozulmaz qbi araclar kapali garajda :D
ne zaman söküyoz bana söz vermeye benzemez biliyosun :D
UmutRıza
20-12-2012, 08:49
mimarobadan 7.50 de çıktım saat 09.50 esenyurtta iş yerime ancak ulaşabildim, hanım sürücüler lütfen kışın araç kullanmayın havada kar görünce kilitleniyorsunuz.
Tatbakin onunde duran arac senin di mi :) Bende yatakta yatiyordum konuya yazasim geldi :D Fena bi ruzgar var, kar mar bilmem perde kapali :D
aynen benim düldül :D
Tuzla-KOSB dısarı cıktım molada bembeyaz olmus her yer araclar flan kaplı zeminde 3-4cm kar var guzel kartopu oynadık :)
Çayırova - Şekerpınar Son DURUM
http://i46.tinypic.com/5e8whf.jpg
Sile yolu bembeyaz.. Sile yolu jilet gibi, az daha kaza yapiyorduk, okuldan cocuklar dahil yolda 7+ kaza yapan arac vardi.. Bu yola girecek olanlar asiri dikkatli olsun
kım kaza yapmıs tanıdık varmı
O tutmadı ama biz bu soğuk sebebiyle ..fasını tuttuk :D
lan ankarada 0 derecede sokağa taytla çıkıyoruz biz!! ne soğuğu...!!istanbullu değil misiniz hepiniz aynısınız lan!!!
sen gelirsin ankaraya sabah -26'yı gösteririm sana...istersen 20+'yı da gösteririm!!:D
not: "ama istanbulda nem var" diyeni harcarım:)
araba donmuş kapıyı zor açtım, aynalar 5 dk sonra açılabildi.
bu ne soğuktur arkadaş,
avrupadan - anadoluya temizdi 1. köprüden rahat geldim.
BthnKrkt
20-12-2012, 08:59
Okan uni yolu tertemiz ama donus yolunda anlamsiz bi birikme hareketsizlik vardi. Viaportun arkasi kurtkoy giselerine baglanan bolge kilit trafik var.
DERAN_TUYNER
20-12-2012, 09:01
mimarobadan 7.50 de çıktım saat 09.50 esenyurtta iş yerime ancak ulaşabildim, hanım sürücüler lütfen kışın araç kullanmayın havada kar görünce kilitleniyorsunuz.
https://www.centerpointe.com/assets/images/home/holosync-facebook-like.gif
onursumer
20-12-2012, 09:04
işe gitmek için aşağı bi indim arabanın on cam komple tek parça buz :D
15dk uğraştım bu soğukta çozup dağıtmak için boyle giderse 1-2 güne bembeyaz olur heryer
işin b.ktan yanı kar lastiklerimi takamadım daha :)
Şuanda ciddi ciddi kar yagıyor işyerinin balkonu tuttu bile
Kutluhan
20-12-2012, 09:10
Göktürkteki rüzgar gece bize uyku uyutmadı zangır zangır titriyor kapılar,pencereler teras full kar okula gidecem ayazağa inşallah alt yol temizdir.
Yesilkoyde buZ yagiyor kar degil bu:)
çamlıca saat 8 yerler pek olmasada arac ustlerı karla kaplıydı yaklasık 2-3 cm kar vardı ordan maltepeye geldım kaldırımlar da ufak ufak karlanmalar vardı.
donuyoruz.
lan ankarada 0 derecede sokağa taytla çıkıyoruz biz!! ne soğuğu...!!istanbullu değil misiniz hepiniz aynısınız lan!!!
sen gelirsin ankaraya sabah -26'yı gösteririm sana...istersen 20+'yı da gösteririm!!:D
:hahaha::hahaha: tünah Allah belanı vermesin :D
Dogruyu soyle tayt giyiyonmu yada celik orme don :D
:hahaha::hahaha: tünah Allah belanı vermesin :D
eyvallah başkan..cümlemizin:)
Dogruyu soyle tayt giyiyonmu yada celik orme don :D
özel günlerde giyiyorum tabi:D:D hangimiz giymiyoruz ki??:D
ne zaman söküyoz bana söz vermeye benzemez biliyosun :D
Akibeti belli olsun abi :D
SAAT 10:21 burda fakirin a..na kar yağıyor :)
Ben en çok -19 gördüm Ankarada bide senin 20mm'yi :cool: :D
eyvallah başkan..cümlemizin:)
özel günlerde giyiyorum tabi:D:D hangimiz giymiyoruz ki??:D
Tayt rajona ters :D
beyler uskudar besiktas motorlar calisiyormu bien varmi?
kım kaza yapmıs tanıdık varmı
Yok ates ben bizden birini gormedim ust donemlerdi.. Hava yastigi acan ibiza vardi bi tane.. yolun kenarina dusup bekleyen insanlar vs. Millet mahvoldu valla..
Gozlemeciler karsisi 4/5 araba carpmis.. belediye biraz gec kaldi.. bizde de ben son anda arkadasin direksiyona mudahale ettim de kurtardik..
Tayt rajona ters :D
Donunu giy gel yeter
http://showoffyourunderwear.com/wp-content/uploads/2012/05/160872a2931011e1af7612313813f8e8_71.jpg
beylikdüzü-halkalı arasını E5 üzerinden 35dk geldim. saat 09:30 ile 10:05 arasındaydı. tüm yol boyunca serpme buz yağıyor. akşam trafik ve hava durumu ne olur kestirmek zor.
Seyrantepede anlamsız bir kar yağışı var arabalar çatılar ara sokaklar inceden kar :D
Donunu giy gel yeter
http://showoffyourunderwear.com/wp-content/uploads/2012/05/160872a2931011e1af7612313813f8e8_71.jpg
Bu ne nan :D
Emir_b16a
20-12-2012, 09:33
Donunu giy gel yeter
bnde var bu dondan :D bölemi duruyomuş :D
CanberkD
20-12-2012, 09:47
sabanci univ cok kotu ve kar yagmaya devam ediyor mahsur kalicam heralde istanbula nasi donucem bilmiorm m6la :D
kelalper
20-12-2012, 09:47
Kartalda annemin orası yollar falan tutmuş kozyatağında çatılarda bile transparan. Al dedim yeşilyurtta ağlıodun buraya kar yağmıo diye istanbulda kar yok senin evde kar var.
kelalper
20-12-2012, 09:48
sabanci univ cok kotu ve kar yagmaya devam ediyor mahsur kalicam heralde istanbula nasi donucem bilmiorm m6la :D
hahaha olm evoyu neden almadın kaç gün önceden belliydi yaw.
Kartalda annemin orası yollar falan tutmuş kozyatağında çatılarda bile transparan. Al dedim yeşilyurtta ağlıodun buraya kar yağmıo diye istanbulda kar yok senin evde kar var.
hahahahahahahah evoooooooooo seni çağırıyo canberk :D:D:D
Maltepe üni. şuan yağıyor ama tutacak bir kar değil, fakat korkunç derecede soğuk dısarısı -3
CanberkD
20-12-2012, 09:51
hahaha olm evoyu neden almadın kaç gün önceden belliydi yaw.
abi dun kapora aldim evo icin, almadim o yuzden yanima :Deli:
abi dun kapora aldim evo icin, almadim o yuzden yanima :Deli:
Km başı 5 liraya eşsiz konfor sunarım biliyosn gelir alırım haha
CanberkD
20-12-2012, 10:03
Km başı 5 liraya eşsiz konfor sunarım biliyosn gelir alırım haha
ciddiyim gel alsana kanka derslerde iptal olmus :D
M6 yı çekicezmi çok kar varsa geliyorum svslıylayız
AhmetYılmaz
20-12-2012, 10:05
Alibeyköy yeşilpınar patatese bağlar 1 2 saate. Bizim sokak buz. :)
way ak derde gel :D
ne dönücen olm, sen dönemiyorsan kızlarda dönemiyor ;)
CanberkD
20-12-2012, 10:05
M6 yı çekicezmi çok kar varsa geliyorum svslıylayız
yok m6 kalsin, ara yollar baya kotuymus millet okula kadar gelip geri donuyo cik gel yardir aralarindan sen
Merterde bu şekilde buz yağıyosa İstanbulun kalanı perttir :D
Gün olur herkes döner dikkat :rolleyes:
Before
http://www.itusozluk.com/image/devran-caglar_12242.jpg
and After :hehe:
http://www.itusozluk.com/image/devran-caglar_12516.jpg
sultangazi yanlamaya müsait :D
redbaron
20-12-2012, 10:09
ataköyde yollar buz pisti , hala bi temizleyen yok.spora gidecektim performans lastiklerimle 5 metre gidemeden geri döndüm :)
CanberkD
20-12-2012, 10:11
sizi okula bekliyorum o zaman panpa :D
sizi okula bekliyorum o zaman panpa :D
ecdadskeyn Bostancı sanayide, alabilirsem ralliye gelirim :D
fastchild
20-12-2012, 10:15
Maltepede hafif hafif yağıyor sanayiiye gidecektim vazgeçtim yemedi :D
BurakCengizhanoğlu
20-12-2012, 10:16
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151326541039933&set=a.405000824932.178353.729994932&type=1&theater¬if_t=like
merhaba burası kurtköy :D
burkaykalyon
20-12-2012, 10:17
Alibeyköy yeşilpınar patatese bağlar 1 2 saate. Bizim sokak buz. :)
benim arabanın el frenini iki tık indir, direksiyonu da düze getir sal gitsin aşşa :)
BthnKrkt
20-12-2012, 10:21
Aksama istanbul park otoparki boylr devam ederse kivama gelir :D varmi kar tutarsa gelecek olan :D
emir_hks
Bursa'da şuan ki durum :)
http://imageshack.us/a/img713/7392/fotoraf0501p.jpg
http://imageshack.us/a/img402/6827/fotoraf0499.jpg
BurakCengizhanoğlu
Aksama istanbul park otoparki boylr devam ederse kivama gelir :D varmi kar tutarsa gelecek olan :D
kanka önlere kışlıkları taktırıyorum rolling bile yaparım :D
ceyhun737
20-12-2012, 10:23
Özyegin üniversitesi çok fena herkes yokuşu çıkmaya çalışıyor arabayla :D Bir tanesi de çıkmış insanın milyonları olsa da arabası kayıyor diyor ne güldüm mk ya:D
Burak E.
20-12-2012, 10:24
benim arabanın el frenini iki tık indir, direksiyonu da düze getir sal gitsin aşşa :)
hahahahahahaha :D kanka legenle kayardık e34 gerek yok pampa :D bu hafta yalan olduk söyliyim :D
arnavutköy beyazladı
yollar full buz
mahmutbey yolunda 10 a yakın araba gördüm "tutunamayanlar"dan Allah tan çok büyük bir kaza yoktu
arabanın vitesi 3 ten 2 ye alınca bile yolda 8 ler 9 lar çiziyordum
aman dikkat cemaat
not: isterseniz resim çekeyim :)
Yanlamak isteyen metrobüs şöförü yoldan çıkmayı nasıl başardı?!-HABERTURK (http://www.haberturk.com/yasam/haber/805011-metrobus-yoldan-cikti)
Burak E.
20-12-2012, 10:28
sefaköy ara sokaklar pert durumda hava limanına inen cevreye yolunda herkez kayarak gidiyor .
fastchild
20-12-2012, 10:29
abi bin arabana düz yolda giderken direksiyonu sağ sol yap debriyajada bi bas çek yap yada 2den 3'e at sonra geri 2. vitese dön sonra ufak bi direksiyon hareketi :D
burkaykalyon
20-12-2012, 10:30
hahahahahahaha :D kanka legenle kayardık e34 gerek yok pampa :D bu hafta yalan olduk söyliyim :D
Cumartesi hava güzel. İsterseniz gelmeyin ben uğraşıcam arabamla :D
abi bin arabana düz yolda giderken direksiyonu sağ sol yap debriyajada bi bas çek yap yada 2den 3'e at sonra geri 2. vitese dön sonra ufak bi direksiyon hareketi :D
sonra ?
burkaykalyon
20-12-2012, 10:33
hava güzel olunca birde jantları-lastikleri değiştirmeye yakın yapıcam bunu zaten :D el freni tutmuyo olum...lastik kaldırımda sabit şu anda :D
Burak E.
20-12-2012, 10:38
Cumartesi hava güzel. İsterseniz gelmeyin ben uğraşıcam arabamla :D
ayıpsın pampa karda yagsa kıyamette kopsa yanındayız :D
kanka o hareketleri yapma sonrası ***** hep yapmak istersin :D
allah nasip ederse cumartesi sabahı yola cıkıcam istanbula bolu dağı fln nasıl gelip giden oldumu bu gunlerde gozum korkuyor acıkcası??
Kapalıçarşı tutmaya başladı :)
http://b1212.hizliresim.com/14/n/h2h9k.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Burak E.
20-12-2012, 10:39
allah nasip ederse cumartesi sabahı yola cıkıcam istanbula bolu dağı fln nasıl gelip giden oldumu bu gunlerde gozum korkuyor acıkcası??
dün babam geldi boludan pek bişi yokmuş gerede başlangıcında kar baslamış ufak ufak boluda kar yok ama cok sogukmuş
imprezaWRC
20-12-2012, 10:40
arnavutköy beyazladı
yollar full buz
mahmutbey yolunda 10 a yakın araba gördüm "tutunamayanlar"dan Allah tan çok büyük bir kaza yoktu
arabanın vitesi 3 ten 2 ye alınca bile yolda 8 ler 9 lar çiziyordum
aman dikkat cemaat
not: isterseniz resim çekeyim :)
Zahmet olacak ama fotoğraf olursa şahane olur :)
fastchild
20-12-2012, 10:41
sonra ?
sonrası tam tersine kontra zaten araba E34 toparlamak için fazla uğraştırmıyor insanı
yokuş aşşağı salmaktan iyidir abi
Shadow_Dancer
20-12-2012, 10:42
Republic of Halkalı berbat valla, tuzlama yapıyorlar ama nafile.
imprezaWRC
20-12-2012, 10:42
sonra ?
Sonrası, kafadan aşağıya kaynar sular dökülecek, hayat bir film şeridi gibi akmaya başlayacak, el ayak bir birine dolanacak, frene asılacak ve kaçınılmaz son.
dün babam geldi boludan pek bişi yokmuş gerede başlangıcında kar baslamış ufak ufak boluda kar yok ama cok sogukmuş
Eyvallah valla su 2 gunde fazla yağmaz inşallah:D
Yeşilköyde bile tutmuş güzel yağıyor
Republic of Halkalı berbat valla, tuzlama yapıyorlar ama nafile.
bende halkalıdayım. sen neredesin tam olarak?
fastchild
20-12-2012, 10:46
hava güzel olunca birde jantları-lastikleri değiştirmeye yakın yapıcam bunu zaten :D el freni tutmuyo olum...lastik kaldırımda sabit şu anda :D
bizimde çok az tutuyor ama tuttuğundada kiltiyor diye biliyorum bazen elfreninin indirsemde araba gitmiyor attık garaja kışlık jantlar tavan arasında lastiğe çözün bulamadık vakit ayırıp bu yüzden çıkartmıyoruz çok fazla arabayı
Darüşşafaka, Ferahevler, Pınarmahallesi bomboktu sabah
burkaykalyon
20-12-2012, 10:48
çengelköy nato yolu tipiye döndü...patatese doğru yolculuk var..erken çıkma planları başladı.
CanberkD
20-12-2012, 10:48
zekeriyakoyden bir manzara arkadasim atti :D
yanlayan bmw ler :D
http://g1212.hizliresim.com/14/n/h2hj0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
burkaykalyon
20-12-2012, 10:50
m6 mı o ortadaki? :D
imprezaWRC
20-12-2012, 10:53
zekeriyakoyden bir manzara arkadasim atti :D
http://g1212.hizliresim.com/14/n/h2hj0.jpg
Olm o ne ya, yan yana drift mi yapıyorlarmış :D :D
SULTANOGLU
20-12-2012, 10:54
Trafik *** gibi amk, kar yaginca yada yagmur yaginca noluyo arabalar suyu emim sisiyordami trafii tikaniyor anlamiyorum
Onurkk06
20-12-2012, 10:55
Ataköyde yerler tutdu karla buz arası bişey yağıyo
Trafik *** gibi amk, kar yaginca yada yagmur yaginca noluyo arabalar suyu emim sisiyordami trafii tikaniyor anlamiyorum
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Silivri'de de yağıyor. Hava -1' gösteriyor...
kelalper
20-12-2012, 10:57
ben ne zaman California ya taşındımda haberim yok laaan. Burada çatılar transparan kar onun dışında çimler hala yeşil. İstanbul kar altında. Kızmayın valla bilemedin diye ben annamaz burası tutmuo.
[QUOTE=CanberkD;6472545]zekeriyakoyden bir manzara arkadasim atti :D
ahaha direskiyon açıları filan çok iyi,özellikle kopmuşlar gibi 6,45 te arkalarından açtıysa terse doğru güzel resim olurmuş diğer açıdan :)
fastchild
20-12-2012, 10:58
fotoğraf bi AE86 fotoğrafını hatırlattı üç AE86 yan yana drift yapıyorlardı
500 evlerde hava fena yerler doldu hayırlısıyla ilk karda yanımızı verdik :D
CanberkD
20-12-2012, 11:00
m6 mı o ortadaki? :D
yok m6 degil :) 6xx serisi ..
Olm o ne ya, yan yana drift mi yapıyorlarmış :D :D
hakan abi bizim ne eksigimiz var bizde togue driftimizi bole yapariz dyip yollara cikmislar :D
ondeki ikisinin acisi ve direksiyon acilari cok iyi :D
ahaha direskiyon açıları filan çok iyi,özellikle kopmuşlar gibi 6,45 te arkalarından açtıysa terse doğru güzel resim olurmuş diğer açıdan :)
sadece bu kare var ondeki ikisi bile yeterli cok guzel cikmis :D
Shadow_Dancer
20-12-2012, 11:00
bende halkalıdayım. sen neredesin tam olarak?
3. etap ve soyak.
imprezaWRC
20-12-2012, 11:03
Ne kadar tecrübesiz ve donanımsız varsa hepsi yola döküldüğünden ve gerçektende hıyar gibi kullandıklarından bu oluyor.
Kuruda da hepsi kendini Makinen zanneder. Yol istersin, el kol yapar yol vermez, kabullenemez senin tecrübeli ve donanımlı olduğunu... of of
Akşamda böyle olursa, otoban kilit, ara yollar kilit, normalde 20dk'da gidebildiğim yolu artık 2 saatte giderim.
erayakar
20-12-2012, 11:04
beylikdüzü belediye uyuyor..başkanı tanıyan varsa bi seslensin..yollar buz çalışma yok..çalışanlar grevde sanırım..yollar kilit.gürpınardan beykent arası 3 km 45 dakkada zor geldim..tuz arabaları tutlama yapmıyor..
Gokhan43
20-12-2012, 11:04
Maslak da kar yağışlı çatılar falan bembeyaz :)
imprezaWRC
20-12-2012, 11:05
hakan abi bizim ne eksigimiz var bizde togue driftimizi bole yapariz dyip yollara cikmislar :D
ondeki ikisinin acisi ve direksiyon acilari cok iyi :D
Benimde o dikkatimi çekti, sanki bilerek yapmışlar gibi bir durum sezinliyorum :D
Karşıdan gelen yoksa bende aynısını yapardım, azıcık eğlendirdim :D
SULTANOGLU
20-12-2012, 11:05
Hakkaten cok ciddiyim su anda boyleyse aksam kimse hic birbyere kipirdayamaz. Atasehirden 1. Kopruye baglantiyolundayim boyle bisey yok yaa
SULTANOGLU
20-12-2012, 11:08
http://i1277.photobucket.com/albums/y500/sultanoglu/20121220_120726_zps688152bb.jpg
Budur durum fotonun ilersine bakin
imprezaWRC
20-12-2012, 11:08
Hakkaten cok ciddiyim su anda boyleyse aksam kimse hic birbyere kipirdayamaz. Atasehirden 1. Kopruye baglantiyolundayim boyle bisey yok yaa
Allah sabır versin :(
Umarım Cumartesi böyle olmaz, çünkü Acıbadem Fulya'da randevum var, Fulya yokuşu tedbir alınmazsa muhtemelen lunaparka döner.
kameralara bakıyorumda beylikdüzü acayip kötü. e5 benbeyaz hiç araç geçmiyor. büyükçekmece s rampası incin top oynuyor. sıçtık akşama dönerken :D
imprezaWRC
20-12-2012, 11:11
http://i1277.photobucket.com/albums/y500/sultanoglu/20121220_120726_zps688152bb.jpg
Budur durum fotonun ilersine bakin
Abooov çok zor açılır o trafik be, üstelik öğlen saatinde böyleyse, hakikaten akşam iş çıkışı milli felaket olur.
kelalper
20-12-2012, 11:15
ibb sayfasını açınca bir sürü kaza görünüyor yuuh.
Bu da Beşiktaştan beyler ..
http://f1212.hizliresim.com/14/n/h2j11.jpg
http://f1212.hizliresim.com/14/n/h2j1j.jpg
imprezaWRC
20-12-2012, 11:18
ibb sayfasını açınca bir sürü kaza görünüyor yuuh.
Bende az önce merakımdan bakayım dedim, sayfa önce bir tomar uyarı gösterdi, yok orada kaza, burada kaza, bu nedir birader ya, bir öğrenemediler otomobil kullanmayı be...
SekoLive
20-12-2012, 11:18
alper abi biraz önce dısarı cıktım geldm tutmaz dedin ama bu kar bu şekilde yağarsa harbi tutar. düşen kar sert ve sık yağıyor
okmeydanında bile yerler kar tutmus bizim sokak işlek oldugundan diğer sokakları görünce daha net anlasılıyor cok yağdıgı
yürüyerek bi yerlere gidenlerde dikkat etsnler arabalar yokuş aşşa yokuş yukarılarda ufakdan kaçırıp sağa sola dokunabiliyorlar
bahadırtelli
20-12-2012, 11:19
ben ne zaman California ya taşındımda haberim yok laaan. Burada çatılar transparan kar onun dışında çimler hala yeşil. İstanbul kar altında. Kızmayın valla bilemedin diye ben annamaz burası tutmuo.
Kanka sus öle deme her yer kar diye işe gitmedim evden çalışıyorum. sizin blok bir ucu güney yarım kürede ondandır.
dudullu beyaza bürünmeye başladı
İstanbul'a kar yağdığına göre Türkiye'ye kış geldi diyebiliriz :p
crazydog
20-12-2012, 11:23
Demin taksimdeydim yağıyordu balmumcuya geldim gayet güzel yağıyor burdada :)
kelalper
20-12-2012, 11:23
alper abi biraz önce dısarı cıktım geldm tutmaz dedin ama bu kar bu şekilde yağarsa harbi tutar. düşen kar sert ve sık yağıyor
okmeydanında bile yerler kar tutmus bizim sokak işlek oldugundan diğer sokakları görünce daha net anlasılıyor cok yağdıgı
yürüyerek bi yerlere gidenlerde dikkat etsnler arabalar yokuş aşşa yokuş yukarılarda ufakdan kaçırıp sağa sola dokunabiliyorlar
Olm ben nereden biliim Kozyatağı mahallesinin bu kış Miamiye belediyesine bağlandığını. Burada çocuklar kar topu oynayacak kar bulamıyorlar. okulun bahçesinde mal mal yakalamaca oynuolar.
SekoLive
20-12-2012, 11:24
Olm ben nereden biliim Kozyatağı mahallesinin bu kış Miamiye belediyesine bağlandığını. Burada çocuklar kar topu oynayacak kar bulamıyorlar. okulun bahçesinde mal mal yakalamaca oynuolar.
bindir 500t ye :D yolla tzlaya yada butarafa gelsn cocuklar eğlencenin kralı olur :D
Emniyet seridi uyaniklarini fotografladim yaklasik 4/5 tane.. millet geciyo ben flas patlatiyorum :) daha da vardi da ugrasamadim..
Yollar baya kotu olacak aksama.. sabah tem yolunda kitlendik kaldik, okula da geciktik zaten, bi de yerler buz olunca yavas yavas gittik..
SULTANOGLU
20-12-2012, 11:25
Hava okada sogukku kodumun lineasinin motoru isinmiyor sicak havalandirma acikken
kelalper
20-12-2012, 11:25
Kanka sus öle deme her yer kar diye işe gitmedim evden çalışıyorum. sizin blok bir ucu güney yarım kürede ondandır.
bende evdeyim gel takılırık. Sizin oradan otopark nasıl görünüo benim araba sakatta mı hanım dün akşam parketti göremedim aluminyum.
imprezaWRC
20-12-2012, 11:27
Kozyatağı elit semtlerden birisidir, komple alttan ısıtma var hatta iklim değiştirme sistemi de var, o yüzden kar tutmaz hatta kar direk yağmura döner :D :D :D :D
Hondafatih
20-12-2012, 11:28
http://b1212.hizliresim.com/14/n/h2j75.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
etiler giriş
Takimlari hazirladim kaymaya gidiyorum :D
Öğlen arasına çıkıyorum şuan umarım kardan adam olarak dönmem :)
Maslak ve Ayazaga civarlarinda sabah 9.30dan beri araliksiz yagiyor :)
Ozgurr61
20-12-2012, 11:31
halkalida 1 saat oldu baslayali heryer beyaz
SULTANOGLU
20-12-2012, 11:33
Beylet simdi anladim bu trafik kar yuzunden degilmis, 21 !araliktan kacis trafigiymis
Day Walker
20-12-2012, 11:36
Beylet simdi anladim bu trafik kar yuzunden degilmis, 21 !araliktan kacis trafigiymis
O zaman tabela koysunlar insanlar yanlış yöne gidiyolar :D
İnsanımızda ki özgüvene hastayım gerçekten yazlık kabak lastiklerle bana hiç bişey olmaz ben bunla her türlü rampayı çıkarım diye lafta hava atmaya bayılır ondan sonra hem kendi perişan olur hemde onlarca insanı perişan eder..
Tabi bide arabayı kaydırıp gelir sana vurur bi onlar akıllı zaten biz bosuna alıyoruz kar lastigi.. Daha kredisini ödediğim sakındığım arabaya gel vur yazlık lastik vardı kaydık de hey güzel Allahım ne güzel iş..
aboow haliniz harap vallahi billahi :D daaha 1.5cm kar ya var ya yok :D heryerin azına sıcılmıs.
ama belediyelerde ve karayollarında suc..Hava tahmnni bılıyosun,kar buz olcagıda aşikar..çık sabah saat 5te yola sal tüm ekipleri ,tuzla yolları ..tuz ve çakıl ile..yağan kar yere tutunamasın olsun bitsin..
Yönetim şekline bak anasını satiyim,yerler buz tutsun,kar hele bi yagsın ıyıcene,insanlar biraz kaza yapsın.Akşam üstü bi çalışma bi tuz bi bişey.Sonra haberlerde ;
karayolları tuzlama çalışmaları son hız devam etmekte,gunduz yaşanan yogunluk blabla.Ve şimdi goruyosunuz karayolları çalısıyor.(1tane kamyon gecer formalite)..
Sonra ilerleyen saatler,evet sayın seyirciler son dk bıldırıyoruz.Bogaz koprusu ve haliçte araçlar buz pateni yapıyor adeta..
Aklınızı,planlarınızı seviyim yahu..Böyle şey olmaz olsun.
gebzeye gelebilsiniz yanlamak isteyenler :)
kelalper
20-12-2012, 11:42
yaw allah aşkına belediye bişey yapmasın akşama eğlence yaparız yaw. İstanbul Park bizi bekle gelioz.
Day Walker
20-12-2012, 11:42
Allahtan yıllık izindeyim evde sıcak sıcak gs nin rakiplerinin belli olmasını bekliyorum :D
onursumer
20-12-2012, 11:43
hay aliminyum ya kar lastiğim takılı değil garajda kaldı araba
SULTANOGLU
O zaman tabela koysunlar insanlar yanlış yöne gidiyolar :D
Caktirma pampaaaa birilerinin olmesi lazim :D
Uyumsuzelement
Florya da birikmeye basladi sert frende kayiyor araclar ve yagmaya devam ediyor
free-hifi
20-12-2012, 11:52
tek başına yola çıkan kar lastiği ve zinciri olmayan bababın oğluda olsa yardım etmem aga
Burak E.
20-12-2012, 11:52
Florya da birikmeye basladi sert frende kayiyor araclar ve yagmaya devam ediyor
aynen sefaköyde durum kötü e-5 te ani fren yapan savrulmaya başladı yol buz tutmuş durumda.
kağıthane civarında yerde bir gram kar var ve insanlar kaya kaya gidiyor.inş kaza bela olmaz
burkaykalyon
20-12-2012, 11:54
[img]http://b1212.hizliresim.com/14/n/h2j75.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
etiler giriş
ya konu dışı ama burası ev mi iş yeri mi? :) amcamın tam olduğunuz yerden 100 mt. geride iş yeri varda merak ettim :D
Sabahtan beri yolda kalanlar yuzunden trafikteyim
Benim keyifler gicir
Umarim devam eder butun gece disarida olucam karin keyfini yasamak lazim :)
Ama tavsiyem kar lastiksiz adim bile atmayin
Day Walker
20-12-2012, 11:59
Caktirma pampaaaa birilerinin olmesi lazim :D
ahuahaua dead man walking hesabı :D
tuner faruk
20-12-2012, 12:06
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/548600_10151291709384323_580201670_n.jpg
Küçükçekmece/Cennet :)
ESENKENT çarpışan oto mahallesi :D
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/598441_10151395595196584_1788725532_n.jpg
BthnKrkt
20-12-2012, 12:15
Tekrar yazıyorum böyle yagmaya devam ederse akşama istanbul park otoparkı tutar:D gelen olurmu acaba:D
onlere kar lastigi arkalara kabak aksam disardayiz :D coilleri yukselttigimiz iyi oldu :D
SULTANOGLU
20-12-2012, 12:26
Su anda anca altunizadeden kopruye baglati yoluna geldim geldim oylediyim :)
S.Özeren
20-12-2012, 12:27
şehreminide aralıksız yağıyor bahçe tamamen kar altında , sitenin yürüyüş yoluda kar tutmuş vaziyette
beylikdüzü hadınköy kavşağı komple kapanmış durumda. metrobüsve araçlar ilerleyemiyor. metrobüsten inip yürüyen insanlar var. beylikdüzü büyükçekmece tarafına gidecekler ya şimdi çıksın yada akşam kalacak yer ayarlasın.
offff mangalda sucuk ne giderdi bee
imprezaWRC
20-12-2012, 12:36
Su anda anca altunizadeden kopruye baglati yoluna geldim geldim oylediyim :)
Bu gidişle mesaiyi sen orada bitireceksin gibime geliyor :D
http://img716.imageshack.us/img716/5434/201220122655.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/716/201220122655.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
kumburgaz saat 13,00
aybarsdnr
20-12-2012, 12:38
kayışdağında yeditepe üniversitesindeyim, burası da baya yoğun şekilde devam ediyor, her yer beyaz
SekoLive
20-12-2012, 12:39
beylikdüzü hadınköy kavşağı komple kapanmış durumda. metrobüsve araçlar ilerleyemiyor. metrobüsten inip yürüyen insanlar var. beylikdüzü büyükçekmece tarafına gidecekler ya şimdi çıksın yada akşam kalacak yer ayarlasın.
haramidere kamerasını actıgınızda aynen canlı yayın var.
allah yardım etsin yolda olanlara.
http://tkm.ibb.gov.tr/yolDurumu/YogunlukHaritasi.aspx
tırın biriside yan dönmüs sanırım ona zoom yapıyolar
avcılar sonrası sağlam fena valla
imkan olsa alcam jipi gitcem kumburgaza:D
http://img831.imageshack.us/img831/2032/1356004565349.jpg
Istanbul mecidiyekoy
Beylikdüzü-Hadımköy bağlantı yolu, beykent, büyükçekmece civarı pert... Yollar bembeyaz oldu, ama oğlumla iyi kartopu oynadık :) Arada yılın ilk snowdriftinide yapmanın mutluluğu içerisindeyim :)
SULTANOGLU
20-12-2012, 13:01
Bu gidişle mesaiyi sen orada bitireceksin gibime geliyor :D
Sole diyim anca kopruyi gectim burdan esenlere, ordanda istinyeye gidicem :D
ceyhun737
20-12-2012, 13:06
Ağbi allah kolaylık versin ama mesai bitince anca yetişirsin gibi geliyor bana :D Şaka bir yana allah kolaylık versin
Hondafatih
20-12-2012, 13:07
abi ibbden baktımda beylikdüzü haramidere falan çok felaket heryer bembeyaz
RottingChrist
20-12-2012, 13:07
sarıyer kilyos çok fena.
Shadow_Dancer
20-12-2012, 13:09
off tam defender havası valla
ali_utku
20-12-2012, 13:09
Davutpasa bölgesi Pert.kampus icine Tuzlama araçları geldi
SekoLive
20-12-2012, 13:10
onur k haklıymıs beyler :D adam söledi burdan gelirse pis gelir diye :D
SULTANOGLU
20-12-2012, 13:15
http://i1277.photobucket.com/albums/y500/sultanoglu/20121220_141128_zps1dd2e64d.jpg
Kar baya siddetlendi :)
onur k haklıymıs beyler :D adam söledi burdan gelirse pis gelir diye :D
hauha aynen öyle :) işin ilginç yanı,her zmn böyle oluyo..şimdi bi 5-10gün max soguk ceker istanbul edirneden itibaren.Sonra gene burası(balkanlar) 1.5mt kar olur..sonra tabi gene iş yok gene iş yok..Gercı suan hala yerde kar var bızde burda ama yagmıyo allahtan.. :)
https://pbs.twimg.com/media/A-jfJzBCcAAevme.jpg:large
twitter'da gördüm haramidere yokuşu bu halde.
RottingChrist
20-12-2012, 13:19
saat 5 ten sonra artacakmış.
ceyhun737
20-12-2012, 13:20
Yokuşa bak nerede bu belediye merak ediyorum çekmeköy şile yolu buz pateni kıvamında kaymayan yok yapıcakları işin ben ....
kelalper
20-12-2012, 13:39
ulan yanılırda bütün haber kaynakları mı yanılır. Ben bu kadar şiddetli beklemiodum okuduğum basınç haritalarına rüzgara göre. Belli ki kimse beklemiomuş. Daha doğrusu istanbul üstünden dolu geçer Anadoluya bırakır diye düşünüodum ama öncesinde gelen rüzgar bayağı bir bozdu istanbulun genel sıcaklığını. Genelde buraya yağmur şeklinde düşer diye bekliodum. Edirne ve Bulgaristan dedim ama Beylikdüzüne kadar vurdu.
crazydog
20-12-2012, 13:39
Akşama her türlü :D
SOMEONESPECIAL
20-12-2012, 13:41
Yol bu hale gelene kadar neden tuzlama, solüsyon çalışması yapılmadı.
Beykent Alkent 2000 arası normalde 15dk. Sabah bu yolu tam 2,45 saatte geldik.
İşyeri Beylikdüzü- Hadımköy yoluna sıfır. (Hidrel'in yanı) Sabahtan bu yana
tek bir ekip arabası geçmedi tuzlama çalışması yapan. Yok üzerinde 10 cm kar var.
Akşam dona çekecek. Gene 15dk lık yolu 3 saatte mi gideceğiz. Topbaş nerede bilen var mı ?
Günler öncesinden belliydi bu karın yağacağı ? Neden önlem alınmaz.... KÜFÜR !!!
Ben dedim yahu ,ben dedim :D :hehe:
kelalper
20-12-2012, 13:46
Yol bu hale gelene kadar neden tuzlama, solüsyon çalışması yapılmadı.
Beykent Alkent 2000 arası normalde 15dk. Sabah bu yolu tam 2,45 saatte geldik.
İşyeri Beylikdüzü- Hadımköy yoluna sıfır. (Hidrel'in yanı) Sabahtan bu yana
tek bir ekip arabası geçmedi tuzlama çalışması yapan. Yok üzerinde 10 cm kar var.
Akşam dona çekecek. Gene 15dk lık yolu 3 saatte mi gideceğiz. Topbaş nerede bilen var mı ?
Günler öncesinden belliydi bu karın yağacağı ? Neden önlem alınmaz.... KÜFÜR !!!
Kar yağışı bekleniyordu doğru ama buraya bırakması öngörülmüyordu basınç haritalarında. Çok çabuk değişti hava sıcaklığı. Dünkü rüzgar çok etkiledi. Topbaşı savunmuyorum sonuçta yağmaya başlayınca hazır beklersin çıkartırsın arabaları ama onlarda amaaan bişey olmaz diye tuz dağıtımı yapmadılar heralde arabalara.
bahadırtelli
20-12-2012, 13:47
ulan yanılırda bütün haber kaynakları mı yanılır. Ben bu kadar şiddetli beklemiodum okuduğum basınç haritalarına rüzgara göre. Belli ki kimse beklemiomuş. Daha doğrusu istanbul üstünden dolu geçer Anadoluya bırakır diye düşünüodum ama öncesinde gelen rüzgar bayağı bir bozdu istanbulun genel sıcaklığını. Genelde buraya yağmur şeklinde düşer diye bekliodum. Edirne ve Bulgaristan dedim ama Beylikdüzüne kadar vurdu.
komşu şimdi dışarı çıkmam lazım 19" jant 255 lastik arkadan itişli arabayla çıkılırmı sen hava durumu tahminlerinden iyi anlıyon sölede tersini yapim
SOMEONESPECIAL
20-12-2012, 13:50
Kar yağışı bekleniyordu doğru ama buraya bırakması öngörülmüyordu basınç haritalarında. Çok çabuk değişti hava sıcaklığı. Dünkü rüzgar çok etkiledi. Topbaşı savunmuyorum sonuçta yağmaya başlayınca hazır beklersin çıkartırsın arabaları ama onlarda amaaan bişey olmaz diye tuz dağıtımı yapmadılar heralde arabalara.
Yaw saat 15,00 oldu hala bi çalışma yok :confused:
Beylikduzu esenyurt baglanti yolu, bahcesehir , haramidere bitmis durumda. Suan otoban uzerinden selimpasa istikametine dogru ilerliyoruz bos ancak yavas ilerleyen bir trafik hakim.
Ayrica; selimpasa istikametine dogru gidecekler icin UYARİ : Guzelsehir villalari onundeki rampa durma noktasina geldo. Kardan tikandi araclar park etmeye basliyor. ( o yolu kullanan arkadaslarimdan aldigim son bilgi)
Hani şu üst düzey yetkililer falan geçerken yoldan.Her kavşak girişinde çıkışında duran ekipler,aslında şuan durmaları lazım.Kışlık lastiğin yokmu geri dön eve kardeşim hadi vs diye.Çıkartmicaklar semtten olcak bitcek.Bak görün o zmn ne trafik ne bişey.Ama tabi gene belediyede suç..
Kar yagdıktan sonra temizlenir,fakat tutmasını engellemeyi daha önceden yapmaları gerekli.Yağdıktan sonra değil..
İbrahim33
20-12-2012, 13:54
Sabah 6 da yattım , yatarken bişey yoktu sadece buzlanma vardı , bir uyandım her taraf kar :) Noluyo lan dedim :) (beylikdüzü) 15 cm'yi buldu herhalde...
SULTANOGLU
20-12-2012, 13:55
Esenlere ulastim sonunda
gebzede fevkaladenin fevkinde kar var. rahat 10cm buldu bile. aralıksız tipi şeklinde yağıyor
tuner faruk
20-12-2012, 13:59
Mr.K kim Mr. masıl gibi :D:D
Az önce haber sitesinde okudum. Haramidere tarafında yolda kalan birisi: "zincir takmak için uğraşıyorum ama takamıyorum, nerde bu belediye, yollara niye tuz dökmüyor?" diye sitemde bulunmuş.
Tamam belediye tuzu dökmemiş de, zinciri de takmasını bilmiyorsan çıkma be arkadaşım o arabanın üstüne..
Mr.K kim Mr. masıl gibi :D:D
onurK tosbağası:) acaba o neden tırstı da değiştirdi nickini:D ben lanet olası fedarallerden kaçıyordum:)
hakan308
20-12-2012, 14:05
Biride çıkıp demiyorki ağa bu nedir
http://img853.imageshack.us/img853/4225/28123410151235008223778.jpg
Allah İstanbullulara sabır versin
Low-Rider
20-12-2012, 14:07
oha neresi burası?
belediyemizi kutluyoruz her zaman ki gibi erken önlem alınmıyor
ceyhun737
20-12-2012, 14:10
Ankara heralde?
kelalper
oha açık oto pazarı gibi :D
Komşu araba aşağıda kar lastikleri üstünde al arabayı diyorum sana herşey müstehak valla.
tuner faruk
onurK tosbağası:) acaba o neden tırstı da değiştirdi nickini:D ben lanet olası fedarallerden kaçıyordum:)
Hauhaua :D
SULTANOGLU
20-12-2012, 14:12
Ama size soyle diyim e 5 ten mecidiyekoye giris pert. Yollar ciddi ciddibkaygan yolda bir polis bmw ye carpmisti o derece yollar kotu. Birde trafigin asiri duragan oldugu yerlerde yollarda kar tutuyor. Aksam cidden felaket olucak
hakan308
20-12-2012, 14:15
oha neresi burası?
belediyemizi kutluyoruz her zaman ki gibi erken önlem alınmıyor
İstanbuldan bir arkadaşım gönderdi neresi bilmiyorum:icon_tup:
Bizede şimdi mail geldi servisler 17.00 de kalkacakmış erkenden eve geçelimde geride kalanlara allah sabır versin kaza bela göstermesin
değiştiresim geldi ne biliyim,başka kullandığım yerler falanda var.böyle olsun dedim :D
sana özendim pampişim KK :cool:
the K
Mr.K
http://i45.tinypic.com/67s40g.jpg
bir ankara-istanbul ortaklığı..
Shadow_Dancer
20-12-2012, 14:20
An itibari ile Allahin dagi Republic of Halkali
http://i1265.photobucket.com/albums/jj505/snrkymn/61EA5C4D-B1CA-4DAA-8418-24714540438A-3308-00000193E6168F2A_zps66f639f3.jpg