Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava Durumu (999 Sayfa olduğundan kapanmıştır)
BthnKrkt
10-12-2013, 21:22
Demişim böyle dün.ama Meteoroloji yi aramak eskide kaldı artik:D
abi bi el at kurtköye nie yagmıyo bu kar :D
ondertopcu
10-12-2013, 21:22
maç durdur bizim burda tık yok hamınaa
Bostanci tertemiz aga bu nasi iş ya
Çağlayan'da 4-5cm yaklaşıyor 15 dk. da olan oldu : )
SPORTING
10-12-2013, 21:26
aha gök gürlüyo :)
mad_max1978
10-12-2013, 21:27
abi bi el at kurtköye nie yagmıyo bu kar :D
Alper reis dedi ya avrupa yakasina yagmiyacak diye ahaha belki ondandir:))
Onurkk06
aha gök gürlüyo :)
hakkaten gök mü gürlüyo uçak mı karar verremedim
Suleyman
Şişli fena :D
@tozkoparan
bu kar yagarken gok gurlemesine ilk defa şahit oluyorum
mad_max1978
10-12-2013, 21:28
Bu arada aslında yagan kar değil graupel o yüzden gök gurluyor
basaksehirde fena halde yogun tipi seklinde kar yagısı var :)
Burak E.
10-12-2013, 21:30
eyup suan bızım yokus dahıl olmak uzere araçlar kalmaya başladı yolda
cevizlibag merter yonunde zincirleme trafik kazası varmış ve tüm şeritler trafige kapatılmıs.
BthnKrkt
10-12-2013, 21:32
Alper reis dedi ya avrupa yakasina yagmiyacak diye ahaha belki ondandir:))
abi sultanbeyli-pendik civarı :) bi beyazlatır gibi yapıp gitmiş ben netteyken. Bu arada istpark'ın oralarda beyazlatmış. Eğer adam gibi tutarsa gelen olurmu ben çıkarım.
Onurkk06
10-12-2013, 21:33
aynen abi top gibi yuvarlak ilk defa duydum
SPORTING
10-12-2013, 21:33
hakkaten gök mü gürlüyo uçak mı karar verremedim
bana gök gürültüsü gibi geldi kardeşim :)
Gs Juventus maçı iptale doğru gidiyor kardan dolayı.
mimarsertac
10-12-2013, 21:34
Şişli fulyada yokuşta bir caddy felaket kaydı az kalsın çöpçüleri alıyordu altına. Kaldırıma çarptıda durdu.
KGüneyli
10-12-2013, 21:35
Basaksehir
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/170325_360753720735906_1932375344_n.jpg
Redfish16V
10-12-2013, 21:35
Gök gürlemesi oldu mu olmadı mı ? Cidden soruyorum.Daha önce de sık sık söylemiştim tahminim tuttu mu merak ettim..
mad_max1978
10-12-2013, 21:37
abi sultanbeyli-pendik civarı :) bi beyazlatır gibi yapıp gitmiş ben netteyken. Bu arada istpark'ın oralarda beyazlatmış. Eğer adam gibi tutarsa gelen olurmu ben çıkarım.
Nobette değilim su an ama arayıp soruyum radardan baksınlar o civara
Gokhan43
Maslakta gök gürlüyor şiddetli :)
mad_max1978
Gök gürlemesi oldu mu olmadı mı ? Cidden soruyorum.Daha önce de sık sık söylemiştim tahminim tuttu mu merak ettim..
Yukarıda yazdım gök gurlemesinin sebebi ni emir
SPORTING
10-12-2013, 21:39
tahminin tutdu baya sağlam gök gürledi :)
gökgürlüyor şimşek çakıyor :D
Sefa_vts
10-12-2013, 21:40
Yarın tatil olur mu la bak bakim ?
Suleyman
10-12-2013, 21:41
Gök gürlemesini duydum evet.
mad_max1978
10-12-2013, 21:45
Graupel un Türkçe meali kar paleti.deniz suyu sıcaklığı yuksek yüksek seviyeler soğuk olduğu için konvektif faaliyetten dolayı oluşan bir hadise.ama çok mutluyum verdigimiz uyarı tuttu istanbul için.
Gokhan43
10-12-2013, 21:46
Yarın tatil olur mu la bak bakim ?
Bembeyaz oldu kampüs, millet kar görmemiş gibi çığlıklar eşliğinde sağa sola koşuşturuyor ama, tatil olacağını sanmam ben :D
Redfish16V
10-12-2013, 21:51
haha, ekuri bulamiyorum :D
Lastiklerden ne haber ? :D
Saat 22:53... Erenköyde güneş açacak utanmasa...
SekoLive
10-12-2013, 21:54
bakırköyden cıktıgımda fırtına vardı idealtepeye geldim e5 kuru ara sokaklar ıslak kar vs. yok ilginc
Opet'e mazot almaya girdim 20 dak. önce ,yolda hiç birşey yokken bir anda yol kapandı.Cillop gibi oldu
Sefa_vts
10-12-2013, 21:56
Bembeyaz oldu kampüs, millet kar görmemiş gibi çığlıklar eşliğinde sağa sola koşuşturuyor ama, tatil olacağını sanmam ben :D
2012-2013 girişlilerdir onlar :D Tarih oldum anasına patlıcan közliyim..
i-vtec07
10-12-2013, 22:02
maç iptal oldu kar dan :)
Gokhan43
10-12-2013, 22:02
2012-2013 girişlilerdir onlar :D Tarih oldum anasına patlıcan közliyim..
Kızlı erkekli oynaşıyorlar karlarla, bembeyaz oldu burlar ama sabaha yolları açarlar tatil olacağını sanmam. Hoş bana bi getirisi götürüsü yok da :D
daha önceleri de bunun gibi şeyler yağdını gördüm, türkçesini bilmediğim için "dolu gibi hızlı yağan kar" diyeyim ( :) ), ama hiç gök gürlediğini görmemiştim.
çok değişik oluyor, hatta bu satırları yazarken 2 defa daha gürledi :)
Engin G.
10-12-2013, 22:03
valla yeşilköyde arabalar ve agaçların bir tarafı kar oldu ara ara tipiye dönüyo
Edirnede de havada kar tadı var ama öyle net bi hava daha yok güneş açabilir her an hakkaten :D
geceden ümitliyim biraz yoğunlaşabilirse direk kar düşer..
Gök gürlemesinden sonra,şuan Etiler tarafında da ciddi bir yağış söz konusu..
mad_max1978
10-12-2013, 22:05
daha önceleri de bunun gibi şeyler yağdını gördüm, türkçesini bilmediğim için "dolu gibi hızlı yağan kar" diyeyim ( :) ), ama hiç gök gürlediğini görmemiştim.
çok değişik oluyor, hatta bu satırları yazarken 2 defa daha gürledi :)
Bir nevi dolu diyebiliriz.yoksa kar yagsa gök gurlemesinin ihtimali yok
feneryolu cok ıyı yagıyor suanda
Gökgürültülü kar yağışı Çengelköy tarafındada başlamış bulunmakda :)
R.hisarında göz gözü gormuyor her yer bembeyaz fena yağıyor...
Octavia RS
10-12-2013, 22:11
An itibariyle camlica komple beyaza büründü :)
aybarsdnr
10-12-2013, 22:12
Saat 22:53... Erenköyde güneş açacak utanmasa...
Sesin duyuldu galiba abi. Erenköyde de kar yağışı başladı
R.hisarında göz gözü gormuyor her yer bembeyaz fena yağıyor...
Deniz nitroyla çıkacaksan eşlik ederim kanka :)
mad_max1978
10-12-2013, 22:15
Yaw bu kar hafif olmuyacakmiydi:))))
Redfish16V
10-12-2013, 22:16
Atasehır tık yok :(
Ataşehir için o kadar ciddi kar söz konusu değil.gece 4 sıraların yağmur ve karla karışık yağmur geçişleri olacak.Yarın sabahda ara ara geçişler olur.Kar yağışı için bir daha soğuma lazım o da mümkün gözükmüyor.
http://img593.imageshack.us/img593/3807/5xlh.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/593/5xlh.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
@tozkoparan
an itibariyle yıldırım dustu bi yere
Low-Rider
10-12-2013, 22:23
bahçelievler gök gürlemeye devam
sabaha bembeyaz uyanırız inşallah :D
Maltepe de yazı aratmayacak sekilde hava acık. Ay heryeri aydınlatıyor havada bulut yok. Baya da umutlanmıstım aksam cıkarım diye
mad_max1978
10-12-2013, 22:25
Konvektif yagislarda birde şöyle bir durum vardir.bir bölgeye misal 10 cm kar yagiyorsa diger bolgeye hic yagmayabilir.
@tozkoparan
an itibariyle yıldırım dustu bi yere
Merter'de gök launch control yapıyor :D
mad_max1978
10-12-2013, 22:27
Gökgürültülü sağanak yağış olarak düşünün. Bir bolgede gümbür gümbür yağar. Diger bolge günlük gunesliktir
Goztepede yagiyor ama yerlerde tutmuyor catilarda tutmaya basladi..
Gökgürültülü sağanak yağış olarak düşünün. Bir bolgede gümbür gümbür yağar. Diger bolge günlük gunesliktir
abi şu maltepeyle ilgili bişey söyleyebilirmisin yağmur bile yok burda anlamadım nasıl bi tarikata denk geldik :)
VTec_king
10-12-2013, 22:34
beyler resim alalım merak ediyoruz
kartal herzamanki gibi ayrı memleket yagmur bile yagmıyor
Eray Arslan
10-12-2013, 22:35
İstanbul'a biraz uzak olacak ama Gebze'de şuan yoğun şekilde yakmakta :)
BlackGetz
10-12-2013, 22:36
Maltepe rüzgardan başka bişey yapmıyor
Merterde kaldırımlar falan bi ince beyazlamaya başladı
Hacı osman yokusu cok fena aman dikkat bindiğim minibüs kaldı rampada yukarı düzlüğe kadar yürümek zorunda kaldım..
Resmen kar fırtınası var 1 saat önceye kadar
Redfish16V
10-12-2013, 22:42
abi şu maltepeyle ilgili bişey söyleyebilirmisin yağmur bile yok burda anlamadım nasıl bi tarikata denk geldik :)
gece aralıklarla karla karışık yağmur ve yağmur geçişleri var.Daha çok yağmur gözüküyor.Kar olarak bi ihtimal ayın 12sinde gece 3-4 civarı görebilirsiniz :)
fascination
10-12-2013, 22:42
Bahçelievler bembeyaz :D yollar kaldırımlar dahil
Redfish16V
10-12-2013, 22:44
Yaw bu kar hafif olmuyacakmiydi:))))
Bugün Ankara yamuk yapmayaydı iyiydi :D Olsun bir ankaralı olarak İstanbul'u bilmiş olduk :D
Bursa bi ara ufak buz gibi yagdi suandada yagiyor ama bazi yerde var bazi yerde yok sasirtici bi durum
mad_max1978
10-12-2013, 22:52
Bugün Ankara yamuk yapmayaydı iyiydi :D Olsun bir ankaralı olarak İstanbul'u bilmiş olduk :D
Ankara Merkez dahil her yer yağdı:) yapacak bisey yok:)
gece aralıklarla karla karışık yağmur ve yağmur geçişleri var.Daha çok yağmur gözüküyor.Kar olarak bi ihtimal ayın 12sinde gece 3-4 civarı görebilirsiniz :)
Tc kimlik alayim :D
Turistik Kameralar (http://tks.ibb.gov.tr/)
canınız nereye isterse bakın önceki sayfalarda da vardı :D
mad_max1978
10-12-2013, 22:55
Hahahaha:) noktasal tahmin yapmak çok zor.anca anlık radardan gorulebilir ama kartaldaki meteorolojinin numarasini bilmiyorum:(
vay arkadaş ya biz p.çmiyiz heryere yağıor bize yağmıor sanki heryer sendikalı biz harranlıyız :D :D :D
http://u1312.hizliresim.com/1j/b/vdbx3.jpg
Mahalle sakin ve beyaz. :)
Bağdat caddesindeydim çay içiyordum içimden bir ses eve git dedi -heryer bembeyaz eve zor attim kendimi ne zincirim var ne kar lastiği hayatimda bu kadar yanladiğimi hatirlamiyorum :D straight six power #çoktawutututu
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/p480x480/1458586_10151948565113283_809943567_n.jpg
Hahahaha:) noktasal tahmin yapmak çok zor.anca anlık radardan gorulebilir ama kartaldaki meteorolojinin numarasini bilmiyorum:(
anladım abicim beklemeye devam olmadı kar yağan bi yere gidicez :)
yeşilköy'de bişiler oluyo gibi yollar ile kaldırımlar cıtır tabaka oluştu , Adalar tarafına fena şimşek cakıyor
aybarsdnr
10-12-2013, 23:03
Bağdat caddesindeydim çay içiyordum içimden bir ses eve git dedi -heryer bembeyaz eve zor attim kendimi ne zincirim var ne kar lastiği hayatimda bu kadar yanladiğimi hatirlamiyorum :D straight six power #çoktawutututu
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/p480x480/1458586_10151948565113283_809943567_n.jpg
neresi bu fotoğraftaki yer ?
anladım abicim beklemeye devam olmadı kar yağan bi yere gidicez :)
Üsküdarda baya tuttu ya :S ama şu an yağmiyor çekmeköy ve kayışdaği bence baya geçerlidir . :D gece 3 civari falan efsane yağar geçen sene biz 3 buçuğa kadar ataşehirde bekleyip çıkmıştık
Redfish16V
10-12-2013, 23:06
Tc kimlik alayim :D
Ama bak demişim "gece aralıklarla karla karışık yağmur ve yağmur geçişleri var.Daha çok yağmur gözüküyor" diye :D beklemede kalın,elbet tatminkar yağış alırsınız :)
dursun81
10-12-2013, 23:06
Ya arkadaş konuya kendimizi kaptırdık çocuk gibi ikide bir camdan bakıp bi sevinip bir üzülüyorum.ne biçim yağışmış arkadaş gösterip vermiyor :D
Redfish16V
10-12-2013, 23:09
Bu arada kendi bölgelerini çok merak edenler mahallesine kadar p.m atarsa tahmini yağışı söyleyebilirim :)
Üsküdarda baya tuttu ya :S ama şu an yağmiyor çekmeköy ve kayışdaği bence baya geçerlidir . :D gece 3 civari falan efsane yağar geçen sene biz 3 buçuğa kadar ataşehirde bekleyip çıkmıştık
hakkımızda hayırlısı ne diyelim uyuya kalmazsam beklicem 3 e kadar falan yağarsa çıkarım hemen :D
Batı Atasehırde hafıf yagdı bıttı,ne olucak?
Ne zaman kar yagar bugun yarın?
kickboxer
10-12-2013, 23:12
Bu kardan bir b...k olmaz hayatımda bukadar kararsız yağış görmedim 5dk fırtına 5dk süt liman
Bu kardan bir b...k olmaz hayatımda bukadar kararsız yağış görmedim 5dk fırtına 5dk süt liman
aynen o değil bare maç iptal olmasaydı
onursumer
10-12-2013, 23:14
bakırkoyde araçların ustu tuttu ama yollar tutar gibi kar var sadece dursa eriyip gider gibi
sabaha gorucez nekadar etkili olduğunu :D
gokgurledı cekmekoyde sımdı noluoruz...guzel yagıyo..
Darıca yoğun karlı gök gürlüyor ve yıldırım çakıyor
Hic boyle sakaci kar gormemistim
Tam costum arabayi otoparktan cikardim 1 dakka sonra durdu :)
Bos bos bi sure dolastim geri geldim
Eve geldim bi daha bastirdi yemezler dedim cikmadim :D
Buyrun istanbulpark tarafı 10dk önce
http://u1312.hizliresim.com/1j/c/vdckw.jpg
ChtArdARSL
10-12-2013, 23:20
Allah bu beledıyeyı karayollarını ıslah etsın. Arenadan cıkısta perısan olduk kazalar oldu. Tek ankara/kadıkoy yolu olan e6 ya baglantı yolunu tuzlamıs serefsızler ne bır calısma ne bır arac hıc bıryerı yok 15 dakıkda evıme geldıgım yol 2 saat ancak geldım sukurler olsun kazasız belasız.
bi maç keyfimiz vardı oda yalan oldu. sahanın üstü neden kapatılmadı. bile bile lades olundu geçen haftadan belliydi bugün kar yağacağı. yada stadın bu özelliği kullanılabilir durumdamı Güntekin onay falan konuşurken bi ara lafı geçtide.
mad_max1978
10-12-2013, 23:23
Bu arada kendi bölgelerini çok merak edenler mahallesine kadar p.m atarsa tahmini yağışı söyleyebilirim :)
Alper abiden izin aldinmi?
Redfish16V
10-12-2013, 23:25
Az önce son çıktıları inceledim.DEK ( Deniz etkisi kar) yağışı olacağı kesin İstanbul'da.Asıl önemli olan ise önceki seneki bu dek yağışlarına göre bu yağışların daha kuvvetli gözükmesi.çünkü sıcaklık farkı çok.Bence gökgürültülü kar bile olabilir.. :)
3 gün öncesinden demiştim,ve bence tadını çıkarın :D gökgürültülü kar yağışı çok nadir görülür bir hadisedir.Hele ki bu seneki oluşum önceki seneye göre 2kat daha güçlü.Ben olsam videoya bile alırdım :D
GokhanRS
10-12-2013, 23:26
esenyurt avcılar arası ne olur? sabaha kötü olur mu?
ChtArdARSL
10-12-2013, 23:26
bi maç keyfimiz vardı oda yalan oldu. sahanın üstü neden kapatılmadı. bile bile lades olundu geçen haftadan belliydi bugün kar yağacağı. yada stadın bu özelliği kullanılabilir durumdamı Güntekin onay falan konuşurken bi ara lafı geçtide.
ne havalarda maclar oynandı bosu bosuna ıptal oldu yazık gunah okdr ınsana.. Hele uzak yerden gelenler juve ler fılan allah yardımcıları olsun.
Yarın mac 14.00 da
ne havalarda maclar oynandı bosu bosuna ıptal oldu yazık gunah okdr ınsana.. Hele uzak yerden gelenler juve ler fılan allah yardımcıları olsun.
Yarın mac 14.00 da
Hakemler kar gormemiski sahada karda bir kez topu denemediler bile ise bak
GokhanRS
10-12-2013, 23:28
Yarın mac 14.00 da
bu gün oynanmayan maçı yarın mı oynatıcaklar yani?
http://sv171.piclect.com/a26c2f9ba3834cad03722ae2105402e6/b42450d6f/o/13/12/10/fotografjpg.jpg
Saat 11:05 civarı Maslak-Seyrantepe-Levent hattı..4-5 dakika içinde bu hale geldi..
Bir de sürekliliği olsa tadından yenmez :)
yazık oldu gerçekten.
yarın 14. te olduğunuda sizden öğrendim şimdi. o saatte şampiyonlar ligi maçı da hiç sarmaz. Neyse gruptan çıkalımda.
ugurcan52
10-12-2013, 23:30
Çayırova gebze civarı kar kış kıyamet gök gürüldemesi şimşek ; ne ararsan var :)
Engin G.
10-12-2013, 23:32
An itibari ile Yeşilköy bembeyaz yollar kar icimde ara sokaklarda farksiz sisli bir hava ve surekli gok gürültüsü var uyuyamadim diyebilirim
üni'si tatil olan var mıdır ?
KGüneyli
10-12-2013, 23:37
- Basaksehir de hiç bişey yok, sadece rüzgar esiyor. 4. etapın ordaki shellde pompacı cocuklar donmus araba gelmesin die dua ediolar :D
Lan yarin mesaiden erken cikabilsek bari ya :D Eve girdim simdi yagmurda biraz donduk de, yetmez daha da isteriz :D Kar aksama kadar bitmez insallah
Allah evsizlere sokaktakilere yardim etsin, biz boyle araniyoruz da.. :o
Maslak opeti gectim kiyamet kar var millet seyran tepeye cikarken hafif yokusta kalmis dedim ben kar yeni atistryo aslan tepeden giderim ciktim mac var unutmusum girdim felc inanilmaz kar firtina E6 da kimse gitmiyo maseratiyleydim pzero rossolar ustunde tutunma ozurlu E6 dan okmeydani sapagindan girdim tum yolu gotum yanimda geldim bomontiye gidicem kasimpasa ya inemem bu lastiklerle insem bomontiye cikamam hoppp hemen okmeydani ssk nin onunden sisli yaparim derken yokus in cik hop cevahir otelin orda otobus donmus geri bastim ciktim darulacizenin ordan E5 e ciktim full yan ama :D E5 den mecidiye koy sisli bomonti garajdayiz ohhh maslak mashattan dan bomonti eylsium a 1,5 saatte geldim ama aklim gitti resim ve videolari atyorum
Ek.Civic_Spoon
10-12-2013, 23:44
12 sinde trakya gnelinde kar görüyorum varmı bi bilgi dostum :D
Galatasaray resmi web sitesinde maçın ertelenmesi ile ilgili olarak şöyle denildi:
"Bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Galatasaray - Juventus maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın zemininde bulunan ısıtma sistemi 10 dereceden itibaren devreye girmektedir.
Kar yağışının aşırı yoğun olması ve iri taneli dolu şekline dönüşmesi nedeniyle, ısıtma sisteminin devrede olmasına rağmen saha zemini karla kaplanmıştır. Bu durumun ardından karşılaşmanın hakemleri tarafından maçın ertelendiği açıklanmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur."
böyle bir açıklama buldum. ancak Güntekin onay ın gs li yetkiliden aldığı bilgiye göre bu alttan ısıtma seneye aktif olacakmış. doğalgaz bağlanmamış vs. hangisi doğru. 1 hafta öncesinden tahmin edilen hava olayına önlem alınamaması çok garip. koca sahayı 10 tane adamla temizlemeye çalıştılar. neyse olan oldu inş gruptan çıkarız.
Maslak opeti gectim kiyamet kar var millet seyran tepeye cikarken hafif yokusta kalmis dedim ben kar yeni atistryo aslan tepeden giderim ciktim mac var unutmusum girdim felc inanilmaz kar firtina E6 da kimse gitmiyo maseratiyleydim pzero rossolar ustunde tutunma ozurlu E6 dan okmeydani sapagindan girdim tum yolu gotum yanimda geldim bomontiye gidicem kasimpasa ya inemem bu lastiklerle insem bomontiye cikamam hoppp hemen okmeydani ssk nin onunden sisli yaparim derken yokus in cik hop cevahir otelin orda otobus donmus geri bastim ciktim darulacizenin ordan E5 e ciktim full yan ama :D E5 den mecidiye koy sisli bomonti garajdayiz ohhh maslak mashattan dan bomonti eylsium a 1,5 saatte geldim ama aklim gitti resim ve videolari atyorum
güzel anlatım ben izlemiş kadar oldum :D :D
Kar yok diye evimize cekip gitmedik tabii ki :D
https://www.facebook.com/photo.php?v=10200256044963149
La olm yatcaz kalcaz hoooppp ordayım gibi olmuş :) bekliyoruz bende eve geldim bomonti gömüyorum
mad_max1978
10-12-2013, 23:52
Galatasaray resmi web sitesinde maçın ertelenmesi ile ilgili olarak şöyle denildi:
"Bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Galatasaray - Juventus maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın zemininde bulunan ısıtma sistemi 10 dereceden itibaren devreye girmektedir.
Kar yağışının aşırı yoğun olması ve iri taneli dolu şekline dönüşmesi nedeniyle, ısıtma sisteminin devrede olmasına rağmen saha zemini karla kaplanmıştır. Bu durumun ardından karşılaşmanın hakemleri tarafından maçın ertelendiği açıklanmıştır.
böyle bir açıklama buldum. ancak Güntekin onay ın gs li yetkiliden aldığı bilgiye göre bu alttan ısıtma seneye aktif olacakmış. doğalgaz bağlanmamış vs. hangisi doğru. 1 hafta öncesinden tahmin edilen hava olayına önlem alınamaması çok garip. koca sahayı 10 tane adamla temizlemeye çalıştılar. neyse olan oldu inş gruptan çıkarız.
Gerizekalılar ya dün Meteoroloji bangir bangir uyarı verdi saglam yagacak diye hatta ben bile burdan yazdım mac iptal olabilir diye. Bile bile lades oldular
Redfish16V
10-12-2013, 23:53
12 sinde trakya gnelinde kar görüyorum varmı bi bilgi dostum :D
Sabah saatlerinde kar geçişleri olabilir,onun dışında 2-3 derece seyreden açık bir hava var :D size göre sistem aralığın sonlarında gelebilir,beklemek lazım :)
Batı Ataşehir kupkuru. Kardan eser yok. Alacağınız olsun. Beni yabancı meteorolojistlere emanet edin kardeşim :D
tipi seklınde gök gürültülü yagan tıpının sonun da camdam baktgımda yıldızlı bır hava gormek ne kadar entresan hava yarın guneslı olucak gıbı tertemız bulutsuz bır hava :D
bahçeşehir fefkaladenin fefkinde şuan sacma sapan siddette ve hızda bir kar yagısı var 2dakkada yol araba agac cim ne var yok bembeyaz :D
La olm yatcaz kalcaz hoooppp ordayım gibi olmuş :) bekliyoruz bende eve geldim bomonti gömüyorum
olanı var olmayanı var bomontıymıs :D
193mt rakımdasın yapacak bişey yok :D Kestel tarafına gittikçe şansın artar :D ama bak demişim "gece aralıklarla karla karışık yağmur ve yağmur geçişleri var.Daha çok yağmur gözüküyor" diye :D beklemede kalın,elbet tatminkar yağış alırsınız :)
Ya bosver simdi, senin tahmine gore fecayet birsey olacakti. Ben su anki yagisi normal lastiklerla bitirirdim : D Gok gurultulu kar firtina olmadi, emin ol olmasini ben isterdim. Alper e inanmak istemedim cunku bu saykonun her konuda fikri var, ondan tutmaz dedim ama..
Alper nolcak lan, bembeyaz olacak miyiz? Olacak yerlerin adresini ver delirtme beni bak sabrim sinirda bu gece istedigim gibi olmadi :D
ChtArdARSL
11-12-2013, 00:01
Dogalgaz baglamadıgı ıcın hıc bır sıstem calısmıyor.Ufo tarzında seylerde yapmıslar umarım seneye raht raht mac ızlıycek
cabriolet
11-12-2013, 00:02
Bahçeşehir bembeyaz oldu şuan 5 dakikada ortalık karıştı :)
GokhanRS
beyler burda kar buz tanelerine dönüşmüş şekilde yağıyor. minik minik dolular gibi. arabalar mokoko olurmu acaba? esenyurt.
mad_max1978
Ya bosver simdi, senin tahmine gore fecayet birsey olacakti. Ben su anki yagisi normal lastiklerla bitirirdim : D Gok gurultulu kar firtina olmadi, emin ol olmasini ben isterdim. Alper e inanmak istemedim cunku bu saykonun her konuda fikri var, ondan tutmaz dedim ama..
Alper nolcak lan, bembeyaz olacak miyiz? Olacak yerlerin adresini ver delirtme beni bak sabrim sinirda bu gece istedigim gibi olmadi :D
Hahahaha alemsin kardeşim ya:)))
ChtArdARSL
Sen asrın hatasını yapmıssın hacı abı :))
Absinthé
11-12-2013, 00:03
gokgurledı cekmekoyde sımdı noluoruz...guzel yagıyo..
Orası çekmeköyün neresi ya bende çekmeköydeyim (paradise city) etraf kupkuru :)
olanı var olmayanı var bomontıymıs :D
Sen nerelerdesin onüne gelen S2000 le karda dönmeye çalışıyor sen bi video çek artık ;)
Sen nerelerdesin onüne gelen S2000 le karda dönmeye çalışıyor sen bi video çek artık ;)
ahahahah cekelim beraber kanka ne demek :)
onurcan mekan bulsunda bızde donerız:)
beyler burda kar buz tanelerine dönüşmüş şekilde yağıyor. minik minik dolular gibi. arabalar mokoko olurmu acaba? esenyurt.
Esenyurt şuan soğuk ve buzlu
Düşündümde 2500 kg 500 hp hahahaha kalsın kanka sen Turboyu al gel çikilata içmeye gidelim aradılar bekliyorlarmış innovia :)
GokhanRS
11-12-2013, 00:13
Esenyurt şuan soğuk ve buzlu
şirket aracını kapalıya bırakmadım. umarım mundar etmez arabayı.
An itibariyle havalalanı
http://u1312.hizliresim.com/1j/c/vdf1b.png
BthnKrkt
11-12-2013, 00:20
11 den beri istanbul park ilerisi soldaki ormanın içindeydik :) 4x4 arazici+gazlayan abiler kardeşler varsa ben her dk çıkmaya hazırım :D zirvede fena yağıyodu tipi şeklinde :)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1450133_10202106609861237_1522103029_n.jpg
Redfish16V
11-12-2013, 00:24
3 gün öncesinin mesajlarına tkrar bakmalısın :) Gökgürültü yağışını her bölge için var demedim,kestiremezdimde zaten o kadar prof. değilim çünkü :D Genel itibari ile gökgürültüsüne inanmayanlar veya beklemeyenler gökgürültüsünü duydu ve duyanlardan haber aldı.Bu benim için yeterliydi :) Yağış geçişleri umarım sizin mahalleyi vurur :D
Silivri sinek gibi yağıyor
deeperblack
11-12-2013, 00:32
Libadiyede tık yok...
Böle bi kar yok :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=739169579444060
Ek.Civic_Spoon
11-12-2013, 00:46
11 den beri istanbul park ilerisi soldaki ormanın içindeydik :) 4x4 arazici+gazlayan abiler kardeşler varsa ben her dk çıkmaya hazırım :D zirvede fena yağıyodu tipi şeklinde :)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1450133_10202106609861237_1522103029_n.jpg
olay budur, maşAllah
Bahçeşehir iyice kar bastırdı. Migrosta kimse yokıtu çok keyifli oldu :)
hbatuhanc
11-12-2013, 02:10
Ataşehir'de bir kar yağıyor öyle böyle değil :)
KGüneyli
11-12-2013, 02:14
- Hala şirketteyim, Suan burdada kar basladı tekrardan ince ince atıyor. Başakşehir.
Merter'de şuan tipi şeklinde yağıyor.. Etraf tekrardan beyazladı.
Jeandan-R
11-12-2013, 02:31
Ataşehir, gökgürültülü kar yağışı.
KGüneyli
11-12-2013, 02:32
Burayıda baya baya tipi bastırdı.
Umraniyede su anda tipi basladi, yollar dahil bembeyaz oldu, gokgurultulu simsekli kar yagiyor, hayirdir insallah
Redfish16V
11-12-2013, 02:38
Sabaha karşı anadolu yakası bu tür kar geçişlerinden etkilenebilir..Gökgürültüsü zaten söylemiştik,video çekip saklanabilir arşivde :)
KGüneyli
11-12-2013, 02:40
yarın avrupa yakası nasıl olacak acaba, Gündü bikaç iş var:) cıksakmı cıkmasakmı
beylkdüzüde kar altında şuan
cabriolet
11-12-2013, 03:14
bahçeşehir ve esenyurtta öyle heryer bembeyaz oldu acaipte rüzgar var camları sökücek sanki :D
Beylikduzunu gec kumburgaz goz gozu gormuyor.. Polis amcalar caresiz kalms, kazalar var dikkat. (Kumburgaz-istanbul istikameti)
Maslak duruldu, yerler tam kıvamında ama lastikleri yetiştiremedim bu sene :D Eğlenceden mahrum kaldım :(
Daha simdi girdim eve :) ayvayi yedik sabah
KGüneyli
11-12-2013, 05:28
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1463723_360853644059247_523357484_n.jpg
Sirketten cıkarken basaksehir bu durumdaydı. Bayrampasa dahada beter :D
Daha simdi girdim eve :) ayvayi yedik sabah
Instagramdaki videolari gordum abi anlasilan baya keyifi gecmis gece :D
şükür kar ı görebildik sonunda :D
Sierra Rs
11-12-2013, 06:24
Bes bucukta camlıcadan cıktım kayışdağına gittim ordan da topkapı .. Kayışdağı karşıya göre daha az karlıydı topkapı davutpaşa şuan fena bulunduğum yerde gidemiyor kimse :)
Nisantasi abaniyor:D ben yalanim is guc :D aslinda mecidiyekoyde ama..
anılayvaz
11-12-2013, 07:25
bahçeşehirden osmanbey'e geldim osmanbey bahçeşehirden çok daha kötü durumda böyle yağmaya devam ederse öğleden sonra bize bayram :)
Ozan Özer
11-12-2013, 07:29
Şekerpınar'da akşam sağlam yağmış;yollar açık şu anda..
EserBodrum
11-12-2013, 07:32
Teşvikiye'de durum pert valla. Mahmutbey civarı daha iyiymiş okulda tatil olmadı hala
Nisantasi abaniyor:D ben yalanim is guc :D aslinda mecidiyekoyde ama..
lan aramıssında uyuyodum haha duruma göre haber vericem sana hos seyler olabilir :D
SekoLive
11-12-2013, 07:34
sahilden zeytinburnuna dönen yol pertti 15dk önce.
belediye ekipleri malesef yeni gitmişler kendi cabalaryla tuzlama yapıyorlardı.
sahil yolu zeytinburnu girişinden kasmıştı.
bakırköye geldim kar burda nispeten daha az.
Faruk_Vtec
11-12-2013, 07:47
dun akşam 22:00 sıralarında suadıyede ya şımşek çaktı yada yıldırım falan duştu buyuk ıhtımal, bı anda her taraf 30.000k oldu.. :D
elıt semtten boğazıçı köprüsüne gelene kadar 2-3 yerde arabanın kıçı sabuhayı soyledı :D hava 1 derece gosterıodu ama yollarda gızlı buzlanma vardı, beledıye çalışmıo haberınız olsun.. :D
saat 23:00 gbı koprunun tam ortasına geldım, çıtırdan kar atıodu ama sadece yerler ıslaktı, bı anda dörtlüler yandı, Avrupa yakası bı çızgıden ıtıbaren komple kar olmuş :D bıldıgın 5-10 cm'lık kar çıkıntısı vardı yolda, adalet sarayının oraya kadar onumdekı A4 quattro yolda tutunmak çok dıreksıyon salladı buyuk ıhtımal lastıklerı komple bıtıktı.. :D
bahçeşehıre geldığımde herkes çoktan ptt moduna geçmıştı.. :D
saat 05:00 cıvarı, olay yerı.. :)
http://u1312.hizliresim.com/1j/c/vdj4u.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Oh be-)
Bekledigimize degdi-)
GreyGoose
11-12-2013, 07:55
Çapa-Şişhane arası 30dk :)
Şişhaneden Taksime çıkan yokuşta kar lastiksiz araçlar zorlanıyor, ara ara yoğunluk var fakat akıcı 08.55
Gece 03.20 ye kadar bişey yoktu sabah gürültüye uyandım bi baktım kar var indim hemen bi keşif turu attım :D :D dışarda çok araba var yoksa gezicektimde sıkıntı olmasın diye geldim gece çıkıcam yağarsa kimse yokken :)
http://imageshack.us/a/img12/2760/d9a5.jpg
Ahmet Saraçoğlu
11-12-2013, 08:01
Bugün araba alıcam şirinevlerden , beylikdüzü şirinevler arası e5 ve şirinevler içi nasıl yollar?
Bursada sabah cok guzel yağıyordu ama güneş açtı suan hava yüksek
Gece gok gurledi simsek cakti. Tahminlerde bulunan ankarali arkadasa helal olsun :)
Bende otele gidip arabayı alayım bari kar lastiği ile otoparkda araba yatırılmaz hazır trafikde yokken tadını çıkartalım :D
erayakar
11-12-2013, 08:21
beylikdüzünde hava -1 derece ..ama güneş actı ..::)))
Bayrampasa'da saglam tipi var su an.
beylikdüzünde hava -1 derece ..ama güneş actı ..::)))
güneş iyidir kar topluyo derler :) :) burdada güneş var o söylenti gerçekse iyi :D
bu sabah avcılardan
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q85/s720x720/1234710_635059956557185_818938569_n.jpg
emresener
11-12-2013, 08:26
vali demiş bir aksaklık yok diye. nasıl yok yeşilköyden nişantaşına komple yollar pert. hiç bir tuzlama girişimi yok.
nişantaşı yine sarıgül sağolsun kaldırımlarımız temiz :D
SekoLive
11-12-2013, 08:34
bakırköy sahilde tipi var,
galeria arka yolu full trrafik .
Etiler günlük güneşlik
Bence bu sene İstanbul'a kar yağmaz Aslan ne diyosun bu konuda :D
Bence bu sene İstanbul'a kar yağmaz Aslan ne diyosun bu konuda :D
Bu sefer tutmadı :o
valla civic te karlar takılı dün gece maç çıkışıda yoğun olduğundan Seyrantepe kilitti ama şükür ara dere demeden çıktım :D
mimarsertac
11-12-2013, 08:46
Şişli/Fulya'da evden çıktım 8de tipiden rüzgardan zor yürüdüm. E5de bile yolda kar vardı, büyükdere full kardı. Bağdat caddesine işe geldim çok az yağmış burda yollar açık, kaldırımlarda az kar var.
mınıbus caddesi anadolu yakası açık valla hiçbişey yok
Geçiyodum çekmeden edemedim
Taze taze Sultangazi civarı
http://img560.imageshack.us/img560/7743/3pd1.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/560/3pd1.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
ya bu vaalllı harbıden tılt ettı benı ulan denyo tatıl etsene su okulları cocuklar sogukta harab olmasın
Masko cok güzel sabah sabah çeyrek depo gitti :D
SPORTING
11-12-2013, 09:04
Çapada en az 10, 15cm kar var tuzlama adına hiç bir şey yok, işe diye cıktım baktım araç yürümüyor park ettim eve geldim :)
Yiğit G.
11-12-2013, 09:09
Geziciler kar yağdırıp trafiğe sebep oluyor ! :D
Mekani buldum, trafige kapali alan ; )
Boost Up
11-12-2013, 09:14
Orhanlıda güneş var, nereye gitti bu kar:)
Dun geceden p zerolarla suursuzca maslak mashattan dan bomontiye gittim :D
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/A45CFFF9-75FD-4A7E-8F1B-263274203D2C_zpsytb2tmaw.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/A45CFFF9-75FD-4A7E-8F1B-263274203D2C_zpsytb2tmaw.jpg.html)
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/EAB34AB1-E3C9-4FEA-AA01-E0792D947BAE_zpse98xdea5.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/EAB34AB1-E3C9-4FEA-AA01-E0792D947BAE_zpse98xdea5.jpg.html)
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/02222E9B-D1A9-4906-ACF8-7295CAC925E2_zpszqfj5wgd.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/02222E9B-D1A9-4906-ACF8-7295CAC925E2_zpszqfj5wgd.jpg.html)
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/A45CFFF9-75FD-4A7E-8F1B-263274203D2C_zpsytb2tmaw.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/A45CFFF9-75FD-4A7E-8F1B-263274203D2C_zpsytb2tmaw.jpg.html)
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/EAB34AB1-E3C9-4FEA-AA01-E0792D947BAE_zpse98xdea5.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/EAB34AB1-E3C9-4FEA-AA01-E0792D947BAE_zpse98xdea5.jpg.html)
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/th_462298AC-0B96-409C-BA51-B5B0492D77F9_zps0fpefvbt.jpg (http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/462298AC-0B96-409C-BA51-B5B0492D77F9_zps0fpefvbt.mp4)
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/8EDC9BEC-956E-491F-96AD-29543DF75B23_zpsr326jg8t.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/8EDC9BEC-956E-491F-96AD-29543DF75B23_zpsr326jg8t.jpg.html)
En altın bir üstü videodur tüm sistemi devre dışı bırakmadan araba harekete izin dahi vermiyor ICE modda kar lastikli bir A6 quattro bizi ezdi tabi :D
bu vali neyin kafasında yeşilköydeyim şuan yağıyor ve deniz seviseyinde bi yer yükseklerde büyük ihtimal daha fazladır. Bari ilk okullara yapsaydı . Burdada güneş açıyo sonradan cıtırdan tipiye dönüyor .
beylikdüzü mermerciler sitesi pertt oldu lapa lapa yagmakta
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/v/1497695_789284907755447_779957681_n.jpg?oh=b96807d 338bb156eafff14be7c178b09&oe=52A9EE41&__gda__=1386902957_bc84b085a007b6006b791cb95345f81 c
valla ciktim bi turladim yenisehir soyak pert. millet kendisi gidemiyo baska arabalara carpip carpip duruyolar :D
34tb9544
11-12-2013, 09:25
Vatan caddesi acik tuzlamislar sanirim kar tutmamisti e-5 te de kar tutmuyo ara sokaklar tabiki kotu
Olan çocuklara oldu.yazık günah ya.kadıköy civarı lapa şeklinde tipi var şu an
Kirac lop lop obek obek yagiyor :) yanlayan s2000 gormek istiyoruz :p
Kirac lop lop obek obek yagiyor :) yanlayan s2000 gormek istiyoruz :p
oglene kadar isleri halledip cikmayi planliyorum :D Neredesin :)
burak_2885
11-12-2013, 09:40
Ah şu kar yağınca kendini ken block sanıp arabasıyla yanlayan insanlar... :D
Ah şu kar yağınca kendini ken block sanıp arabasıyla yanlayan insanlar... :D
ne yapalim eldeki malzeme bu.
Octavia RS
11-12-2013, 09:42
Camlida bi yagiyo sonra gunes aciyo sora tekrar yagiyo gunes aciyo :D
Suleyman
11-12-2013, 09:45
atr plaka mı yanlış mı gördüm?
oglene kadar isleri halledip cikmayi planliyorum :D Neredesin :)
Korozo ambalaj
Tuyap tarafina yakin
nereye gidiyoz yanlamaya :D istanbul park mi?
Photoyla update et Onur, atlar gelirim :)
Görkemwrx :D beylikdüzü evlere şenlik olur soyle 1 saat daha yagarsa onurcanın orasıad farklı degildir araba :D
BthnKrkt
11-12-2013, 09:59
İstanbulparka mi gelecek var?
Allah kolaylik versin valla istanbuldakilere ,yola ciktim boylebombok bise yok durup kalkamayanlar ufacik dar sokakta 2cm karda kayanlar blabla.. Zor valla ne diyim.. anayollar genel olarak acik,suruculer dikkatsiz heran bas got atmaya hazir.
Istanbuldn bildirdim ben Onur
Soz sende ?..?
:D
nereye gidiyoz yanlamaya :D istanbul park mi?
4 kar lastikli şirket aracıyla gelirim zincirde var olmadı çekicilik yaparım :) ne güzel olur :)
free-hifi
11-12-2013, 10:09
o değilde maç başka stada verilecek bu gidişle :(
İşten erken çıkmak için elimden geleni yapıyorum :D
Ken Block da kimmiş lan :D Keiichi'nin torunlarıyız biz
yavuz364
11-12-2013, 10:13
Akşam organizasyon olursa unutma Tarık :rolleyes: Traction A lastikleri bide karda görelim :D
İşten erken çıkmak için elimden geleni yapıyorum :D
Ken Block da kimmiş lan :D Keiichi'nin torunlarıyız biz
rivada touge yapcaz biz :D
bahçeşehir hakkında bilgisi olan var mı?
BthnKrkt
11-12-2013, 10:16
4 kar lastikli şirket aracıyla gelirim zincirde var olmadı çekicilik yaparım :) ne güzel olur :)
İstpark'a gelen olursa dersten çıkar gene gelirim. Dün gece otopark güzeldi.
EserBodrum
11-12-2013, 10:16
Nisantasindan Osmanbey'e kadar otobus zor ilerledi. Osmanbey'den Mecidiyekoy'e trafik akiciydi. Mecidiyekoyden Tem'e baglantiya kadar sorun yoktu. TEM'in ilk baglandigi yerde trafik vardi sonra aciliyor. Mahmutbey'de yollar acik ancak kar yagisi basladi
free-hifi
11-12-2013, 10:19
vali ve topbaş dünden beri toplu taşıma aracı kullanın diye uyardı sabah baktım kimse takmamış :D
bahçeşehir hakkında bilgisi olan var mı?
gayet hoş kar acısından :D
gayet hoş kar acısından :D
oh süper akşama uğrayacam o zaman oraya da bi:D
Low-Rider
11-12-2013, 10:34
Bahçelievlerden Haramidere'ye kadar yol bomboş, ama ters güzergahta ambarlı bahçelievler arası e5 duruyor
VTec_king
11-12-2013, 10:35
ulen 15dk yağıp 5 dk güneş açıyor bu nası kar,tayyip bunadamı el attı naptı
Akşam organizasyon olursa unutma Tarık :rolleyes: Traction A lastikleri bide karda görelim :D
Sen Bahçeşehir tarafında değil miydin la? Anadoluda kar olmazsa karşıya geçerim mecbur da o taraflara kadar geleceğimi sanmıyorum ya :o
Amaa 2010-2011 dönemi Olimpiyat Stadı + Bahçeşehir Migros'ta FF serisi filmi çeker gibi eğlendiğimiz günlerdeki ortam olursa affetmem :D
63owen63
11-12-2013, 10:39
Kar yağınca hep november rain dinleyesim geliyor guns & roses dan dedim , arkadaş da benim bu diye yolladı. koptum :D
Damımıza Kar Yağdı (Kahtalı Mıçe) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=O5VxwFO6IV4)
O5VxwFO6IV4
İstanbul Park'ta son durum :)
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-f.ak/hphotos-ak-ash4/1505006_10151754595122026_2036878573_n.jpg
yavuz364
11-12-2013, 10:45
yok ya artık kartal-soğanlık tarafındayım :)
o günlerdeki gibi olacağını sanmıyorum meteorolojiyi takip ediyorum da kar bitti gibi görünüyo..
Sen Bahçeşehir tarafında değil miydin la? Anadoluda kar olmazsa karşıya geçerim mecbur da o taraflara kadar geleceğimi sanmıyorum ya :o
Amaa 2010-2011 dönemi Olimpiyat Stadı + Bahçeşehir Migros'ta FF serisi filmi çeker gibi eğlendiğimiz günlerdeki ortam olursa affetmem :D
Bundan bahsediyorsun ? :)
http://www.streetfire.net/video/baheehir-migros-otopark_730484.htm
yavuz364
11-12-2013, 10:46
Bi de utanmadan resim atıyon. Ne hayırsız adamsın. Pisti açtıraydın ya :D
İstanbul Park'ta son durum :)
cuma gece yağar mı ya cumaya kadar arabasızım :(
yok ya artık kartal-soğanlık tarafındayım :)
o günlerdeki gibi olacağını sanmıyorum meteorolojiyi takip ediyorum da kar bitti gibi görünüyo..
Bundan bahsediyorsun ? :)
http://www.streetfire.net/video/baheehir-migros-otopark_730484.htm
haha ozaman günün anlam ve önemini sunuyorm hahha
Goki L300 pawaaaaaaaa :D
araç cok karısık yiit goki mehmet ben joker baska varsa unuttum
ondeki mercedeste yekta ve driver ozgun haha
TT Kar Meeting - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=KkPwLluV4ek)
KkPwLluV4ek
yavuz364
11-12-2013, 11:04
evet yaaa şimdi hatırladım onu hahahaa
Hyundai mi kia mı jeep de kötü yere parketmişti ama :D
haha ozaman günün anlam ve önemini sunuyorm hahha
Goki L300 pawaaaaaaaa :D
evet yaaa şimdi hatırladım onu hahahaa
Hyundai mi kia mı jeep de kötü yere parketmişti ama :D
sorento hahahah onuda Enes cok iyi hatırlar
bide Yogicim Ardacım diregi yıkıp geçmişti :hahaha:
Berkan bugun değilde yarın akşam land cruiser şekli yapabilirim direk varmı ? :D
İstpark'a gelen olursa dersten çıkar gene gelirim. Dün gece otopark güzeldi.
Bende gelirim dünden haberim yoktu gebzedeyim atlar gelirim valla :)
Berkan bugun değilde yarın akşam land cruiser şekli yapabilirim direk varmı ? :D
auhauauhahua biz de dün Emre'yle konuşurken adın geçmişti :D Yapsana bir daha ahaha :hahaha:
:hahaha::hahaha:
bak hatırladım yine gülüyorm ofiste mal mal bakıyo millet :D
çok değişti arda otopark kapı bile kondu tam senlik :D
araba yarın akşam off-roada gitmezse gelirim olmadı çiki yada evoyla artık
:hahaha::hahaha:
bak hatırladım yine gülüyorm ofiste mal mal bakıyo millet :D
çok değişti arda otopark kapı bile kondu tam senlik :D
ne güzel eğleniyoduk da babam çağırdı ondan gitmek zorunda kaldım.. :)
kickboxer
11-12-2013, 11:12
bu kar birtek anadolu yakasına yağmadı sanırım
araba yarın akşam off-roada gitmezse gelirim olmadı çiki yada evoyla artık
herzaman beklerim daha güzel yerler var simdi dümdüz olan :D yarın yada daha sonra yagıcaksa kar durumuna göre bilgilendirme yaprım burdan zaten :D
herzaman beklerim daha güzel yerler var simdi dümdüz olan :D yarın yada daha sonra yagıcaksa kar durumuna göre bilgilendirme yaprım burdan zaten :D
olimpiyat otoparkmı?
olimpiyat otoparkmı?
Yok be golete otopark/toren alani yaptilar migros zemini kivaminda dumduz ne direk ne otopark demiri hic bisi yok tribun bile var hatta usti kapalı :D
yavuz364
11-12-2013, 11:24
sorento da var mı :D iyi heyecan oluyordu.. Haberleri bekliyoruz..
Yok be golete otopark/toren alani yaptilar migros zemini kivaminda dumduz ne direk ne otopark demiri hic bisi yok tribun bile var hatta usti kapalı :D
... iki kere gitmiş edit :D
sorento da var mı :D iyi heyecan oluyordu.. Haberleri bekliyoruz..
hahahah
esen kalın bogazkoy var bide el degmemiş sokaklarıyla bknz:D
http://www.facebook.com/photo.php?v=10151872684733925&set=vb.695563924&type=2&theater
FF car clean caldım videonu selamlar Faruk hahaha
enes gelirse sorento ile drift battle yaparız
hahahah
esen kalın bogazkoy var bide el degmemiş sokaklarıyla bknz:D
http://www.facebook.com/photo.php?v=10151872684733925&set=vb.695563924&type=2&theater
FF car clean caldım videonu selamlar Faruk hahaha
hahah ben yatıyorm patron işe gitmek istiyor galiba :D bende nerde diyorum :D
gün içinde azalan duran kar yağışı akşam saatlerinde poyrazla birlikte yeniden başlayacakmış dendi ntvsporda
bilginize:)
Day Walker
11-12-2013, 12:15
kabataş da gökgürültülü yoğun kar yağışı var
http://img.tapatalk.com/d/13/12/03/ydyhe4yp.jpg
Yolda kalan alo desin yolu açalım :D
crazydog
11-12-2013, 12:17
gün içinde azalan duran kar yağışı akşam saatlerinde poyrazla birlikte yeniden başlayacakmış dendi ntvsporda
bilginize:)
sen go proyu hazır tut bebişim :D
beşiktaş'da fırtına çıktı resmen 10 dk göz gözü görmüyordu o şekilde yağdı. Şuanda fırtına kesildi yağış devam