Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava Durumu (999 Sayfa olduğundan kapanmıştır)
Silvia17
02-01-2015, 16:04
Adam kar yağacak demiş nereye oldugunu söylememiş ki :D Belki antartikaya yağacak :D
Saka maka harbiden fena kar yağacak mı ona gore lastık alcam bakın Canakkaledeyim bende
Pazar oglen Afyon'dan cikicagim Emir,bana kisa bilgi verirmisin? Rota;Kutahya-bozuyuk-sakarya....
Tesekkurlerr....
Redfish16V
02-01-2015, 16:57
1 Saate açıklama yapacağım :)
koraycano
02-01-2015, 17:11
Güncelleme geliyor :)
Bekliyoruzzzz :)
Masterpiece
02-01-2015, 17:22
Isparta tarafları nasıl olur bu taraflara da gelecek mi ? Avucumuzu yalıyalım mı ? :)
Redfish16V
02-01-2015, 18:22
Pazar oglen Afyon'dan cikicagim Emir,bana kisa bilgi verirmisin? Rota;Kutahya-bozuyuk-sakarya....
Tesekkurlerr....
Pazar gecesine kadar varırsan sıkıntı yok sakarya dolaylarında 1-2 kar tanesi belki.. Şimdiden hayırlı yolculuklar,aksi durumda biliyosun ararım :)
Isparta tarafları nasıl olur bu taraflara da gelecek mi ? Avucumuzu yalıyalım mı ? :)
Yoğun yoğun yoğun kar bol bol uyarı ! :)
Şimdi madde halinde sistemin huyunu suyunu yazayım ;
-Sistem %90 avrupa yakasının batısını ve trakyayı kapsamayacak.Tabi bu demek değildir ki kar almayacak,alacak ama diğer yerlere göre yarısı kadar.Trakya belki gol yapabilir,çünkü yükselti etkeni var.Avrupa yakası için son ana kadar açıklama bekleyin benden şu an ön görüm bu ama umarım değişir.
-İç Bölgeler gündüz eksilerde gezerken,gece -30ları dahi zorlayabilir.Konya ve göller yöresi dikkat!
-Karadeniz rekor kıracak adeta deniz etkisi,cephe derken kardan boğulacaklar
-Doğu zaten banko bu sistem için :)
-İstanbulda kıyı kesimler 0,-2 derecede gidip gelebilir,dondan dolayı okullar tatil olabilir,Gökgürültülü kar yağışı ihtimali %70
-Adana'nında kar görme olasılığı var ancak beklemek lazım.
-bu sistem 2012 ve 2004 açısından rekor olacak,85 87'e göre 1 tık aşağıda olacaktır.Şu an yağış az gibi ama artacağını düşünüyorum,hele akdenizde ab alanı güzel konumlanırsa ordan yağış pompalanır ve iç kesimler gol olur.
-Ulaşım için önceki sisteme göre 10x kadar uyarı.Unutmayın burası Türkiye 1 cm karda bile kuyruk oluyorsa önleminizi alın,hele ki bu sistemde .. Umarım yanılırım.
-İstanbulda kuvvetli rüzgar 4gecesi başlayıp yağışı getirecek,sekme olabilir evet ama 5 sabahına gelmiş olacak bence,bunlar büyük detay önceki yaptığım gibi an ve an güncel çekeceğim.
-Göreceğiz bu güzel sistem için şimdiden tüm türkiyeye hayırlı olsun.Bu arada soğuklar bitmiyor 11-15 ocak,27 ocak gibi filme devam.Daha soğuk olarak gelir mi ? Bence gelme olasılığı %90.Hatılayın her gelen sistem daha güçlü olacak,ve öyle oluyor
Redfish16V
02-01-2015, 18:25
Ve bu sistem bittiğinde ayın 10'u gibi tüm tahmin yöntemimi buraya sayfalarca yazacağım,kimsenin aklında şüphede kalmaz böylece:) Daha detaylı tahmin isteyenler yarın akşamı beklesinler lütfen,evet her şey belli ama güvene alıp burda yanlış söyleyip insanların planına,hakkını yemek istemiyorum.
Çanakkale alacagini aldi sanirim. Haftalik hava durumu da acik gosteriyor senin verilerin de dogruluyor sanirim. Neyse bayagi yagmisti zaten. :P
Ve bu sistem bittiğinde ayın 10'u gibi tüm tahmin yöntemimi buraya sayfalarca yazacağım,kimsenin aklında şüphede kalmaz böylece:) Daha detaylı tahmin isteyenler yarın akşamı beklesinler lütfen,evet her şey belli ama güvene alıp burda yanlış söyleyip insanların planına,hakkını yemek istemiyorum.
Geçen seneden beri tahminlerini okuyorum. Maşallahın var :) Ancak hak yemek demişsin de yaptığın şeyin adı Tahmin zaten. Kimsenin hakkı kalamaz sen de yani ;) Ben yılbaşı karlı olsun diye bekledim ama olmadı yine de hakkımı helal ediyorum sana :))
Yani pazar aksamina kadar millet ne yapiyorsaniz yapin yoksa dona kalirsiniz diyorsunuz ;)
Ozellikle sali carsamba aksami fena soguk gorunuyor ic bolgelerde. Sig Goller ve derin gollerin kiyilari net donacak. Ordek icin yine firsat olabilir.
Peki sunu mu anliyalim; ozellikle Atasehir icin konusayim,gecen haftadan daha fazla kar alacagiz ama yinede pek tatmin etmeyecek,kar karadeniz ve ic bolgelere gidiyor sanirim?
Yani pazar aksamina kadar millet ne yapiyorsaniz yapin yoksa dona kalirsiniz diyorsunuz ;)
Ozellikle sali carsamba aksami fena soguk gorunuyor ic bolgelerde. Sig Goller ve derin gollerin kiyilari net donacak. Ordek icin yine firsat olabilir.
Peki sunu mu anliyalim; ozellikle Atasehir icin konusayim,gecen haftadan daha fazla kar alacagiz ama yinede pek tatmin etmeyecek,kar karadeniz ve ic bolgelere gidiyor sanirim?
GSİ CLUB ayın 7si için İstanbula ne diyorsun?:) Uçak inemeyecek kadar kar olmaz dimi?
Redfish16V
02-01-2015, 18:40
Geçen seneden beri tahminlerini okuyorum. Maşallahın var :) Ancak hak yemek demişsin de yaptığın şeyin adı Tahmin zaten. Kimsenin hakkı kalamaz sen de yani ;) Ben yılbaşı karlı olsun diye bekledim ama olmadı yine de hakkımı helal ediyorum sana :))
Mesela murat abiyi telefonda uyardım ama o derece yol kapanacağını bilemedim,şahsen bu durumdan bile mahcup hissetdim.Tahminde olsa biliyorum çoğu kişi burdan okuyup plan yapıyor,elimden geldiği kadar :) Değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)
Ataşehir rahatına baksın,%90 kar ve tatmin eder.Önceki sistem yavru antreman tarzıydı,ve net diyorum bu sistem efsane olur.İç bölgeler..Şahsen ben 2012'de -25 görmüştüm bakalım burda ne olacak..
GSİ CLUB ayın 7si için İstanbula ne diyorsun?:) Uçak inemeyecek kadar kar olmaz dimi?
olur,şaşırmayın yani
Hocam Ankarada yağışın miktarı nassı olur
Redfish16V
02-01-2015, 18:47
Hocam Ankarada yağışın miktarı nassı olur
Şu an gözüken merkezde 15cm.Bizde değişken çok,akdeniz ab alanı az oynasa cmler oynuyor.Ve konyanın durumuda önemli bizim için.Ama bu tür oluşumlar bize 2000-2002 gibi gelmiş yani en kötü 15cm miz garanti diye düşünüyorum.Tek korkum 5cm yağıp -25 olması..Hiç çekilmiyor
İc bolgelerde kar iyi iniricek ama sonra -20 lere dayanan kar olucak gorunuyor ki sen zaten nokta atisi yapiyorsun.
Atasehir gecen seferde kar aldi ama olmasa daha iyidi bu seferki soyle 15cm olur mu?
Pazar gunu delikanli Destur'umla donuyorum,Carsamba gunu hem hayat hem gunu kurtardi plastik torbasi,helal valla...
KSK-VTEC
02-01-2015, 19:34
Izmir merkez
@GsiClub abi bu gelecek yağış sistemde İstanbul Tuzla-Pendik sahil kesimleri ne olacak abi ? :) Kara gömülecek miyiz ? Geçen tahminlerin çok iyi oldu ayrıca tebrik ediyorum seni.Bu civarlara kar yağdı ama tutmadı maalesef.İnşallah bu sistemde güzelce kardan nasibimizi alırız :)
Redfish16V
02-01-2015, 20:41
Izmir merkez
%80 kar olur,iç kesimler %99 zaten.
@GsiClub abi bu gelecek yağış sistemde İstanbul Tuzla-Pendik sahil kesimleri ne olacak abi ? :) Kara gömülecek miyiz ? Geçen tahminlerin çok iyi oldu ayrıca tebrik ediyorum seni.Bu civarlara kar yağdı ama tutmadı maalesef.İnşallah bu sistemde güzelce kardan nasibimizi alırız :)
ufak örtü olup hemen dona çekebilir
Antalyada gunluk guneslik hava vardi :D arabayi yikattim cila vs iste hep rutin seyler :D
Jeandan-R
02-01-2015, 21:53
Gsi;
Haftaya yoğun kar bekliyorsun doğru mudur? Finaller var mecburi erteleme yapılacak galiba.
ceyhun737
02-01-2015, 21:59
Ayin 5 inden itibaren kar yağışı artacak mı istanbul Avrupa yakası için durum ne olur?
onursumer
02-01-2015, 22:47
şu yeşilkoye bakırkoy tutucakmı çok merak ediyorum bu sistemde olmazsa zaten daha beklemicem :D
https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10349884_10155094989140160_2188167841251233857_n.j pg?oh=f2de43185989ea8690edfc9ba58e0492&oe=54F92D97
hayırlı ısler haftaya sıbırya balkanların bulusması var sıkı gıyının :D
Redfish16V
02-01-2015, 23:34
Gsi;
Haftaya yoğun kar bekliyorsun doğru mudur? Finaller var mecburi erteleme yapılacak galiba.
4ocak gecesi soğuma,5 ocak 10'dan sonra ise ciddi yağış başlar diye gözüküyor şu an.
Ayin 5 inden itibaren kar yağışı artacak mı istanbul Avrupa yakası için durum ne olur?
Avrupa yakası yarın akşam açıklamamda belli olacak.
şu yeşilkoye bakırkoy tutucakmı çok merak ediyorum bu sistemde olmazsa zaten daha beklemicem :D
Bakırköy ihtimal var,yeşilköyde de var ama benim tutturamadığım tek c.. yer orası :D Ama yağarsa bende rahatlıcam istanbulluda rahatlayacak :D
Emircim tekrar sorayim; sanirim fazla kar beklemiyorsun istanbul'a? Yada atasehir bolgesine mibiraz daha fazla bekliyorsun?
Kocaeli ve dogusu cok sansli galiba?
Redfish16V
03-01-2015, 08:25
Emircim tekrar sorayim; sanirim fazla kar beklemiyorsun istanbul'a? Yada atasehir bolgesine mibiraz daha fazla bekliyorsun?
Kocaeli ve dogusu cok sansli galiba?
4-5-6 için öyle ama 7-8inde hatta 6sının öğleden sonra her 2 kesimde nasiplenecek,ama dediğim gibi doğusu daha fazla nasiplenecek.bu demek değildir ki batıda 10cm kar olmayacak,o da olacak ama batıda 10sa doğuda 30 olacak.sistem beklediğimden hızlı geliyor,akşam son açıklamayı yapacağım.herkes hazırlıklarını yapsın,böyle sistem nadir gelir
4-5-6 için öyle ama 7-8inde hatta 6sının öğleden sonra her 2 kesimde nasiplenecek,ama dediğim gibi doğusu daha fazla nasiplenecek.bu demek değildir ki batıda 10cm kar olmayacak,o da olacak ama batıda 10sa doğuda 30 olacak.sistem beklediğimden hızlı geliyor,akşam son açıklamayı yapacağım.herkes hazırlıklarını yapsın,böyle sistem nadir gelir
Kardeşim 5 Ocak Pazartesi İstanbul il sınırları içinde kar yağacak dimi ? Memem söz konusuda :D
Kardeşim 5 Ocak Pazartesi İstanbul il sınırları içinde kar yağacak dimi ? Memem söz konusuda :D
memen ne alaka agha ? :D
lan ben hava ısınack tshirtleri hazırlayın denize mi gidioz dedim mutluluk çubuğu kılıklı. Hava soğuk bizde görüoz sırf o yüzden ofisten eve kaçtım teknelere koyduğumuz ısıtıcı yetmio ofise.
Moruk %1milyon kar yağacak Pazartesi günü. Yağmazsa meme ucuma kelalper yazıp buraya foto koyucam :D
ahanda yazdım. Ptesi kar yağmazsa istanbula direk benim kuzeneee götürücem seni. Dövmeci kendisi bari az para ver. Sen font seç şimdiden.
la adam yazıcam demiş dövme dememişki, hemen fanteziye dökmüşün Alper :D tükenmezle yazıcak belki :D
memen ne alaka agha ? :D
2 sayfa geriden :D
Redfish16V
03-01-2015, 08:55
İddiayı kazandın bile hiç şüphe etme:)
ehahhahahaha Allah yardımcın olsun bı el atmadıgı orası kalmıstıı ehahha :D
34btr1907
03-01-2015, 09:08
şöyle bişey var
http://www.youtube.com/watch?v=53OXHQkJYSI&feature=share
34btr1907
03-01-2015, 09:11
şahsen pskopat gıbı kar beklemıyorum ben ama got kesen sogukları olucagı kesin
Gokhan43
03-01-2015, 09:16
Emir Eskişehir'de hafta içi durum nasıl olacak ? :)
Redfish16V
03-01-2015, 09:25
şahsen pskopat gıbı kar beklemıyorum ben ama got kesen sogukları olucagı kesin
Videoda lake efect göl etkisi yağışı kastetmiş ama olay o değil.O örneği en iyi buffalo yaşadı zaten.Karadeniz ve marmara DEK yani deniz etkisi kar görecek ve o lake effectten daha çok yağış bırakan bir sistem olacak.mesela zonguldak amasra gibi yerler rekor kırabilir.Her şey akdenizde oluşacak tepki ab alanına bağlı,soğuk cepte ama yağışın artması lazım
Emir Eskişehir'de hafta içi durum nasıl olacak ? :)
Rekoru yenileyebilir,iç kesimler için uyarı şart
Sırf bu sistem için dönüşümü 1 hafta erteledim, yüzümü kara çıkartmaz inşallah :D Araba Alanya'da kaldı gerçi, çok eğlenemeyecem.
free-hifi
03-01-2015, 10:54
Kartepede durum nasıl giden arkadaş var mı :D
erayakar
03-01-2015, 11:01
acaba 1987 karı olurmu istanbul için..
Redfish16V
03-01-2015, 11:54
acaba 1987 karı olurmu istanbul için..
rüzgar daha hızlı 850hpada 4 derece daha soğuma olursa daha içe girerse olur.şu an 2006-2008-1985 karması var.yeni bilgiler vereyim :
-ankara bulut oluşumundan kaynaklı bu akşam 7den sonra kar yağışları alabilir.5 ocak ankara için zirve noktası yağışta.
-istanbul en çok yağışı 6sında alacak.
-şu an ankarada işba(dew point) sıcaklığı 1 derece düşerse kar atıştırmaya başlar.
-İstanbulda 6'sı için gündüz kıyılar 0'ın altında olabilir.
t-jet ali
03-01-2015, 11:59
Kartepede durum nasıl giden arkadaş var mı :D
şu an itibariyle 160 cm
free-hifi
03-01-2015, 12:07
şu an itibariyle 160 cm
Eyvallah hocam sağolasın
Tahminci yorumcu degilim ama yorumlarina guvendigim ve daha onceden tecrube ettigim bir gercek var ki, karadeniz boyunca gelen biriken yagis kutlesi ciddi kar potansyeli demek. Hatta zonguldakta 1 metreyi gecebilir ruzgarin yonu de uygun olursa su anki senaryolarda istanbulda 50 cm e yakin kar gorulen yerler olur gibi
Redfish16V
03-01-2015, 13:12
Tahminci yorumcu degilim ama yorumlarina guvendigim ve daha onceden tecrube ettigim bir gercek var ki, karadeniz boyunca gelen biriken yagis kutlesi ciddi kar potansyeli demek. Hatta zonguldakta 1 metreyi gecebilir ruzgarin yonu de uygun olursa su anki senaryolarda istanbulda 50 cm e yakin kar gorulen yerler olur gibi
kesinlikla katılıyorum.hatta karadeniz dekleri marmara doğusu + iç anadoluya kadar girebilir.Ankara bu sefer şeytanın bacağını kıracak,kırkikindi yağmurlarının kar versiyonu olacak adeta.Ben halen diyorum bu sistemi not edin.Çünkü bidaha zor görebiliriz.2012'de bile ki ankarada 2 ay kar yerden kalkmamıştı , -12-16 lar girmiyordu 850de.Herkes arabalarının kontrolleri yapsın hele iç bölgeler antifriz unutmayın.Aşırı buzlanmada çok sıkıntılı olacak,biz yeteri kadar soğuk isterken çok büyüğü geliyor,evsizler hayvanlar için elimizden geleni yapmamız lazım ayrıca.
EserBodrum
03-01-2015, 13:19
Finalleri erteletcek kadar kar yağmaz umarım
Redfish16V
03-01-2015, 13:21
Finalleri erteletcek kadar kar yağmaz umarım
Söz konusu istanbul ise,trafik felç olacak bunu unutmayın,ve okulların tatili vali yüzünden geç verilsede olacaktır bence.Sisteme saatler kaldı,yarın gece uyumak yok :)
Engin G.
03-01-2015, 13:31
Deniz diyosunuz ruzgar diyosunuz rakimi 2 3 olan yesilkoye ne diyeceksiniz guzel kar gorurmuyuz umit yoksa beylikduzunde kalacam ona gore :D
Redfish16V
03-01-2015, 13:32
Deniz diyosunuz ruzgar diyosunuz rakimi 2 3 olan yesilkoye ne diyeceksiniz guzel kar gorurmuyuz umit yoksa beylikduzunde kalacam ona gore :D
Modele göre yağacak yeşilköye ama yok abi sen beylikdüzüne git,yeşilköy bu ters yapabilir tecrübe ile sabit.. Nası bi yerse artık..
Sanırım bu hafta istanbulda pek kar görmeyiz ama fena soğuk olacak. Gene açarkent kar görür caddede görünmez :)
Genel olarak yilbasi oncesinde yagan kar civik oldugu icin bu gelecek sisteminde buna benzer olur gibisinden bi dusunce hakim gibi
Lakin sakin oyle dusunmeyin istanbul icin ve ozellikle karadeniz icin ekstrem durumlar olacaktir
Istanbul icin ise avrupa yakasinin sinirlari tam net degil gibi fakat anadolu yakasindakiler sadece arkalarina yaslansinlar o kadar :)
Cok fazla detaylara giremiyorum beginner olarak diyeceklerim bunlar top gsi club ta :)
Ankara da aksam kar yagarmi ?
http://www.mynet.com/haber/guncel/kar-geliyor-16-derece-uyarisi-yapildi-1639782-1
Emir kardesim; yilbasi icin Ankaraya geldim ve pazartesi sabahi Bilecikte mesaide olmam gerek. Pazartesi sabah 6 gibi yola cikarim normal sartlarda ama bu hava kosullari korkuttu beni, pazar oglen mi yola cikayim ne tavsiye edersin cevap verirsen cok makbule gecer.
2004 Ocak cadde .. böyle bir durum olurmu olursa toplanma yeri belırleyelim :)
https://www.youtube.com/watch?v=38uf3vOMKX4&list=UUDEWZ92y1032CHB0laGcPcA
Sali sabah 4 gibi Ataturk havalanina gidicem gsi kardes yolda vs kalir miyiz bir bilgi versen sana zahmet
golgeoyunu03
03-01-2015, 20:07
yarın için ankara-istanbul yolu için bilgi verebilirmisin?
Yiğit G.
03-01-2015, 20:38
2004 Ocak cadde .. böyle bir durum olurmu olursa toplanma yeri belırleyelim :)
https://www.youtube.com/watch?v=38uf3vOMKX4&list=UUDEWZ92y1032CHB0laGcPcA
daha fena olacak gibi..
Redfish16V
03-01-2015, 20:48
Emir kardesim; yilbasi icin Ankaraya geldim ve pazartesi sabahi Bilecikte mesaide olmam gerek. Pazartesi sabah 6 gibi yola cikarim normal sartlarda ama bu hava kosullari korkuttu beni, pazar oglen mi yola cikayim ne tavsiye edersin cevap verirsen cok makbule gecer.
Sali sabah 4 gibi Ataturk havalanina gidicem gsi kardes yolda vs kalir miyiz bir bilgi versen sana zahmet
yarın için ankara-istanbul yolu için bilgi verebilirmisin?
5-6 sı yağışın en yoğun olan tarihler.HEle ki eskişehir göller yöresi bursa ankara bilecik istanbul o kesim yoğun kar yağışı ya ayın 8'ni bekleyeceksiniz yada pazar gecesine kalmadan gideceksiniz.Maalesef durum ciddi ve sıkıntılı
imprezaWRC
03-01-2015, 20:57
Pazartesi Yalova-Bursa-Karacabey güzergahından Bandırma'ya gitmem gerekebilir, vaziyet nasıl, kel mi saçlı mı :D
Vaziyet kel ise kaç gün boyunca kel olacak ?
GSİ CLUB ;
Foruma girip çıktıkça bu konuya bakıyoruz 5i için krkuyoruz :)
Tecavüz Sırası bekleyenler gibiyiz şu ayın 5i gelsinde ne olacaksa olsun artık :D
Pazartesi Yalova-Bursa-Karacabey güzergahından Bandırma'ya gitmem gerekebilir, vaziyet nasıl, kel mi saçlı mı :D
Pazartesi gidiş sorun olmaz diye düşünüyorum. Dönüşünüz çarşamba perşembe gibiyse kıllı saçlı hertürlü hardcore olabilir :D
Redfish16V
03-01-2015, 21:12
Bandırma civarı biraz az olabilir ama yalova bursa sıkıntılı.bandırma eh işte yağış olur ama etkisini tam seçemiyorum şu an.
GSİ CLUB ;
Foruma girip çıktıkça bu konuya bakıyoruz 5i için krkuyoruz :)
Tecavüz Sırası bekleyenler gibiyiz şu ayın 5i gelsinde ne olacaksa olsun artık :D
Bir ankaralı olarak 3 yıl kara hasret biçimde bu sistem bizim dedim ki öyle olacak ama bi baktım tüm türkiye felç olacak :D Bugün ankarada kar küreme araçları dolaşıyordu.. 4ocak gecesi film başlar 5-6 sında burda herkes kopuyoruz yazacak ve 7-8'inde donuyoruz yazacaklar :D
hacı abi ayın 10 u ne durumda :D biraz ileri tarih ama kar olurmu istanbulda
Redfish16V
03-01-2015, 21:32
hacı abi ayın 10 u ne durumda :D biraz ileri tarih ama kar olurmu istanbulda
13-14 muhtemel ama şimdi bunu konuşmak için erken :)
13-14 muhtemel ama şimdi bunu konuşmak için erken :)
sağolasın gocuklarımızı giydik bekliyoruz sistemi :D
NakkaSss
03-01-2015, 21:42
Sol tarafta boğazları dolduran efsanevi 87 senesinin hava grafiği . Sağ tarafta ise 6 ve 7 ocak için gerçekleşecek olan hava grafiği.. Yorum sizin..
http://i.imgur.com/qeHIyoV.jpg
Redfish16V
03-01-2015, 21:50
İşte bu.. Bunu farkeden biri ciddiyeti anlayan bir üye gurur duydum :) -20ler var o haritada :)
Iyi aksamlar ben bi bilgi rica edicektim. Yarin sabahtan yunanistandan cikis yapicaz malkara kesan tekirdag bilgi alabilirmiyim. Gidişimiz inanilmazdi zaten insallah o sekilde degildir...
Redfish16V
03-01-2015, 23:03
Iyi aksamlar ben bi bilgi rica edicektim. Yarin sabahtan yunanistandan cikis yapicaz malkara kesan tekirdag bilgi alabilirmiyim. Gidişimiz inanilmazdi zaten insallah o sekilde degildir...
o taraf 5ocak akşamına kadar kuru soğuk yiyecek.muhtemelen siz varıncaya kadar soğuk daha yeni gelmiş olacak
bu sabah 7 de işe giderken arabanın içi eksi 2 gösteriyordu yer başakşehir :)
BthnKrkt
03-01-2015, 23:10
dun gece 1 gibi turlamaya cıktım Kurtköyde onumde giden clio kaldırıma vurdu buzlanmadan dolayı. Hava bayagı soguktu
Gsi Club, Ankara' da yağış sıkıntısı olacağını (daha doğrusu kar yağacak ama çevre iller gibi değil) okudum. Yağış ile ilgili yorumun var mı? Bir 30-40 cm alsak fena olmazdı, 10 cm ile yetinmek istemiyorum o kadar bekledikten ve böyle bir sistem geldikten sonra :)
4-10 arası uludağ'da kampa gıdecegız aılecek. yetı'ye yem olacagız bu gıdısle :D
saka bır yana donebılırız degıl mı yahu? 2 yasında kızım var, acıkcası tırstım bıraz :)
onursumer
03-01-2015, 23:23
Kardesimin sinavi var , 6 sinda tekirdagda
Istanbul tekirdag arasi ne durumda olur :)
Redfish16V
03-01-2015, 23:27
Gsi Club, Ankara' da yağış sıkıntısı olacağını (daha doğrusu kar yağacak ama çevre iller gibi değil) okudum. Yağış ile ilgili yorumun var mı? Bir 30-40 cm alsak fena olmazdı, 10 cm ile yetinmek istemiyorum o kadar bekledikten ve böyle bir sistem geldikten sonra :)
Onu yazanlar halen tecrübe kazanmamış.O akdeniz ab alanı bi sağ sol gidiyor ona korkuyorlar.Halbuki izle ve gör girit'e az yakın olarak konumlanacak ve konya üzerinden ara ara doğudan yağış pompalayacak.Zaten konya içinde uyarı kaçınılmaz.ama şu var batısı 15m-25cm alırken doğusu 35-40 alır e bu da normal yükselti gereği.Bence merkezde 15-20 yükseklerde 30-35cm
Kardesimin sinavi var , 6 sinda tekirdagda
Istanbul tekirdag arasi ne durumda olur :)
Kuru soğuk ve orta derece kar aralıklar olur.
Emir Adana için gol haberi var mi :D
sağolasın gocuklarımızı giydik bekliyoruz sistemi :D
FBI ajanı Türk olursa - Halil Söyletmez Vine - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=OaN_4zsFswg)
:D
Yanlış anlama sakın,bende kullanırım bu kelimeyi
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10888451_10152960033216484_6350860379841222435_n.j pg?oh=576abede0e79f37c9c6b0e3d41c48361&oe=5542777C&__gda__=1429697577_68422bce89fb7314331111c9caaaa50 9
perşembeye dikkat :)
34btr1907
04-01-2015, 08:55
http://store.donanimhaber.com/b1/2d/20/B12D202281DD7F2E0DFD269340D5145D.gif
alıntıdır:
1500 metrede max -8 ler görünüyor,sanki fake atıyor bıze,rüzgarla her şey tepetaklak olucak gibi duruyor ,hoş açık maviler geçen senelerin sebebi olmuştu
ayın 4-5-6-7-8-9-10-11. gunlerı
Redfish16V
04-01-2015, 10:12
Emir Adana için gol haberi var mi :D
Adana ve antalya sulu kar görebilir bir ihtimal.
Sanirim ruzgarin yildiz olma ihtimali bayagi kuvvetlendi. Sogukta degisen birsey gorebiliyor musun? Kar durumumuz iyi gibi mi?
Ahmet Saraçoğlu
04-01-2015, 10:19
ist. un son durum nasıl
Redfish16V
04-01-2015, 10:28
Sanirim ruzgarin yildiz olma ihtimali bayagi kuvvetlendi. Sogukta degisen birsey gorebiliyor musun? Kar durumumuz iyi gibi mi?
İlk karayel sonra yıldız.İstanbul'un en sevdiği 2liden biri zaten.Soğuk ise ortalama 1 saat erken girip daha sert girecek ama asıl etkisi 5 ocak akşamına doğru.Kar durumu bütün türkiyede iyi sıkıntı yok :)
ist. un son durum nasıl
Bu gece atıştırmalar derken yarın akşamdan sonra koparsınız.
Bu arada ankara'da yağış arttı,sabredip bekleyeceğiz :)
34btr1907
04-01-2015, 10:40
yukardakı mesajın devamı
http://i.imgur.com/5brFSQu.gif
imprezaWRC
04-01-2015, 10:52
Bandırma civarı biraz az olabilir ama yalova bursa sıkıntılı.bandırma eh işte yağış olur ama etkisini tam seçemiyorum şu an.
Bir ankaralı olarak 3 yıl kara hasret biçimde bu sistem bizim dedim ki öyle olacak ama bi baktım tüm türkiye felç olacak :D Bugün ankarada kar küreme araçları dolaşıyordu.. 4ocak gecesi film başlar 5-6 sında burda herkes kopuyoruz yazacak ve 7-8'inde donuyoruz yazacaklar :D
Emir, çok teşekkür ederim, zahmetler verdim. Özetle, yola çıkmıyorum, niyetim sabah gidip akşam dönmekti, gidipte yollarda beklemekte var; maceraya gerek yok, aciliyeti olan birşey değildi zaten, 1 hafta geç giderim risk almadan giderim :)
Redfish16V
04-01-2015, 11:10
yukardakı mesajın devamı
Uzun vadede ECMWF önemli,sanırım bu pararel gfs.. 11deki salınımı o da ön görmüş.. bence olmayabilirde çünkü Yüksek basınç tam dikilmiyor genişliyor bize doğru..
Emir, çok teşekkür ederim, zahmetler verdim. Özetle, yola çıkmıyorum, niyetim sabah gidip akşam dönmekti, gidipte yollarda beklemekte var; maceraya gerek yok, aciliyeti olan birşey değildi zaten, 1 hafta geç giderim risk almadan giderim :)
Ne zahmeti ? :) Önceki kıytırık karda bile o derece yol kapandıysa bunda neler olcak neler yani.Hem sen çıktığına sinir stres olacaktın hiç bir keyfi kalmayacaktı :) 1 hafta sonra yine bana sorarsan sevirinim,çünkü 13 gibi salınım var ne olur olmaz
Redfish16V
04-01-2015, 11:39
İstanbul : dew point : 3.6 / Sıcaklık : 8.1 / nem:%73 --> Beklediğim gibi ilk ince taneli yağmur düşecek ve karayel etkisi ile kara dönecek.Sıcaklık tahminime göre 1.2 derece fazla.Saat 3'e kadar 4-5 aralığında olmalı.
Ankara : dew point : -2.7 / Sıcaklık : 3.3 / nem :%65 --> Şu an her şey ankaranın lehine.gece sistemin gelmesi ise kaymak gibi olacak.Kar yoğunluğu ideal oranda olacak ve sıcaklığın eksilerde olmasıyla tutan her kar donacak.
snan1910
04-01-2015, 11:54
Ankara için bu gece mi düşecek kar?
Redfish16V
04-01-2015, 11:59
Ankara için bu gece mi düşecek kar?
evet,özellikle p.tesi gecesi ve salı günü için uyarı şart mgm'den uyarı gelecektir umarım
Redfish16V
04-01-2015, 12:16
8 ocak günü ankara gündüz -10-15 gece -20leri zorlayabilir.Hissedilenle bu rakam artabilir.Şimdiden bu soğuklar için tırsmaya başladım :( İstanbul ise gündüz -2leri görecek ve kıyı kesim için ne derece soğuk olacağını tahmin ediyorum bizim -10a bedeldir diye düşünüyorum.Ayrıca bu gece istanbulun anadolu yakası kar görüp,avrupa yakası sadece havada kar görebilir.Saatlik takipteyim ben.
evet,özellikle p.tesi gecesi ve salı günü için uyarı şart mgm'den uyarı gelecektir umarım
Anlaşılan iclik şapka felan takmanın Zamani geldi :) lastik yok zaten arabada yatsın artık
imprezaWRC
04-01-2015, 12:28
Uzun vadede ECMWF önemli,sanırım bu pararel gfs.. 11deki salınımı o da ön görmüş.. bence olmayabilirde çünkü Yüksek basınç tam dikilmiyor genişliyor bize doğru..
Ne zahmeti ? :) Önceki kıytırık karda bile o derece yol kapandıysa bunda neler olcak neler yani.Hem sen çıktığına sinir stres olacaktın hiç bir keyfi kalmayacaktı :) 1 hafta sonra yine bana sorarsan sevirinim,çünkü 13 gibi salınım var ne olur olmaz
Şehir dışına çıkmadan ve otomobil yıkamadan önce mutlaka Emir'e başvurunuz :D :D
8 ocak günü ankara gündüz -10-15 gece -20leri zorlayabilir.Hissedilenle bu rakam artabilir.Şimdiden bu soğuklar için tırsmaya başladım :( İstanbul ise gündüz -2leri görecek ve kıyı kesim için ne derece soğuk olacağını tahmin ediyorum bizim -10a bedeldir diye düşünüyorum.Ayrıca bu gece istanbulun anadolu yakası kar görüp,avrupa yakası sadece havada kar görebilir.Saatlik takipteyim ben.
Salı günü 3 tane sınavım var. İstanbulda tatil olur mu ? Yoksa salı yağar çarşamba mı tatil olur. Tahmin var mı :)
erayakar
04-01-2015, 13:49
b.düzünde yağmur başladı hava sogumaya başladı..
BthnKrkt
04-01-2015, 14:44
Su tatil günlerinide netleştirsek tam olur bizimde finaller var.Allah ın dagı okana herkez gidip gelemez gibi geliyor bana. (istpark yanı)
BurakCengizhanoğlu
04-01-2015, 14:45
Su tatil günlerinide netleştirsek tam olur bizimde finaller var.Allah ın dagı okana herkez gidip gelemez gibi geliyor bana. (istpark yanı)
kanka sanırım salı günü iptal olur ya belkide çarşamba
Beklenen net kar pazartesi gecesi mi diyorsun?
Emır yanlıssam duzelt lutfen; ıstanbul ozellıke anadolu yakası kar alıcak ancak cok fazla degıl sanırım carsambaya kadar? Yanı 7-8cm anca olur?
Kocaelı ve dogu taraflarında cddı kar alıcak. Anladıgım budur tahmınlerden ;)
Buarada bozuyuk kutahya afyon tarafından yenı geldım,bu yagan karın ustune bırde bu olursa oraları dusunemıyorum...
Redfish16V
04-01-2015, 15:48
Beklenen net kar pazartesi gecesi mi diyorsun?
Evet :) Zaten sanırım sende az çok takip ediyorsun farkındasın :D Bu arada tatil sorusu soranlar,bana kalırsa salı günü gün içinde tatil olur ama valiye güvenemiyorum ben,tatil için bişey diyemem ama finali olan çalışsın kaybımız olmaz sonuçta :) istanbul geceye kadar yağmur almaya devam edicek hava soğuk ama dikkat.Ankara ise 9'dan sonra kar alabilir. Bu geceden sonra her şey değişecek.
Redfish16V
04-01-2015, 15:49
Emır yanlıssam duzelt lutfen; ıstanbul ozellıke anadolu yakası kar alıcak ancak cok fazla degıl sanırım carsambaya kadar? Yanı 7-8cm anca olur?
Kocaelı ve dogu taraflarında cddı kar alıcak. Anladıgım budur tahmınlerden ;)
Buarada bozuyuk kutahya afyon tarafından yenı geldım,bu yagan karın ustune bırde bu olursa oraları dusunemıyorum...
istanbulun en kuytu köşesi 7cm alır.yeşilköy hariç :D :D anadoluda en az cm 10-15 bence.işim içine deniz etkisi kar girecek o zaman 20cm daha eklersiniz
İstanbulun Avrupa Yakası Karadeniz kıyılarına ne düşer :) ? Otel mi ayarlasak sabah işe gittikten sonra akşam eve dönemeyiz diye :D
Redfish16V
04-01-2015, 16:05
http://i62.tinypic.com/v3ocjd.jpg
Turuncu alanlar sarı alana göre 5-6 cm daha az kar alıp,daha az etkilenecek.Aşağıda bandırma tarafı daha şanslı rüzgar ile tipi oluşabilir.ama üst kısımda çizgidğim turuncu alandakiler beklentilerini fazla tutmasın.Yeşil alanlar ise arkasına yaslanıp sistemi beklesinler.
Kafayı yedirtti bu konu bana,konuyu okuyup cama çıkıyorum 2 gündür :D
Ahmet Saraçoğlu
04-01-2015, 16:17
Turuncu alanlar sarı alana göre 5-6 cm daha az kar alıp,daha az etkilenecek.Aşağıda bandırma tarafı daha şanslı rüzgar ile tipi oluşabilir.ama üst kısımda çizgidğim turuncu alandakiler beklentilerini fazla tutmasın.Yeşil alanlar ise arkasına yaslanıp sistemi beklesinler.
Bu kısa vade içinmi sistemin özeti mi , beylikdüzünde ekmek çıkmazmı hiç
Redfish16V
04-01-2015, 16:21
4-5-6 ocak öğlene kadar geçerli durum o,beylikdüzü garanti kafadan zaten :)
dj_batukaan
04-01-2015, 16:23
Kar yağsın artık şu şehre :)
o sol çizdiğin turuncunun sol alt köşesi yeşilköy oluyor :D
ali_utku
04-01-2015, 16:26
Şuanda yağmur var Okmeydanı'nda.Yukaridaki haritaya göre hem evimin hemde okulumun bulunduğu bölge sağlam yağış alacak.Kış lastiklerini taktik bekliyoruz :)
Redfish16V
04-01-2015, 16:27
Yeşilköye yağarsa yazın kesin :D Foto çekin bişey yapın :D
önceki kar da yağdı ama tutmadı tabiki ama bakalım bu hafta ne olacak
Redfish16V
04-01-2015, 16:30
2006 şubatdaki oluşuma benziyor bu,2006 şubat kışını hatırlayan var mı ?
Ahmet Saraçoğlu
04-01-2015, 16:36
aynen 15 tatilin sonuna denk gelmişti , baya bi uzatmıştı :D sitenin havuzu bi tek o kış buz tutmuştu.
ankara kecıoren de kar yagıyor suan
2006 şubatdaki oluşuma benziyor bu,2006 şubat kışını hatırlayan var mı ?
Arabalar bogaz koprusunde mahsur kalmisti, bir de su bogazici koprusunde bir halat kopmustu diye hatirliyorum o olaydan sonra kamyon ve kamyonetlerin kopruden gecmesini kapamislardi ama 2006 miydi 2002 miydi emin degilim
Redfish16V
04-01-2015, 17:06
Arabalar bogaz koprusunde mahsur kalmisti, bir de su bogazici koprusunde bir halat kopmustu diye hatirliyorum o olaydan sonra kamyon ve kamyonetlerin kopruden gecmesini kapamislardi ama 2006 miydi 2002 miydi emin degilim
Araştırdım şimdi 23/12/2005 te yani aynen 2006 kışında bu yasak getirilmiş.
Konu güncellenince camda beliriyorum :D
ahmet3425
04-01-2015, 17:31
Kartal dayim suan sagnak yagis var kar bekliyoruz:)
BurakCengizhanoğlu
04-01-2015, 17:33
sık kullanılanlara ekledim konuyu gsi club adamımm :D
Kütahyada'da 30-31 aralık günü devam eden kar bu duruma getirdi :)
http://i.hizliresim.com/k1GQ7J.jpg (http://hizliresim.com/k1GQ7J)
Shadow_Dancer
04-01-2015, 17:43
Halkalıda güzel yagmur var şu anda, hava sıcaklıgı arabada 9 derece görünüyordu.
Redfish16V
04-01-2015, 17:43
Sistem dibimizde :) geliyor 2015 efsanesi :) saat 8-9 gibi burda olacağım görüşmek üzere :D
Redfish16V
04-01-2015, 18:23
Şu an bursa güneyi,kütahya,eskişehir etrafı kar alıyor olması lazım.şiddeti hafif ama kütahyada hızlı bi yağış olabilir.Kar yağan yerler yazsın teyit edeyim :)
Eyvah Kar yağsın istanbula ama Salı günü ataşehirden bi araç alıcam :) umarım sağ sağlim eve getirebilirz..
Redfish16V
04-01-2015, 18:37
Ankara'da şu an tek tük atıştırmalara aldanmayın,gece karayele dönecek rüzgar cephenin getirdiği normal bir kar yağışını bırakacaktır.Asıl yoğun kar p.tesi akşamında.İstanbul ise 2 saat içinde daha da soğumaya devam edecek.Kütahya-Bursa-Eskişehir'in batısı yarına süpriz biçimde karla uyanabilir.
Masterpiece
04-01-2015, 18:48
@GSI CLUB , Antalyada yarın yağmur falan görünüyor mu ? Arabaya ayar yapacaz aman yağmasın :D
Redfish16V
04-01-2015, 18:49
Done 1 - İç bölgeler nasıl yoğun kar alır ?
http://i62.tinypic.com/293yc7s.jpg
Özellıkle ankara - eskişehir gibi iç bölgerin yoğun kar aldığı yılları hatırlayalım ; 2000-2002-2004-2012 ve döngü değişti 2015 olarak tek sayılı bir senede yoğun kar bizi bekliyor.
-İç anadolu eğer kuzeyden soğuk ve batıdan nem alırsa bu bize yaramaz.kuru soğuk ve en fazla karla karışık yağmur olur yada önceki sistem olduğu gibi belli bir sınırla gelir eskişehir 40cm iken ankara 2 cm olur.
-Soğuk batıdan,nem batıdan olursa örnek 2000 gibi,yoğun kar koşulları oluşur ama yeterli soğumayı yakalamak için 1000 takla atarız.peki bunun ilacı ne ?
-2015te 2012 gibi polar atak dediğimiz kuzeyden soğukların sık sık ineceğini demiştim.ve öylede oluyor.peki nem nerden geliyor ? Bakın haritada giritin doğusunda oluşan ab bir viraj görevi görüyor.ve bütün nemi antalya-konya hattında iç bölgeye pompalıyor.Ve diğer büyük detayda kuzeyden esen oklarda gördüğüz gibi yıldız soğuk ihtiyacımı karşılıyor.Süper 2li dengesi sağlanıyor ve yoğun kar yağışları meydana geliyor.Ancak eskişehir,bursa,kütahya marmara ve egeninde nemini dağlardan dolayı kolayca alabildiği için bizim kadar kar konusunda sıkıntı çekmiyor.Diğer açıdan da bizim gibi ayazda yaşamıyorlar,öyle bir yer ki ankara gerçekten çok farklı..
Redfish16V
04-01-2015, 18:53
@GSI CLUB , Antalyada yarın yağmur falan görünüyor mu ? Arabaya ayar yapacaz aman yağmasın :D
5-6 aralığında sulu kar olabilir onun dışında yağmur bol.
Bu arada yukardaki nota ek : Neden antalya bu kadar çok yağış alıyor ? çünkü pompanın ilk güçlü darbelerini direk yiyorlar ve falezler sayesinde bu yağış oranı 2x oluyor.Rize'den sonra en tehlikeli yağış alan yerdir Antalya.
Karlan kafayı bozdunuz valla kimse işe güce gitmiyormu gündüz yollarda trafik kıyamet uğraş dur akşam iki saat eğenmek için:)
BthnKrkt
04-01-2015, 19:35
Bu kadar yagmurun üstüne kar tutmasıda uzun zaman alır sanırım heryer su birikintisi oldu
Ankara-Eskisehir-Bilecik guzergahinda geldim su an Bilecikteyim. Ankaradan Eskisehire kadar arabam kirlenmedi bile Eskisehirde kar atiyordu Bozuyuk civarinda 2 derece sicaklikla yagmura dondu, Bilecikte de yagmur var su an ama gece hava sogur bu yagmur da kara donerse vay haline Bilecik'in zaten 25cm kar var hali hazirda.
Mivec_4G63
04-01-2015, 21:05
sıkıntı yok yok üsküdar temiz
Muharrem C.80
04-01-2015, 21:09
Karlan kafayı bozdunuz valla kimse işe güce gitmiyormu gündüz yollarda trafik kıyamet uğraş dur akşam iki saat eğenmek için:)
:):)......
Kütahyada fena bastırdı
http://i.hizliresim.com/rm6nN1.jpg (http://hizliresim.com/rm6nN1)
Ozan Özer
04-01-2015, 22:17
Bu Salı Çarşamba var mı bir aksiyon?istanbul'da
MertSerhanÖ.
04-01-2015, 22:24
perşembe durumu istanbul'un durumu nedir.Çorludayım çok önemli biir doktor işi için istanbula gelmem gerekiyor.Kar falan bekleniyor mu acaba yardımcı olabilecek varmı ? :/
emrah-58
04-01-2015, 22:46
Allah evi barkı kimsesi olmayan insanlara yardım etsin... böyle insanlara rastlarsanız ( Sosyal hizmetler müdürlüğünü ) arayalım..
Kar karşılamaya Kızılcahamam a gittik ölümden döndük geldik :D Çok güzel kar başladı orda Ankara ya girmek üzere.
Tunahan Dülek
04-01-2015, 22:48
adapazarında durum nasıl olur acaba yarın sabah? sabahtan kampüste sınavımız var arabayla gelicez izmitten kar lastiği ve zincirimiz yok geçen hafta çok sıkıntı olmuştu
Skiron bile ayin 7 sini butun gun kar ortusu birakicak olarak gosteriyor :) bu sistem bayagi sakat
Accu Weather' dan bakıyorum tek karlı gün olarak Salı (tüm gün) gösteriyor İstanbul Avr. yakası için. Yani Salı günü gecesi gündüzü sağlam kar alacak gibi görünüyor ama bir günden ne olur ki... Bana medyada biraz abartılıyormuş gibi geliyor sanki günlerce kar yağacak...
Ankara bilkentte güzel yağıyo
Hiç abartılmıo bence. Şimdi ntv de istanbul -4/-6, izmir -3/-5, ankara -8/-9 gibi derecelerde kar yağışı veriyor. İnş okulları tatil ederler cocuklar helak olucak bu soğukta.. Allah dışarda kalanlara yardım etsim...
ya medya abartıyor yada hava durumu pragramları yanlıs yapıck. Sadece salı kar gözüküyor :/
yollar felan kapanıyosa kapansın şu barajlar dolsun da bi..
Redfish16V
05-01-2015, 00:52
Ankara bilkentte güzel yağıyo
Sonunda adam akıllı yağıyor ama bu seferde tutmuyor :D Nese yarın buralar süper olacak ! daha sistem yeni giriyor sistem bitince herkes iyi doyduk diyecek :D
Sonunda adam akıllı yağıyor ama bu seferde tutmuyor :D Nese yarın buralar süper olacak ! daha sistem yeni giriyor sistem bitince herkes iyi doyduk diyecek :D
arabalar çimler falan tuttu fena diil de yollar o kadar tutmadı :D ben heyecanla bekliyourm yarını :D
İstanbulda ara ara yağmur yağıyor , Hava ise oldukça soğuk kar yarın yağacak sanırım .
Redfish16V
05-01-2015, 01:07
arabalar çimler falan tuttu fena diil de yollar o kadar tutmadı :D ben heyecanla bekliyourm yarını :D
Nası bir özlemse artık,sabah iş var ben burda karı izliyorum :D :D
onursumer
05-01-2015, 01:30
B.koyde oyle bi hava varki suan yagsa harbi efsane olur yollar fln tam kivaminda :)
Redfish16V
05-01-2015, 01:44
Bu arada 14ocaktan sonra 3-4 gün ara vereceğiz soğuklara :) Atmosfer dengesi gereği biraz ısınmamız gerekecek çünkü
Silvia17
05-01-2015, 01:54
Bugün arabaya yıkadık marşa bastık yağmur başladı :D Kar yağışını bekliyoruz tekrar hay maşallah ne güzel yağıyor demeyi özledik :D
cabriolet
05-01-2015, 02:22
B.koyde oyle bi hava varki suan yagsa harbi efsane olur yollar fln tam kivaminda :)
Bahcesehirde oyle valla yollar falan kurudu :)
Ahmet Saraçoğlu
05-01-2015, 06:21
beylikdüzü çok soğuk değil , yerler kuru.Sabah eşimi servise bıraktım.Radyocu sarıyerde lapa lapa kar var şuan diyodu.Varmı aslı?:D
beylikdüzü çok soğuk değil , yerler kuru.Sabah eşimi servise bıraktım.Radyocu sarıyerde lapa lapa kar var şuan diyodu.Varmı aslı?:D
Kameralardan baktım yerde tutan yok ama evlerin çatısı vs bembeyaz :) yani kar yağmış / yağıyor
memeyi kurtardık :hehe:
Sabah 6:30 gibi Zekeriyaköyden çıkarken başladı kar, maslakta yağmur yağıyordu ama
Koray abi hadi gecmis olsun :D
Şuan hava baya acik akşama patlatir heralde. :)
Sabah 6:30 gibi Zekeriyaköyden çıkarken başladı kar, maslakta yağmur yağıyordu ama
KarAlper bun postlar sana gelsin meme bekleme benden :hehe:
Koray abi hadi gecmis olsun :D
Şuan hava baya acik akşama patlatir heralde. :)
Çıkan güneş yerleri kurutuyor şuanda. Düşecek kar fena tutar.
Hondafatih
05-01-2015, 07:59
bir umutla geceden havanın yağmur yağışlı olarak gördüğümde iyi dedim yarın az da olsa kar beklentim vardı ama aksine günlük güneşlik hava var acuwater çarşamba gününüde kar yağışlı gösteriyordu oda gitmiş büyük hayal kırıklığı içindeyim leventte hava bir tık soğuk ve güneşli.
Ozan Özer
05-01-2015, 08:06
Şekerpınar sabah karlıydı..Formula yolu bayağı tutmuştu ama şimdi kardan yağmurdan eser yok
Weatherunderground bu gece sabaha karşı saat 3te başlıyor olarak gösteriyor karı :)
erayakar
05-01-2015, 09:35
beylikdüzü hava soğuk ama güneş var.kartopluyor sanki..
Bomontide işler değişti, sabah 7:30 dışarıda çok rahat sigara içilirken şuanda burnumu dışarı çıkartamıyorum kupkuru bir soğuk geldi. Sabah fena sıcaktı yağmurun damlası kalmadı. Öğleden sonra yerler ıslanmadan yağarsa şenlik olur.
yucelebeci
05-01-2015, 09:47
Halkalıda güneş açtı :) bahçede işim de vardı iyi oldu
Bomontide işler değişti, sabah 7:30 dışarıda çok rahat sigara içilirken şuanda burnumu dışarı çıkartamıyorum kupkuru bir soğuk geldi. Sabah fena sıcaktı yağmurun damlası kalmadı. Öğleden sonra yerler ıslanmadan yağarsa şenlik olur.
aynısından bir dal beylikdüzü - bahçeşehir için alırım.tamamen aynı
şu anki durumda 6 akşamından sonra ve 7si gün boyu yağış alacak istanbul.
hava şu anda topa abanmak için geriliyor, gece burunla vurucak topa :D
LightSide
05-01-2015, 10:00
Şu an ikitellide su kaplumbagası gibi güneş banyosu yapıyoruz. Hava 9 derece.
Lan biri net söylesin bana şimdi yarın ben sabah kalktığımda işe gidemiyecek miyim :)
Lan biri net söylesin bana şimdi yarın ben sabah kalktığımda işe gidemiyecek miyim :)
Sen işten sabah gelmiyormusun zaten :D
sabaha gerek kalmıyor doktor, kalkıyosun gece 3te, bakıyosun kar var, öğlene kadar uyumaya devam :D
Redfish16V
05-01-2015, 10:11
Şu an ab alanı antalyaya doğru harekete geçti.Akşam 9 gibi ankarada hafif kar başlayacak ve ab alanı antalyaya oturup 990 gibi derin bir alçak basınc ankaraya oturacaktır.12 gibi yoğunlaşacak olan kar sabaha rekor seviyede olacak.İlkokullar tatil olabilir,ve eksi derecelerde yağacaktır bu kar direk tutacak ve dona çekecektir.İstanbulda saat 4'den sonra hafiften başlayıp etkisini artıracaktır.Bugün ve yarın sistemin en verimli olduğu an olacak.Şimdiden aşırı soğuk ve don olayına dikkat ediniz.Akşam iş dönüşü tekrar güncel çekeceğim.
Hava akşamdan sonra iyice sertleşmeye başlar
Bu arada hava durumu ile alakalı tüm siteler çökmüş :)
Hava akşamdan sonra iyice sertleşmeye başlar
Bu arada hava durumu ile alakalı tüm siteler çökmüş :)
istanbul için kar öngörün peki sadece yarın için mi geçerli yoksa çarşamba perşembeye sarkar mı?
Şu an ab alanı antalyaya doğru harekete geçti.Akşam 9 gibi ankarada hafif kar başlayacak ve ab alanı antalyaya oturup 990 gibi derin bir alçak basınc ankaraya oturacaktır.12 gibi yoğunlaşacak olan kar sabaha rekor seviyede olacak.İlkokullar tatil olabilir,ve eksi derecelerde yağacaktır bu kar direk tutacak ve dona çekecektir.İstanbulda saat 4'den sonra hafiften başlayıp etkisini artıracaktır.Bugün ve yarın sistemin en verimli olduğu an olacak.Şimdiden aşırı soğuk ve don olayına dikkat ediniz.Akşam iş dönüşü tekrar güncel çekeceğim.
soru sanaydı yanlış olmuş:)
istanbul için kar öngörün peki sadece yarın için mi geçerli yoksa çarşamba perşembeye sarkar mı?
Redfish16V
05-01-2015, 10:20
çarşamba öğlene kadar.öğleden sonra perşembeye kadar anadolu yakası ara ara yağış görebilir.Aslında şu an moralim bozuk 8inde bile yağış varken o yağışın hepsini 5-6 sına yıkmış model,8'i boş gözüküyor.Bence değişecek gece modelini bekliyorum
olum o eskidendi :p
sabaha gerek kalmıyor doktor, kalkıyosun gece 3te, bakıyosun kar var, öğlene kadar uyumaya devam :D
bi bakayım gece o zaman :)
çarşamba öğlene kadar.öğleden sonra perşembeye kadar anadolu yakası ara ara yağış görebilir.Aslında şu an moralim bozuk 8inde bile yağış varken o yağışın hepsini 5-6 sına yıkmış model,8'i boş gözüküyor.Bence değişecek gece modelini bekliyorum
Yani sonuç olarak ne ıolacak ?
yarın işe gidersiniz büyük ihtimal ama çarşamba yerde karın en çok olduğu gün olur.
Redfish16V
05-01-2015, 10:26
Dün çizdiğim yerler tatmin olacak,diğer yerler normal kar alacak.Hayatı etkileyecek don,kar v.b dün çizdiğim alanda olacak.Tam konum verirsen daha detaylı söylerim
İstanbul bahçelievler günlük güneşlik :) ne zaman ne olacağı belli olmuyor valla
BurakCengizhanoğlu
05-01-2015, 10:45
Durumlar biraz değişti galiba
Emır; yıne kar azaldı degıl mı? Atasehır bıle sanslı degıl sanırım.ö3-5cm ancak olur sanırım...
Durumlar biraz değişti galiba
salı akşam çarşamba gün boyu anadolu yakası sahillerde dahil kar örtüsü oluşturur 5-10 cm arası. bu istanbul için bayağı iyi bir değer.
beylikdüzü - bahçeşehir bir tatmin olamadık vallahi ya :D buda mı gol değil :(
Redfish16V
05-01-2015, 10:51
Emır; yıne kar azaldı degıl mı? Atasehır bıle sanslı degıl sanırım.ö3-5cm ancak olur sanırım...
Çok değişen bişey yok,sadece süre kısa yağış çok oldu.3-5cm değil sen rahat ol :)
free-hifi
05-01-2015, 10:52
Maltepede güneş fena kızdırıyor sanırım çağrı var
KA®ANLIK
05-01-2015, 10:57
Çok değişen bişey yok,sadece süre kısa yağış çok oldu.3-5cm değil sen rahat ol :)
kar yağmazsa gelip seni bulacağım Emir :)
valla bağımlılık yaptı başlık, ama ümitler azaldı gibi oldu bir an mesajlarda valla sinirim bozuldu :)
Bu arada bulamam sanma,
Emrenin kardeşiymişsin sanıyorum.
Abine selam söyle, KARANLIK ın selamı var de o tanır :)
Redfish16V
05-01-2015, 11:09
kar yağmazsa gelip seni bulacağım Emir :)
valla bağımlılık yaptı başlık, ama ümitler azaldı gibi oldu bir an mesajlarda valla sinirim bozuldu :)
Bu arada bulamam sanma,
Emrenin kardeşiymişsin sanıyorum.
Abine selam söyle, KARANLIK ın selamı var de o tanır :)
Ermandı sanırım ismin ?:) Yağacak abi rahat olun :D Bu arada buyur gel,misafirimiz ol :) bir gsi muhabbeti yaparız :D A.selam bu arad :)
imprezaWRC
05-01-2015, 11:09
Emir, olm sana uyduk yola çıkmadık, şu an Bursa-Karacabey dolaylarında kar yağışı yoksa ve öğleden sonrada olmayacaksa, valla kıtır kıtır doğrarım seni :D :D
onursumer
05-01-2015, 11:12
yeşilkoy bakırkoy günlük güneşlik inş kar topluyordur :D :D :D
Onurkk06
05-01-2015, 11:13
Bahar havası var şu an :)
Bomonti'de ilk kar düştü sandım, meğer misafir odadan tükürmüş :hehe:
KA®ANLIK
05-01-2015, 11:14
Ermandı sanırım ismin ?:) Yağacak abi rahat olun :D Bu arada buyur gel,misafirimiz ol :) bir gsi muhabbeti yaparız :D A.selam bu arad :)
Engin ismim :)
GSI lar çok uzakta kaldı ama eski GSI cılardan kim kaldı tabi :) :)
valla forum bilenmeye başladı yavaştan emir dikkat et hahahahahah
KA®ANLIK
05-01-2015, 11:15
Bomonti'de ilk kar düştü sandım, meğer misafir odadan tükürmüş :hehe:
:D:D:D:D:D
o değilde yağmazsa forumca emiri bulalım :D
Bursa'nın akibeti ne olucak acaba :)
Redfish16V
05-01-2015, 11:19
Boşuna uyarı vermedim bugüne kadar rahatım ben :) Bursa'da kar başladı yavaştan sanırım,güneşi gören herkes akşam buraya yazacak eminim.Dünkü harita neyse o değişen yok.Hatta bursada bazı ilçelede okullar tatil edilmiş.Ve halen diyorum ankarada da tatil olacak.. Herkes 5'i bugün yağsın diye bekliyor ama sabr yani 24 saat zaman dilimi var,sistem yeni yeni giriyorken heyecan yapmayın.Bende istiyorum hemen yağsın etsin ama bırakın gelişi güzel gelsin,akşam yağacak tutacak daha ne istiyorsunuz ?
Redfish16V
05-01-2015, 11:21
Bu arada soğuktan dolayı elektrik kesintileri olabilir..
yani anladığıma göre istanbul için haritada işaretlediğin bölgeler 4 ten sonra yağış almaya başlayıpi şiddetini arttıracak, gece yoğun yağış sonrası, sabah krize girmiş bi istanbulamı uyanacağız? accuweather son 4 gündür salı ve çarşambayı kar gösteriyordu, şimdi bugün yağmur salı yağmur çarş. kar yazıyor gerçi senin tahminlerin genelde doğru çıkıyorda kafada karışmıyor değil :D
Bu arada soğuktan dolayı elektrik kesintileri olabilir..
Telefondan girip yazarız biz konuya merak etme :D :D
BurakCengizhanoğlu
05-01-2015, 11:24
Gsi club kardeşim sen elektrik işine de girdin galiba :D
cembozbey
05-01-2015, 11:27
oo yaz geldi :D
dısardaki güneşe aldanan yada bahar havası diyen arkadaşlar sadece camın ıcınden bakıyor galiba bir sigaralık zaman kadar durun ozaman görücem baharı :D
Redfish16V
05-01-2015, 11:31
Bakın sistemin en başından beri en yoğun günü p.tesi-salı dedim ki öyle gidiyor.Bakın dün ankaraya normal kar olacak dedim 10cm'a yakın cephe aldı,bunun sebebi kırkikindi tarzında oluşum olmasıydı.İstanbul ise bu anda bol bol yağmur alacağını yazmıştım.4'ten sonra soğuma katsayısı artacak ve akşamdan sonra dediğim yerler kar alacak.DEK yani deniz etkisi kar yağışı alan yerler çoşacak,hatta bursa bile bundan faydalanabilir.2cm kar yol kapandı sizde gördünüz,şimdi böyle sistemde ben kime yola çık diyebilirim ? Herkes rahat olsun,bu sistem herkesi doyuracak
Goztepede lapa lapa kar yagiyor ;
http://i59.tinypic.com/x560bc.jpg
Redfish16V
05-01-2015, 11:33
Ve ankara'da bu geceden sonra çoşacak,rekor zorlarız sanırım.. Sonrasında ise -20ler.. Eğer olaki dediklerm olmazsa ev adresimi herkese p.m atıcam :D :D
şu dedigin yerler neresiydi bidaha gecsene kacırdım bulamadmda sayfalarda :D
Redfish16V
05-01-2015, 11:38
Güncel geçelim
şu dedigin yerler neresiydi bidaha gecsene kacırdım bulamadmda sayfalarda :D
bu mudur aradığın?
Bu durumda bize bişi yok berkan salla :D işe gidip gelmeye devam :)
çok arada kalıyoruz tam sarıyla turuncunun birlesiminin oralardayız direkte patlıyorz galiba :D
Redfish16V
05-01-2015, 11:47
Beylikdüzü bence alır ya o kadar karamsar olmayın :D Ankara mgm vermiş yoğun karı ve gol olur :)
imprezaWRC
05-01-2015, 11:51
:D:D:D:D:D
o değilde yağmazsa forumca emiri bulalım :D
Adam yola çıkma dedi, şu an Bursa-Karacabey dolaylarında kar yağmıyorsa, Emir'in bittiği andır :D
Kendi adıma çok teşekkür ederim, harika bir başlık Emire katkılarından ötürü sonsuz teşekkürler..
Ahmet Saraçoğlu
05-01-2015, 12:00
Beylikdüzüne yaz geldi :)
Aynen gsi club kanka çok teşekkür ediyorum bende
KA®ANLIK
05-01-2015, 12:07
Adam yola çıkma dedi, şu an Bursa-Karacabey dolaylarında kar yağmıyorsa, Emir'in bittiği andır :D
valla gaza getirmek gibi olmasın da,
sen şimdiye gidip dönmüştün tek kar tanesi görmeden
:D:D
Buyukcekmeceden kayisdagina geldim , hava 7 derece ve gunesli. Carsamba final iptal olur diye calismiyorum :))
İSTANBUL/Beykoz/Riva da kaç cm kar olur salı çarşamba perşembe onu söle yemek ısmarlıyım:)(ankaradasın netten sipariş ederiz:))
cabriolet
05-01-2015, 12:15
şezlong olsada güneşlensek :goz:
Buyukcekmeceden kayisdagina geldim , hava 7 derece ve gunesli. Carsamba final iptal olur diye calismiyorum :))
Yeditepe mi okuyorsun?
şezlong olsada güneşlensek :goz:
aldınmı momoları :D
Dün çizdiğim yerler tatmin olacak,diğer yerler normal kar alacak.Hayatı etkileyecek don,kar v.b dün çizdiğim alanda olacak.Tam konum verirsen daha detaylı söylerim
Ataşehirden şekerpınara gidip geliyorum hergün :)
cabriolet
05-01-2015, 12:19
aldınmı momoları :D
yok biraz sonra vatan caddesine gidip ug9 taktırıcam :D
Bu güneşin sonu hayır değil uyandırıyim :D
Hurriyet yeni duyurdu
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27893493.asp
Tabi bizde Emir var :cool: dünden biliyorduk :)
GSI Club bu gün saat 4 te başlayacak diyor da.
Saat 16:00 mı yoksa 5i 6 sına bağlayan sabah 4 mü merak ettim.
Bu sabah Formula-Tepeören-Kurtköy güzel yağdı ama şu an güneş açtı kar topluyor : )))
Kurtköy-Şekerpınar tarafında işler ne olur görürseniz cevap veriseniz çok sevinirim.
Heycanla bekliyoruz : ))
burak_2885
05-01-2015, 12:29
Vardır herhalde bir bildikleri :D
http://i61.tinypic.com/2u8kupx.jpg
Aranel Ciryatan
05-01-2015, 12:30
Ümraniye'den bildiriyorum. Ortalık günlük gülistanlık
imprezaWRC
05-01-2015, 12:34
valla gaza getirmek gibi olmasın da,
sen şimdiye gidip dönmüştün tek kar tanesi görmeden
:D:D
An itibariyle ya yalova-pendik için feribot bekliyordum ya da Cemil&Cemal'de İskender hüpletiyordum. Emir, kar mar bilmemde, Cafer is coming, prepare your toilet papers :D :D
akşam trafiginden önce kar düşerse zıçtık demektir, hiç çekilmez akşam trafiği
VolcanoS
05-01-2015, 12:37
Yeditepe etmez bence cok guvenme okula tatil icin. yerinde olsam calismaya bakardim
KelAlper geçti az önce. Birazdan yağar kar
http://i58.tinypic.com/rc907k.jpg
Yeditepe mi okuyorsun?
Evet yeditepedeyim.
KA®ANLIK
05-01-2015, 12:43
An itibariyle ya yalova-pendik için feribot bekliyordum ya da Cemil&Cemal'de İskender hüpletiyordum. Emir, kar mar bilmemde, Cafer is coming, prepare your toilet papers :D :D
hahaha :D
akşam 16-17 arası kar bekleniyor diyorlar.
hala su götürür yanı var,
biraz sabredelim, sonra cafer, sen, ben birer toilet papers alır ziyarete gideriz :D
KA®ANLIK
05-01-2015, 12:44
KelAlper geçti az önce. Birazdan yağar kar
http://i58.tinypic.cossssssm/rc907k.jpg
abi o niye yalpalamış öyle ki :D
Evet yeditepedeyim.
Geçen hafta yılbaşından sonraki cuma tatil oldu diye bütün planlar altüst oldu bizim okul hayatta tatil olmaz çalış sen finaline:D
esenyurtta güneşleniyoruz ofiste abilerle iddaaya girdik 16:00 sonra başlayacak dedim abiler benle billur geçmeye başladı :D
abi o niye yalpalamış öyle ki :D
Basınç fazla gelmiş haritaya :D
bu güne kadar havaya hep iphonedan baltım daha yanıldığı çok azdır :D gece 2 diyor kar yağışı için saat 00:00 da yağmur gösteriyor 2 de kar yağoşı diyor Koray abi bu meme işi ne oldu abi üzülerek soruyorum hahaha
bu güne kadar havaya hep iphonedan baltım daha yanıldığı çok azdır :D gece 2 diyor kar yağışı için saat 00:00 da yağmur gösteriyor 2 de kar yağoşı diyor Koray abi bu meme işi ne oldu abi üzülerek soruyorum hahaha
10 sayfa geride kaldı :D meme işini çözdük sabah Sarıyer'de düşen kar taneleri ile :p
Redfish16V
05-01-2015, 12:54
MGM bile uyarı vermiş.. 4'ten sonra atıştırmaya başlayacak.Gece ise burda yorumlar görüşürüz :) Ayrıca benim kapım herkese açık , gerekirse dayakta yeriz :)
emir büyük beklenti oluşturdun bu işin sonu hayırlı değil, artık cm hesabı yapacaklar gibi hahaha :D
Redfish16V
05-01-2015, 13:02
İSTANBUL/Beykoz/Riva da kaç cm kar olur salı çarşamba perşembe onu söle yemek ısmarlıyım:)(ankaradasın netten sipariş ederiz:))
Bol kar olur deniz etkisi karlar sizi sağlam vuracak.Ayrıca yemek felan teşekkür ederim,ben hiç bir için değil keyfi olaraktan tahmin yapıyorum,düşünmeniz yeterli :)
Ataşehirden şekerpınara gidip geliyorum hergün :)
Dikkat etmek gerek,gol olur
imprezaWRC
05-01-2015, 13:02
hahaha :D
akşam 16-17 arası kar bekleniyor diyorlar.
hala su götürür yanı var,
biraz sabredelim, sonra cafer, sen, ben birer toilet papers alır ziyarete gideriz :D
Yağmazsa, tuvalet kağıdı yerine 80 kum zımpara alıp ziyarete gideriz :D :D . Yağacak dedin yağmadı, bundan sonra zımparaya sileceksin :D :D :D
Redfish16V
05-01-2015, 13:03
Cm vermem veremem,sonuçta atmosferde %1 olsa yanılma payı vardır.ama az yağacak bi sistem değil,her zaman diyorum anadolu yakası şanslı..
KA®ANLIK
05-01-2015, 13:05
Basınç fazla gelmiş haritaya :D
4. vites alttan basınca peak çok gelmiş diyorsun :D
Yağmazsa, tuvalet kağıdı yerine 80 kum zımpara alıp ziyarete gideriz :D :D . Yağacak dedin yağmadı, bundan sonra zımparaya sileceksin :D :D :D
:D:D:D:D
kadıköy yaptım geldim.
kupkuru bulutlanmalar var şekil şekil.
kar geliyor kar!
hadi emir hadi emir yağdır şunu artık:D:D