Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava Durumu (999 Sayfa olduğundan kapanmıştır)
Redfish16V
04-01-2019, 09:44
İstanbul'a bu gece soğuma girecek.Avrupa yakasında yağışlar gece 3 gibi kara döner.Anadolu yakasında ise yarın öğlene kara döner.Bu ilk etaptaki kar çok etkili değil,araç üstü çim üstü görsel yapar.5 ocak akşam 16:00'dan itibaren her iyi yakada DEK yağışları başlar.6 ocak öğlene kadar devam eder aralıklarla.Burdan 4-6 cm alırsınız.6 ocak gece 02.00'den itibaren kuvvetli dekler ve aralıksız niteliğinde yağışlar olacak.her 2 yakada eşit yağış alır.Uçuşlarda iptal tek tuk olabilir.ama trafik felç olacaktır.Feribotlar iptal olur,okullar 2 gün tatil olur.bu olay 8 ocak gecesine kadar devam edecektir.En etkili yağış 7 ocak gecesi ile 8 ocak gecesinde olacaktır.ortalama 10-12 cm birikim olur,bu değer rakıma göre değişir.Dek yağışı olduğu için şu sokağa yağdı yağmadı olayı olabilir,ama bantlar geniş olacağından bu sorunu çözeriz diye düşünüyorum.Yine son 12 saate girdiğimizde sokak sokak cm veririm.
her şey beklediğim gibi gidiyor,devam.
mikelazi
04-01-2019, 09:48
karla karışık yağıyordu 7.30 civarı Bağdat cd.'de
ben geçerken göztepe-feneryolu kap karanlıktı.ışıklarda çalışmıyordu.elekt. gidikti.
arada karla karışık yağdı 3 dereceydi
Birkan61
04-01-2019, 09:53
Basın ekspress'de kar yağmaya başladı
Birkan61
04-01-2019, 09:58
Basın ekspress'de kar yağmaya başladı
3 dk birşeye benzeyecek şekilde yağdı, şuan yağmur dahi yok :D
Yollar bitik durumda bursa izmir yoluda kar nedeniyle kapanmıs kıpırdamayın bence. İstanbuldan gelen ve bursa çevre yoluna baglanan yolda kapalı. Arkadasım kontak kapatmıs ilerlemio dedi yol
Abi selamlar, akrabam bandırmadan yalovaya geçecek yarın karayolu ile? Ordan da sabiha gökçen? Gidemezler herhalde?
ben geçerken göztepe-feneryolu kap karanlıktı.ışıklarda çalışmıyordu.elekt. gidikti.
arada karla karışık yağdı 3 dereceydi
Aynen 2-3 ışık yanmıyordu.
mikelazi
04-01-2019, 10:09
Aynen 2-3 ışık yanmıyordu.
araç neydi senin :)
Meteo earth kullanıyorum ben gayet basarılı bence
O da 2 gunluk verıyor.
Windy ne ıyı ne kotu. Accu orta karar...
araç neydi senin :)
Lancer :) en sol şeritten gidiyordum.
Abi selamlar, akrabam bandırmadan yalovaya geçecek yarın karayolu ile? Ordan da sabiha gökçen? Gidemezler herhalde?
Yol acılmış kış lastiği olursa sorun olmaz sanırım
mikelazi
04-01-2019, 10:32
Lancer :) en sol şeritten gidiyordum.
aynı saatlerde çıkıyoruz gibi.duruma göre 7:20-30 larda kızıltoprakta oluyorum.arabayı yoğutçu parkın oralara bırakırım.
renk nedir.denk gelirsem slm veririm.beyaz venga benim :)
Yol acılmış kış lastiği olursa sorun olmaz sanırım
Teşekkür ederim abi ;)
aynı saatlerde çıkıyoruz gibi.duruma göre 7:20-30 larda kızıltoprakta oluyorum.arabayı yoğutçu parkın oralara bırakırım.
renk nedir.denk gelirsem slm veririm.beyaz venga benim :)
Renk siyah :) Ofis ayrılıkçeşmede Yoğurtçu parkının oralarda Beyaz mazda 323 görürsen 90 model dayımındır. Arkada imzamdaki sticker'dan var :)
volume81
04-01-2019, 11:43
her şey beklediğim gibi gidiyor,devam.
şuana kadar çamlıcada herhangi birşey yok ara ara ince kar atıştırıyor.
bu günlerin az kar alması 7-9 ocak arası daha fazla kar gelmesine neden olur mu ?
Ankara gündüzleri eksiye düşmüyor pek. Biraz istediğimiz gibi olmayacak soğuma yüzünden galiba?
erayakar
04-01-2019, 12:55
kar istanbul teğet geçti sanırım ..hava tahminleri sulu kar diyor bu hafta için .
34btr1907
04-01-2019, 14:23
O da 2 gunluk verıyor.
Windy ne ıyı ne kotu. Accu orta karar...
Meteoearth takip edin bendeki bugunu tutturan tek program
Emir,sımdı 7 ve 8 i kar alcagız. Insallah su beklentılerımızınkarsılıgını alırız.
Pekı ocak subat ve mart beklentılerın neler.
Sanırım 12 subat ıcın bekletın vardı,baska neler var bızı bekleyen?
Engin G.
04-01-2019, 22:59
Gün geçmiyor ki bir gariplik daha yaşanmasın Yeşilköy'de kar yağıyor görüntülükte olsa nadide bir olaydır :)
Redfish16V
04-01-2019, 23:23
şuana kadar çamlıcada herhangi birşey yok ara ara ince kar atıştırıyor.
bu günlerin az kar alması 7-9 ocak arası daha fazla kar gelmesine neden olur mu ?
asıl kar zaten 7-9 ocak arasında :) Sistem sokulurken ki alıştırma süreci idi bu zamanlar.Sistem 3 aşama ; Sokulma,yerleşme ve çıkış.Sokulme evresi 4-6 ocak,yerleşme 7-8 ocak,çıkış 9 ocak.Her soğuğun gecikmesi elbetde bir sonraki atağın daha güçlü olmasını kılıyor.Ama fazla gecikmede bu sefer soğuk çekirdeğin rotasını değiştirebiliyor.ideal olan sistemlerin 5-7 gün arası ötelenmesi,fazlasında rota ya italya ya avrupa oluyor :)
Ankara gündüzleri eksiye düşmüyor pek. Biraz istediğimiz gibi olmayacak soğuma yüzünden galiba?
tekrar gelecek ayazlı günler.10 ocak sonrası 20şerlik sistemler olacak.Ankara bu kış en güzel kışını yaşıyor ve yaşamaya devam edecek :)
Emir,sımdı 7 ve 8 i kar alcagız. Insallah su beklentılerımızınkarsılıgını alırız.
Pekı ocak subat ve mart beklentılerın neler.
Sanırım 12 subat ıcın bekletın vardı,baska neler var bızı bekleyen?
ocak sonuna küçük efsane yerleşebilir takipteyim.Şubat 'da 2 büyük efsane var.7-15 şubat arası bir tarihte yer alacak o efsane.diğer efsane ise muhtelen şubat sonu.. Mart biraz sakin geçebilir.
https://s3.eksiup.com/9f26bad78422.png (https://eksiup.com/9f26bad78422)
Şaka gibi Muğla da yağmış.
Turkiyenin 4 de 3 u kar altinda,sanirim 1 istanbul degil arkadaş...
Emir dedi,bu gece baslayacak,saliya kadar devam edecek. İnşallah dise dokunur...
Ankara'ya sağlam yağıyor şuan. Her yer bembeyaz..
Bu gece gözlerimiz kara doyacak mı İstanbul’da?
Beylikdüzü ince ince yağıyor da sadece görsel
Maşallah canınızı çektirmek gibi olmasın Ankara yağmıyor akıyor akıyor adeta :) Öyle kalın ve hızlı yağıyor ki şuan karşı bina görünmüyor.
İzmir'de durum nasıl? Şantiye mahvoldu ne hiyap giriyor ne bizim ducato. Çok geri attı bizi Seferihisar bölgesinde ki yağmur... 2-3 gün yağmasa 1 günlük işimiz var, kaldı hepsi...
Gece geliyor mu kar Istanbula :)
Kerim8961
06-01-2019, 12:16
İstanbul için konuşuyorum resmen ayazını biz yedik sefasını İstanbul hariç tüm memleket sürüyor :D
Sistemi tutturan kimse olmadı MGM, windy, accu, forumlar, modeller..
Herkes ters köşe oldu demek ki tahmin parametrelerini değiştiren başka koşulların hükmü geçerli oldu..
şantiyeyi yılbaşı öncesi kapatıp izne gitti işçiler ve şantiye şefi ,ankaraya gitmişti az önce aradı ankaradan inegöle kadar gelmişler inegölde kaldık dedi yollar kapanmış bursa nasıl diye bana sordu bursada bi tene bile kar tanesi olmadıgını söyledim
bursa bandırma bandırma biga biga çanakkale yolu benim şantiye güzergahım acaba pazartesi cuma arası bu hafta sonuna kadar
bandırma biga çanakkale ezine de hava durumu nasıl olur
bugra_0101
06-01-2019, 15:23
Bu aksam icin kar var mi yok mu
İstanbul icin son gelişmeler nedir. Bileğidir olan var mi? Kurtkoydeyim su an. Öğleden beri ara ara kar atıyor ama kayde değer aksyin yok şimdilik. Yerlerde kurudu. Hava ayaza cekiyor. Yağsa tam tutacak hava.
sanırım geceden sonra baslıcak.. bekliyoruz dört gözle hazırız :)
Kaldirdik bekliyoruz,silecekleri :)
İsin sakasi,yine olmadi be..
Onumuzde ki 2 gun az biraz yagacak...
Gerci 2 gündür Adana Mersin tarafindayim,full yağmur...
Bir umutla hep bekledim bu sene ama henüz kara doyamadık
Bugün bi iş gereği Gebzedeydim saat 16.30-17.00 civarlarında havada net kar yağdığını gördüm ancak 10 dakika sürdü,teselli oldu :)
Redfish16V
06-01-2019, 18:42
istanbul için saatler kaldı.Bu gece ve yarın akşam vakitleri yağış kuvvetli olacak.Kim tutturacak göreceğiz,sistem 7 ocak dedik burda bağırdık kimsede kalkıp sistem öldü demesin :) Wait & See :)
KGüneyli
06-01-2019, 19:00
saat söyle yoksa inanmazlar😂
AliGizda
06-01-2019, 19:03
Yarın 9:50' de İzmir' e uçağım var, iptal durumu olur mu? GSİ CLUB
tlgylmz106
06-01-2019, 19:10
Mübarek kar Ordu-Giresun sahil kesime düşmemeye yemin etti herhalde :D
free-hifi
06-01-2019, 19:25
Havayı Koklayan Adam BunyaminSurmeli
·
1 sa
Bugece kar geliyor, yarın 05-08 saatleri arasında etkin â„ï¸, mesai başlangıcı, yola dikkat, öğleden itibaren keser ama akşam geri gelir, bu kar da salı öğle saatlerine kadar. Salıya geçişte 0’ın altına iniyor, hayatı zorlaştırabilir. Yani 2 gün, 2 günde de yarım günlük kar.
:))
Aydos tepesinde güzel kar ve Manzara vardı uygun araç bulup çıkamadım
İzmir’e de yağacak mı Emir ?
sanırım geceden sonra baslıcak.. bekliyoruz dört gözle hazırız :)
Geçen yağdığında parka gitmiştiniz. Walla içimde kalmıştı Benin kıs lastiği yoktu. Risk de almak istememiştim. Şimdi var yağmıyor :) 997tt bin dediği gibi silecekleri kaldırdık bekliyoruz bor şey yok :)))
istanbul için saatler kaldı.Bu gece ve yarın akşam vakitleri yağış kuvvetli olacak.Kim tutturacak göreceğiz,sistem 7 ocak dedik burda bağırdık kimsede kalkıp sistem öldü demesin :) Wait & See :)
Çok pis bir b0k olmayacak gibi bir his var içimde nedense :)
Herhangi bir bilgi kaynaklı değil tamamen kıçımdan gelme bir his :))
Yağar diyenciler : 1,14
Yağar ama sadece yeri nemlendirir diyenler : 1,93
Hiç yağmaz boşuna beklemeyinciler : 2,30
Geçen yağdığında parka gitmiştiniz. Walla içimde kalmıştı Benin kıs lastiği yoktu. Risk de almak istememiştim. Şimdi var yağmıyor :) 997tt bin dediği gibi silecekleri kaldırdık bekliyoruz bor şey yok :)))
az yagarsa Aydosa cıkarız :)
34btr1907
06-01-2019, 20:28
gece baslar yarın devam eder,şu 1.5 gun kar yagısı var ,hatta mımarsınan tarafı basladı hafıften
free-hifi
06-01-2019, 20:33
Reis çıkacak araba var ise al beni giriş çok bozuk
hddsheriff
06-01-2019, 20:46
Bahçeşehirde arabaların üstü ufaktan beyazlaştı
ghibli06
06-01-2019, 20:53
https://www.youtube.com/watch?v=aEI8sUPWHh8&feature=youtu.be
Bugün Bağlıca... explorer ana gidiyordu...
Redfish16V
06-01-2019, 20:58
Yarın 9:50' de İzmir' e uçağım var, iptal durumu olur mu? GSİ CLUB
iptal olmaz gereken temizlik o saate yapılmış olur.
Mübarek kar Ordu-Giresun sahil kesime düşmemeye yemin etti herhalde :D
8-9 ocak :)
60-65 km farkla kaçırıyor maalesef.İlerleyen günlerde de ışık yok..bakalım takibe devam..
Yağar diyenciler : 1,14
Yağar ama sadece yeri nemlendirir diyenler : 1,93
Hiç yağmaz boşuna beklemeyinciler : 2,30
1.14 çok düşük ver biraz daha :)
Konumları alalım cm vereceğim :)
basaksehir ( masko mobilya) civarina gore tahmin varmi hanima artislik yapcam inandiramadim yagmaz yagsa da tutmaz diyor :)
PiscocuK
06-01-2019, 21:05
Tuzladayim bir hareket gozukmuyor
Her sene sorarim ciddi merakimdan. Barajlari havalari mikrop kirilmasini falan gecin. Gercekten neden bukadar cok istiyorsunuz kar yagmasini. Mesela ben nefret ediyorum kar yagdiginda tedbirsiz trafige cikanlardan. Sen istedigin kadar 4x4 ol kar lastigin olsun önündeki aracin gittigi kadarsin
Beylikdüzü kaç cm emir :) ufaktan beyaz örtü yaptı kesti şu anda
Maltepe İçin cm tahmini var mı ?
deeperblack
06-01-2019, 21:13
Riva da durumlar nasıl olur. Karadeniz’den ilk hoşgeldin diyen buralar mı olacak acaba yoksa karşılaşma farklı yerlerden olabilirimi ?
Walla ben kurtkoydeyim. İlk buralardan baslar genelde. Kuruldum bekliyorum yağarsa müjdeyi veririm. Ama sabahı bulacak sanırım. Şimdilik hareket yok.
Balıkesir için bekliyoruz Emir :)
Explorer ne güzel hırıl hırıl gidiyor. :)
Wunderground a gore gece 2-3te başlıyor kar yağışı İstanbul da
Mevlanacilar hazır mı :D
Halkalı'da başladı çatılar inceden beyazlaştı tutar derken durdu ince ince yağıyor şuan seyrek şekilde.
::ZaFeR::
06-01-2019, 21:38
Sakarya merkez sakin durumda şu an.Accuweather'a göre gece 2de kar yağışı gözüküyor ama bekleyelim bakalım :D
Konumları alalım cm vereceğim :)
Haliç köprüsü ( sütlüce ) ile Bakırköy arası E5 kullanıyorum her gün, yarın nedir durumu sence :)
Redfish16V
06-01-2019, 22:03
basaksehir ( masko mobilya) civarina gore tahmin varmi hanima artislik yapcam inandiramadim yagmaz yagsa da tutmaz diyor :)
Bu gece 2-3 , yarın akşam 6-9 arası yağışın etkili olduğu saatler.bu saatler harici dek geçişleri hafif devam eder ve 8 ocak sabah 10 gibi kar durumları biter. 10-12 cmlik kar yağar.
Tuzladayim bir hareket gozukmuyor
Her sene sorarim ciddi merakimdan. Barajlari havalari mikrop kirilmasini falan gecin. Gercekten neden bukadar cok istiyorsunuz kar yagmasini. Mesela ben nefret ediyorum kar yagdiginda tedbirsiz trafige cikanlardan. Sen istedigin kadar 4x4 ol kar lastigin olsun önündeki aracin gittigi kadarsin
aman abi bu çok tartışıldı şimdi yine gerilmesin ortalık :D
Beylikdüzü kaç cm emir :) ufaktan beyaz örtü yaptı kesti şu anda
3-5 cm anca.. çok etkili bir yağış olmaz.sistemin en vasat yerlerinden biri.Anlık 2-3 cm birikip durabilir.
Maltepe İçin cm tahmini var mı ?
8 ocak sabahına kadar yağacak kar tutarı 10-15 cm arası değişir.
Riva da durumlar nasıl olur. Karadeniz’den ilk hoşgeldin diyen buralar mı olacak acaba yoksa karşılaşma farklı yerlerden olabilirimi ?
3-5 cm görsel geçişler olabilir.. biraz vasat kalacak sistem geliş yönünden dolayı..
Walla ben kurtkoydeyim. İlk buralardan baslar genelde. Kuruldum bekliyorum yağarsa müjdeyi veririm. Ama sabahı bulacak sanırım. Şimdilik hareket yok.
5-7 cm arası değişir.
Balıkesir için bekliyoruz Emir :)
ciddi bir kar yağışı olmaz maalesef.
Dip not : Yağışlar etkili olarak gece 03:45 gibi başlayacak sabah 08:00'e kadar etkili olacaktır.Diğer etkili periyotlar akşam 17:45 - 21:45 arası olacak.8 ocak akşamına kadar istanbulda kar durumları devam edecek.okullar tatil olabilir,vali değişti tabi çok kesin diyemem :) Ve en önemlisi DEK yağışları olacağı için sokaklar arası bile kar farkedecek.Dek bantları oturana kadar niye yağdı yağmadı demeyin.Gelecek olan geniş dek bantları elbet herkese nasip olacak.Sistemin altın yakası anadolu yakası ve avrupa yakasının boğaz hatları olacak.
Redfish16V
06-01-2019, 22:04
Haliç köprüsü ( sütlüce ) ile Bakırköy arası E5 kullanıyorum her gün, yarın nedir durumu sence :)
Güzel kar olur :)
hddsheriff
06-01-2019, 22:07
Bahçeşehir ne kadar kar alır Emir ?
Bursa nasıl olur acaba :confused:
Bir bilgi de Kayseri için alalım. :)
hava durumunu canlı gösteren program, site vs varmı ?
Shadow_Dancer
06-01-2019, 22:15
Yazlık lastikle gezilir mi _? yoksa felç mi olacak yine.
Son 1 saatte Bakırköy-Ulus-Bakırköy yaptım E-5 güzergahında. Bakırköy-Haliç arası temiz ancak Haliç'ten sonrası baya yoğun kar yağışlıydı. Hatta Zorlu Center çevresindeki bir dik yokuşta kış lastiğini zorlayacak kadar da tutmuştu zemin.
Sarıyer tarabya üstü için tahmini alabilir miyim bro'm rakım 80
Ümraniye civarı bi hızlanıp bi duruyor. Ümitsiziz. :D
RafetAraç
06-01-2019, 23:09
silivri ne durumdadır selimpaşa mahallesi :)
Küçük çekmece Atakent te ufak ufak atmaya başladı. Yarım depo mazot, xdrive,kar lastiği hazır , bekliyoruz :) Geçen sene bin bir hayal kurdum çıkamadım bu sene çıkacam inşallah :)
Yiğit G.
06-01-2019, 23:24
şimdi yarın gündüz kış lastikleri ile çıkabilirmiyiz anadolu yakasında ? Kalamışa gidip gelmem lazım. Akşam üstü kaçta dönmeye başlasam riske etmem ?
SekoLive
06-01-2019, 23:32
Avatardan gordum sabahlar shelldeki sensin demek :)
Okmeydani bi araya yagdi suan durgun
Sabah ola hayrola
Bir saat sonra Atatürk Havalimanına gidicem. Yol hakkında bişeyler yazarım ama yolların kapanacağını düşünmüyorum.
çayı güzel oluyor oranın :D
Cimmeria
06-01-2019, 23:49
yarin sabah 9 gibi erenköyden çıkıp kavacık yapacağım, ordan da zincirlikuyu. Bakalım macera olacak mı.
Bu arada bu daha önce bahsedilen efsane olacak sistem miydi? Yoksa o başka bir zaman mı gelecek ya da kayıp mı ettik o sistemi ne oldu?
Kis lastigi ile sorun yasamazsiniz.
Yeter ki yaz lastikleriyle trafigi felc eden sorumsuz cahiller olmasin ve kis lastiginiz bitik olmasin,yeterli.
Avrupa'nın bir cok yerinde adam kis kastigi ile 7 gun trafikte...
İnsallah sabaha karsi yogunlasicak kar 10cm den fazla ortu birakir.
SinanAdalı
07-01-2019, 01:28
an itibarı ile zeytinburnu hafif atıştırıyor
Durum guncellemsi :))
Aliexpreste alisverise dalmisin. But bakayim Dedim camda. Baya başlamış. Herhalde bir 15 dakikası var. Kurtkoyde Araçların üzeri çok ince tabaka olmuş bile.
Şimdi Atatürk havalimanından geldim.
Tem sultançiftliği yönüne kadar yağıyor ama basınekspress ve havalimanı kupkuru
Yolları tuzlamaya başlamışlar.
Don yoktu yumuşak kar vardı heryerde
Eyyorlamam bu kadar
Mecidiyeköyde 23:00 gibi başlamıştı gece 2 gibi çıktım Kavacık'a geldim komple güzel yağışlı, şimdiden tuzları bırakmışlardı yollara, yollar açık olur tahminimce
Henüz arabaların üstü anca tuttu, çimlerde ağaçlarda mücadele devam ediyor, yağış da ara vermiş gibi, birazdan bastırır yine Emir'in söylediklerine göre
Guncel 04:10: Kavacik guzel tuttu; sitenin icinde yollar, agaclar, arabalar her yer bembeyaz. Yerde takribi 3-5 cm dolu dolu kar var
05.25 günceli acıbademde hiç bişey yok ufak tefek beyazlıklar arabalarda sadece
Kurtköy de ara sokaklar kaplanmış araba üstü 5 cm var
Erenköy ıslak ve yağışsız.
İçerenköy'de Instagram kızlarına yönelik yağıyor
kar kar dediniz bu mu lan kar naber lan kar
:D
Ümraniyede yollar temiz arabaların üstü dolu, çalıca tepelere doğru yollarda tutmuş en iyi orası sanki..
erayakar
07-01-2019, 07:44
beylikdüzü yollar temiz. kar ince ince yağıyor..
Sancaktepe Sultanbeyli yakacık bölgesi 5 cm civarı var, ara sokaklar bembeyaz. atıştırmaya devam ediyor.
Birkan61
07-01-2019, 08:02
Bahçelievler ve Basın ekspress'de yolda ıslaklık bile yok :D
Tüm İstanbul'a yağar, Bakırköy'e en son yağar derim hep, psikolojiden midir nedir gece hep uyanıp uyanıp camdan baktım resmen değil kar su tanesi bile yoktu. :D
2014 ve 2018 kışları tam hayal kırıklığıydı. Henüz daha kışın başı, Şubat da İstanbul'da verimli geçer genelde ama bir; 07-08 Ocak 2013, 17 Şubat 2015, 01 Ocak 2016 ya da 06-11 Ocak 2017 görür müyüz bilemiyorum. :)
Ataşehirde sadece çatılar beyaz
Hondafatih
07-01-2019, 08:36
beklenenin vermedi vermeyecek gibi
07.30 Bağcılardan servise bindim ufak çiseliyordu, maslağa geldim her yer bembeyaz itü içinde ağaçlar ve yerler tutmuş vaziyette
göztepe kazasker güneşi bekliyoruz...
SekoLive
07-01-2019, 09:01
bu sabah Bahçelievler'e üstünde kar olan arabayla girdim insanların bakışları güzeldi :)
Redfish16V
07-01-2019, 09:30
yarın akşama kadar kar durumları devam edecek.dediğim akşamda etkili kar geçişleri olacak.rüzgar erkenden güneye dönecek maalesef.. muhtemelen erime de olacaktır..şu an önümüz karanlık.ama tablo değişecektir bence.. değişmezse ocak sonuna kadar ancak yağmur olur
mikelazi
07-01-2019, 09:51
maltepe-kadıköy tırt
Shadow_Dancer
07-01-2019, 09:54
yarın akşama kadar kar durumları devam edecek.dediğim akşamda etkili kar geçişleri olacak.rüzgar erkenden güneye dönecek maalesef.. muhtemelen erime de olacaktır..şu an önümüz karanlık.ama tablo değişecektir bence.. değişmezse ocak sonuna kadar ancak yağmur olur
agzın bal yesin kardeşim.. uzak olsun kar mar, yagmur iyidir..
60-65 km farkla kaçırıyor maalesef.İlerleyen günlerde de ışık yok..bakalım takibe devam..
haydaaa yine mi gol değil :D
Ataşehir günlük güneşlik
Kar topluyor kar :D
VTec_king
07-01-2019, 12:38
en yakın kartepe,çıkartma yapalım madem topluca ,hasret kaldık kara..
Birkan61
07-01-2019, 12:39
Basın ekspress'de şezlongları çıkardık çatıya, plaj havlumuda alayım çatıda güneşleneceğiz :D
OnurÖzden
07-01-2019, 13:25
Maalesef Bursa'da aynı şekilde, yerler tutmadı bile kar arada çok az yağıp duruyor.
Peki,en yakin kar tarihi ne zaman :(
Atasehirden Korfez e geldim 11 gibi, Kurtköy hep karda gittigimiz yerdi degil mi? Cimlerde bike kar yoktu... Hatta atasehirde en azindan araba ustu kar vardi.
Gebzede anca tepelerde,korfez de araba ustu bile yoktu.
Ama Bolu tarafindan gelen tankerler de 8 kilo kar dokuluyordu yere.
Sansa bak...
Maalesef Bursa'da aynı şekilde, yerler tutmadı bile kar arada çok az yağıp duruyor.
Yüksekler fena :) 2 saat once çalının sırtlarına gittim. -4 derece güzel kar vardı
SinanAdalı
07-01-2019, 14:02
hazırlık yaptık taktık kar lastiklerini eğlenecez diyoduk.. budamı gol değil
hazırlık yaptık taktık kar lastiklerini eğlenecez diyoduk.. budamı gol değil
ben gece 3 e kadar bekledim, iyice tutar tutmaz fırladım dışarı :D 4-4.30 a doğru hava ısınmaya başladı zaten eridi heryer :)
Çok pis bir b0k olmayacak gibi bir his var içimde nedense :)
Herhangi bir bilgi kaynaklı değil tamamen kıçımdan gelme bir his :))
Kıçıma güveniyorum :)
OnurÖzden
07-01-2019, 15:10
Yüksekler fena :) 2 saat once çalının sırtlarına gittim. -4 derece güzel kar vardı
Aynen Uludağ yoluda güzeldi ama merkezi yerlerde pek bir ekşın yok. :D Beklentiyi karşılamadı diyelim. :)
kiraccemal
07-01-2019, 15:13
Maltepe küçükyalı günlük güneşlik
Galata izlemelik yağış var. Adı kar mı kar işte :)
dün Adana'nın 70 km ilerisinde kalan tekir yaylasında kardan tipiden arabalar hareket edemiyordu :) Allah'tan kar lastiğimiz vardı da tadını biz çıkardık :D
en güzeli de şehir içinde kar buz falan sıkıntı dert keder yokken 1 saat yol gidip sucuk ekmek eşliğinde karın keyfi çıkabiliyor :)
arabasızadam
07-01-2019, 19:33
Beş yıldır bodrumda yaşıyorum bugün ilk defa sulu kar yağdığını gördüm akşam iş çıkışı ,arabaların üstü ve yol kenarlarında sulu kar vardı.
Ankara'nın gene maşallahı var..Sabaha kadar yağarsa sağlam birikir altı buz..
Şu an tarabya sahil de tipi var.
Tarabya üstü yıkılıyor yerler tutalı 20 dk oldu
https://i.hizliresim.com/YQbEAE.jpg
Efsane sistem geldi :((
Bu geceden sonra sabah olabilir gibi
Ataşehır bır yagıyor bır duruyor. Cok umıtlı degılım ama boyle devam ederse 3-5cm belkı.
RafetAraç
08-01-2019, 00:32
yine bizi es geçti....
emrullahkrtpe
08-01-2019, 02:28
İkitelli tarafına 9 gibi geldim yerler ufaktan beyazlamaya başlamıştı. Bu saate kadar durmadan yağdı ince ince yaklaşık 1 saattir irileşti taneler güzel yağıyor: )
Hava inanilmaz soguk Kurtköyde. Dun akşam Gebze’den is çıkışında -1 ile kapağı açtık. 6 gibi Kurtkoy taraflarında 0 idi. Şimdi zaten - lerde yağan kalıyor. Su an çok ince fakat hızlı yağış var.
Araçların üstü kaplanmış. Ana yolda bir şey yok. Site içi ince tabaka kar. Ama yağan erimiyor su an.
Küçükyalı tertemiz, araba üstlerinde ince bir tabaka var o kadar..
Maltepe'de eser miktarda beyazlık vardı. Caddede hiç bişey yoktu. Koşuyolu biraz fazla yağmış. parkederken araba üstü yola atılmış kardan geçerken esp yanmasını gördüm ve parkettim. önümüzdeki maçlara bakacağız.
Dünden daha beyaz sancaktepe civarı, zeminin altıda buz, ara sokaklar biraz sıkıntı..
@GSİCLUB selamlar,
Yarın için Ankara Düzce arası yolların durumu nasıl olur? Otoban veya normal karayolunun durumu hakkında bilginiz var mı ?
mikelazi
08-01-2019, 09:36
Maltepe'de eser miktarda beyazlık vardı. Caddede hiç bişey yoktu. Koşuyolu biraz fazla yağmış. parkederken araba üstü yola atılmış kardan geçerken esp yanmasını gördüm ve parkettim. önümüzdeki maçlara bakacağız.
kar yağıcak davasına yollarda boş :)
kiraccemal
08-01-2019, 09:56
küçükyalı an itibari ile güneşli
ortaköy güneşli kar yağıyor
Yagmur da “ahmak ıslatan” cınsten yagıs seklı vardır ya,anca o yagıyor....
Napalım,kar dedık,havada ve yerde gorduk eser mıktar. Kısmetımız buymus...
Emir,marta kadar neler beklıyor bızı? Uzun vade tarıh verebılırmısın?
Şu an bütün hava raporları parçalı bulutlu gösteriyor Ataşehir'e kar yağıyor :)
Esenler'de de çok hafif de olsa 2 saattir aralıksız kar yağıyor ancak bir yandan da epey güneşli. :)
kar yağmaya başladı yollar temiz çimenler filan beyazladı
Maltepe den Kadıköye gidiyorum çook minik atıştırıyor.
E5 falan açık baya baya. Sakarya da daha çok kar vardı yola çıkarırken saat 08.00 da.
taksim/gümüşsuyu 2 saattir kar yağıyo ama kar yağdıkça geceden kalma yerdeki kar eriyo. güneş sağolsun.
Redfish16V
08-01-2019, 11:12
20 OCAK & 3-4 ŞUBAT.Bu tarihlerde sinyal var..
VTec_king
08-01-2019, 11:59
dün gece 3:30 gibi bir yağdı kartal da, 20 dk da yolları beyazlattı ,çıktım 2 el freni çektim yeter :),sanırım bu sistem bitti emir yeni sistemlerden detay alsak
@GSİCLUB selamlar,
Yarın için Ankara Düzce arası yolların durumu nasıl olur? Otoban veya normal karayolunun durumu hakkında bilginiz var mı ?
Yani yarın için sorun olmaz diyebilir miyiz bu durumda ?
mikelazi
08-01-2019, 12:36
kadıköy güneşli
PiscocuK
08-01-2019, 15:11
Bugün şöööyle bir İstanbul turu yaptım köprü çevreleri Kurtköy 1.köprü arası paralı yol civarı yol kenarlarında karlar var ama yollar güzel açık kimse korkudan çıkamamış sanırım normalde dönmezdim işyerine ama işlerimi 3 saate bitirdim geldim.İstanbul trafiği için sardı korkulaarr bir süre daha devam eder inşallah :)
SinanAdalı
08-01-2019, 15:14
sabah şirketin boş otoparkında biraz zevk yaptım tadı damağımda kaldı darısı yapamayanların başına inş :)
emreogut
08-01-2019, 15:43
Ankara için durumlar nedir dostum :)
Bugun yalova ya depoya gıttım geldım,cok az yerde kar vardı. O da cımlerde.
Insallah 20 ocak ıyı okur...
13 ocak icin kartepe uludag nasil olur ? Sis magduru olmayalim sonra
arabasızadam
08-01-2019, 19:55
Beş yıldır bodrumda yaşıyorum bugün ilk defa sulu kar yağdığını gördüm akşam iş çıkışı ,arabaların üstü ve yol kenarlarında sulu kar vardı.
Bodrum bugün güneşliydi ama inanılmaz soğuk var akşam üzeri bikaç kar tanesi gördüm havada ,iş gereği bütün gün dışarıdaydım dondum bana bu kadar ayaz yeter ısınsın artık.
Bu gece çok güzel kıvamında bir don vardı Çengelköy-Kavacık arası. Bir ara Küçüksu'da arkadan artık duman mıydı beyaz buz mu kazıdım bilmiyorum toz bulutuyla beraber yan gidiyorduk. Hissiyat 600+ HP oldu 200 küsürlük arabada :D
Yarın gece de böyle -1, -2 derece gibi olursa diye gopro ile çıkacağım bu sefer.
Ben vazgeçtim kar olmasın hep böyle çıtır buz olsa harika. :D 4 kış lastiğiyle basınca olduğun yerde yamuluyorsun ama isteyince tık diye duruyor da
dışarıda hiç 6 derece olacak gibi bir hava yok
denizhandinc
09-01-2019, 08:19
dışarıda hiç 6 derece olacak gibi bir hava yok
Son zamanlarda hem iphone uygulamasının hem de meteoroloji uygulamasının verdigi derecelerin gercekle alakası yok. Haftasonu özellikle pazar günü Bodruma 10 derece diyordu dısarda insaatla ugrasıp ısınmama ragmen cigerim düstü soguktan
şaka gibi ama az önce araba 7 derece gösteriyordu. yollarda tuz olduğu için dikkatli olun kaygan olabiliyor.
inan_hndn
09-01-2019, 16:10
Yok kesin yemin etti ordu-giresun sahil kesimine kar yağmamak için.Yurdun hertarafında yağdı burada hiç birşey yok :D
Ruzgarın yonu degıstı,sıcaklık hemen arttı...
Yarın ordu ya gıdıyorum,hava genel olarak guzel gorunuyor.
19 u gibi trakya için birşeyler var mı emir GSİ CLUB köy düğünü var O gün malkara da süpriz olur mu acaba :)
_driver_
10-01-2019, 00:24
Ruzgarın yonu degıstı,sıcaklık hemen arttı...
Yarın ordu ya gıdıyorum,hava genel olarak guzel gorunuyor.
Görüntü öyle de akşam karanlık çökmeye başladı mı hava kafa göz dalıyo valla :)
şuan fena rüzgar var başakşehir de
sekizsilindir
10-01-2019, 02:25
Babayiğitin bağrına misali, kuvvetli ama havayı yumuşatan bir rüzgar başladı..
lodos var yarın da sağlam yağmur var. bugün de arada atıştırıyor.
Redfish16V
10-01-2019, 13:01
15 ocakta ankarada okullar tatil #rez
Şubat ilk yarı sıcak ve sakin geçecek #rez
İstanbul bu kış 2 sağlam efsane alacak mutlaka #rez
Yiğit G.
10-01-2019, 14:50
Yazın erken gelme ihtimali var mı geçen sene ki gibi ? Geçen yıl Mart 19 da 25 dereceyi görmüşüz , Nisan 26 sı gibi neredeyse 30 u görmüşüz. Ama ondna önce 2017 baharı hatırlıyorum haziran sonuna kadar buz gibiydi yorganla uyumuştum.Umarım yine sıcaklar geçen seneki gibi erken gelir.
free-hifi
10-01-2019, 17:24
19 u gibi trakya için birşeyler var mı emir GSİ CLUB köy düğünü var O gün malkara da süpriz olur mu acaba :)
fena olur yakacan ateşi dışarda hem gırnata hem büyük tekirdağ birde oğlak kestin mi mis :D
fena olur yakacan ateşi dışarda hem gırnata hem büyük tekirdağ birde oğlak kestin mi mis :D
Yapılıcak tüm şeyleri sıraladın çok sayın abim :)
Birkan61
10-01-2019, 17:44
Sakaryada müthiş rüzgar var tabelalar çatılar uçuşuyor otoban kenarı ağaçlar devrilmiş hep 4 tane tırın dorse yatmış
mikelazi
10-01-2019, 18:08
Sakaryada müthiş rüzgar var tabelalar çatılar uçuşuyor otoban kenarı ağaçlar devrilmiş hep 4 tane tırın dorse yatmış
hendek temizse sıkıntı yohhh :))))))
Birkan61
10-01-2019, 22:08
hendek temizse sıkıntı yohhh :))))))
Abim sapancaya işe geldim bu gece buradayım yarın öğlen dönücem senin için gider bakarum :)
Hendekten getirilcek birşey varsa alayım getireyim
mikelazi
11-01-2019, 07:27
Abim sapancaya işe geldim bu gece buradayım yarın öğlen dönücem senin için gider bakarum :)
Hendekten getirilcek birşey varsa alayım getireyim
teşekkürler dostum.birader geçen haftasonu geldi,gitti.
sen gel yeter :)
Emir salı çarş için kar gosteriyor. Senin modellerde nasıl durumlar?
Emir salı çarş için kar gosteriyor. Senin modellerde nasıl durumlar?
wunderground salıyı çarşambaya bağlayan gece 1-4 arası gösteriyor.
Birkan61
11-01-2019, 11:20
teşekkürler dostum.birader geçen haftasonu geldi,gitti.
sen gel yeter :)
I love you Gökhan baba
Boş geçmeyelim sapancada şuan yağmur yağıyor :D
mikelazi
11-01-2019, 11:31
maltepe-kadıköyde sabah 7den beri yağmur hiç durmadı maşallah
Iphone İstanbul'da bu gece 23:00-01:00 arasını ve Salı gününü kara dönmüş. Pek güvenmiyorum ama bir umut. :)
Emir,istanbul a cidden kar var mi sali ogleden sonra?
7-8cm kar gosteriyor?
Sende haber vermeyince guvenemedim...
wunderground yağmura çevirdi.
bu ingiltereliler falan nasıl yaşıyor ya. 4 gün aralıksız yağmur yağdı kendimi kesecektim şerefsizim. bugün durdu da bi rahatladım
Anadoluya asırı kar yagısı var. Millet kara doydu,bize yıne tıssss...
bu ingiltereliler falan nasıl yaşıyor ya. 4 gün aralıksız yağmur yağdı kendimi kesecektim şerefsizim. bugün durdu da bi rahatladım
geçtiğimiz hafta 11 gün aralıksız hiç durmadan Adanaya yağmur yağdı. yosun tutacaktık artık
free-hifi
14-01-2019, 12:09
istanbul döndü sanırım yağmur gösteriyor
SametYkn
14-01-2019, 12:28
yarın öğleden sonra kar yağışı gösteriyor Pendik civarlarında
modeller çok karışık galiba istanbul için, biri kar diyor biri yağmur. tutturabilene aşk olsun
hddsheriff
14-01-2019, 12:53
Bu sene istanbul için tırtzilla senesi olacak sanırım
cumartesi sabah bolu kastamonu yapıp pazar geri dönüceğim.Yol durumu nedir. sabah 5 de çıkıcam.kar lastiği ve zincirim var ama buzlanma yoğun kar olurmu.Yaşlı anneaneyi götürecem.***** kalırsak soğukta sıkıntı olmasın.
free-hifi
14-01-2019, 14:50
yarın öğleden sonra kar yağışı gösteriyor Pendik civarlarında
gelsin cam suyu satmam lazım :D
Redfish16V
14-01-2019, 15:27
istanbulda ciddi kar için ocak sonu beklenmelidir
28 Ocak - 3 Şubat arasına patlat bi crunch :D
Hayatında hiç kar görmemiş yeğenler gelecek bize sömestr tatili için :)
ProdriveSTI
14-01-2019, 15:38
Ankara'ya güncel çek olm birde.
istanbul bursa arası yol durumu nedir? uludağ için bursa merkezde kalıcam yollarda hiç kar olmadığı söylendi doğrumudur
mikelazi
14-01-2019, 15:59
ilgilenmiyorum artık.
okadar heves ettim bir cacık yağmadı.
M_PROJECT
14-01-2019, 16:25
15 ocakta ankarada okullar tatil #rez
Şubat ilk yarı sıcak ve sakin geçecek #rez
İstanbul bu kış 2 sağlam efsane alacak mutlaka #rez
Bak rez yapmissin :D
SametYkn
14-01-2019, 16:26
Bekliyoruz rez
Tahminler bu ara pek tutmuyor galiba :)
15 Ocak için MEB uyarı yapmış Balıkesir de. Doğruluğu nedir Emir ?
wunderground sabah yine kar gösterdi 2 saat için öğleden sonra yine yağmura çevirdi :D
PiscocuK
14-01-2019, 22:14
Ustunde bukadar goz varken nasil yagsin aga
Bi birakin akisina yahu oynamayin bukadar bozuyorsunuz :)
Redfish16V
14-01-2019, 22:31
Alçak basınç 40 km doğularsa tüm ankara kara boğulur,ancak şu an gözüken ankamall'den doğusu 2-3 cm bile göremeyebilir.Ancak batı kesimler sincan,batıkent vb gibi kar alacak.Önce lodos yağmur,sonra karayele dönmesi ile birlikte öğleden sonra hızla sıcaklık düşüşü gerçekleşecektir.Akşamınada kar etkili olacak.ertesi gün şiddetli buzlanma olacak.%99 okullar tatil olacak,bence ne kadar sınrıda sistem olsada ankara bu maçı alacaktır.15 ocak tatil demişim,15 ocakta tatil kararı alınır,16 ocak tatil olur.Yağış öğleden sonra etkili olacağı için tatil süresi 1 gün kayacak.bu sistem sonrası ankara 27-28 ocak gibi tekrar 20+ cm kar alacaktır .daha önce istanbul için 14 şubatdan bahsetmiştik..o sistem halen gücünü koruyor.Ocak sonu bir atak olabilir.İStanbul ne kadar bahtısz gözüksede dediğim gibi banko 2 adet efsane sistem alacaktır.
Modeller 24h da bile istikrar sağlayamıyor. O yüzden bu sene tahminler daha zor kısa vadede bile, yarın ne olucak izleyip görücez. 21-22'si gibi eşleşme olursa ocak sonu şubat başı istanbulda sistem alıcaz ama efsane mi olur o tartışılır.
Cimmeria
14-01-2019, 23:14
20 ocak istanbul yağışı sanırım olmayacak gibi
-Murat Özcan-
15-01-2019, 13:21
Tekirdağ bölgesin de durum nedir hocam ?
Gokhan43
15-01-2019, 13:35
Eskişehir'de saatlerdir pamuk gibi yağıyor hiç kesilmeden ve geceye kadar yağacak gösteriyor %100 olarak.
Ankara'da yağış yalan oldu sanırım.
free-hifi
15-01-2019, 14:45
PENDİK yükseklere başladı beyler
hddsheriff
15-01-2019, 14:46
Dudulluda başladı kar yağışı bi cacık olmaz ama bu yağıştan
İlerki sistemler ne durumda olur bilinmezde şimdiye kadar ümitsiz vaka. Bakalım ay sonu sistemi ne gösterecek..
Muhtemelen yağışa 1-2 gün kala patates kızartması olur.. Modellere bakıyorum ülkede sadece İstanbul'da kara dönmedi,dönmüyor..
İlerki sistemler ne durumda olur bilinmezde şimdiye kadar ümitsiz vaka. Bakalım ay sonu sistemi ne gösterecek..
Muhtemelen yağışa 1-2 gün kala patates kızartması olur.. Modellere bakıyorum ülkede sadece İstanbul'da kara dönmedi,dönmüyor..
şehrin çok sıcak olmasıyla alakası var mıdr acaba? kalabalık ve bol araçlı bi şehir istanbul, yeterli soğuma yakalanamıyor olabilir.
şehrin çok sıcak olmasıyla alakası var mıdr acaba? kalabalık ve bol araçlı bi şehir istanbul, yeterli soğuma yakalanamıyor olabilir.
Bilimsel yönü nedir kesin bir bilgim yok ısı adası muhabbeti dönüyor devamlı ama geçerliliği nedir tartışılır.. 2017de de ayni sartlar gecerliydi ama 30cm kar yagmisti..
Nightfish
15-01-2019, 19:29
tahmin patladı /rez
kar yağışı yok /rez
okullar tatil değil /rez
kadireren
15-01-2019, 19:35
Ankara Çamlıdere de öğlen başladı sanırım baya kar 10 cm yaklaşmıştır belki , Kızılcahamam da yeni başladı ama yoğun şekilde yerler tutmaya başladı bunlar arkadaşlardan gördüğüm ve duyduğum Keçiören de tık yok :)
Ankara Çamlıdere de öğlen başladı sanırım baya kar 10 cm yaklaşmıştır belki , Kızılcahamam da yeni başladı ama yoğun şekilde yerler tutmaya başladı bunlar arkadaşlardan gördüğüm ve duyduğum Keçiören de tık yok :)
Ankara çevresine sağlam bir şeyler yağdığı belli , bu rüzgar bu soğuk hayra alamet değil :)
sekizsilindir
15-01-2019, 22:36
Öncesi yağmurdu, üstüne yağmaya devam ediyor..
https://youtu.be/-XlZFIlPp6E
Burak K.
15-01-2019, 23:54
Öncesi yağmurdu, üstüne yağmaya devam ediyor..
https://youtu.be/-XlZFIlPp6E
Bursa erikli de aynı şekilde yağış 22.30 gibi başladı hala devam ediyor
Redfish16V
16-01-2019, 00:09
hadi vasip ver şu tatilide rez'ler boşa gitmesin :))
Akşamn 9 buçuk 12 arası güzel yağdı sancaktepe Sultanbeyli tarafına ama yerler ıslaktı ancak 1-2 cm yaptı.
kiraccemal
16-01-2019, 08:17
An itibari ile yüksek kesim olan NAR city bölgesinde az miktarda kar mevcut fakat açan güneş ile birlikte yarım saate erir gider. Küçükyalı idealtepe bölgesinde güneş açtı.
Accuweather 14-18 Şubat aralığını ve 25-27 Şubat aralığını İstanbul için kar gösteriyor. 2015 benzeri gibi. :)
Redfish16V
16-01-2019, 08:54
ney tahmin mi tutmadı ? ney kar mı yağmadı ? hahahha :D Dün kar yok diyenler bugün söve söve araç temizlediler :) Faturayı Vasip'e kesin,bugün çocukları buzda götüren o :) #AnkaraREZ
İstanbul için ocak sonları demiştik,fazla dillendirmeyinde nazar değmesin :)
Nightfish
16-01-2019, 09:10
Hala yok diyorum :) Öyle efsane, saatlerce araç temizletecek, okulları tatil ettirecek bir kar yağmadı.
İstanbul'un bir kaç hafta önceki sisteminde de konuma göre cm bilgisi alacaktık, mm lik kar yağdı :) Umarım 2 büyük sistem gelir de biz yanılırız.
Redfish16V
16-01-2019, 09:18
5 cm kar + buz var çoğu lokasyonda.Araç temizlemek 30dk sürdü hele buz küremek.. Millet tatil olsun diye vali yüklenmiş..ben buna bakarım..Evet 30cmde olabilirdi ama Mikail değilim sonuçta :) İStanbul 2 büyük sistem alacak.Ankara'da 2 büyük sistem alacak.İsteyen mgm'den veya app'lerden bakar tahmine burası kesmiyorsa :)
Valla mahvoldyuk sabah sabah. Yağmurun üzerine yağınca arabalar buz kütlesine dönmüş.
5 cm kar + buz var çoğu lokasyonda.Araç temizlemek 30dk sürdü hele buz küremek.. Millet tatil olsun diye vali yüklenmiş..ben buna bakarım..Evet 30cmde olabilirdi ama Mikail değilim sonuçta :) İStanbul 2 büyük sistem alacak.Ankara'da 2 büyük sistem alacak.İsteyen mgm'den veya app'lerden bakar tahmine burası kesmiyorsa :)
Sen daha ne yapacaksın. 1001 tane değişkenin, farklı etkenin olduğu bir konuda haftalar öncesinden yorum yapıyorsun.
Beğenmeyen dediğin gibi applicationa baksın :)
Bu arada 6-8 şubat kartalkaya, 8-10 şubat abant durumu nedir, onu da sorayım.
Redfish16V
16-01-2019, 10:42
Sen daha ne yapacaksın. 1001 tane değişkenin, farklı etkenin olduğu bir konuda haftalar öncesinden yorum yapıyorsun.
Beğenmeyen dediğin gibi applicationa baksın :)
Bu arada 6-8 şubat kartalkaya, 8-10 şubat abant durumu nedir, onu da sorayım.
6-8 şubat temiz(Kartalkaya)
8-9 şubat temiz,10 şubat kar olabilir değişime açık.(Abant) 11-12 şubat gibi bir kar geliyor o bölgeye,eğer geri geçilme olursa 10 şubat kar olur,olmazsa 11-12 şubatda kar olur
kadireren
16-01-2019, 18:08
Ankara çevresine sağlam bir şeyler yağdığı belli , bu rüzgar bu soğuk hayra alamet değil :)
Dün söylemiştim Çamlıdere , Kızılcahamam da kar var diye sabah Çamlıdere tahmini 25cm Kızılcahamam 20cm kar ile güne başladılar Keçiörende 2-3 cm vardı ama altı buz ara yollar bildiğin buz ivedikte ara sokaklar çok sıkıntılıydı sabah 10 gibi tabi boş yollarda birazda tadını çıkarttık ama buz değilde iyi bir kar göremeyecek miyiz tadını çıkartmak için Keçiören gibi merkez ilçelerde
Hayır herkes konuya girerken ücret veriyo da tahminler değişince söyleniyor :D
PiscocuK
16-01-2019, 21:05
Kardesim 20 ocak pazar 22 ocak sali istanbul kibris arasi ucak durumunu etkileyecek ruzgar yada yagis gorunuyormu
Emir cumartesi günü nevşehir tarafı ne olur çocukların uçağı varda ona göre önceden çıkalım yola
Redfish16V
16-01-2019, 21:36
bugünden itibaren dinleniş moduna giriyoruz.kıyı kesimler yağmur vb alacak ocak sonuna kadar.Bugünden itibaren ulaşım yapılabilir.Sabah erken saatler ile gece geç saatlerde iç bölgelerde buzlamaya dikkat etmeniz yeterlidir.Daha detaylı analiz ve tahminler ilerleyen günlerde yapılacaktır.
bugünden itibaren dinleniş moduna giriyoruz.kıyı kesimler yağmur vb alacak ocak sonuna kadar.Bugünden itibaren ulaşım yapılabilir.Sabah erken saatler ile gece geç saatlerde iç bölgelerde buzlamaya dikkat etmeniz yeterlidir.Daha detaylı analiz ve tahminler ilerleyen günlerde yapılacaktır.
Emir selam
21 ocak Balıkesir den Uludağ a gideceğiz. Kar yağışı olur mu yolda?
Emırcim selamlar,sımdı ay sonu bır sıstem ve subat da 2 sıstem gorunuyor degıl mı istanbul için?
Bunlar ıcın detay verırmısın?
Emir selam
21 ocak Balıkesir den Uludağ a gideceğiz. Kar yağışı olur mu yolda?
Şu aralar zaten millipark girişinden sonra zincirsiz salmıyorlar kış lastiği bile olsa. Yüksek ihtimalle o tarihlerdede oyle olur buzlanma nedeniyle.Özellikle dünki yagıs sonrası kar kalınlıgı 2mt yi buldu.
imprezaWRC
20-01-2019, 19:53
Vay arkadaş ya, bugün sözde yağmur yoktu. Öğleye doğru bildiğin yaz havası oldu bende gittim Duster'ı yıkadım. Saat 14:00 gibi FB parkına gittik. Otomobile dönerken prostatlı bir buluta denk geldik :D :D :D
Biraz çiseler gibi yağdı yerler ıslanmadı bile 30dk yağmadı sonra bir daha aynı şey oldu, biraz durdu sonra bir daha aynı şekilde yağdı. Neyse, böyle böyle 4 defa yağdı bıraktı ama beni de stres etti. Bari otomobili yıkadığım gün yağmur olmasaydı, umarım kirlenmez etmez dedim neyseki sadece camlarda su lekeleri oluştu :D :D
1 hafta hıcbırsey yok anasını satim...
Şubat 2. Yarı ışık yaktı havaforum . Bekliyoruz.
Yiğit G.
21-01-2019, 13:15
Şubat 2. Yarı ışık yaktı havaforum . Bekliyoruz.
bende Semihi takip ediyorum orada şubatın 2. haftası efsane geliyor diyor , bakalım..