Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava Durumu (999 Sayfa olduğundan kapanmıştır)
Mehmetmert
26-12-2016, 21:55
http://i.hizliresim.com/2nEqNj.jpg (http://hizliresim.com/2nEqNj)
Nevsehire geldi tam geldi :)
bugra_0101
26-12-2016, 21:56
Perşembe sabahı için Sabiha Gökçende havadan dolayı rotar yaşarmıyım ?
Denizli yine kuru ayaz galiba. Bir tahmininin var mı emir?
Emir istanbul için net bir durum var mı ? özellikel cuma dahil olacak şekilde hafta içinde yağış olacak mı ?
kurtköy taraflarında fena don var, çekmeköyden kurtköye merkeze kadar büyük hasarlı 6 kaza vardı, buzlanma kötü olmuş ve hiç tuzlama çalışması yoktu.
İstanbul çarşambadan itibaren 30 cm kar diyor
Doğrumu :)
İstanbul çarşambadan itibaren 30 cm kar diyor
Doğrumu :)
+
cuma gunu Atatürk havalimanında sıkıntı yaşar mıyız?
tayreep_john
27-12-2016, 09:38
ocak 5'e kadar yerde kalan kar için 80cm+ denilmiş.. Lakin erimesi ve koşullar göze alındığında bu oran düşer.Merkezde 15-20 cm olur en kötü diyorum.. Bazen ben bile yok artık o kadar olmaz diyorum o yüzden biraz çekimser durmakta fayda var,takibe devam :)
emir başlangıç tarihi nezaman kardeşim bu perşembe bursa için sağlam kar geliyo diolar ama ??
Redfish16V
27-12-2016, 09:46
öğlen model çıktılarından sonra bakarız detaylara.. Her türlü gömüleceksiniz.. :)) İstanbul için özel açıklamam olacak akşama..
öğlen model çıktılarından sonra bakarız detaylara.. Her türlü gömüleceksiniz.. :)) İstanbul için özel açıklamam olacak akşama..
Uuuuuu çok sert
Stand by o zaman :)
senin yüzünden sürekli bu sayfayı yeniliyorum emir:D
erayakar
27-12-2016, 09:56
beylikdüzünde bildiğin güneş açtı hava baya bir açık..
Redfish16V
27-12-2016, 09:59
:) bursaya gülesim geliyor valla. 70cm veren modeller var izleyip göreceğiz :D mgm'nin öğlen uzun vade tahminleri şenlik çıkacak iyi bakın :)
gambit49
27-12-2016, 11:14
ankara icin degisen bir durum var mi?
oabayram
27-12-2016, 12:07
emir başlangıç tarihi nezaman kardeşim bu perşembe bursa için sağlam kar geliyo diolar ama ??
yiğithan bey bursaya kar mar yok
anıl turan
27-12-2016, 12:39
mersin 8-15 ocak tarihleri arasinda yagis var midir acaba?
benim icin cok onemli, cevap icin pesinen tesekkurler...
yılbaşında samsun - tokat arası nasıl olacak ?
Emir basın açıklaması bekliyoruz siteler çok karıştı normalin dışında bi yağıştan bahsediliyor...
Donanımhaber de bir arkadaş öyle yağacak böyle dolacak falan diye anlatıyor ama pek inandırıcı gelmedi :D
Emır sagolsun,planlarımı degıstırdı. Istanbul'a pek kar yok ama ızmıtten ıtıbaren acayıp kar var cara geceden ıtıbaren...
Istanbul'a sanırım yılbası gununden ıtıbaren yagar....
İzmir ve Manisa dolayları nasıl? Yağmur, çamur, kar bütün programı öteleyecek galiba...
Yiğit G.
27-12-2016, 21:14
Donanımhaber de bir arkadaş öyle yağacak böyle dolacak falan diye anlatıyor ama pek inandırıcı gelmedi :D
Nallart ise o yazan , 3-4 senedir baya baya tutturdu o arkadaş :)
Nallart ise o yazan , 3-4 senedir baya baya tutturdu o arkadaş :)
Banada pek inandırıcı gelmedi. İst kıyı kesimler 20 yüksekler 50
Cm bursa 70 sakarya 40 cm gibi tahminler yapmış o kadar olmaz herhalde :)
Redfish16V
27-12-2016, 22:31
Ekimde sinyalini verdiğim kendim adıma rekor kırdığım sistemin güncel hali ;
-Bu gece ki çıktılardan sonra herkesi bir heyecan almış..Ancak kılavuz yanlış.Kısa vadede ecmwf bakılıp karayel var diye sevinilmez.Ecmwf bu gece ana senaryodan çok daha uzak bir çıktı olarak çıkacaktır.Eski emir gibi artık duygularla değil mantıkla reel olarak ilerlemeye çalışıyorum.açıkcası diğer yerleri okuyunca bende bi ya yok artık felan dedim.Oturdum inceledim analiz ettim.
1-Perşembe günü akşamına kadar dikey hız sıcak faktörlü.850-100/700-1000 gibi hava kart kalınlıkları kar için kurtarıyor..Nispi nem miktarı ise 90-92 lerde.2m sıcaklık çok yüksek 5 derece.. Rüzgar ise hafif karayel meyilli.. Sonuç ; Perşembe akşamına kadar avrupa yakası karla karışık yağmur ve donan yağmur alacaktır.Yüksekleri ve beylikdüzü gibi ikon olmuş yerler karla karışık yağmurla başlayıp perşembe akşamından sonra kara dönecektir.Avrupa yakasındaki yağışlar tipi vari uçuşan şekilde olup,dek yani bölgesel kar yağışları görülecektir.Ancak birikinti yapma hususunda beklentiniz düşük olsun.Araç üstü,çimler kar olur,yollar ise biraz eh işte.. Cuma günü ise perşembe gününün 1.5x katı olacaktır.Anlık kar tipi sizi yanıltmasın.. Buraya kadar yazılanlar avrupa yakasının iç kesimleri içindi.
2-Bu tip siklonik bazlı,dikey hızı kuvvetli ve rüzgar olarak karayel-lodos bazında olan sistemler iç kesimlere yarar.Ama öyle bir kol yeri var ki fiziki olarak enfes biçimde karlara tanıklık eder.Bu kol tuzlayı kapsar düzce-sakarya-bolu- bartın vb gider.Çok dolu dolu bir koldur bu.İşte istanbul için sevinelecek part bu kısım.Boğaz hattınıda bu davaya eklersek (hadi beşiktaş felanda ucundan girsin) Anadolu yakası bu sistemde avrupa yakasını kıs-kan-dı-rır.Perşembe sabahından başlayacak olan soğuk giriş tane tane kar veya karla karışık yağmur olarak anadolu yakasını karşılayacak.Çok alçak kesimler üsküdar v.b gibi yağmur görebilir KISA süreli.öğleden sonra 4 gibi normal kar yağışları başlar.Cuma sabah 10'a kadar optimal düzeyde devam kar yağışı cuma öğleden sonra lift açar ve 31 aralık sabahına kadar yağar.Birikinti olarak en az 5 cm.dek yağışlarına siklonik etkide olacağından cm olayıan bu sefer çok girmeyeceğim 5-15cm arası değişkenlik olacaktır.31 aralık öğleden sonrada ufak aralıklı kar geçişleri olacak ama seneye girerken kar tanesini göremeyebilirsiniz yağarken :)) Geçelim part 2'ye..
Redfish16V
27-12-2016, 22:53
PART 2 Anadolu
http://i63.tinypic.com/2e2igzb.jpg
kırmızı çizgi arası kalan yerler ---> 20 cm - 150 cm (dağlarda dahil ) yağış alacaktır.Bursa merkez 15-20 cm alır.konya karamanda güzel yağış alacak fakat ağır trajedi olarak sonra yağmura dönecek.. yazık olacak..Buralarda yağış yarın sabah 10 gibi girmeye başlayacak (hafif) olarak.öğleden sonra gücünü yırta yırta gece zirve yapacak.30 aralık öğlene kadar gücünü azaltarak devam edecek.
Ankara Special --> Yarın saat 11'den sonra tek tür kar atabilir lokal.. öğleden sonra il geneli yağış hafif başlayacak.akşam 8-9'dan sonra level atlayacak ve geceye bomba olacak..Accuweather bile özel başlıkla uyarı vermiş ankaraya..Perşembe günü okullar tatil.Cuma ise buzlanmadan tatil olur.Çifte bayram öğrenci kitlesine.Özlediğimiz yağış geldi ve son olmayacak.Önlem A-LI-NIZ !!! Şehrin batısı ve güneyi daha çok yağış alacak.En çukur kesimde bile 15 cm olacak.yine son cmleri yarın öğleden sonra ilçe bazında vereceğim.
28 Aralık sabah - 31 aralık gece 03:00 kadar yol planı olanlar(belirtilen yerler) askıya alınız.Hiç bir şey canınızdan kıymetli değil.siste hayırlı uğurlu olsun,diğer soruları lütfen pm'den sorunuz burdan göremiyorum hatta whatsapptan sorunuz yeri geliyor bakamıyorum.. Umarım her şey beklediğim gibi gerçekleşir ve Ekim'den tahminimi yaptığım 2 aylık ön görüm tutar bende kendi adıma başarı elde etmiş olurum.lütfen dışardaki evsizleri,hayvanları unutmayınız.Soğukta sıcakta bizim için var..
Yiğit G.
27-12-2016, 22:56
Ülkeyi azcık aşagı kaydırabilsek istanbul için efsane olacaktı :)
Buda mı gol değil imza Bahçeşehir / Beylikdüzü :D
Istanbulda kar yagmicakmi yilbasinda:(?
ya sokayın böle sistemede zeusunada hangi tanrı yağdırıosa adam gibi kar yağsın açz aç
adam uzman dağılın :D :D
erayakar
28-12-2016, 08:04
böyle gider ise istanbul karsız bir sezon geçirecek
Redfish16V
28-12-2016, 08:11
hemen karaları bağladınız he..bunu ocak ortası var,sonu var,şubat başı var.. az sabr,yağış istanbul için 1 tık daha iyi çıkmış bakalım takibe devam
hemen karaları bağladınız he..bunu ocak ortası var,sonu var,şubat başı var.. az sabr,yağış istanbul için 1 tık daha iyi çıkmış bakalım takibe devam
bro cumartesiye kadar istabul için durum nedir
mikelazi
28-12-2016, 08:18
yılbaşında kartopu oynayabilcezmi :)
altugkocer
28-12-2016, 08:37
...........Ankara Special --> Yarın saat 11'den sonra tek tür kar atabilir lokal.. öğleden sonra il geneli yağış hafif başlayacak.akşam 8-9'dan sonra level atlayacak ve geceye bomba olacak..Accuweather bile özel başlıkla uyarı vermiş ankaraya..Perşembe günü okullar tatil.Cuma ise buzlanmadan tatil olur.Çifte bayram öğrenci kitlesine.Özlediğimiz yağış geldi ve son olmayacak.Önlem A-LI-NIZ !!! Şehrin batısı ve güneyi daha çok yağış alacak.En çukur kesimde bile 15 cm olacak.yine son cmleri yarın öğleden sonra ilçe bazında vereceğim.........
Vurdu gol oldu :D
ama subaru gitti :D
yusufcan_k
28-12-2016, 08:52
aynısını yazacaktım tam şimdi :D
altugkocer
28-12-2016, 08:55
aynısını yazacaktım tam şimdi :D
Hangi çağdasınız ya :D Akşam beklerim Dikmen'e :D
http://i68.tinypic.com/116om5k.jpg
yusufcan_k
28-12-2016, 09:03
bence tdi kardeşliği yapıp elektronik el freni denemeleri yapmalıyız :P
:hehe:
50.saniyeden sonraki 5-10 saniye :hahaha::hahaha:
Ankarali Turgut - Ankaranin Dikmeni (Ikisi Bir Arada) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=CyRdVvdcYPI)
altugkocer
28-12-2016, 09:13
bence tdi kardeşliği yapıp elektronik el freni denemeleri yapmalıyız :P
fazla leğen var bende sıkıtı etme :D
:hehe:
50.saniyeden sonraki 5-10 saniye :hahaha::hahaha:
Ankarali Turgut - Ankaranin Dikmeni (Ikisi Bir Arada) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=CyRdVvdcYPI)
:hehe: :hehe: Geleneksel pavyon dansımız
Abi dikmendeyim cikmadan pm lersen poseti alip kosarim :D
En geç bir hafta içinde istanbuldan sakaryaya gitmem gerekiyor yarın sabahtan gidip öğlen dönmek mi mantıklı olur yoksa ayın 3 ünü 4 ünü beklemek mi acaba ?
PiscocuK
28-12-2016, 11:33
Emir yarın bi bursa yapıp gelmeyi düşünüyorum
sıkıntılı bir durum varmı gördüğün?
Redfish16V
28-12-2016, 11:42
bro cumartesiye kadar istabul için durum nedir
yazdıklarım harici değişen durum yok,anadolu yakası şanslı,avrupa eh işte.rakımı 120'den fazla olanlar bir nebze elle tutulur kar görür.cidden elle tutulur böyle kar yumağı yapılan tarzında :D
Benden sekmezzzz :D Sattın subaruyu ankara rahatladı :D
En geç bir hafta içinde istanbuldan sakaryaya gitmem gerekiyor yarın sabahtan gidip öğlen dönmek mi mantıklı olur yoksa ayın 3 ünü 4 ünü beklemek mi acaba ?
ayın 3-4 ü beklenmeli
Emir yarın bi bursa yapıp gelmeyi düşünüyorum
sıkıntılı bir durum varmı gördüğün?
sıkıntı bol abi..
PiscocuK
28-12-2016, 11:49
yazdıklarım harici değişen durum yok,anadolu yakası şanslı,avrupa eh işte.rakımı 120'den fazla olanlar bir nebze elle tutulur kar görür.cidden elle tutulur böyle kar yumağı yapılan tarzında :D
Benden sekmezzzz :D Sattın subaruyu ankara rahatladı :D
ayın 3-4 ü beklenmeli
sıkıntı bol abi..
Gitmiyeyim mi?Gerçekten program yapıyorum sorun olacaksa iptal edeyim.
iş içinde olacak evet ama gitmişken keyfi bir işim var onuda halledecektim.Sorun yaşayacaksam arkadaşları yollarım girmem o topa :D
Emir'im o 2 haritada da gösterdiğin çizgiler arasında Adana Mersin bölgesi de kalıyor. Korkunç soğuk yaptı burası yağsa yumuşasa konumuna geldik resmen. 50 km çevremizde yollar kapanıyor kardan. Soğuğu direk merkezde :D
Yiğit G.
28-12-2016, 11:55
Abicim karda dışarı çıkalım gezelim diye arkadaşı çagırıcam bende kalsın akşam , yarın akşam mı gel diyim yoksa cuma akşamı mı gel diyim ?
Redfish16V
28-12-2016, 11:58
Gitmiyeyim mi?Gerçekten program yapıyorum sorun olacaksa iptal edeyim.
iş içinde olacak evet ama gitmişken keyfi bir işim var onuda halledecektim.Sorun yaşayacaksam arkadaşları yollarım girmem o topa :D
riske girmeye değmez bence.. Bursa'nın kuzeyinde ufak ısınma karla karışık yağmur olacak ve sonra yoğun kar olacak ama reel sıcaklığa bakılırla karla karışık yağmur direk kar olacaktır.yarın sistemin en güçlü evresi
Redfish16V
28-12-2016, 12:01
Abicim karda dışarı çıkalım gezelim diye arkadaşı çagırıcam bende kalsın akşam , yarın akşam mı gel diyim yoksa cuma akşamı mı gel diyim ?
cuma akşamı ideal..yarın akşamda yağış var ama araya yağmur karışması muhtemel.. öz olsun net kar olsun o yüzden cuma akşamı..
_muhaRRem
28-12-2016, 12:03
İstanbula ne zaman geliyor bugun gelirmi
Emir ankara güneş açtı, millet kısa donuyla geziyorrrr?
Redfish16V
28-12-2016, 12:10
Emir ankara güneş açtı, millet kısa donuyla geziyorrrr?
aynen güneşleniyoruz ostimde :D Whatsapptan atarım tipi olduğunda :) Az sabr hava karardıktan sonra oyun başlar.
erayakar
28-12-2016, 12:35
emir istanbul kar alarmı geri çekildi hava yağmur veriyor .kar yine bizi es geçti son durum nedir
bu sistem de istanbul için mantara bağladı.
Ankara için de sulu kar bekleyin, hava fazla ısındı diyolla...
mertarıkan
28-12-2016, 13:54
Emir merhaba , 30 aralık cuma günü mecburi yol yapacağım. Bolu-İstanbul. Saat kaçta çıkmalıyım yola sence ? Akşam saatleri problem olacaksa öğlen çıkacağım.
erayakar
28-12-2016, 14:10
kadıköy tarafında kar var diyorlar
Şu anda İzmir Ankara asfaltı üzeri Kemalpaşa da sulu kar atıyor ama tutmaz hava sıcak..
Kastamonudayim 2 gündür sabah 5 gobi baslayipn7 bucuk 8 gibi bitiyor. Suan yola cikicam zonguldaga ama sanirim yolda guzel kar var :)
Kutluhan
28-12-2016, 14:48
Emir merhaba , 30 aralık cuma günü mecburi yol yapacağım. Bolu-İstanbul. Saat kaçta çıkmalıyım yola sence ? Akşam saatleri problem olacaksa öğlen çıkacağım.
Otobanda ne gibi bir problem olabilir.. Lastiklerinize güveniyorsanız 7/24 gidilir otoban'dan..
Kutluhan
28-12-2016, 14:51
Öğlen 14:00'dan itibaren Ankara'da kar bekleniyordu.. Hali hazırda iphone %80-%90 olasılık gösteriyordu 14:00'dan beri 1 tane kar tanesi düşmedi.. hayırlısı olsun diyelim.. kazasiz,belasız sürüşler..
atakanakdeniz
28-12-2016, 15:17
Öğlen 14:00'dan itibaren Ankara'da kar bekleniyordu.. Hali hazırda iphone %80-%90 olasılık gösteriyordu 14:00'dan beri 1 tane kar tanesi düşmedi.. hayırlısı olsun diyelim.. kazasiz,belasız sürüşler..
Cayyolu, umitkoy, incek bi kac yere gittim geldim saat 2-3 civari bir miktar yagiyordu
Redfish16V
28-12-2016, 15:31
Ankara'da okullar tatil olacak.Yazdıklarımı okuyun.Daha da ankara ile ilgili bir şey yazmıyorum eski mesajlarımı alıntı yapmayacağım.Yarın görüşmek üzere.
Ankara'da okullar tatil olacak.Yazdıklarımı okuyun.Daha da ankara ile ilgili bir şey yazmıyorum eski mesajlarımı alıntı yapmayacağım.Yarın görüşmek üzere.
Eşim öğretmen, okumuş bulundu, tatil olmazsa çekeceğin var:))
Redfish16V
28-12-2016, 16:00
PART 2 Anadolu
Ankara Special --> Yarın saat 11'den sonra tek tür kar atabilir lokal.. öğleden sonra il geneli yağış hafif başlayacak.akşam 8-9'dan sonra level atlayacak ve geceye bomba olacak..Accuweather bile özel başlıkla uyarı vermiş ankaraya..Perşembe günü okullar tatil.Cuma ise buzlanmadan tatil olur.Çifte bayram öğrenci kitlesine.Özlediğimiz yağış geldi ve son olmayacak.Önlem A-LI-NIZ !!! Şehrin batısı ve güneyi daha çok yağış alacak.En çukur kesimde bile 15 cm olacak.yine son cmleri yarın öğleden sonra ilçe bazında vereceğim.
bu da şurda dursun.
osmanaydo
28-12-2016, 16:01
Ankara'da öğlen arabamı yıkadım.
Kesin yağış bekliyorum. Kar-yağmur mevlam bilir artık. :)
mikelazi
28-12-2016, 16:04
kadıköy tarafında kar var diyorlar
yalan diolaa
Redfish16V
28-12-2016, 16:08
İstanbul resmen son dakika gol arayan takım gibi. . gelişmeler iç açıcı özellikle anadolu yakası min 20cm.. valla sevindim.. ilk sinyal verdiğim gibi güçlü gelebiliyor diyebiliriz yavaştan.. Ama halen sıcaklık tehlikesi mevcut.Bu sistemin en kaymağı yiyecek yer anadolu yakası.Akşam cm verebilirim son çıktılardan sonra
İstanbul resmen son dakika gol arayan takım gibi. . gelişmeler iç açıcı özellikle anadolu yakası min 20cm.. valla sevindim.. ilk sinyal verdiğim gibi güçlü gelebiliyor diyebiliriz yavaştan.. Ama halen sıcaklık tehlikesi mevcut.Bu sistemin en kaymağı yiyecek yer anadolu yakası.Akşam cm verebilirim son çıktılardan sonra
Emir iphone ve meteorolojide bu akşam için hiç kar belirtisi kalmamış ama hala bir ümit var mı sence?
Emir iphone ve meteorolojide bu akşam için hiç kar belirtisi kalmamış ama hala bir ümit var mı sence?
Meteoroloji'den İstanbul ve Ankara icin kuvvetli kar yağışı uyarısı - Son Dakika Gundem Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/meteorolojiden-uyari-istanbula-kar-ne-zaman-yagacak-40319928)
yusufcan_k
28-12-2016, 16:26
yağmaz diye umutlanan varsa söylesin aracı yıkamaya götüreyim 2 saat içinde kutuplara döneriz tecrübeyle sabit :D
Redfish16V
28-12-2016, 16:29
istanbul için zaten bugün bir durum yok..herşey 29-30 aralıkta olup bitecek.
Redfish16V
28-12-2016, 16:36
20 dakika sonra orta kuvvet yağışlar gelir.. gece uyumayanlar şovu görebilir.. öğlene yağış yağmurada dönmeyecek bugün bizim günümüzdür.Rahatça kafa dinleyeceğim artık :)
Black_Eagle
28-12-2016, 16:39
Anadolu Yakasında rakımı 200 üstü olan yerlerde 50 cm kar bekliyorum. Anadolu yakasının kıyı kesimlerinde 25-35 cm
Avrupa Yakasının karasal kesimlerinde 35 cm Avrupa yakasının kıyı kesimlerinde 20-30 cm
Hava forumda efsane semih böyle bir yorum yapmış dün. Daha sonra modeller değişince insanlar biraz konuşmuşlar 2 saat önce de bunu yazmış.
Konunun sonunda sistem bitmeden yagmadi tutmadi demeyin demistik. daha sistem girmeden ağlamalar baslamis sanirim.
İstanbulda belkide 10 belkide 20 senede bir gorulecek hava olaylari yasanacak. Boyle bir aksiyonu bir daha goremeyebilirsiniz.
Kimin iyi bir tahminci olup olmadigi bu tür sistemlerde belli olur.
20 Aralık 2012 'yi unutma unutturma..
gambit49
28-12-2016, 16:48
20 dakika sonra orta kuvvet yağışlar gelir.. gece uyumayanlar şovu görebilir.. öğlene yağış yağmurada dönmeyecek bugün bizim günümüzdür.Rahatça kafa dinleyeceğim artık :)
eline sağlık Emir :)
S.Özeren
28-12-2016, 16:52
İstanbul için bende net haber bekleyisindeyim özellikle 31 aralık gecesi için , kar lastiği yok ona gore ne kendimizi nede başkalarını mağdur etmiyelim
Napıcaz belli değil kimi yağıcak diyor kimi yağmayacak neyse yarın sabah heralde daha tutmamış olur istanbul sabah 6'da direk realin kapalıya çeker orada bırakırım arabayı gün içinde bastırırsa :D
erayakar
28-12-2016, 17:48
DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“29.12.2016 Perşembe öğleden sonra başlayıp 31.12.2016 öğleden sonraya kadar olumsuz meteorolojik şartlar beklenmektedir. Bu nedenle; 29.12.2016 Perşembe saat 15.00’ten itibaren 30.12.2016 Cuma 03.00’e kadar beklenen ağır meteorolojik şartlar (kar yağışı, buzlanma-kuvvetli rüzgar) sebebiyle Atatürk Havalimanında seferler yüzde 15 oranında azaltılmıştır. Müteakip günler için 29.12.2016 öğlen saatlerinde bilgilendirme yapılacaktır.”
ghibli06
28-12-2016, 18:23
sabah 9dan beri kar yağışı veriyor her yer ama bir numara yok daha :)
aslanneron
28-12-2016, 18:29
afyonda saat 4den beri tipi halinde yagıyor gece böyle devame ederse yarın her yer pert
atakanakdeniz
28-12-2016, 18:35
Incekte cok degisik bi kar basladi
Küçükyalı'da hiçbir şey yok
osmanaydo
28-12-2016, 18:52
Ostim, başladı. :)
Gokhan43
28-12-2016, 19:20
Eskişehir öğlen saat 13:00'ten bu yana aralıksız şekilde yağıyor ve hâla etkili şekilde yağmaya devam ediyor.
ghibli06
28-12-2016, 19:23
başladı kar :)
İbrahim33
28-12-2016, 19:30
Hay aksi yaw. İstanbula gelme durumum vardı şansa bak. İstanbul - Ankara arası yol nasıl olur acaba ?
Burak K.
28-12-2016, 19:36
Yarın akşam 17.40'da Sabiha Gökçen'den uçağım var. Kar yağışı olumsuz olarak etkiler mi?
Hay aksi yaw. İstanbula gelme durumum vardı şansa bak. İstanbul - Ankara arası yol nasıl olur acaba ?
En yoğun, en karlı, en kötü zamanda dahi o yol kapanmıyor. Geçen sene Ocak 15'de Ankara'da 20 cm kar varken, ondan önce ki sene İstanbulda 20 cm kar varken Ankara'ya geldim,gittim.
Biraz karlı yolda sürüş tecrübeniz varsa, buzlanma olmayacak havalarda çıkın ben hiç bir sorun yaşamadım.
Saat 22:00, evimizin rakımı 300 m ama hava tertemiz.........
Emir selam.
Abim yarin pamukkaleden istanbula gelmek uzere yola cikacak. Tahmini oglen saatlerinde yola koyulmus olur. Aracta kis lastigi yok maalesef.
Nerelerde dikkatli olmasi gerekir. Kar don ve genel yol durumu hakkinda bilgi verirmisin.
OrcunInce
28-12-2016, 21:04
Yarın öğleden sonra başlar, efsane olur gibi geliyor bana. bu arada çekmeköy'de küçük küçük atıyor ama buluta denk geldik sanırım.
Smt_Krblt
28-12-2016, 21:16
Emir edirne keşan icin bi tahmin alabilirmiyiz yagıs varmi ?
barakuda26
28-12-2016, 21:31
Kar hayallerimiz yağmur oldu yağıyo
Saat 22:00, evimizin rakımı 300 m ama hava tertemiz.........
Yağmur bile yok yaw.......
Grimlord
28-12-2016, 21:46
Ankara'da okullar tatil oldu, fena yağıyor. Bir SLX olsa da yanlasak..
ANKARada yarın okullar tatil edildi. Emir bravo valla :)
Redfish16V
28-12-2016, 21:50
Eve yeni girdim.. birazdan yazıcam uzun uzun.. Kendim adıma mutluyum çalışmaya devam :)
Bir umuttur yalova diye saat başı camdayım ama yağmurdan başka bir şey yok
Anadolu Yakasında rakımı 200 üstü olan yerlerde 50 cm kar bekliyorum. Anadolu yakasının kıyı kesimlerinde 25-35 cm
Avrupa Yakasının karasal kesimlerinde 35 cm Avrupa yakasının kıyı kesimlerinde 20-30 cm
Hava forumda efsane semih böyle bir yorum yapmış dün. Daha sonra modeller değişince insanlar biraz konuşmuşlar 2 saat önce de bunu yazmış.
Konunun sonunda sistem bitmeden yagmadi tutmadi demeyin demistik. daha sistem girmeden ağlamalar baslamis sanirim.
İstanbulda belkide 10 belkide 20 senede bir gorulecek hava olaylari yasanacak. Boyle bir aksiyonu bir daha goremeyebilirsiniz.
Kimin iyi bir tahminci olup olmadigi bu tür sistemlerde belli olur.
20 Aralık 2012 'yi unutma unutturma..
Goruyor ve arttiriyorum istanbul icin beklenen kar yagisinin cok ama cok altinda olacak yagis maalesef durum bunu gosteriyor
Ankarada iyi yağıyor :) (emek)
Ovecler cevizlidere tarafı fena ara yollar baya tutmuştu. Abidinpasa ise daha sakin ve şimdilik ara yollar dahi temiz
Redfish16V
28-12-2016, 22:28
Bir kere yazacağım ve lütfen lütfen lütfen iyi okuyun sonra yok yağmadı,yok yağmur vb demeyin.Ankara için açıklama yok,tatil olacak dedim oldu dahası anlamsız olur:)
A-) AVRUPA YAKASI
1-) 310mt yukarısında kalan yerler yarın öğlene doğru kara dönecek.
2-) Öğleden sonra kar genel olarak hakim olacak,rüzgar artacak,kıyılar sulu kar alacak yer yer karla karışık yağmur olacak.Kıyıların yukarısı az örtü olabilir 3cm-15 cm arası değişkenlik görülür.
3-) 30 Aralık sabahına kadar normal aralıklı seyreden yağış 30 aralık sabah 8-9 gibi artacak.En kuvvetli kar geçişleri,yağışları 30 aralık gecesi olacak.Kıyılar daha önce ıslanan yere rağmen az örtü belki olabilir.Eğer gün içinde ısınma olmazsa 5cm-15 cm arası değişkenlik gösterir.
4-) 31 aralıkta aralıklı orta kuvvet-kuvvetli geçişler olacak ve 31 aralık gecesine etkisi azalacaktır.29 ARALIK - 31 ARALIK gecesi erimeden birikecek tutar yüksek yerlerde 20-25 cm,kıyılarda 5-15 cm dir.Ancak ; ısınma faktörü olmaz rüzgarın etkisiyle soğuma artarsa bu cmler 5-6 cm daha koyabiliriz.Bunu anlık değerlendirebiliriz o kadar müneccim değilim maalesef.Kimseyide kandırmanın lüzümu yok.Yer yer gökgürültülü kar olabilir.Beylikdüzü v.b gibi yerlere girmedim oralar her türlü bol bol kar alacaktır
B-) ANADOLU YAKASI
1-) sistemin en şanslı,en çok kar alacak kısmıdır.
2-) Yarın öğleden sonra yağışlar KADEME KADEME artarak kara döner.
3-) 30 aralık gecesine kadar orta kuvvetde-güçlü olarak devam eder(aralık olabilir)
4-)31 aralık öğlene tekrar güçlenme olur ve geceye etkisi azalır yer yer yağmura dönebilir.
5-) 29 Aralık - 31 Aralık arası birikecek tutarlar ; Kıyılarda 15-20 cm (yer yer değişiklik gösterir arada dek geçişleri olacak çünkü) Yüksek yerlerde 20-30 cm arası değişkenlik gösterir
Verilen değerler optimal değerdir ve TEK gün DEĞİL o günlerin sonunda BİRİKECEK tutardır.Fazlasıda azıda olabilir anlık değişim için takip devam edecektir.Tipi,gökgürltülü kar gibi durumlar olacaktır,yeri gelecek yağmura dönen yerlerde olacaktır.Ortaya karışık orta kuvvetde bir sistem olacaktır.Elle tutulur kar topu olacak karda yağacaktır.Ancak godzilla v.b gibi efsanevi durumlar olmayacaktır.Anadolu yakası > Avrupa yakası dır.Bu postuma rağmen yağmru yağdı şöyle oldu v.b gibi mesajları görmeyeceğim k.bakmayın.
Ankarada iyi yağıyor (gop)
Emir harika ozetlemis.
Ancak ben cokk kar yagicagini dusunmuyorum yani kiyilar icin. Cunku soguma sinirda.
Guksek yerlerle (colda degil umraniye-kurtkoy)kiyi kesimler arasi 4-5 misli fark olucak.
Ben Afyon dayim,asiri kar yok,belki 8-10cm ama soguk oldugu icin buzz tuttu her yer. Bakalim av nasil olicak.
Istanbul insallah boll keyifli olur.
Kütahya efsane...Hala yoğun şekilde yağıyor.
http://i.hizliresim.com/l3ObME.jpg (http://hizliresim.com/l3ObME)
Seyfettin777
28-12-2016, 22:37
Valla abi, üşenmiyorsun oturup tek tek takip edip yazıyorsun.
Yetmiyor, burada seni sorularla deli ediyoruz, sabırla tek tek cevaplıyorsun.
O da yetmiyor, tevazu içinde dileyene, cep telefonundan ulaşıp bilgi veriyorsun, yazdığın şeyleri tekrar yazarak açıklıyorsun insanlara.Ne diyeyim eline sağlık, kar kadar temiz kalplisin, yazmadan edemedim.:)
BurakCengizhanoğlu
28-12-2016, 22:38
Bu başlığın bağımlıları var :D
İbrahim33
28-12-2016, 23:15
Bizim burada 1 haftadır yağıyor kar. Evet yanlış duymadınız , Mersin'de. Hatta 3 metreyi bulduğu söyleniyor.
Ankara felç. Allah sokakta yaşayan her canlıya yardımcı olsun.
Burak-Akın
29-12-2016, 03:38
Ankara şuan uludağ gibi, kar iyice kalınlaştı
Bursa niluferde is inada bindi yagmiyor arkadas
Ankara çok güzel, saat 02:30 gibi W124 ile çıkıp eğlendik biraz. :)
Yiğit G.
29-12-2016, 06:16
Koymassam ölürüm dayanamadım :D
Emir Temsili
http://i.hizliresim.com/3vEO3A.jpg
By CrAzY
29-12-2016, 07:01
Ankara kazanda 20 cm geçti yollar pert melihi uzun uzun andık.
erayakar
29-12-2016, 07:31
beylikdüzü fırtına yağmur var ama kardan haber yok
beylıkduzu sabah saat 6 da kar yagıyordu delı gıbı ama yagmura cevırdı felaket fırtına vardı ben cıkarken
Beylikdüzü patates.. Her zaman ki pis ve ıslak soğuğu dışında bişey yok şimdilik..
mikelazi
29-12-2016, 07:43
kadıköy yagmur var.başka bir cacık yok
K.yali, Bostancı, Atasehir yağmur..
Hava 3 derece
galiba cuma akşamı yağacak istanbula?
galiba cuma akşamı yağacak istanbula?
Yağsa bile bu yağmurun üstüne tutarmı abi
kazasker rüzgar sörflük...
ProdriveSTI
29-12-2016, 08:23
Ankara diz boyu kar ama yağmur atıştırmaya başladı,hatta eriyor bile karlar.
Yerler vıcık vıcık oldu.Un helvası gibi aynı :D
aslanneron
29-12-2016, 08:28
afyonda 30 cm oldu heralde finaller iptal edildi :D
altugkocer
29-12-2016, 08:35
Sabah 08.30 sıraları Ankara Dikmen. Ortalama 25-30 cm
http://i68.tinypic.com/vp7z7l.jpg
Ankara diz boyu kar ama yağmur atıştırmaya başladı,hatta eriyor bile karlar.
Yerler vıcık vıcık oldu.Un helvası gibi aynı :D
dikkat et kankam kaymasın ayakların mazallah kırma kaseyi :D
turkerrr
29-12-2016, 08:42
bolu da durum ne acaba
bolu da durum ne acaba
bolu tem 1 saat evvel
https://pbs.twimg.com/media/C00gwDGW8AAJDtF.jpg:large
Black_Eagle
29-12-2016, 08:48
yuhh bariyerlere kadar kar var dikkatli sürün
Redfish16V
29-12-2016, 08:56
Bursada yağış öğleden sonra kara dönmeye başlayacak ve dolduracaktır.Yarınla beyazla uyanmanız imkansız değil.Ankara akşam ve gece geç saatlerde kar geçişleri görecek.Cuma günü okulların tatili mümkün.5-6 ocak gibi çok çok ufak kar yağışı dışından ciddi kar yağışları için 10 ocak - 15 ocak aralığını bekleyin.İstanbul için verdiğim cmler artabilir,açıklamam harici değişen yok.
Emir selam.
Abim yarin pamukkaleden istanbula gelmek uzere yola cikacak. Tahmini oglen saatlerinde yola koyulmus olur. Aracta kis lastigi yok maalesef.
Nerelerde dikkatli olmasi gerekir. Kar don ve genel yol durumu hakkinda bilgi verirmisin.
GSICLUB
..10krakter
Redfish16V
29-12-2016, 09:13
GSICLUB
..10krakter
gözden kaçmış sanırım,k.bakmayın şimdiden..
bursanın kuzeyi yalova hattı.. en yoğun kar bu hatta olacak,diğer yerlerin üstesinden gelebilir.
Akşam nakliye işimiz var. Anlaşılan çok ıslanacaz. GSI club Avrupa yakası fatih bölgesi için akşama kara dönüşmez mi? Rüzgar durmaz mı? Hiç olmazsa hava nispeten sıcak hissedilir.
Redfish16V
29-12-2016, 09:48
rüzgar yılbaşı gecesine kadar devam.. kara dönebilir.. daha önceki yazdığım posta bakınız karışmasın tekrar akıllar :)
rüzgar yılbaşı gecesine kadar devam.. kara dönebilir.. daha önceki yazdığım posta bakınız karışmasın tekrar akıllar :)
Ona baktım da bi ümit. :D
KGüneyli
29-12-2016, 10:03
Bayrampasa az önce biraz hızlı hızlı attı ama suan kesti kar mar yok.
Psikopat bir hava var ne yaptığı belli değil trafik feci sabah acıbadem-nişantaşını 1.köprü yerine yeni tünel üzerinden aksaray taksim yaparak geldim daha hızlı oldu :D
Ankara yenimahallede yağmur sonrası şu an dolu yağıyor.Hava çok garip :)
İbrahim33
29-12-2016, 10:38
Pazartesi İstanbul ve bolu'da durum ne olur acaba ?
tokat içinde gram birşey yok inat etti sanırım yağmuyor çevre iller felç oldu :D
Ömer Musaoğlu
29-12-2016, 10:55
Ataşehir'den Etiler'e geldim. Yolda arada sulu kar yağdı ancak hala tık yok..
İstanbul Park civarı rüzgar bayaaa bir hızlı ...
Yağmur fena soğuk keskin kar gelsin karrr :)
Ömer Musaoğlu
29-12-2016, 11:06
İstanbul Park civarı rüzgar bayaaa bir hızlı ...
Yağmur fena soğuk keskin kar gelsin karrr :)
Abi akşama kar güzel tutarsa habersiz bırakma gelelim
burak_2885
29-12-2016, 11:19
Mecidiyeköy de ofisimin camı kuzeye bakıyor ve kuzeyden çılgın bi rüzgar vuruyor
Redfish16V
29-12-2016, 11:25
Rüzgar 30 aralık akşamına kadar devam edecek.ancak kötü haber var..alçak basınç boğaza oturacak ve bu geceki anadolu yakasındaki soğumayı kıracak..Akla ilk gelen her zaman doğrudur diye boşuna dememişler.. Bundan sonra ilk tahminlerde sonra çok kurcalamayacağım.Avrupa yakası öğleden sonra sulu kar/sepken görür.Anadolu yakası 1 tık ümidi aşağı çeksin.. İlk dediğim tabloya dönüyor olay..
http://i65.tinypic.com/j8mzo8.jpg
Sokakta/yolda olanlar uçmayın kafanıza gözünüze mukayyet olun 1m önüme toprak saksı düştü..
istanbul mimaroba büyük çekmecenin batısı güzel kar görür.
erayakar
29-12-2016, 12:38
AKOM ALARMDA!
İstanbul'da beklenen kar yağışı için AKOM alarm seviyesine geçti. İstanbul'un çok sayıda noktasına karla mücadele ekipleri yerleştirilirken, AKOM yetkilileri yüzlerce kamera ile İstanbul'un her noktasını olumsuzluklara karşı 24 saat izlemeye aldı.
SAAT 18:00'DE ETKİSİNİ GÖSTERECEK
İstanbul'u etkisi altına alacak kar yağışının bugün saat 18:00'de etkisini göstereceği tahmin ediliyor. Meteoroloji yetkilieri yoğun kar yağışına karşı uyarı üstüne uyarı yaparken, kar yağışının hafta sonuna kadar etkisini göstereceği tahmin ediliyor.
dün gece yazdığından farklımı ilerliyoruz şimdi tam çorba bu son koydugun haritayla :D
Abi akşama kar güzel tutarsa habersiz bırakma gelelim ��
Aman diyim karın altında olan tepelere bodozlama çakarsınız. Eskisi gibi değil altında taş bloklar vs. var girmeyin belediye otoparkına ...
Sakarya da yoğun yağıyor şuan. İşyerim sakarya gişelere yakın ve otoban 50 mt mesafede.
Sanıyorum kaza oldu ankara yönünden gelen varsa en yakın akyazı gişesinden falan çıkabilir.
Yoğunluk acayip artmış durumda. Ve ambulans sesleri geliyor.
Redfish16V
29-12-2016, 13:07
Efsane kaçtı efsane :(
gelmeyen efsane niye kaçsın.1 değil 2 efsane gelecek.. 17 ocak - 21 ocak.. :))
dün gece yazdığından farklımı ilerliyoruz şimdi tam çorba bu son koydugun haritayla :D
mesela dün avrupa 5 anadoluya 15 verdiysem bugün avrupa 10 anadolu 10 oldu :D olacak olacak bir gün herkes anlayacak bu konuyu :D
mesela dün avrupa 5 anadoluya 15 verdiysem bugün avrupa 10 anadolu 10 oldu :D olacak olacak bir gün herkes anlayacak bu konuyu :D
haha valla takdir ediyorum büyük küçük herkese Bilale anlatır gibi açıklıyosun. ilk zamanlar koydugun haritada Türkiyeyi/istanbulu bulamıyodum onu hallettim neyseki :hehe: kenardan koseden bişeyler yakalamaya calısıyoruz :D
Hondafatih
29-12-2016, 13:29
emir :) kısa ve açıklayıcı olursa istanbula(genel) anlamda kar yağacak ama 10 cm anca yağarsa yağar diyorsun :)
punto_multijet
29-12-2016, 13:30
manisa merkeze yağmur yağıyor hava buz gibi
facebookta denk geldiğim fotoğraf
https://scontent-lht6-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/15672484_1557850364243404_3021704834101248659_n.jp g?oh=575a51ca1fd09da8ade65f828ce64ef7&oe=58EE21BC
Seyfettin777
29-12-2016, 14:37
Fındıklı -8 hissedilen gösteriyor, bir de elektriği kestiler donduk.
Yağmur var ama ara sıra kar da atıyor.
Yılbaşına beyaz girelim inşallah hayvan gibi yağarda eski kız arkadaşım sarıyerde dağda mahsur kalır...
S.Özeren
29-12-2016, 15:19
Yagmazzzz yagsada çok tutmaz @istanbul
Su an beylikduzu hafif hafif yagiyor. Bu sekil yagarsa cok tutmazda hizlanirsa fena olur.
mikelazi
29-12-2016, 16:12
Fındıklı -8 hissedilen gösteriyor, bir de elektriği kestiler donduk.
Yağmur var ama ara sıra kar da atıyor.
kadıköydede kesikti yeni geldi.
kar yok,yağmura devam buralar
patates oldu İstanbul
rüzgar, pis bi yağmur
Ankara yolları bom b.k oldu.
Seyfettin777
29-12-2016, 16:16
Bizim evde hala yok abi, internette birçok semtte kesik olduğundan bahsediliyor.
Ev buz gibi oldu.:(
Bizim evde hala yok abi, internette birçok semtte kesik olduğundan bahsediliyor.
Ev buz gibi oldu.:(
İstanbul 'da Fatih, Güngören, Zeytinburnu, Bahçelievler, Küçükçekmece, Bayrampaşa ve birçok ilçede elektrik kesintisi yaşanıyor. İstanbul'da yaşanan elektrik kesintisi sonrası vatandaşlar ''elektrikler ne zaman gelecek'' sorusunun cevabını merak ederken BEDAŞ resmi internet sitesinden bir duyuru yaptı. Duyuruda ''Hava şartları nedeniyle Ulusal Elektrik Şebekesi'nden yeteri kadar elektrik alınamamaktadır'' denildi.
BEDAŞ'TAN ELEKTRİK ARIZASI İLE İLGİLİ DUYURU
Hava şartları nedeniyle Ulusal Elektrik Şebekesi'nden yeteri kadar elektrik alınamamaktadır.
Kesintiden Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Fatih, Bağcılar, Sultangazi, Güngören, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Beylikdüzü, Küçükçekmece, Bakırköy ve Eyüp ilçeleri etkilenmektedir.
Ulusal Elektrik Şebekesi'nden enerji gelene kadar kesintiden etkilenen bölgelerin mağdur olmaması için BEDAŞ tüm kaynakları seferber ederek çeşitli bölgelerden aktarmak suretiyle kademeli olarak elektrik sağlayacaktır.
29 ARALIK 2016 PERŞEMBE GÜNÜ PLANLI KESİNTİ PROGRAMI
– YENİMAHALLE Mh., YALI 2 Sk., YALI Cd., D-100 KARAYOLU Cd., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 08:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4481-24339)
– İNCEĞİZ Mh., HANİCE Cd.DESİ Sk., İNCEĞİZ Cd.DESİ Sk., MEDDAH Sk., MEMLEKET ÇIKMAZI Sk., MERCAN Sk., RÜZGAR Sk., KALEİÇİ Mh., KIBRIS ŞEHİDİ ABDÜLKADİR TANGUÇ Sk., PETEK Sk., KÖPRÜ Sk., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında 08:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4464-23570-23070)
ELEKTRİK KESİNTİSİ CAPSLERİ GÜLDÜRDÜ!
– BEYCİLER Mh., GÖKYÜZÜ Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4598-26184)
– DARÜŞŞAFAKA Mh., ILICA Sk., ASMA Sk., BALAMİR(GÜMRÜKÇÜLER SİTESİ) Sk., ÇAĞDAŞ BOĞAZİÇİ SİTESİ(ATA Sk.)(SARIYER İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4539-4442)
– ABDURRAHMAN NAFİZ GÜRMAN Mh., GÜNAY Sk., (GÜNGÖREN İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4549-514)
– KAZLIÇEŞME Mh., ABAY Cd., BEŞKARDEŞLER 1 Sk., BEŞKARDEŞLER 2 Sk., BEŞKARDEŞLER 3 Sk., BEŞKARDEŞLER Sk., KENNEDY Cd., HACI REŞİT BEY Sk., (ZEYTİNBURNU İlçesi) ve civarında 12:30-13:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4610-1139)
– TERAZİDERE Mh., CUMHURİYET Cd., MELTEM Sk., ÖZKAN Sk., HAKAN Sk., PARK Sk., YAŞAR DOĞU Sk., (BAYRAMPAŞA İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4559-8735)
– MALTEPE Mh., ÇİFTE HAVUZLAR Cd., DOKUMACILAR SİTESİ Sk., (ZEYTİNBURNU İlçesi) ve civarında 13:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4560-8518)
– AYAZAĞA Mh., MASLAK Mh., POLİGON Mh., İSTİNYE Mh., EMİRGAN Mh., BALTALİMANI Mh., PINAR Mh., REŞİTPAŞA Mh., (SARIYER İlçesi) ve civarında 01:00-03:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4602-4040)
– TELSİZ Mh., 71 Sk., (ZEYTİNBURNU İlçesi) ve civarında 11:10-12:10 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4609-1882)
– KARTALTEPE Mh., KOŞUYOLU Cd., (BAKIRKÖY İlçesi) ve civarında 10:00-11:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4608-1352)
– CEBECİ Mh., 2550. Sk., ESKİ EDİRNE ASFALTI Cd., 1. CEBECİ Cd., (SULTANGAZİ İlçesi) ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4611-28178)
– CEBECİ Mh., 2491. Sk., (SULTANGAZİ İlçesi) ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4612-29099)
– NAMIK KEMAL Mh., DOĞAN ARASLI Bul., ADİLE NAŞİT Bul., DENİZ GEZMİŞ Cd., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 09:00-21:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4624-21597-21302)
– HARAÇÇI Mh., HARAÇÇI Cd., IŞILTI Sk., ŞANLI Sk., HARAÇÇI-HADIMKÖY YOLU Cd., GÖÇMENKENT Cd., (ARNAVUTKÖY İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4613-29263)
– PINAR Mh., 1491. Sk., 1502. Sk., 1501. Sk., 1507. Sk., 1505. Sk., 1506. Sk., 1577. Sk., 1576. Sk., 1510. Sk., 1508. Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 09:00-21:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4614-21594)
– TEVFİKBEY Mh., PAZAR YOLU Sk., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4615-11208)
– CUMHURİYET Mh., EBABİL Cd., NİLÜFER Sk., TOMURCUK Sk., NERGİS Sk., İSTASYON Cd., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 08:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır
Baya bir bölgede elektrik gitmiş ne zaman geleceği de belirsiz galiba. Ayedaş mesaj attı ulusal elektrik şebekesinden kaynaklı diye.
Geçen sene ki gibi yine efsane kaçmış ... :icon_wave
sekizsilindir
29-12-2016, 16:44
Bursa/nilüfer örtü oluşmaya başladı
http://i64.tinypic.com/14eb092.jpg
PiscocuK
29-12-2016, 16:57
Anadolu yakasi pendik tuzla arasi elektrik kesin yok 1 saattir
Baska ilcelerde durum ne bilmiyorum ama sikinti buyuk gibi
erayakar
29-12-2016, 17:16
emir bütün istanbul senden haber bekliyor
OrcunInce
29-12-2016, 17:26
ben hala bu gece ve yarının çok iyi geçeceğini düşünüyorum, Emir reis ne diyor bilemem ama :)
buyuk bir hatta sorun var galiba saatlerdir elektrik yok jenerator var babamlara geldik , coluk cocuk allah kolaylik versin herkese.
onursumer
29-12-2016, 17:39
bakırkoyde herhangi bir kesinti yok ama kar vs de yok , sağlam ruzgar + yağmur var
Trafige kalmiyim erken cikiyim dedim 5 te ciktim maslaktan umraniyeye yeni geldim. Yola cikicak olanlar yolluk alsin yanina uzun bi gece olucak.
doğalgaz gitti bizde müşteri hizmetlerini aradım 22 ilçede gaz verilmiyor dedi , gazı kesilen var mı ?
hddsheriff
29-12-2016, 18:02
Bahçeşehir'de kar yağışı çılgın atarak yağıyor
Seyfettin777
29-12-2016, 18:02
Gaz şuan var bizde abi, elektrik de 15 dakika önce geldi fakat arada voltaj düşüyor sanki, ışıklar falan kısılıyor.
Telefonu şarja taktım ne olur ne olmaz.
Konum Fındıklı/Maltepe bu arada.
Edit 2 saat oldu ataturk caddesine gelebildim
Guzelim sistem ne hale geldi
Istanbul icin sicaklik problem olmasaydi afet olurdu bu yagislarla
Gece icin beklentiye girmemekte fayda var
onursumer
29-12-2016, 18:49
bakırkoyde hala sadece yağış ve rüzgar var fakat zuhuratbaba da elektrik hiç gitmesede diğer bolgelerde yok
küçükçekmece atakent kardan eser yok.yağmur ve şiddetli rüzgar
Bursa - Niluferden Yalovaya geldim simdi feribota bindim. Bursada korupark civarindaki otoban cok kotu. Her yer bembeyaz. Sorunsuz uludaga ciktigim lastiklerim o bolgede gezme egilimliydi surekli. Tehlikeliydi yol gerci trafik temposuna gore hizliydim. Yalovaya kadar bir daha oyle kar yoktu. Durdane rampasinda bol bol yagmur var. Supurgelik yogun kar yagisli fakat belediye cok iyi calismis her yer tuz doluydu. Yol kenarlarinda baya bi kar vardi fakat asfalt tertemiz. Supurgelikten sonrasi yagmur. Suan feribottayim, deniz hafif dalgali. Yol boyuncada normal bi trafok vardi. Standart 18:00 trafigi.
Boşuna arabayı bıraktık otoparkta yağmurdan başka bir şey yağmayacak belliki
Ankarada okullar yarinda tatil edildi
Yarın istanbuldan sakarya taraklıya gitmem gerekiyor bir iş için yol hava durumu nasıldır?
Ankarada okullar yarinda tatil edildi
Abi ciddi olamasın? Yarın sınav vardı bende konuya yarın kar yok mu ya? Bol bol yağsa da okullar tatil olsa keşke yazmaya girmiştim. :D
Abiler tatil haberi yalanmış, resmi açıklama yok daha
Abi ciddi olamasın? Yarın sınav vardı bende konuya yarın kar yok mu ya? Bol bol yağsa da okullar tatil olsa keşke yazmaya girmiştim. :D
valiliği yaptığı tatil üniversiteleri bağlamaz, üniversiteler bu durumlarda kendi karar verir. tv de vs yapılan açıklamalar milli eğitime bağlı okulları kapsar.
Universitede olduğunu varsayarak yazdım bunu tabi
Yarın istanbuldan sakarya taraklıya gitmem gerekiyor bir iş için yol hava durumu nasıldır?
İzmit tem tertemiz.
Dışarıda felaket rüzgar yağmur var
İst b.evler :)
Kardan ses seda yok malesef
Dışarıda felaket rüzgar yağmur var
İst b.evler :)
Kardan ses seda yok malesef
Aynen ya yağmurdan rüzgardan başka bir şey yok
ankara in en tepesindeyim, bu sabah 20 dk kar küredik, kapıyı açacaz diye
ankara in en tepesindeyim, bu sabah 20 dk kar küredik, kapıyı açacaz diye
Keşke bizde küresek özledik be :)
1-2 derece daha soğuk olsa efsane olurdu..
Redfish16V
29-12-2016, 21:45
Ankara resmi olarak tatil.Olmasaydı bile olacaktı.Hasta olduğum için bakamıyorum modellere şu ara.. İnşallah güzel bir yağış olur tüm türkiye için.Herkese iyi geceler..
Dun 23:24'de bunu yaZmistim,soguma malesef sinirda... bundan dolayi efsaneyi kacirdik :(
Ankara resmi olarak tatil.Olmasaydı bile olacaktı.Hasta olduğum için bakamıyorum modellere şu ara.. İnşallah güzel bir yağış olur tüm türkiye için.Herkese iyi geceler..
Dün tatil diye mesaj atan okul. Sitede yayınlayan okul az önce mesaj attı yarın sizlere tatil yapılmayacaktır. Sınavınız aynı saattedir diye. Keşke çalışsaydım. :D
Acıbadem şuan temiz, yağmur bile az miktarda yağıyor.
Redfish16V
29-12-2016, 22:02
Godzilla bekleyenler vardı istanbul için :)) Yarın okullar tatil olurrr,gece yağacak olan yağışı kimse hesaplamıyor tabi..
Sevgili öğrenciler,yoğun kar yağışı ve buzlanma tehlikesi dolayısıyla,Ankara genelinde,30/12/2016 günü okullar tatil edilmiştir.İyi geceler. Ercan Topaca açıklamış Ankara valisi
cagalazade
29-12-2016, 22:18
Burası İzmir/Urla, kar mar zaten hak getire :)) sağlam kuzey rüzgarı alıyoruz, deniz taşacak neredeyse, soba filan yetişmiyor fena üşüyoruz evde :)
Istanbul iyicene yağmura bağladı
Kaçırdık galiba sistemi
Emir valla bu halden sonra sabah bembeyaz kalkarsak net büyüksün :)
aybarsdnr
29-12-2016, 22:50
Yarın (30.12.2016) çorlu-istanbul arası nasıl olur? bir tahmini veya beklentisi olan var mıdır?
ahmet3425
29-12-2016, 22:53
Valla kartal soganlik da oturuyorum istanbulda ne zaman kar ygsa
Burasi efsane oluyor. Iphonun hava durumuna bakiyorjm sabaha kadar yagmur gosteriyor hatta sabah 8 de gunes aciyormus :)
Uludağ yolu kapanmış heyecanlı genç arkadaşlarıma duyrulur. Zirveye çıkıp, zirvedeyiz espirisinin uçuştuğu resim için çok yanlış bir gece :D
beylikdüzü yollar hariç beyaz örtüde.. ama incecik tabi
Godzilla bekleyenler vardı istanbul için :)) Yarın okullar tatil olurrr,gece yağacak olan yağışı kimse hesaplamıyor tabi..
Ulaa bak kac zamandir foruma girmiyorum senin icin girdim ama o sistemi bence kacirdi ist.
Redfish16V
30-12-2016, 00:05
Ulaa bak kac zamandir foruma girmiyorum senin icin girdim ama o sistemi bence kacirdi ist.
zaten ilk dediğime geldi olay yinede bakalım ucundan bir şeyler olur,sıcaklık sıkıntısı çok.. ocak 17-21'i bekleyinnn.p.m baksana bu arada
Bize köyde şunu öğrettiler
Yağmurdan sonra yağan kar tutmaz
Sanki biz sonbahara yeni başladık gibi
Biz bu karıyı ne zaman görecezzzzzz :):)
Kar baronları söyleyin :)
ÖmerF.Bayar
30-12-2016, 00:08
Silivride lapa lapa kar yağıyodu ama yerler çok ıslak hiç tutmadı, Yeniköyde hiç kar yok, yağmur devam.
Redfish16V
30-12-2016, 00:09
Bize köyde şunu öğrettiler
Yağmurdan sonra yağan kar tutmaz
Sanki biz sonbahara yeni başladık gibi
Biz bu karıyı ne zaman görecezzzzzz :):)
Kar baronları söyleyin :)
yağmurdan sonra kar tutarda...İstanbul diyince işler çorba :) Sinyali çakıyorum Ocak 17-21'i not edin.Efsane olacak.Bundan sonra 1 kez tahmin yapacağım,kurcalandığı zaman ilk dediğime geliyor sonra olmuyor :D ocak 17-21 nur topu gibi 2 efsane sistem..
zaten ilk dediğime geldi olay yinede bakalım ucundan bir şeyler olur,sıcaklık sıkıntısı çok.. ocak 17-21'i bekleyinnn.p.m baksana bu arada
Ara kanka musaitim
Şimdi Atatürk havalimanından Bahçeşhire geldim. Havalanı sulu kar, şiddetli rüzgar. Bahçeşehire girince yerlerde kar tutmaya başlamıştı. Sabaha sadece dekor olarak kalır yükseklerde gibi duruyor.
Yiğit G.
30-12-2016, 00:34
Köpeği çıkardım az önce... Arkadaş nasıl bir soguk var anlamak mümkün değil ellerime ve yüzüme acılar girdi.. Hayvan sıçamadı bir türlü soğuktan.
Uludağ yolu kapanmış heyecanlı genç arkadaşlarıma duyrulur. Zirveye çıkıp, zirvedeyiz espirisinin uçuştuğu resim için çok yanlış bir gece :D
Uludağa sağlam bi offroad olacak cıkcan şimdi offff :D :D
Arkadaslar oto kurtarma işi yapıyor zincirle saplandık dedi öğle saatlerinde şuan düşünemiyorum.. Bursanın doğusu fena kar alırdı şuan ilginç şekilde sadece yerler ıslak, başka semtlerde kar kış kıyamet sanki farklı bi şehirmiş gibi
beylikdüzünden benim ümidim var kararlı bi şekilde devam ediyor kar. biraz daha şiddetlenerek sabaha kadar yağarsa efsane olur.
mikelazi
30-12-2016, 07:15
kar bile
teğet geçti bizi
Efsane dekleri özeldik, sıcaklık bitirdi bizi.önümüzde ki sistemlerde bakacağız artık, onlarda uzuz vade Harika çıktılar veriyor, yaklaşınca şuan ki gibi oluyor hep elden gidiyor
By CrAzY
30-12-2016, 07:48
Ankara Eryaman yerler doldu anayollarda hayli kaza var felaket şekilde yağıyor hala.Zor geldim valla ben
ahmet3425
30-12-2016, 07:59
Kartal soganlik tipi seklinde kar yagiyor suan
snan1910
30-12-2016, 08:00
ankara efsane şuan :) yollar pert hala yağıyor
Ankara dikmen perişan istanbul yolunda da baya yoğun yağıyor..
istanbul park'ta rüzgar ve bol bol sulu kar dışında bir olay yok
KGüneyli
30-12-2016, 08:10
- Sultangazi ufak ufak atıyor, aracların camlarında az birikinti var
beylikdüzüde durdu durdu simdi baya yağıyor :D
By CrAzY
30-12-2016, 08:14
beylikdüzüde durdu durdu simdi baya yağıyor :D
Beylikdüzüne yağıyorsa tm İstanbul b*ku yedi :D
ghibli06
30-12-2016, 08:22
Ankara'da yoğun kar yağışı var şu anda, akşam 6 gibi başlamıştı bakalım neler olacak henüz çıkmadım evden bir de senenin son iş günü dünya kadar ödeme var, bir tane bile muhatap bulabilirsem adam değilim!
Öveçler de yollar çok kötü.Eskişehir yolu açık cebeci tarafı felç.Hala yağıyor,böyle devam ederse aksama efsane olur
ahmetbaha-drs
30-12-2016, 08:23
Bahçeşehir'de de yağıyor şuanda ama tutar mı bilemiyorum Altan. :D
erayakar
30-12-2016, 08:28
beylikdüzü kar tipi yağıyor
NakkaSss
30-12-2016, 08:32
Şişli sulu kar şeklinde yağıyor.
Çekmeköyde de başladı 15 dk önce ,hafif sulu gibi sıcaklık birkaç derece daha düşse kıvama gelir.
Ömer Musaoğlu
30-12-2016, 08:45
Dün çok bekledim yağmadı küçük çocuk gibi üzgünüm Etiler şuan yağışsız esiyor
ulasoztas1
30-12-2016, 08:46
Üsküdar'da hala ve hala inatla yağmur yağmaya devam ediyor
gürpınarda bişey yoktu, beylikdüzünde 5 cm kar vardı sabah :D bahçelievler sakin. Akşama hadımköy beylikdüzü perişan olur gibi yağmaya devam ederse.
Redfish16V
30-12-2016, 08:51
batıkentden ostime 45 dakikada gittim.. bizim millet ne zaman adam olacak ya ne zaman! yaz lastikle çıkmanın cesaretini kim veriyor size ...
altugkocer
30-12-2016, 08:57
Ankara baya pert. İşe gelirken kafamı camdan çıkarıp yazlık lastik kullananlara söve söve geldim :D
Emir yarın (31 Aralık) akşam 19.00-20.00 sularında İncek-Keklik Pınarı ile Subayevleri-Keklik Pınarı arası nasıl olacak. Bize gelecek arkadaşlar vardı kıvırmaya başladılar bu karda kıyamette nasıl gelelim diye :D
Hondafatih
30-12-2016, 09:05
istanbul beklentilerin çok çok altında kaldı yağış açısından bol bol soğuk yiyoruz
batıkentden ostime 45 dakikada gittim.. bizim millet ne zaman adam olacak ya ne zaman! yaz lastikle çıkmanın cesaretini kim veriyor size ...
Var mı Ataşehir - Bostancı - Küçükyalı için bir değişiklik. Yağmur - sulu kar arası gidip geliyoruz :/
benim umudum istanbul için tükendi.
bol bol yağmur ve elektrik kesintisi payımıza düşen
Sabah bir umutla açtım gözlerimi,hiç bir şey yok yine :)
Artık buna kendimizi hazırlamamız lazım herhalde,İstanbul'da kar olayı bitti.
yenibosna - basınekspres şiddetli rüzgar var , pek hatırı sayılır olmasa da sulu kar mevcut
ProdriveSTI
30-12-2016, 09:26
Angara'nın Maşallah'ı var. :D
serkanaygün
30-12-2016, 09:38
Beylikdüzü tarafı şu anda beyaz, kar zemini arabaların üstünü kapladı. Başka kimle konuşsam kar yok diyor anlamadım :D
İstanbul'da bunca yağmura sel olmasa iyi Mersin gibi :)
ProdriveSTI
30-12-2016, 09:41
Kıskanın :hehe:
http://hizliresimyukle.com/images/2016/12/30/IMG-20161230-WA0012-1024x486.jpg