Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava Durumu (999 Sayfa olduğundan kapanmıştır)
Stlegal'in üstüne yağsın amk :D:D:D
bana kör topla bile yağmaz amk beğenemedim dedi :D
bana kör topla bile yağmaz amk beğenemedim dedi :D
Seni beğenmeyen ölsün kanka :p
Seni beğenmeyen ölsün kanka :p
:(
http://www.capsverlan.com/bloggaleri/galeri/buyuk_resim/640x480_4942yigit-ozgur-karikaturleri-215.jpg
http://galeri3.uludagsozluk.com/178/geldi-yine-tipini-sikti%C4%9Fim_262175.jpg
:D:D:D
kanka o hesapta yanlışlık vardı :D
kanka o hesapta yanlışlık vardı :D
Allahın sevgili kuluyum moruk :D:D:D Diyeti bile unuttu herifler lan resmen düşman amk :p desenki ..rak var doktor ısmarlıyo, DP yapalım bi tanede ağzıma diycek .pneler :D:D:D
Mgm sali ve persembe yogun olmak uzere istanbulda cumaya kadar kar gosteriyor.bu sefer teyit gecmiycek gibi.
Allahın sevgili kuluyum moruk :D:D:D Diyeti bile unuttu herifler lan resmen düşman amk :p desenki ..rak var doktor ısmarlıyo, DP yapalım bi tanede ağzıma diycek .pneler :D:D:D
kanka kalbin temiz normalde 300 gelirdi :D
halilkarakas
09-12-2013, 14:07
merhaba istanbul silivri taraflarında kar yağışı bekleniyormu? ve tekirdağ'da.Hergün silivriden tekirdağa gidiyorum Üniversiteye e30 karda çok sıkıntı ona göre önlemimizi alalım...
ben ladayla karda kimse gezemezken geziyodum bence daha zevkli gider az şoförlük varsa =))
gerçi çok bayır var yolda tehlikeli
erayakar
09-12-2013, 14:13
metoroloji birden degişti .salıdan cumaya kadar yoğun kar gosteriyor..
Beni Turk meteorolojistlere emanet edin.
Amma zor kelimeymis meteorolojist :D
Bu arada Poseidon da Istanbulda kar gostermiyor bilginiz olsun gencler.
-Murat Özcan-
09-12-2013, 14:29
Tekirdağ günlük güneşlik kar gelsinde mikroplar ölsün biraz hasta herkez :S
Müdür Poseidon deniz işlerinde değilmiydi yav, terfi mi aldı :D:D:D
By_HaNNibaLL
09-12-2013, 14:40
Kar yağmazsa savaş cıkar birader :D
Aslan bu sene istanbula kar yagmaz dedi yagmaz :D
Yiğit G.
09-12-2013, 16:54
bu gece ile çarşamba gecesine kadar bende kar bekliyordum , etkili olacak şekilde ama olmayacak gibi... Yağmur yagacak bellide kara çeviremiyecek sanırsam... İnş sıcaklıklarda ani düşüş olurda kara çevirir..
mad_max1978
09-12-2013, 17:36
Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Yarın (10.12.2013 Salı) Ülkemizin Balkanlar üzerinden gelecek yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.
Bu nedenle soğuk havanın poyraz fırtınası ile birlikte Marmara bölge genelinde, sıcaklık düşüşüne paralel olarak kar yağışlarının İstanbul başta olmak üzere özellikle Marmara'nın doğusunda önümüzdeki üç gün boyunca etkili olacağı tahmin ediliyor.
İstanbul'da bu gece ve yarın (10.12.2013 Salı) sabah saatlerinde lodosla birlikte görülecek yağmurun, zamanla rüzgarın kuzey yönlere dönmesi ve sıcaklık düşüşüne paralel olarak karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar yağışına dönüşeceği, akşam ve gece saatlerinde il genelinde kar yağışının etkili olacağı tahmin ediliyor.
Kar yağışının poyraz fırtınası ile birlikte zaman zaman etkisini artırarak Çarşamba ve Perşembe günleri devam edeceği, özellikle sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayınında kentte etkili olacağı tahmin ediliyor.
Soğuk hava, kar yağışı, poyraz fırtınası ile buzlanma ve don olayına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Başlama-Bitiş Zamanı 10.12.2013 06:00-13.12.2013 09:00İ
Hadisenin Şiddeti Kuvvetli Kar
Oluşması Muhtemel Riskler Buzlanma - Don Olayı - Ulaşımda Aksamalar - Çatı Uçması - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi
Alınabilir Önlemler Fırtınadan Korunma Yöntemleri | Don Tehlikesi ve Korunma Yöntemleri
Uyarı Yapan Merkez Analiz ve Tahminler Şube Müdürlüğü
uyarı çekmişler istanbul için
Redfish16V
09-12-2013, 18:37
Marmara için genel özet geçersem ;
İstanbul ; Günler öncesinden belli olan tablo aynen devam etmekte.. Fırtına ile kar var.Ve yineleyerek bazı bölgelerde GÖKGÜRÜLTÜLÜ kar görülecek bence.Beylikdüzü tarafları şanslı.Kadıköy tarafı ise kar görür ancak erime olasılığı yüksek.
İzmit ; Yağış ilk karla karışık olarak düşebilir.öğleden sonra hatta öğleyede kalmaz yağış kuvvetlenecek dikkat edilmeli.
Bursa : Sistemdeki en şanslı en bol kar alacak illerinden birisi.merkez ilk önce yağmur & karla karışık yağmur alıcaktır.Kısa sürede kara dönecek ve perşembe akşama kadar yoğun kar alacaktır.
Edirne : Kar olarak pek yağış yok.Sabah vakitlerinde karla karışık yağmur,yüksekleri ise kar görebilir.Ancak uzun sürecek bir yağış yok.
Alperle konustum,cok hafıf kar yagısı olucagı yonde. Ama sızlerın yazıları kuvvetlı kar olucagı yonunde.
Ortası yok mu? :(
Sokak hayvanlari olsun, evsiz insanlar olsun cok uzuluyorum...
Bunun haricinde o kar ne kadar guclu olursa o kadar mutlu edecek beni-)
mad_max1978
09-12-2013, 19:09
Alperle konustum,cok hafıf kar yagısı olucagı yonde. Ama sızlerın yazıları kuvvetlı kar olucagı yonunde.
Ortası yok mu? :(
neden direk meteorolojiyi arayıpta bilgi sahibi olmuyorsunuz farazi yorumlar yerine?
Redfish16V
09-12-2013, 19:16
-12lık 850hpa 500mb'da ise -35 var.2m ise aniden düşüyor.Jet stream ise oldukça mükemmel sistem için.Hafif kar şu an çok zor.en kötü orta kuvvet olur ama bence hafif kar olmaz :) Adeta o bölgeye bıçak gibi saplanan sistem var.
guwen_ar
09-12-2013, 19:26
-12lık 850hpa 500mb'da ise -35 var.2m ise aniden düşüyor.Jet stream ise oldukça mükemmel sistem için.Hafif kar şu an çok zor.en kötü orta kuvvet olur ama bence hafif kar olmaz :) Adeta o bölgeye bıçak gibi saplanan sistem var.
Wala supersin :D
Bu kar ilk bize mi vurcak acaba edirne-luleburgaz falan ? :D
@GSİ CLUB
İstanbul için dedikleriniz tutarsa istanbula geldiğinizde çay ısmarlarım :D
Redfish16V
09-12-2013, 19:34
Wala supersin :D
Bu kar ilk bize mi vurcak acaba edirne-luleburgaz falan ? :D
Kar doğudan batıya doğru uzanıyor.Batı karadeniz-İstanbul-Bursa hattı.. Lüleburgaz biraz sıkıntı sıcaklık 5 derece soğumada pek sert girmeyecek o tarafa.Max karla karışık yağmur..ilk yağmur görürsünüz :)
neden direk meteorolojiyi arayıpta bilgi sahibi olmuyorsunuz farazi yorumlar yerine?
Onceki yazilarimi okudan bunh yazmazsin.
Ayrica meteorolojiyi aramak eskidendi,internet sitesinden gorunuyor hersey.
Ancak 3-4 farkli siteden bakiyorum,TC ni sitesi yogun kar gosteriyor,digerleri hafif kar.
Ayrica Alper'de bu isi amator olarak dogru yapiyor. Ona sorararak da dogru bilgi aliyorum zaten de,suan kararli tahmin goremedim...
mad_max1978
09-12-2013, 20:58
Onceki yazilarimi okudan bunh yazmazsin.
Ayrica meteorolojiyi aramak eskidendi,internet sitesinden gorunuyor hersey.
Ancak 3-4 farkli siteden bakiyorum,TC ni sitesi yogun kar gosteriyor,digerleri hafif kar.
Ayrica Alper'de bu isi amator olarak dogru yapiyor. Ona sorararak da dogru bilgi aliyorum zaten de,suan kararli tahmin goremedim...
hmm pekii,devam o zaman
kelalper
09-12-2013, 21:08
farazi yorumlar derken. Ben profesyonelim demiyorum ancak bazı şeyleri okuyabiliorum. Hava tahmini için hatırlarsan sende kimse kesin birşey söyleyemez diyordun. Lodos demiştim sende aldığın bilgide yarın lodostan bahsediyorsun. Lodos yağış taşır ama sıcaklığı itibari ile yağmurdur arkası. Ben hala istanbul için kuvvetli yağmur ve akşam 7 den sonra ancak karla karışık yağmur ve kar öngörüyorum. İnşallah yanılmam da sebze fiyatları uçup gitmez. Kediler kuşlar donup ölmez. Kar ı çok sevmeme rağmen.
Redfish16V
09-12-2013, 21:20
Lodos'un ardı yağmur evet ama İstanbul'da lodostan sonra rüzgar dönüyor ve yağmur düşme olasılığı göremiyorum.çünkü lodos havayı kar için hazırlıyor adeta.öğleden sonra film kopar diyorum.akşam ise ciddi ciddi kışı yaşarsınız diyorum.En son gece tekrar bakıcam modellere,belkide durum daha da soğuk taraf göstericek :)
Anlaşılan uzun bir aradan sonra aralık ayı başında ciddi bir kar yağışı görücez :)
TURBO_S2K
09-12-2013, 21:33
Çarşamba araba ile sabah 4 gibi Ankara'ya gidip akşam 6-7 gibi geri dönmeyi planlıyorum
Güvensiz bi durum olurmu? Yollar ne durumda bilgisi olan varmı?
Kar lastiklerini takıyorum yarın bunun dışında öneriniz varmı?
Çarşamba araba ile sabah 4 gibi Ankara'ya gidip akşam 6-7 gibi geri dönmeyi planlıyorum
Ya ayni durum benim icinde gecerli normalde de herhalde erteleyecem
Benimde perşembe günü aracımı çıkartmam gerekicek, Bahçelievler - avcılar arasında gidip gelicem, ve malesef kar lastiğimiz yok, çünkü 5 derece altında hiç kullanmıyoruz aracımızı. Perşembe nasıl olur acaba durumlar?
Çok teşekkürler
Saygılarımla
perşembe sabahı uçağım var yurt dışına sizce yağacak kar seferleri iptal edecek şiddette olur mu ?
Redfish16V
09-12-2013, 22:00
perşembe sabahı uçağım var yurt dışına sizce yağacak kar seferleri iptal edecek şiddette olur mu ?
Öğlene doğru yağışta artış var ancak salı günkü gibi etkili olmadığını düşünüyorum.Hava ulaşımını etkileyecek aşırı bir durum yok bence :)
Bende aynı şeyi yazıcaktım şimdi.poseidon şaşmaz bu konuda bol yağmur var ama kar yok malesef...
Poseidonda gidiceğiniz bölge aşırı kar yağışı gösterior.hazırlığınızı yapın bence.
S.Özeren
10-12-2013, 00:58
arkadaş ne yağıyorsa yağsında, şu soğuk bi kırılsın ya çok keskin bir soğuk var
arkadaş ne yağıyorsa yağsında, şu soğuk bi kırılsın ya çok keskin bir soğuk var
Ben bu kadar üşüdüğumü pek hatirlamiyorum, 2/3 kat giyip cikiyorum artik evden yoksa olmuyor :D
Sağlam bir yağmur başladı.
Cok fena bir yağmur var dışarıda şuan
Kar perşembe & cumaya kaymis görünüyor
http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/Screenshot_2013-12-10-03-01-20-1_zps47684607.png
kar mar yağmaz agalar yormayın boşa elleriniizi klavyeye basıpta : )
kelalper
10-12-2013, 07:15
Lodos'un ardı yağmur evet ama İstanbul'da lodostan sonra rüzgar dönüyor ve yağmur düşme olasılığı göremiyorum.çünkü lodos havayı kar için hazırlıyor adeta.öğleden sonra film kopar diyorum.akşam ise ciddi ciddi kışı yaşarsınız diyorum.En son gece tekrar bakıcam modellere,belkide durum daha da soğuk taraf göstericek :)
lodos havayı kar için nasıl hazırlar. emin misin? Lodosun arkası yağmurdur ve önden gelen lodos yer sıcaklığını da su sıcaklığını da tırmandırır. İstanbul gibi bir yarım adanın etrafı su kalkanı ile çevriliyken o soğuk hava akımı etkisini kaybeder. diğer bölgeler için belki dediklerin doğrudur ama istanbul ayrı bir bölgedir. Dinamikleri farklıdır. Yer sıcaklığı şu anda 7 derece. Bunun üstüne öyle bir kar yağdırman gerek ki yer soğuyup kar yapışsın. Yarım saat fırtına yapsa tutar yarım saat sonra erir.
By_HaNNibaLL
10-12-2013, 07:53
Gece 3 de yattim sabah 7 de ayaktaydim kar mar yok anca buz gibi hava :D
Bursadan yağmurlu bir güne günaydın dielim :D
Acaba dua kitabindan Yagmur Duasini okurken Yagmur kelimesini arapca Kar ile degistirsek ise yararmi?, Herkes denesin bence :D
Şu anlık tahminlerde hiç bi sekme yok takip ettiğim çoğu yerde öngörü akşama kadar sıcaklıkların yavaş yavaş düşmesi ve yağışın kara dönüşmesi şeklinde
Umarım sapma olmaz bekliyoruz :)
kar mar yağdığı yok bu istanbula
hafta sonu bolumu yapsam ne
Maltepe Başıbüyük civarında karın eli kulagında sıcaklık 1 derece gösteriyor garip bir yağmur yagıyor sonumuz hayır olsun :D
Cumartesi Ankara'ya gidip Pazar döndüm, Düzce itibariyle Ankara yönüne hep kar vardı, hatta Bolu'da göz gözü görmeyecek şekilde kar yağışıyla gittiğim zamanlar oldu, niyetin varsa bas git abi :icon_tup:
arsenikli
10-12-2013, 09:03
Maltepe Başıbüyük civarında karın eli kulagında sıcaklık 1 derece gösteriyor garip bir yağmur yagıyor sonumuz hayır olsun :D
başıbüyüktemi oturuyosun bende ordayım dondum dün gece ya
bolu kartepe izmit menekşe yaylası bas git abi haftasonu organizasyonlar vardı felaketmiş fotoları gördüm de:)
İTÜ UÇAK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SAYFALARI (http://www.uubf.itu.edu.tr/Icerik.aspx?sid=4436)
İTÜ de desteklemiş beklentiyi hadi bakalım :)
Cumartesi Ankara'ya gidip Pazar döndüm, Düzce itibariyle Ankara yönüne hep kar vardı, hatta Bolu'da göz gözü görmeyecek şekilde kar yağışıyla gittiğim zamanlar oldu, niyetin varsa bas git abi :icon_tup:
oh ohh ne güzel
kesin gidicemde bu hafta sonu olurmu onu bilmiyorum :)
geçen hafta kışlıkları taktım bekliyoz
https://lh4.googleusercontent.com/-47Gt7qW88mc/UqbLLxK-GII/AAAAAAAAA80/MHqgWfXPOIk/s800/kar.JPG
başıbüyüktemi oturuyosun bende ordayım dondum dün gece ya
okulum orada valla suan donma aşamasıdayız :D
An itibariyle sahrayıcedit Atatürk caddesinde yola solüsyon döküyorlar... halktan ne saklıyorsunuz :D
Onurkk06
10-12-2013, 09:28
şu havada içim kararıyor ya ne iğrenç bi havadır :)
Octavia RS
10-12-2013, 09:37
Hayatimda hic bi yil kar yagmasini bu kadar istememistim nedense,son 2 gecedir yatmadan once dua ediyorum kar yagsin diye :D ama sabah bi kalkiyorum husran..
Alper'in tahmini tutuyor galiba.
onursumer
10-12-2013, 09:39
okulum yok işede gitmiyorum izin günüm yağarsa akşam gezmeye çıkarım iyi olur :D
kar yağsada artık s3'e taktıgım kar lastiklerini denesem ne zevkli olurdu yaaa
guwen_ar
10-12-2013, 09:44
Suanda az da olsa luleburgaz'da kar yagisi baslamis bulunmakta burdan istanbula gecer mi bilmem :D
Forumca topluca kar duasi edelim, Yagmur duasinda ki yagmur kelimesini arapca kar ile degistirip okuyun, belki olur :D
sag elim el freninde bekliyorum yeminlen. kar yagsada eglensek..
Şu çamlıca daki kar değilmi ya :)
Turistik Kameralar (http://tks.ibb.gov.tr/)
yok abi kar mar yok. öğleden sonra dediler. her sabah kar görmek için uyanır oldum :D
CooLeqenD
10-12-2013, 09:56
Beykoz' da şuan yağıyormuş hatun söyledi Çapa tarafında da çoook inceden var gibim..
Çekmeköyde kara dönmeye başladı sulu kar şu anda.
Mecidiyekoy trump towers in orda basladi inceden:D
Forumca topluca kar duasi edelim, Yagmur duasinda ki yagmur kelimesini arapca kar ile degistirip okuyun, belki olur :D
Gereksiz ..
umraniyede hafiften yagiyo suan
erayakar
10-12-2013, 10:17
abartmayı seven bir millet olduk..
63owen63
10-12-2013, 10:19
Facebookta bir ' istanbul kar sevenler ' sayfası gibi bir şey vardı. Müthiş bir şekilde kar seviyor bekliyorlardı. Enteresan yorumlar okuyup kopuyordum..
-Silivriden kar koptu geliyor, ayrılda gel falan.
- Karla bizi Ya Rab, vs :)
Bilen var mı o sayfayı bulamıyorum ?
kuzenim aradı oda kar manyağı dudulluda lapa lapa kar yağıyormuş...ümraniyedede sulu kar yağıyor
SerkanKurt
10-12-2013, 10:33
ataşehirde ufaktan atıştırdı sulu kar şeklinde.
Atasehir eli kulagindadir patladi patliycak asiri bir soguk var
Ahmet Saraçoğlu
10-12-2013, 10:44
Çekmeköudeki müşterim kar başladı , dönüşün sıkıntı olabilir dedi.önümüzdeki günler nasıl.bugünmü gitsem sonramı
ghibli06
10-12-2013, 11:10
Istanbula geliyorum Ankaradan, tuneli gectik kar var ama yollar acik ilerleyen saatlerde ne olur bilemiyorum...
Sierra Rs
10-12-2013, 11:13
Kayışdağındayım buz kesiyor hava, her an tipi falan bastırabilir.
Çekmeköudeki müşterim kar başladı , dönüşün sıkıntı olabilir dedi.önümüzdeki günler nasıl.bugünmü gitsem sonramı
bu günden git bence çekmeköy e yağınca kar yağınca sapıtıyor cidden
ben kar lastigi taktirmaya gidiyorum hadi gorusuruz :D
yeşilpınar yağan yağmur hafiften kara dönüştü sonunda :D
BurakCengizhanoğlu
10-12-2013, 13:26
ben kar lastigi taktirmaya gidiyorum hadi gorusuruz :D
hadi hayırlısı :D
ara ara yagiyo sulumu anlamadim :D esiyo saglam mecidiyekoyde
Kiralık 5x112 jant & kar lastiği 225/50/17 :D
leventte demin dolu yağdı
şuan sultanahmette dolu yağıyo
çatalca taraflarında kar var mı merak ediyorum yarın o tarafa geçicem
emresener
10-12-2013, 13:47
yeni geldim çatalcadan. yerler falan kuru. bir sıkıntı yok yanı ama bugun :D gece ne olur bilinmez. arabada derece 3,5 gösteriyordu
Istanbulpark tertemiz, ümraniyeye lapa lapa yağmış biz birşey göremedik daha :D
istanbulpark civari temiz.bekliyoruz :D
Bostancıda biraz serpiştirdi sonra yağmura döndü
beklenen an dudulluda basladı :D
onur200sx
10-12-2013, 13:56
Çatalca yolu üzerinde tepecikten bildiriyorum.An itibariyle bol rüzgardan başka bişi yok.Yarında yağmurlu gösteriyor.
Ahmet Saraçoğlu
10-12-2013, 13:57
Eminönü anlık bi dolumsu biley yağdı , şuan sakin.beylikdüzü havaalanı cvarı nasıl??
Maslak bembeyaz tipi gibi yağıyor :D Rüzgar fena
Antalyalogy
10-12-2013, 14:05
Atatūrk havalimani çevresi temiz..
imprezaWRC
10-12-2013, 14:05
Bostancıda biraz serpiştirdi sonra yağmura döndü
Bostancı-Suadiye-Kozyatağı elit semtlerimizdendir, alttan ve havadan ısıtma sistemi olduğu için kar bu semtlerde tutmaz :D :D :D
Şaka maka efsaaaaane yağıyor :D :D
4 Leventte ahmak ıslatanın kar hali var.. İnce ince uçuşuyor havada kar taneleri
Hadimkoyde az bir attirdi ama sanki fena gelecek lastikcide siradayim :)
free-hifi
10-12-2013, 14:11
maltepe de sulu kar var efsane yazan arkadaşlar resim atın biz burda bişey görmüyoruz :D
free-hifi
10-12-2013, 14:14
Bu arada içiniz ısınsın gece 00:01 den geçerli motorine 2 kuruş zam var :D
atalar rahmanlarda *** kesen soguk var ama kar yok
Tamam panik yok durdu kar hahahahha :D
Geceleyinki yağışın habercisidir inşallah
Faruk_Vtec
10-12-2013, 14:19
sonunda beklenen olmayada başladı, gunlerdır bu anı beklıyoruz uyumuyoruz.. :D
bahçeşehır ve çevresınde yazdan kalma bır gun var :D ınsanın ensesını okşayan tatlı bı ruzgar, mavı gokyuzu beyaz tombul bulutlar.. :D :D
Bostancı-Suadiye-Kozyatağı elit semtlerimizdendir, alttan ve havadan ısıtma sistemi olduğu için kar bu semtlerde tutmaz :D :D :D
hahah alemsin abi :D
free-hifi
10-12-2013, 14:23
gEÇEN sene yağdığı zaman mahallede kuruyemiş ve tatlıcı önünde bir kuyruk vardı amaç nedir çözemedim ama bende girdim aldım iki yerden karışık bişeyler bu akşamda olacakmı merak edip gidip bakacağım :)
imprezaWRC
10-12-2013, 14:28
gEÇEN sene yağdığı zaman mahallede kuruyemiş ve tatlıcı önünde bir kuyruk vardı amaç nedir çözemedim ama bende girdim aldım iki yerden karışık bişeyler bu akşamda olacakmı merak edip gidip bakacağım :)
Akşam, kayıp düşenleri, sağa sola sıvananları fındık, fıstık, çekirdek, kola eşliğinde izlemek için erzak alımı yapıyorlardır.
- Halime kız gel bak bak Fikret değil mi bu,
- Aha getti çanak :D :D :D
- Kolamı getir oradan :D :D
Kar yagmazsa o gti li meteorolojist arkadastan tahsilat yapacagim eheheh
free-hifi
10-12-2013, 14:32
Akşam, kayıp düşenleri, sağa sola sıvananları fındık, fıstık, çekirdek, kola eşliğinde izlemek için erzak alımı yapıyorlardır.
- Halime kız gel bak bak Fikret değil mi bu,
- Aha getti çanak :D :D :D
- Kolamı getir oradan :D :D
Kimbilir o kadar kuruyemiş tatlı vs sonu mutlu sonla bitebilir diyede olabilir :D
gosterip vermeyen kasar gibi su kar ya, adam gibi yagsin bu ne yeter be 4 senedir florida'da yasadim kar'a hasret kaldim, bu sene dondum hakkim be bu :D, aralikta t-shirtle dolasilan yerdeydim resmen artik ozledim kar topu oynamayi, yanlamayi vs :D
Boost Up
10-12-2013, 14:46
gosterip vermeyen kasar gibi su kar ya, adam gibi yagsin bu ne yeter be 4 senedir florida'da yasadim kar'a hasret kaldim, bu sene dondum hakkim be bu :D, aralikta t-shirtle dolasilan yerdeydim resmen artik ozledim kar topu oynamayi, yanlamayi vs :D
Canım benim yaaaaa
Beylikdüzünde ara ara düşmeye başladı.Kışlık lastik siparişimi verdim hemen.
Octavia RS
10-12-2013, 14:55
Kosuyolunda basladi :)
Edit: durdu simdi :D
Bursada hava yüksek hiç bişey yağmıcak gıbı yagmurda durdu :D
Sierra Rs
10-12-2013, 15:01
Kayışdağında hala yağmıyor..
ilker_yusuf
10-12-2013, 15:02
EyÜp temİz :)
modify34
10-12-2013, 15:06
silivri hiç yağış yok
EyÜp temİz :)
Başladı şuan, ufaktan. :)
Çatılar biraz beyazlaştı. :)
Hondafatih
10-12-2013, 15:09
leventte'de ufaktan atıyor ama çok acayip soğuk var.
Yiğit Ş.
10-12-2013, 15:11
*** gibi yağmur var cibalide. kar mar yok
alibeyköy tipi şeklinde yagıyor:)
Mivec_4G63
10-12-2013, 15:15
çağlayanda 1 saat kadar sulu kar yağdı şuan sakin
BirkanYazici
10-12-2013, 15:16
Maslakta 1 saat once 5 dakika boyunca guzel bir sekilde yagdi sonra kayboldu gitti :)
atasehirde suan hersey durdu ama hava sanki her an patliyabilir gibi
Birkan61
10-12-2013, 15:18
Bagcilarda kar yagiyomus gungorende yagmur bile yok amk :)
ümranıye hala sakin bişey yok
Bagcilarda kar yagiyomus gungorende yagmur bile yok amk :)
Yağdı baştan nazar değdirdin durdu işte :)
Hondafatih
10-12-2013, 15:34
levent tipiye çevirdi.
kelalper
10-12-2013, 15:35
Beyler farazi yorum yapmayin meteorolojo gm den daha mi iyi bileceksiniz arayin ogrenin alla alla. Kesin yagiodur gokgurultulu yagiodur siz farkinda degilsinizdir.
kayışdağı karlıymış sanırım
kelalper
10-12-2013, 15:36
7 den sonra dikkat. Bunlar anlik gecisler.
Alper abi bursayada bişey de abi ne durumdayız yağış alcakmıyız :d
BirkanYazici
10-12-2013, 15:43
Mecidiyekoy saglam basladi
Birkan61
10-12-2013, 15:44
Yağdı baştan nazar değdirdin durdu işte :)
Ozur diliyorm kanka :D
Istanbulpark ultra soguk kar yok bekliyoruz :))
Istanbulpark ultra soguk kar yok bekliyoruz :))
bugra abi kar yagarsa pisti aciyomusunuz? :)
modify34
10-12-2013, 15:55
Silivri' de inceden başladı kar yağmaya
beylikdüzünde işyerim sigara icim dedim iligim kemigim dondu valla yagcaksa yagsın artık :D
Acıbadem araba üstleri tutmaya başladı.yoğun yağıyor şu an valilik uyarmış arabayla cıkmayın diye bilginiz olsun
Redfish16V
10-12-2013, 16:07
Beyler farazi yorum yapmayin meteorolojo gm den daha mi iyi bileceksiniz arayin ogrenin alla alla. Kesin yagiodur gokgurultulu yagiodur siz farkinda degilsinizdir.
Meteoroloji en büyük kazığı ankaraya attı da neyse.. DEK'ler giriyor yavaştan geceye doğru gökgürültü kar yağışları olacak bence.sabahada sarkabilir :) Yani şu an gökgürültülü kar için erken az daha sabr :)
http://i39.tinypic.com/23kbt4l.jpg
An itibari ile istanbul maltepe
erayakar
10-12-2013, 16:08
beylikdüzü hala yağmadı ..bı işte bi terslik var..allahın hikmeti..
Octavia RS
10-12-2013, 16:13
Acıbadem araba üstleri tutmaya başladı.yoğun yağıyor şu an valilik uyarmış arabayla cıkmayın diye bilginiz olsun
Abi kosuyolu sakin nasi is anlamadim :D
serkanOC
10-12-2013, 16:17
an itibariyle Sultanahmet temiz ama buz gibi, küçük çamlıca civarlarında zayıfta olsa kar yağışı başlamış..
Meteoroloji en büyük kazığı ankaraya attı da neyse.. DEK'ler giriyor yavaştan geceye doğru gökgürültü kar yağışları olacak bence.sabahada sarkabilir :) Yani şu an gökgürültülü kar için erken az daha sabr :)
Kar lastigi aldim, faturayi kestirmedim yagmazsa Tc kimlik ver yeter :D
kartal sahilde kar küreme aracı gördüm pusuya yatmış bekliyo :D
Redfish16V
10-12-2013, 16:24
Kar lastigi aldim, faturayi kestirmedim yagmazsa Tc kimlik ver yeter :D
:D :D Sonuçta prof değilim,ancak şu aralarda 5 dakikalık geçişlerin sebebi radarda gözüken deniz etkisi kar(DEK).ve gece bunların daha sık geçeceği gözüküyor.aşırı sıcaklık farkından dolayı bazı bölgelerde gökgürültüsü duyulabilir.tabi trafik sesinden felan duyarsanız :D Ama tahmin sonuçta,bahsettiğim yer İstanbul her an her şey olabilir :)
Adapazarı'na da yağdı... Akşam devam edecek gibi.
Pendik'te kar yokmuş ama.
Büyükçekmece mimaroba - yerler kuru , yağmur veya kar yağışı yok , bekliyoruz :)
Boost Up
10-12-2013, 16:35
Az önce Sabancı üniversitesinde tipi şeklinde yağdı, şimdi duruldu
Kar filan yok beyler konu kilit :D :D
BurakCengizhanoğlu
10-12-2013, 16:43
Kar filan yok beyler konu kilit :D :D
Bekleye bekleye bi hal olduk :D
yarım saat kadar önce silivri gümüşyakada sağnak yağış yerini baya baya büyük taneli kar yağışına bıraktı kısa süreli :D kaygan zemin üzerinde ilk yanımızı verdik hadi hayırlı olsun :D şuan durdu yağış
BthnKrkt
10-12-2013, 17:20
kurtkoy-uydukentte yagıyor bence geceye kadar istanbulpark tutar :) müdavımlerıne ben burdan canlı yayın yaparım :)
Su kar'ı beklediğim kadar sevgilimi beklemedim.
:D :D Sonuçta prof değilim,ancak şu aralarda 5 dakikalık geçişlerin sebebi radarda gözüken deniz etkisi kar(DEK).ve gece bunların daha sık geçeceği gözüküyor.aşırı sıcaklık farkından dolayı bazı bölgelerde gökgürültüsü duyulabilir.tabi trafik sesinden felan duyarsanız :D Ama tahmin sonuçta,bahsettiğim yer İstanbul her an her şey olabilir :)
Ben bilmem, o kadar iddia ettin simdi o kadar prof degilim falan :D Yemeyiz biz : )
Ek.Civic_Spoon
10-12-2013, 17:33
poseidonda avrupa bölgesinde bu saatten yarın öğlen 12 1 e kadar kar gözüküyor
Redfish16V
10-12-2013, 17:46
Ben bilmem, o kadar iddia ettin simdi o kadar prof degilim falan :D Yemeyiz biz : )
Tamam o zman hodri meydan yağacak diyorum :D en kötü şemsiye misali olur :D
Tamam o zman hodri meydan yağacak diyorum :D en kötü şemsiye misali olur :D
hahha anlastik, beyler beylikduzunde kar yagarsa kimse buraya yazmasin haHAH
S.Özeren
10-12-2013, 17:56
kar yağmaz inşallah desem taşa tutmazsınız dimi
lastiklerim pek iyi değil satılık olduğu içinde aracım almıyorum , inş yağmaz :D
bu arada ;
http://gundem.milliyet.com.tr/istanbul-da-kar-alarmi/gundem/detay/1805310/default.htm
BurakYozgat.
10-12-2013, 18:05
hayırlı olsun kartalda başladı arabanın üstü beyaz olmuş 15 dkda
Yağarsa sabaha kadar adam gibi yağsın bari ne tutar ne tutmaz arası yağarsa sabah çilesinden başka bir şey olmaz bize trafikte :D
Bekleye bekleye bi hal olduk :D
olm hikaye kar filan yok :) günlük güneşlik hava :)
ben şizofren değilim :)))))
aybarsdnr
10-12-2013, 18:28
http://img545.imageshack.us/img545/3612/ncfb.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/545/ncfb.jpg/)
Bir saat önce kayışdağında arabanın üstü tutmuştu
Birkan61
10-12-2013, 18:42
Bahçelievlerde inceden yağıyor beyler :D
cabriolet
10-12-2013, 18:45
Floryadayım burda da yağıyo kar :)
basaksehir, halkalı arası basladı.
mad_max1978
10-12-2013, 18:46
Olamaz avrupa yakasinda yagmamasi lazım:))
cabriolet
10-12-2013, 18:49
Floryada dolu ile karışık yağıyo arabadayım şıkır şıkır sesler huzursuzluk veriyor :)
Boost Up
10-12-2013, 18:49
http://i744.photobucket.com/albums/xx82/Boost_Up/19AA3B67-9860-40D2-8D38-40DE5E65B150-4482-000002C0F3E45435_zps5b20fd54.jpg
An itibariyle Sabancı:)
basaksehir, halkalı arası basladı.
yarım saate bahçeşehirde de başlar o zaman :)
bahcesehırde hava açtı resmen bır tane bulut kalmadı :D
aynen, suan tipi seklinde devam ediyor.
bahcesehırde hava açtı resmen bır tane bulut kalmadı :D
yerler bile kupkuru valla :D nerde kar bizde niye yok :D
paulharris
10-12-2013, 19:05
yaw yarın iş var mı yokmu simdi istanbulda :D
Basaksehir'de toplam 5 dakika yagdi durdu.
http://i1237.photobucket.com/albums/ff463/mertyesin/IMG-20131210-00240_zps65f7caf1.jpg
Kar yağmayan Merterde şuan tipi halinde yağıyor :) buraya bu şekilde yagdigina gore diger bokgelerin cosmasi lazim :)
SekoLive
10-12-2013, 19:24
su bakırköy kar spec
+1 tipi var
mad_max1978
10-12-2013, 19:27
Ama hafif yagacak diyorlardı bazı arkadaşlar
Octavia RS
10-12-2013, 19:28
Suan Camlicadayim, dal bile kipirdamiyo :( Kosuyoluna bile yagdi burda gram bise yok..
mimarsertac
10-12-2013, 19:34
Şişli'de çok az yağıyor.
Elit semtimiz Suadiyede an itibariyle kar basladi :D:D
Gecen seneki KAR eğlencemizden ufak bir video :D YER: KAYİŞDAĞI
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151268860373283&set=vb.553438282&type=3&theater
klajdşlsakjd :D
Elit semtimiz Suadiyede an itibariyle kar basladi :D:D
milimetrik yağıyor zor görünüyor iyi göz varmış valla:D buraya tutmaz zaten yerden ısıtmalı :hahaha:
BthnKrkt
10-12-2013, 19:39
uyduknet-kurtköy kar yok. Bi serpiştirdi gitti :)
By_HaNNibaLL
10-12-2013, 19:41
Gecen seneki KAR eğlencemizden ufak bir video :D YER: KAYİŞDAĞI
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151268860373283&set=vb.553438282&type=3&theater
klajdşlsakjd :D
Bak bu kar artik yağsin bi cinnet herşeyi halleder :D
böyle videolar koymayin heryerde kar yağişi başlamadan canımiz çekiyo sonra dağa falan cıkıyoz:D
cekmekoyede bırazdan gelır demekkı.burayı anlatmaya gerek yok gelınce uludag mısalı..:)
Nisantasi hafif tipi bole giderse tutar dua edin lan :D
KGüneyli
10-12-2013, 19:49
Başakşehir inceden atıstırıp braktı.
Oha bi an fena tipi oldu sonra azaldi :D kar duasi okuyan varmi ya
milimetrik yağıyor zor görünüyor iyi göz varmış valla:D buraya tutmaz zaten yerden ısıtmalı :hahaha:
Kazaskerden suadiyeye dogru geciyordum uzerimde palto vardi baya kar geldi ustume beyaz oldu yani kafam filan soguktan hayalmi gordum :D 1-2 dk yagdi yagmadi
Sokakta ki kediler,köpekler ve evsizlere Allah yardım etsin..Her gün beslediğim kedilerimi inşallah yarın ölmüş olarak görmem
Seyrantepede varmis baya kar maca giden arkadas soyledi simdi.
durdu burda hay aksi ya, sevincten guluyodum cocuk gibi:( iNSALLAH devam eder gece fena tutar yada aksamdan sabah bembeyaz sokaklara kalkariz
vay arkadas ya kar yagsada soyle bızdee sevınsek :D
Kayisdagin tepesinde ilk kari yedim valla-)
uyduknet-kurtköy kar yok. Bi serpiştirdi gitti :)
+1 hafif yağdı geçti sağlam soğuk var.
eveett an itibari ile bahçeşehirede yılın ilk karı düşmüştür :D
An itibariyle Beykent, kız arkadaşım attı :)
http://u1312.hizliresim.com/1j/b/vd4jw.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Bahçeşehir'de kar yağışı başladı.
beylıkduzu fırtına modelıne bagladı
Low-Rider
10-12-2013, 20:14
Bdüzü pert olsunda yarın iş yalan olsun :D
vtecmaniaa
10-12-2013, 20:15
esenyurt-beylikdüzü tarafında kıyamet kopuyo :)
Gece eve gidemicez kanalda mahsur spec :D
imprezaWRC
10-12-2013, 20:20
Kazaskerden suadiyeye dogru geciyordum uzerimde palto vardi baya kar geldi ustume beyaz oldu yani kafam filan soguktan hayalmi gordum :D 1-2 dk yagdi yagmadi
O bölgedeki ısıtıcılar bozulmuş, yoksa olacak iş değil, hele Suadiye gibi elit bi semtte hayatta olmaz öyle bişey :D :D :D :D
mad_max1978
10-12-2013, 20:21
Evet an itibariyle haklısın:D bundan sonra bende senin yorumlarıni 4 gözle beklicem:))
VTec_king
10-12-2013, 20:23
kartalda demin bir bastırdı geçti onu bırak gök gürlemesi nerden geldi ona şaşırdım
şimşek çaktı abiler ben mi yanlış gördüm ?
KGüneyli
10-12-2013, 20:25
Başakşehir yeniden basladı lapa lapa yagıyor. Ama zannetmiyorum yerler kar tutsun iş güc tatil olsun :D
Başakşehir yeniden basladı lapa lapa yagıyor. Ama zannetmiyorum yerler kar tutsun iş güc tatil olsun :D
agzini hayra ac ya :d
Biz olaya başladık peki ya siz :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=739036049457413
yarın istanbul'a gelicez sağ salim iner umarım uçak
eFe-Accord
10-12-2013, 20:27
Arkadaslar yarin izmirde istanbula arac almaya gelicem.Donuste yenikapidan feribotla bursaya gecmeyi planliyorum sikinti yasarmiyim donus yolunda?
Bahcesehir migros meeting ?
Alper'i kutluyorum dogru tahmınlerınden dolayı....
Gok gurlemeli kar olayini forumda soyleyen kisiye ciddi tebrikler, Beylikduzu Bizimkent'te kuzenle konustum direk bunu soyledi :) Basaksehir'de su an cok fena tipi bastirdi.
onursumer
10-12-2013, 20:29
Gok gurlemeli kar olayini forumda soyleyen kisiye ciddi tebrikler, Beylikduzu Bizimkent'te kuzenle konustum direk bunu soyledi :) Basaksehir'de su an cok fena tipi bastirdi.
aynen bakırkoyde de oyle yağdı bir ara :)
Bence bu sene İstanbul kar yagmayacak
Yağar 1.20
Yağmaz 8.00
Sulu Yağar 1.10
:hehe:
:hehe:
EserBodrum
10-12-2013, 20:35
Mahmutbey tarafı pert olur inşallah , okula gitmeyelim :D
O bölgedeki ısıtıcılar bozulmuş, yoksa olacak iş değil, hele Suadiye gibi elit bi semtte hayatta olmaz öyle bişey :D :D :D :D
Elit semtimizde son bi haftadir bi soğukluk hissediyoduk zaten abi var bi iş diyodum :D Armani,Gucci,Burberry ayakkabilari montları islanan kardeşlerim,cıbır ablalarim bu durumdan şikayetci :D:D
Bahcesehir migros meeting ?
hıımmm :D
Normal şartlarda kar yağmayan Merter şuanda bembeyaz her yer fena :D
Burada böyleyse Istanbul perttir :)
Stadda yağmıyor olması enteresan
hadimkoy tarafi cok guzeldi eridi malesef, hadimkoy fabrika aralarinda yardiriyordum mac icin mola verdim :D Tek basimayim buralarda cikacak olan olursa ozel mesaj pls :D
ilker_yusuf
10-12-2013, 20:55
An itibariyle Beykent, kız arkadaşım attı :)
http://u1312.hizliresim.com/1j/b/vd4jw.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Beykent kar yağdığında güzel olur. Avcılarda doğdum büyüdüm. Üniversitem bile yakın olmuştu :)
https://pbs.twimg.com/media/BbJXOk5IYAAQOA1.jpg
beykent 15 dakikada böyle oldu. :)
Birkan61
10-12-2013, 20:59
Arkadaslar yarin izmirde istanbula arac almaya gelicem.Donuste yenikapidan feribotla bursaya gecmeyi planliyorum sikinti yasarmiyim donus yolunda?
Anayollarda bir sıkıntı olmaz..
Feribot seferleri için birşey diyemem tabi. Ama haberlerde feribot seferleri iptal edilebilir derecede fırtına olabilir denmişti dün..
En kötü körfez - izmit - gölcük - karamürseş - yalova - bursa yaparsınız :)
KGüneyli
10-12-2013, 21:00
Başakşehir'de ne oldugu belli olmayan bişey yagıyor :D yağmur mu karmı cozemedim ince ince atıyor :D
Beykent northshield dayim burada kar devam ederse cok mahsur kalan olacak :) hava beyaz oldu ruzgarla beraber abbaw
İspartakule bahcesehirde kar yagisi hafiften basladi
Yeşilköyde araç üstleri tuttu diyebiliriz böyle devam ederse gece 1-2 gibi havalimanı yolundaki araç gümrüğünün yanındaki alan yine popüler mekan olur
Onurcan pusuda :D
haha, ekuri bulamiyorum :D
mad_max1978
10-12-2013, 21:11
Hafif yağıyor kar ya:))Meteoroloji boşuna uyarı cekti:)
haha, ekuri bulamiyorum :D
Bahçeşehirdeki evde olsam yanındaydım :D
yaw merterde n kaadar kar var ki koray :S ben analamdım olayı bizim brda çatıya bakıyorum sadece U olan yerlerinde hafif azcık var :D arabaların ustude yarımyamalak tutmuş:D
şuan cok garip hissettim kendimi :hehe: siz buna kar mı diyonuzla :hehe: :D:D:D:D
şuanda gop da yerleri doldurdu, maçta da bi anda saha bembeyaz oldu şaka gibi :)
maçı ızlıyorum saha bembeyaz oldu
sahaya 10 dk mesafede evdeyiz burda bısey yok ahahaha :D
mad_max1978
10-12-2013, 21:14
şuanda gop da yerleri doldurdu, maçta da bi anda saha bembeyaz oldu şaka gibi :)
Dün mac bile iptal olabilir demistim
SPORTING
10-12-2013, 21:16
kocamustafapaşa coştu beyler :)
sahaya ne oldu öyle yahu bembeyaz oldu :D
mad_max1978
10-12-2013, 21:18
Uyarı özellikle istanbul için kaçınılmaz. Birebir aradım sordum genel Müdürlüğü. Umarım mac iptal olmazda alırız maçı
Demişim böyle dün.ama Meteoroloji yi aramak eskide kaldı artik:D
Emre turgut
10-12-2013, 21:19
şişli de de kendını göstermeye başladı acaba hadımkoy nasıldır yarın ıse gıdermıyız kı :D
Mac iptal olur belki :D durduruldu