Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava Durumu (999 Sayfa olduğundan kapanmıştır)
BthnKrkt
11-12-2013, 12:24
Suan okan universitesinde hava kapandi cok guzel yagiyor bu durmaz gibime geliyor aksama istparkta senlik olur herkez ona gore hazirlasin bence kendini. + offroadci varsa ormanada dalariz :D
Vazgectim durabilir :)
+ Durdu bu nasil hava anlamadim.
Küçükyalıda yağıyordu, şimdi şakaaaa dedi. :)
Suan okan universitesinde hava kapandi cok guzel yagiyor bu durmaz gibime geliyor aksama istparkta senlik olur herkez ona gore hazirlasin bence kendini. + offroadci varsa ormanada dalariz :D
Vazgectim durabilir :)
+ Durdu bu nasil hava anlamadim.
park yerinden bahsediyosun heralde kapıları açık mı otoparkın 7 cm civarı basık araba girebilir mi :D
free-hifi
11-12-2013, 13:23
park yerinden bahsediyosun heralde kapıları açık mı otoparkın 7 cm civarı basık araba girebilir mi :D
Kardeşim nerdesin istasyonu tipi götürüyor :D
BlackGetz
11-12-2013, 13:24
An itibari ile Maltepe fenalarda tipi şeklinde yağıyor
mimarsertac
11-12-2013, 13:27
Bağdat Caddesinde efsanevi yağıyor.
Kozyatagı E5'de gök delindi resmen , bu kar ne zamana kadar devam edicek böyle Istanbul'da bilgisi olan yazabilir mi ?
Levent güneşli.. GS maçından sonra başlayacakmış kar :P
barracuda
11-12-2013, 13:28
şuan şekerpınar/gebze de hava açık ..
suan umraniyede tum yollar tekrar kapandi 10 dakkada. yarin banko okullar tatil bence.
Kardeşim nerdesin istasyonu tipi götürüyor :D
valla evdeim cam çerçeve kapalı hiç farkında değilim :D şimdi baktımda şiddetli yağıor baya iyi iyi :D
çok sağlam yağarda yollar boşalırsa çıkarım maçta var ama maç sonra izlenir kar her zamn yok :D :D
VTec_king
11-12-2013, 13:41
hay ben bu kartala! istanbulda değilim sanki
http://u1312.hizliresim.com/1j/c/vdqym.jpg
SOMEONESPECIAL
11-12-2013, 13:42
Brek brek... Beylikdüzü yoğun tipi altında. TAMAM
OzanCELENK
11-12-2013, 13:45
Sefaköy Şuan Güneşli Ara Ara yagış göstermekte :)
Bağdat Caddesi biraz önce çok iyi yağıyordu ama şimdi güneş açtı şaka gibi. Havalar bildiğin gösteripte vermeyen cinsten..
VTec_king
11-12-2013, 13:46
azcık ısınalım honda böyle bir parti yapmış
burdada istiyoruz !!!
h_iS_cNNf5k
Redfish16V
11-12-2013, 13:51
hay ben bu kartala! istanbulda değilim sanki
hahaha şaka gibi :D bi bakayım kartala varsa bişeyler yazarım buraya :D
Maslak lapa lapa yağıyor.
Brek brek... Beylikdüzü yoğun tipi altında. TAMAM
bre brek beylikdüzü tabak gib güneş tepemizde
KGüneyli
11-12-2013, 13:57
Bayrampaşa temiz, Yağmaz heralde dahada
BthnKrkt
11-12-2013, 14:03
Kapi dun gece acikti. Ayrica airli corsa dip haliyle girdi :D
Redfish16V
11-12-2013, 14:06
1 part daha var,gün içerisinde büyük ihtimal akşam vakti avrupa yakası-boğaz hattını sağlam vurabilir.. kısa geçicek ama etkisi büyük gözüküyor
KGüneyli
11-12-2013, 14:07
bayrampasa başakşehir taraflarında varmı bişeyler kardesim
Redfish16V
11-12-2013, 14:13
bayrampasa başakşehir taraflarında varmı bişeyler kardesim
ara ara kısa geçişler olabilir,ama dediğim gibi akşamki part geçişi sizi de vuracaktır :)
ara ara kısa geçişler olabilir,ama dediğim gibi akşamki part geçişi sizi de vuracaktır :)
aksamkı part gecıslerı dedıgınız saat kac gıbı gozukuyor mesela bakırköy deyım ben
1 part daha var,gün içerisinde büyük ihtimal akşam vakti avrupa yakası-boğaz hattını sağlam vurabilir.. kısa geçicek ama etkisi büyük gözüküyor
Aynen saat alıp hazırda bekleyelim :D
Sağolasın tahminler için
Bu akşam garanti olsun diye ben Beşiktaş civarında olayım bari : ))
Maltepeyi bu aksamda yine pas gececek galiba
Redfish16V
11-12-2013, 14:34
aksamkı part gecıslerı dedıgınız saat kac gıbı gozukuyor mesela bakırköy deyım ben
Akşam girmesi bi ihtimal ama bu gidişle geceye doğru gireceğe benziyor.Süresini kestiremiyorum ama cidden etkisi büyük akşam 6-7'den sonra her şeye hazırlıklı olun derim :)
Aynen saat alıp hazırda bekleyelim :D
Sağolasın tahminler için
Bu akşam garanti olsun diye ben Beşiktaş civarında olayım bari : ))
Rica ederim,tüm avrupa yakası - boğaz hattı nasibini alıcak inş :)
BthnKrkt
11-12-2013, 14:41
Anadoluya yokmu bişeyler :D
tayreep_john
11-12-2013, 14:50
Anadoluya yokmu bişeyler :D
bursada güneşleniyoruz kanka :D
mad_max1978
11-12-2013, 15:28
Alper reis nerdesin millet senden tahmin bekliyor
Bayrampaşada pek bişey yok.Başakşehirdede tık yoktu sabah.Bi bizmi nasiplenemiycez beyaz manzaradan ya.
dragstar
11-12-2013, 15:36
bmw yerinden kımıldamıyor 4 mevsim lastikleri 2.5 mm dişlerle sabah 3 cm kar olan otoparkdan çıkmam yarım saat sürdü, dsc açıkken hele lastik dönmüyor bile, dsc yi kapatıp sol ayak freniyle biraz biraz hareket ediyor.
captiva süper 265/55 R18 yeni lastiklerimle her yer çıkarım, şimdiye kadar sorun yok
4wd rules :D
İzmir alsancakta suan kar atistirmaya basladi :D
Yiğit G.
11-12-2013, 15:42
gece kar yağarmı sizce haberler ne diyor ? Evim rampada eğer yagıcaksa aracı aşagıda bırakıcam , bu sabah kayarak çok zor indim az daha vuruyordum yağmayacaksada aksam o rampayı poşetlerle vs araçsız çıkmak hele bu karda ölüm mk :D
Sierra Rs
11-12-2013, 15:49
Yarın ve cuma bile kar yağışlı gösteriyor meteorolojide..
Akşam saatlerinde kar yağışının kuvvetlenmesi ve 38 saat aralıksız yağması bekleniyormuş.
Maskonun içi iptal sabaha kadar yanla dur :D iş çıkışı görücez bakalım mahmutbeyde bizi nasıl bir sürpriz bekliyor :D
aybarsdnr
11-12-2013, 16:09
bu kar çoraplarından kullanan var mı ? pratik bir şeye benziyor ama gerçekten faydalı mıdır?
BurakCengizhanoğlu
11-12-2013, 16:10
Anadoluya kurtköye akşam gece bişeyler yok mu yahu?Uzman arkdaşlara sesleniyorum :D
imprezaWRC
11-12-2013, 16:12
bu kar çoraplarından kullanan var mı ? pratik bir şeye benziyor ama gerçekten faydalı mıdır?
Aybars, ben alalı 2 sene oluyor, halen kullanmak kısmet olmadı :)
aybarsdnr
11-12-2013, 16:22
Aybars, ben alalı 2 sene oluyor, halen kullanmak kısmet olmadı :)
senin yorumunla gidip alırdım veya almazdım abi :)) zincir var ama o da jantlara küçük geliyor, 2, 3 gün yağan kar dışında kış veya kar lastiğine hiç ihtiyaç duymuyorum. şuan bu çoraplar mantıklı geliyor
Redfish16V
11-12-2013, 16:24
Son verilere baktım ve kısaca özet geçiyorum ; Bu sefer daha kuvvetli yağış var.İstanbul dışına kadar uzayabilir bu.çizgi gibi düşünün.ilk nasibi Avrupa yakası-Boğaz alıcak.ilçeler arasında çok büyük yağış farkı olabilir.bu etkinin altında kalacak yerler ciddi kar alır.ve ağır hareket eden bir sistem olarak gözüküyor şu an.Geceye doğru oluşum başlayabilir.okulların tatili söz konusu olabilir.Gece başlarsa sabaha karşı anadolu yakası nasibini alır.nereye kadar uzanır dersek İzmit'e kadar uzanabilir bu çizgi.Geceye doğru değilde 1-2 saat geç girerse sabah trafik felç olur.tedbirlerinizi alın derim :) Gökgürültü şimşek olayı bu sistemde de var ayrıca.Bu arada Bursalı arkadaşlarımda nasibini alıcak inş.Bursa içerisinde bazı bölgeler arasında yağış farkı olabilir yine.Bu sistemin altında kalan ilçelerin hepsi ciddi kar alıcak.
Edit : İstanbulda yüksek kesimler kar rekorunu kırabilir.sanırsam en son 2004-2005te rekor kırmıştınız.
Son verilere baktım ve kısaca özet geçiyorum ; Bu sefer daha kuvvetli yağış var.İstanbul dışına kadar uzayabilir bu.çizgi gibi düşünün.ilk nasibi Avrupa yakası-Boğaz alıcak.ilçeler arasında çok büyük yağış farkı olabilir.bu etkinin altında kalacak yerler ciddi kar alır.ve ağır hareket eden bir sistem olarak gözüküyor şu an.Geceye doğru oluşum başlayabilir.okulların tatili söz konusu olabilir.Gece başlarsa sabaha karşı anadolu yakası nasibini alır.nereye kadar uzanır dersek İzmit'e kadar uzanabilir bu çizgi.Geceye doğru değilde 1-2 saat geç girerse sabah trafik felç olur.tedbirlerinizi alın derim :) Gökgürültü şimşek olayı bu sistemde de var ayrıca.Bu arada Bursalı arkadaşlarımda nasibini alıcak inş.Bursa içerisinde bazı bölgeler arasında yağış farkı olabilir yine.Bu sistemin altında kalan ilçelerin hepsi ciddi kar alıcak.
iyi soylusun soyle1 saat daha dayansın lastiklerimi takıyım ama :D
Saat 4 de kayışdağından çıktım biraz önce büyükçekmeceye geldim . Yollar çok rahattı mahmutbeye kadar , mahmutbeyde çok yoğun tipi vardı millet 10-20 km hızla giderek kitliyor yolu yoksa trafik oluşturcak durum yoktu . Ek olarak anayollar açık diye yaz lastiğiyle yola çıkmayın lütfen , aniden tipi bastırmasıyla temde bile yollar kar ile kaplanıyor.
Redfish16V
11-12-2013, 16:29
iyi soylusun soyle1 saat daha dayansın lastiklerimi takıyım ama :D
istanbulda olasım geldi valla :D ama dediğim gibi umarım bulunduğunuz kesim o sistemin altında olur.yoksa niye bize yağış olmadı demeyin :D bir taraf koparken diğer kesim izleyebilir :D
Ömrümde İlk Defa Gök Gürleyip Yağmur Bastırdığını Gördüm İlginç Geldi.
SekoLive
11-12-2013, 16:29
GSİ CLUB yazıların sonunu atın birer 5lik daha iyi göreyime bağlıcan diye bekliyorm :) maşallah bayağa iyi tahmin yürttün gök gürültüsüne kadar tutturdun
istanbulda olasım geldi valla :D ama dediğim gibi umarım bulunduğunuz kesim o sistemin altında olur.yoksa niye bize yağış olmadı demeyin :D bir taraf koparken diğer kesim izleyebilir :D
benim kesimimim yagmama sansını gormedim daha hiç sektirmedi valla istanbulda kar yokken bahçeşhirde yıgınla kar oluyor :D
GSİ CLUB yazıların sonunu atın birer 5lik daha iyi göreyime bağlıcan diye bekliyorm :) maşallah bayağa iyi tahmin yürttün gök gürültüsüne kadar tutturdun
hahaha Serkan çok bomba laf oldu bu :D
buraya gelmezse bozusuruz HAHAHHAAHAH
Edit : İstanbulda yüksek kesimler kar rekorunu kırabilir.sanırsam en son 2004-2005te rekor kırmıştınız.
tekirdağ tarafına doğru bişeyler yokmu yav canımız sıkılıyor :D
buraya gelmezse bozusuruz HAHAHHAAHAH
o kar buraya gelecek !!! :hahaha:
istanbul'a anadolu yakasına akşam birşeyler varmı
SekoLive
11-12-2013, 16:42
benim kesimimim yagmama sansını gormedim daha hiç sektirmedi valla istanbulda kar yokken bahçeşhirde yıgınla kar oluyor :D
hahaha Serkan çok bomba laf oldu bu :D
ya adam sanki önnüne bi küre koymuş oraya bakıp bakıp yazıyo gibi canlanıyo gözümde :))))
Redfish16V
11-12-2013, 16:45
tekirdağ tarafına doğru bişeyler yokmu yav canımız sıkılıyor :D
var var sıcak cephe geçerken alırsınız bir şeyler :D beklemede kalın.
istanbul'a anadolu yakasına akşam birşeyler varmı
Avrupa yakasına yağış gece girerse sabaha orası ciddi kar alıcak.her şey avrupaya girdği saate bağlı.
ya adam sanki önnüne bi küre koymuş oraya bakıp bakıp yazıyo gibi canlanıyo gözümde :))))
hahaha :D bayadır uğraşıyordum ama böyle forumlarda yazmıyordum önceden :) birike birike bir takım bilgiler oluştuğu için görmekte kolaylaşıyor benim için :)
anadolu yakasinda banko aksiyon olur aksam. atsehir civarlardindayiz yagarsa istanbul parka geceriz herhalde.
TuGaY_TaN
11-12-2013, 16:50
Kar marmaraya yagıyor soğukluğu egeye vuruyor gunluk guneslık hava arkadasımın Balık cıftlıgınde 2 ton a yakın balık ölmüş dun gece :S
Valla Denizli'de dün bi 1 saat kadar yağdı.. Sonrası fena halde bi soğuk.. Şu an ciddi anlamda kesiyo dışarısı.. Yağsın bizde eğlenelim ulaan :)
antalyada acayıp rüzgar ve soguk var işten eve zor geldım yürüyerek
Octavia RS
11-12-2013, 17:00
Tepelere rekor he guzel haber bu :D camlicaya rekor kar bekliyorum haci abi :D
ya sımdı kar lastiklerını depodan cıkarımmi cuma heryer gunes olacaksa usenıyorum arabayı kullanmıcam:)
Haci yenibosnayada biseyler ayarlasana yarin sunum var bi mok hazirlamadim daha.
ben iyisimi depoya iniyimde kar paletlerini takıyım ceylanıma :D rekor bizim işimiz :D
Redfish16V
11-12-2013, 17:28
Haci yenibosnayada biseyler ayarlasana yarin sunum var bi mok hazirlamadim daha.
Ayarlasana derken :D Görünürde ne varsa o,benim kimseye bir şey verdiğim yok :D
anadolu yakasinda banko aksiyon olur aksam. atsehir civarlardindayiz yagarsa istanbul parka geceriz herhalde.
Dun gece tek basima ciktim valla cevremde cikan yoktu.Etkinlik olursa bende gelirim :D p.m den haberleselim sizede uygun olursa.
BurakCengizhanoğlu
11-12-2013, 17:43
Ayarlasana derken :D Görünürde ne varsa o,benim kimseye bir şey verdiğim yok :D
Gönder kardeşim gelsin :D
BthnKrkt
11-12-2013, 17:44
Gönder kardeşim gelsin :D
Kanka dun gece göremedim seni
BurakCengizhanoğlu
11-12-2013, 17:48
Kanka dun gece göremedim seni
Gebzedeydik kanka burasıda bayağı hareketliydi.Bu gece olursa haber ver çıkar gelirim :)
Gebzedeydik kanka burasıda bayağı hareketliydi.Bu gece olursa haber ver çıkar gelirim :)
bu gece geliyoruz kanka:D
Faruk_Vtec
11-12-2013, 18:38
hahahah
esen kalın bogazkoy var bide el degmemiş sokaklarıyla bknz:D
http://www.facebook.com/photo.php?v=10151872684733925&set=vb.695563924&type=2&theater
FF car clean caldım videonu selamlar Faruk hahaha
bu arkadaşın banlanmasını ıstıorm :D ozelımı burada paylaşıyor ahhahaha.. :D
boğazkoydekı kar'ı bıtırdım ben bugun.. :D
hahah ben yatıyorm patron işe gitmek istiyor galiba :D bende nerde diyorum :D
paşam erkencıyız :D sen bu saatte kalkarmıydın..? kafana eser dukkana uğrarsın dıe çay koydum poğaça börek aldm ama gelmedn ahahahha.. :D
Faruk_Vtec
11-12-2013, 18:48
akşam bahçeşehırde toplanalm mı arkadaşlar..?
en son yaptığınız etkınlıkte vatan gorevımı yapıodm -38 4 metre kar :D en az sızın kadar eğlencelıydı bızım oralarda.. :D
en kotu sıtarbakstan kahvelerımızı alırız, fotoğraf çekımı sohbet muhabbet yaparız.. :D
berkan arkadaşımızın dedığı gbı, gölet alanımız genış ve engelsız bı zemın, sağlam kar yağdığında babasının arabasını kaçıran lıselı tayfa ve butun bahçeşehır gençlerı orda oluo :D showunu yapan koşeye çekılıo, park halındekı başka araç marş verıo ve çıkıo meydana :D kışın bu dağ başında başka turlu zmn geçmıo.. :D
Kurtköydeki son durum nedir ?
akşam bahçeşehırde toplanalm mı arkadaşlar..?
en son yaptığınız etkınlıkte vatan gorevımı yapıodm -38 4 metre kar :D en az sızın kadar eğlencelıydı bızım oralarda.. :D
en kotu sıtarbakstan kahvelerımızı alırız, fotoğraf çekımı sohbet muhabbet yaparız.. :D
berkan arkadaşımızın dedığı gbı, gölet alanımız genış ve engelsız bı zemın, sağlam kar yağdığında babasının arabasını kaçıran lıselı tayfa ve butun bahçeşehır gençlerı orda oluo :D showunu yapan koşeye çekılıo, park halındekı başka araç marş verıo ve çıkıo meydana :D kışın bu dağ başında başka turlu zmn geçmıo.. :D
bahçeşehir temsilcisi berkan başkan ayar versin :D
Beyler bende internette araştırdım ama yağıcak diyende var yğmayacak diyende :D
Yarın üniversiteler tatil olurmu olmaz mı ona göre yarın ödevim var yapıcam yada yapmıcam :D ciddiyim
Kurtkoy nasil? Otoparkta fln kar durumu iyimi?
OrcunInce
11-12-2013, 19:12
Kurtkoy nasil? Otoparkta fln kar durumu iyimi?
Park'ta çok bir şey yoktu mesai bitiminde, eğer daha kar düşmediyse boş yere gidilmiş olur.
BthnKrkt
11-12-2013, 19:14
Kurtköydeki son durum nedir ?
Kurtkoy durgun ama dun kurtkoyde yagmiyorken istparkin orada guzel yagiyordu.
Kurtkoy durgun ama dun kurtkoyde yagmiyorken istparkin orada guzel yagiyordu.
Teşekkürler :)
BurakCengizhanoğlu
11-12-2013, 19:43
bu gece geliyoruz kanka:D
arayın mutlaka :D
orhanlı tarafna geçiorm blki bişyler yakalarım ümidiyle :D hareket olursa otoparka akarım :D
Hava gene sakinlesti gece ansizin patlicak heralde :)
Redfish16V
11-12-2013, 19:57
Bu arada silivri ve çevresini es geçicek büyük ihtimal.ilk vurgun avrupa ancak en çok nimeti anadolu yakası kapabilir :D o taraflara hücum edin derim :D
BurakCengizhanoğlu
11-12-2013, 20:02
Bu arada silivri ve çevresini es geçicek büyük ihtimal.ilk vurgun avrupa ancak en çok nimeti anadolu yakası kapabilir :D o taraflara hücum edin derim :D
Ya hayranlıkla takip ediyoruz seni :D şimdi şöyle gebze-kurtköy taraflarına bize bi saat verebilir misin :D ona göre hazırlanıp geçicez:D
Redfish16V
11-12-2013, 20:05
Ya hayranlıkla takip ediyoruz seni :D şimdi şöyle gebze-kurtköy taraflarına bize bi saat verebilir misin :D ona göre hazırlanıp geçicez:D
Gebze kopar zaten.. yağış gece 12 gibi avrupaya girerse sabaha karşıda oralar kopmaya başlar..
Alper abi nerdesin ? : )))
OrcunInce
11-12-2013, 20:19
Şu an Çekmeköy'de göz gözü görmüyor. Yollar falan her yer bembeyaz.
Ocak 2 de istanbul anadolu yakasına yerleşcem şimdiden çıkıp gelesim var şu kar yüüzünden :D
Şu an Çekmeköy'de göz gözü görmüyor. Yollar falan her yer bembeyaz.
ümraniyede hiç birşey yok :/
WilliamsRenault
11-12-2013, 20:35
istanbul genelinde hava sicakligi 0 derece altina inmio haberlerde kar var gerci Ama suan istanbulda bulunan bi arac icin Antfriz gerekirmi mi havada
Antifriz soğukta da sıcakta da gerekir.
İstanbul parkın çevresi nasıl acaba ?
VTec_king
11-12-2013, 20:54
kartalda 3 saattir hiç bişi yağmıyor yerler bile kurudu
Maltepe'de şimdi başladı.
yeşilköyde bişey yok sizlerde ne durum arkadaşlar
Cevizli sahilyolu buz tutmuş bilginize
KGüneyli
11-12-2013, 21:41
Bu gece varmı bir yagıs?
yenisbosna tarafından geldim suan basaksehirdeyim. Hava sakin.
Redfish16V
11-12-2013, 21:45
Aöf sınavına çalışıyorum güya ama kafa hep bu geceki tahminde :D action isteyenler gece uyumasın :D
4 Levent hafiften başlıyor gibi... maslak tim'in önünden sahile uzanan yol hakkında bilgisi olan var mı?
KGüneyli
11-12-2013, 21:48
Aöf sınavına çalışıyorum güya ama kafa hep bu geceki tahminde :D action isteyenler gece uyumasın :D
Ozaman var bu gece bişeyler, Avrupa yakasına nekadar ugrar. Ugrarmı :)
Redfish16V
11-12-2013, 21:53
Ozaman var bu gece bişeyler, Avrupa yakasına nekadar ugrar. Ugrarmı :)
ilk avrupa zaten tutulacak.silivri,yeşilköy civarı hariç,sistemin altında olan yerler baya kar alacak.Ama asıl yoğun yağış anadolu yakasında.
BthnKrkt
11-12-2013, 21:55
Istanbulpark civari yagis yokmus halen. Yagarsa orda oturan arkadaslarim aricak bende gecicem. Buraya yazarim
ilk avrupa zaten tutulacak.silivri,yeşilköy civarı hariç,sistemin altında olan yerler baya kar alacak.Ama asıl yoğun yağış anadolu yakasında.
yeşilköye nasıl yağmaz , olmazz olamazzz:Deli:
mert_leon
11-12-2013, 22:07
Kar lastiği önemli araç 4 ceker diye güvendik ciktik mecidiyeköy gülbağdan aşagiya zincirlikuyu mezarlıgına inerken sağlam tırstım kaya kaya 50 metre bayır indim en son bi yere vurayım artık diyodumki son anda kurtardim. Dikkat edin gencler lastigi olmayan cok dikkat etsin :icon_tup: :icon_tup:
Camdan kar bekler haldeyiz anasini satim goztepe tertemizzzz
imprezaWRC
11-12-2013, 22:11
Kar lastiği önemli araç 4 ceker diye güvendik ciktik mecidiyeköy gülbağdan aşagiya zincirlikuyu mezarlıgına inerken sağlam tırstım kaya kaya 50 metre bayır indim en son bi yere vurayım artık diyodumki son anda kurtardim. Dikkat edin gencler lastigi olmayan cok dikkat etsin :icon_tup: :icon_tup:
4 çeker, 4 durur diye düşünmemek lazım ;)
mert_leon
11-12-2013, 22:15
Onu bende biloyorum hep te derim gidiyoda durmuyo diye ama yokusun basinda kar yoktu ortasi bembeyazmis tuzak gibiydi :) benden sonra kıs lastigi olan bi taksi refuje girdi sonra belediye geldi tuzladi saka gibiydi :)
2 ceken 4 duruyor mu :D
KGüneyli
11-12-2013, 22:20
kanka aman dikkat et. Gecmiş olsun
Redfish16V
11-12-2013, 22:22
Olayı resme dökersek tablo bu ;
http://imageshack.us/a/img607/6183/yg4w.jpg
gelecek kütledeyide çizdim :D size beklemek düşüyor :D
Bugunden saglam olur mu peki?-)
KGüneyli
11-12-2013, 22:26
Bugece sağlam bişeyler olsada, Su focus la bi eğlenmek kısmet olsa :D
Redfish16V
11-12-2013, 22:27
Bugunden saglam olur mu peki?-)
Bugece sağlam bişeyler olsada, Su focus la bi eğlenmek kısmet olsa :D
sabredin :D gece 1 gibi giriş yapabilir,max seviyeye 2-3 gibi gelebilir.bende sizin gibi bekliyorum bakalım :)
Son soru o zaman;
Aksam yagdi yagdi yoksa bitti gitti mi yoksa yarin gun ici surekliligi de olur mu peki sence?
KGüneyli
11-12-2013, 22:29
sabredin :D gece 1 gibi giriş yapabilir,max seviyeye 2-3 gibi gelebilir.bende sizin gibi bekliyorum bakalım :)
Gözlerimi 9 actım bekliorum başakşehirde :D
Redfish16V
11-12-2013, 22:45
Son soru o zaman;
Aksam yagdi yagdi yoksa bitti gitti mi yoksa yarin gun ici surekliligi de olur mu peki sence?
Yarın için şimdiden kesin bişey diyemem.bu sistem oturup ağırlaşacağı yer anadolu yakası.yarın anadolu yakası felç olabilir.avrupa ise sabah aralıklarla yine yağış alır.ama artık sistem bitmeye yakın,yani bu geceki sistemden sonra fazla atraksiyonlar beklemeyin derim.Cuma günü bazı kesimlerde karla karışık yağmura bile dönebilir.Gece avrupa nasibini alır sonra aralıklar halinde orta kuvvetde yağış devam eder.
KGüneyli
11-12-2013, 23:09
- Lapa lapa atmaya basladı burası ufak ufak.
Edit; Durdu bi hareket yok :D
istnbul parka gttm erkenden boşken takıldık biraz :D snra tepede ateş yaktık kar yapışı yok ama yerler güzel kayıor bikaç kez abs lambası yandı :D çıkarknde kalabalktı biraz takıldım yine spin atınca yine lamba yandı snrada çktım geldm :D gidilebilir yani
Gsi Clup,tebrık ederım.
Adınızı yazarsanız sevınırım. Bu gece uyumak yok,Atasehırde tetıkdeyız...2 gıbı beklıyoruz ozaman ;)
12 gibi Camlica - Nato Yolu etrafi genis ara sokaklar cok eglenceliydi ama ana caddeler acik
Guzel kar bastirdi bir anda
Son 1 saatte basaksehirden ahl den oradan beykoz sonra cadde sonra erenköy her yer tertemiz köprü yolu mecidiyekoyde biraz atistiriordu o kadar.bence bu gece son oldu oldu sonra da bi cacık olmaz
KGüneyli
11-12-2013, 23:47
basaksehir hala temiz. bayrampasadada bişey yokmus
Ümraniye çok iyi bastırdı. Nato yolunu da kullandım, orada da yer yer beyazlaşmalar mevcut. :D
Istanbul parka gidiyoruz , gosun la gosun
Ataşehirden dönerken bastırdı baya az önce geldim eve burda hiç bişey yok tek tük atıyor.
By_HaNNibaLL
11-12-2013, 23:55
Var durumu ne alemle bursada heryer buz yağiş varmi ?
KGüneyli
11-12-2013, 23:56
Ümraniye çok iyi bastırdı. Nato yolunu da kullandım, orada da yer yer beyazlaşmalar mevcut. :D
Sen gelde su telefonu halledelim :D
Redfish16V
11-12-2013, 23:57
Gsi Clup,tebrık ederım.
Adınızı yazarsanız sevınırım. Bu gece uyumak yok,Atasehırde tetıkdeyız...2 gıbı beklıyoruz ozaman ;)
Teşekkür ederim :) Bu arada ismim Emir :)
Sistemin son detaylarını geçiyorum ;
- Şu an yağan yerler sistemde daha da kuvvetli alacak,sebebi ise şu an yağan kar temeli atıyor.yani o hatlar şanslı
- Saat 2:00 gibi demiştik ancak hızı şu an yavaş 3-3:30'a sarkabilir.
- Boğaz hattı özellikle sabah felç olabilir,dikkat edilmeli.
- Anadolu yakası cidden söylüyorum sabah ve sonrası sıkıntı.sistem büyüyerek doğuya doğru kayıyor.
- Gece modellerinde soğuma halen devam etmiş cuma günüde kar geçişleri olabilir.Bunun detayını yarın gece verebilirim.
http://imageshack.us/a/img834/6320/kolq.jpg
yeşil ile çizdiğim inecek olan sistem,zaten görüyorsunuz ki adım adım sokulmaya başladı.ve bu deniz etkisi ile de max seviyee gelecek.sarı ile çizdiğim kesimler şanslı kesimler.Beylikdüzü gibi sınır noktalar için beklemek lazım.o kadar prof olmadığım için kestiremiyorum artık :)
coastguard
12-12-2013, 00:05
@GSİCLUB sakarya için ne ön görüyorsun? 1 saattir aralıklar ile yağıyor bu gece ver yarın hakkında bilgin var mı?
Redfish16V
12-12-2013, 00:06
@GSİCLUB sakarya için ne ön görüyorsun? 1 saattir aralıklar ile yağıyor bu gece ver yarın hakkında bilgin var mı?
oraya kadar uzanma ihtimali var sabahı bekleyin derim.sakaryanın doğusu yağış bakımından zor ama.
By_HaNNibaLL
12-12-2013, 00:09
Bursaya yok mu bişeyler yaa gece bekliyorum bu gece kar lastiklerimde var :D
Kubilaycglr
12-12-2013, 00:10
@gsiclub dün akşam aslantepede yağan dolu yarım saat sonra yeşilköy tarafına gelmişti ve 20 dakikada beyaz yapmıştı yerleri o tarz bi hava olma ihtimali varmıdır ?
çıtırdan buluşalım dedik mekana geldik kardan eser yok :D gelmişken foto çekelim dedik karlar erimiş ama acayip soğuktu hava..dahası bir daha ki karlı havaya inş :D
http://u1312.hizliresim.com/1j/d/vfglj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://u1312.hizliresim.com/1j/d/vfgm4.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://u1312.hizliresim.com/1j/d/vfgmm.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Redfish16V
12-12-2013, 00:14
Bursaya yok mu bişeyler yaa gece bekliyorum bu gece kar lastiklerimde var :D
Sabredin,bursada şanslı.Ne olacaksa bu gece-yarın sabah olacak o bölgede.
@gsiclub dün akşam aslantepede yağan dolu yarım saat sonra yeşilköy tarafına gelmişti ve 20 dakikada beyaz yapmıştı yerleri o tarz bi hava olma ihtimali varmıdır ?
Bu sefer dolu ihtimali görmüyorum.Yeşilköyde bandın içerisinde gözüküyor.gece güzel kar alıp sabah erime ihtimalide var.bekleyin diyorum :)
çıtırdan buluşalım dedik mekana geldik kardan eser yok :D gelmişken foto çekelim dedik karlar erimiş ama acayip soğuktu hava..dahası bir daha ki karlı havaya inş :D
kaldırdık bekledik gelmiyorrr ameke hahaha :D
Merter'de güzel yağıyo şuan.
diyorum bizim istanbulla alakamız yok edirneyiz biz :D
Cızdıgın bolge Kadıkoy-umranıye-atasehır sarıyer-besıktas karlar altında kalıcak demekkı...
Saat 4 e kadar dayanamam ,cıkamıcagız demekkı.
Emir,senı takıp edıcek bunca ınsan. Sorumlulugun buyuk desemde,takıpkıcılerın cok olmasından dolayı keyıf alıcagını umuyorum.
Sımdıden ellerıne saglık,19 yasında bu ılgı sasırttı benı. Ben ılk okulda hava gozlem kolu baskanıydım,babamın avcı olması ve ılgımden dolayı ;)
Kubilaycglr
12-12-2013, 00:26
yeşilköyde mükemmel bi şekilde yağmaya başladı hadi bakalım
By_HaNNibaLL
12-12-2013, 00:42
Ayni modeliz dün gece cok iyi yağiş falan vardi ama kar lastiklerim yoktu yolda kaldim bu akşam inandim bekliyorum inşallah yağar dünki gibi de sabaha kadar dolaniriz :D
Kubilaycglr
12-12-2013, 00:48
atraksyon arayanlar florya yeşilyurt sahilyolu beyaz :)
Cızdıgın bolge Kadıkoy-umranıye-atasehır sarıyer-besıktas karlar altında kalıcak demekkı...
Emir,senı takıp edıcek bunca ınsan. Sorumlulugun buyuk desemde,takıpkıcılerın cok olmasından dolayı keyıf alıcagını umuyorum.
Sımdıden ellerıne saglık,19 yasında bu ılgı sasırttı benı. Ben ılk okulda hava gozlem kolu baskanıydım,babamın avcı olması ve ılgımden dolayı ;)
Abi sen bekleme bence daha fazla atla arabaya acarkente git. Otoparklarda pist yaptik donuyoduk 2 saattir :) yeni geldim eve. Atasehirde varyapin arkalarida iyiydi ama eridi. Yarin sabah egleniriz artik ***** okullar tatil :D
Redfish16V
12-12-2013, 01:00
Kar yağışı ayrı sevmemden dolayı araştırarak kısmide olsa bilgiler edindim.sonuçta hobi benimki abi.ilerde okurmuyum bilmiyorum..Sorumluluk hayatın her alanında var sonuçta.Ben olabildiğimce net konuşmaya çalıştım.Mesela beylikdüzü sınırda ama çıkıpta bol keseden verir gibi yağacak demedim,diyememde.En kötü senaryoyu düşünüp tahmin yaptım zaten :) Ama her zaman diyorum hava bu lastik gibi bişey her an her şey bozulabilir.Takipçiler derken hiç öyle düşünmedim açıkcası :) Burda benim bir fikirlerim var ve bunları insanlara açıkca yazıp gerçekten FORUM ortamındaysam beni destekleyenleri veya görüşüme ilgi duyanları takipçi olarak görmem.Yine de bana güvenenlere teşekkür ederim,bilgi paylaşımı yapmak güzel :)
Beylikdüzü buz gibi hava parçalı bulutlu
Abi sen bekleme bence daha fazla atla arabaya acarkente git. Otoparklarda pist yaptik donuyoduk 2 saattir :) yeni geldim eve. Atasehirde varyapin arkalarida iyiydi ama eridi. Yarin sabah egleniriz artik ***** okullar tatil :D
O değil sen gittin ben 2 tur daha döndüm tam çıktım yola 2 tane ekip geldi aralardan kaçtım valla :D Saygıdeğer güvenlikler aradı muhtemelen :)
Redfish16V
12-12-2013, 01:09
http://imageshack.us/a/img571/2671/gyim.jpg
Gördüğünüz gibi o istanbul üzerindeki çizgi kalınlaşarak yavaşca doğuya doğru kayacak.
üstdeki cephede geçerken avrupa yakasına kar geçişleri yapabilir.trakya kesimide kar görebilir.öğleden sonra avrupa yakasındaki karın kuvveti azalacaktır bence.
Adapazarı merkeze yağmıyor doğru düzgün. O kar yağacak GSi !! Ona göree ... :D
Haznedar lapa lapa kar yagiyor suan heryer dolmus bembeyaz. :)
Olullar tatil mi? Herhangi bir açıklama gelmedi
02:20 - Merter / İstanbul
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1504079_440547289401347_2141695263_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1461102_440547252734684_908144260_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1460005_440547226068020_205059610_n.jpg
ataköy pert :D
Yağıyor mu ataköy'de çok?
ontheair
12-12-2013, 01:26
Yağıyor mu ataköy'de çok?
Bakırköy'deyim. Sabah neler olacağını düşündürecek kadar yağıyor...
Redfish16V
12-12-2013, 01:28
Çizgi oturmuşa benziyor,bu saatden sonra şiddeti artarak devam eder.çizginin doğusunda kalanlar sabahı beklesin :D ben yatar benden bu kadar,bir sonraki güzel sistemde yazarım artık :)
Yeşilköy'de yağış etkili :)))))
Çizgi oturmuşa benziyor,bu saatden sonra şiddeti artarak devam eder.çizginin doğusunda kalanlar sabahı beklesin :D ben yatar benden bu kadar,bir sonraki güzel sistemde yazarım artık :)
Müdür yarın okullar tatil olur mu onuda söle bari :D
Bakırköy'deyim. Sabah neler olacağını düşündürecek kadar yağıyor...
Süper o zaman abi sağolasın.
Redfish16V
12-12-2013, 01:39
Müdür yarın okullar tatil olur mu onuda söle bari :D
Büyük ihtimal olması lazım,çünkü şiddeti daha da artıcak ama valiniz bilir :D Bizim İ.. meliih keyfine göre tatil veriyordu :D
Dediğim gibi artık bu kadar,ayın sonu gibi bir sistem olursa yazarım :) Keyfini çıkarın karın :)
Büyük ihtimal olması lazım,çünkü şiddeti daha da artıcak ama valiniz bilir :D Bizim İ.. meliih keyfine göre tatil veriyordu :D
Dediğim gibi artık bu kadar,ayın sonu gibi bir sistem olursa yazarım :) Keyfini çıkarın karın :)
Sağolasın müdür adamsın hadi Allah rahatlık versin :)
esp kapanmiyo hiç tadim kalmadi isterse 10 ay kar yagsin :( gti ile takaslik wrx ariyorum beyler :D
KGüneyli
12-12-2013, 02:06
Başakşehirde aracların üzeri kapandı ama yerde bişey yok:D
Yerde bişey olsada Focus3 un esp kapanmıyormuş hayallerim pert :D
http://u1312.hizliresim.com/1j/d/vfjlc.jpg
Bahçeşehir soğuk ama yağış yok :(
Beylikdüzü Esenyurt Kıraç Beykent Büyükçekmece buzlu gram yağış yok
KGüneyli
12-12-2013, 02:53
şuan etkili olarak yagıs var Basaksehir 4.etap ta
Gokhan43
12-12-2013, 02:55
Maslak fena :)
KGüneyli
12-12-2013, 02:59
varmı maslagın bir fotografı görelim oralara cok yagıuormus :D
Gokhan43
12-12-2013, 03:04
http://i.imgur.com/kyE7UMo.jpg
Ağaçlar gömülmeye başladı, yarım saat önce çekmiştim :)
KGüneyli
12-12-2013, 03:13
- O tarafa ciddi ciddi yagıyor. Manzara süper.
bi ümitle uyanıp hemen balkona koştum ama maltepede hala tık yok :D
Sabah uyandığımda Merter'de arabayı zor buldum o derece yağmış gece :)
Ufak bir ön arka cam temizlik operasyonu ile sitenin otoparkında yokuş olmasına rağmen takır tukur çıktım :) Kar lastiği candır :D
E5 falan sıkıntısızdı çok rahat geldim Merter - Beşiktaş sabah 6'da
Sierra Rs
12-12-2013, 06:46
Sabah evden çıkarken hiç kar yoktu(çamlıca) iş yerine geldim yarım saat önce yine yoktu fakat 5-6 dakikadır Kayışdağı'nda iyi başladı yerler doluyor ufaktan :)
http://u1312.hizliresim.com/1j/d/vfkw8.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
bahçeşehir beylikdüzü komple beyaz ama yolların büyük kısmı e-5 /bağlantı yolu vs sıkıntısız
Şimdi kayışdağına geldim , sokaklar falan tutmuş, yeditepe otoparkı aranan kan :)
kelalper
12-12-2013, 07:36
Sabah uyandığımda Merter'de arabayı zor buldum o derece yağmış gece :)
Ufak bir ön arka cam temizlik operasyonu ile sitenin otoparkında yokuş olmasına rağmen takır tukur çıktım :) Kar lastiği candır :D
E5 falan sıkıntısızdı çok rahat geldim Merter - Beşiktaş sabah 6'da
dün kar lastiklerini takmaya giderken iki kere çakıodum olm. Milimle kurtardım. İkisi arasında 1 dakika ara yoktur. Bir mashatten a tam sapıcam sağdan minibüs fırladı önüme ve beni görünce tavşan gibi dondu kaldı. elfreni gaz maz milimle kurtardım. Sol arka çamurluğu takıodum.Oradan aşağı inişte 1. vites rolantide inerken bu sefer araba sollamaya çıktı kaldı tam karşımda.Mashatten kapısının önünde. herife kaya kaya gidiyorum kaldırımla arasında bir araba anca ya girer ya girmez. Gene el freni gaz kontra *** püsür o aradan silme geçtim. Dedim lastiğe gerek yok ben iskandinav olmuşum zaten amk ama bokun ucu dona dokunda geri kaçtı. Oradan yardıra yardıra 20 dakikada sanayiye girdim. Hararet yükseldi normal olarak. Soğutup lastikçiye gidiim dedim. ipekyolunun oraya tırmanamadım ya la. Bunlar sabah 7 de oluo tabe. Sanayide benden başka araba yok. Yürüyerek e gittim. 1 saat takıldım hava biraz yumuşadı arabalar geçer oldu yolar yumuşadı. Son bi gayretle Doğan Mermer e girdim. El ayak boşaldı valla. Dedim bi daa kar lastiksiz trafiğe çıkanın .... 10 yıl yaşlandım lan
dün kar lastiklerini takmaya giderken iki kere çakıodum olm. Milimle kurtardım. İkisi arasında 1 dakika ara yoktur. Bir mashatten a tam sapıcam sağdan minibüs fırladı önüme ve beni görünce tavşan gibi dondu kaldı. elfreni gaz maz milimle kurtardım. Sol arka çamurluğu takıodum.Oradan aşağı inişte 1. vites rolantide inerken bu sefer araba sollamaya çıktı kaldı tam karşımda.Mashatten kapısının önünde. herife kaya kaya gidiyorum kaldırımla arasında bir araba anca ya girer ya girmez. Gene el freni gaz kontra *** püsür o aradan silme geçtim. Dedim lastiğe gerek yok ben iskandinav olmuşum zaten amk ama bokun ucu dona dokunda geri kaçtı. Oradan yardıra yardıra 20 dakikada sanayiye girdim. Hararet yükseldi normal olarak. Soğutup lastikçiye gidiim dedim. ipekyolunun oraya tırmanamadım ya la. Bunlar sabah 7 de oluo tabe. Sanayide benden başka araba yok. Yürüyerek e gittim. 1 saat takıldım hava biraz yumuşadı arabalar geçer oldu yolar yumuşadı. Son bi gayretle Doğan Mermer e girdim. El ayak boşaldı valla. Dedim bi daa kar lastiksiz trafiğe çıkanın .... 10 yıl yaşlandım lan
Moruk sen takmamışmıydın Kasım'da lastikleri yada onlar eskiydi yeni takımamı geçtin anlamadım.
Fren konusunda lastik farkını ortaya koyuyor hacı oradan buradan tırmanmaktan ziyade. Zank diye duruyorum :D
Maltepe-Başıbüyükten Ataşehire geldim ana halterler açıktı. Şuan baya bastırdı burası akşama umarım bu kadar olmaz olursa muhtemelen dağın başında olan evime gidemem.
hakotech
12-12-2013, 07:41
floryadada guzel tutmus,yıgenımın uyanmasını beklıorum..kardan adam yapıp kafasına torpıl koyacaz :D
Moruk sen takmamışmıydın Kasım'da lastikleri yada onlar eskiydi yeni takımamı geçtin anlamadım.
Fren konusunda lastik farkını ortaya koyuyor hacı oradan buradan tırmanmaktan ziyade. Zank diye duruyorum :D
ne güzel nimetmiş valla bende sabah paldır küldür cıktım garajın cıkısından ki ckaya kaya cıkardım hep. kazık ani fren denemesi yaptım boş yolda valla banamısın demiyor ani de bile :D
SS havaci GSI gece 2-3 e kurdum tirt... uykusuzlugumu sana fatura ediyorum Tc kimlik :D
Ataşehir tem bağlantı yoluda bu şekilde(Sağ taraf)
http://u1312.hizliresim.com/1j/d/vfl43.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
dursun81
12-12-2013, 07:50
Arkadaş adamın altında 4*4 araç var adam aracı 4*2 de kullanıyor ufacık rampayı çıkamayıp millletin anasını ağlatıyor.(bu arada araç sorento)
ne güzel nimetmiş valla bende sabah paldır küldür cıktım garajın cıkısından ki ckaya kaya cıkardım hep. kazık ani fren denemesi yaptım boş yolda valla banamısın demiyor ani de bile :D
Sitedeki tüm arabalar mahsur :D imren dowloaded oldular :hehe: duruyorum geri geliyorum tekrar çıkıyorum ibneliğine :D
Arkadaş adamın altında 4*4 araç var adam aracı 4*2 de kullanıyor ufacık rampayı çıkamayıp millletin anasını ağlatıyor.(bu arada araç sorento)
Müteahhit'dir kesin :D
kelalper
12-12-2013, 07:55
fırsat bulupta takamamıştım. Salı gittim çok yoğundu takmadılar normalde ptesiye verioruz ama gel yarın takalım dedi doğan amca. Bitik conti 3 lerle gene iyi vardım oraya kadar. :D Mart sonu nisan başı 0 lastiklere geçiorum.
Mecidiyekoyde lapa lapa yagiyordu 5 dakka once.. e5 avrupa-anadolu gecisi acik.. anadolu - avrupa her zamanki gibi uskudar sapagindan kilit.. ek serit vermisler ama kimse kullanmayinca bembeyaz olmus kukalari topluyolardi.. ve bugun iki yakada da dunden fazla kar var.. 4 levent ara yollar hardcore :D bundan sonrada yagmayacak heralde bir sure dimi ?
Octavia RS
12-12-2013, 08:08
Uskudarda 5 dk oncesine kadar cok iyi yagiyodu yerler bile hafiften tutmaya baslamisti durdu simdi. bi kere saglam yagmadi ya ayar oldum
Seyrantepe bildiğin ağrı dağı sanki mına kaldırım kenarı yada araba üstü falan değil bildiğin yolun ortasında bile 2 karış kar var
ALLAH'im sen oyle bir kar nasip etki gecen senenin karini aratmasin... (benim USA de oldugum icin goremedigim)
tuner faruk
12-12-2013, 08:55
Sefaköyde yarım saattir güzel yağıyor malzeme almaya çıktım bişey yok tam Armoniparkın önüne geldim bi anda yağmaya başladı hala devam ediyor bu şekilde 2 ssat yağsın başka bişey istemiyorum :D
mecidiyekoyde lapa lapa yagiyordu 5 dakka once.. E5 avrupa-anadolu gecisi acik.. Anadolu - avrupa her zamanki gibi uskudar sapagindan kilit.. Ek serit vermisler ama kimse kullanmayinca bembeyaz olmus kukalari topluyolardi.. Ve bugun iki yakada da dunden fazla kar var.. 4 levent ara yollar hardcore :d bundan sonrada yagmayacak heralde bir sure dimi ?
agzini hayra ac ya :d
hayal kırıklığı oldu benim için
peaaah
Ahmet Saraçoğlu
12-12-2013, 09:05
Beylikdüzü sahil tarafı yağıyor.
Bahçeşehirde yollarda gram kar yoktu maskoya bir geldim uludağ yarım saattirde durmadan yağıyor
S.Özeren
12-12-2013, 09:11
çanakkale'e gittim, geldim
kumburgazdan sonra kar yoktu :D dönerkende büyükçekmecede başladı yılllardır trakya üzerinden gelir di bu kar bu sefer nerden geldi
BthnKrkt
12-12-2013, 09:12
Bu nasıl iş arkadaş kurtköyde güneş açtı. Hani sabah hayat felç olabilirdi. Bende kimya iptal olacak diye seviniyordum.. Hala bu tarafa gelme saati varmı yoksa kar defteri kapandımı?
Bu nasıl iş arkadaş kurtköyde güneş açtı. Hani sabah hayat felç olabilirdi. Bende kimya iptal olacak diye seviniyordum.. Hala bu tarafa gelme saati varmı yoksa kar defteri kapandımı?
Okandamısın sen ? Geçen karın ilk yağdıgı gün geçtin yanımızdan sanki :)
Umranıyede hıc bırsy yok :/ peehhh
BthnKrkt
12-12-2013, 09:52
Okandamısın sen ? Geçen karın ilk yağdıgı gün geçtin yanımızdan sanki :)
Evet okandayım. İlk yağdığı derken gece ise sol şeritte duran 2 passat vardı sanırım sizdiniz :) İyikide çıkmışım o gece orman güzeldi :D
Evet okandayım. İlk yağdığı derken gece ise sol şeritte duran 2 passat vardı sanırım sizdiniz :) İyikide çıkmışım o gece orman güzeldi :D
Aynen durup fotograf cekiliyorduk iki cc okadar kar cherokee var 5.9 onla gelmedim diye kafamı taşlara vurdum sen yandan geçtikten sonra :)
saat 11:00
istanbul maltepe zümrütevler tık yok :(
su an bakırköy de hava guneslı :D
çanakkale'e gittim, geldim
kumburgazdan sonra kar yoktu :D dönerkende büyükçekmecede başladı yılllardır trakya üzerinden gelir di bu kar bu sefer nerden geldi
astrayla gıttın ve geldın bu karda o arabayı dısarı cıkardın oylemı :D :D :hahaha:
BthnKrkt
12-12-2013, 10:16
Aynen durup fotograf cekiliyorduk iki cc okadar kar cherokee var 5.9 onla gelmedim diye kafamı taşlara vurdum sen yandan geçtikten sonra :)
Sen 5.9 la gel kara gerek yok ballıca-göçbeyli ralli etaplarının olduğu bölgede orman yollarında gazlarız :D
Sen 5.9 la gel kara gerek yok ballıca-göçbeyli ralli etaplarının olduğu bölgede orman yollarında gazlarız :D
Pazar ballıcadan barajın oralara indim çıtırdan da yolları pek bilmediğim için birde arabada yeni olduğundan çok tanımadığımdan fazla zorlamadım. Kuzenimde full yapılı olan var vinç falanda var benimki standart sadece 4 mevsim off road lastiğim var çok dişli değil oda güvenemedim pek bilen biriyle gelirim ancak yada saplanırsak kurtulabileceğimiz :) En kısa zamanda haberleselimde ona göre geliym cherokee ile ***** 5.9 yakmıyor içiyor :D
Pazar ballıcadan barajın oralara indim çıtırdan da yolları pek bilmediğim için birde arabada yeni olduğundan çok tanımadığımdan fazla zorlamadım. Kuzenimde full yapılı olan var vinç falanda var benimki standart sadece 4 mevsim off road lastiğim var çok dişli değil oda güvenemedim pek bilen biriyle gelirim ancak yada saplanırsak kurtulabileceğimiz :) En kısa zamanda haberleselimde ona göre geliym cherokee ile ***** 5.9 yakmıyor içiyor :D
Kanka alsaydın ya 4X4 Amarok bide kar lastiğiyle keyfine keyif demezsin :)
Kanka alsaydın ya 4X4 Amarok bide kar lastiğiyle keyfine keyif demezsin :)
Kanka amarok çıkabildiği yere kadar çıksın el frenini çeksin ben çekerim onu :D 5.9 çok ayrı bir makine :D
Hazırda ikiside :D
http://img.tapatalk.com/d/13/12/10/dyjutuje.jpg
bu hava durumu doğru mu?
İSTANBUL İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü (http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ISTANBUL)
BthnKrkt
12-12-2013, 10:45
Bugun-yarın istediğin zaman gel tempolu bi 15-20 km geçer döneriz okula :D PAzar gunu ralli var. Cuamrteside antremanalrı ben hafta sonu onları izlerim. Bu arada benimde lastikler bitik ama nefes aldırmazsan heryere çıkıyo pajero :)
Bugun-yarın istediğin zaman gel tempolu bi 15-20 km geçer döneriz okula :D PAzar gunu ralli var. Cuamrteside antremanalrı ben hafta sonu onları izlerim. Bu arada benimde lastikler bitik ama nefes aldırmazsan heryere çıkıyo pajero :)
En kısa zamanda haber veriyorum ozaman ite kaka çıkarız artık :D
Kanka amarok çıkabildiği yere kadar çıksın el frenini çeksin ben çekerim onu :D 5.9 çok ayrı bir makine :D
Hazırda ikiside :D
http://img.tapatalk.com/d/13/12/10/dyjutuje.jpg
Biliyorum kanka bi ara bizde babamla heveslendik off road işine 4.6 hse almıştık LPG taktık o haliyle bile felaket yakıyodu arazide hele 4x4 e aldığın zaman yedek depo mutlaka olması lazım arkada oda benzin olucak yine patlıcaksın :D
Biliyorum kanka bi ara bizde babamla heveslendik off road işine 4.6 hse almıştık LPG taktık o haliyle bile felaket yakıyodu arazide hele 4x4 e aldığın zaman yedek depo mutlaka olması lazım arkada oda benzin olucak yine patlıcaksın :D
Beraber gidelim kanka musait olursan :)
Beraber gidelim kanka musait olursan :)
Ne zaman gidiceksin sen belli mi program?
son durum ne şimdi bursaya gidicem süpürgelik rampasından korkuyorum oralardan gelen geçen var mı_?
Ne zaman gidiceksin sen belli mi program?
Farketmez kanka bugun gidebiliriz istersen :)
Farketmez kanka bugun gidebiliriz istersen :)
Kanka çarşamba günü okul cumaya kadar tatil dediler bütün gün yattım takıldım orda burda,bugün okulu aradım cuma okul var dediler bi dünya çizimim var bugün mümkün değil ben gelemem akşam üstü bi girişirim geceye kadar çizim :)
Ama sen gidersen yinede söyle bana kanka gelebilirim belki.
konuyu dagıtmayalım beyler
S.Özeren
12-12-2013, 11:45
astrayla gıttın ve geldın bu karda o arabayı dısarı cıkardın oylemı :D :D :hahaha:
ahahah yok kanka otobüsle gittim araba alıp geldim :D
Kar yurdumuzu terk ettı eheehehe :)
Absinthé
12-12-2013, 14:38
aksama yagar insallah:D
olm senın maşallah dediğin 3 gün yaşıyor , inşallah dedin hiç yağmaz artık :D
orhan_guney
12-12-2013, 14:43
istanbulun karı bu kadar işte geçti gitti.
olm senın maşallah dediğin 3 gün yaşıyor , inşallah dedin hiç yağmaz artık :D
MASALLAH yagar umarim :D, ya kar falan terketmedi inanmak istemiyorum sacma sapan konusmayin!!
SekoLive
12-12-2013, 14:46
Siverek'te eşekler buz tuttu / 1 - Foto Haber Galeri (http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/76630/2/1/siverekte-esekler-buz-tuttu)
orhan_guney
12-12-2013, 14:49
çok kötü ya :( morelim bozul nereden gösterdin.
Siverek'te eşekler buz tuttu / 1 - Foto Haber Galeri (http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/76630/2/1/siverekte-esekler-buz-tuttu)
yavuz364
12-12-2013, 14:53
yazık ya çok kötüymüş. ama ölmemiş galiba . salak haberciler herzamanki gibi önemli bilgileri vermemişler..
çok kötü ya :( morelim bozul nereden gösterdin.
SekoLive
12-12-2013, 15:23
eşşek şansı bu olsa gerek. urfada ben böyle kar oldugunu daha önce görmemiştim . eşşekler yaşıyormuş. ilk gördüğümde defalarca baktım fotoşopmu diye bildiğin buz tutmuş hayvanlar :(
eşşek şansı bu olsa gerek. urfada ben böyle kar oldugunu daha önce görmemiştim . eşşekler yaşıyormuş. ilk gördüğümde defalarca baktım fotoşopmu diye bildiğin buz tutmuş hayvanlar :(
ya sesli guldum sadist degilim yazik hayvanada ilk lafi komik, donmus essek. tobe tobe... umarim kar gelir gene istanbula, doyamadik hic
İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek?-HABERTÜRK (http://www.haberturk.com/yasam/haber/902669-kar-yagisi-ne-kadar-surecek)
pazara kadar surcekmis oley :D
bizim GSI kacti konudan.. yaktin lan bizi :D
KGüneyli
12-12-2013, 15:36
suan bayrampasa temiz.
Düngece başakşehir güzel doldurmustu 1 saatte.
https://pbs.twimg.com/media/BbQbUGNIcAAYlBC.jpg
Redfish16V
12-12-2013, 15:42
bizim GSI kacti konudan.. yaktin lan bizi :D
amma kara doyamadın be abi :D p.m attım gecenin bi yarısı ayıpsın :( :D
By_HaNNibaLL
12-12-2013, 15:44
Kardeşim seni de cok bunaltiyoruz ama ne durumda olaylar varmi gelişme BURSA ne ayak :D istanbulda devam ediyomuş galiba kar yağişi
bursa lezzetli çipetpet değil mi yoksa :D
Redfish16V
12-12-2013, 15:45
İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek?-HABERTÜRK (http://www.haberturk.com/yasam/haber/902669-kar-yagisi-ne-kadar-surecek)
pazara kadar surcekmis oley :D
yazmayım diyorum duramıyorum :D öyle bi ihtimal yok cuma gecesine açılır en kötü :)
orhan_guney
12-12-2013, 15:48
şu kar yağsın diye dua edenlere şaşıyorum.
Redfish16V
12-12-2013, 15:48
Kardeşim seni de cok bunaltiyoruz ama ne durumda olaylar varmi gelişme BURSA ne ayak :D istanbulda devam ediyomuş galiba kar yağişi
bursa lezzetli çipetpet değil mi yoksa :D
Bursa yakında biter okeye dolanır :D hatta şu an bitmiş bence :D önümüzdeki 10 gün soğuk kuru çiçetpet görürsünüz D:
By_HaNNibaLL
12-12-2013, 15:52
Bursa yakında biter okeye dolanır :D hatta şu an bitmiş bence :D önümüzdeki 10 gün soğuk kuru çiçetpet görürsünüz D:
Kuru soğuk dedin mi kanim donuyo yağiş bitti yani eyvah ki ne eyvahh
Shadow_Dancer
12-12-2013, 15:59
şu kar yağsın diye dua edenlere şaşıyorum.
Valla al benden de o kadar kardeşim, millet sagda solda iki yanlayacak diye yaşanan o kadar rezaleti görmezden gelinmesi çok ilginç.. Evsizler, heryerde her işte rötar, bi sürü kaza, sokaktaki hayvanlar... Nesi güzel ben anlamadım..
Birbirimizi kandirmayalim :D "Avrupa yakasının batısı 10cm," beylikduzune yagmadi be :D saati kurdum, 2 de kalktim, 3 te kalktim tik yoktu :D bu aksam var mi nedir :D
orhan_guney
12-12-2013, 16:10
Allaha şükür olsun evimiz işim gücümüz var, olmayanlar ne yapsın hayvanlar ne yapsın trafık rezaleti ne yapsın,.
Valla al benden de o kadar kardeşim, millet sagda solda iki yanlayacak diye yaşanan o kadar rezaleti görmezden gelinmesi çok ilginç.. Evsizler, heryerde her işte rötar, bi sürü kaza, sokaktaki hayvanlar... Nesi güzel ben anlamadım..
Allaha şükür olsun evimiz işim gücümüz var, olmayanlar ne yapsın hayvanlar ne yapsın trafık rezaleti ne yapsın,.
Vallahi dua etmiyorum, hayvanlari da eksik etmiyorum bazi noktalara yemek birakiyorum, cikip egleniyorum bakiyorum yemeklerde yenmis : )
Sokaktaki insanlara Allah yardim etsin vallahi, bizim oralarda hic gormedim ama onlarda bir yerlere siginmaya calisiyordur muhtemelen :(
Etiler şuanda lapa lapa başladı
sinan999
12-12-2013, 16:45
Seyrantepede yine lapa lapa yağmaya başladi
Birbirimizi kandirmayalim :D "Avrupa yakasının batısı 10cm," beylikduzune yagmadi be :D saati kurdum, 2 de kalktim, 3 te kalktim tik yoktu :D bu aksam var mi nedir :D
Aynı durum bende var,gece 3 kez kalktım ama Atasehır tırt :( :confused:
Redfish16V
12-12-2013, 16:51
sistemin biraz geç girceğini söyledim ve 10cm olabilir dedim,olacak demedim :D 997tt (ismini bilmiyorum k.bakmasın) ona cevap yazdığımda da dedim sınır bölge tam kestiremem diye :D Ataşehir ise sabaha karşı alır demiştim.ne oldu bilmiyorum.ara ara geçişler olmuştur mutlaka.Akşamı soruyorsan ara ara geçişler gözüküyor ama bilemem ne kadar yağış bırakır.çünkü sınava çalışıcam diye bugün hiiç bakmadım modellere :)
SOMEONESPECIAL
12-12-2013, 16:56
sistemin biraz geç girceğini söyledim ve 10cm olabilir dedim,olacak demedim :D 997tt (ismini bilmiyorum k.bakmasın) ona cevap yazdığımda da dedim sınır bölge tam kestiremem diye :D Ataşehir ise sabaha karşı alır demiştim.ne oldu bilmiyorum.ara ara geçişler olmuştur mutlaka.Akşamı soruyorsan ara ara geçişler gözüküyor ama bilemem ne kadar yağış bırakır.çünkü sınava çalışıcam diye bugün hiiç bakmadım modellere :)
Beylikdüzü hareket var mı bi baksana sana zahmet modele ? :)
Redfish16V
12-12-2013, 17:06
Beylikdüzü hareket var mı bi baksana sana zahmet modele ? :)
Ara ara kar geçişleri olabilir abi :) atıyorum biraz fazla yağar kesilir,sonra 1 part daha gelir az atıştırır bunun gibi.zaten sistem bitti gibi bişey cuma akşamından sonra kuru soğuk olabilir artık.
Tahmınlerını takıp edıyorum ;)
Adım Murat...
Bu aksa Atasehır'e kar varmı yada ortalama saat kac gıbı?