Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava Durumu (999 Sayfa olduğundan kapanmıştır)
ugurcan52
06-01-2015, 14:15
http://instagram.com/p/xgt9jDC6tK/
akfıratta 1 saat önce cektim , istanbul parkta hiçbişey yok ama
buraların koç lisesine mesafesi çok mu?
VolcanoS
06-01-2015, 14:23
Gsi club aksam gece yarisi istanbul nasil olur anadolu yakasi
koc lisesine sabancıya olsa olsa 10 15 dk mesafesi var kurtkoy giseden sonra. tahmin edebiliyorm nasıl oldugnu 5 senem geçti okanda cennettir simdi oraları :D
ugurcan52
06-01-2015, 14:24
buraların koç lisesine mesafesi çok mu?
max 15 dk surer
İstanbullular keşke yanılıyor olsam ama öyle çok bir kar beklemeyin yollar kapanacak araçlar kayacak eğleneceğiz gezeceğiz gibi birşey yok olmayacak beklentiniz bu yöde olmasın evlerin çatıları dolar çimlerin üzeri dolar geçer gider sert bir yağış beklenmiyor ALARMler yanlış :/
Matchless
06-01-2015, 14:30
konuya kaynak yapayım az tekirdağlı olanlar tekirdağda kar varmııı başka illerde tekirdağa neden yağmıyooo :D
crazydog
06-01-2015, 14:34
İstanbullular keşke yanılıyor olsam ama öyle çok bir kar beklemeyin yollar kapanacak araçlar kayacak eğleneceğiz gezeceğiz gibi birşey yok olmayacak beklentiniz bu yöde olmasın evlerin çatıları dolar çimlerin üzeri dolar geçer gider sert bir yağış beklenmiyor ALARMler yanlış :/
eminmisin hacı bak bura levent :D
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10897091_10153069427746385_4629772565676850400_n.j pg?oh=bd965f6baa0ef8e3cd84ddfc3c5eaec9&oe=55305D7E
http://instagram.com/p/xgt9jDC6tK/
akfıratta 1 saat önce cektim , istanbul parkta hiçbişey yok ama
Ne güzel olmuş oralar öyle :) Bu arada pazar günü e5'te tuzla civarında saat 2-3 gibi denk geldim senin araca uğur abi.yanından geçtim durduracaktım ama yanımda annem babam vardı :)
kaynak varmı neye göre söylüyorsun bunu yazda bizde beklentiye girmeyelim?
sen sus nan şom ağazlı..:)
S.Özeren
06-01-2015, 14:42
yeni açıklama aşırı kar yağışı sebebiyle değil don ve soğuk için uyarı yapmışlar :D
ugurcan52
06-01-2015, 14:43
Ne güzel olmuş oralar öyle :) Bu arada pazar günü e5'te tuzla civarında saat 2-3 gibi denk geldim senin araca uğur abi.yanından geçtim durduracaktım ama yanımda annem babam vardı :)
yakın yerlerdeyiz kardeşim bır bulusma yaparız :)
yakın yerlerdeyiz kardeşim bır bulusma yaparız :)
Bu bölgede baya bi techturkey üyesi var :) En kısa zamanda bir buluşma yapmak lazım abi :)
Bakırköyde sabahtan beri yağıyordu.Ama şimdi durdu :p
yarın sabaha doğru ve gün boyu yağacak yağışı izlersiniz, istanbulun çoğunda 5 cm civarı örtü oluşacaktır.
keyif alacak bi potansiyel yok bu karda
yalandan yağıyor
gerçi her böyle yazışımda abartıyor ama 20 dk içinde yokoluyor yağan bütün kar..
havada kayboluyor dediklerinden...
Yiğit G.
06-01-2015, 15:02
keyif alacak bi potansiyel yok bu karda
yalandan yağıyor
hala kar diyor adam ya , doymadın mı hala kara a ? boy boy fotograflar videolar paylasıyon bide... hayret bişiiiii
hala kar diyor adam ya , doymadın mı hala kara a ? boy boy fotograflar videolar paylasıyon bide... hayret bişiiiii
seviyorum ben, doymam kolay kolay :D
Yiğit G.
06-01-2015, 15:06
13-14-15 ocak için tahmin varmı ?
Akfirat iyi iyi :)
Tuzla'dan geldim buraya yol uzeri hicbir yerde karyok tepeoren dahil
http://i.hizliresim.com/7Vq1ol.jpg
ümraniye başladı çıtırdan tipi şeklinde :D
BurakCengizhanoğlu
06-01-2015, 15:12
ya başlayıp başlayıp bitiyo işte ara ara
Ataşehir gayet güzel yağıyor 15 dakikadır
Sabah gözümü açar açmaz don paça pencereye koştum,dışarıyı görünce yaşadığım hayal kırıklığını ömrüm boyunca unutamam,bitirdin bizi gsi :D
Konu arasında "avrupa yakası çok birşey beklemesin" postunuda gördükten sonra bugün,ne iş yapma şevkim kaldı ne başka bişey,psikolojimi bozdu ulan bu konu benim :D
Hondafatih
06-01-2015, 15:24
levent bölgesi baya yağıyor yarım saatten fazla oldu yollar hatrı sayılır ara sokaklar bembeyaz şeklide.
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=270138
free-hifi
06-01-2015, 15:27
abi burda çok başıboş yağıo bi cacık olmaz :D
kardeşim yağış devam ediyor ama istasyondan bakıyorum komşuların çatısına konuyor eriyor :D
orhan_guney
06-01-2015, 15:29
Kanka yağıyor ama boşa sabah dan beri yağdığı gibi eriyor :) bir cacık olmaz bundan.
Ataşehir gayet güzel yağıyor 15 dakikadır
Redfish16V
06-01-2015, 15:30
İlerisi için tahminim cuma akşamı... TheAce'nin dedikleri aynen geçerlidir.
Aksam akfirata gelirim ben eve 45km ama yagis simdi dahi dursa burda hepimize yetecek yol ve kar var :D
erayakar
06-01-2015, 15:50
kar yağmadan hayaller suyamı düştü.nerde şu kar b.düzünde yok.beklemeye devamm
Cimmeria
06-01-2015, 15:54
http://havadelisi.com/ şöyle bir site varmış, takip edilebilir
Redfish16V
06-01-2015, 16:00
http://havadelisi.com/ şöyle bir site varmış, takip edilebilir
Türkiyede en iyi tahmin yapanlar arasında ilk 5'e girer :) Ayrıca bir çok forumda üyeliği mevcut,havadelisi ozan diye nicki vardır.Ancak kendisi tekirdağ-çorlu tarafını daha iyi yorumlar.. Mgm'ye gittiğimde 5dk ile kendisi ile tanışmayı kaçırmıştım :)
son bi toparlama yaparsak şu an için istanbul için ne düsünüyorsun gsi club
Cimmeria
06-01-2015, 16:08
Türkiyede en iyi tahmin yapanlar arasında ilk 5'e girer :) Ayrıca bir çok forumda üyeliği mevcut,havadelisi ozan diye nicki vardır.Ancak kendisi tekirdağ-çorlu tarafını daha iyi yorumlar.. Mgm'ye gittiğimde 5dk ile kendisi ile tanışmayı kaçırmıştım :)
doğrudur, benim pek anladığım konular değil googledan buldum burayı ama bayağı kırmışlar kafayı bu olaylarla :)
şu an maltepede ciddi bir yağış var ama sıcaklık kurtarmıyor :) bu geceden sonra yarın bayağı bir şov var demektir...
http://i1106.photobucket.com/albums/h377/yan5335/Mobile%20Uploads/20150106_172233_zpsnf3tjjdx.jpg (http://s1106.photobucket.com/user/yan5335/media/Mobile%20Uploads/20150106_172233_zpsnf3tjjdx.jpg.html)
Ümraniye tepeustunde ıkea suan
Ahmet Saraçoğlu
06-01-2015, 16:30
Gsi , beylikdüzü ve çevresini teğet mi geçti , bidaha gelme ihtimali var mı?veriler nasıl görünüyor şuan için?
akşam kurtköy akfırat taraflına gidelim bari, o taraftan geçenler durum nedir yazarlarsa sevinirim :)
S.Özeren
06-01-2015, 16:37
bu gece ve yarın daha etkili olcak ancak konudada denildiği gibi anadolu yakası ağırlıklı
ümraniye çoşkuyu vereye başladı sonunda :D
by_hayali
06-01-2015, 16:41
şuan ümraniye tem tarafı bembeyaz sıkıntılı gibi :)
Smt_Krblt
06-01-2015, 16:43
ıslak zeminlerde dikkatli olun, kar tutmasa bile yağmurdan ıslanmış asfalt gibi kaymıyor dikkatli sürüşler herkese
oralarda olucaktım direk kampüse zıplardım he :)
Belediyecilik sıfır bildiğin gibi Serdar abi.
Şehir merkezinde kış lastiği olanlar bile bi tık zorlanıyor..
Kampusun karsısında oturuyorum ben. Kampuste de buralar da sıkıntı..
Hele şu akşam ayazı bi vursun iptal buralar :D
Bu arada karı kışı bırak gel abi bebek sevelim azıcık..
taşdelende çekmeköyde birşey yoktu 15 dakka once , şuan felç :D
Hiç böyle bir hava görmemiştim.
Dün akşam Beşiktaş tertemizdi dışarda oturuyorduk mecidiyeköyde lapa lapa yağıyordu.
Bugün yine Bakırköy lapa lapa yağarken Halkalı tertemizdi, semt semt hava değişiyor.
Yılbaşı günü için de müthiş kar yağışı olacak demişlerdi, bugun de onun gibi yalan oldu.
Umraniye altunizade arasini temde beyaz ortu uzerinde gectim simdi
şahin rölantide bekliyor şuan :D
hddsheriff
06-01-2015, 17:00
Bahçeşehir tertemiz kar mar yok
Ümraniye çarşı bizim sokak suan
http://i1106.photobucket.com/albums/h377/yan5335/Mobile%20Uploads/20150106_175410_zpszh73nfz7.jpg (http://s1106.photobucket.com/user/yan5335/media/Mobile%20Uploads/20150106_175410_zpszh73nfz7.jpg.html)
Yeditepeliler gözünüz aydın yarın tatil olmuş okul
Başka zaman olsa yapmazlar final zamanı ya millete ızdırap olsun o yüzden yapıyorlar. Bu son dönemimdi resmen okula sövüyorum.
BthnKrkt
06-01-2015, 17:04
Kurtköy beceriksizler kalacak kıvama geldi az önce güzel yagıyodu.
Beklenen yagıs bu degıl kı?
Yerde 2cm kar ancak var...
Saat 5 gıbı sabıhadaydım yogun yagıs vardı ancak yerlerde hıcbır sey yoktu.
Bu sıstemde hayal kırıklıgı yasattı :(
Başka zaman olsa yapmazlar final zamanı ya millete ızdırap olsun o yüzden yapıyorlar. Bu son dönemimdi resmen okula sövüyorum.
Aynen öyle yarin son finalim vardi bosuna ugrastiriyolar. Bu arada yarim saat önce kayışdağindaydim baya yagıyordu eve geldim kartal sahilde dogru duzgun yagmur bile yagmur yağmiyor :)
GSİ club ne diyorsun perşembe günü istanbul için? çarşmba günü gibi olur mu acaba ?
Aynen öyle yarin son finalim vardi bosuna ugrastiriyolar. Bu arada yarim saat önce kayışdağindaydim baya yagıyordu eve geldim kartal sahilde dogru duzgun yagmur bile yagmur yağmiyor :)
Perşembe için tatil olursa benim için süper olur 2 sınav için İzmirden İstanbula yol çekmemiş olurum.
akşam kurtköy akfırat taraflına gidelim bari, o taraftan geçenler durum nedir yazarlarsa sevinirim :)
Tam o güzergahtan eve geliyorum. Saat 16.45 de tutmaya başlamıştı forumla yolu.
17 de Kurtkoy girişinde hiç bir şey yokken Emsey Hastanesi'nin oralarda ana cadde 17.00-18.00 Arasında birden tuttu yağış yoğun tipi ince ince
Bayrampaşa temiz sıkıntısız :D damla düşmüyor şu an
onursumer
06-01-2015, 17:33
şimdi eve geldim bakırkoy-yeşilkoy hariç heryerde kar var burda kupkuru yollar falan bi yağsa efsane olur :D
dursun81
06-01-2015, 17:42
Halkalı atakentte çok güzel yağıyor.yerlere yapışmaya başladı
şimdi eve geldim bakırkoy-yeşilkoy hariç heryerde kar var burda kupkuru yollar falan bi yağsa efsane olur :D
bahçeşehir beylikdüzünüde kat o kar olmayan yerlere Onur :D
Redfish16V
06-01-2015, 17:49
İstanbul için güncel notum : Aslında şu ana kadar merakla beklediğim o -16lık çekirdek bu akşam giriş yapıyor avrupanın ucundan anadolu ya geçiyor.Evet bu sefer ben ab nin rotasının değişeceğini sanıp hızlı davrandım.Böylece olması gereken sistem 6-7 saat ertelenmiş gibi oldu.Avrupa yakasında ; Beylikdüzüne inatla kar yağacak diyorum,beşiktaş 1-2 cm örtü olabilir.Anadolu yakasında her karış kar alacaktır.Ancak güney kesime kıyı olan yerler tam yağışı yakalayamayabilir.Zonguldak'a uyarı veriyorum 80cm zorlayan örtü olabilir.Rüzgar şiddeti ve yağış şiddeti git gide artacak.İnşallah tahmin ettiğim o çekirdek o yağışı bırakırda şu istanbulun sancısı diner.Sıcaklık düştüğü an her şey güzel olacak.yarın sıkı giyinin nemle birlikte soğuk acı vuracak.Perşembe ise -20lik çekirdek kıyıları öpecek(kuzey).. yarın gece 3 gibi -20 sınırı avrupa yakasının kuzeyinden başlayıp iç bölgere yayılacak.. iç bölgeler -25leri zorlayacak.Mümkün olduğu sürece gece dışarı çıkmayın.ve 9 ocak akşam saatlerinden sonra efsane şehri terkedecek
Ahmet Saraçoğlu
06-01-2015, 17:50
kavga konusu gibi sayfa kaç gündür , iş güç bırakıldı takipte herkes :D
İstanbul için güncel notum : Aslında şu ana kadar merakla beklediğim o -16lık çekirdek bu akşam giriş yapıyor avrupanın ucundan anadolu ya geçiyor.Evet bu sefer ben ab nin rotasının değişeceğini sanıp hızlı davrandım.Böylece olması gereken sistem 6-7 saat ertelenmiş gibi oldu.Avrupa yakasında ; Beylikdüzüne inatla kar yağacak diyorum,beşiktaş 1-2 cm örtü olabilir.Anadolu yakasında her karış kar alacaktır.Ancak güney kesime kıyı olan yerler tam yağışı yakalayamayabilir.Zonguldak'a uyarı veriyorum 80cm zorlayan örtü olabilir.Rüzgar şiddeti ve yağış şiddeti git gide artacak.İnşallah tahmin ettiğim o çekirdek o yağışı bırakırda şu istanbulun sancısı diner.Sıcaklık düştüğü an her şey güzel olacak.yarın sıkı giyinin nemle birlikte soğuk acı vuracak.Perşembe ise -20lik çekirdek kıyıları öpecek(kuzey).. yarın gece 3 gibi -20 sınırı avrupa yakasının kuzeyinden başlayıp iç bölgere yayılacak.. iç bölgeler -25leri zorlayacak.Mümkün olduğu sürece gece dışarı çıkmayın.ve 9 ocak akşam saatlerinden sonra efsane şehri terkedecek
emir bence efsane olmadi be sistem gelmeden once 2004 2012 toplami kadar kar olacak cm olcecez diye seviniyorduk , kiyilarda kar namina birsey yok olan yerlerde belli her zaman yagan yerler 2004 2012 tirnagi olamadi bence
Redfish16V
06-01-2015, 17:56
emir bence efsane olmadi be sistem gelmeden once 2004 2012 toplami kadar kar olacak cm olcecez diye seviniyorduk , kiyilarda kar namina birsey yok olan yerlerde belli her zaman yagan yerler 2004 2012 tirnagi olamadi bence
Kim ne derse desin soğuk efsane.2012 2004te bile bu değerde 500 850 değerleri olmamış.Ve ben o karadenizle akdenizdeki ab'ye güveniyorum.Eminim tatmin edecek.Yalnız iistanbulda bölgeler arası fark yaratabilir.Çünkü istanbula gelen yağış deniz etkisi,bir siklon yağışı değil.
sence anadolu yakası devam edermı yagmaya
Redfish16V
06-01-2015, 18:00
En başından anadolu şanslı diyorum zaten.bu arada mgmde kocaeli sakarya zonguldağa uyarı vermiş :)
Kim ne derse desin soğuk efsane.2012 2004te bile bu değerde 500 850 değerleri olmamış.Ve ben o karadenizle akdenizdeki ab'ye güveniyorum.Eminim tatmin edecek.Yalnız iistanbulda bölgeler arası fark yaratabilir.Çünkü istanbula gelen yağış deniz etkisi,bir siklon yağışı değil.
soguga birsey demiyorum yagis olmadikta sonra onemi kalmiyor icin 2012 kar yagamayan daricada yollar kapanmisti simdi yagmur var :)
En başından anadolu şanslı diyorum zaten.bu arada mgmde kocaeli sakarya zonguldağa uyarı vermiş :)
suan durdu ama gzl yagdı 2 saat ...ıns yarın cok daha guzel olur
Faruk_Vtec
06-01-2015, 18:09
bu akşamda Beylıkduzu / Bahçeşehır tarafına kar yağmazsa, GSI CLUB arkadaşımızın suresız banlanmasını ıstıyorum. :D :D
Redfish16V
06-01-2015, 18:14
bu akşamda Beylıkduzu / Bahçeşehır tarafına kar yağmazsa, GSI CLUB arkadaşımızın suresız banlanmasını ıstıyorum. :D :D
Canınız sağolsun :) Uzun vadeli tahminimlerimi cuma akşam açıklayacağım.12-13 iç kesimler için kar ihtimalleri var.İStanbul ise bir ara güneşli günlerden faydanabilir.Bundan daha soğuk gelme olasılığı şu an %20.Şu an iç kesimler için muazzam gelişmeler var,istanbul içinse sadece anadolu yakası için..
Faruk_Vtec
06-01-2015, 18:17
Canınız sağolsun :) Uzun vadeli tahminimlerimi cuma akşam açıklayacağım.12-13 iç kesimler için kar ihtimalleri var.İStanbul ise bir ara güneşli günlerden faydanabilir.Bundan daha soğuk gelme olasılığı şu an %20.Şu an iç kesimler için muazzam gelişmeler var,istanbul içinse sadece anadolu yakası için..
makara yapıyoruz bee kardeşım :D sayende yılın ılk haftasında bu konu hıt oldu :D ben tahmınlerıne guvenıorm akşam gelecek kar, hemde beklenenden fazla olcak.. ;)
şuan ümraniye tekrar basladı boyle sabaha kadar devam etse yeterlı
Yani yarın okullar tatil olur mu :D
Redfish16V
06-01-2015, 18:20
makara yapıyoruz bee kardeşım :D sayende yılın ılk haftasında bu konu hıt oldu :D ben tahmınlerıne guvenıorm akşam gelecek kar, hemde beklenenden fazla olcak.. ;)
hehe :) valla bende yeni mesajlardan sonra diğer konuları görmeyip direk buraya dalıyorum :D
şuan ümraniye tekrar basladı boyle sabaha kadar devam etse yeterlı
Rüzgar hızını bu yüzden istiyorum zaten,deniz etkisi karlarda yani deklerde 850hpa belli bir derece aralığında olmalı eğer oynarsa bütünleşme dağılıyor ve parti parti geliyor.Böyle olunca zevk alınmıyor.BEnim ilk tahminim deklerin bıçak gibi girmesiydi ama ilk girdiklerinde kırıldılar.Ama şimdi rüzgar kuvveti ve gece soğukluğu bence bu bütünü bozmayacaktır ki radarda düzelme var
erayakar
06-01-2015, 18:21
beylikdüzünde kar başladı kum gibi yağıyor..
Redfish16V
Yani yarın okullar tatil olur mu :D
Bence kesinlikle olmalı,sadece kar değil,soğuk ve buzlanma etkeni var
Engin G.
Kücükcekmece an itibariyle kar baya yogun
Ali Burak Şık
06-01-2015, 18:22
Buralarda anca tuttu yerler :D
dursun81
06-01-2015, 18:32
Hakalı baya baya kar tutmaya başladı böyle devam ederse olacak bu iş.subişin keyfini çıkarmaya az kaldı
ali_utku
06-01-2015, 18:36
Okmeydaninda bayagi bastirdi.Ara sokaklarda ince bi tabaka var suan
ali_utku
06-01-2015, 18:37
Bu arada Koşuyolu yada o civardan kimse varmı ? Oralarda durum nasıl ?
Zekeriyakoy kopuyor. Baya tuttu.
Hondafatih
06-01-2015, 18:43
Eyüp civari gok gurultulu simsekli yogyn kar yağışı var :)
Black_Eagle
06-01-2015, 18:45
leventte şu anda gökgürültülü kar yağışı var heryer bembeyaz
Ahmet Saraçoğlu
06-01-2015, 18:56
beylikdüzü başlası , yağarsa iyi tutar
Ahmet Saraçoğlu
06-01-2015, 18:57
beylikdüzü başladı , yağarsa iyi tutar
Okullar yarin da tatil edildi.
onursumer
06-01-2015, 19:01
Bakirkoydede yagiyor boyle giderse sabaha guzel olur
Gsi kardeşimizin zonguldak tahmini tutmuş bulunuyor kar yağışı şiddetini arttırarak devam ediyor.Darısı İstanbul'un başına:)
Redfish16V
06-01-2015, 19:05
-İstanbulda kıyı kesimler 0,-2 derecede gidip gelebilir,dondan dolayı okullar tatil olabilir,Gökgürültülü kar yağışı ihtimali %70
Daha önceden yazıp tutan bir tahminim daha.. Kitleye değil,tahmine oynuyorum.
Yarin icin -2 dedi,er valla helal olsun :D
istanbul park tarafı nasıldır akşam keşif yapmaya değermi :)
Ne garip bir bu Darıca nasıl bir yerde yaşıyorum anlamadım ki.Her yerde kar fırtınası çıkmış bizim burda resmen güneş açacak.
yahu 1 saattir yağıyor ama 1-2 cm kar var yerde nedense tutmuyor kar sebebi nedir ki
Shadow_Dancer
06-01-2015, 19:16
Halkalı ATakent ateş ediyo maşallah.
istanbul park tarafı nasıldır akşam keşif yapmaya değermi :)
Saat 17.00 civarı ince tabaka vardı su an daha artmış olabilir kurtkoydeyim burada tam tutmadı burası tam tutsa park yıkılır herhalde
Saat 17.00 civarı ince tabaka vardı su an daha artmış olabilir kurtkoydeyim burada tam tutmadı burası tam tutsa park yıkılır herhalde
tutarsa bılgilendirirsen sevinirm :)
yahu 1 saattir yağıyor ama 1-2 cm kar var yerde nedense tutmuyor kar sebebi nedir ki
Yağan replica kar.
Gerçek kar gümrüğe takıldı :D
emir anadolu yakası bulgurlu üsküdar tarafları gece yağış alacak mı?
tutarsa bılgilendirirsen sevinirm :)
Tamamdır Kurtkoy tutarsa tam anlamıyla haber ederim. Park garanti olur o zaman :)
Jön Türk
06-01-2015, 19:24
Dün gece Burdur'a da fena yağmış.Bugün yağış pek yoktu ama yerler karlıydı.Akşam Antalya'ya da 3 5 kar tanesi düştü :D
Burdur
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10888782_10152933395714463_166029102781225088_n.jp g?oh=68acb76f0a8121a84d14a3c0ec761d6b&oe=553E2393&__gda__=1430349738_9d60795be2217a5ca561740cd0384e2 8
BthnKrkt
06-01-2015, 19:29
Okullar yarin da tatil edildi.
haber linki varmı?
haber linki varmı?
Fatih Portakaldan duydum ben toplantıda karar çıkmış
OrcunInce
06-01-2015, 19:33
Daha önceden yazıp tutan bir tahminim daha.. Kitleye değil,tahmine oynuyorum.
Tahmin adı üstünde, ihtimal yani. Birçok tahminin de tuttu, çekmeköy esaret altında :)
İTÜ'de tatil etti sınavları.;)
onursumer
06-01-2015, 19:35
Tv de haberlerde gordum kurtkoyde bi subaru karin tadini cikarirken bunu hayatini riske atiyor diye yayinladilar
Bizden birimi :)
Tv de haberlerde gordum kurtkoyde bi subaru karin tadini cikarirken bunu hayatini riske atiyor diye yayinladilar
Bizden birimi :)
Sevim koş KaTiL geldi :hehe:
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27906953.asp
ondertopcu
06-01-2015, 19:44
Cennette yerlerde hafiften kar tuttu gazlayan subaru bizden mi :D:D
BthnKrkt
06-01-2015, 19:45
Seten tanımanız lazım :D videoyu ceken EKEray abi :D
haber linki varmı?
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27906953.asp
edit: alıntı yapmayı unutmuşum.
yokmu biyerlerde eğlence? :) olimpiyat filan nasıl giden varmı?
B.düzü çıtırdan inceince :)
4 levent felç harika kar var : ) sahile zor indim . sahilde resmen güneşli :D:D:D
Nisantasi duruldu, nerde action var akalim :D
Kurtkoy fenaymis beyler kalkin gidiyoruz :))
Istihbarat dogrumudur :D, Ne taraftan gitcen sen, Yeni s350 4-matic i alsammi diyorumda Micheli n Pilot Sport All Season Plus lastikle guven olurmu gommiyim bi yere peder cizer valla :D
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10156033_10154741434660417_909391850879220178_n.jp g?oh=b4d1e3bff57110218b82c4666e465e3a&oe=552E8A44&__gda__=1430175790_fb9a12d21ec2e33b05063bac118209f 8
GuneyOnur
06-01-2015, 20:39
Okan Kadıköy MYO olarak Tuzla/Akfırattan tatil haberi bekliyoruz.Bekir Okan golf aracıyla yanlıyor galiba kampüste ? Ringleride iptal etmişler.Finalleri olanlara allah yardım etsin ne diyelim.Çoğu üniversite tatil.Ona buna tatil veren Okan Üniversitemiz bu kar kışta tatil vermedi.Çok İLGİNÇ...
dursun81
06-01-2015, 20:43
Ulan kaç gündür kar yağsın arabayla çıkayım diye bekliyorum.benim kıza kardan adam yapalım derken belim kitlendi.inşallah açılırda çıkabilirim
hddsheriff
06-01-2015, 20:43
Bahçeşehir'de yağan kar yere değince buza dönüşüyor
Barkin sacmalama 4 mevsim lastikle O arabayla kimildayamazsin :) simdi yoldayim ben istanbul parkin oralar da iyiymis oralara dogru yollaniyoruz
Ben artık kar falan yağacağını düşünmüyorum daha doğrusu yerleri tutacağını.
üsküdarda gün içerisinde ara ara devamlı yağdı ancak tutumuyor yalnış alarm beyler dağılın :)
baska baharlara kaldı bizim kar işi
All season plus :) normal 4 mevsim degil, Birde 4matic araba
Engin G.
06-01-2015, 20:59
Bakirkoy ara sokaklar full kar oldu hatli minibusle yanliyo arkadas :D
onursumer
06-01-2015, 21:01
aynen bakırkoy uzun bir aradan sonra kar gordu :D 1-2 saat daha yağsın ben çıkıcam bi turlarım çok zaman oldu :D
Barkin sacmalama 4 mevsim lastikle O arabayla kimildayamazsin :) simdi yoldayim ben istanbul parkin oralar da iyiymis oralara dogru yollaniyoruz
haber ver gelmeye degermi kurtkoye
kurtköy ciddi iyi oran fotograflar geliyor bana bi arkadasım orda oturuyor formula sitesinde yagıs devam ediyor
ya ümraniyedede yağıyor ama nıye tutmuyor bu kar :S
sokaklar işlet bu saaatten sonra boyle devam ederse tutar
eminmisin hacı bak bura levent :D
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10897091_10153069427746385_4629772565676850400_n.j pg?oh=bd965f6baa0ef8e3cd84ddfc3c5eaec9&oe=55305D7E
Yaa rahat ol abi :)
kaynak varmı neye göre söylüyorsun bunu yazda bizde beklentiye girmeyelim?
Yok müdür ne anlarım ben sallıyorum :)
sen sus nan şom ağazlı..:)
Bana diyene bak amk ahahaha :)
http://i1106.photobucket.com/albums/h377/yan5335/Mobile%20Uploads/IMG-20150106-WA0078_zpsfqtxtjne.jpg (http://s1106.photobucket.com/user/yan5335/media/Mobile%20Uploads/IMG-20150106-WA0078_zpsfqtxtjne.jpg.html)
Formula pistin orası 15 dk önce arkadası attı rvinden
http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Michelin&tireModel=Pilot+Sport+A/S+Plus+ZP&partnum=44YR8PSASZP
Bundanvar arabada...255/45/19 4 ceker... guven olurmu bilemedim, All season ama kar tanesi isareti var ustunde
Onurkk06
06-01-2015, 21:14
yeşilköye iyi yağıyor ama tutmaz çünkü yerler cok ıslak
Halkali soyak süper oldu rwd zannediyo araba artik kendini :)
Samandıra soğanlık ve yukarısı fena
dursun81
06-01-2015, 21:23
Halkali soyak süper oldu rwd zannediyo araba artik kendini :)
Halkalıda amma tech üyesi varmış bir ara bi toplantı yapmak lazım.
o değilde yeşilköyde kar var
Bir tık daha şiddetini arttırıp gecede dona çekerse yarın keyifli olur :)
http://i1106.photobucket.com/albums/h377/yan5335/Mobile%20Uploads/20150106_223126_zpskffqpbgi.jpg (http://s1106.photobucket.com/user/yan5335/media/Mobile%20Uploads/20150106_223126_zpskffqpbgi.jpg.html)
Ümraniye devam valla
Artik yerler de tutmaya basladi kozyataginda. Oldurucu vurus sabaha karsi ve oglene kadarki surecte olacak hedef 10 cm :)
EserBodrum
06-01-2015, 21:39
Halkalı atakentte yağıyor ancak yerde tutmadı arabaların üstünde var biraz
ceyhun737
06-01-2015, 21:42
Yenibosna da tutmaya basladi
Emir abi tahminine sağlık , gökgürültüsü var ve kar yağıyor. Yerde tuttu ayrıca :) yer darıca bayramoğlu
ümranıye coşkuyu verıyor böyle yağmaya devam ederse 20-30 cm banko :)
kurtkoy de kar yagarken simsek caktıgını gok gurlediğini gördüm 3 4 kere :)))
tuner faruk
06-01-2015, 21:49
Cennette guzel yagiyor yollar tutmaya basladi Yesilkoye dogru ni gidip geldim yollar tutmaya baslamis sabaha kadar boyle yagarsa cok tatli olur :D
ahmet3425
06-01-2015, 21:51
Kartal-soganlik sokaklar kar tutmus vaziyette kenan evren kislasi bembeyaz :) ama ana hartaller suan temiz sabaha kadar yagarsa ana hartel falan dinlemez...
haber ver gelmeye degermi kurtkoye
Ya yollar kar tutuyor sonra yağış yavaşlayınca sulu kar oluyor yollar. Ben rc aracı çıkardım aracımda kis lastiği olmayınca onla baya yanladım o Sırada e30 belirdi yardırdı :))
Maltepe / esenkent tarafı ne durumda oralarda olan varmı?
kurtkoy de kar yagarken simsek caktıgını gok gurlediğini gördüm 3 4 kere :)))
Aynen biraz önce dışardadım gök gürledi bir kaç kez gsi arkadaş olabileceğinden bahsetmişti daha önceki yazılarından
Kopruden Anadolu tarafina enfes kar var akfirat viaport f1 e cikan yollar otoparkinin oralar gayet tatmin edici cok basarili kar var donduk biraz geldim simdi Bayramoğlu donere ordanda geri eve donus :)
Istanbul park tarafina gelen ozeldwn tel atsin yoldayim :)
darkmann
06-01-2015, 22:01
F1 pistinin ordayiz buralar felaket 2-3 kere simsek cakti tirsmadik degil :)
Gebzede şuan çok yoğun bir yağış var arkadaşlar tamam. :)
yenıbosna guneslı tarafı bayagı tuttu sımdı dısardan geldım esp denemelerı yaptım bırazcık :D
Redfish16V
06-01-2015, 22:12
Bir kez daha istanbul'u kara boğdum :P :D ankaranın enerjisi bitti,bekle anam bekle :(
Istanbul park pistin o taraflar fena yollar dolu tipi şimşek herşey var
Güneşlide baya tuttu çıksam mı çıkmasam mı kararsızım :)
onursumer
06-01-2015, 22:17
bakırkoy-yeşilkoy dışarı çıkılcak kıvamda değil gecenin ilerleyen saatlerinde umutluyum :D
OzanCELENK
06-01-2015, 22:19
Halkalı soyak araları keyifli :) avrupa 3 etrafı keyf vermedi :)
çengelköy de yarım cm kar vardı o da eridi gitti
Redfish16V
06-01-2015, 22:22
Yarın akşama çoşar diye düşünenler bugün çıkın anı yaşayın.yarın bu kadar etkili değil..
Suleyman
06-01-2015, 22:25
Kış lastiğim olsaydı da az keyif yapsaydım ak
gsi club
ileri tarihlerde sağlam bi yağış gözüküyor mu acaba eski zamanlarda oldugu gibi 15 20 cm falan
Yarın akşama çoşar diye düşünenler bugün çıkın anı yaşayın.yarın bu kadar etkili değil..
Perşembe istanbul yarınki kadar olur mu?
özledik yahu.
bu sefer çok inandırmıstım kendimi ama hayal kırıklıgı oldu bu yağış
aybarsdnr
06-01-2015, 22:30
Atasehirde yollar hafif tutmustu eglenceliydi palladiumun oralar, erenkoy e bir geldim pis soguktan baska bir sey yok
Redfish16V
06-01-2015, 22:32
gsi club
ileri tarihlerde sağlam bi yağış gözüküyor mu acaba eski zamanlarda oldugu gibi 15 20 cm falan
Cuma akşamı yazıcam.. Şimdi ufak bilgi vereyim.3-4 gün sonra Atmosfer phase değiştirecek.Ya en soğuk pattern'e geçeceğiz ya da ay sonları sistem moduna gireceğiz.Cuma akşamına kadar ince eleyip sık dokuyup net bişey çıkarmaya çalışacağım.
Perşembe istanbul yarınki kadar olur mu?
Kuzey kesimler şanslı,güneyler ara ara ama etkisiz.daha önceki sayfalarda yorumlarım mevcut
Formuladan bildiriyorum çokk gzl burası [
http://s1106.photobucket.com/user/yan5335/media/Mobile%20Uploads/20150106_233100_zps4r7wkeef.jpg
http://i1106.photobucket.com/albums/h377/yan5335/Mobile%20Uploads/20150106_233100_zps4r7wkeef.jpg
Formuladan bildiriyorum çokk gzl burası
http://s1106.photobucket.com/user/yan5335/media/Mobile%20Uploads/20150106_233100_zps4r7wkeef.jpg.html
http://i1106.photobucket.com/albums/h377/yan5335/Mobile%20Uploads/20150106_233100_zps4r7wkeef.jpg[/IMG][/URL]
http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Michelin&tireModel=Pilot+Sport+A/S+Plus+ZP&partnum=44YR8PSASZP Bu lastiklerle gelsem kurtarirmi s350 4matic?
bro kar tecrubelerimde V desen hep vasat kaliyordu , bence hic tadin kacmasin ;)
Atasehırın en yuksek taraflarından olan Soyakda 2-3cm karda cocukları eglendırdım. Beklentının 4 de 1'i yagdı,napalım :(
En azından kar zevkı yaptırdım,sabah kalmaz zaten...
Insallah 3.sıstem sevındırır,kucukler eglendı sıra buyuklere gelsın artık...
Geldim f1 yolu kopuyo.... kim var buralarda el edin fume civic:)
onursumer
06-01-2015, 22:44
o ağırlıkta araba bu linkteki lastiklerle yürümez bence barkın :)
Asil kar yarin sabah ve oglen arasi
2 3 arası bende gidicem f1 e kar havası almak lazım :D
VolcanoS
06-01-2015, 22:56
Formuladayiz harika burasi :)
2 saattir formuladayiz efsane kar var
Lastiklerim Michelin pilot exactlo pe2
Lastik linktekinin v Hız endekslisi
215/45/17 91W Michelin Pilot Exalto PE2, letn (http://www.superkola.cz/produkt/10559-215-45-17-91w-michelin-pilot-exalto-pe2-letni)
Kar tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim bu lastik 206 gti la is yapar mi Kurtköy forumla arası
onursumer
06-01-2015, 23:03
exalto direk yaz lastiği :D ben 1 sene kullandım 1 kere kara yakalandım jilet gibi kayıyordu :D benim ebat kucuktu 185/55/15
Bende 195 50 15 var ıslakta kısın dahi çok iyi de karda denemedim neyse risk almayalım. Burda fena kar var millet coştukça ben yerimde zor dürüyorum. Nöbetçi lastikçi bulsam lastik Alcak durumdayım :)))
2 saattir formuladayiz efsane kar var
bitirmeyelim lütfen :D :D
Su an kar yumusak oldugu icin 4 mevsim 4x4 aracla sorun olmaz
Rahatlikla gidilebilir
Lakin buzlanma ile birlikta aman denemeyin
Sertlesmis buz tutmus kar ve ozellikle buz tutmus duz yol icin genelde 4x4 kis lastikli arac icin bile cok zor sarttir
birazdan goodyear F1 test edebilirim, sonuclara yazicam :)
Redfish16V
06-01-2015, 23:23
Asil kar yarin sabah ve oglen arasi
rüzgar hızını artırırsa süre daralır,yoksa öğlen 3 gibi etkisi azalır sistemin.Bence yarının şampiyonu bursanın kuzey kesimlerii ve zonguldak olacak
Istanbul park gobektwkilee bi el kaldirin kimler burdakiler:)
Formula göbek çok gzl orası şampiyonlar ligi gibi herkes orda
Smt_Krblt
06-01-2015, 23:31
istanbulparkta durum nedir maltepeden çıkıp gelicem :)
rüzgar hızını artırırsa süre daralır,yoksa öğlen 3 gibi etkisi azalır sistemin.Bence yarının şampiyonu bursanın kuzey kesimlerii ve zonguldak olacak
O -16 bi sekil.yapacak en kotu kuvvetli buzlanma. Herkes fikkay etsin beyler bunun sakasi yok
Istanbulpark civarında olanlar fotoğraf atabilir mi buraya meraktan öleceğiz :) bende çıkıp gelebilirim belki
Redfish16V
06-01-2015, 23:43
O -16 bi sekil.yapacak en kotu kuvvetli buzlanma. Herkes fikkay etsin beyler bunun sakasi yok
yalnız halen gülme geliyor bana :D ,-16 sınırları o kadar değişik ki avrupaya vermiş yeşiköyü atlamış anadoluya serpmiş D: bence kuru soğuğu avrupa yakası yiyecek.. yağış ise gece çıktısına göre 0.3 mm artmış.. yarın çok şey gebe öğlen 3'e kadar her şey olabilir.Aynen dediğin gibi soğuk şakaya alınabilecek kadar değil.. Ankarada perşembeye dikkat etsin gündüz -10 gece -22 lerde
Istanbulpark civarında olanlar fotoğraf atabilir mi buraya meraktan öleceğiz :) bende çıkıp gelebilirim belki
valla 2 saat once ordaydım nefes almadan nohtu kıvamında yagıyodu
Redfish16V
06-01-2015, 23:51
Yarın anadolu yakasının bazı yerleri daha doğrusu rakım 0'a yakın olan yeler karla karışık yağmur,yağmur alabilir.Bu esnada bulut oluşumları görsel olarak ilk defa göreceğiz açılarda olabilir.Yarın her 2 yakada birbirine özel durumlar yaşayacaklar.
bAyrampaşada durum ne olur ?
Be 5 te işten çıkarken kurtköyde şiddetli yağış vardı. Eğer o hızla devam etttiyse tam kıvamındadır.
Redfish16V
06-01-2015, 23:55
Ve yatmadan önce son not :Bursanın kuzeyine uyarı gelebilir.Gökgürültülü kar oranı %30 o bölge için.Balıkesir ve bursanın kuzeyi arasındaki bölge kopabilir.Çanakkale sınırınada kadar kar taneleri gelebilir.ve sistem 3 saat daha uzayabilir..
Suan istanbul park akfirata doğru çıkışhttp://i1106.photobucket.com/albums/h377/yan5335/Mobile%20Uploads/20150107_004958_zpsht3g4snt.jpg (http://s1106.photobucket.com/user/yan5335/media/Mobile%20Uploads/20150107_004958_zpsht3g4snt.jpg.html)
Harikaymiş oralar :) yazlık lastik var ama gelsem mi bilemiyorum :)
yazlık lastik çok yorar ben f1 otoparkına girerken bitane passat cıkıyodu yaz lastikli 15-20 dk icerde donduk ettik :D sigara ictik geri cıktık o passat hala 2 km bile olmayan yolda yokus denmeyecek son kısmı cıkmaya calısıyodu
Yav kureme geldi batirdi ortaligi gitti zaten
yazlık lastik çok yorar ben f1 otoparkına girerken bitane passat cıkıyodu yaz lastikli 15-20 dk icerde donduk ettik :D sigara ictik geri cıktık o passat hala 2 km bile olmayan yolda yokus denmeyecek son kısmı cıkmaya calısıyodu
Bi tane de 7 vardi oda yaz lastikliydi cikamiyordu
Harikaymiş oralar :) yazlık lastik var ama gelsem mi bilemiyorum :)
Yaz lastigiyle gelmek cok riskli bile bile lades olur ama yagis azaldi zaten
Kimler var f1 de? Ciktik geliyoruz bizde tam konum neresi
Ortalık o kadar kötüyse o zaman bile bile ladese gerek yok.Kış lastiklerine geçeceğim ama karlar eriyecek keyfi çıkmayacak :)
F1 de ***** gobekle otopark kalabalikti. Simdi nasildir bilmiyorum .
Ortalık o kadar kötüyse o zaman bile bile ladese gerek yok.Kış lastiklerine geçeceğim ama karlar eriyecek keyfi çıkmayacak :)
Yagar gene ya kis uzun
VolcanoS
07-01-2015, 00:33
bitirmeyelim lütfen :D :D
Biz degilde kar kureme geldi mahvetti enson :)
Bi tane de 7 vardi oda yaz lastikliydi cikamiyordu
En sonunda çıktı ordan 7
cabriolet
07-01-2015, 00:40
Bahcesehir koptu gidiyo :)
Suan bi kaç kişi var kalabilik dağıldı birde çoğu yeri kar küreme bitirdi...bi tek istanbulparkin yanından akfirata giderken o yol biraz iyiydi
[QUOTE=cabriolet;7718612]Bahcesehir koptu gidiyo :)[/QUO
Bahçeşehir vtec açtı
All seasonlarla gelmekle gelmemek arasindayim, Yekta sen ne taraftan gelcen
ben varken cayır cayır bir x6 tozunu attı oranın ama gel gelelim yanladıgı hızla cıkıs kapısına gitmye calısrken kapıyı tutturamadı soldan cıtırdan caktı basamagı falan cıktı galıba cok bişi yoktu ama asırı fantazık haretti allah korududa bariyere dokundu sadece
BurakCengizhanoğlu
07-01-2015, 00:45
All seasonlarla gelmekle gelmemek arasindayim, Yekta sen ne taraftan gelcen
Bence gitme .Zaten don yaptı yerler buz Allah korusun
Yarin net pilot alpin a4 takilacak luks canavara :D
cabriolet
07-01-2015, 00:48
En dandik kar lastigi bile is goruyo gerci ben bridgestone taktirdim dun sumbule canavar gibi oldu valla bu gece hakkini verdi :)
Ahmet Saraçoğlu
07-01-2015, 00:54
beylikdüzü kapadı.6 gibi b.düzünün biraz sahil tarafından çıkıp önce migrosun oraya , ordanda bahçeşehire çıkma planım var ama büyük ihtimal beetle yürümez.Taksiyle gidicez gibi.
cabriolet
07-01-2015, 01:00
Boyle yagmaya devam ederse bence niyetlenmeyin bile bahcesehire kar lastiksiz arabayla gelmeye simdi bile buzdu yollar gerci ana caddeleri tuzluyo belediye ama sokaklar pert olur :)
Ahmet Saraçoğlu
07-01-2015, 01:02
göletin oraya bırakıp tiguanla sabiha gökçene gidicez ama ondada kar lastiği yok sanırım.Ama her şekil taksiyle gitmek en temizi bahçeşehire.
Silvia17
07-01-2015, 01:02
Bile bile lades yapmayın riske atmayın kendinizi :)
20 lira için değmez Ahmet bin taksiye gel kafan rahat olsun
Faruk_Vtec
07-01-2015, 01:08
hadı beko çıkalım.. :D
200 km yol yaptık kanki yeter be :D ayrıca cok soguk hemde deli gibi tuzlama aracları geciyor :D
cabriolet
07-01-2015, 01:25
hadı beko çıkalım.. :D
situ ile akarsın sen şimdi kanka :D
200 km yol yaptık kanki yeter be :D ayrıca cok soguk hemde deli gibi tuzlama aracları geciyor :D
lan el freni o kadar yukarda tutuyo ki artık bayrak direği gibi dikiliyo en son pazartürkün otoparkında dönerken gülmekten karnımız ağrıdı :D
devil_berk22
07-01-2015, 01:33
istanbulda deli gibi kar yagar sogunu bız tekırdagda cekerız vay arkadas ya
Silvia17
07-01-2015, 01:35
Ben soguk diye aracımı garaja çektim sizde karda yanlayalım derdindesiniz :D Koyun abi kahvelerinizi dısarıyı seyredin heyecan aramayın bosuna
situ ile akarsın sen şimdi kanka :D
lan el freni o kadar yukarda tutuyo ki artık bayrak direği gibi dikiliyo en son pazartürkün otoparkında dönerken gülmekten karnımız ağrıdı :D
bendede aynısı var benimde kalkık duruyo iyice :D
senin kapanmayan benim yarım kapanan esp ile heyecanın babası viaportın en arkasındaki boş otoparkda yaptık girmemizle 4 araç daha geldi :hahaha: bekaretini aldık resmen iz bile olmayan ayak iyi degmemiş karın :D
ataturk havaalani cok fena tipi var guncel olsun gececilere selam
Ahmet Saraçoğlu
07-01-2015, 04:28
Bizim uçuşlar mantar olacak gibi.şimdi haberde izledim thy bazı iç ve dış hat seferlerini iptal etmiş.
istanbul parktan daha yeni geldim kimse kalmamıştı ben çıkarken iyi oldu ya gazımı attım baya :D
sabah yazlık lastiklerle otoparktan çıkabilirsem eve gitmek kolay, olmadı bagajda kalın plastik cırtlar var lastiklere takıp bi deneyelim bakalım :)
Simdi geldim bende ist parktan iyiydi baya keyifliydi
Az once avrupada iyi yagiyodu ana yollarda skkinti yok ama bakirkoy atakoy ara yollar hafiften tutmus ve buzlanmis
Aykut106
07-01-2015, 06:10
istanbul parktan daha yeni geldim kimse kalmamıştı ben çıkarken iyi oldu ya gazımı attım baya :D
Plakan biyerden tanisik geldiydi ugur un da arkadasisin herlde.forumdanmis demek:)
Şu haritaya göre bugün kar mar yok istanbulda..
Doğru mudur?
http://wms.dmi.gov.tr/rmap.aspx
Ozan Özer
07-01-2015, 07:50
Şekerpınar'da kar devam ediyor.
valla oldugum yer sanayi sitesi dogal olarak yolları acmamıslar her santim buz millet dalmassa birinin fabrikasına iyidir onun haricinde -3 gosteriyodu araba biraz soguk olcak sanki bugun :)
free-hifi
07-01-2015, 08:03
Maltepe de güneş çıktı :)
Kartal Yakacık altında oturuyorum sabah kapı kolları cam motorum donmuştu.
Ozan Özer
07-01-2015, 08:17
Kar isteyen Şekerpınar'a gelsin :)
an itibariyle sıkı bir kar yağışı mevcut.. Çelik Motor'dan bildiriyorum
Sabah bulut yoktu İstanbul'un üzerinde..
Şimdi gelmeye başladı bulutlar soldan soldan
http://wms.dmi.gov.tr/rmap.aspx
Karadeniz üzerinden gelmesi bekleniyor bugün. Ama yağış dünkü gibi bölge bölge aralıklı. Sabit yağış beklenmiyor yarına kadar.
Gebze YKB Bancilik Ussundeyim burda cok fena bir kar yagisi var bakalim aksama bahcesehire geri donebilecek miyim :)
erayakar
07-01-2015, 09:05
beylikdüzü kopuyor şuan kar tipi şeklinde
aynen beyllikdüzünü diyeceektim yagıyor yine kalın kalın. sanayi sitesi icindeyim yollarda buz üstüne bide yagıyor simdi
burak_2885
07-01-2015, 09:19
Mecidiyeköy'de ciddi bir fırtına çıktı :D
Bahçelievler tutmuş, buzlanma gibi gözüküyor pencereden
Aşırı rüzgar var Bomonti'de uçuyor. Yağarsa sıçtığımızın resmidir :D
Aşırı rüzgar var Bomonti'de uçuyor. Yağarsa sıçtığımızın resmidir :D
Koray kar durumu ne bomontide, sinava gelicem iptal edecekleri gibi bir durum var mi bira fabrikasının orada ? :)