Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?
Antalyalogy
19-06-2012, 16:37
özgür, dost tavsiyesi dinleyip intercooler siparisimi verdim bugun bi kac gune gelicek insallah :D
montaj aşamaları için yardıma ihtiyacım olucak ama, destegini esirgemezsin umarım, daha powerflex montajı var :D seninki noldu yaw ne alemde?
Tamam Intercooler geliyorsa proje başlamış demektir.Montaj işi basit hel bir gelsin.
Tolga Ağabey in turbosunu da almanı tavsiye ederim bütçen müsait se..Veya rezerve et :D:D Sonra alırsın..
Benim powerflex gelmedi satıcı paramı geri ödedi.Şimdliik askıda o iş..
-Interooler
-Turbo
-Cut-out
-Borular
-Methanol kit
-re-map
Bunları yavaş yavaş yapabilirsin.Turbo en sona kalabilir .O setupa göre bir yazılım isteriz stelio dan.
Güzellği şu bire kere para verdikten sonra setup değişiklğinde ücretsiz güncelliyor yazılımı.
Antalyalogy
19-06-2012, 16:38
Bence turbo buyuynce illaki limitor ileri alinacak,7500 dolu dolu ceviriyo,top speed 250 gibi olucagini dusunuyorum,uzun disli koydum ama volanti taşlattigim icin biraz geriye dusucek,ne olucagi muallak denemek lazim :)
İsmail senin projen ne aşamada ?
yn_lemans
19-06-2012, 16:44
İsmail senin projen ne aşamada ?
montaj aşamasını bekliyor :) turbo için flanş yaptırıcam buyuk ıhtımal bu haftasonu veya haftabaşı başlarım gibi gözüküyo maddi durumlara göre :)
yn_lemans
19-06-2012, 16:48
özgür abi msj larını sıl pm atamıyorum :D
. Tamam Intercooler geliyorsa proje başlamış demektir.Montaj işi basit hel bir gelsin.
Tolga Ağabey in turbosunu da almanı tavsiye ederim bütçen müsait se..Veya rezerve et Sonra alırsın..
Benim powerflex gelmedi satıcı paramı geri ödedi.Şimdliik askıda o iş..
-Interooler -Turbo -Cut-out -Borular -Methanol kit -re-map
Bunları yavaş yavaş yapabilirsin.Turbo en sona kalabilir .O setupa göre bir yazılım isteriz stelio dan. Güzellği şu bire kere para verdikten sonra setup değişiklğinde ücretsiz güncelliyor yazılımı.
Tolga abi turbo nekadara patlar bize, bi pm atabilirmisin Tolga abi?
Dusunmuyo diilim zaten ;)
Su setup degistikce remap ucretsiz olayi supermis :D intercooler bi takilsin ilk is remap ve cutout zaten ;)
Benimde anahtar kabi gelmedi daha nasil geri isticez paypaldan paramizi, bulamadim ben yaw :s ebaydende baktimda gelmedi melmedi diye sadece saticiyla iletisime gecme bolumu var, yok gelmedi onaylamiyorum fln gibi bisey bulamadim.. :s
yn_lemans
19-06-2012, 22:52
Tolga abiye vermedim daha ,ofiste Turbo bende mışıl mışıl uyuyo :)))
Tolga abiye vermedim daha ,ofiste Turbo bende mışıl mışıl uyuyo :)))
Sen caktirmadan kargola bana kardesim, aaaaa kaybolmuuuus :D
yn_lemans
19-06-2012, 23:54
Bana guvenen kimsenin dusuncelerini yaniltmadim,kendi turbomu yollarim o kutuda durur :) tolga abiyle gorusurum haber veririm
Bana guvenen kimsenin dusuncelerini yaniltmadim,kendi turbomu yollarim o kutuda durur :) tolga abiyle gorusurum haber veririm
Way arkadas amma ciddiye aldin olayi :) geyik yapioz surda :) ok bi konusup haber verirsen sevinirim..
tigervts
20-06-2012, 08:26
İsmail Video yu daha atamadın mı :) Aslan sesi duymak istiyorum
TolgaErtem
20-06-2012, 10:30
:) duyduummm
:) duyduummm
a-haaaaa yakalandık :D :D
yn_lemans
20-06-2012, 12:35
İsmail Video yu daha atamadın mı :) Aslan sesi duymak istiyorum
birazdan koyucam abi , jigledeyken çekmiştim sonra sesi azalıyoda rüzgar vardı pek net değil aslında :)
Öncelikle Herkese Merhabalar Forumu devamlı takip ediyordum yakin zamanda bende size aracımda yaptıgım uygulamaları paylaşıcam...
Haftaya Seat Leon İntercolorumuz geliyor ve turbomuz büyütülüyor şu anda aracımda :
Yazılım + max flow raid intake kit + Sprintbooster + FORGE BLOW of + Cut-out + Komple 70'lik Düz Boru (Free Flow )
yn_lemans
20-06-2012, 12:51
Öncelikle Herkese Merhabalar Forumu devamlı takip ediyordum yakin zamanda bende size aracımda yaptıgım uygulamaları paylaşıcam...
Haftaya Seat Leon İntercolorumuz geliyor ve turbomuz büyütülüyor şu anda aracımda :
Yazılım + max flow raid intake kit + Sprintbooster + FORGE BLOW of + Cut-out + Komple 70'lik Düz Boru (Free Flow )
merhaba,hayırlı ugurlu olsun uygulamarınız , leon mu ıbıza mı ıntercooler, ayrıca turbo olarak ne kullanıcaksınız ?
merhaba hayırlı olsun....
aracınız siyahmı? bide intercooler kaça geliyo bende sipariş verdimde dün, geliyo yarın yada sonraki gün.. :D
merhaba,hayırlı ugurlu olsun uygulamarınız , leon mu ıbıza mı ıntercooler, ayrıca turbo olarak ne kullanıcaksınız ?
Merhaba Leon İntercooler uygulayacagız Turbo işine gelince elimizde bir adet rc turbosuvar çıkma onun kananlları büyütüp kullanmayı düşünüoruz...
Mess Kardeşim pm'den msj attım sana Tşk'ler...
yn_lemans
20-06-2012, 13:49
Merhaba Leon İntercooler uygulayacagız Turbo işine gelince elimizde bir adet rc turbosuvar çıkma onun kananlları büyütüp kullanmayı düşünüoruz...
Mess Kardeşim pm'den msj attım sana Tşk'ler...
peki leon intercooler kaç litre ? ve gırıs cıkısları aynı taraftan mı ? sağ ve soldan cıkıyosa fazla donucegı ıcın - daha gec dolabılır turbo ?
peki leon intercooler kaç litre ? ve gırıs cıkısları aynı taraftan mı ? sağ ve soldan cıkıyosa fazla donucegı ıcın - daha gec dolabılır turbo ?
Yok İkiside Aynı çıkışlı Fazla Bir dolaşma saglamıyor sadece eksine göre 90 lik bir boru ekleniyor Bildigim kadarıyla 8.63 Litre olması lazm
Antalyalogy
21-06-2012, 08:46
Disklerden cevap geldi ;
Antalyalogy´isimli üyeden Alıntı
otosupermarket´isimli üyeden Alıntı
Merhaba,
Maalesef diskin hiç girişi olmadı daha önce.
Ön balatanın listesi 244,52 TL ancak bu da şu anda stoklarda mevcut değil.
Bir tek arka balata mevcut şu anda:
PEUGEOT 207 RC Spor Fren Balatası Arka - EBC Red Stuff | EBC FREN BALATASI (SPOR TİP) | OtoSuperMarket.com (http://www.otosupermarket.com/PEUGEO...,PR-63642.html)
Buradaki fiyattan kredi kartı tek çekim veya havale için %10 indiriminiz mevcut. Eğer diski ve ön balatayı, ön ödemeli sipariş ile getirtmek isterseniz, diskin fiyatını öğrenebiliriz İngiltere'den
saygılar
Selamlar ,
Dediğiniz şekilde Ön Disk ve balatanın fiyatını öğrenirsek iyi olur..
Teşekkürler..
Ön Diskin listesi 450 TL, ön balata da 244 TL.. Bu fiyatlardan da %10 indiriminiz mevcut tek çekim veya havale için.. Ödemeyi yapmanız durumunda bir sonraki ithalat programına konulabilir bu ürünler. Tahminen 6-8 hafta içerisinde de buraya gelir.
Arkadaşlar % 10 indirimle ön fren diski +ön ve arka balatalar 844 oluyor.
Deniz in dediği gibi RC lere belki gerekli olmayabilir ama bildiğim kadarı ile GT lerin fren sistemi daha zayıf. GT sahipleri düşünebilir bence..
slowmotion
21-06-2012, 09:46
Disklerden cevap geldi ;
Antalyalogy´isimli üyeden Alıntı
otosupermarket´isimli üyeden Alıntı
Merhaba,
Maalesef diskin hiç girişi olmadı daha önce.
Ön balatanın listesi 244,52 TL ancak bu da şu anda stoklarda mevcut değil.
Bir tek arka balata mevcut şu anda:
PEUGEOT 207 RC Spor Fren Balatası Arka - EBC Red Stuff | EBC FREN BALATASI (SPOR TİP) | OtoSuperMarket.com (http://www.otosupermarket.com/PEUGEO...,PR-63642.html)
Buradaki fiyattan kredi kartı tek çekim veya havale için %10 indiriminiz mevcut. Eğer diski ve ön balatayı, ön ödemeli sipariş ile getirtmek isterseniz, diskin fiyatını öğrenebiliriz İngiltere'den
saygılar
Selamlar ,
Dediğiniz şekilde Ön Disk ve balatanın fiyatını öğrenirsek iyi olur..
Teşekkürler..
Ön Diskin listesi 450 TL, ön balata da 244 TL.. Bu fiyatlardan da %10 indiriminiz mevcut tek çekim veya havale için.. Ödemeyi yapmanız durumunda bir sonraki ithalat programına konulabilir bu ürünler. Tahminen 6-8 hafta içerisinde de buraya gelir.
Arkadaşlar % 10 indirimle ön fren diski +ön ve arka balatalar 844 oluyor.
Deniz in dediği gibi RC lere belki gerekli olmayabilir ama bildiğim kadarı ile GT lerin fren sistemi daha zayıf. GT sahipleri düşünebilir bence..
abi rc ve gt nin fren diski ve balatası komple farklı değilmi? rc ninki uymaz gibi :soru:
Antalyalogy
21-06-2012, 09:52
abi rc ve gt nin fren diski ve balatası komple farklı değilmi? rc ninki uymaz gibi :soru:
Uzmanlara sormak lazım. Deniz Bey :D:D:D
Başka bir şey daha sorayım. RC nin disk ve balataları GT ye takılır mı ?
Bu yukarda verdiğim diskin boyutu 302 mm (RC ile aynı )
EBC ler GT ye takılır mı ?
207 RC
ön fren diski 4249.85 = 279TL
ön fren balatası 4254.88 = 124 TL
arka fren balatası 4254.19 = 137 TL
toplam = 541 TL
arkadaşlar alacak olanlar hiç düşünmeden alsın benım haram beygır coopera jcw(brembo) komple takım dısk,balata,beyınleri vs. 3500 tl çelik fren hortumlarına da 220tl ,motul hıdrolık yağı falan iyi paralar ödemiştim.haaa çok mu fark ettı muhakkak kı farkı var ısınma derdı falan yok ama *** yemenın danıskası yanı :) ALLAH kullanmak nasip etmedı çok şükür ama basınca da duracak gıbı hıs verıyor orasıda tartışılmaz..
yn_lemans
21-06-2012, 11:51
207 RC
toplam = 541 TL
Bu orjinal disc fiyatlari heralde
yn_lemans
21-06-2012, 11:53
Td 05 big turbo isteyenler bana p.m yoluyla ulasabilir :)
Bu orjinal disc fiyatlari heralde
evet orijinal ön disk ve ön-arka balata fiyatları
Eğer size 207 Rc - Gt orjinal disk ve balata lazımsa peugeot parçacı arkadaşımdan uygun bir fiyat alabilirim ?
Antalyalogy
21-06-2012, 14:54
Turbo ceketlerimizin de siparişini verdik.-nihat
Medium size..
Aldığımız ürün bu ,
Turbo blanket, Turbo beenie,Turbocharger heat shield | eBay (http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170569569402)
http://www.antbirlik.com.tr/alp/ic.jpg
Turbo ceketlerimizin de siparişini verdik.-nihat
Medium size..
Aldığımız ürün bu ,
Turbo blanket, Turbo beenie,Turbocharger heat shield | eBay (http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170569569402)
Hayırlı olsun.Sizce aldığınız bu ürün stock gt turbosuna sarılırsa fark yaratırmı yoksa şimdilik gerek yokmu ?
Antalyalogy
21-06-2012, 16:37
Hayırlı olsun.Sizce aldığınız bu ürün stock gt turbosuna sarılırsa fark yaratırmı yoksa şimdilik gerek yokmu ?
Kardeşim zamanında şöyle bir konu açmıştım oku istesen , tüm sorularına cevap var burada..
http://www.techturkey.com/forum/asiri-besleme/40060-turbo-ceketi-gerekli-mi.html
"O zaman turbo boyutu küçük araçlar için gereksiz diyebiliriz.."
bu cümle soruma cevap oldu teşekkürler
207 RC
toplam = 541 TL
Ön disk ve arka balataların referansında hata var.
Şu an en güncel referansıyla ön diskler RP 96 876 021 80 şeklinde yeni format koda sahipler.. Eskiden 4246.P5 idi.. Arka balatalar da 4254.20 şu anda.
Bu söylediklerim sadece RC için.
GT'ye RC tertibatı mekanik olarak uyuyor diye hatırlıyorum lakin, ABS beslemeleri, SSP farklılığı ve vakum pompası farklılığı sebebiyle randıman alınamayabilir diye düşünüyorum.
yn_lemans
21-06-2012, 22:16
Nihat abinin cooper'indan haber varmi
Bugun gelismler olucakti ?
yusufsert
22-06-2012, 00:40
Tahmini ne kadar kaldı turbolu rc leri görmeye ?
yn_lemans
22-06-2012, 03:30
Ben haftaya baslamayı dusunuyorum montaja maddi durumlara gore :)
Ön disk ve arka balataların referansında hata var.
Şu an en güncel referansıyla ön diskler RP 96 876 021 80 şeklinde yeni format koda sahipler.. Eskiden 4246.P5 idi.. Arka balatalar da 4254.20 şu anda.
Bu söylediklerim sadece RC için.
GT'ye RC tertibatı mekanik olarak uyuyor diye hatırlıyorum lakin, ABS beslemeleri, SSP farklılığı ve vakum pompası farklılığı sebebiyle randıman alınamayabilir diye düşünüyorum.
valla hatalı olmuş olabilirler çok işin arasında yedekparçadan aldım ref. ve fiyatları:(
yusufsert
22-06-2012, 10:13
Ben haftaya baslamayı dusunuyorum montaja maddi durumlara gore :)
Hamama gireen terler :) Bitirin şu turbo işini de buluşalım big turbo lu rc görelim :)
yn_lemans
22-06-2012, 10:16
Hamama gireen terler :) Bitirin şu turbo işini de buluşalım big turbo lu rc görelim :)
şuandan ter bastıgı ıcın başlıyamadık çunku bırtek tuboyu tak olmuyo malesef , EVC - saatler,dumpvalve ,coılover , lastık falan 5000 üzeri var şuan ( tabiki kilit hariç ):D
Nihat abinin cooper'indan haber varmi
Bugun gelismler olucakti ?
dün bi denemelik binildi eksık vs. ne var dıye evc kendını safe moda aldı o yüzden bugun sabahtan evc halledılıp özgün ayara çıkacaktı :) sabaha doğru yağmur falan yağdı buraya ALLAH'tan şimdi yerler kurudu.kuvvetle muhtemel bı aksılık çıkmazsa bugun ayar işi tamam.Bu arada evc kendını korumaya alınca araba gıtmıyor bir nevı gaz yemıyor turbo geç doluyor bılgılerınıze :)
yn_lemans
22-06-2012, 11:25
dün bi denemelik binildi eksık vs. ne var dıye evc kendını safe moda aldı o yüzden bugun sabahtan evc halledılıp özgün ayara çıkacaktı :) sabaha doğru yağmur falan yağdı buraya ALLAH'tan şimdi yerler kurudu.kuvvetle muhtemel bı aksılık çıkmazsa bugun ayar işi tamam.Bu arada evc kendını korumaya alınca araba gıtmıyor bir nevı gaz yemıyor turbo geç doluyor bılgılerınıze :)
hayırlısı olsun, hayırlı haberleri bekliyorum abi :)
Uzmanlara sormak lazım. Deniz Bey :D:D:D
Başka bir şey daha sorayım. RC nin disk ve balataları GT ye takılır mı ?
Bu yukarda verdiğim diskin boyutu 302 mm (RC ile aynı )
EBC ler GT ye takılır mı ?
özgür abi ben cevaplayayım.. rc nin disk ve balataları direk olarak gt ye olmaz takmak mümkün değil. takılabilmesi için fren kaliper ve bağ ayağınında değişmesi gerekir.
kaliper balata sisteminin markaları bile farklı gt de bosch rc de teves..
Antalyalogy
22-06-2012, 14:55
Malzemler yavaş yavaş geliyor :)
http://img42.imageshack.us/img42/5750/fotoraf0287d.jpg
Malzemler yavaş yavaş geliyor :)
http://img42.imageshack.us/img42/5750/fotoraf0287d.jpg
Yaz geldi herkez harıl harıl geliştirmeye başladı araçlarını, Türkiye'de RC/GT lere yanaşmaya korkucak millet :D
Antalyalogy
24-06-2012, 21:30
İsmail bu elm327 ciahzını eğer sende yoksa al.Versiyon 1.4 müş yazılım yüklemek için lazaım olacak ama sor kablosuda varmıymış yoksa sadece bluetooth mu?
http://www.techturkey.com/forum/elektronik-parcalar/124765-arac-verilerinizi-gorunsatilik-elm327.html
slowmotion
25-06-2012, 00:48
İsmail bu elm327 ciahzını eğer sende yoksa al.Versiyon 1.4 müş yazılım yüklemek için lazaım olacak ama sor kablosuda varmıymış yoksa sadece bluetooth mu?
http://www.techturkey.com/forum/elektronik-parcalar/124765-arac-verilerinizi-gorunsatilik-elm327.html
abi bende kablolu elm27 var usb girişli 30tl veririm
Antalyalogy
25-06-2012, 12:45
Emrah , elm327 versiyonu 1.4 ve üstü olması gerekiyor FlasherTHP için kontrol edebilirmisin rica etsem ?
yn_lemans
25-06-2012, 13:01
bana uyar egerkı ozgur abı almıyosa bızım araclara uygunsa tabı
yn_lemans
25-06-2012, 13:02
nht39 cooper ne alemde , özgür abi senın arabada tabı :)
Antalyalogy
25-06-2012, 13:33
nht39 cooper ne alemde , özgür abi senın arabada tabı :)
nht39 dan haberim yok.Nihat akşam gidecek aracını almaya yazr buraya sanırım.
Ben de biraz önce bıraktım.hafta sonuna bitecek ama AEM tru boost yetişmez kargodan.
Haftaya da onu takarız.Sonra güzel bir yazılım devam Allah ın izni ile :icon_tup::icon_tup:
Hafta sonuna kadar planlanan işler ,
Turbo montajı
Intercooler boruları
Down-Pipe
Cut-out
Egt ve boost montaj (ikiside var ama ben AEM set yaptım :) )
Haftaya AEM tru boost - boost controller montajı ve ayar.
Antalyalogy
25-06-2012, 13:35
bana uyar egerkı ozgur abı almıyosa bızım araclara uygunsa tabı
Dostum bende var.senin de flasherTHP ile yazılımı okuman ve yüklemen için 1.4 versiyonlu ELM327 OBDII cihazı alman lazım.Ebay de 45-50 tl bak ne güzel emrah da varmış.Ona faydamız olsun.:icon_tup::icon_tup:
slowmotion
25-06-2012, 13:46
Dostum bende var.senin de flasherTHP ile yazılımı okuman ve yüklemen için 1.4 versiyonlu ELM327 OBDII cihazı alman lazım.Ebay de 45-50 tl bak ne güzel emrah da varmış.Ona faydamız olsun.:icon_tup::icon_tup:
abi ürünün üstünde yazmıyor 1.4 olduğu. ancak ben 1.4 diye aldım. log alıyordum rc varken. nasıl öğrenirim?
yn_lemans
25-06-2012, 15:08
abi ürünün üstünde yazmıyor 1.4 olduğu. ancak ben 1.4 diye aldım. log alıyordum rc varken. nasıl öğrenirim?
sen bak abı uygunsa alıyım
ELM327 OBD II V1.4 BLUETOOTH ARAÇ TEŞHİS CİHAZI GittiGidiyor'da 58633799 (http://urun.gittigidiyor.com/garaj/elm327-obd-ii-v1-4-bluetooth-arac-teshis-cihazi-58633799)
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-test-olcum-cihazi-elm327-usb-obd2-can-bus-scanner-v1-4a-elm-327-85670276/detay/
Ürünün hangi araçlara uyum sagladıgı yazıyor burda ..
ama 207 ile uyumlu 1.4 ü
Antalyalogy
25-06-2012, 22:20
Sen İsmail e gönder 1,4 diye aldıysan sorun çıkmaması lazım Flasherthp ecu ile kontak kuramazsa 1,4 değildir :D:D
Arkadaşlar heskese selamlar bir kaç gündür incik boncuk uğraşmaktan konuya da bir haylı uzak kaldım.NHT 39'a gelince her şeyı bıttı dıyebılırız özgün geldı beyını okudu fakat yazılımı yukleyemeden gıttı bugün erkan ustamıza cıhazımız gelmiş uzktan bağlanıp yukleyecek yarın akşama mangal toplantımız var sanayıde gidince arabayı da İNŞALLAH sorunsuz sıkıntısız teslim alırım dıye düşünüyorum.Bu arada arkadaşlar özgür kardeşimle beraber almış olduğum flanş ve cut-out sıstemı benım araca uymadı hepsi kutusunda paketınde duruyor aldığım fıyata vereceğim beklemeden hemen almak istersenız kargo ücretıde benden olmak uzere ihtiyacı olanlara verebilirim.FLANŞ 152 TL CUT-OUT 275 tl... iyi günler dılerım :)
Bu arada ısmaıl kardeşim wasgate gerekmıyormuş bilgin olsun :)
cut out ve flanş için nıhat kıraç 0-544-6606692
Ankara'da arabanın bakımlarını düzgün yapabilecek (RC'den anlayan) orjinal parça kullanan tavsiye edebileceğiniz yer var mı ?
Antalyalogy
26-06-2012, 16:17
tru boost girmiş TR ye.hadi bakalım..
SN İŞLEM / YER
BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
1.
Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM)
26/06/2012 11:52:34
2.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM)
26/06/2012 16:35:31
Antalyalogy
26-06-2012, 16:21
İsmail cim orjinal DV kullanacaksan alman gereken aparat Nihat ın flanş dediği 2.0 TFSI parçası 152 TL
Yalın cut-out da senin sitediğin parça (benim de kullandığım)
Seni de yarın 19:30 dan sonra Akdeniz Sanayii -5029 sokağa bekliyoruz Baştaş Performance a :) Aklındaki tüm soruların yanıtını vereceğiz..
İsmail cim orjinal DV kullanacaksan alman gereken aparat Nihat ın flanş dediği 2.0 TFSI parçası 152 TL
Seni de yarın 19:30 dan sonra Akdeniz Sanayii -5029 sokağa bekliyoruz Baştaş Performance a :) Aklındaki tüm soruların yanıtını vereceğiz..
sğl panpa :) tıcarete devam diyorsunn :)
Antalyalogy
26-06-2012, 17:34
sğl panpa :) tıcarete devam diyorsunn :)
Ya arkadaş , yapılmayanı yapınca böyle elinde kullanamadığın sıfır malzemeler kalabiliyor.Bizden birine giderse seviniriz.
Ok ozgur, yarin orda olmaya calisicam, nihatada soylersen cutoutu getirsin yaninda o iside halledelim msj attim ben simdi ona bu saatte rahatsiz edip ama :)
Antalyalogy
26-06-2012, 22:35
Ok ozgur, yarin orda olmaya calisicam, nihatada soylersen cutoutu getirsin yaninda o iside halledelim msj attim ben simdi ona bu saatte rahatsiz edip ama :)
Hacı cut-out orda zaten ,hem bizimle tanışırsın hem ortamı görürsün.:D
Hacı cut-out orda zaten ,hem bizimle tanışırsın hem ortamı görürsün.:D
Ordaymis aldim hbri :D ok yrn gorusmek uzere diorum ozmn.. cebin kapali sanirim msj atmistim iletilmedi ;)
cut out yalın arkadaşımıza satılmıştır...hayırlı olsun şimdiden
Ozgur, bugun laptopuda getirsene yaninda benim araclada ilgilenelim biraz.. obd2 var torpidoya atmistim(kablolu) laptop getirmen yeterli.. steliosada gondeririz yazilimi fln.. yapariz biseyler..
Antalyalogy
27-06-2012, 08:04
Ozgur, bugun laptopuda getirsene yaninda benim araclada ilgilenelim biraz.. obd2 var torpidoya atmistim(kablolu) laptop getirmen yeterli.. steliosada gondeririz yazilimi fln.. yapariz biseyler..
okay..elm327 bende de var(hatta torpioda da taşıyorum) :D
okay..elm327 bende de var(hatta torpioda da taşıyorum) :D
way arkadas bendede aynı torpidoda :D :D
bu arada intercoolerdan haber geldi, 20-25 gün diyolar stokta yokmus :S neyse yapıcak bisey yok..
catoutun bugun montajını yaptırabilirmiyizki yaw?
akşama yine ekibi kurduk hayırlısı olsun :D
yn_lemans
27-06-2012, 12:10
ben forge dv alıcam abi tek seferde çözmeyı dusunuyorum
akşama yine ekibi kurduk hayırlısı olsun :D
geliomusun aksama sende? :) baskı balata dedik goruselim dedik ses seda cıkmadı valla.. :D
Antalyalogy
27-06-2012, 13:44
way arkadas bendede aynı torpidoda :D :D
bu arada intercoolerdan haber geldi, 20-25 gün diyolar stokta yokmus :S neyse yapıcak bisey yok..
catoutun bugun montajını yaptırabilirmiyizki yaw?
Yetişmesi münkün değil.bir sabah bırakıcan akşama alacaksın :)
Antalyalogy
27-06-2012, 13:47
@CafCaf kardeşim ismini unuttum özür dilerim.
Boruları monte ettirdin mi , fotoğraf koyarmısın rica etsem ?
akşama bı manı olmazsa bende orada olacağım,bi de arabamı alacağım yeter artık bu kadar ayrılık...
malzemelerimiz almanyadan geldi
http://img402.imageshack.us/img402/7166/207apcoilover.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/402/207apcoilover.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Araştırdığım kadarıyla AP Coilover KW V1 Basic ile neredeyse aynı
örneğin bu linkte karşılaştırmışlar
AP Gewindefahrwerk und "KW Variante 1" fast identisch - Forum: Performance (http://www.maxrev.de/ap-gewindefahrwerk-und-kw-variante-1-fast-identisch-t250846.htm)
Tufan hayırlı olsun. Dış kasaları aynı ama iç valf yapısı farklı AP ile KW'nin. Birde Weitech var KW benzeri ürün. Onunda valf sistemi farklı. Ama kaliteli üründür. FK ile felan hiç alakası yok baya kalitelidir AP coiloverlar. Hangi serisi bu.
teşekkürler Schumi
bende malın gayet kaliteli olduğunu düşünüyorum kullanların hep olumlu yorumlarını okudum
AP nin 207 için tek tip olanı var o da yükseklik ayarı olan
@CafCaf kardeşim ismini unuttum özür dilerim.
Boruları monte ettirdin mi , fotoğraf koyarmısın rica etsem ?
Özgür Abi Halletik buyur resim ;) erkan abinin eline koluna saglık
http://g1206.hizliresim.com/y/w/8vdrv.jpg
Antalyalogy
27-06-2012, 23:55
malzemelerimiz almanyadan geldi
http://img402.imageshack.us/img402/7166/207apcoilover.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/402/207apcoilover.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Araştırdığım kadarıyla AP Coilover KW V1 Basic ile neredeyse aynı
örneğin bu linkte karşılaştırmışlar
AP Gewindefahrwerk und "KW Variante 1" fast identisch - Forum: Performance (http://www.maxrev.de/ap-gewindefahrwerk-und-kw-variante-1-fast-identisch-t250846.htm)
Hayırlı olsun..Takmadan önce ve taktıktan sonra fotoları bizlerle payşaşırsan seviniriz.
Kendin birisi ile mi getirttin yoksa bir dükkan senin için mi getirtti ?Bir de maliyet ne oldu?Amma çok soru sordum :p:p:p
Yaallliiin.yaktım seni :D
slowmotion
28-06-2012, 12:28
elm 327 isteyen pm ile ulaşsın. işbankası hesabıma 30tl havale yapana gönderirim
Yaallliiin.yaktım seni :D
laaaaaaaaaaaaa aramayı unuttum seni simdi, toplantıdaydım kardesim :D
geliomusun aksama sende? :) baskı balata dedik goruselim dedik ses seda cıkmadı valla.. :D
doğru söylüyosun görüşemedik,akşam gelmedin?
Özgür Abi Halletik buyur resim ;) erkan abinin eline koluna saglık
http://g1206.hizliresim.com/y/w/8vdrv.jpg
güle güle kullan çok güzel olmuş,erkan abinin yanındaydım boruları yaparken hatta benim arabanın üzerinden kalıp alıp yapmıştı :) bu arada jantta orjinal rengemi döndün,siyah güzeldi...
goktan o zaman sana cok cok teşekkürler.. farklı bir kaç projem war komple bitsin resmini yayınlicam o yüzden griye döndüm.. coming soon ;)
doğru söylüyosun görüşemedik,akşam gelmedin?
Ya sorma kardesim cok sinirim bozuldu o gun zaten gelemedigime, ofiste isler uzadi 21 oldu saat anca cikabildim. Gecede zaten kayinpederlere yemege davetliydik oraya gecmek zorunda kaldik.. ben 19 gibi yaniniza gelir 21 gibi ayrilirim diye planliyodum.. olmadi.. :(
Bu arada bugun Nihat'la gorusme firsati bulduk, bi antalya toplantisi yapalim herkezle tanismak gorusmek isterim :)
Cut-out isinide hallettik tekrardan tesekkur ederim kardesim ilgin alakan icin..
Ozgur artik taktirmasi kaldi sunlari onlarida seninle yapicaz :D cok isimiz var seninle cooooookkk.. :D
Cutout
remap
intercooler gelince o is var
Benim wideband icin pod almam lazim..
daha ceviri isimiz var.. var oglu var :D
Ya sorma kardesim cok sinirim bozuldu o gun zaten gelemedigime, ofiste isler uzadi 21 oldu saat anca cikabildim. Gecede zaten kayinpederlere yemege davetliydik oraya gecmek zorunda kaldik.. ben 19 gibi yaniniza gelir 21 gibi ayrilirim diye planliyodum.. olmadi.. :(
Bu arada bugun Nihat'la gorusme firsati bulduk, bi antalya toplantisi yapalim herkezle tanismak gorusmek isterim :)
Cut-out isinide hallettik tekrardan tesekkur ederim kardesim ilgin alakan icin..
Ozgur artik taktirmasi kaldi sunlari onlarida seninle yapicaz :D cok isimiz var seninle cooooookkk.. :D
Cutout
remap
intercooler gelince o is var
Benim wideband icin pod almam lazim..
daha ceviri isimiz var.. var oglu var :D
evet doğru söylüyosun buluşma ayarlasak harika olur,dün aksama doğruda dedeman taraflarında görüldün :)
goktan o zaman sana cok cok teşekkürler.. farklı bir kaç projem war komple bitsin resmini yayınlicam o yüzden griye döndüm.. coming soon ;)
merakla bekliyoruz neler var aklında,red&black konsepti bitiyo o zaman :) ?
merakla bekliyoruz neler var aklında,red&black konsepti bitiyo o zaman :) ?
çok farklı şeyler yok bildiğimiz şeyler ama ufak tefek sıkıntılar var onları hallettikten sonra hepsini paylasıcam jant gri full flans coilower vs...
volkan 207 gt
29-06-2012, 12:32
dün itibariyle orjinal jbl olan ses sisteminin üzerine ana üniteyi değiştirmeden arka bagajda bulunan jbl anfiye ek olarak yine jbl gt serisi anfi+ 38 cm sony xplod subwofer kabiniyle eklenmiştir.(şık görünümlü kısa tavan anteni alınmıştır+pejo arması olan çelik sibop kapakları takılmıştır)...:)
Antalyalogy
29-06-2012, 13:38
Arabam ctesi çıkarsa , ctesi akşama bir meeting yapabiliriz..
Arabam ctesi çıkarsa , ctesi akşama bir meeting yapabiliriz..
gelecek ay cumartesimi :D
ahahauahahhshah :D:D:D
benı güldürdün kardeşim helal olsun sana :)
al bende sizi güldüreyım o zaman......Bır bıdon tıner hedıyelı satılık cooper var ibretı alemlik :)
Hayırlı olsun..Takmadan önce ve taktıktan sonra fotoları bizlerle payşaşırsan seviniriz.
Kendin birisi ile mi getirttin yoksa bir dükkan senin için mi getirtti ?Bir de maliyet ne oldu?Amma çok soru sordum :p:p:p
kuzenim almanyadan arabayla getirdi bana maliyeti 443 Euro oldu
fotoları yakında paylaşırım
al bende sizi güldüreyım o zaman......Bır bıdon tıner hedıyelı satılık cooper var ibretı alemlik :)
Way arkadas okadarda yapma yaaaa.. kiz gibi araba 10.000 den beri sende, okadar ustune dusuosun.. bisey canimi skti diede yapma bukadar kardesim yaw :( ama illada okadr skildi canim diosan sen yak bidonu dokup icin rahatlasin :D
207 gt ye hangi hava filtresini takmak daha iyidir ? ufak bi bilgilendirme yapabilirmisiniz ? Hks nin mantar filtre ucunu alıp gerisini kendi imkanlarımlamı yapsam yoksa direk kit olarak almakmı mantıklı ?
Gencliiiiikkkk... good newsss... Intercooler gelmis yoldayim almaya gidiorum :D antepte 1ad varmis onu cekmisler buraya :D
Antalyalogy
30-06-2012, 08:54
207 gt ye hangi hava filtresini takmak daha iyidir ? ufak bi bilgilendirme yapabilirmisiniz ? Hks nin mantar filtre ucunu alıp gerisini kendi imkanlarımlamı yapsam yoksa direk kit olarak almakmı mantıklı ?
Her hangi bir açık filtre işini görür ,akünün önüne doğru uzatabilirsin..Kit e para verme çünkü hiç bir kit o lokasyonu kullanmıyor.Hepsi orjinal filtre kutusunun yerine koyup boru ile çekiyor havayı vb..
Antalyalogy
30-06-2012, 09:14
Gencliiiiikkkk... good newsss... Intercooler gelmis yoldayim almaya gidiorum :D antepte 1ad varmis onu cekmisler buraya :D
Hadi bakalım hayırlısı olsun..:D:D:D Senden de böyle bir fotoğraf bekliyoruz.Fotoğraftaki öncel ,benim FMIC i aldığım gün çekmiştik fotoyu :)
http://img22.imageshack.us/img22/5244/dsc01312q.jpg
Antalyalogy
30-06-2012, 09:22
Bu da ufak bir teaser olsun ;
http://img853.imageshack.us/img853/5350/fotoraf0294.jpg
hadi bakalım özgürüm şimdiden hayırlı olsun
artık şu otomobil kısmındakı bu yazıyıda değiştirme vaktın geldı bro :) FASTEST 207 RC with Stock Turbo :)
Hadi bakalım hayırlısı olsun..:D:D:D Senden de böyle bir fotoğraf bekliyoruz.Fotoğraftaki öncel ,benim FMIC i aldığım gün çekmiştik fotoyu :)
http://img22.imageshack.us/img22/5244/dsc01312q.jpg
ahuehauehuahe süper foto :D en kısa zamanda geliyo bi benzeri.. zaten 20-25 gün demislerdi hevesim kırılmıştı derken sabah bi haber hadi geldi diye :D hoppaaa havalara uca uca gittim aldım geldim :D
bu arada turboda hayırlı olsun kardesim.. senin isler bitsin benimkine baslayalım biran evvel :D
ahuehauehuahe süper foto :D en kısa zamanda geliyo bi benzeri.. zaten 20-25 gün demislerdi hevesim kırılmıştı derken sabah bi haber hadi geldi diye :D hoppaaa havalara uca uca gittim aldım geldim :D
bu arada turboda hayırlı olsun kardesim.. senin isler bitsin benimkine baslayalım biran evvel :D
pazartesi turboyu söktürüyorum kardeş,düşünürsen eğer hazır downpıpe vs. ile hepsi birlikte sana verebılırım.fiyat konusunda sıkıntı yok bir şekilde hallederız aramızda :) yabancıya gıtmesın :)
Antalyalogy
30-06-2012, 12:35
Hoşgeldin SOYUN ahahahahah :D:D:D
Antalyalogy
30-06-2012, 12:38
fotoğraf tarihine dikkat ediniz 07.05.2009 trafiğe çıkan aracın Intercoolerını 3 ay sonra almıştık .Bu konuyu da aracı almadan önce açmıştım zaten hehehehe..
Ondan iyisi araç 15 Km de iken İskender Usta da egzost ve Powershop ta Filtre takılmıştı sonra rodaj için İstanbul dan Ankara oradan da Antalya hey gidi günler hey...
Hadi Gözün Aydın Yalın ...
pazartesi turboyu söktürüyorum kardeş,düşünürsen eğer hazır downpıpe vs. Ile hepsi birlikte sana verebılırım.fiyat konusunda sıkıntı yok bir şekilde hallederız aramızda :) yabancıya gıtmesın :)
kanıma girme NİHAAATTT!!!!!!!! :D:D:D
Hadi Gözün Aydın Yalın ...
tesekkürler kardesim.. :D darısı başına..
pazartesi turboyu söktürüyorum kardeş,düşünürsen eğer hazır downpıpe vs. ile hepsi birlikte sana verebılırım.fiyat konusunda sıkıntı yok bir şekilde hallederız aramızda :) yabancıya gıtmesın :)
yapma kardeşim yaaa:( bu kadar sabır sonunda stock'a dönüş olmaz:)
yapma kardeşim yaaa:( bu kadar sabır sonunda stock'a dönüş olmaz:)
acı ama gerçek :) yapacak bir şey yok araban 207 gt veya rc lemans vs olsaydı dönmezdım zaten :)
acı ama gerçek :) yapacak bir şey yok araban 207 gt veya rc lemans vs olsaydı dönmezdım zaten :)
ver gazıııı veeeer gazıııııııııııııı :D 207 gt olsa donmezmismismismiiissss :) çok fena giriyonuz kanımaaaaa :P
kafa kafaya takaslık GT var kardesim :P aeuhauhuaheu
Antalyalogy
30-06-2012, 15:30
ver gazıııı veeeer gazıııııııııııııı :D 207 gt olsa donmezmismismismiiissss :) çok fena giriyonuz kanımaaaaa :P
Yengehanım biliyor mu big turbo projeni,intercoolerını,arabay harcamayı düşündüğün parayı Bilmiyor.
Öğrenmesini istemiyorsan çabuk nihat daki tüm malzemeleri al ahahahahha :D:D:D
Yengehanım biliyor mu big turbo projeni,intercoolerını,arabay harcamayı düşündüğün parayı Bilmiyor.
Öğrenmesini istemiyorsan çabuk nihat daki tüm malzemeleri al ahahahahha :D:D:D
PUHhahahahahahahahahHAHAHA... walla yenge hanım olmasa zaten p.tesi nihattan söküldüğü gibi benim araca takılırdıda.. sorun orda.. :( cidden çok isterim almayı tüm parçaları, ah aaahhh ulen tamda zamanında çıktı ewlilik isleri :( üzülsemmi sevinsemmi bilemiom valla yaa işe bak :D
özgürüm mail adresimi biliosun su intercooler icin ayakmı bacakmı bisey kestiricezya CNC'de onun cizimlerini senin sayfada bulamadım. tıklıyorum catalitic resmi gelio :D bi gönderebilirmisin bana onları kestiriyim ben haftayada taktırırız. baska neler gerekli bana simdi montaj için? :D komple pipe sisteminemi girsem silokon fln karıştırmadan ne dersiniz?
yok be kardeş onunla alakalı değil yazılımla alakalı sıkıntı ***** sizinde stelıosunuz var o yuzden gt veya rc demıştım....Ama özgür kardeşimişn dediği gibi yenge faktörü geçerlı olabilir :)
Her hangi bir açık filtre işini görür ,akünün önüne doğru uzatabilirsin..Kit e para verme çünkü hiç bir kit o lokasyonu kullanmıyor.Hepsi orjinal filtre kutusunun yerine koyup boru ile çekiyor havayı vb..
o lokasyon derken ? filtrenin olabildiğince soguk hava çekmesini istiyorum sizin demek istediğinizden anladıgım şu : örneğin hks mantar filtre alıp orjinal filtre kutusunun yerinemi takmalıyım ?
Antalyalogy
01-07-2012, 00:25
PUHhahahahahahahahahHAHAHA... walla yenge hanım olmasa zaten p.tesi nihattan söküldüğü gibi benim araca takılırdıda.. sorun orda.. :( cidden çok isterim almayı tüm parçaları, ah aaahhh ulen tamda zamanında çıktı ewlilik isleri :( üzülsemmi sevinsemmi bilemiom valla yaa işe bak :D
özgürüm mail adresimi biliosun su intercooler icin ayakmı bacakmı bisey kestiricezya CNC'de onun cizimlerini senin sayfada bulamadım. tıklıyorum catalitic resmi gelio :D bi gönderebilirmisin bana onları kestiriyim ben haftayada taktırırız. baska neler gerekli bana simdi montaj için? :D komple pipe sisteminemi girsem silokon fln karıştırmadan ne dersiniz?
Dostum aşağıdaki linke tıkla her şey yazıyor ,
http://www.techturkey.com/forum/1167256-post2507.html
cash advance ile başlayuan linke sağ tıklayıp farklı kaydet diyeceksin malzemenin autocad çizimini indireceksin.
Intercooler ı bağlamak için kullanacağın slikon boruları da orada yazmıştım.
Komple pipe sistemi girebilirsin ama bence gerek yok..
Sen beni ara ben sana ayrıntı vereyim..
Herkese ıyı pazarlar arkadaşlar :)
gt rc camiası uykuda...
Waallaaa simdi uyandim hatta daha yataktayim :D herkeze iyi pazarlaaarrrr...
Antalyalogy
01-07-2012, 10:46
gt rc camiası uykuda...
acaba ? :D:D:D:D:D
Evet arkadaşlar 2.marş videomuzu yayaınlamak istiyorum (ilkinnde video çekmeyi unutmuşuz heheheh )
L8klqBc3JDs
ikinci marş - YouTube (http://youtu.be/L8klqBc3JDs)
Dostum aşağıdaki linke tıkla her şey yazıyor ,
http://www.techturkey.com/forum/1167256-post2507.html
cash advance ile başlayuan linke sağ tıklayıp farklı kaydet diyeceksin malzemenin autocad çizimini indireceksin.
Intercooler ı bağlamak için kullanacağın slikon boruları da orada yazmıştım.
Komple pipe sistemi girebilirsin ama bence gerek yok..
Sen beni ara ben sana ayrıntı vereyim..
kardesim link ölü, indirmiyo ordan malesef yaw.. :S
yok be kardeş onunla alakalı değil yazılımla alakalı sıkıntı ***** sizinde stelıosunuz var o yuzden gt veya rc demıştım....Ama özgür kardeşimişn dediği gibi yenge faktörü geçerlı olabilir :)
auhuaheuhaue biliorum kardesim, takılıorum sadece ;) bu arada yenge faktoru cidden cko etkili bi faktor agır tehtit altında hissediorum kendimi bak boyle konustugunuzda :D :D :D:D ahahahaha.. Nihat yaw 60ay kredimi çeksem senin turbo için, mortgage fln :P :D :D
Antalyalogy
01-07-2012, 10:57
kardesim link ölü, indirmiyo ordan malesef yaw.. :S
Linke sağk tıklayıp indirdim ve zippy ye yükledim (toplam sn sürdü) :D:D
Zippyshare.com - etunersPeugeot207gt-rallye-rc-gti_crashbar_spacer.zip (http://www40.zippyshare.com/v/17449381/file.html)
acaba ? :D:D:D:D:D
Evet arkadaşlar 2.marş videomuzu yayaınlamak istiyorum (ilkinnde video çekmeyi unutmuşuz heheheh )
L8klqBc3JDs
ikinci marş - YouTube (http://youtu.be/L8klqBc3JDs)
hopppaaaaa..... :D hayırlı olsun tekrardannnn kardesiimmm :D
Linke sağk tıklayıp indirdim ve zippy ye yükledim (toplam sn sürdü) :D:D
Zippyshare.com - etunersPeugeot207gt-rallye-rc-gti_crashbar_spacer.zip (http://www40.zippyshare.com/v/17449381/file.html)
hah işte sorunda orda, html formatında siteyi indirio sag tıklayıp indir diyince.. zaten zippyden indirdiimde acılmadı simdi :S alla alaaa bendemi sorun yaw?
dosya formatını html yapınca zipden cevirip carinspection.com bilmemne bi site acılıo, ordada site satılık olabilir kapanmıştır falan filan gibisinden yazılar war :S
Antalyalogy
01-07-2012, 11:10
hah işte sorunda orda, html formatında siteyi indirio sag tıklayıp indir diyince.. zaten zippyden indirdiimde acılmadı simdi :S alla alaaa bendemi sorun yaw?
dosya formatını html yapınca zipden cevirip carinspection.com bilmemne bi site acılıo, ordada site satılık olabilir kapanmıştır falan filan gibisinden yazılar war :S
arşiv zarar görmüş diyor yeni link rca ettim stelios dan ...
arşiv zarar görmüş diyor yeni link rca ettim stelios dan ...
tesekkurler Ozgurcum.. her derde deva aspirin stelios :D
o lokasyon derken ? filtrenin olabildiğince soguk hava çekmesini istiyorum sizin demek istediğinizden anladıgım şu : örneğin hks mantar filtre alıp orjinal filtre kutusunun yerinemi takmalıyım ?
özgürüm hayırlı olsun tekrardan...
hayıırlı olsun özgür abi.
Antalyalogy
01-07-2012, 13:00
Dostum sana tavsiyem böyle bir filtre lokasyonu..
http://www.etuners.gr/userfiles/peugeot207rc_stage3_enginebay.jpg
Antalyalogy
01-07-2012, 18:28
Yakın göndermiş Stelios spacer çizimlerini yükledim zippy ye ;
Zippyshare.com - etunersPeugeot207gt-rallye-rc-gti_crashbar_spacer.zip (http://www32.zippyshare.com/v/86775444/file.html)
Desim stelios a ilk marşı bastık diye , cevap yazmış aahahahahah ;
Stay away from the throttle until your boost controller is ready! :)
Dostum sana tavsiyem böyle bir filtre lokasyonu..
http://www.etuners.gr/userfiles/peugeot207rc_stage3_enginebay.jpg
heh şimdi anladım işte :icon_tup: teşekkürler
volkan 207 gt
01-07-2012, 19:33
Özgür abi hadi hayırlı olsun kazasız belasız kullanasin inşallah.
Stay away from the throttle until your boost controller is ready!
HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH...
BU NE DEMEK BRO?
Antalyalogy
01-07-2012, 22:01
BU NE DEMEK BRO?
peak boost u sabitlemek için boost control almadan gaza abanma arıza yakıp safe moda geçmesin demek :D:D:D
BU NE DEMEK BRO?
Boost controolerin hazir oluncaya kadar aman olaki gaza basma demis kardesim.. :D
Nihat napiosun parcalari son kararinmi sokturmek? Sanirim sponsor buldum kendime bende :D tam kesin olmamakla beraber buldum gibi bisey :D
Yalın göndermiş Stelios spacer çizimlerini yükledim zippy ye ;
Zippyshare.com - etunersPeugeot207gt-rallye-rc-gti_crashbar_spacer.zip (http://www32.zippyshare.com/v/86775444/file.html)
Stay away from the throttle until your boost controller is ready! :)
eywallah bro bu sefer oldu :D 5 tanemi ne dosya var bunun icinde hepsindenmi gerekiyor bize?
AU 207 ilk yüzünü gösterdi. Ama daha bitmedi Coming Sonn :)
http://d1207.hizliresim.com/z/1/93ud5.jpg
Antalyalogy
01-07-2012, 22:41
eywallah bro bu sefer oldu :D 5 tanemi ne dosya var bunun icinde hepsindenmi gerekiyor bize?
aynen autocad çizimleri bunlar..
Antalyalogy
01-07-2012, 22:42
ya arkadaş yüzlerce kez gördüm halen kırmızı RC/Gt gördümmü MAŞALLAh diyorum ve dönüp bakıyorum :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
aynen autocad çizimleri bunlar..
Ok ilk bunlari bi gonderiyim kesilsin gelsin bakalim. H.sonuda taktiralim zimbirtilarimizi sabah erkenden baslayip.. naptin araci cikartabildinizmi? Bide silikon borular icin verdigin linkte 90lik reductor bulamadim yaw.. :s antalyada varmi onlardan alabilecegimiz.. yoksa yrn onlarinda siparisini vermek lazim.. 2 ad 90lik 1 ad 45 lik dimi? Sendeki fazla 45lik duruyomu halen bu arada?
özgür abi nerelerde takılıyorsunuz :) Ben kemerdeyim şu anda :D
heh şimdi anladım işte :icon_tup: teşekkürler
bende tam bu setup adaptör ve aem kuru filtre var. istersen...
peak boost u sabitlemek için boost control almadan gaza abanma arıza yakıp safe moda geçmesin demek :D:D:D
HEE :) ben oyle yaptım safe modda gezdım zaten :)
Nihat napiosun parcalari son kararinmi sokturmek? Sanirim sponsor buldum kendime bende :D tam kesin olmamakla beraber buldum gibi bisey :D
kardeşim bugün servıse götürdüm brıaktım turbo ve downpıpe sökülüyor kuvvetle muhtemel yarın akşama bitmiş olcak en kötü çarşambaya big turbo ve ona göre yapılmış downpıpe boşa çıkmış olacak :)
ya arkadaş yüzlerce kez gördüm halen kırmızı RC/Gt gördümmü MAŞALLAh diyorum ve dönüp bakıyorum :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
hakkaten maşallahı var kazasız belasız ınşallah :)
sponsor kım sakın bana düğünde takılacak olan takılardan halledeceğim deme,ne sana yarar o turbo ne bana yarar o para :)
FeaTuRiNG
02-07-2012, 14:55
Arkadaşlar merhaba; RC için ön fren diski+balata servis dışında bulabilirmiyim ? 2 disk + 2 balata 385 TL fiyat veriyorlar ? ? ?
sponsor kım sakın bana düğünde takılacak olan takılardan halledeceğim deme,ne sana yarar o turbo ne bana yarar o para :)
HUHAHAHAHAHAHHAHA.. hic gülecegim yoktu yaaa :D essegin aklına karpuz kabugu soktun bak simdi :D güzel fikir o takı işi yaw :D hmmmm... bi dusunmek lazım :soru::D
ya bi arkadasım varda o dedi kaca mal olcak fln diye.. bi ihtimal ondan bi miktar gelebilir destek olarak.. bu arada yalın turboyu büyütsün adı altında bagış kampanyasıda baslatsakmı? nasıl olur :D :D
Antalyalogy
02-07-2012, 16:02
özgür abi nerelerde takılıyorsunuz :) Ben kemerdeyim şu anda :D
ibo cum şu an itibari ile ben evdeyim raporluyum, ayak başparmağımın tırnağını çektirdiğim için ..Antalya dan USTAaa nickli Metin , hüseyin07 nickli hüseyin, NHT39 nikli nihat ,GOKTAN nikli göktan ile görüşebilrirsin umarım..:icon_tup::icon_tup:
ibo cum şu an itibari ile ben evdeyim raporluyum, ayak başparmağımın tırnağını çektirdiğim için ..Antalya dan USTAaa nickli Metin , hüseyin07 nickli hüseyin, NHT39 nikli nihat ,GOKTAN nikli göktan ile görüşebilrirsin umarım..:icon_tup::icon_tup:
geçmiş olsun kardesim..
karsiyakaliozi
02-07-2012, 16:25
Arkadaşlar merhaba; RC için ön fren diski+balata servis dışında bulabilirmiyim ? 2 disk + 2 balata 385 TL fiyat veriyorlar ? ? ?
yedek parcada % 10-15 arası indirim olur onu da değerlendirin
geçmiş olsun bro...
Kardeşim tlfla da görüştük ama buradan da bi geçmiş olsun dıyeyım msj sayım artsın :) :)
HUHAHAHAHAHAHHAHA.. hic gülecegim yoktu yaaa :D essegin aklına karpuz kabugu soktun bak simdi :D güzel fikir o takı işi yaw :D hmmmm... bi dusunmek lazım :soru::D
ya bi arkadasım varda o dedi kaca mal olcak fln diye.. bi ihtimal ondan bi miktar gelebilir destek olarak.. bu arada yalın turboyu büyütsün adı altında bagış kampanyasıda baslatsakmı? nasıl olur :D :D
kardeş çok dert etme sen almak istersen gerçekten ödeme de sana yardımcı olabılırım 5.000tl peşin ver gerısını her ay 10.000tl ödersın 24 ay boyunca :)
volkan 207 gt
02-07-2012, 23:29
Kırmızı candir maaaaasallahh:)
kardeş çok dert etme sen almak istersen gerçekten ödeme de sana yardımcı olabılırım 5.000tl peşin ver gerısını her ay 10.000tl ödersın 24 ay boyunca :)
ahahahaha aynen oyle olur zaten :P bu arada almayı dusunuyorumda anca dusunebiliorum iste isin kotusu :(
arkadaslar 207 coilimin sag taraf olanı mili kırılmış içten bir fikri yada elinde olan varmı yada coilover bulabilirmiyiz ? gerçi aydın amaotrösör diye biryeri aradım adam tamir ederiz dedi ama 1 yıl garantili.
yusufaltintepe
03-07-2012, 09:50
emektarı alalı 1,5 seneyi geçti ama daha bir kare foto koymamıştım cep tel ile çektiğim 2 kareyi ekliyeyim arkadaşlar karşınızda gerçek RED 207GT :D
http://c1207.hizliresim.com/z/3/96dc3.jpg
http://c1207.hizliresim.com/z/3/96ddx.jpg
http://c1207.hizliresim.com/z/3/96dkv.jpg
http://c1207.hizliresim.com/z/3/96dqv.jpg
kazasız belasız maşallah çok cıcıymış :)
volkan 207 gt
03-07-2012, 10:29
Özgür abi geçmiş olsunnn...
dünyadan özgüre iyi misin kardeşim,arayacağım uyuyorsundur vs. dıye aramıyorum...Bu arada senın spor olayıda yalan oldu değil mi ayağından dolayı :(
yn_lemans
03-07-2012, 14:36
özgür abi çok geçmiş olsun...
Antalyalogy
03-07-2012, 14:57
dünyadan özgüre iyi misin kardeşim,arayacağım uyuyorsundur vs. dıye aramıyorum...Bu arada senın spor olayıda yalan oldu değil mi ayağından dolayı :(
Uzun bir süreden beri ilk defa 11.00 de kalktım.Spor geçici olarak yalan oldu tabii hali ile diyetle idare edeceğiz artık..
Sen ne yaptın sökülüp takıldı mı araç ? :(
Uzun bir süreden beri ilk defa 11.00 de kalktım.Spor geçici olarak yalan oldu tabii hali ile diyetle idare edeceğiz artık..
Sen ne yaptın sökülüp takıldı mı araç ? :(
aynen kardeş yarın gıdıp alacağım,perşembe sabahı da kosıfler orjınal yazılım :) sen benım parçayı aldın mı?multımedya göndermıştım ya???
karsiyakaliozi
03-07-2012, 16:38
özgür gecmiş olsun kardeşim
Antalyalogy
03-07-2012, 17:58
aynen kardeş yarın gıdıp alacağım,perşembe sabahı da kosıfler orjınal yazılım :) sen benım parçayı aldın mı?multımedya göndermıştım ya???
Telefonda da söylediğim gibi evden çıkamadğım için gidemedim Hüseyin akşam orada olacak ondan rica et istersen ..:icon_tup:
Özgür kardeş çok geçmiş olsun. Bit kadar işlem sıkı can yakar, zordur. Sabır dilerim
Antalyalogy
04-07-2012, 15:55
Ya arkadaş Tru-Boost da gümrüğe takılmış.Allah Allah ya bu gümrükçülere bir şeyler oluyor..
Gidecez bakalım yarın..
Küçücük kutu neden takıldı anlamadım?
Takılmamışı var kardeş evc-6 :)
günaydınlar herkese,güzel bir gün olsun arkadaşlar...:)
Antalyalogy
05-07-2012, 16:04
Allah ın izni ile bu hafta sonu aracımızı bitiriyoruz. Yazılımı istedim o da önümüzdeki günlerde gelir..Stelios a ilk mesajımı 27.04.2009 da atmışım şaka maka adamla 3 yıldır mailleşiyoruz bir gün bile sallamadı maillerimi hep cevapladı.Helal olsun..
yn_lemans
05-07-2012, 17:09
abi neslimiz azalıyo tolga abi sonra nıhat abı vazgectı, bı sen bı ben kaldık başbasa dıkkat et :))
yusufsert
05-07-2012, 17:09
Özgür abi inşallah kazasız belasız sorunsuz şekilde araç yola çıkar..İlk video yu sabırsızlıkla bekliyorum..
Antalyalogy
05-07-2012, 17:19
abi neslimiz azalıyo tolga abi sonra nıhat abı vazgectı, bı sen bı ben kaldık başbasa dıkkat et :))
Yapacak bir şey yok her işte bir hayır vardır.:icon_tup::icon_tup:
sleeper derken özgürcüm :)
Antalyalogy
05-07-2012, 19:35
içindeki gücü göstermeyen sade araçlar için kullanılıyor.Dıştan belli olmayan
yn_lemans
05-07-2012, 21:46
Arabalar bi bitse bizde gorsek ne oluyo nasil yuruyomu kosuyomu :)
yusufsert
05-07-2012, 23:20
İsimleriniz tarihin tozlu sayfalarında yerini alıcak İsmail :)
Gunaydınlar hayırlı cumalar arkadaslar herkese...
Gunaydınlar hayırlı cumalar arkadaslar herkese...
eyvallah nihatcım, herkeze hayırlı cumalar..
ya nesliniz tükenmesine tükeniyo ama içimizde bi firsat olsada bizde geçsek o nesile diyenlerimizde yok diil :D şekil 1A --> Ben :D evlilik muhabbetleri olmasa 1dk durmam.. nihat sponsor işi yalan oldu kardeş, iş başa düstüde o isin altında bu baş ezilir malesef :( of arkadaş yaaaa... :( valla okadar cok istiyorumki... yokmu arkadaslar sponsor olucak :P :P :D
Antalyalogy
06-07-2012, 15:12
Arabalar bi bitse bizde gorsek ne oluyo nasil yuruyomu kosuyomu :)
Sen ne yaptın başadınız mı ? Bu arada Tolga Ağabey in turbo yu hangi araca takacaksınız merek içindeyim ?
yn_lemans
06-07-2012, 19:19
ben ofistekı ıslerden dolayı baslıyamadım hedefım pazartesı baslamak artık, tolga abının turbo bende guzel rakam teklıf edenlere satarım :)
PM'den yollar mısın fiyatı?
bende de var satılık bı turbo arkadaşlar bildiğiniz üzere :) aklınızada bulunsun tanıdığa gitsin ***** kullanamadık :)
Ozgurum naptin projeyi? bugun tamamlaniyodu... Aldinmi ne durumda simdi? Haber bekliyoruz yaw öldük meraktan... Forumda buyuk bir sessizlikle seni bekliyo :D
Antalyalogy
08-07-2012, 13:19
Arabayı aldık şu an için bir kaç eksiğimiz var.
1-turbo ceketi
2-iat sensörünü filtre kitine adapte etme işi
3-geç saatte toparlanan gösterge kablolarını daha düzgün bir şekilde toparlama
4-gelecek yeni map
haftasonu yapılan işlemler ,
1-cut-out montajı
2- DV ın A borusuna adaptasyonu
3- Aem tru boost un mantajı
4- Aem egt nin montajı
4-stage 4 test yazılımı ve avans vuruntusu testi (avans vurmuyor Allah ıma şükür)
Verileri paylaştım yeni yazılımı bekliyorum
Şuan bir problemimiz var daha çözemedim.basınç kontrolünü tam sağlıyamadım boost cut yapıyor safe moda geçiyor.Biraz daha kitapçığını kurcalayacağım yada selenoid bozuk (çünkü montajımız doğru)
Mehmet Gazihan
08-07-2012, 16:45
yüksek basıncdanmı düşük basıncdan mı tespit etmelisin
Antalyalogy
08-07-2012, 18:39
AEM in kendi how to videolarını izledim.Ayarını tamamen yanlış yapmışım.%90 çözdüm ama ayarı iki kişi yolda yapmamız lazım yada dynoda tek başıma
örn benim psi olarak ayarladığım değer duty scale % siymiş vb..
Bu arada biz boost contoller ı peak basıncı tutmak için değil peak basıncı arttırmak için kullanıyoruz.
Çünkü kullandığımız turbonun wastegate actuator yayı max 1 bar a kadar kapatabiliyor.Boost controller ile biz ona daha fazla basınç tutabilme imkanı sağlayacağız.
Aslında egzost manifoldu imal ettirebilsek en güzeli harici wastegate ama uzun iş :)
Aklıma takılan soru ile net de bu turbolar için 22 psi -1.5 bar a kadar dayanan yaya sahip güçlendirilmiş actuatorler satılıyor neden bunlardan kullanmıyoruz diye sordum daha cevap gelmedi.
335 bobinlerinden randıman alan var mı? Daha doğrusu fark hisseden?
karsiyakaliozi
09-07-2012, 09:10
bunu bende merak ediyorum :)
herkezlere iyi haftalaaaaarrrrr...
nihat cooper'ında kullanıyor,memnun olduğunu söylemişti,hatta arada bir olan kesiklikler ortadan kalktı demişti,yorumunu yazar zaten bizde alalım fiyatıda 300 tl gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam
nihat cooper'ında kullanıyor,memnun olduğunu söylemişti,hatta arada bir olan kesiklikler ortadan kalktı demişti,yorumunu yazar zaten bizde alalım fiyatıda 300 tl gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam
vay kardeşim slmlar öncelıkle sana,3.35 bobınlerını taktım gayette güzel sıkıntısız kullanıyorum bır sorun yok hatta göktanımında dediği gibi mıssfıre sıkıntısı kalmadı zaten şehiriçi 250km/h'dan fazla da basamıyorummm dermişim :) önerırırm arkadaşlar 300 tl fıyatı var ıstersenız yardımcı olabılırım :)
karsiyakaliozi
10-07-2012, 17:32
vay kardeşim slmlar öncelıkle sana,3.35 bobınlerını taktım gayette güzel sıkıntısız kullanıyorum bır sorun yok hatta göktanımında dediği gibi mıssfıre sıkıntısı kalmadı zaten şehiriçi 250km/h'dan fazla da basamıyorummm dermişim :) önerırırm arkadaşlar 300 tl fıyatı var ıstersenız yardımcı olabılırım :)
parca kodu falan varmı sorduralım izmirde
Parça kodu:bosch 1213-7594937 bobın kardeşler:)
Parça kodu parça kodu dedınız n'olduuuuu:) sesınız soluğunuz çıkmadı dostlar !!!
karsiyakaliozi
11-07-2012, 09:37
Parça kodu parça kodu dedınız n'olduuuuu:) sesınız soluğunuz çıkmadı dostlar !!!
kardeşim sabah 6.30 aksam 20.00 çalışınca her an cıkıp sanayıye gıdemıyoruz ancak c.tesi keyfe keder yapılacak bi iş hemen alıp bobin takmamızı beklıyorsun herhalde izmirde biraz yavas takılırız bız ***** yazlık yer burası :)
arkadaslar merhaba,
intercoolerimiz geldi fakat halen montajını yaptıramadık silikon boru temini yapamıyoruz malesef.
alfadelta firmasından parcaları bulduk siparis verdik fakat stok guncellenmediginden site üzerinde halen var görünüyormus, aslında ellerinde bitmis ürün ve 1,5-2 ayı bulur dediler yeni ürünlerin gelmesi, yani gönderemediler malesef. elinde bunlardan fazla olan kullanmadıgı olan yada temin edilebilecek bir site bilen arkadasların yardımını rica ederim.
ebaye vermek istemiyorum gelir gelmez güvenemiyorum malesef, bide 20-30 gün beklemek zor geliyo :D teeee elin çan çin çongları görderdimi tamam kargo ücretsiz bilmemne ama 35günü bulan teslimatları var :D bide gümrüge taktıkmı üfff :D
ürünler bunlar arkadaslar
Mavi renk 45 derecelik 51mm çap silikon hortum
Mavi renk 90 derecelik 60mm > 51mm silikon redüktör
herkezlere simdiden yardımları için teşekkürler
Antalyalogy
11-07-2012, 13:33
arkadaslar merhaba,
intercoolerimiz geldi fakat halen montajını yaptıramadık silikon boru temini yapamıyoruz malesef.
alfadelta firmasından parcaları bulduk siparis verdik fakat stok guncellenmediginden site üzerinde halen var görünüyormus, aslında ellerinde bitmis ürün ve 1,5-2 ayı bulur dediler yeni ürünlerin gelmesi, yani gönderemediler malesef. elinde bunlardan fazla olan kullanmadıgı olan yada temin edilebilecek bir site bilen arkadasların yardımını rica ederim.
ebaye vermek istemiyorum gelir gelmez güvenemiyorum malesef, bide 20-30 gün beklemek zor geliyo :D teeee elin çan çin çongları görderdimi tamam kargo ücretsiz bilmemne ama 35günü bulan teslimatları var :D bide gümrüge taktıkmı üfff :D
ürünler bunlar arkadaslar
Mavi renk 45 derecelik 51mm çap silikon hortum
Mavi renk 90 derecelik 60mm > 51mm silikon redüktör
herkezlere simdiden yardımları için teşekkürler
Ağlama yavrukuşum açtım konunu bu arada halen eve de bakamadım.Bodrumda duruyor benim yedek parçalar tırsıyorum inmeye heheheheh :p
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/126529-slikon-hortum-sorunsali.html
Ağlama yavrukuşum açtım konunu bu arada halen eve de bakamadım.Bodrumda duruyor benim yedek parçalar tırsıyorum inmeye heheheheh :p
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/126529-slikon-hortum-sorunsali.html
tenk yu conem.. bende arananlar bölümüne açmıştım yanısından :D sende sohbete acmissin iyi oldu 4 bi yandan tutun şu kardesinizin elinden.. hanım tutturdu badana boya yaptırıcaz şu ustayamı yaptıralım bu boyayımı kullanalım, silikon boru lazım intercooler lazım.. cepte para kalmicak valla badana boya derken alamicaz silikon dirseklerimizi :D
hmm parcaların yeri tespit edildi, kanka senin bodruma insek bi rc daha toplarız ordan :D :D
Istersenız beraber ınelım orada bı özgür,bi nıhat bı de yalın çoğaltırız sonrada hortumlara bakarız hatta hortumlarıda ......tamam tamam konuyu çip ettım farkındayım :) özgür kardeşim eskı sanayıde var bı yer falan dıyordu ama japon sanayısınden bahsettı acaba
özgür ne yaptın usta eksıkler tamam mı?
Antalyalogy
11-07-2012, 16:18
Eksiklerimiz aynen duruyor ilgilenecek zaman bulamıyorum.
Eksiklerimiz aynen duruyor ilgilenecek zaman bulamıyorum.
Canımız mı sıkkın bıraz kardeş ? Ben mı yanlış anladım !!!!
Antalyalogy
11-07-2012, 19:21
Canımız mı sıkkın bıraz kardeş ? Ben mı yanlış anladım !!!!
Yoo sıkıntı yok ilgilenemiyorum yoğunluktan sadece..:p
Neeee 500.sayfamıza mı geldık :) ıyıymıs
Antalyalogy
11-07-2012, 22:16
Arkadaşlar deneme yazılımı ile basıncımızı bu akşam ayarladık.Çok şükür sıkıntımız yok.
Eksikler ;
-turbo ceketi
-göstergelerin ve tesisatın toplanması
-yeni yazılım
Üst devirleri ciddi iyileşmiş aracın.Turbo 3500 de doluyor 7000 e kadar soluk yok :) hatatatat ehehehehe...
Allahıma bin şükürler olsun.Bu günleri de gösterdi bize..Darısı İsmail in başına..
Istersenız beraber ınelım orada bı özgür,bi nıhat bı de yalın çoğaltırız sonrada hortumlara bakarız hatta hortumlarıda ......tamam tamam konuyu çip ettım farkındayım :) özgür kardeşim eskı sanayıde var bı yer falan dıyordu ama japon sanayısınden bahsettı acaba
:D hortumlardan hangisi 45 derecelik :P :D evet evet çip oldu bu :D
nihat japon sanayisi nerde yaw :D ulan bi gidermisiz içerde samuraylar bodykit yapıyo katanalarla :D
Arkadaşlar deneme yazılımı ile basıncımızı bu akşam ayarladık.Çok şükür sıkıntımız yok.
Eksikler ;
-turbo ceketi
-göstergelerin ve tesisatın toplanması
-yeni yazılım
Üst devirleri ciddi iyileşmiş aracın.Turbo 3500 de doluyor 7000 e kadar soluk yok :) hatatatat ehehehehe...
Allahıma bin şükürler olsun.Bu günleri de gösterdi bize..Darısı İsmail in başına..
hadi hayırlı olsun kardesim...
darısı benimde başıma özgür, sponsor lazım sponsor :D
Antalyalogy
12-07-2012, 08:56
Arkadaşlar ,
Stelios a sordum dedim ki ;
Boost kesicide 1,39 bar ve AFR de 11.8.Avans vuruntusu yok. Ama AFR bana biraz fakir gibi geldi 10.5-10.8 yapsak iyi olmaz mı ?
Cevabı özetle şöyle ;
Stock RC nin yüksek devirlerdeki AFR si 12.1 dolayısı ile 11.8 zengin bile kalıyor mapdeki ayarlar ile stok a göre..
EGT 900 c nin altında olduğu sürece hasar görme riskin yok ve stok RC pistonları 11.8 in üstündeki AFR lerde bile sıkıntı çıkarmıyor çünkü çok dayanıklılar.
Demiş 2. mapi de göndermiş.Bakalım onu da atıp bir denemek lazım.Bunda basınç 1,40 dan 1,45 bar (21.03 psi) e çıkmış ve birazcık daha agresif miş ayarları.
Yine avans vuruntusunu kontrol ederek boost controller dan 1,45 e ayarlayıp deneyeceğiz. (1.45 stok kolların limiti imiş)
Sonuçları buraya yazarım..
Deniz,Özay denemediniz bak şu Stelios un maplerini çok memnun kalacaksınız benden söylemesi.. :)
Antalyalogy
12-07-2012, 08:59
hadi hayırlı olsun kardesim...
darısı benimde başıma özgür, sponsor lazım sponsor :D
Düğünde takılan altınlardan bir iki tanesi kaybolsa kimse farketmez diyorum heuheuheuh..:D:D:D
Damadın arkadaşlarından 2 adet 45 derecelik silikon boru !!!! da olabilir..
way arkadas bi silikon boru kadarmı degerimiz? insan td05, evc6 fln takar :D
karsiyakaliozi
12-07-2012, 12:37
Deniz,Özay denemediniz bak şu Stelios un maplerini çok memnun kalacaksınız benden söylemesi.. :)[/QUOTE]
su ankı yazılımdan memnunum sıkıntı yok ama denenebılır tabı :)
Antalyalogy
12-07-2012, 14:01
Deniz,Özay denemediniz bak şu Stelios un maplerini çok memnun kalacaksınız benden söylemesi.. :)
su ankı yazılımdan memnunum sıkıntı yok ama denenebılır tabı :)[/QUOTE]
İnsanoğlu hep daha iyisini ister diye düşünüyorum :D:D:D
Antalyalogy
12-07-2012, 14:02
Nihat önmüzdeki hafta bir kepez yapalım lütfen.
Benim test 2 yazılımı ile şu an ölçebileceğim tek araç sensin.Turbodan önce en son senin ile sağlıklı denemiştik..
Ulen bir de yanımda yürüyormuşsun ne gülerim be :)
way arkadas bi silikon boru kadarmı degerimiz? Insan td05, evc6 fln takar :d
aranan kan örnekleri bende mevcut :)
nihat önmüzdeki hafta bir kepez yapalım lütfen.
Benim test 2 yazılımı ile şu an ölçebileceğim tek araç sensin.turbodan önce en son senin ile sağlıklı denemiştik..
Ulen bir de yanımda yürüyormuşsun ne gülerim be :)
yanında mı? Zuhahahaha arkamdan sellektör yapacaksın oğlum dıkkat etmedın ama benım araç 2 haftadır piyasada gözukmedı bılmem anltabıldım mı? :) aynı şekilde bı de sen benım yanıma gelıyormuşsun o zaman ağlarım yazık olur taktırdığım gt28'e :) ne kol pistonda mı takıldı hadı canım sende :)
şu 500.sayfayı tutturmak için yazıyorum bu msjı :) ya tutarsa dıye :)
way arkadas bi silikon boru kadarmı degerimiz? Insan td05, evc6 fln takar :d
düğünde takarım sana evc'yı kablolarıda boynuna dolarım ama elektrık sıkıntımız olabılır onu sen hallet artık nerenden alırsan elektrıği kardeş :)
:d hortumlardan hangisi 45 derecelik :p :d evet evet çip oldu bu :d
nihat japon sanayisi nerde yaw :d ulan bi gidermisiz içerde samuraylar bodykit yapıyo katanalarla :d
japon sanayısı ;kore sanayısını geç hemen camının dibindekı ılk sokaktan gır orası yiğen
Antalyalogy
12-07-2012, 14:44
500 yok mu arttıran.Nihat bir akşam ansızın gelebilirim üzerine rahat bir şeyler giy :)
ahanda 500 :D
olmadı..özgür abi 500. sayfayı sen yap :D
207 RC AP Coilover öncesi
http://img801.imageshack.us/img801/5708/p1010334o.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/801/p1010334o.jpg/)
207 RC AP Coilover sonrası
http://img521.imageshack.us/img521/456/p1020013q.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/521/p1020013q.jpg/)
bu da coilover
http://img801.imageshack.us/img801/5708/p1010334o.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/801/p1010334o.jpg/)
http://img521.imageshack.us/img521/456/p1020013q.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/521/p1020013q.jpg/)
bu da coilover
Güle Güle kullan güzel olmuş :P
500. Sayfa snaırım geldi
karsiyakaliozi
12-07-2012, 17:13
kullanım farkalrı nasıl oem amartisörlere göre salınım sekme darbe emme v.s bu arada 500 demişiz dalya :)
500'ümüz hayırlı olsun arkadaşlar :)
bu da coilover
4 tüpü de sıktın mı ? :)
yn_lemans
12-07-2012, 18:50
coilover güzel olmuş ben biraz daha inik istiyorum şahsen :) nice 500 sayfalara nice 500 beygir arabalara inşallah :)
:) cok cok güzel ugraşlar bunlar taktir ediyorum inşallah emeginizin karşılıgını alırsınız beygirlerle
kullanım farkalrı nasıl oem amartisörlere göre salınım sekme darbe emme v.s bu arada 500 demişiz dalya :)
bu kadar konforlu olacağını tahmin etmiyordum
stock amortisör ve stock yayla mesela hızlı otoban kullanımlarında yol dalgalanmalarını
araç durmadan sekip darbeleri kısa ve çok sert bir biçimde içeri yansıtıyordu bundan
çok rahatsız oluyordum artık daha yumuşak rahatsız etmeyen ve en önemlisi darbeleri
emerek sönümleyerek daha az hissettirerek yansıtıyor.tatlı ve tok bir sertliği var.
ilk izlenimler bunlar şu an için çok memnunum coiloverla araç daha konforlu eskisi gibi ''stresli'' dümdüz yolda bile içeriye herşeyi hissettiren bir araç değil artık
4 tüpü de sıktın mı ? :)
ikisini bir arkadaş için getirtmiştim kendim daha tunapları sıkmadım haftaya bakımda fısfıslayacağız :)
coilover güzel olmuş ben biraz daha inik istiyorum şahsen :) nice 500 sayfalara nice 500 beygir arabalara inşallah :)
önlerde 1.5 2 cm gibi bir pay daha var fakat bu ayar benim için sınır
Hayirlisi olsun
teşekkürler
Güle Güle kullan güzel olmuş
teşekkürler
Antalyalogy
13-07-2012, 10:13
Tufan bence 10 numara olmuş.Şahsi görüşüm bizim araçlar da arka önle aynı hizada oluna güzel durmuyor.Daha düşük bence çok konforsuz olur ayrıca kullanımı zorlaşır yok sürtecekmi lip,çamurluğu mı sürtecek vs..
Tek eksiği sertlik ayarının olmaması ki sen orjinalinden çok daha sert değil diyorsun bence başarılı..
karsiyakaliozi
13-07-2012, 10:29
denız tunap satan yerler var uygun fıyatlı lazımsa bana pm at coıl konusunda benım cok guvenemedıgım anı serıt değiştirmelerde bizim araclar cok stabıl bır kac kez basıma geldı yanı cızgısı guzel aracların hıc ummadıgınız anlarda yuksek suratlerde yapılan kontralara arac ıyı tepkı verıyor seritden kopma olmuyor yoksa sertlıgı sert, bende sıkayetcıyım ama sertlık olmadanda ıyı yol tutus zor gıbıı yuksek suratlerde tepkılerı guzlese coıl ıyıdır bence
yn_lemans
13-07-2012, 10:43
denız tunap satan yerler var uygun fıyatlı lazımsa bana pm at coıl konusunda benım cok guvenemedıgım anı serıt değiştirmelerde bizim araclar cok stabıl bır kac kez basıma geldı yanı cızgısı guzel aracların hıc ummadıgınız anlarda yuksek suratlerde yapılan kontralara arac ıyı tepkı verıyor seritden kopma olmuyor yoksa sertlıgı sert, bende sıkayetcıyım ama sertlık olmadanda ıyı yol tutus zor gıbıı yuksek suratlerde tepkılerı guzlese coıl ıyıdır bence
Sen hangi coilover'ı kullaniyosun ?
karsiyakaliozi
13-07-2012, 10:45
Sen hangi coilover'ı kullaniyosun ?
coıl yok bende anca deneyıp almam lazım o da zor bır ıhtımal oem devam :)
kardesim tunap için bi pm atarmısın bana? fiyattır kaç tüp gerekir falan filan ;)
bide sonuç olarak neye karar verdik bu tunap olayında bi ara diyoduk zararlı içindeki kurumlar gerekiyo bize, bi ara dedik temizlensin cillop gibi güzeldir :D varmı zararı simdi tam nedir olay :D
Tufan bence 10 numara olmuş.Şahsi görüşüm bizim araçlar da arka önle aynı hizada oluna güzel durmuyor.Daha düşük bence çok konforsuz olur ayrıca kullanımı zorlaşır yok sürtecekmi lip,çamurluğu mı sürtecek vs..
Tek eksiği sertlik ayarının olmaması ki sen orjinalinden çok daha sert değil diyorsun bence başarılı..
orjinali cok cok sert maffetti beni bnde raceland aldım mütiş bişey coil asfaltda minik cukurlara küt küt şeklinde giriodum coilde hissettirior bile yol tutuşu dahi artıı arabada da tık ses gelmiyor rahat esnediği için.
karsiyakaliozi
13-07-2012, 12:05
kardesim tunap için bi pm atarmısın bana? fiyattır kaç tüp gerekir falan filan ;)
bide sonuç olarak neye karar verdik bu tunap olayında bi ara diyoduk zararlı içindeki kurumlar gerekiyo bize, bi ara dedik temizlensin cillop gibi güzeldir :D varmı zararı simdi tam nedir olay :D
izmirde bosch car servisden aldım 2 tup kullanılıyor ben kullandım fabrıkanın verdıgı arıza kodu vardı bende 1380 yada oyle bısey o gectı bende daha temız oldu sanırım motor ıcı 2 tupu 100 tl cıvarı almısdım adamalr mırın kırın etmısdı gercı kendım yaparım dıyınce ama almıs oldun sonucda bu tur yerlerde var bu urun antalyada bunun toptancısını bul ordan ucuza temın edılır servisde sonucda aynı toptancıdan alıyo
stok RC lemans ile 207 GT + Yazılım+dp 60 düz boru son susturucu filtre durum ne olur sizce ?
bu kadar konforlu olacağını tahmin etmiyordum
stock amortisör ve stock yayla mesela hızlı otoban kullanımlarında yol dalgalanmalarını
araç durmadan sekip darbeleri kısa ve çok sert bir biçimde içeri yansıtıyordu bundan
çok rahatsız oluyordum artık daha yumuşak rahatsız etmeyen ve en önemlisi darbeleri
emerek sönümleyerek daha az hissettirerek yansıtıyor.tatlı ve tok bir sertliği var.
ilk izlenimler bunlar şu an için çok memnunum coiloverla araç daha konforlu eskisi gibi ''stresli'' dümdüz yolda bile içeriye herşeyi hissettiren bir araç değil artık
ikisini bir arkadaş için getirtmiştim kendim daha tunapları sıkmadım haftaya bakımda fısfıslayacağız :)
önlerde 1.5 2 cm gibi bir pay daha var fakat bu ayar benim için sınır
teşekkürler
Mutlaka prosedürü uygulayın yoksa kimyasal sübapları bir süre sonra kavuruyor silindire parça bile bırakabiliyor.
Bir de ŞİDDETLE tavsiyem kapalı mekanda yapmayın prof. solunum maskeleriniz yoksa. 1000 m2 atolye çalışamaz hale gelir egsozdan :)