Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?
stock yazılıma döndün mü? aracını tamamen stock yap buji muji karıştırma bi sıfırla herşeyi :)
stock yazılma donmedim abim. stock yazılıma dondugumde tekrar yazılım ıcın 600 700 vermem gerekmez heralde.?
şanzıman yağının değişiminde kaç litre yağ kullanıyor.bi bilgisi olan varmı? motul 75w90 ile değiştiricem yağımı
Ben dün aracın bakımını yaptırdım yağ yağ filtresi bujiler filtreler şanzıman yağınıda değiştirdim bi sebebi yoktu hatta çıkan yağ tertemizdi 2 lt yağ alıyor şanzıman.
Ben dün aracın bakımını yaptırdım yağ yağ filtresi bujiler filtreler şanzıman yağınıda değiştirdim bi sebebi yoktu hatta çıkan yağ tertemizdi 2 lt yağ alıyor şanzıman.
teşekkur ederim abim. benm 3 vites sekromaçları sıkıntı galiba 2den 3e ve 4 den 3 atarken sıkıntı yaşıyorum onun dısında gayet temiz geçişler(ufak sertligi saymıyorum).bu sekromaç sıkıntısını şanzıman yağı ıle geçirmeye calıscam
dün aksamdan bi kaç kare..
06ATY78 Lemans 09 ATALAY YÜKSEKKAYA
06AT207 GT BERK KEŞOĞLU
http://u1309.hizliresim.com/1f/h/sqsgz.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://l1309.hizliresim.com/1f/h/sqsnc.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Antalyalogy , YALIN VE ÖZGÜR ABİMEE SELAMLARRR..YOLUNUZDAN GELİYORUZ.
Maşallah.Normalde zaten vites geçişleri kemikli
Stoplar cok hos masALLAH guzel gunlerde kullan
Thp nin gururu :)) 1depo ile 740 km ve hala çeyrek depom var.depoda sanırım 52 lt
http://i408.photobucket.com/albums/pp168/utkujum/DC0D1207-EAD0-435B-A246-0153320FFDFD-10057-000003A6E4D23E8E_zps8b870522.jpg
Antalyalogy
15-09-2013, 13:58
5.7 ne arkadaş ya :) gözünü seviyim 6.vitesin. Peygamber sabrı ile klima açık 3 kişi full yük ile 6.9 ortalamam var bu yaz.
Stoplar cok hos masALLAH guzel gunlerde kullan
allah razı olsn abi teşekkr ederim..
bu stoplardan isteyen olursa temin ederim haberiniz olsn.
threshold
15-09-2013, 16:16
5.7 ne arkadaş ya :) gözünü seviyim 6.vitesin. Peygamber sabrı ile klima açık 3 kişi full yük ile 6.9 ortalamam var bu yaz.
İstanbul Karaman arası git gel 18.ooo km yaptım 5.vites 5000 devirde geçti ömrüm,bazen dalgınlıkla 5 den 6 ya atmaya çalıştığım da oldu :D:D ortalamam 8.5 civarlarındaydı
stock yazılma donmedim abim. stock yazılıma dondugumde tekrar yazılım ıcın 600 700 vermem gerekmez heralde.?
aracın kesme yapıyor ben olsam ilk önce aracı orijinale çevirip kesme yapıp yapmadığını kontrol ederdim ve sistemimin stabil olduğunu garanti ettiğim anda kendi istediğim yazılımı yükletirdim.iş verdiğin parada değil aracın yürüyüp yürümemesinde,aynı yazılıma döndüğünde yine araç keserse ne yapacaksın-bizim de bir arkadaşımız stock a dönmeden problem çözmeye çalışmıştı iş arapsaçına dönmüştü...
İstanbul Karaman arası git gel 18.ooo km yaptım 5.vites 5000 devirde geçti ömrüm,bazen dalgınlıkla 5 den 6 ya atmaya çalıştığım da oldu :D:D ortalamam 8.5 civarlarındaydı
aracın kesme yapıyor ben olsam ilk önce aracı orijinale çevirip kesme yapıp yapmadığını kontrol ederdim ve sistemimin stabil olduğunu garanti ettiğim anda kendi istediğim yazılımı yükletirdim.iş verdiğin parada değil aracın yürüyüp yürümemesinde,aynı yazılıma döndüğünde yine araç keserse ne yapacaksın-bizim de bir arkadaşımız stock a dönmeden problem çözmeye çalışmıştı iş arapsaçına dönmüştü...
gören herkes buji diyo ama abi. bujiler ile bi deniyelim olmazsa donucem.
Thp nin gururu :)) 1depo ile 740 km ve hala çeyrek depom var.depoda sanırım 52 lt
http://i408.photobucket.com/albums/pp168/utkujum/DC0D1207-EAD0-435B-A246-0153320FFDFD-10057-000003A6E4D23E8E_zps8b870522.jpg
izmire 6.viteste gitmissin galiba.. geldim bugun izmire gitti dediler kardes...
threshold
15-09-2013, 17:01
gören herkes buji diyo ama abi. bujiler ile bi deniyelim olmazsa donucem.
eyvallah - inşallah en yakın zamanda hallolur,sonuçlarını bekliyoruz :)
eyvallah - inşallah en yakın zamanda hallolur,sonuçlarını bekliyoruz :)
tamamdırrrr abimm. bu araadaa ne zaman buluşuyoruzzz en yakın ankara buluşması ne zaman.
bro 6.9 diyosunda stage4 ve big turboyuda dahil edersen çok çok iyi rakam...
tamamdırrrr abimm. bu araadaa ne zaman buluşuyoruzzz en yakın ankara buluşması ne zaman.
kardes ankarada sanırım bi ikiniz varsınız zaten buluşmuşsunuz. buralara yada istanbula gelirseniz daha toplu bi buluşma ayarlarız :D
ahahahahahahahhahahaa :D yok abi 207 cok varda rc yok :D genelde dizelcilerle bulusuyoruz. :D:D:D
Su yol bilgisayarındaki kmleri nasıl sıfırlıyoruz yahu ? :D
Su yol bilgisayarındaki kmleri nasıl sıfırlıyoruz yahu ? :D
secme tusu varya kolda ona basılı tutuyosun 1 yada 2. km yi secip ve vadaaaaa... :D
izmire 6.viteste gitmissin galiba.. geldim bugun izmire gitti dediler kardes...
Ahh be :)) dün sen gelemedin diye ben beyaz dünyanın oralarda dolandım görür arabayı dururm diye.çarşamba geliyorum.bu arada genel ort 6.5 :)
Low-Rider
15-09-2013, 21:17
Sinyal kolunda ki butona basılı tutunca sıfırlıyor
allah razı olsn abi teşekkr ederim..
bu stoplardan isteyen olursa temin ederim haberiniz olsn.
O stoplarin fumesi degilde kirmizisi olsa hic dusunmeyecegimde beyazda hos gelmiyo gozume .. ama yanma sekli vs cok hos
O stoplarin fumesi degilde kirmizisi olsa hic dusunmeyecegimde beyazda hos gelmiyo gozume .. ama yanma sekli vs cok hos
ben karartırılmış far sevdigim icin bi nevi aşık oldum. farklı bi tarzı var ondan dolayı begeniyorum abi.. tedarikciyle bi konusuyum istersen.karartmasız yolayabilmesi mumkunmuymus die.
Balıkesir Altınoluğa gittiğimde 536 km de 6.6lt yakmıştım çeyrek depoda benzinim kalmıştı.
http://i39.tinypic.com/ygxzn.jpg
http://i43.tinypic.com/2v127w2.jpg
Yolbılgısayatını sıfırlamk için silecek kolundakı butona basılı tutuyorsun ;)
ohaa ya yuh ya. tüketimlere bak benm ortalama 13,7
1 depo ile 350km gidiyorm bazen 400 = sehir ici
Bnım ortalama şuan 10.6 sizlerde arkadaslar?
agungoren
16-09-2013, 14:50
Karma 8,4 lt.. 1500 km de.
Antalyalogy
16-09-2013, 15:14
Karma 7.5 (şehir içi) ahahahaahaha..
Yalın Bro üzerine rahat birşeyler al yarın log alak ? :)
ohaa ya yuh ya. tüketimlere bak benm ortalama 13,7
1 depo ile 350km gidiyorm bazen 400 = sehir ici
Arabayı yeni aldın normaldir o değerler:D
Adaş senin araba kokluyomuş vallaha.Bu kadar modla 7,5 karma süper
Hazır öğrenmişken gidip bende sıfırlıyımde ortalamamı göreyim 9999KM yazıp duruyor :D :D
bro en son bunu dediginden bu yana 3 ay geçti.. :D haala tık yok..
bro turbo büyük güç büyük, araba fıs diyo kokusuyla yürüyo rahat rahat senin benim gibi hadi olum basiyimda gitsin yokki :D
bro turbo büyük güç büyük, araba fıs diyo kokusuyla yürüyo rahat rahat senin benim gibi hadi olum basiyimda gitsin yokki :D
Hahahaha :D
depo 60lt'ye kadar alıyor bizim Utku. kaç kere denedim. içinde 1-2lt varken 56-58lt alıyor...
960m fotoğrafımı koydurma bana şimdi çok üşendim :D
ama en son basabasa döndüm antalyadan 6.5lt yaktı :D
4.6lt olan fotoda var :D
Antalyalogy
16-09-2013, 19:54
Teşekkürler adaş.Valla sakin sakin vites atınca , klima kullanmayınca bu değerler hayal değil , üstelik %80 sıkışık sabah ve akşam trafiğinde çıkıyor bu rakam..
ahahahahahahahhahahaa :D yok abi 207 cok varda rc yok :D genelde dizelcilerle bulusuyoruz. :D:D:D
Hey gidi eski günler. 4-5 RC olduğumuzu hatırlarım. Bilkent yollarında:heyoo:
Şu log almayı bi türlü yapamadım ya uyuz oldum haha :)
Şu log almayı bi türlü yapamadım ya uyuz oldum haha :)
Haalami yaaa haalamiii... Bro okadar anlattim :D cik gel antalyayada yapalim artik :D
Cutout yapılırken :)) 60lık düz boru ile yazılım ve turbo büyütmeye alt yapı hazırlanıyor
http://i408.photobucket.com/albums/pp168/utkujum/5668444A-AE53-4975-AAD1-823F4E024FB0-1026-0000003FD4E03044_zps1955210b.jpg
vayy kardeşimm...turbonu merak ediyorum.dediğim gibi detaylı fotolar bekliyorum senden :) senden sonra bende yaptırıcam büyük bir ihtimal :)
e turners in chip i icin bilgi verebilcek varmı.ecufast'ten etuners a gecmeyi dusunuyorum. maaliyet ne olur.önerirmisiniz.
e turners in chip i icin bilgi verebilcek varmı.ecufast'ten etuners a gecmeyi dusunuyorum. maaliyet ne olur.önerirmisiniz.
walla yardım ederim derdimde geçen gün e-tuners'ın Türkiye Distrubutoru aradı işimizi elimizdenmi almaya kalktın diye :D o yüzeden izmir egeturbo'yla iletişime geçmeni tavsiye ederim. 2 tane cok yakın arkadasıma kendim iletişime geçerek bizzat Stelios'tan yazılım yaptırdım TR'de herkez Antalya şubenizmi var Antalya'da baskası şu paraya yapıyor ona gideriz gibi söylemlerle adamlara çıkışmış :D epey rekabetci fiyatım varmış demekki fiyatıda nerden aldılarsa :P :P :D :D o yüzden kendilerine yönlendiriyorum seni.
Cutout yapılırken :)) 60lık düz boru ile yazılım ve turbo büyütmeye alt yapı hazırlanıyor
http://i408.photobucket.com/albums/pp168/utkujum/5668444A-AE53-4975-AAD1-823F4E024FB0-1026-0000003FD4E03044_zps1955210b.jpg
way way way waaaayyyy turbomu büyütüyoruz sessiz sessiz derinden ince inceeee... hybridmi yoksa td05 mi?
vayy kardeşimm...turbonu merak ediyorum.dediğim gibi detaylı fotolar bekliyorum senden :) senden sonra bende yaptırıcam büyük bir ihtimal :)
brooo hayırdıııırrr? :D :D :D :D ahahahahah
sana önce bi intercooler alalım.. :D evlenene kadar yaptırdın yaptırdın zaten, yoksa kalıyo bro, o ara deli gibi para harcadığından nereye ne gitti anlamıyosun, intercoolermı aldım buzdolabımı çamaşır makinesimi methanol kitimi farketmiyo nasıl olsa alışmış oluyosun vermeye. :D :D evlendikten sonrada orda burda kıyıda kosede ne kaldıysa, arkadaslarına al yaaa sende kalsın bi ara alırım dedigin ne varsa onları toplayıp satıp arabana biseyler yapmaya calısıyosun :D :D ahahahahahaha...
Haalami yaaa haalamiii... Bro okadar anlattim :D cik gel antalyayada yapalim artik :D
Yakındır bro gelecegim gerci uzun zamndır denemiyorum. Bronz balatadan orjinale döndüm huzurmuş orjinal baskı :) bidaha tövbe. İntercoolerida degiştim. 9 ltreye cıkardım farklı ölcüler oldu.
Yakındır bro gelecegim gerci uzun zamndır denemiyorum. Bronz balatadan orjinale döndüm huzurmuş orjinal baskı :) bidaha tövbe. İntercoolerida degiştim. 9 ltreye cıkardım farklı ölcüler oldu.
Offf 2lt fazla bro.. napcan okadarini dolmak bilmez ya o... Niye baski balatada orjinale dondun? Fark oluyomu peki yuruyusunde hissedilir?
Offf 2lt fazla bro.. napcan okadarini dolmak bilmez ya o... Niye baski balatada orjinale dondun? Fark oluyomu peki yuruyusunde hissedilir?
Olmasına oluyorda bnde fazla tıtremr ve kacırma vardı bronzda. 2 litreden bişi olmaz ;) lag fılan olmadı dolu dolu yuruyo.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-tt-motors-dan-kirmizi-boyasiz-207-rc-1.6-coilver-plus-ozel-plaka-137936101/detay)
bilen var mı aracı?
Low-Rider
17-09-2013, 17:33
erkay sen seat sport cooler takmamışmıydın?
araç malesef izmirde kalacak :) bu arada hybrid turbo düşünüyorum.ancak dün biri dediki k03s tak.thp 200 lerde varmış sanırım bu turbo.yarın antalyadayım.işlerim yetişmediği içinde yazılım ve turbo işi kaldı:okurban bayramından sonra bakacağız turboya.
RC_Alper
17-09-2013, 18:34
abilerim kardeşlerim aracım satılıktır bilginize :)
Masterpiece
17-09-2013, 19:19
RC hakında merak ettim daha doğrusu yorumları merak ettiğim bir konu var.
Konu cam tavan , göze hoş geliyor tabi içeriyede ferahlık katıyordur diye düşünüyorum fakat sunroof tarzı olmaması da aklında kararsızlık oluşturuyor insanın.
Sormak istediğim RC de cam tavan aranmalı mı gerek olduğunu düşünüyormusunuz acaba ?
Kendim hep cam tavanlı istiyorum fakat ***** çok fazla yok o yüzden cam tavansızlara yönelmeli mi acaba diye kararsızlık da kaldım :)
Birde sonradan uygulanma şansı varmıdır :D
abilerim kardeşlerim aracım satılıktır bilginize :)
Hayirdir daha yeni aldin sayilir?
araç malesef izmirde kalacak :) bu arada hybrid turbo düşünüyorum.ancak dün biri dediki k03s tak.thp 200 lerde varmış sanırım bu turbo.yarın antalyadayım.işlerim yetişmediği içinde yazılım ve turbo işi kaldı:okurban bayramından sonra bakacağız turboya.
Td05 candir... Hybride ben guvenemiorum nedense yaaaa... Hos td05 kadar guc aliolar nerdeyse...
RC hakında merak ettim daha doğrusu yorumları merak ettiğim bir konu var.
Konu cam tavan , göze hoş geliyor tabi içeriyede ferahlık katıyordur diye düşünüyorum fakat sunroof tarzı olmaması da aklında kararsızlık oluşturuyor insanın.
Sormak istediğim RC de cam tavan aranmalı mı gerek olduğunu düşünüyormusunuz acaba ?
Kendim hep cam tavanlı istiyorum fakat ***** çok fazla yok o yüzden cam tavansızlara yönelmeli mi acaba diye kararsızlık da kaldım :)
Birde sonradan uygulanma şansı varmıdır :D
Zevk meselesi
Low-Rider
17-09-2013, 21:32
Erkay'ın cooler
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q71/s720x720/1014206_568732483187697_1875151824_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/s720x720/1208551_568732463187699_1992620174_n.jpg
Bir önce ki postta yanlış yazmış, ölçüleri doğrusu 58-30-6
Masterpiece
17-09-2013, 21:42
Satılık - Beyaz Cam tavanlı - RC düşünüyoruz , ilanlarda malesef yok şuan bu kombinasyonda , ilanı olmayıp satılık olan araç bilen var varmıdır ?
Beyaz cam tavan bulunmazsa Kırmızı da olabilir..
erkay sen seat sport cooler takmamışmıydın?
Özel yapım knka ölçüler petekler 45-30-6 toplam boy 58-30-6
Antalyalogy
17-09-2013, 22:08
Kardeş eğer turbo büyütmekten kastınız palleri büyütmekse gözünü seveyim girme heleki tahmin ettiğim arkadaşa yaptıracaksan aman diyim.:(
Low-Rider
17-09-2013, 22:11
Ne gibi sıkıntı olyuor pal büyütmede Özgür abi?
Antalyalogy
17-09-2013, 22:21
Ne gibi sıkıntı olyuor pal büyütmede Özgür abi?
Pal büyütmede içerden de biraz traşlıyorlar daha büyüğünü oturtmak için ve sağlıklı uzun ömürlü olmuyor. Benim bildiğim gördüğüm palleri büyütülüp de memnun olan yok.Bu işe girilecekce ;
Garrett GTX2863
Garrett GT2871
Garrett GT28RS
TD05-16G düşünülebilir.
Birde arkadaşlar intercooler büyütmeden yazılımla RC ler sadece daha keyifli olur , ama olacağının en iyisi olmaz.
Siteye paso video koyuluyor geçilen RC lerle , sonra araçlar yürümüyor deniyor.
Yazılım+s3 DV+DP+egzost+İntercooler lı RC ile stock RC roll ;fark ortada.. (camcar stock 106 gti bu arada :) )
207-rc-modded-vs-207-rc-stock-2rolling_708122.htm
207-rc-modded-vs-207-rc-stock_708121.htm
Bu videoda eski RC kullanıcısı arkadaşımın çok iyi olmayan bir yazılım ile elde ettiği sonuç.Aracınız yapılan modlardan sonra bu kadar aça aça gitmiyorsa stock RC ye göre bir kontrol edin derim.(2.denemeye dikkat geç basıyor soldaki rc :)
stock-207-rc-vs-moded-207-rc_699202.htm
Kardeş eğer turbo büyütmekten kastınız palleri büyütmekse gözünü seveyim girme heleki tahmin ettiğim arkadaşa yaptıracaksan aman diyim.:(
Açıkçası bende emme palini değiştirmeyi düşünüyordum.td05-16g zahmetli olur diye düşünüyorum.***** firmayı pm olarak atarmısın bilgim olsun
Pal büyütmede içerden de biraz traşlıyorlar daha büyüğünü oturtmak için ve sağlıklı uzun ömürlü olmuyor. Benim bildiğim gördüğüm palleri büyütülüp de memnun olan yok.Bu işe girilecekce ;
Garrett GTX2863
Garrett GT2871
Garrett GT28RS
TD05-16G düşünülebilir.
Birde arkadaşlar intercooler büyütmeden yazılımla RC ler sadece daha keyifli olur , ama olacağının en iyisi olmaz.
Siteye paso video koyuluyor geçilen RC lerle , sonra araçlar yürümüyor deniyor.
Yazılım+s3 DV+DP+egzost+İntercooler lı RC ile stock RC roll ;fark ortada.. (camcar stock 106 gti bu arada :) )
207-rc-modded-vs-207-rc-stock-2rolling_708122.htm
207-rc-modded-vs-207-rc-stock_708121.htm
Bu videoda eski RC kullanıcısı arkadaşımın çok iyi olmayan bir yazılım ile elde ettiği sonuç.Aracınız yapılan modlardan sonra bu kadar aça aça gitmiyorsa stock RC ye göre bir kontrol edin derim.(2.denemeye dikkat geç basıyor soldaki rc :)
stock-207-rc-vs-moded-207-rc_699202.htm
Bro videolarda mı sorun var bende mi:D izleyemiyorum.
Edit: Şimdi düzeldi:)
Maşallah fark ortada.Bro sanırım senin turbo büyütmeden önceki halin
RC_Alper
18-09-2013, 09:31
Hayirdir daha yeni aldin sayilir?
abi 1 sene oldu farklı bi proje için satıyorum yoksa hayatta satmam memnunum aracımdan :)
Antalyalogy
18-09-2013, 11:52
Maşallah fark ortada.Bro sanırım senin turbo büyütmeden önceki halin
water/methanol ve büyük turbo yok ayrıca egzost da borla son susturucu var cut-out yok.
dostum egzoz'u izmir de nereye yaptiriyorsun ve ayiptir sormasi maliyeti ne oluyo bunun ? su an sicagi sicagina bunun arastirmasi icindeyim de .
Uslu egzozdan baska bi usta ismi daha soylediler isciliginin iyi olmasi hakkinda.
Uslu son haric 1050-1100 gibi rakamlara yapsr diyorlar , ben turbodan sonra dp ile sona kadar flansli sok-tak seklinde 60 mm boru cektirmeyi dusunuyorum
Antalyalogy
18-09-2013, 12:01
Yani aracınızı geliştirdiniz iyi gidiyor diyorsunuz tamam ama bunun kıstası bu videolar . Önce imkanınız varsa stok RC bulun deneyin sonra içinize siniyorsa diğer araçlarla denersiniz.
Ha araç sizin sizin uçan kuşa da sıkarsınız ama sonra bu RC ler yürümüyor-neden yürümüyor diye kimse *** atmasın lütfen.Araçlarımız çok güzel yürüyor , bu arada kimse RC nin yol tutuşunundan bahsetmiyor :) Yaysız,coilsiz sınıfındaki en iyi yol tutan araçtır.
Aracını tanıyan usta ellerde daha önce Türkiye resmi slalom şampiyonu olmuş araçtır (stok bu arada araç, yay bile yok.)
http://www.tosfed.org.tr/images/haberler/haber_dokumanlari/Turkiye_Slalom_Kupasi_Final_Neticeleri.pdf
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/52769-eskisehir-oto-slalom-24102010-a.html
Yüksek süratlerde RC ile yapacağınız ani manevraları , hızlı virajları benim diyen spor araçla yapamazsınız.Bunu aracı zorlayan herkes rahatlıkla söyler.
Sonuç olarak bir hot hatch sadece roll performansına bakılıp değerlendirildiği sürece daha çok anası s.kilmiş type-r lara vb piyasayı domine etmiş araçlara 45-50 k para verirsiniz.
1-Düz yol performansı
2-Viraj ve pist performansı
3-Günlük kullanıma uygunluk
4-Fiyat/performans oranı
5-Konfor,donanım,güvenlik
6-Yakıt tüketimi ve kronik problemler ede bakılması lazım.Ama yok bizde her şey buraya koyulan videolar olduğu için ve bu videolar direk aracın piyasasını etkilediği için bizden bi s.kim olmaz :)
Neyse F.ck the system diyorum.
Esenlikle kalın ahahahhahahah..
Antalyalogy
18-09-2013, 12:09
dostum egzoz'u izmir de nereye yaptiriyorsun ve ayiptir sormasi maliyeti ne oluyo bunun ? su an sicagi sicagina bunun arastirmasi icindeyim de .
Uslu egzozdan baska bi usta ismi daha soylediler isciliginin iyi olmasi hakkinda.
Uslu son haric 1050-1100 gibi rakamlara yapsr diyorlar , ben turbodan sonra dp ile sona kadar flansli sok-tak seklinde 60 mm boru cektirmeyi dusunuyorum
63 mm ideal dir.60 lık için girmeyin bence hiç..
onlar basit detaylar benim girilecek cok islemim var ;) yolum uzun yani , tesekkurler
İzmirde ben downpipe yi Gürkay egzos nuri ustaya yaptırmıştım 400 tlye.downpipe sonrası düz boru,cut out ve 60lık free flow için 1000 tl verdim.downpipe sonrasını ise Osman usta egzos Okan yaptı.hepsi 3. sanayide zaten.
60mm düz boru ve downpipe sonrası öylesine bir hızlanış videosu.tam randıman kalkmadık farkedersenizki ancak yorumları bekliyorum
http://www.youtube.com/watch?v=jJQKwMKXMC0
agungoren
18-09-2013, 12:54
Yani aracınızı geliştirdiniz iyi gidiyor diyorsunuz tamam ama bunun kıstası bu videolar . Önce imkanınız varsa stok RC bulun deneyin sonra içinize siniyorsa diğer araçlarla denersiniz.
Ha araç sizin sizin uçan kuşa da sıkarsınız ama sonra bu RC ler yürümüyor-neden yürümüyor diye kimse *** atmasın lütfen.Araçlarımız çok güzel yürüyor , bu arada kimse RC nin yol tutuşunundan bahsetmiyor :) Yaysız,coilsiz sınıfındaki en iyi yol tutan araçtır.
Aracını tanıyan usta ellerde daha önce Türkiye resmi slalom şampiyonu olmuş araçtır (stok bu arada araç, yay bile yok.)
http://www.tosfed.org.tr/images/haberler/haber_dokumanlari/Turkiye_Slalom_Kupasi_Final_Neticeleri.pdf
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/52769-eskisehir-oto-slalom-24102010-a.html
Yüksek süratlerde RC ile yapacağınız ani manevraları , hızlı virajları benim diyen spor araçla yapamazsınız.Bunu aracı zorlayan herkes rahatlıkla söyler.
Sonuç olarak bir hot hatch sadece roll performansına bakılıp değerlendirildiği sürece daha çok anası s.kilmiş type-r lara vb piyasayı domine etmiş araçlara 45-50 k para verirsiniz.
1-Düz yol performansı
2-Viraj ve pist performansı
3-Günlük kullanıma uygunluk
4-Fiyat/performans oranı
5-Konfor,donanım,güvenlik
6-Yakıt tüketimi ve kronik problemler ede bakılması lazım.Ama yok bizde her şey buraya koyulan videolar olduğu için ve bu videolar direk aracın piyasasını etkilediği için bizden bi s.kim olmaz :)
Neyse F.ck the system diyorum.
Esenlikle kalın ahahahhahahah..
Adamsin özgür abi..yazdiqin her kelimeye katiliyorum..
Antalyalogy
18-09-2013, 13:11
Adamsin özgür abi..yazdiqin her kelimeye katiliyorum..
Teşekkürler.Gerçekler acıdır.:D:D:D
Arkadaşlar benim aracı bilen bilir oldukça ;) iyi gidiyor.Lan ben bile bi ara dedim satayım herkesin gıpta ile :p baktığı hatchlerden bakayım.
Sonra dedim ki kardeşim yarım saatlik roll için hiç başını ağrıtma neyin eksin senin aracının onlardan ? Hiç..
Sonra büyük turbo felan devam ettik :D:D:D
Rahatlıkla yıllarca problemsiz binilecek araçlardır. Ufak tefek arızaları olur işi bilen adama giderseniz problem değil.
Yağını,suyunu koy keyfince gez,gazla,viraj kas,böbrek taşı varsa ona da iyi gelir.Kırmızısı candır çok afilli durur.Parçalar pahalı değil.Piyasası uçuk değil.:icon_tup:
Hiç unutmam bir gün UsTAA ile kemer e sıka sıka gidiyoruz yolu bilen bilir arka arkaya virajlı bir yol .Ben gayet kasmadan basa basa gidiyorum ama virajlarda en ufak bir endişem yok ve max performansta değilim.Neyse Kemere geldik UsTAA dedi ki oğlum ne biçim basıyorsun sana yetişcem diye kelle koltukta geldim.(aracı CTR Type-R)
Bahsi geçen arkadaşım direksiyon konusunda beni 2 ye katlar , aracı da yerle birdi o sıralar.:icon_tup:
Adaş Teşekkürler tamamen katılıyorum fiyat performans ilişkisi içinde en mantıklı araçlar.
RC_Alper
18-09-2013, 14:23
alıntı yapmıcam özgür abi eline sağlık açıklayıcı çok güzel yazmışsın.cadde de sıkan typerların sahilde frene basıp viraj dönmek için verdigi mücadeleyi biliyoruz :D bence gerekli uygulamalarda yapılırsa denemelerde de rc sahibini üzücek bir araç değil
Antalyalogy
18-09-2013, 15:18
http://img692.imageshack.us/img692/5466/dsc01619a.jpg
Özgürün dediklerine aynen katılıyorum.. Aracım su an 150bini devirdi ne turbo ne motorda hiçbir sıkıntı yok yol tutuş ve frende bu sınıfta bu aracın üzerine yok! 32bin tlye bu model bu konforda dusuk kilometrede araç bulunamaz.
Raceland coilover kullanan arkadaslar vardi once ki postlarda gordum gibi 600 kusur sayfa olunca aramak cok zor oluyor.
Herhangi bir memnuniyetsizlikleri var midir acaba? 3-5 ay sonra olusabilecek yag kacagi vs gibi
Cunki 700 TL satis fiyati var gayet makul FK 1150 TL dolaylarinda
Arkalara 20 mm spacer ile cok tatli olur gibi geliyor, ki spacersiz lastikler bariz cok icerde duruyor
Raceland coilover kullanan arkadaslar vardi once ki postlarda gordum gibi 600 kusur sayfa olunca aramak cok zor oluyor.
Herhangi bir memnuniyetsizlikleri var midir acaba? 3-5 ay sonra olusabilecek yag kacagi vs gibi
Arkalara 20 mm spacer ile cok tatli olur gibi geliyor, ki spacersiz lastikler bariz cok icerde duruyor
şuraya ufak bi not düşeyim yukarıdaki markalarla alakası yok ama
Blueline markası var fiyatları çok iyi ancak bedava dahi verseler bir daha almam.Arabadan soğuttu resmen 1 hafta zor dayandım söktük.
aldatmaca
18-09-2013, 20:40
merhaba iyi akşamlar elinde elm 327 v1.4 olan var mı yada v1.5 ler de bızım ısımızı gorur mu?.......
....birde Rc nin koltuk bakımı için önerileriniz nedir bizim oğlan arkayı ışgal ettide.........
Low-Rider
18-09-2013, 20:43
Arkaya 10mm kafi bence, 20mm takıp denedim görüntü hoşuma gitmedi birde güven vermedi o kadar kalın spacer.
Antalyalogy
18-09-2013, 21:42
GOKTAN kullaniyor gayet memnun şiddetle tavsiye ediyor görūnce yazar zaten
Antalyalogy
18-09-2013, 21:50
merhaba iyi akşamlar elinde elm 327 v1.4 olan var mı yada v1.5 ler de bızım ısımızı gorur mu?.......
....birde Rc nin koltuk bakımı için önerileriniz nedir bizim oğlan arkayı ışgal ettide.........
1.4 1.5 ikiside iş görur.
alcantra bakimi icin ben su urunu kullaniyorum.atas detap köpuk , bu döşeme tipi sadece nezaketten anliyor dikkat edin,yada sonax in alcantara köpūğū
ATAS DETAP ÇOK AMAÇLI DÖŞEME,TAVAN TEMİZLEYİCİ KÖPÜK 15 TL ERDEM BOYA OTO BAKIM'den (http://www.sanalpazar.com/Atas-Detap-Cok-Amacli-Dosemetavan-Temizleyici-Kopuk__isp6893479)
Sonax Xtreme Döşeme ve Nubuk Temizleme Köpüğü - 400 ml. - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/liste/sonax-xtreme-doseme-ve-nubuk-temizleme-kopugu-400-ml-/productDetails.aspx?productId=otson206300&categoryId=20035746)
Antalyalogy
18-09-2013, 21:55
birde volswagen in kendi urunu var deri ve alacantra icin kodu 00V 096 306 A 020
9-10 euro civar
http://img692.imageshack.us/img692/5466/dsc01619a.jpg
Waaaaayy pampaaaaa :D
Antalyalogy
18-09-2013, 22:01
Waaaaayy pampaaaaa :D
Fanatiğim pampa yapacak bir şey yok.
birde volswagen in kendi urunu var deri ve alacantra icin kodu 00V 096 306 A 020
9-10 euro civar
Bende gittum mal gibi wurthun kopugunu aldim bro, wurth activ clean, ama yemedi direksiyonda kullanmaya.. gercekten cok hassas kumas.. noolur noolmaz? Nasil kullanilir bu melet?
Bmw ninde alcantra cleaneri var..
Low-Rider
18-09-2013, 22:09
özgüüür beey
koltuk temizleme metodunu anlatın :D
Fanatiğim pampa yapacak bir şey yok.
En .ssakli makinada sende baeee.. walla imreniorum, takamiom aq evde yatar durur, ben td05 e o koca paller bana bakar durur ic geciririz.. massallah nazar degmesin bro.. :D :D
Bugun utkuyla bulustuk, sonunda bulusabildik.. cok fazla vaktimiz olmadigindan araci deneme sansimiz cok olmadi, en kisa zamanda tekrar ugricam yanina rahat rahat konusucaz bakalim.. h.sonu log alirken oda yanimizda olmak ister, gorsun senin bebegi, td05 zehiri islesin onunda kanina :D bi kere bindim aldim turboyu :D
Antalyalogy
18-09-2013, 22:34
özgüüür beey
koltuk temizleme metodunu anlatın :D
Buyrun..
ATAS Detap Çok Amaçlı Döşeme Temizleyici 400ml-
AEROSOL SPREY KÖPÜK
MADE IN ITALY
Alacantra,süet,nubuk,ve tavan döşemeleri için ıslatmayan ve yüzeysel temizlik yapabilen kururtmaya gerek duymayan köpük.
*KULLANIMI:
KÖPÜĞÜ SIKIP BİRAZ BEKLETİP MİKROFİBER BEZLE SİLİNİR.
Antalyalogy
18-09-2013, 22:40
Bunun özelliği kuru köpük islatmiyor.tam koruma isteyen koltuguna 303 Fabric guard kumas kaplamasi uygular kafasi rahat eder ( sivi temas ederse yuzeyde boncuk boncuk kaliyor emmiyor sizde hemen siliyorsunuz oldu bitti )
Yilda 2 kez uygularim tedbir amacli paspaslara da kullanabilirsiniz.
High Tech Kumaş Koruyucu (http://www.westmarine.com.tr/Urun/high-tech-kumas-koruyucu/10865/)
303 Fabric Guard - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TYmnuMa8ofM&sns=em)
303 Hi-Tech Fabric Guard - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LWGiWFPf5GI&sns=em)
Bende gittum mal gibi wurthun kopugunu aldim bro, wurth activ clean, ama yemedi direksiyonda kullanmaya.. gercekten cok hassas kumas.. noolur noolmaz? Nasil kullanilir bu melet?
Bmw ninde alcantra cleaneri var..
wurth un urununu gecen hafta kullandim on koltuga birsey dokulmustu (!) biraz beze biraz koltuga siktim asiri bastirmadan 3-4 dk temizledim tertemiz oldu tum alacantra yuzey
wurth un urununu gecen hafta kullandim on koltuga birsey dokulmustu (!) biraz beze biraz koltuga siktim asiri bastirmadan 3-4 dk temizledim tertemiz oldu tum alacantra yuzey
kopuk dimi? activ clean? :S
kopuk degil kank normal seffaf sivi gayet faydali deformasyon zaten tamamen senin yuzeye uyguladigin baskiyla alakali
hicbirsey birakmadi
bence o fiyatlara alınabilecek en iyi coilover raceland kullanan bi kaç arkadaşla yazışmıştım gayet memnunlar ama şuan piyasada yok satılan bi yer varmı siz biliyomusunuz
gözünüzü kapatın ve raceland'ı alın.inanılmaz memnunum.
Arkaya 10mm kafi bence, 20mm takıp denedim görüntü hoşuma gitmedi birde güven vermedi o kadar kalın spacer.
Bende 308cc de onde ve arkada 20mm var 5-6 aydir sorunsuz kullaniyorum.
Antalyalogy
19-09-2013, 11:31
Hazır depoyu fulletmişken 2-3-4 biraz sıktım .İdare edin tek elle bu kadar..55- 60 > 180 gibi oldu heralde..
lI6qhBqSMBw
Etuners Stage 4 Peugeot 207 RC - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=lI6qhBqSMBw&feature=youtu.be)
En .ssakli makinada sende baeee.. walla imreniorum, takamiom aq evde yatar durur, ben td05 e o koca paller bana bakar durur ic geciririz.. massallah nazar degmesin bro.. :D :D
Bugun utkuyla bulustuk, sonunda bulusabildik.. cok fazla vaktimiz olmadigindan araci deneme sansimiz cok olmadi, en kisa zamanda tekrar ugricam yanina rahat rahat konusucaz bakalim.. h.sonu log alirken oda yanimizda olmak ister, gorsun senin bebegi, td05 zehiri islesin onunda kanina :D bi kere bindim aldim turboyu :D
Ah be bnde olacaktı 5 dk yatırmazdım anında göruntu :D
Buyrun..
AEROSOL SPREY KÖPÜK
MADE IN ITALY
Alacantra,süet,nubuk,ve tavan döşemeleri için ıslatmayan ve yüzeysel temizlik yapabilen kururtmaya gerek duymayan köpük.
*KULLANIMI:
Nerden temin edbilirz bro ? Bnım tavan berbat
Masterpiece
19-09-2013, 11:55
[QUOTE=Antalyalogy;7048339]Hazır depoyu fulletmişken 2-3-4 biraz sıktım .İdare edin tek elle bu kadar..
Maşallah araç gerçekten çok sıkı olmuş tam bir keyif makinası bence.Sizinde uzun uzun yazdığınız gibi , konfor tutunda ekonomiye kadar herşey var üstüne bide bastığında keyif veren bir performans olunca söylenecek birşey kalmıyor..
Hazır depoyu fulletmişken 2-3-4 biraz sıktım .İdare edin tek elle bu kadar..
lI6qhBqSMBw
Etuners Stage 4 Peugeot 207 RC - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=lI6qhBqSMBw&feature=youtu.be)
Sabıtleyıp tekrar alalım bro ses kesici on :)
Masterpiece
19-09-2013, 11:59
Bu arada tekrar yazayım - Kırmızı veya Beyaz cam tavanlı RC arıyorum..
Hazır depoyu fulletmişken 2-3-4 biraz sıktım .İdare edin tek elle bu kadar..
lI6qhBqSMBw
Maşallah bro nazar deymesin çok iyi.Seninde mi esp arızalı
Bu arada tekrar yazayım - Kırmızı veya Beyaz cam tavanlı RC arıyorum..
Kardeşim bende siyah gt var.(cam tavan opsiyonel zaten).Satılığa çıkardım motor almak için araç ıspartada görmek istersen
Low-Rider
19-09-2013, 12:08
Kapatmıştır muhtemelen yoksa esp kesmesinden gidemicek arabası
Bende öyle düşündümde esp off olunca gösterge ekranındada ışık yakıyormu bilemediğimden sordum.
orhan_guney
19-09-2013, 12:13
Allah nasip ederse yakında aranızdayım 207 rc ile :) Yardımlarını esirgemezsiniz umarım.
Antalyalogy
19-09-2013, 12:18
Nerden temin edbilirz bro ? Bnım tavan berbat
bro sıvı istiyorsan bu link (fısfıs şişesine sulandırıp kullanıyorsun)
ATAS DETAP KONSANTRE HALI VE KUMAŞ TEMİZLEME SIVISI 1KG 15 TL ERDEM BOYA OTO BAKIM'den (http://www.sanalpazar.com/Atas-Detap-Konsantre-Hali-Ve-Kumas-Temizleme-Sivisi-1kg__isp7853416)
kuru köpük şeklinde istiyorsan bu link ,
ATAS DETAP ÇOK AMAÇLI DÖŞEME,TAVAN TEMİZLEYİCİ KÖPÜK 15 TL ERDEM BOYA OTO BAKIM'den (http://www.sanalpazar.com/Atas-Detap-Cok-Amacli-Dosemetavan-Temizleyici-Kopuk__isp6893479)
Tavan işi hassas sakın ıslak yıkatmayın sarkma ihtimali yüksek.Benim tavsiyen bir taraftan bastırararak güzelce süpürge ile çektirip sonra detapı mikrofibwer beze sıkıp silmek sonra da kuru bir mikrofiber bezle kurulamak..
Masterpiece
19-09-2013, 12:18
Kardeşim bende siyah gt var.(cam tavan opsiyonel zaten).Satılığa çıkardım motor almak için araç ıspartada görmek istersen
RC arıyoruz abi , birde kırmızı veya beyaz renk şuan için acelemiz yok zaten en geç yılbaşına kadar arıyoruz
Antalyalogy
19-09-2013, 12:21
[QUOTE=Antalyalogy;7048339]Hazır depoyu fulletmişken 2-3-4 biraz sıktım .İdare edin tek elle bu kadar..
Maşallah araç gerçekten çok sıkı olmuş tam bir keyif makinası bence.Sizinde uzun uzun yazdığınız gibi , konfor tutunda ekonomiye kadar herşey var üstüne bide bastığında keyif veren bir performans olunca söylenecek birşey kalmıyor..
Teşekkürler daha iyisi senin olsun İnşAllah..
Sabıtleyıp tekrar alalım bro ses kesici on :)
Tamam bantlayıp direksiyona öyle çekeyim.En son bantladığımda ekran koruyucu sökülmüştü kızdım sildim videoyu..:D:D
Yak yahu.Esp off konumunda.Yoksa nasıl yürüyecek..:p
Kapatmıştır muhtemelen yoksa esp kesmesinden gidemicek arabası
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Bende öyle düşündümde esp off olunca gösterge ekranındada ışık yakıyormu bilemediğimden sordum.
Esp off yapınca uyarı ışığı yanıyor sürekli..
maaşallah brom.bi mangal akşamı baştaş'a gelde görüşelim,özledim valla:)
Antalyalogy
19-09-2013, 12:27
Allah nasip ederse yakında aranızdayım 207 rc ile :) Yardımlarını esirgemezsiniz umarım.
Gel gel hallederiz..
Bu arada iyi tune edilmiş , inrecooler ve methanollü rc nasıl gitmeli sorusuna güzel örnekler.
Bu arkadaşın yüklediği videolara bakarsanız stage2 den başlamış uçan kuşa sıkmış koçum .Şu an stok turbo ile stage3+ 255 HP 382 HP trk var dynosuna göre..
Peugeot 207RC 250+ vs Astra 2.0T chip - YouTube (http://youtu.be/9uKN-lz0Uio)
9uKN-lz0Uio
207RC 250+ vs Golf R20 St.1 Revo + dsg chip vs Focus St 315hp. - YouTube (http://youtu.be/-1DXFyDY9Ww)
-1DXFyDY9Ww
207RC 250+ vs Golf R20 St.1 Revo + dsg chip vs Focus St 315hp. - YouTube (http://youtu.be/tiYLjpq96KA)
tiYLjpq96KA
207RC 250+ vs Octavia RS St.2(RED) and 2x Octavia St.1 (part_3) - YouTube (http://youtu.be/SwxEcSmhenc)
SwxEcSmhenc
2 (http://youtu.be/Cl0JiQlFs9A)
Cl0JiQlFs9A
Antalyalogy
19-09-2013, 12:29
maaşallah brom.bi mangal akşamı baştaş'a gelde görüşelim,özledim valla:)
Teşekkürler brocum.Ctesi yanına gelecez hanımla 2008 e bakmak için :D:D:D
RC arıyoruz abi , birde kırmızı veya beyaz renk şuan için acelemiz yok zaten en geç yılbaşına kadar arıyoruz
Hayırlısı inşallah istediğini bulursun bende rc alıcaktım baktıklarım içime sinmedi gt alalım kırmızı dedim kazalı boyalı çıktı siyah hiç düşünmüyordum temiz o denk geldi.Nasip kısmet bu işler.Yine bişeyler sormak aracı görmek istersen bende ıspartadayım haberin olsun
Hazır depoyu fulletmişken 2-3-4 biraz sıktım .İdare edin tek elle bu kadar..70-175 gibi oldu heralde..
lI6qhBqSMBw
Maşallah sesi çok güzel kazasız belasız kullanın.
rc de tamamen kapanıyo bro no problem :D
Low-Rider
19-09-2013, 12:56
Gel gel :)
gel gel hallederiz..
Bu arada iyi tune edilmiş , inrecooler ve methanollü rc nasıl gitmeli sorusuna güzel örnekler.
Bu arkadaşın yüklediği videolara bakarsanız stage2 den başlamış uçan kuşa sıkmış koçum .Şu an stok turbo ile stage3+ 255 hp 382 hp trk var dynosuna göre..
peugeot 207rc 250+ vs astra 2.0t chip - youtube (http://youtu.be/9ukn-lz0uio)
9ukn-lz0uio
207rc 250+ vs golf r20 st.1 revo + dsg chip vs focus st 315hp. - youtube (http://youtu.be/-1dxfydy9ww)
-1dxfydy9ww
207rc 250+ vs golf r20 st.1 revo + dsg chip vs focus st 315hp. - youtube (http://youtu.be/tiyljpq96ka)
tiyljpq96ka
207rc 250+ vs octavia rs st.2(red) and 2x octavia st.1 (part_3) - youtube (http://youtu.be/swxecsmhenc)
swxecsmhenc
2 (http://youtu.be/cl0jiqlfs9a)
cl0jiqlfs9a
maŞallah araÇta as950 turbosu var heralde ne gÜzel yÜrÜyo oyle.
bro sıvı istiyorsan bu link (fısfıs şişesine sulandırıp kullanıyorsun)
ATAS DETAP KONSANTRE HALI VE KUMAŞ TEMİZLEME SIVISI 1KG 15 TL ERDEM BOYA OTO BAKIM'den (http://www.sanalpazar.com/Atas-Detap-Konsantre-Hali-Ve-Kumas-Temizleme-Sivisi-1kg__isp7853416)
kuru köpük şeklinde istiyorsan bu link ,
Tavan işi hassas sakın ıslak yıkatmayın sarkma ihtimali yüksek.Benim tavsiyen bir taraftan bastırararak güzelce süpürge ile çektirip sonra detapı mikrofibwer beze sıkıp silmek sonra da kuru bir mikrofiber bezle kurulamak..anladım bro en kısa zamnda uygulama yaparım foto ilede paylasırım sonucu :)
http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/165050-ankara-merkez-benzinli-sever-herkes.html
mess , Antalyalogy , free13 , tufAN : abimee selamlarr saygılar.
yalın bey 3 kişi olduk haber veriyim dedim :D
[QUOTE=öncel;7048446]
Teşekkürler brocum.Ctesi yanına gelecez hanımla 2008 e bakmak için :D:D:D
bekliom brocuğum:heyoo:
demin ankara göral la telefonda görüştüm nekadar lakait ve gevşekler anlatamam adama thp 200luk bujisi varmı(yedek parca sorumlusuymus kendisi) diyorum. abi bizde normal buji var diyo. bana 208 gti yada 1.6 200luk rcz bujisi lazım dedimde derdimi zor anlattım dana'ya.. aracımda yazılım var. gelsem orjinal yazılıma donus yapabilirmiyiz diyorum abi biz yetkili servisiz modifiye yapmıyoruz dedi.gidip kafasına sıkasım geldi. abii yedek parca ilgi alaka ve teknik bilgide hiç bir servis borusanın eline su dokemez bunu anladım.
Antalyalogy
19-09-2013, 15:13
maŞallah araÇta as950 turbosu var heralde ne gÜzel yÜrÜyo oyle.
Kardeşim yazdım ya stok turbo diye ;)
Kardeşim yazdım ya stok turbo diye ;)
yok canımmmmmmmmm şakamı buuuuuu :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::soru ::soru::soru::icon_wack:icon_wack:beuj::icon_wack: beuj::eek:
Antalyalogy
19-09-2013, 15:16
Maşallah sesi çok güzel kazasız belasız kullanın.
Allah razı olsun cümlemize...:icon_tup:
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-tt-motors-dan-kirmizi-boyasiz-207-rc-1.6-coilver-plus-ozel-plaka-137936101/detay)
bilen var mı aracı?
güvenilir arkadaşım galerinin sahibi. dilersen yardımcı olurum. sanırım bi ds3 kullanan arkadaşı 207'ye döndürmüyorumdur.
http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/165050-ankara-merkez-benzinli-sever-herkes.html
mess , Antalyalogy , free13 , tufAN : abimee selamlarr saygılar.
yalın bey 3 kişi olduk haber veriyim dedim :D
yinede antalya nufusunu geçememiş olup size antalya yolu gözüküyor :D
aslında yüzdeye vurursan %50 artmıssınız :D 2den 3e :D
demin ankara göral la telefonda görüştüm nekadar lakait ve gevşekler anlatamam adama thp 200luk bujisi varmı(yedek parca sorumlusuymus kendisi) diyorum. abi bizde normal buji var diyo. bana 208 gti yada 1.6 200luk rcz bujisi lazım dedimde derdimi zor anlattım dana'ya.. aracımda yazılım var. gelsem orjinal yazılıma donus yapabilirmiyiz diyorum abi biz yetkili servisiz modifiye yapmıyoruz dedi.gidip kafasına sıkasım geldi. abii yedek parca ilgi alaka ve teknik bilgide hiç bir servis borusanın eline su dokemez bunu anladım.
bide mehmet turhat'ın :icon_tup:
yinede antalya nufusunu geçememiş olup size antalya yolu gözüküyor :D
aslında yüzdeye vurursan %50 artmıssınız :D 2den 3e :D
nisan da bi daha görüşelim :D piyasadaki butun rc gt lemans gti ne kdar 207 ds3 varsa ankaraya toplamazsam bak gorsen abi :D
benm arabayı gorende pejo aşkı doğuyo. insignia dan inip 207. passattan inip 207.
bide benım gibi 320d den inip 207 binenler varsa cidden problem buyuk :D
dün gece Antalya Terracity - Bozkan Petrol arası gördüğüm 54 plakalı GT kardesimiz aramızdamı? :D :D
Dün meSs yanımdaydı :) keyifli sohbet ve biraz gazlama ile günü noktaladık.haftasonu bir buluşma ayarlaynda görüşelim.birde Özgürün rc çook fena.3 te bile sarıyor maşallah.kazasız belasız
Dün meSs yanımdaydı :) keyifli sohbet ve biraz gazlama ile günü noktaladık.haftasonu bir buluşma ayarlaynda görüşelim.birde Özgürün rc çook fena.3 te bile sarıyor maşallah.kazasız belasız
uTku^ bi senin araba gitmiyor :D :D :D
isiklarda duruyorum yanima bi partner yanasti adam camdan cikmis beline kadar , diyalog aynen su
-araba kac model?
. 2009
- 207 de van varmiymis yaaa
. van degil dayi pick up bu ak
ne deli oldum ya
isiklarda duruyorum yanima bi partner yanasti adam camdan cikmis beline kadar , diyalog aynen su
-araba kac model?
. 2009
- 207 de van varmiymis yaaa
. van degil dayi pick up bu ak
ne deli oldum ya
ahahahaa abi cok iyi yaaaaa gülmekten yıkıldım. dun bende 5 6 kmboyunca bi sahinle ara gaz vere veree kalktm.(yogun trafik gıdımgıdım gidiyor herkalkışta ara gaz :D)
Koca turkiye'de raceland coil satan kimse yokmudur :/ saatlerdir bakiniyorum internet sitelerine.
güvenilir arkadaşım galerinin sahibi. dilersen yardımcı olurum. sanırım bi ds3 kullanan arkadaşı 207'ye döndürmüyorumdur.
ds3 durucak yanına alırım kısmetse bi arkadaşımla konuştum araçtan tam emin değil ama bi sıkıntı olduğunu duymuş o bu araç mı emin değil gerçi kaza boya yok yazmışlar kazası olupta onu yazacak kadar çiğ değillerdir heralde, sizden ricam araç hakkında bilgi alabilir misiniz?
Koca turkiye'de raceland coil satan kimse yokmudur :/ saatlerdir bakiniyorum internet sitelerine.
yok maalesef ben de bakındım baya x-power tunıng diye bi yer var onun ilanı gözüküyor aradım ellerinde yok
dün gece Antalya Terracity - Bozkan Petrol arası gördüğüm 54 plakalı GT kardesimiz aramızdamı? :D :D
aramızdan abi. göktürk diye arkadaşımızın aracı yeni aldı..
siteye üye zaten kendisi...
Antalyalogy
19-09-2013, 19:38
tavanı boyalı araca boyasız demek çok dürüstlüğe sığmıyor bence :)
tavanı boyalı araca boyasız demek çok dürüstlüğe sığmıyor bence :)
Bi an surat ifadem degisti kendimden gectim :D
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/577312_628232353894688_1728966228_n.jpg
bonus (:
aldatmaca
19-09-2013, 20:35
Buyrun..
AEROSOL SPREY KÖPÜK
MADE IN ITALY
*KULLANIMI:
cok teşekkür ederım bilgi paylaşımı için bu arada aracıma seat sport Inter cooler orta susturucu kn acık hava fıltresı ve e tuners stage 2 yapmış bulunmaktayım orta susturcuda ıptal gerısı standart aracım tadından yenmıyor sıra lastıklerde lastıklerı değişecem bujilerim stock son güncellenen ne yapayım değiştireyim mi değiştirireceksem ne ile değiştireyim ?.......
agungoren
19-09-2013, 22:00
aramızdan abi. göktürk diye arkadaşımızın aracı yeni aldı..
siteye üye zaten kendisi...
Gokturk hala 54 plakaylami geziyor :)
Selamlar, 207 RC downpipemız ekim ilk haftası Türkiye'de olucak. Şu anda üretim aşamasında. İsterseniz komple eksoz kitide hazırda var hazırlanan malımıza ekleme şansımız mevcut.
Downpipe ( kat iptalli ) : 205 pound
Cat-back non resonated ( orta susturucusu düz boru daha sesli ) : 765 pound
Cat-back resonated ( orta susturucusu mevcut daha sessiz ) : 850 pound
powershoptan aldigim mesaj sicagi sicagina Miltek icin
Masterpiece
20-09-2013, 11:47
Selamlar, 207 RC downpipemız ekim ilk haftası Türkiye'de olucak. Şu anda üretim aşamasında. İsterseniz komple eksoz kitide hazırda var hazırlanan malımıza ekleme şansımız mevcut.
Downpipe ( kat iptalli ) : 205 pound
Cat-back non resonated ( orta susturucusu düz boru daha sesli ) : 765 pound
Cat-back resonated ( orta susturucusu mevcut daha sessiz ) : 850 pound
powershoptan aldigim mesaj sicagi sicagina Miltek icin
Bencede RC için en ideal sistem Miltek , bu konuyu okumaya başladığımda birisi daha miltek getirmişti sadece filtre ve Miltek ile 190 küsur güç aldığını hatırlıyorum.
Sesi o kadar ahım şahım olmasada ideal bence.
orhan_guney
20-09-2013, 11:58
kısmet olursa bu aracı alıcam bu akşam görüşeceğiz aracı tanıyan varmı acaba ?
Peugeot 207 1.6 RC 2008 Model 29.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 138116205 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sookk-boyasiz-king-rc-1-haftalik-fiyat-138116205/detay/)
Peugeot 207 1.6 RC 2008 Model 29.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 138116205 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sookk-boyasiz-king-rc-1-haftalik-fiyat-138116205/detay/)
pm attım(10krktr)
Low-Rider
20-09-2013, 13:25
Serviste karşılaşmıştık bir gün güzel duruyordu ama genel olarak bilmiyorum durumu nedir
orhan_guney
20-09-2013, 13:35
Arabanın önceki sahibi serkan ile görüşdüm saolsun ümitte yardımcı oldu ,kaza yok sadece bir karış boya var kaputun ucunda onun dışında servis kayıtlarına bakıyorum şu an birazdan haber gelecek.
Low-Rider
20-09-2013, 13:52
Bizim araçların bakım aralığı nedir? Aktif iriyıl'ı aradım 20bin km'de bir yapılıyor gelmenize gerek yok dedi, ben fiyat sordum 430TL dedi.
Buji değişmiyormuş bakımda 40bin'de bir değişiyormuş
Bizim araçların bakım aralığı nedir? Aktif iriyıl'ı aradım 20bin km'de bir yapılıyor gelmenize gerek yok dedi, ben fiyat sordum 430TL dedi.
20bin km çok değil mi :confused:
özellikle bu tarz yazılımlı, yüklü araçlar için.
Benim eski traktörün bakımını 5binde bir yapardım.:icon_tup:
Servisle ne işin var senin ? Ne gerekiyorsa biz yapalım parcalanma.
20binde balatalırımı değiştirdim
25bin'de bujilerim değişti
her 5bin km bir yağ, yağfiltresi, benzin filteresini, polen filtresini değiştiriyorum.
Serviste yapmıyorum ama arkadaşımın dükkanında yapıyoruz malzemeleri servisten alıyorum sadece parça parası veriyorum.
Peugeot 207 1.6 RC 2008 Model 29.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 138116205 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sookk-boyasiz-king-rc-1-haftalik-fiyat-138116205/detay/)aracta s3 dv var. Stock yazılım suanda alan cocuk yaptırmadıysa. Downpipe ve orjınal borularıyla. :) debriaj yeni bakım yeni.
Ben 5 bınde yag - filtre - bnzin filtre - buji degişiyorum :)
Ben 5 bınde yag - filtre - bnzin filtre - buji degişiyorum :)
5binde bir buji kırdığı içinmi neden okadar kısa merak ettim? :)
Yazılım oldugu için birde daha önce bujı kıran kîşileri gördüğüm îçin. Kontrolu elden bırakmam bu konuda. 60 tl için riske gerek yok
threshold
20-09-2013, 14:55
valla ben de :)
Ben max. 10.000 km de yaptırıyorum devirli yazılımlı araçlara 20.000 çok fazla.Fiyat olarak Maslak Peugeot çok uygun arkadaşlar güzel ilgileniyorlar öneririm...
Yazılım oldugu için birde daha önce bujı kıran kîşileri gördüğüm îçin. Kontrolu elden bırakmam bu konuda. 60 tl için riske gerek yok
İlk aklıma gelen kırma konusuydu zaten geçmiş sayfalarda bahsetmişlerdi.Doğru sölüyonusuz 60 lira için riske gerek yok bujileri kontrol etmek şart yazılımsız olduğum için pek bujiyle ilgilenmemiştim.
Low-Rider
20-09-2013, 15:27
20bin km çok değil mi :confused:
özellikle bu tarz yazılımlı, yüklü araçlar için.
Benim eski traktörün bakımını 5binde bir yapardım.:icon_tup:
Banada çok geldi zaten
Servisle ne işin var senin ? Ne gerekiyorsa biz yapalım parcalanma.
Hacı km daha çok düşük araba hep servis bakımlı o yüzden 1-2 bakım servise sokmak istedim.Ben aldığımda bakımları yapılmıştı 6-7bin km oldu yaptırayim istedim.Piste falanda girdik çıktık gazladık çok
Bende 15 binde bir yaptırıyorum bakımı.garanti bittiği için orijinal parçalarla dışarı yapılıyor.bujim ve ön balatalar değişti birde.yazılımdan sonra daha dikkatli olmam gerekiyor sanırım
Antalyalogy
20-09-2013, 15:47
Bakım için kendi uyguladığım yöntem -tavsiye de ederim.
Yılda bir yağ,yag filtresi değişimi (benim gibi yılda5-6k yapanlar için geçerli)
6 ayda bir benzin filtresi ve buji değişimi .
Başka da bir şey yok yaptığım.
Yazılımlı , gazlanan araç için 15-20 k çok uzun aralar bence hiç gerek yok.Yetkili servise gitmeye de gerek yok.THP motorlara servis veren bir yere gitmek yeterli bence .
ooo benim buji zamanim gelmis gecmis desene 45600 e geldim ben. peki bizim araclar icin kullanilmasi daha iyi olabilecek bi iridyum buji var mi NGK falan ? yoksa oem buji kafi midir? kalem buji var degil mi bu araclarda
Bakım için kendi uyguladığım yöntem -tavsiye de ederim.
Yılda bir yağ,yag filtresi değişimi (benim gibi yılda5-6k yapanlar için geçerli)
6 ayda bir benzin filtresi ve buji değişimi .
Başka da bir şey yok yaptığım.
Yazılımlı , gazlanan araç için 15-20 k çok uzun aralar bence hiç gerek yok.Yetkili servise gitmeye de gerek yok.THP motorlara servis veren bir yere gitmek yeterli bence .
Ne olursa olsun bro 1 sene tutmam o yagı motorun içinde sende yapma ;)
Banada çok geldi zaten
Hacı km daha çok düşük araba hep servis bakımlı o yüzden 1-2 bakım servise sokmak istedim.Ben aldığımda bakımları yapılmıştı 6-7bin km oldu yaptırayim istedim.Piste falanda girdik çıktık gazladık çok
Olsun ceylan parcalnma yinede. Bnm en son servis bkım 26 bn
Antalyalogy
20-09-2013, 19:39
Ne olursa olsun bro 1 sene tutmam o yagı motorun içinde sende yapma ;)
sen kaç binde değiştiriyorsun bro.ben en son 05.2013 de değiştirmiştim..
sen kaç binde değiştiriyorsun bro.ben en son 05.2013 de değiştirmiştim..
5000 km de degişiyorum bro 1 ay olmadı 2300 km oldu :)
aldatmaca
20-09-2013, 21:09
bu buji bize olurmu ki acep........
CDI Spark 1000 - 10000rpm w/ denso iridium spark plug - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=W8V0ULlWBrM)
Low-Rider
20-09-2013, 21:41
makyajlı kasa jantları baya hoşuma gitmeye başladı
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-white-nightmare-caspe-r-136617664/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-white-nightmare-caspe-r-136617664/detay)
Yok be kanka bizdekiler gibi durmuyor bu aracıda 33 e izmire vermiştik iyi prim yaptı vanosda sıkıntı vardı.
bu buji bize olurmu ki acep........
CDI Spark 1000 - 10000rpm w/ denso iridium spark plug - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=W8V0ULlWBrM)
Video hızlandırılmış video şimdiden söyliyim ben gerisini anlamam ama :D
yok be ozgur hic hos durmuyo tabi zevk meselesi , ben islerden firsat bulursam tukanda arabayi takoza alip jantlari fumeye boyamayi dusunuyorum.
bu arada o arac 41.500 yaziyodu indirmis fiyati elemana do yi satarmisin demistim ' yok gardas kapi gibi 255 hp var ' dedi eleman :)
Trabzon'un adami arabayi ederinden fazla fiyata alir satarkende dunyalari ister ;)
Low-Rider
21-09-2013, 09:10
Bizim jant çok daha güzel tabide yandan baya dolu dolu durmuş makyajının jantları
İlk aklıma gelen kırma konusuydu zaten geçmiş sayfalarda bahsetmişlerdi.Doğru sölüyonusuz 60 lira için riske gerek yok bujileri kontrol etmek şart yazılımsız olduğum için pek bujiyle ilgilenmemiştim.
buji kırma olayı RCZ200 bujilerinde oluyordu stok bujilerde sorun yok. gaplerini 0,65e ayarlatıp yola devam 5-10k arasında buji degişimi kafi bence.. yagda 5binde bir uygundur bizim araçlara.. filtrelerde yag degisiminde degişmeli tabiki. gerisi fasa fiso ;) baska bujiye hiç gerenk yok..
buji kırma olayı RCZ200 bujilerinde oluyordu stok bujilerde sorun yok. gaplerini 0,65e ayarlatıp yola devam 5-10k arasında buji degişimi kafi bence.. yagda 5binde bir uygundur bizim araçlara.. filtrelerde yag degisiminde degişmeli tabiki. gerisi fasa fiso ;) baska bujiye hiç gerenk yok..
yağ değişimine az kaldı kışta geliyo kapatacağım için yaza girerken komple girerim artık teşekkürler bilgi için :)
atii daha alalı 2 gün oldu okadar soru sordun yardım aldın hayırdır niye satmaya kalktın aracı, 3 kişi olduk diye seviniyodun? :D :D ilanı gördüm ***** sitede :)
atii daha alalı 2 gün oldu okadar soru sordun yardım aldın hayırdır niye satmaya kalktın aracı, 3 kişi olduk diye seviniyodun? :D :D ilanı gördüm ***** sitede :)
Bro bu aracıda izmirden bn getirmiştim. Bi kardeşimize almıştık. Arac stck halde cok iyi gidiyordu. Şuan ne durumda acaba.
yağ değişimine az kaldı kışta geliyo kapatacağım için yaza girerken komple girerim artık teşekkürler bilgi için :)
Çorluda bi aksam karsılaşmıştık senınle ama durmakıştık :)
keşke dursaymışın korna falan yapsaydın ben hatırlayamadım ama muhabbetlerdik valla :)
antalyadada karşılaşsak bro bi aralar?? :D :D :D
antalyadada karşılaşsak bro bi aralar?? :D :D :D
Hayırlısı bro kacıp gelesım var ama nezamn mechul
Masterpiece
21-09-2013, 20:08
Yılbaşına doğru almayı düşündüğümüz - Kırmızı Cam tavanlı RC arıyoruz , aracı alacağımız zamanı yazdım şimdiden aramaya başladık ***** pek fazla mevcut olmayınca..
Dediğim gibi acil olmayan bi kaç ay içinde satabilecek yazdığım özelliklerde RC sahibi olan yada tanıdığı olanlar pmden ulaşabilirlerse sevinirim..
abiii oylesine koydum bakalım benim gibi bi sevdalı cıkarsa vericem. cıkmassa binmeye devam.haftaya downpipe elden geçicek.bmc filtreyi iptal ediyorum satılıga koydum aklınızda bulunsun. s3in önüne flanş attırıcam. bide flame kit operasyonu dusunuyoruz :D
abiii oylesine koydum bakalım benim gibi bi sevdalı cıkarsa vericem. cıkmassa binmeye devam.haftaya downpipe elden geçicek.bmc filtreyi iptal ediyorum satılıga koydum aklınızda bulunsun. s3in önüne flanş attırıcam. bide flame kit operasyonu dusunuyoruz :D
Bmc filtreyı satmakla buyuk hata yapıyosun
Bmc filtreyı satmakla buyuk hata yapıyosun
herkes aynısını soyluyorda aklımda başka bi proje var abi ya.
OrcunInce
22-09-2013, 19:34
BMC filtrenin fotoğrafı var mı?
O filtreyi sol sisin oraya indir baska bi proje yapma ;) olmaz
bu lemanslara buyuk turbo olarak tdo05 mı uygulanabılıyor sıkıntısız olarak varmı bılgısı olan
BMC filtrenin fotoğrafı var mı?
sana olmaz Orçun bizim filtre :D
bu lemanslara buyuk turbo olarak tdo05 mı uygulanabılıyor sıkıntısız olarak varmı bılgısı olan
uygulanabilen turbo listesi;
IHI VF34
TD05H-big16G
Garrett GT2871
k04 Hybrid turbo
bu turbolar kullanılmış ama çoğunlukla td05 kullanılıyor. Türkiye'dede td05'den baska uygulama yapılmadı diye biliyorum.
uygulanabilen turbo listesi;
IHI VF34
TD05H-big16G
Garrett GT2871
k04 Hybrid turbo
bu turbolar kullanılmış ama çoğunlukla td05 kullanılıyor. Türkiye'dede td05'den baska uygulama yapılmadı diye biliyorum.
sizin şehirde Siyah 207 gt var hybridli.
Çorumda hybridli 207gt
istanbula yapılmış bi beyaz rc vardı hybridli.
td05 bildiğim kadarı ile sadece özgün beyde var
Td05 oluyormus guzel sekilde aldigim bilgilere gore
sizin şehirde Siyah 207 gt var hybridli.
Çorumda hybridli 207gt
istanbula yapılmış bi beyaz rc vardı hybridli.
td05 bildiğim kadarı ile sadece özgün beyde var
sanırım bizim ibonun aracından bahsediyorsun cda plakalı siyah gt. bi türlü deneyemedik onunlada :D, apo daha iyi anlatır size :D
hybridli baska arac bilmiyorum, bi tek kemalin ds3'ü var bildiğim. istanbuldaki araç yn plaka ise ondada td05 var ismailin aracı :)
td05li burdan özgürün, istanbuldan ismailin araçları var. benimkide evde yatıyo bakalım :D 3. olarak katılıcam furyaya :D
sanırım bizim ibonun aracından bahsediyorsun cda plakalı siyah gt. bi türlü deneyemedik onunlada :D, apo daha iyi anlatır size :D
hybridli baska arac bilmiyorum, bi tek kemalin ds3'ü var bildiğim. istanbuldaki araç yn plaka ise ondada td05 var ismailin aracı :)
td05li burdan özgürün, istanbuldan ismailin araçları var. benimkide evde yatıyo bakalım :D 3. olarak katılıcam furyaya :D
brooo 4 olma :P
şu hybrit turbo işini açalımmı biraz.artıları eksileri nedir?kullanıcı yorumları nedir?
Antalyalogy
23-09-2013, 17:39
O değilde Göktancim Gecen bankanin ordan gectim ne öyle yol kenarina park etmişin yakisiyomu sana :)
aldatmaca
23-09-2013, 18:38
merhaba rc lerin motorları ısındıktan sonra rolantı kac ta duruyor yani çalışıyor genelde.......???
merhaba rc lerin motorları ısındıktan sonra rolantı kac ta duruyor yani çalışıyor genelde.......???
motor iyice soguk ise ilk calistiginda 1100 d/dk da duruyor sonra her gecen saniye yavasca dusuyor 800 e kadar
mesela ben en az 3 dk beklerim kullanmadan
bi sigara yakar etrafinda donerim soyle bir :)
aldatmaca
23-09-2013, 20:07
benımkıde aynı bugun bırı senın rolantı cok dusuk dedı bende bılıyom normal olduğunu ama işgillendim ............
O değilde Göktancim Gecen bankanin ordan gectim ne öyle yol kenarina park etmişin yakisiyomu sana :)
Ustaa hic sorma yaa aklim arabada calisiyorum...gunde kac kere bi hava alma bahanesiyle arabaya bakiyorum bi bilsen:D
Antalyalogy
23-09-2013, 21:58
Ustaa hic sorma yaa aklim arabada calisiyorum...gunde kac kere bi hava alma bahanesiyle arabaya bakiyorum bi bilsen:D
Tayin iste.
-sebep nedir göktan bey
-park yeri yok , kafam rahat çalışamıyorum hahahahahah :D:D:D:D
brooo 4 olma :P
Hadii caniiiimmmm... :D
threshold
23-09-2013, 23:39
benımkıde aynı bugun bırı senın rolantı cok dusuk dedı bende bılıyom normal olduğunu ama işgillendim ............
benim rölanti 670 civarı,bundan da düşük değildir umarım :D:D:D
? Why ? Sasirdım.
hybridli bir kaç tane daha var mini var.Hata sitedeki çook eski paylaşımlarda mevcut.
Ps chip tuningin gt2860lı minisi var.Youtubede videosu mevcut.Beyaz bi mini
Şimdi Ege Turbo Ardanın kendi rojesi var.Bir kaç eksiği varmış geçen hazineyi dükkanda gördük.Ama onlarda yeni bi hybid turbo hazırlamışlar.Turbo muhteşem bi güzellikte ve büyüktülmüş hali neredeyse td05 kadar. Thp motorlar bu aralar patlama yaşıyor baya eğlenceli olucak yapmak isteyenler varsa onlara baya yol gözükücek .
seat sport intercooler buldum takıyımmı.
aldatmaca
24-09-2013, 08:34
silkeliyomu 670 te benımde 790-780 cıvarı yükseltme sansımız var mı dusuk rolantı yağlamada sorun çıkarmaz değilmi .............
benm rolanti 750 850 arası geziniyoo. havlıyo gibi kendi kendi artiyoo hır hır hır hesabı :D
karsiyakaliozi
24-09-2013, 09:22
silkeliyomu 670 te benımde 790-780 cıvarı yükseltme sansımız var mı dusuk rolantı yağlamada sorun çıkarmaz değilmi .............
dusmus rolantı 850-900 civarıydı normalde kontrol et bence
aldatmaca
24-09-2013, 09:33
dusmus rolantı 850-900 civarıydı normalde kontrol et bence
merhaba nasılsın ıyı mısın ?
aldatmaca
24-09-2013, 09:35
yazılımı e tunersa dondurdum sureklı vuruntu hatası verıyordu ....şimdi yok...gercı daha sıkıştırmadım lastiklerden dolayı ...
karsiyakaliozi
24-09-2013, 10:02
yazılımı e tunersa dondurdum sureklı vuruntu hatası verıyordu ....şimdi yok...gercı daha sıkıştırmadım lastiklerden dolayı ...
eyvallah kardeşim iyiyim 1-2 parca topladım sana evde duruyor ksk tarafına gelırsen haber ver bujıler de vardı bulamadım arabada bırakmıs olabılırım ılk yardım cantasına falan bak ordan cıkabılır vuruntu hatasını kafasına gore yapıyordu e tuner ıyıdır lastık sart yanlız ıhmal etme kıs gelıyor selamlar
thp de e tuners en iyisi.izmire önümüzdeki ay komple dönüş yapıyorum.bende ege turboyu ziyaret edeceğim.
seat sport intercooler buldum takıyımmı.
Tak tabi ;)
threshold
24-09-2013, 13:37
? Why ? Sasirdım.
aracı sıfır aldığımdan beri böyle - alıştım :) bazen 700 civarına da çıkıyor tabi
silkeleme yok şimdiye kadar beni rahatsız edecek bir durum oluşmadı...
Masterpiece
24-09-2013, 14:31
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-207-rc-panoramik-cam-tavan-kazasiz-boyasiz-full-plusfull-133682711/detay)
Araç hakkında bilgisi olan varmıdır ? Kırmızı cam tavan RC arıyoruz bu araç aradığımız kriterlere uyuyor fakat ;
KM açısından aklımda soru oluşturdu bu KM lerde dikkat edilmesi gereken parçalar varmıdır ? Turbo falan ne durumdadır ?
Tak tabi ;)
güzel katkısı olr dmi abim
kazımcelik
25-09-2013, 11:10
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-190-hp-207-rc-130237628/detay#)
araç hakkında bilgisi olan abilerim yada kardeşlerim varmıdır yardımcı olucak alınırmı kaca alınır evveliyatı nedir?
eski sahibini. bi yorumu vardi 10-15 sayfa oncesinde ' sakin yaklasma bu arabaya ' diye baska bir arkadas sormus . eski sahibi sattiktan sonra hor kullanilmis kaza gecirmis sanirim.
tramer i bir sorgula istersen
kazımcelik
25-09-2013, 14:09
eski sahibini. bi yorumu vardi 10-15 sayfa oncesinde ' sakin yaklasma bu arabaya ' diye baska bir arkadas sormus . eski sahibi sattiktan sonra hor kullanilmis kaza gecirmis sanirim.
tramer i bir sorgula istersen
arac sorgulamada ben sormustum yine kırmızı bi araç ama inegöldeydi o araç için bi arkadaş aynı yorumu yapmıstı ordan mı kaldı acaba aklında yoksa bu arac içinmiydi?
dostum en son buraya sorguladığın aracın sağ önden kazası var tramer sorgulayabilirsin,
kırklarelindeki araçta bursadaydı önceden arkada tam hatırlamıyorum ama, ya bagaj kapağında ya da çamurluğunda lokal boyası vardı sonrasında bişi oldumu bilmiyorum
kazımcelik
25-09-2013, 19:01
anladım teşekkür ederim bilgi için abicim
Patırdama sorunu basladı yine busefer neyden bakalım yarın genel cerraha gıdecegız ;)
Antalyalogy
26-09-2013, 00:45
Bu gece yukarda Yalın ın methanol switch i yine arızalı olduğu için benimkini takıp deneme yaptık.Methanolü devreye alınca alet kendine geldi yazılımda 95 e göre bi tuk daha yukarda olunca gayet keyif aldık ,aradaki fark yüzümüzü güldürdü.
98 lik yazılım için ya daha yüksek oktan yada water/metahanol kit gerekli demişti Stelios.
Benim de bi log işim vardı .Onu hallederken kırmızı bir scirocco gördük.Işıklara yakın yolun solunda duracak hale geldi bizi önüne almak için.Işık yandı arkamda bir araba daha var.Baktım amcam en sağdan kapattı geliyor (galiba arakdan gelir geçerim diye düşündü) 1-2-3-4 nokta oldu tabii .Düşünmüştür bu Rc nasıl böyle yürüyor diye :) Güzel bir anı idi bizim için.
Arkadaşlar çok iyi yürüsün istiyorsanız mutlaka methanol kit yapıp yazılımı güncelletin derim.Çok fark oluyor.
Bu da sadece methanol kitin performansa etkisini gösteren dyno (yazılım uptade ile birlikte)
A 207 RC with:
-Full 2.5" decat exhaust
-Cold air intake kit
-Upgraded boost pipes
-Upgraded Intercooler (Seat Ibiza Cupra)
-Water Injection kit, using only water
- Using 100octane fuel
The RC's ECU was running an aggressive stage 3 file, before remapping it for the WAI kit.
With mild software modifications, a further 10-15hp was gained at higher RPM.
No knocking whatsoever, even at 35C (hot summer weather).
In total, the WAI kit improved performance by 5-10hp on its own, at the flywheel, using only water.
The same RC without the water injection produced no more than 230-235hp.
The presence of water reduces the temperature in the combustion chamber and allows more aggressive
ECU settings. This is why it is possible to gain more power at higher rpm.
Power gains are higher using water/methanol solutions but require further ECU tweaking,
which can be very dangerous for the engine if the WAI system malfunctions.
http://www.etuners.gr/salex/207RC_stage3_WAI/Peugeot_207_RC_1.6T_stage3+WAI_ondyno1.jpg
http://www.etuners.gr/salex/207RC_stage3_WAI/Peugeot_207_RC_1.6T_stage3+WAI_enginebay.jpg
http://www.etuners.gr/salex/207RC_stage3_WAI/Peugeot_207_RC_1.6T_stage3+WAI_dynoplot.jpg
Bu gece yukarda Yalın ın methanol switch i yine arızalı olduğu için benimkini takıp deneme yaptık.Methanolü devreye alınca alet kendine geldi yazılımda 95 e göre bi tuk daha yukarda olunca gayet keyif aldık ,aradaki fark yüzümüzü güldürdü.
98 lik yazılım için ya daha yüksek oktan yada water/metahanol kit gerekli demişti Stelios.
Benim de bi log işim vardı .Onu hallederken kırmızı bir scirocco gördük.Işıklara yakın yolun solunda duracak hale geldi bizi önüne almak için.Işık yandı arkamda bir araba daha var.Baktım amcam en sağdan kapattı geliyor (galiba arakdan gelir geçerim diye düşündü) 1-2-3-4 nokta oldu tabii .Düşünmüştür bu Rc nasıl böyle yürüyor diye :) Güzel bir anı idi bizim için.
Arkadaşlar çok iyi yürüsün istiyorsanız mutlaka methanol kit yapıp yazılımı güncelletin derim.Çok fark oluyor.
Bu da sadece methanol kitin performansa etkisini gösteren dyno (yazılım uptade ile birlikte)
A 207 RC with:
-Full 2.5" decat exhaust
-Cold air intake kit
-Upgraded boost pipes
-Upgraded Intercooler (Seat Ibiza Cupra)
-Water Injection kit, using only water
- Using 100octane fuel
The RC's ECU was running an aggressive stage 3 file, before remapping it for the WAI kit.
With mild software modifications, a further 10-15hp was gained at higher RPM.
No knocking whatsoever, even at 35C (hot summer weather).
In total, the WAI kit improved performance by 5-10hp on its own, at the flywheel, using only water.
The same RC without the water injection produced no more than 230-235hp.
The presence of water reduces the temperature in the combustion chamber and allows more aggressive
ECU settings. This is why it is possible to gain more power at higher rpm.
Power gains are higher using water/methanol solutions but require further ECU tweaking,
which can be very dangerous for the engine if the WAI system malfunctions.
http://www.etuners.gr/salex/207RC_stage3_WAI/Peugeot_207_RC_1.6T_stage3+WAI_ondyno1.jpg
http://www.etuners.gr/salex/207RC_stage3_WAI/Peugeot_207_RC_1.6T_stage3+WAI_enginebay.jpg
http://www.etuners.gr/salex/207RC_stage3_WAI/Peugeot_207_RC_1.6T_stage3+WAI_dynoplot.jpg
bro adama güzel bi antalya hatırası oldu..
araç zaten 34 plaka ve istanbul yoluna çıkmıştı, egerki istanbula kadar giddicekse afyonda arabayı yakmış otobüsle yola devam etmiştir diye düşünüyorum :D :D ahahaha ulan nasıl geçti beni, ne var bunda, vay arkadas ne yaptırmış bu adam, 207ler bu kadar iyi yürüyomuyki yaaa, yok yok olamaz, rezil olduk gibi içten içten kendi kendine konuşmalarla :D :D :D
ahahahahahaha...
ama methanolün etkisi arkadaslar cidden çok fena.. %20-25 civarında methanol/su karışımı aracı kudurtuyo. methanolün devreye girdiğini dashboarddaki ledimiz bildiriyo, ışık yanar yanmaz güç geliyo, kasılma vuruntu kesiklik yok... meth olmadan 98ron yazılımla -10lara kadar avans vuruyordu, methle denememiz sonucunda sıfır knocking, siz düşünün..
Patırdama sorunu basladı yine busefer neyden bakalım yarın genel cerraha gıdecegız ;)
kanka su patırdamayı bi videoya alsana, merak ediyorum paso patırdama diyolar nedir bu :D :D
orhan_guney
26-09-2013, 08:16
Dün itibariyle bende artık 207 rc oldum, özgür bey senin 207 rc sahibi olmamda çok faydan var bilesin o yüzden yardım ve desteklerini her zaman beklerim :)
Dün itibariyle bende artık 207 rc oldum, özgür bey senin 207 rc sahibi olmamda çok faydan var bilesin o yüzden yardım ve desteklerini her zaman beklerim :)
hayırlı olsun kardesim allah kaza bela ceza vermesin...
Antalyalogy
26-09-2013, 08:21
Tebrik ederim.Allah kaza bela vermesin..
Bir gün herkes RC li olacak..:D:D:D:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
güle güle kullanın allah kaza bela vermesin.
Antalyalogy
26-09-2013, 08:24
Patırdama dediğinizde araç kesiliyor mu ?
Misfire- Valve floating denen olaya benziyor . Aynı basınçta devam etmek için ;
Ya subap yayları oem en serti ile değişecek yada büyük turbo :)
Low-Rider
26-09-2013, 08:26
Hayırlı olsun abicim çok sevindim, fotoğraf bekliyoree
Low-Rider
26-09-2013, 08:28
Benim yaşadığım kesiklik olayıda bununla ilgili olabilirmi ki acaba? En son pistte çok kesik kesik gitmştmi. Çok fazla yük altında motor subap yaylarından dolayı oluyor olabilir.
Peki bu subap yay'ı değişimi kesin çözüm mü ?
Antalyalogy
26-09-2013, 08:32
Benim yaşadığım kesiklik olayıda bununla ilgili olabilirmi ki acaba? En son pistte çok kesik kesik gitmştmi. Çok fazla yük altında motor subap yaylarından dolayı oluyor olabilir.
Peki bu subap yay'ı değişimi kesin çözüm mü ?
Valla Özgürüm ben Stelios la bu sorunu konuşurken bahsettiğim iki çözümü sunmuştu ben 2.sini seçtim :D:D:D
Ama zaten bu adamlar soruna çözüm olmayan hiç bir uygulamayı paylaşmıyorlar ( deneyip doğruluğunu ispatlamadıkları)
O yüzden basınç kısmak istemiyorsanız valf yaylarını daha sert olan son çıkan seri ile değiştirebilirsiniz.Tahminin yarım günlük iş.Ayrıca parçalar pahalı değil.
Saplamalar,conta,yaylar ,yağ ,yap filtresi..
http://www.etuners.gr/en/index.php?s=12&t=305
hayırlı ugurlu olsun.kazasız belasız sürüşler.
orhan_guney
26-09-2013, 08:37
güzel resim cekip konu acıcam resimler için herkese teşekkürler ama kısaca şunu söylıyim arabayı çok sevdim :)
güzel resim cekip konu acıcam resimler için herkese teşekkürler ama kısaca şunu söylıyim arabayı çok sevdim :)
Huzura kavustun sonunda :)
Hayirli olsun gule gule kullan orhan
orhan_guney
26-09-2013, 08:40
sorma gece huzurlu uyudum çok sevdim keşke zamanında alsaydım, sanada aldırcam bak gör :)
Huzura kavustun sonunda :)
Hayirli olsun gule gule kullan orhan
Antalyalogy
26-09-2013, 08:46
Arkadaşlar aklım şöyle bir proje var ;
Konunun ilk postuna veya ayrı bir konuya
GT/RC lerde karşılaşılan mekanik,elektrik,yürüyen vb konularda karşılaşılmış sorunlar-arızalar ,bunların belirtileri ve denenmiş başarılı olmuş çözüm yollarını yazalım diyorum.
Foruma ve Türkiye ye çok faydalı bir bilgi kaynağı olur.
Herkes bahsettiğim formatta sorun-belirti-çözüm yollarını yazarsa ben editler başa-yada yeni konuya koyarım.
Ne dersiniz?
Antalyalogy
26-09-2013, 08:47
sorma gece huzurlu uyudum çok sevdim keşke zamanında alsaydım, sanada aldırcam bak gör :)
Lastikler iyiyse bol bol viraj kas daha çok seversin :icon_tup:
Low-Rider
26-09-2013, 08:49
Valla Özgürüm ben Stelios la bu sorunu konuşurken bahsettiğim iki çözümü sunmuştu ben 2.sini seçtim :D:D:D
Ama zaten bu adamlar soruna çözüm olmayan hiç bir uygulamayı paylaşmıyorlar ( deneyip doğruluğunu ispatlamadıkları)
O yüzden basınç kısmak istemiyorsanız valf yaylarını daha sert olan son çıkan seri ile değiştirebilirsiniz.Tahminin yarım günlük iş.Ayrıca parçalar pahalı değil.
Saplamalar,conta,yaylar ,yağ ,yap filtresi..
etuners : Technical File (http://www.etuners.gr/en/index.php?s=12&t=305)
Bakıma sokmak istiyordum, aslında bakıma sokmuşken yaylarıda değiştirmek mantıklı.
Antalyalogy
26-09-2013, 08:55
Bakıma sokmak istiyordum, aslında bakıma sokmuşken yaylarıda değiştirmek mantıklı.
Valla Özgürüm serviste pahalı kaçar işçilik.İşini layıkı ile yapan THP den anlayan özel bir servis lazım sana (miniauto vb)
Stelios soğuk lokasyonlarda görüldü bu problem diyor da antalya soğuk bir yer değil ama dediği gibi de çözüldü problem..:D
Low-Rider
26-09-2013, 08:57
Valla Özgürüm serviste pahalı kaçar işçilik.İşini layıkı ile yapan THP den anlayan özel bir servis lazım sana (miniauto vb)
Stelios soğuk lokasyonlarda görüldü bu problem diyor da antalya soğuk bir yer değil ama dediği gibi de çözüldü problem..:D
Verdiğin linki okudum şimdi, benim zaman zaman yaşadığım probleme çok benziyor.
Zaten ecufast Alper ve Özgün'de daha önceden subap yayları kesiklik yapabilir demişti ben unutmuştum.
Valla yetkili servis değilde araştırıyorum işte şimdilik
Bro arac zengine cekip patırdama oluyor egsozdan bazen ayes cıkarıyor. Afr tlıp ettigimde 10 lara bazende 9 lara kadar düşüyor arac kesik kesik gidiyor. Onun dışında yaylar en son guncelnen gözukuyo saseden bakınca servicebox da. Ya bujiden yada enjktör düşünüyorum