Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

ErK_aY
26-09-2013, 11:23
kanka su patırdamayı bi videoya alsana, merak ediyorum paso patırdama diyolar nedir bu :D :D

Yok yok cıkıp antalyaya gelecegim :D hem gezme hem problem log almk için :D

Low-Rider
26-09-2013, 11:40
Bro arac zengine cekip patırdama oluyor egsozdan bazen ayes cıkarıyor. Afr tlıp ettigimde 10 lara bazende 9 lara kadar düşüyor arac kesik kesik gidiyor. Onun dışında yaylar en son guncelnen gözukuyo saseden bakınca servicebox da. Ya bujiden yada enjktör düşünüyorum

Hacı nasıl baktırabilirim ben benim yaylar güncel mi değil mi diye ?

orhan_guney
26-09-2013, 11:48
RC yazısı ve dörtlü yakma düğmesi siparişi verdim 52 TL tuttu servisde, normalmi ?

Antalyalogy
26-09-2013, 11:52
Bro arac zengine cekip patırdama oluyor egsozdan bazen ayes cıkarıyor. Afr tlıp ettigimde 10 lara bazende 9 lara kadar düşüyor arac kesik kesik gidiyor. Onun dışında yaylar en son guncelnen gözukuyo saseden bakınca servicebox da. Ya bujiden yada enjktör düşünüyorum

Bro bu bahsi geçen yaylar 2010 ve sonrası modellerde kullanılmış yani sende kullanılması imkansız gibi ?

servis te daha önce mi takılmış ?

Buji konusunda da en sağlıklısı gap i 0.65 e düşürülmüş orjinal en iyisi.Tabii sık aralıklarla değiştirmek lazım.

Tuncay
26-09-2013, 11:57
RC yazısı ve dörtlü yakma düğmesi siparişi verdim 52 TL tuttu servisde, normalmi ?

Para değil :)

Antalyalogy
26-09-2013, 11:57
ben de boş durmadım bayramdan önce 14 ve 15 numaralı güncellenmiş elektrovanaları değiştirdim

arabada bir hata bir kesiklik gibi hiçbirşeyi yoktu fakat bir iyi gidiyordu bir kötü kafasına göre yani

konuyu okuduktan sonra hatayı bulduk diye düşündüm
http://www.techturkey.com/forum/genel/47571-206-rc-performans-problemi.html

bu konuda sözü geçen VVT selenoidi bizim arabalarda 14 numaralı parça oluyor

yani güncel kodu 1922V9 (105 TL ye aldım)

15 numaralaı diğer elektrovananın da kodu 1922V6 (88TL)

değiştirdikten sonra arabanın tepkileri hemen değişti direk anladım

acaba araba nasıl gidiyor derken o gece direk denemeye çıktık

daha önce beni rollde 3 boy geçen arabayla yanyana gittim arada kafa da çıkardım

eleman naptın arabaya olm yazılım mı yaptırdın da bize mi söylemiyorsun dedi :)

Neyse aracı benim gibi ilk çıkan modellerden olanlara arıza ışığı yakmasa bile bu iki parçanın değişmesini kesinlikle tavsiye ediyorum

zaten yukarıdaki 206 RC konusundan anlaşılacağı üzere VVT selenoidi sessiz sakin bir şekilde bozulup arabanın gidişini bir hayli yavaşlatıyor

http://img707.imageshack.us/img707/5176/00090530.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/707/00090530.jpg/)

Bahsettiğim problem ve çözümü konusuna güzel bir örnek..

Antalyalogy
26-09-2013, 11:58
Bahsettiğim yazıyı buldum kesiklik sorunu ile alakalı ,

Stelios mail atmış ,

Missfire problemine şöyle yaklaşıyor .
Bu problem bize aracın üstündeki malzemeler ile limitlerini aştığını gösteriyor .Yeni nesil 1.6thplerde bu problem valve float (=misfiring) yok !! Sebebi de son subap yaylarının daha farklı bir sertlikte olması.
Biz daha önce aftermarket ateşleme sistemi test ettik , farklı bujiler test ettik ama sonuç değişmedi .Tek çözümü subap yaylarının yeni olan seri ile değişmesi..

Bir diğer çözüm de büyük turbo .Büyük turbo iyidir egzoz gaz akışı ve bu tür problemlere yol açmaz demiş..

Antalyalogy
26-09-2013, 11:59
Arkadaşlar yaylar üst kapaktan değişemiyor silindir kapağı komple açılıyor.

Ki açılmışı var şu an.. Stelios'un Valve Floating dediği mevzuyu egsoz valflerinde bizzat gördük. Resmen valfler tam kapanamıyor ve nerdeyse 1 mm boşluk kalıyor+oynuyor.

Bu yüzden kapak kapakçıya gitti valf yuvaları taşlanacak. Valfler yamuk yumuk gide gele kapakta yer açmış. Onlar filan düzeltilecek.

Bu vesile ile 8 emiş(bir sorunları yok ama yine de söyledik ve bence aşırı kurum bağlamışlardı) 8 egsoz valfi 16 adet yay söyledik.
Aracın üstünde pembe kodlu yaylar vardı.. Gelenler renksiz ve pembelere göre elle hissedilir derecede sertler.. Yayların tamamı gelemedi o yüzden daha toplayamadık.
Toplayınca sonuçları yazarız.

Araçta kat iptali ve Paşaoğlu yazılım var. Şikayet ise süper vuruntu yanısıra belli devirlerde ciddi çekiş düşüklüğü..

Kendi arabamda 100bin km olmadan kapak açmayı düşünmüyorum. 100bin e kadar bende kalır mı onu da bilmiyorum.

Yay konusu Stelios un ilk tespitinden beridir aklımı kurcalayan bir mevzu ama değişimi de iş yani..

Deniz in de böyle bir postu var zamanından kalma konu ile alakalı..

meSs
26-09-2013, 13:21
Bahsettiğim yazıyı buldum kesiklik sorunu ile alakalı ,

Stelios mail atmış ,

Missfire problemine şöyle yaklaşıyor .
Bu problem bize aracın üstündeki malzemeler ile limitlerini aştığını gösteriyor .Yeni nesil 1.6thplerde bu problem valve float (=misfiring) yok !! Sebebi de son subap yaylarının daha farklı bir sertlikte olması.
Biz daha önce aftermarket ateşleme sistemi test ettik , farklı bujiler test ettik ama sonuç değişmedi .Tek çözümü subap yaylarının yeni olan seri ile değişmesi..

Bir diğer çözüm de büyük turbo .Büyük turbo iyidir egzoz gaz akışı ve bu tür problemlere yol açmaz demiş..

big turbo candır demiş yani :D :D

ErK_aY
26-09-2013, 13:47
Bro bu bahsi geçen yaylar 2010 ve sonrası modellerde kullanılmış yani sende kullanılması imkansız gibi ?

servis te daha önce mi takılmış ?

Buji konusunda da en sağlıklısı gap i 0.65 e düşürülmüş orjinal en iyisi.Tabii sık aralıklarla değiştirmek lazım.

Son guncellenen gözüküyor bro bnde hatta zincir sentte ayarlarkn bktım mavi kırmızı yaylardi

meSs
26-09-2013, 13:58
Son guncellenen gözüküyor bro bnde hatta zincir sentte ayarlarkn bktım mavi kırmızı yaylardi

en son güncellenenler renksiz bro.. 2010 dan sonra üretilen thp200lerin yayları

tuFAN
26-09-2013, 14:15
Dün itibariyle bende artık 207 rc oldum, özgür bey senin 207 rc sahibi olmamda çok faydan var bilesin o yüzden yardım ve desteklerini her zaman beklerim :)
kazasız belasız hayırlı olsun

Arkadaşlar aklım şöyle bir proje var ;
Konunun ilk postuna veya ayrı bir konuya
GT/RC lerde karşılaşılan mekanik,elektrik,yürüyen vb konularda karşılaşılmış sorunlar-arızalar ,bunların belirtileri ve denenmiş başarılı olmuş çözüm yollarını yazalım diyorum.
Foruma ve Türkiye ye çok faydalı bir bilgi kaynağı olur.
Herkes bahsettiğim formatta sorun-belirti-çözüm yollarını yazarsa ben editler başa-yada yeni konuya koyarım.
Ne dersiniz?
çok ve faydalı olur hatta ilk sayfaya GT - RC ve RC - Le Mans arasındaki farkları yazsak da iyi olur sürekli sorulan sorular gibi

Verdiğin linki okudum şimdi, benim zaman zaman yaşadığım probleme çok benziyor.

Zaten ecufast Alper ve Özgün'de daha önceden subap yayları kesiklik yapabilir demişti ben unutmuştum.

Valla yetkili servis değilde araştırıyorum işte şimdilik
özgür Savaş Motorsport Topkapı bizim arabaları avucunun içi gibi biliyor düzgün ve temiz işçiliği var
bizim arabalarda kullanılması şart olan sente sabitleme aparatı dahi var ki daha geçen gün bir tane Le Mans'ın motorunu yaptı sübap artı sübap yayları da değişmişti o aracın

Low-Rider
26-09-2013, 14:36
Tufan konuşalım kardeşim bir, sağolasın

ErK_aY
26-09-2013, 18:03
Sorun çözülmüştür. Bujiler 0.65 den 0.90 a cıkmış. Bujiler yenilenip 0.65 ayarlnıp takıldı hersey normale döndü.

ErK_aY
26-09-2013, 18:06
en son güncellenenler renksiz bro.. 2010 dan sonra üretilen thp200lerin yayları

O zamn hayırlı işler :) service box da guncellnen gözukuyor aynı kod olarak :S

meSs
26-09-2013, 19:27
O zamn hayırlı işler :) service box da guncellnen gözukuyor aynı kod olarak :S

Bro kodlar ayni zatende malzeme farkli.. abuk bisey yapmislar, madem urun degisiyo kodunuda degistir dimi?

agungoren
26-09-2013, 20:35
Dün itibariyle bende artık 207 rc oldum, özgür bey senin 207 rc sahibi olmamda çok faydan var bilesin o yüzden yardım ve desteklerini her zaman beklerim :)

Hayirli olsun :)

agungoren
26-09-2013, 20:50
Bu gece yukarda Yalın ın methanol switch i yine arızalı olduğu için benimkini takıp deneme yaptık.Methanolü devreye alınca alet kendine geldi yazılımda 95 e göre bi tuk daha yukarda olunca gayet keyif aldık ,aradaki fark yüzümüzü güldürdü.
98 lik yazılım için ya daha yüksek oktan yada water/metahanol kit gerekli demişti Stelios.

Benim de bi log işim vardı .Onu hallederken kırmızı bir scirocco gördük.Işıklara yakın yolun solunda duracak hale geldi bizi önüne almak için.Işık yandı arkamda bir araba daha var.Baktım amcam en sağdan kapattı geliyor (galiba arakdan gelir geçerim diye düşündü) 1-2-3-4 nokta oldu tabii .Düşünmüştür bu Rc nasıl böyle yürüyor diye :) Güzel bir anı idi bizim için.

Arkadaşlar çok iyi yürüsün istiyorsanız mutlaka methanol kit yapıp yazılımı güncelletin derim.Çok fark oluyor.
Bu da sadece methanol kitin performansa etkisini gösteren dyno (yazılım uptade ile birlikte)

A 207 RC with:

-Full 2.5" decat exhaust
-Cold air intake kit
-Upgraded boost pipes
-Upgraded Intercooler (Seat Ibiza Cupra)
-Water Injection kit, using only water
- Using 100octane fuel

The RC's ECU was running an aggressive stage 3 file, before remapping it for the WAI kit.
With mild software modifications, a further 10-15hp was gained at higher RPM.

No knocking whatsoever, even at 35C (hot summer weather).

In total, the WAI kit improved performance by 5-10hp on its own, at the flywheel, using only water.
The same RC without the water injection produced no more than 230-235hp.
The presence of water reduces the temperature in the combustion chamber and allows more aggressive
ECU settings. This is why it is possible to gain more power at higher rpm.

Power gains are higher using water/methanol solutions but require further ECU tweaking,
which can be very dangerous for the engine if the WAI system malfunctions.

http://www.etuners.gr/salex/207RC_stage3_WAI/Peugeot_207_RC_1.6T_stage3+WAI_ondyno1.jpg

http://www.etuners.gr/salex/207RC_stage3_WAI/Peugeot_207_RC_1.6T_stage3+WAI_enginebay.jpg

http://www.etuners.gr/salex/207RC_stage3_WAI/Peugeot_207_RC_1.6T_stage3+WAI_dynoplot.jpg
Ozgur abi dun icin cok tesekkur ederim hem guzel sohbet ettik mehmet turhat normalde saat 6 da ewe gider 8 bucuga kadar durdu ve gidesi yoktu:) ctm rc yede bindim ve gercekten cok keyifliydi onca emegin ardindan kusursuz bi aracin var ortada turkiyedeki en hizli 207 olmasina ragmen gayet bilincli modlanmis ve kozmetik acidanda harika..vites atislarinda cok iyiydi dsg gibisin valla :)

Pug
26-09-2013, 21:44
Lastikler iyiyse bol bol viraj kas daha çok seversin :icon_tup:

gecen aksam gunlerdit basmadim bir 1-2 yapayim dedim esp yi kapattim , 2. vitesin sonlarina dogru cok hafif viraj vardi tabi virajin tam icindeykende araba sarmaya devam ediyordu kafadan birakmasiyla abartmiyorum en az 10 my boyunca bi sag bi sol kaydi araba hani bekledim sagdaki duran araclara girecegim diye yuregim agzima geldi sonradan nasil toparladim da durdum bilmiyorum
eve 20 km hizla gidip 10 dk da arabanin icinde oturup kendime geldim
106 dayken kictan birakmasina alisiktimda o aksam ki olay cok fena oldu
o yuzden ne viraj denerim ne de roll harici esp kapatirim bundan sonra zaten hic sevmem sehir ici trafiginde gazlamayi sagdan etrafi izleye izleye giderim
bu olaydan sonra yok gaz maz :) :)

Pug
26-09-2013, 21:51

hayirli olsun guzel gunlerde kullanirsin insALLAH
bende fellik fellik RC amblem ariyordum tekinin servis fiyati nedir?

Low-Rider
26-09-2013, 21:53
gecen aksam gunlerdit basmadim bir 1-2 yapayim dedim esp yi kapattim , 2. vitesin sonlarina dogru cok hafif viraj vardi tabi virajin tam icindeykende araba sarmaya devam ediyordu kafadan birakmasiyla abartmiyorum en az 10 my boyunca bi sag bi sol kaydi araba hani bekledim sagdaki duran araclara girecegim diye yuregim agzima geldi sonradan nasil toparladim da durdum bilmiyorum
o yuzden ne viraj denerim ne de roll harici esp kapatirim bundan sonra zaten hic sevmem sehir ici trafiginde gazlamayi sagdan etrafi izleye izleye giderim

1.ve 2.vites dip gaz esp kapalı tehlikeli viraj varsa, bende arabayı ilk aldığımda ışıklardan kalktım kafa baya çekti kaldırıma doğru giderken topladım :D çok fazla tork geliyor ve tekerler patinaja düştümü kafa nereye bakıyorsa oraya çekiyor direk normal buda

yoksa 2 ve üst viteslerde viraj yapmak keyifli

207'de çok kolay bırakıyor kıçını ve toplamak kolay ,keyifli baya

Pug
26-09-2013, 22:11
1.ve 2.vites dip gaz esp kapalı tehlikeli viraj varsa, bende arabayı ilk aldığımda ışıklardan kalktım kafa baya çekti kaldırıma doğru giderken topladım :D çok fazla tork geliyor ve tekerler patinaja düştümü kafa nereye bakıyorsa oraya çekiyor direk normal buda

yoksa 2 ve üst viteslerde viraj yapmak keyifli

207'de çok kolay bırakıyor kıçını ve toplamak kolay ,keyifli baya

ozgur yemisim keyfini :D

Low-Rider
26-09-2013, 22:20
aman aman dikkat et :D zaten piste çıkmak bu yönden iyi oluyor, dışarda çok az gazlıyorum artık

threshold
26-09-2013, 23:17

:D aracı ilk aldığım günlerde dip gazla dönüşler yaparken Ataköy sokaklarında o duyguyu çok tattım sonra ammmann dedim yavaşş...

Ogedov
27-09-2013, 11:30
en konforlu ve yumuşak yay markası önerisi alabilrmiyim? eibach nasıldır mesela?

uTku^
27-09-2013, 11:35
Bizim 156 lık ds3 ler bile espyi kapatınca öyle çekiyor.sizin rc leri düşünemiyorum

Dünde Yalın (mess) yanımdaydı.methanol konusunda aklımı iyice çeldi.

ErK_aY
27-09-2013, 11:37
en konforlu ve yumuşak yay markası önerisi alabilrmiyim? eibach nasıldır mesela?

Kesinlikle 3,5 voglant hm yumusak hm konforlu eibach 5 cm kadar dusuryyor

meSs
27-09-2013, 11:39

Vogtland dan sasma

trky_GT
27-09-2013, 12:01

ben FK kullandım çok düşürmedi ama komfor iyiydi arkadaşım Lemansında Voglant kullanıyodu düşüklüğü ve konforu harikaydı.

Ogedov
27-09-2013, 14:05
Kesinlikle 3,5 voglant hm yumusak hm konforlu eibach 5 cm kadar dusuryyor

eibach konfor olarak daha mı kötü yada çok mu düşürüyor diye vogtland dedin.

Bu soruyu vogtland bulamamam durumunda soruyorum :)

Low-Rider
27-09-2013, 14:29
Sen ds3 için soruyorsun dimi kanka? Bakıcaktın benim arabanın konforuna buluşamadık bir türlü

ErK_aY
27-09-2013, 15:13
eibach konfor olarak daha mı kötü yada çok mu düşürüyor diye vogtland dedin.

Bu soruyu vogtland bulamamam durumunda soruyorum :)

Konfor olarak kötü gerci 5 cm eibach olan 3 rcye bondım 3 üde köyüydü sekmesi coktu

Low-Rider
27-09-2013, 15:15
bahsettiğin kadar sekme yok Erkay, normal bence sekmesi öyle abartı değil

free13
27-09-2013, 16:32
5 cm lik eibach kullanıyorum.Görüntü süper sekme abartılacak kadar yok her spor yayda olan kadar ama konfor beklemeyin yoldaki her girinti çıkıntıyı hissediyorsunuz..En mantıklısı 3.5 luk bir yay takmak.Maddiyat sıkıntısı yoksa coil almak.

Antalyalogy
27-09-2013, 16:50
Ozgur abi dun icin cok tesekkur ederim hem guzel sohbet ettik mehmet turhat normalde saat 6 da ewe gider 8 bucuga kadar durdu ve gidesi yoktu:) ctm rc yede bindim ve gercekten cok keyifliydi onca emegin ardindan kusursuz bi aracin var ortada turkiyedeki en hizli 207 olmasina ragmen gayet bilincli modlanmis ve kozmetik acidanda harika..vites atislarinda cok iyiydi dsg gibisin valla :)

Apocum ben teşekkür ederim.Benim methanolün switchi arızalı imiş bir basıyor bir basmıyormuş onu düzelttik.Devreye giriş basıncını ayarladık tekrardan.Dediğim gibi gidişi benim hoşuma gitmedi seninle beraberken.log alıp yeni yazılım istedim o gelince bir daha gezelim seninle.
Bu arada turhat sevmese seni beklemezdi o akşam.Çok efendi ve düzgün bir insansın ondandır :)
Allah seninde.gönlüne.göre.versin.Senin GT de en hızlı oem turbolu GT muhtemelen gidişine göre.:icon_tup:

Antalyalogy
27-09-2013, 16:57
Arkadaşlar.yalnız şöyle bir.şey var örn gt ye.takılan eibach ile rc ye takılanın konforu aynı olmaz çünkü rc standart ikwn bile kütük gibi.gt ye göre hissedilir sertleşir.
Tam terside geçerli rc de sert gelen yay gt de konforlu gelebilir.
Bende aldığımdan beri vogtland kullanıyorum.Önceki 1.4 hdi 207 imdede vogtland vardı gayet memnunum.

atii
27-09-2013, 19:05
bugun downpipe'ımda kacak varmıs biraz daha sıkıladık.cut-out 63luk krom boru ve iskender son susturucumu bi nebzede olsa sesini kistım.(76lık vanalı eksoz sıstemının sadece vanasını taktık ve 3 adet 8mm lik delik açtık. kapalı iken ses yok denecek kadar az. actıgımız zaman gt-r lara rakip oluyorum.. eksoz sesinden rahatsız olan durmadan ceza yiyen çekiciye binen arkadaşlar varsa yardımcı oluyum basit ve mantıklı bi sistem denedik oldu. ankara koç eksoz nevzat ustaya teşekkrler

agungoren
27-09-2013, 19:40
Apocum ben teşekkür ederim.Benim methanolün switchi arızalı imiş bir basıyor bir basmıyormuş onu düzelttik.Devreye giriş basıncını ayarladık tekrardan.Dediğim gibi gidişi benim hoşuma gitmedi seninle beraberken.log alıp yeni yazılım istedim o gelince bir daha gezelim seninle.
Bu arada turhat sevmese seni beklemezdi o akşam.Çok efendi ve düzgün bir insansın ondandır :)
Allah seninde.gönlüne.göre.versin.Senin GT de en hızlı oem turbolu GT muhtemelen gidişine göre.:icon_tup:

Saqol abi senin guzelligin..
GT de oem olarak sonu bu abi,belki 1-2 boy daha kazanabiliriz ama zorlamaya gerek yok nasil olsa bu durumda bile 207 gt-rc olarak zaten antalyada cok gorunsekte aslinda gorusemedigimiz icin az'iz bu kadari yetiyor anlayacagin..106,vtec,roccoyla denemekten baska bisey yapamiyorum, typerlar pololar falan geciyor bizim araclari emsal degiliz yani kabul etmek lazim(senin arac haric konusuyorum:))..
yazilimin gelsin bi daha gezdir beni cok zewkliydi abi :D
Herzaman hazirim:)

ErK_aY
27-09-2013, 19:52
bahsettiğin kadar sekme yok Erkay, normal bence sekmesi öyle abartı değil

Kanka woglndt ile kıyaslama yapıyoruz burda :) buna nazaran ;)

atii
27-09-2013, 19:53
Bmc cold aİr İntake İmİ satiyorumm.yerİne fİltre Önerİnnn pls.tŞk.İyİaksamlar :))))))

Low-Rider
27-09-2013, 20:18
Bmc cold aİr İntake İmİ satiyorumm.yerİne fİltre Önerİnnn pls.tŞk.İyİaksamlar :))))))

arabayıda satıyorsun sen :D

atii
27-09-2013, 20:30
arabayıda satıyorsun sen :D

birazdan kaldırıcam abi ilandan bi kaç kişiye takas attım.impreza 2.5 strokerli falan 540i falan.

free13
30-09-2013, 10:02
Millet Günaydın;

Herkes uyuyormu kimseden ses çıkmamış...

free13
30-09-2013, 10:09
http://i42.tinypic.com/1zvpxte.jpg

trky_GT
30-09-2013, 10:17
http://i39.tinypic.com/2vb5rmf.jpg
cumartesi sanayi gününden foto gelsin ozaman günaydın herkese :)

Antalyalogy
30-09-2013, 10:23
Tünaydın millet :)

orhan_guney
30-09-2013, 10:32
ilk resmim araç kirli :) pasta cilam yapılmadı henüz. bu hafta güzel resimlerle konu acıcam.
http://s1309.hizliresim.com/1f/y/t4q4r.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

free13
30-09-2013, 10:33
Maşallah.
Siyahın asaleti bir başka...

ErK_aY
01-10-2013, 09:59
Gt farımı var aracta ?

orhan_guney
01-10-2013, 10:02
evet eski farlarıda duruyor, zevkine takılmış .
Gt farımı var aracta ?

atii
01-10-2013, 17:41
http://o1310.hizliresim.com/1g/1/t5xp5.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

suanda 13,8 gösteriyor 2208 km oldu. zamanla duser dedim ama git gide artıyor. :ofk::(:icon_wack:beuj:

ErK_aY
01-10-2013, 19:24

suanda 13,8 gösteriyor 2208 km oldu. zamanla duser dedim ama git gide artıyor. :ofk::(:icon_wack:beuj:

Ne yapıosun bu arabayla öyle heryerde dip gazzmı gazlıyosun? Baya devirli kullanıyosun aracı yoksa imkansız

Tufan Job34
01-10-2013, 19:27
ilk resmim araç kirli :) pasta cilam yapılmadı henüz. bu hafta güzel resimlerle konu acıcam.
http://s1309.hizliresim.com/1f/y/t4q4r.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

güzel araç aldın kardeşim allah kaza bela vermesin..

meSs
01-10-2013, 19:46

Yuhhhhh.. valla telden girmesem bi resim yuklerdim.. 10-15 km lik kullanimda 6.1 olarak.. karisik kuanim bile 9.2 benim 9999 km :D

Oksijen sondasini bi kontrol ettir derim..

Low-Rider
01-10-2013, 19:51
büyük başarı bu tüketim :D

tuFAN
01-10-2013, 19:53
atii napıyon gaz pedalına taş mı koyuyon

Pug
01-10-2013, 20:12
Ne yapıosun bu arabayla öyle heryerde dip gazzmı gazlıyosun? Baya devirli kullanıyosun aracı yoksa imkansız

simdi
1 de ki guncel tuketim
2 ve 3 teki hafizanin en son sifirlanmasindan bu zamana kadar ki ortalama tuketimini gosteriyor degil mi ?
tahminim o yanlissam duzeltin

Low-Rider
01-10-2013, 20:34
İlki anlık, diğerleri ort tüketim

threshold
02-10-2013, 00:00

:D:D:D:D adam maximumların adamı :)

Antalyalogy
02-10-2013, 01:34
Atii yi max ortalama tüketim rekorunu kırdığı için tebrike ediyorum :)

Geçen Yalınla log alırken sıfırladım sanırım 7-8 kez arka arkaya 2 den 5 sona kadar bastık geldik ortalama 14.2 gösteriyordu..

meSs
02-10-2013, 06:05
Arac 2.5 v6 olabilirmi atii ? :D

orhan_guney
02-10-2013, 11:56
207 rc için cam rüzgarlığı bulabileceğim bir yer varmı arkadaşlar ?

meczup
02-10-2013, 12:24
Selamlar. Bir sorunumuz var yardımcı olursanız çok sevinirim. Foruma üye olmayan bi arkadaşım 1 ay önce Rc Le Mans aldı. Araba normal vitesinde giderken gazı bırakınca 'Lak' diye ses geliyor Aynı şekilde gaza basıncada. (Sanki takozlarda, aksda, şanzıman kulağında boşluk var gibi). Çok şiddetli değil ama baya hissediliyor. Bostancı sanayinde Ustaya götürdük. Test sürüşü yaptı ve oda fark etti. Şanzıman kulağı kopmuştur bayağı boşluk hissi var dedi.. Bugün aracı söktü kontrol etti Akslarına, Şanzıman kulağına, Motor takozlarına baktı ve bi sıkıntı olmadığını söyledi. Bu aracın bu modeline has bişey olabiliceğini söyledi. Araç 87 binde. Triger zincirinide yememiştir daha yiyemez zaten dedi. Bu aracı olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz? Anadolu yakasında tanıdığı ustası olan veya bu yakada olan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirmi? Yardımlarınızı bekliyoruz teşekkürler.

ErK_aY
02-10-2013, 14:14
Selamlar. Bir sorunumuz var yardımcı olursanız çok sevinirim. Foruma üye olmayan bi arkadaşım 1 ay önce Rc Le Mans aldı. Araba normal vitesinde giderken gazı bırakınca 'Lak' diye ses geliyor Aynı şekilde gaza basıncada. (Sanki takozlarda, aksda, şanzıman kulağında boşluk var gibi). Çok şiddetli değil ama baya hissediliyor. Bostancı sanayinde Ustaya götürdük. Test sürüşü yaptı ve oda fark etti. Şanzıman kulağı kopmuştur bayağı boşluk hissi var dedi.. Bugün aracı söktü kontrol etti Akslarına, Şanzıman kulağına, Motor takozlarına baktı ve bi sıkıntı olmadığını söyledi. Bu aracın bu modeline has bişey olabiliceğini söyledi. Araç 87 binde. Triger zincirinide yememiştir daha yiyemez zaten dedi. Bu aracı olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz? Anadolu yakasında tanıdığı ustası olan veya bu yakada olan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirmi? Yardımlarınızı bekliyoruz teşekkürler.

Sol üst sanzıman kulagı ;) saseye vuruyor ustana götur aracı orayı bosaltıp levyeyle esnetsın ancak öyle anlar.

agungoren
02-10-2013, 14:16

brawoooooooooo

ErK_aY
02-10-2013, 14:24
Triger zincirini degiştirmesinde fayd var bn 80 bnde degiştim 1 cm uzama vardı yenisiyle.

atii
03-10-2013, 08:44
son 3 4 gundur gazlamadan ekonomi yapıyım dedim 0,1 düşürdüm alkışş nerde????

http://l1310.hizliresim.com/1g/3/t77sh.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

ha bide bayadır bu hatayı alıyorum araştırdıdma anahtarın pili zayif diyo taaaaa didisinin didisindan cekiyo ama.

http://r1310.hizliresim.com/1g/3/t77sq.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

NOT: ARAÇLA 3 bin deviri geçmiyorum nedenine gelince sehir ici eksozu kapalı olarak kullanıyorum eksozda vana var 63luk cıkısı icerden 32e dusuyor(varex tipi ama perf.düşürüyor) ve buda motor freni gibi oluyor o yüzden kapalı ıken hiç basmıyorum tüketime gelince niye boyle inanın bilmiyorum gezdigim gunler 100 150 civari alıyorum onun dısında ev iş 24km. 50 lira alıyorm2 gun gidemiyorum. ...(en fazla gazlamam 500 metre oda yaklasık 10 15 saniye.)

aracımın speclerini az cok biliyosunuz.
s3 dv.
downpipe
cut-out
63luk krom duz boru var.

haa yagınıda yeni değiştirdim. 600 km fln oldu

orhan_guney
03-10-2013, 08:48
ilk aldığım sürecde gecen hafta ortalama 11-12 oluyordu şimdi ise 9-10 düşürdüm gittikçe alışıyorum , e-5 gibi yerlede direk cruz acıyorum güzel oluyor.

Low-Rider
03-10-2013, 08:52
ati

yakıt aldıktan sonra 2. kademeyi sıfırla ondan sonra bak

atii
03-10-2013, 08:59
ORTALAMA HIZA BAKARSANIZ YAVAŞ GİTTİGİM BELLİ GİBİ.YAKITIMI HEP AYNI İSTASYON AYNI POMPA VE POMPACIDAN ALIYORUM :D
SHELL 97 OKTAN NİTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D:D:D

Yuhhhhh.. valla telden girmesem bi resim yuklerdim.. 10-15 km lik kullanimda 6.1 olarak.. karisik kuanim bile 9.2 benim 9999 km :D

Oksijen sondasini bi kontrol ettir derim..

abi çıldırıcam sizin bu tuketimleri duydukca.egerki gazlasam tamam dicemde inan 3bn 3500. benm aracla tapa gaz geziyim 18leri gorurum inanın.

babam kocaman ayakların var derdide inanmazdm :D:D abi vallahide billahide gazlamıyorum.

:D:D:D:D adam maximumların adamı :)

abiii sen yapma bari yaaaaaaaaaaaaa :D

Atii yi max ortalama tüketim rekorunu kırdığı için tebrike ediyorum :)

Geçen Yalınla log alırken sıfırladım sanırım 7-8 kez arka arkaya 2 den 5 sona kadar bastık geldik ortalama 14.2 gösteriyordu..

abicim teşekkur ederim where have you been madalyam yada kupam???
2. tüketimi sıfırlayıp 1.2.3.4.5 yapıp ortalamanın resmini atarm buyuk ihtimal inanılmaz skorlar olur.

Arac 2.5 v6 olabilirmi atii ? :D

araç 4400 direk enjeksiyonlu catarpiler turbolu bi duzdolabı abi

brawoooooooooo

teşekkur ediyorummm. :D:D

threshold
03-10-2013, 22:56
Atalay şu 688 sayfaya şöyle bir bak ; senin gibisi ne geldi ne geçti buralardan :bravo: :D :D

Antalyalogy
03-10-2013, 23:14
Atalay şu 688 sayfaya şöyle bir bak ; senin gibisi ne geldi ne geçti buralardan :bravo: :D :D

Atalay ın kanı gerçekten deli.Ya arkadaş ben 19 yaşında daha üniversite 1 e gidiyordum, kendi PC im yoktu.Babamın arabasını yeni kullanabiliyordum :D:D:D

Atalay yavaş yavaş sindire sindire..:icon_tup:

Pug
04-10-2013, 14:26
abi net 50 tl 97 ile 115 km gittim iki defa 2-3 bitiririm baska gazlamam
1500 km de 8.1 de 2. kademe hafizasi

yagizisik
04-10-2013, 17:41
Herkese selamlar..

Ati sağolsun cankaya semalarında hic gaz kesmeden gezdıgı ıcın bu yakıt oranları dusmesı ımkansız :D

MRTDNDR
04-10-2013, 19:24
Herhalde en cok yakan RC Atii nin :D

atii
04-10-2013, 19:34
http://p1310.hizliresim.com/1g/4/t8my4.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

0 dan 5in 3000 rpm ine kdar basmam sonucu olusan tuketimdir. gazdan cektikden sonra 27.4 du 23.9 da sabitlendi sonra.

benim kan hizli araba yavas :P

Low-Rider
04-10-2013, 19:43
2km'lik mesafede ki tüketim birşey ifade etmez

benzin alırım göstergeyi sıfırlarım ilk 5-10km çok yüksek gösterir yavaş hızlı gitmek farketmiyor sonra normal seyrine iner

belli ki sen dipgaz gidiyorsun her yerde :)

pug207
05-10-2013, 13:56
http://p1310.hizliresim.com/1g/4/t8my4.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

0 dan 5in 3000 rpm ine kdar basmam sonucu olusan tuketimdir. gazdan cektikden sonra 27.4 du 23.9 da sabitlendi sonra.

benim kan hizli araba yavas :P

ortalama 100 km göre düşücektir araç ilk çalışmasında 25 26 litre tüketim yapması gayet normal ısınma anında seninki bişey ifade etmiyor yani :)

meSs
05-10-2013, 14:13
o zmana ortalama 100 km göre düşücektir araç ilk çalışmasında 25 26 litre tüketim kendi yapar ısınma anında seninki bişey ifade etmiyor yani :)

sen yaşıyomusun yaaaa :D şu k04 lü aracını bi görelim artık..

pug207
05-10-2013, 14:54
sen yaşıyomusun yaaaa :D şu k04 lü aracını bi görelim artık..

Ölmedik allaha şükür yaşıyoruz haftaya olabilir bro toplanalım baya bi 207 oldu bizde :OP

Low-Rider
05-10-2013, 19:33
http://i220.photobucket.com/albums/dd169/rugzo/IMG_2013100525257.jpg

atii ye gelsin :D

meSs
05-10-2013, 21:32
Atii ye bendende bi hediye gelsin ozaman

https://photos-6.dropbox.com/t/0/AACpcM75B39zQxMgkNcqyqT4r413EZPizEmlNe9Cf0Dz3Q/12/57406887/jpeg/1024x768/3/1381006800/0/2/IMAG0877.jpg/xTYNR50oky9r_LH8Fsn1buBq0Y3u6VkUgGIBHp7fw-8

atii
06-10-2013, 07:08
yalın abi link kırık galiba. özgür abi yaptıgın ayıp ama bak :( :D ,suanda 200 km oldu 14,1 e düştü daha düşmüyo ortalama hızımda 23km.

atii
06-10-2013, 07:09
yalın abim sen oksijen sondası demiştin galiba.. onun dısında kontrol ettirmem gereken biyer varmı. bıktım artık benzn almaktan.

Pug
06-10-2013, 09:16
http://i220.photobucket.com/albums/dd169/rugzo/IMG_2013100525257.jpg

atii ye gelsin :D

ozgur double'i direksiyondan kumanda edebiliyor musun? nedir marka model ?

gokayy
06-10-2013, 13:50
Buda benim arabayı ilk aldığım zamanlardan kalma yakıt tüketimim bugün indiğimde fotoğraf çeker güncelinide yüklerim :D
http://imageshack.us/a/img35/6967/mkflf.jpg

Low-Rider
06-10-2013, 15:39
ozgur double'i direksiyondan kumanda edebiliyor musun? nedir marka model ?

çalışıyor serdar kumanda aktif, ekstra ayarların yapıldığı menüyü de kontrol edebiliyorsun oem tamamen

avgo markası

free13
07-10-2013, 08:16
Bunlarda benden olsun...
http://i40.tinypic.com/2hxs9e.jpg

http://i40.tinypic.com/2zrgeib.jpg

Pug
07-10-2013, 11:49
yanliz sende bu suru yesil insan var nerden geldi onlar hahaha

atii
07-10-2013, 12:49
abi bu tuketımlerı gordukce aglayasım geliyor ya......................

filtrem satılık bilgilerinize...

orhan_guney
07-10-2013, 12:50
filtrenın durumu nedir resımleri mevcutmu ?
abi bu tuketımlerı gordukce aglayasım geliyor ya......................

filtrem satılık bilgilerinize...

Pug
07-10-2013, 15:15
ya atii satisini baltalamak degil niyetim ama bmc nin distributoru firma 700 tl 0'ina dedin
sen 450 den ilan actin 650 e cikardin sonra 475 e dustun

atii
07-10-2013, 18:58
La abi acelesi yoktu ondancektm yukari. Ederinin o fiyatlat oldugunu bende blyrm.
700 dedigim zamanda hesap hatasından dolayı idi. euroyu suanki kurdan hesapla 380 euro ya geliri var.

tolgaaydın
08-10-2013, 22:20
Merhaba arkadaşlar, öncelikle hayırlı günler dilerim.
Bir araç var özellik ve renk olarak gerçekten çok beğendim ama 207GT bilmediğim bir araç. #139587746 ilan numaralı aracı bileniniz var mıdır? Daha öncesinde honda,bmw,renault,opel araçlarım oldu. Askere gitmeden birde 207GT eklemek istiyorum. Araç hakkında sizlerden bilgi alabilirsem sevinirim.

atii
09-10-2013, 07:23
gt icin tufan ve goktan abime bi danıs derim. geçmiş sayfalarda yorumları olucaktı

aldatmaca
09-10-2013, 07:33
Günaydın hayırlı günler hayırlı işler...........

free13
09-10-2013, 07:34
Bir araç var özellik ve renk olarak gerçekten çok beğendim ama 207GT bilmediğim bir araç. #139587746 ilan numaralı aracı bileniniz var mıdır? Daha öncesinde honda,bmw,renault,opel araçlarım oldu. Askere gitmeden birde 207GT eklemek istiyorum. Araç hakkında sizlerden bilgi alabilirsem sevinirim.

Kardeşim hoşgeldin gt konusunu en iyi mess(Yalın) anlatır.Bu ilanı bikaç kişi daha sordu yanlış hatırlamıyorsan.Hatta bende şimdiki gt mi almadan bakmıştım diye hatırlıyorum ama benim içime sinmemişti.Eğer o arabaysa sahimi 5m migrosta çalışıyor araba migrosun otoparkında duruyor sürekli.Fiyat biraz kafamı kurcalıyor benim?

free13
09-10-2013, 07:36

Günaydın teşekkürler...

atii
09-10-2013, 07:38

günaydın abim...

Günaydın teşekkürler...

günaydın başkanımmmm :D

HAYIRLI SABAHLAR GÜNAYDIN.Ekibi yakalamışken soruyum.2 3 gune tuners yazılıma geciyorum.sagolsun arda benimle cok ilgileniyo.sizde stock turboya seat sport i.c takmalımıyım.suanda hazırda buldugum 0 bitane var.aracı stock turbo ile kullanıcam teşekkrler

free13
09-10-2013, 08:15
Günaydın ati hayırlı olsun öncelikle.Yazılımdan önce bujilerin gaplerini 0.65 e ayarlattır stage2 ve üstü bir yazılım yaptıracaksan faydası olur bence.Yalında stock turbo ile stage3 de kullanıyor.

free13
09-10-2013, 08:20
Bu arada aracım satılık biliyorsunuz.Motor almak için satılığa çıkarmıştım.Şimdi yurt dışına gitme durumum var ilanı güncelledim.Siteden bir arkadaşımıza biraz daha yardımcı olabilirim fiyat konusunda kıymetini bilecek birisine gitmesini isterim,olmadı galeriye vereceğim.

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kazasiz-boyasiz-peugeot-207-gt-135438679/detay/)

meSs
09-10-2013, 08:57

merhaba kardesim,

valla arac antalyada ama hic trafikte denk gelmedim, 5M migrosun otoparkında duruyor sürekli arac. diri duruyo ama nedir nedegildir bilmiyorum malesef. bi kac ilgilenen olmustu aracla siteden sanırım onlar yardımcı olacaklardır. ama fiyat en basından beri dusuk bu aracın nedense. var gibi bir problem ama yinede emin diilim gunahını ahını almak istemem kimsenin..

umarım gönlünce bir arac bulursun.

meSs
09-10-2013, 08:59
günaydın abim...

günaydın başkanımmmm :D

HAYIRLI SABAHLAR GÜNAYDIN.Ekibi yakalamışken soruyum.2 3 gune tuners yazılıma geciyorum.sagolsun arda benimle cok ilgileniyo.sizde stock turboya seat sport i.c takmalımıyım.suanda hazırda buldugum 0 bitane var.aracı stock turbo ile kullanıcam teşekkrler

atii intercooler degisip ve boost borulerını kromla degistirerek, filtre ve komple egsoz ile stage 3 kullanabilirsin stock turbo üzerinde, zaten turbo degistimi stage4, piston kol degistimi stage5 oluyo... degistirmeni tavsiye ederim.

meSs
09-10-2013, 09:03
Bu arada aracım satılık biliyorsunuz.Motor almak için satılığa çıkarmıştım.Şimdi yurt dışına gitme durumum var ilanı güncelledim.Siteden bir arkadaşımıza biraz daha yardımcı olabilirim fiyat konusunda kıymetini bilecek birisine gitmesini isterim,olmadı galeriye vereceğim.

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kazasiz-boyasiz-peugeot-207-gt-135438679/detay/)

hayırdır bro, yurtdısı isi nerden cıktı :)

atii
09-10-2013, 09:32
atii intercooler degisip ve boost borulerını kromla degistirerek, filtre ve komple egsoz ile stage 3 kullanabilirsin stock turbo üzerinde, zaten turbo degistimi stage4, piston kol degistimi stage5 oluyo... degistirmeni tavsiye ederim.

abiii boost borularını krom a ceviricem zatende. cooler gereklimi illa. yani lag yaptırmasın araca. bi kaç kişi ile konustum. turbo buyutmeden takma dediler tam tersi zararı olur diyenlerde oldu.hepsi işi bilen saglam adamlar.

Jön Türk
09-10-2013, 10:29
tavanı boyalı araca boyasız demek çok dürüstlüğe sığmıyor bence :)

tavanı boyalı araç 31.500 e sahibi tarafından bilinerek alındı. senın arabanda inşallah bu paralara satılır. not: ali turan.

free13
09-10-2013, 10:29
hayırdır bro, yurtdısı isi nerden cıktı :)

Hayırlı bir iş bro:)

tolgaaydın
09-10-2013, 11:41
Kardeşim hoşgeldin gt konusunu en iyi mess(Yalın) anlatır.Bu ilanı bikaç kişi daha sordu yanlış hatırlamıyorsan.Hatta bende şimdiki gt mi almadan bakmıştım diye hatırlıyorum ama benim içime sinmemişti.Eğer o arabaysa sahimi 5m migrosta çalışıyor araba migrosun otoparkında duruyor sürekli.Fiyat biraz kafamı kurcalıyor benim?

Teşekkür ederim hoş buldum,
Evet haklısınız, zaten fiyatlara baktığımda uygun fiyatlı olarak bu araç hemen göze çarpıyor. Bursa'dan geleceğimi söyledim geldiğimde bir bomba olmaz değil mi? diye sordum. 4 parça dışında kesinlikle en ufak bir şey yok, çalışmayan herhangi bir şey olmadığını söyledi. Fiyat konusunda anlaşabilirsek önümüzdeki günlerde geleceğim kısmetse ama önce bilgi toplamam gerekiyor. Geçmiş sayfalarda inceledim pek olumsuz bir şey gözüme çarpmadı belkide herkes 207 kullanıcısı olduğu içindir dedim kendi kendime :)

İlginiz için teşekkür ederim,

tolgaaydın
09-10-2013, 11:49
merhaba kardesim,

valla arac antalyada ama hic trafikte denk gelmedim, 5M migrosun otoparkında duruyor sürekli arac. diri duruyo ama nedir nedegildir bilmiyorum malesef. bi kac ilgilenen olmustu aracla siteden sanırım onlar yardımcı olacaklardır. ama fiyat en basından beri dusuk bu aracın nedense. var gibi bir problem ama yinede emin diilim gunahını ahını almak istemem kimsenin..

umarım gönlünce bir arac bulursun.

Merhabalar,
İlgilenen arkadaşlar almadıysa "kesin bir problem vardır" gibisinden bir düşünceye kapıldım şuan. Daha önce aracı inceleyen arkadaşlardan bu mesajımı gören olursa benimle iletişime geçerse çok sevinirim :)

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. :)

Antalyalogy
09-10-2013, 13:07
tavanı boyalı araç 31.500 e sahibi tarafından bilinerek alındı. senın arabanda inşallah bu paralara satılır. not: ali turan.

Artis artis mesaj yazma Ali cim mesajını aldım Metin ustadan derdin varsa telefon açarsın.Aracım satılık değil ama satarsam ne varsa onu söylerim benim için sıkıntı değil NEDEN ben esnaf değilim.

Ben lafımın arkasındayım.Ha Metin e dediğin sitemin konusunda haklısın :icon_tup: Ekmek yiyorsunuz sonuçta , nete yazmamak lazım böyle şeyleri.

Seni severim çok efendi bir insansın sen de beni seversin. Konu uzamasın lütfen..:icon_tup:

atii
09-10-2013, 14:34
servise gidiyorum şans dileyin orji yazılıma donuyorummm... :heyoo::heyoo:

meSs
09-10-2013, 14:35
yedekledinmi yazılımını?

Pug
09-10-2013, 18:10

imkanin var ise durma git
106 yi satip sydney e gittim 2.5 sene keske gelmeseydim ama kotu tarafi boyle ortamlar yakalayamiyorsun arabaya bile ihtiyac duymuyorsun. ama dedigim gibi git gelme :)

atii
09-10-2013, 18:18
yok abi kısmetse bu hafta e tuners lıyım.

Antalyalogy
09-10-2013, 22:34
Offtopic :

Son uygulamam aşağıdaki linkte bakın bakalım beğenecekmisiniz ? :) Yorumları aşağıdaki linkte yaparsanız sevinirim.Teşekkürler..

http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/166682-98-honda-civic-16-ies-dis-boya-uygulamasi.html#post7085850

aldatmaca
09-10-2013, 23:11
Offtopic :

Son uygulamam aşağıdaki linkte bakın bakalım beğenecekmisiniz ? :)

http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/166682-98-honda-civic-16-ies-dis-boya-uygulamasi.html#post7085850

emeğine ve ellerine sağlık sanatçı desem abartmış mı olurum..........

threshold
09-10-2013, 23:33
hakikaten süper olmuş ellerine sağlık,sabır ve emek bir araya gelince ayna gibi olmuş :)

Antalyalogy
10-10-2013, 00:33
emeğine ve ellerine sağlık sanatçı desem abartmış mı olurum..........

hakikaten süper olmuş ellerine sağlık,sabır ve emek bir araya gelince ayna gibi olmuş :)

Teşekkürler arkadaşlar..Yorumlarınızı detailing bölümünde de görmek istiyoruz :D:D:D

atii
10-10-2013, 09:56
Offtopic :

Son uygulamam aşağıdaki linkte bakın bakalım beğenecekmisiniz ? :) Yorumları aşağıdaki linkte yaparsanız sevinirim.Teşekkürler..

maşşallah. yerli picasso ;) :) :icon_tup:

orhan_guney
10-10-2013, 10:25
Mükemmel bir iş çıkarmışsın tebrik ederim.

Offtopic :

orhan_guney
10-10-2013, 10:26
ati neden normal yazılıma dönüyorsun ?
servise gidiyorum şans dileyin orji yazılıma donuyorummm... :heyoo::heyoo:

free13
10-10-2013, 11:43
imkanin var ise durma git
106 yi satip sydney e gittim 2.5 sene keske gelmeseydim ama kotu tarafi boyle ortamlar yakalayamiyorsun arabaya bile ihtiyac duymuyorsun. ama dedigim gibi git gelme :)

Eyvallah dostum çoktan beri kafamdaydı zaten kararttım gözümü.Ben Almanya ya gidicem ilk olarak sonrası Allah Kerim.Aynen yurt dışında araba ihtiyaç değil herkesin arabası var ama kimse kullanmıyor:D

free13
10-10-2013, 11:52
Adaşım vallahi ellerine sağlık süper olmuş maşallah diğer konuda da yazdım seninle en acilinden görüşmemiz lazım:D

free13
10-10-2013, 11:54
ati neden normal yazılıma dönüyorsun ?

Stock yazılıma dönüp loog alacaklar daha sonra bu looglara göre yeni yazılım yapılacakdır diye düşünüyorum

free13
10-10-2013, 16:44
Arkadaşlar selamlar.Kardeşim askere gideceğinden arabasını satıyor.
Honda Civic Sport(ep2)
İletişim bilgileri var sorularınız için arayabilirsiniz.

145.000 km
2004 model
manuel vites (Ep2)

Fiyat:24.500

Ekstra olarak
SIMOTA KARBON HAVA FİLTRE KİTİ
CAM FİLMİ
BAS,ANFİ VE MID TAKIM

Satılıklar bölümündede mevcut.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-orjinal-ep2-sport-140590602/detay/

orhan_guney
10-10-2013, 16:55
Aracımın bütün eksiklerini bugun servisde yaptırdım daha sonrada yazılım yaptırım dedim sonuc bu şimdilik, 2 kere daha güncellemeye gidicem bayramdan sonra.
sizce nasıl ? Bu arada plakam yanlşış yazılmış sonu 2402 olucaktı :) Aracda mevcut olanlar. Downpipe-S3 dump valve-Orta susturucu iptali.
Yazılım öncesi.
http://n1310.hizliresim.com/1g/b/tfzyp.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Yazılım Sonrası.
http://n1310.hizliresim.com/1g/b/tg01p.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

tuFAN
10-10-2013, 17:04
orhan selam telefonda görüşmüştük senle bayağı

hayırlı olsun güzel değerler gazihan yaptı galiba ?

yazılım tekrar ne için güncellenecek üstünde ufak tefek düzeltmeler mi yapılacak ?

Antalyalogy
10-10-2013, 17:06
Aracımın bütün eksiklerini bugun servisde yaptırdım daha sonrada yazılım yaptırım dedim sonuc bu şimdilik, 2 kere daha güncellemeye gidicem bayramdan sonra.
sizce nasıl ? Bu arada plakam yanlşış yazılmış sonu 2402 olucaktı :) Aracda mevcut olanlar. Downpipe-S3 dump valve-Orta susturucu iptali.
Yazılım öncesi.

Yazılım Sonrası.
Orhan selamlar ,
Ben serp dynolara çok güvenmiyorum.Dynoda dynodynamics yada maha da ölçtürmek en iyisi.
Yazılımı kim yaptı bu arada ?Hayırlı olsun..

orhan_guney
10-10-2013, 17:07
teşekkürederim evet ufak tefek düzeltmeler, saolsun baya yardımcı oldu mehmet eski arkadaşım mehmete yaptırmayı doğru buldu baya araştırdım.
orhan selam telefonda görüşmüştük senle bayağı

hayırlı olsun güzel değerler gazihan yaptı galiba ?

yazılım tekrar ne için güncellenecek üstünde ufak tefek düzeltmeler mi yapılacak ?

orhan_guney
10-10-2013, 17:08
Özgür selam saol , yazılımı megachip mehmet yaptırdım , dyno tekrar cıkıcam güzel bir yerde.

Low-Rider
10-10-2013, 21:28
orhan başkan hayırlı olsun, nasıl yazılım sonrası çok farklı dimi :D

özgür abiye katılıyorum başka biryerde daha ölçtür bence 43hp artış çok fazla geldi bana, hatta haberleşelim birlikte ölçtürelim bende ölçtüremedim daha :(

meSs
10-10-2013, 21:47
Orhan selamlar ,
Ben serp dynolara çok güvenmiyorum.Dynoda dynodynamics yada maha da ölçtürmek en iyisi.
Yazılımı kim yaptı bu arada ?Hayırlı olsun..

Bro stockda dogru olcmus ama araci...

Low-Rider
10-10-2013, 21:51

oda doğru aslında, bu yönden bakınca çıkan güç çok güzel maşallah

Pug
10-10-2013, 23:12
oda doğru aslında, bu yönden bakınca çıkan güç çok güzel maşallah

cikan sonuc guzelmi :) saka gibi bir rakam masALLAH

atii
11-10-2013, 07:28
orhan abi benm araçta ecufast yazılım var başka bir firmaya yaptırcagım icin dondm stock a

ErK_aY
11-10-2013, 08:01
Yazılım öncesi.

Yazılım Sonrası.

orjınal yazılımda 274 nm tork güzel sonuc bide aracta down pipe var. yazılımsız down pipe (-) ceker ama masallah tork vermiş. :)

orhan_guney
11-10-2013, 08:39
Dün gece bir kaç araç ile denedim güzel sonuçla aldım mesala en basiti araba 3 de sarıyor esp devreye giriyor, alt devirler 1500 kadar ölü biraz ama üst devirler harika oldu özelikle 5 vites çok iyi geldi bana.

16EC813
11-10-2013, 09:09
rontgen filmini çekerim gardaşş :D

atii
11-10-2013, 10:19
iskenderin son susturucusu ve cift krom eksoz cıkıslarm satılık.(flanşlı tek parça halinde detaylı resm atarm isteyene) bilginize

Low-Rider
11-10-2013, 10:39
Dün gece bir kaç araç ile denedim güzel sonuçla aldım mesala en basiti araba 3 de sarıyor esp devreye giriyor, alt devirler 1500 kadar ölü biraz ama üst devirler harika oldu özelikle 5 vites çok iyi geldi bana.

nelerle denedin hacı

orhan_guney
11-10-2013, 11:07
cnm yarın gece videoları koyucam toptan :) yarın akşam baya hareketli gececek, dilersen kavacıkda olcağız bekleriz :)
nelerle denedin hacı

Antalyalogy
11-10-2013, 12:49

Bence uluslararası bir markanın dynosunda ölçtürmek fayda sağlar..

Low-Rider
11-10-2013, 12:52
cnm yarın gece videoları koyucam toptan :) yarın akşam baya hareketli gececek, dilersen kavacıkda olcağız bekleriz :)

olm video koyarsın arabaları merak ettim

orhan_guney
11-10-2013, 12:55
cnm pm attım.
olm video koyarsın arabaları merak ettim

Pug
11-10-2013, 15:28
hepimiz meraklandik;)

atii
11-10-2013, 18:08
bana bi hava filtresi onerirmisiniz bmc yi sattım aldıgım hiç bi filtre onun gibi olmucak biliyorm o yuzden litfenn nasihat virmeyinnnnnnnnnnn:Deli::Deli:

sizde kapalı kutu kn?
acık kn?
hks mantar?
orjinal oem filtre. ne takmalıyım??:heyoo::soru:

Low-Rider
11-10-2013, 18:19
ati madem tekrar alıcaktın neden sattın ???

atii
11-10-2013, 18:21
ati madem tekrar alıcaktın neden sattın ???

bmc yapmıcam abi. baska bi filtre yapıcam. ben filtrenın performans vermedigine karar verdigim icin satıyorum.

meSs
11-10-2013, 20:16
bmc yapmıcam abi. baska bi filtre yapıcam. ben filtrenın performans vermedigine karar verdigim icin satıyorum.

ilginc.. tum dunyaca kabul gormus en iyi filtrelerden birinin madem ise yaramadigini dusunuosun, ozaman seni 40TL lik yed veya jsv paklar kardesim... :D

atii
11-10-2013, 20:23
ilginc.. tum dunyaca kabul gormus en iyi filtrelerden birinin madem ise yaramadigini dusunuosun, ozaman seni 40TL lik yed veya jsv paklar kardesim... :D

abi işe yaramama degil filtrem motorun arkasında kalıyor ve cok ısınıyor %50 perf.zaten sıcaklıktan dolayı gidiyor. amacım direk turbonun hava agzına kn icin acık filtresini krom boru ile çekip filtreden artan para ile basınc borularımı krom a cevirmek

Pug
11-10-2013, 21:52
atii bi sehir efsanesi vardi ; ferrariye tup takmaya calisan turk'un elinden arabayi aldilar vs diye. yakinda peugeot yetkilileri kapini calarsa hic sasirmicam:D:D
gul gibi araba bosver ugrasma onu bunu satip para arttirmaya calisma , ayrica. her arabada filtre blok un dibinde duruyor kaldi ki senin filtre borun sol on davlumbazin orada cayir cayir soguk hava cekiyo ve filtrenin icinde bulundugu kazanda dandik bir zamazingo degil ki , yazik ettin sattin.
ha senin aracin keyif senin para seninde birak dursun yatsin zamana yay yapacaklarini.
araba senin kacmiyo bak bu hafta iki defa mars vurdum 25 km yapmadim gayetde rahatim:D

atii
12-10-2013, 07:08
abi kalbimi kırıyon bak. :D .. abim hayırlısı olsun dur bakalım.baskım bitik oem balatamı bronz balatamı dersin..?. ben gunlk en az 50 60km yapıyorum zaten aldım alalı 4bn km yapmsm 1.5 ayda.

atii bi sehir efsanesi vardi ; ferrariye tup takmaya calisan turk'un elinden arabayi aldilar vs diye. yakinda peugeot yetkilileri kapini calarsa hic sasirmicam:D:D
gul gibi araba bosver ugrasma onu bunu satip para arttirmaya calisma , ayrica. her arabada filtre blok un dibinde duruyor kaldi ki senin filtre borun sol on davlumbazin orada cayir cayir soguk hava cekiyo ve filtrenin icinde bulundugu kazanda dandik bir zamazingo degil ki , yazik ettin sattin.
ha senin aracin keyif senin para seninde birak dursun yatsin zamana yay yapacaklarini.
araba senin kacmiyo bak bu hafta iki defa mars vurdum 25 km yapmadim gayetde rahatim:D

ErK_aY
12-10-2013, 09:33
abi işe yaramama degil filtrem motorun arkasında kalıyor ve cok ısınıyor %50 perf.zaten sıcaklıktan dolayı gidiyor. amacım direk turbonun hava agzına kn icin acık filtresini krom boru ile çekip filtreden artan para ile basınc borularımı krom a cevirmek
2 filtre yapabılırdın yazlık kışlık. Yazlık bmc sol sisin oraya indirirdin dîledîğinden fazla soguk hava cekerdi. Kıslıkta turbo önune ne takmk istersrn obu yapardın;)

atii
12-10-2013, 11:43
artık cok geççççç. bmc ye evleda dedim sayılır. yakın zamanda söküp teslim ediyorum abim.

ugraşamam tekrar tekrar sok tekla 1 sefer yapılsın 4 mevsim yeterli şekilde gazlayım.

uTku^
12-10-2013, 12:30
Bende sevmiyorum sök tak işlerini.kasımda askere gidiyorum kısa dönem.gelince turbonun önüne takıcam filtremi.kn açık var bende

orhan_guney
12-10-2013, 12:40
turbo nun agzına takmak etkilimi ?

free13
12-10-2013, 13:37
Bu filtre isi cok konusuldu denendi sonuclar belli ozgur ve yalin daha iyi cevaplar ama acik hava filtresinin hava cekisini sicaktan koruyamadiktan sonra bir yarari yok bence kutu ici k&n daha mantikli

Antalyalogy
12-10-2013, 19:17
Rx-8 aliyorum ben heheheheh... ( mesela yani ...) :D:D:D

free13
12-10-2013, 20:21
Adas hayirli olsun guzel makina

Antalyalogy
12-10-2013, 20:50
Adas hayirli olsun guzel makina

Mesela yani :icon_tup::icon_tup:

meSs
12-10-2013, 21:46

Aliyorum derken... Evet uzata uzata yarışı aliosun bro :D

Pug
12-10-2013, 22:17
bugun egzozcudaydim
komple egzoz yapmadikta bir takim isleri vardi
simdi bizim standart downpipe olcusu nedir? saglikli olacak olan olcu nedir? forumda asiri besleme kisminda downpipe ile ilgili ne kadar buyuk dp o kadar fazla guc gibi birseyden bahsediliyordu
elbete demiyorum 100 mm dp yapayimda
70 mm nasil olur 63 nasil

uTku^
12-10-2013, 23:42
63lük yap geç

Antalyalogy
13-10-2013, 00:34
kaçla devam edecekseniz ona göre yaptırın derim , egzost çapı olarak da orj turbo ile 63 mm ideal olur sona kadar ..

Pug
13-10-2013, 02:01
bir arkadas 63 mm dp takmis fakat bir faydasini gormedim, aracta bii degisiklik olmadi dedi ondan takildi kafama

Antalyalogy
13-10-2013, 02:37
bir arkadas 63 mm dp takmis fakat bir faydasini gormedim, aracta bii degisiklik olmadi dedi ondan takildi kafama

Downpipe = cat iptali değil mi , yani 63 lük düz boru koydurmuş cati iptal etmiş egzost gazı tahliyesini kolaylaştırmış ama faydasını görememiş.

Aracı RC mi bilmiyorum bir ara yanlış hatırlamıyorsam polo gti larda böyle bir muhabbet vardı.

%99 cat iptali uygun genişlikte düz boru ve güzel bir son susturucu performans artışı sağlar turbo araçta..

Ama sadece cat iptali ile beygirler gelmiyor tabii havadan :D

Tubo araçta best exhaust no exhaust dur bizimki gibi hacmi ufak turbosu ufak araçlarda bir miktar geri tepme isteniyor..

60-70 arası Dp devamında güzel bir düz boru fazlasıyla faydalı olur.

Dip not:Ben varex in dip gaz sesini beğenmedim bugün egzosta işlem yapılmış dizeller gibi üfleme sesi geliyor..Ama alt devirler gayet tok..:o

Low-Rider
13-10-2013, 10:36
varex üfleme sesi kapalıyken geliyor sadece üst devirlerde

atii
13-10-2013, 10:40
Abilerim selamlar.bi kaç haftadır ugraştıgım bi dosyadan bahsediyim size.
aracım 207 rc lemans ve gecen ayın 20 si gibi eksozdan cam filmden falan ceza yedim.araç cift renk oldugu icin şeritten bişi diyemediler ama vıtvıt ötüp durdular.bu araç faça şahin doğan degil amirim eksozuda orjinal camlarıda.ayrıyeten cam filmi artık serbest dedim ve : biz günde senın gibi en az 50 cakal a ceza kesiyoruzzz itirazın varsa git dava aç lafını dahi duydum.
devamındaa baya gerildim.önce peugeot a aracımın özel bi seri oldugunu bıldırmesi gereken bi kağıt veya dosya istedim.

Sayın Atalay YÜKSEKKAYA,

Talep etmiş olduğunuz yazı ekte yer almaktadır.

Bilginize sunar en iyi dileklerimizin kabulunu rica ederiz.

Saygılarımızla

Peugeot Müşteri İlişkileri

ve bu belgeye ulaştım :
http://m1310.hizliresim.com/1g/f/tjl78.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

ardından eksoz için tekrar mail attım ve müşteri temsilcileri ile telefonda cok sağlam bi görüşme yaptım.onlara eksozumun orjinal oldugunu ve ona ragmen ceza yedigimden bahsettim(63luk krom downpipe cut-out Komple İskender Yapım) onlarda yardımcı olucaklarını soylediler ve ertesi gün bi mail atmışlar.

(sadece belgeye guvenemedim ve gidip bi vana yaptırdım(koç eksoz ankara) sesi %70 kestim)

aracımın yurur ve durur haldeki eksoz desibel seviyelerini belirten tamamen ingilizce ve bi *** anlamadıgın o kagıtlar.haa ayrıyeten.peugeotdaki yetkili arkadaş rc'lerin stock eksozlarının zaten turkiye seviyelerinın cok az biraz üstünde oldugunu bildirmişti.

Sayın Atalay YÜKSEKKAYA,

Talep etmiş olduğunuz yazı ekte yer almaktadır.
4.sayfada yer alan tabloların ilkinde yürür haldeki ses desibeli,

2.tabloda durur vaziyette ses seviyesi gösterilmektedir.

Bilginize sunar en iyi dileklerimizin kabulunu rica ederiz.

Saygılarımızla

Peugeot Müşteri İlişkileri

http://s1310.hizliresim.com/1g/f/tjl95.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://s1310.hizliresim.com/1g/f/tjl9b.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://m1310.hizliresim.com/1g/f/tjl9g.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://s1310.hizliresim.com/1g/f/tjl9n.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

ARACIM ORJİNALDE 88 DB SES CIKARIYOR.TR STANDARTLARI MAX 84.

türkiye şartlarında eksozun olması gereken seviyeleri ve maddeleri

açıklamanın tamamı icin : MOTORLU ARAÇLARIN DIŞ GÜRÜLTÜ EMİSYONLARI (http://www.icl.com.tr/mevzuat/cevre/CY511.htm)

http://m1310.hizliresim.com/1g/f/tjldy.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

suan burda yazılan olan butun belgeleri bi dosya yaptım aracımda taşıyorum.

not:dün cevirmedee polisleri öttürdüm :) elimde kamera ile inerek ruhsatla beraber dosyayıda verdim.Psikolojik basık cok farklı bi olay.araçla ilgili hiç soru sormadan dosyamı ruhsatımı geri alarak devam ettim :)))

SELAMLARRR.

atii
13-10-2013, 10:46
sorularınız icin msj atabilrsnz

Low-Rider
13-10-2013, 10:55
İlk koyduğun belgeye nereden ulaştın, mail yoluyla mı?

atii
13-10-2013, 11:21
aynen abi.müşteri ilişkilerinde okan var buyuk ihtimalle mailden sonra o arar senı. ona lemans kullandıgını ve şeritlerden sıkıntı yaşadıgını soyle aynısını atar senın şase numara uygun olarak.

Pug
13-10-2013, 11:58
Allah. a sukur polisle hic isim olmadi ki ben seker hastasi oldugum icin polisin uzulup saliverdigi bir adamim:D anlamadigim nokta ruhsatta arac rengi beyaz kirmizi siyah diye geciyor yani stickerlar isli ee egzozdan ses zaten cikmiyor niye hala cazgirlik yapiyorlar ki

orhan_guney
13-10-2013, 12:10
..................

Pug
13-10-2013, 12:50
bizim far ampulleri ne marka model yani h bilmem kac ve donuslerde yanan ampul sag far ile sol donus ampulu sondu :/

trky_GT
13-10-2013, 13:10
63'lük dp Mehmet Gazihan'dan aldım orjinal borularla sonda hks egsozumla kullandım aracım gt yazılımsız elle tutulur bi fark olmadı. Pug ile konuşmuştuk rc ve gt arasında muhakkak fark gösterir dp ama ben hissedilir bi fark görmedim bundan bahsetmiştim :)

Pug
13-10-2013, 14:42
63'lük dp Mehmet Gazihan'dan aldım orjinal borularla sonda hks egsozumla kullandım aracım gt yazılımsız elle tutulur bi fark olmadı. Pug ile konuşmuştuk rc ve gt arasında muhakkak fark gösterir dp ama ben hissedilir bi fark görmedim bundan bahsetmiştim :)

bahsettigim durum buydu ;) gerekli aciklama geldi sagolasin

edit : far ampulunu degistirdim orjinali philips ama ayni ozellikte osram taktim renk farkliligida cikmadi sorun sola donus lambasinin yanmamasi icinden cikan ampul saglam yenisini taktim yine calismadi
sorun ne olabilir? basina gelen arkadas var mi hic

ErK_aY
13-10-2013, 18:50

Tabi verdiniz yanı alırsın :) 3 lü fenaydı yürümemiz efsane ;)

gokayy
13-10-2013, 19:24
Komple dp dahil sona kadar 63 düz boru olsa ve son susturucu orjinal kalsa ne olur ? :D

Low-Rider
13-10-2013, 19:25
bahsettigim durum buydu ;) gerekli aciklama geldi sagolasin

edit : far ampulunu degistirdim orjinali philips ama ayni ozellikte osram taktim renk farkliligida cikmadi sorun sola donus lambasinin yanmamasi icinden cikan ampul saglam yenisini taktim yine calismadi
sorun ne olabilir? basina gelen arkadas var mi hic

ben 70lik kullanıyorum memnunum

Antalyalogy
13-10-2013, 19:50
Tabi verdiniz yanı alırsın :) 3 lü fenaydı yürümemiz efsane ;)

paylaşıyım mı videoyu (seni dikkate almayız kesiklik vardı sende erken atıyordun ) ? :D Ki o hali bile F E li r3 rx-8 i 2-3 boy geçiyor..

Antalyalogy
13-10-2013, 20:05
Teaser olsun :)

RX-8 street drift in Antalya-Turkey - YouTube (http://youtu.be/9WmNZQrpyNg)

9WmNZQrpyNg

Low-Rider
13-10-2013, 20:14
direkte ki podların resmi varmı özgür abi

Antalyalogy
13-10-2013, 20:52
direkte ki podların resmi varmı özgür abi

çekip paylaşayım yarın..

meSs
13-10-2013, 20:59
çekip paylaşayım yarın..

Bro su whatsapp ini bi ac yaw...

Antalyalogy
13-10-2013, 21:54
Bro su whatsapp ini bi ac yaw...

telefon nerdeki benim ? :D:D:D geliyorum kanka..

ErK_aY
13-10-2013, 22:15
paylaşıyım mı videoyu (seni dikkate almayız kesiklik vardı sende erken atıyordun ) ? :D Ki o hali bile F E li r3 rx-8 i 2-3 boy geçiyor..

Dönmeden tekrarlayalım bro ;)

ErK_aY
13-10-2013, 22:16
telefon nerdeki benim ? :D:D:D geliyorum kanka..

Netarafa :)

gokayy
13-10-2013, 22:16
Komple dp dahil sona kadar 63 düz boru olsa ve son susturucu orjinal kalsa ne olur ? :D

İplenmeyen Adam - Çok Sakat Var - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=fTb_Z70X71g)

meSs
13-10-2013, 23:22

Hakanda bi gece rovans istiyo bro zaten sen gitmeden... :D

aldatmaca
14-10-2013, 00:26
Forge Motorsport | Alloy Fabrication (http://www.forgemotorsport.com/content.asp?inc=product&cat=&product=FMDVR56A)

Forge Motorsport | Alloy Fabrication (http://www.forgemotorsport.com/content.asp?inc=product&cat=&product=FMDVR60R)

selams bu ıkı parça arasında ne fark var ne işe yararlar.......

ErK_aY
14-10-2013, 01:59
Hakanda bi gece rovans istiyo bro zaten sen gitmeden... :D

Olur tabikide sende gel brom :) dv takıp tekrar denersin

meSs
14-10-2013, 08:03
Olur tabikide sende gel brom :) dv takıp tekrar denersin

dv yide bobinleride deniycem brocum :D :D

Antalyalogy
14-10-2013, 08:56

tamamdır..BAyramlaşalım..:icon_tup:

atii
14-10-2013, 09:14
forge motorsport | alloy fabrication (http://www.forgemotorsport.com/content.asp?inc=product&cat=&product=fmdvr56a)

forge motorsport | alloy fabrication (http://www.forgemotorsport.com/content.asp?inc=product&cat=&product=fmdvr60r)

+1111111111111111111111111111

Antalyalogy
14-10-2013, 09:21
Son susturucu orjinal kalırsa mantık olarak öndeki rahatlama ile birlikte arkada standart egzosa takılır gibi geliyor.Çok mantıklı değil ...

Antalyalogy
14-10-2013, 09:44
06 R plakalı kırmızı leylek RC bizden mi :) az önce kemer e doğru gidiyordu..

karsiyakaliozi
14-10-2013, 09:50

huzur stoc da gel sende :)

karsiyakaliozi
14-10-2013, 09:54
Forge Motorsport | Alloy Fabrication (http://www.forgemotorsport.com/content.asp?inc=product&cat=&product=FMDVR56A)

Forge Motorsport | Alloy Fabrication (http://www.forgemotorsport.com/content.asp?inc=product&cat=&product=FMDVR60R)

r56 ıcın olanı alman gerek

Antalyalogy
14-10-2013, 10:56
Öylesine çıktık aksiyon olsun diye.İyikide çıkmışız.rx-8 de yanlayarak dolaşma şansim oldu şöförde sağlam olunca iyi oldu.Erkay in da log alamamasina cozum buldum Ahahaha ::D:D:D:p
RX-8 de AEM v2 ve Greddy son var sadece.Sahibi Yalın ın yakın arkadaşı araç bizim araç yani.
Beyaz RC de erkay ın.Onda da 6000 de kesme problemi vardı gerçek performansı değil ama gelmişken iki sıkayım dedi sağolsun :icon_tup::icon_tup: araci en iyi yuruyen stage 3 rc Tr deki..
Ayrica benden rahatsizlari da varmis (Erkay) titizlik konusunda onu da gormus oldum heheheheh..

deneme 2 li tcs on - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=xCSUQG3eJGE&feature=share&list=UUvbl3HbWDUm1X8jS9PNttww)

xCSUQG3eJGE

deneme 3 lü tcs-off - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=R2Pfjqg_5pk&feature=share&list=UUvbl3HbWDUm1X8jS9PNttww)

R2Pfjqg_5pk

aldatmaca
14-10-2013, 11:38
Öylesine çıktık aksiyon olsun diye.İyikide çıkmışız.rx-8 de yanlayarak dolaşma şansim oldu şöförde sağlam olunca iyi oldu.Erkay in da log alamamasina cozum buldum Ahahaha ::D:D:D:p
RX-8 de AEM v2 ve Greddy son var sadece.Sahibi Yalın ın yakın arkadaşı araç bizim araç yani.
Beyaz RC de erkay ın.Onda da 6000 de kesme problemi vardı gerçek performansı değil ama gelmişken iki sıkayım dedi sağolsun :icon_tup::icon_tup: araci en iyi yuruyen stage 3 rc Tr deki..
Ayrica benden rahatsizlari da varmis (Erkay) titizlik konusunda onu da gormus oldum heheheheh..

deneme 2 li tcs on - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=xCSUQG3eJGE&feature=share&list=UUvbl3HbWDUm1X8jS9PNttww)

xCSUQG3eJGE

deneme 3 lü tcs-off - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=R2Pfjqg_5pk&feature=share&list=UUvbl3HbWDUm1X8jS9PNttww)

R2Pfjqg_5pk

maşallah Allah nazarlardan saklasın

orhan_guney
14-10-2013, 15:12
Maşallah deneyen araçlara.

ErK_aY
14-10-2013, 18:16

xCSUQG3eJGE

R2Pfjqg_5pk 3 aracada maşallah. Brom gercekten guzel deneme oldu taktikte iyi yani ön boşaltma :D antalyaya kadar gelmişim sizin kadar cana yakın güzel insanları kırarmıyım. Ayrıca log alamama sorununu çözdüğünüz için çook çook teşekkür ederim. Musait oldugumuz zaman haberleşiriz ;)

ErK_aY
14-10-2013, 18:21
dv yide bobinleride deniycem brocum :D :D

Broommm motoru değişelim :D. Bu arada senin filtre hiç hoşuma gitmedi biliyosun :( onuda değişelim

Pug
14-10-2013, 18:22
http://s1310.hizliresim.com/1g/g/tl53y.jpg

bayram temizligi bitti (:

agungoren
14-10-2013, 18:50
tamamdır..BAyramlaşalım..:icon_tup:

Ozgur abi hic aramazsiniz valla :)

Antalyalogy
14-10-2013, 23:57
Ozgur abi hic aramazsiniz valla :)

Kardeşim senin mesai saatiydi cumartesi .Bayram buluşmasını Sen , Göktan , Yalın , Ben yapalım..

Low-Rider
14-10-2013, 23:59
özgür abi erkay maşallah

yolda 10 numaraymış yaw

bu akşam orhan ile denedik çok keyifliydi, maşallah aracına. o lip'i sök hemen :D

2. ve 3. viteslerde basınca kafa kafaya gidiyoruz 4.vites üstlerde ben öne geçiyorum 5. vites 190 gibi Orhan geçmeye başlıyor

yanlışım varsa düzeltsin

orhan_guney
15-10-2013, 04:15
bende çok keyif aldım,Maşallah aracına ok gibi.kesinlikle yanlışın yok kardeşim. sen neyse onu söylersin :)

özgür abi erkay maşallah

yolda 10 numaraymış yaw

bu akşam orhan ile denedik çok keyifliydi, maşallah aracına. o lip'i sök hemen :D

2. ve 3. viteslerde basınca kafa kafaya gidiyoruz 4.vites üstlerde ben öne geçiyorum 5. vites 190 gibi Orhan geçmeye başlıyor

yanlışım varsa düzeltsin

ErK_aY
15-10-2013, 15:22
Kardeşim senin mesai saatiydi cumartesi .Bayram buluşmasını Sen , Göktan , Yalın , Ben yapalım..

Ben yokum he iyimişşşş :D baskın yapayım en iyisi ;)

agungoren
15-10-2013, 15:28

Tamamdir ozaman :D benim bayram izinim 2 gun bilgin olsun abi:)

Antalyalogy
15-10-2013, 15:53
Ben yokum he iyimişşşş :D baskın yapayım en iyisi ;)

Atlamışım ben yazdım sanıyordum :o:o ..

Arkadaşlar Erkay gidecek çarşamba ne zaman yapalım meeting ?

meSs
15-10-2013, 18:02
E yarin csrsamba zaten bro.. erkay kacta cikicak yola, madem yazmamissin o yola ciktiktan sonra toplanalim :P shahaha.. bro nezaman cikion yola sen, gitmeden goruselim yaw, toplasalim hepberaber

ErK_aY
15-10-2013, 18:38
E yarin csrsamba zaten bro.. erkay kacta cikicak yola, madem yazmamissin o yola ciktiktan sonra toplanalim :P shahaha.. bro nezaman cikion yola sen, gitmeden goruselim yaw, toplasalim hepberaber

Daha buralardayım brom. Cumaya kdar sanırım.

meSs
15-10-2013, 19:07
Daha buralardayım brom. Cumaya kdar sanırım.

Hobaaaa sewindim broooo :) dondunuzmu antalyaya?

meSs
15-10-2013, 21:38
laaaaaaaaaaaaaaa sesler kesildi napioz yarın....

ErK_aY
15-10-2013, 21:53
laaaaaaaaaaaaaaa sesler kesildi napioz yarın....

Sabahtan denizdeyim :) aksam için haberleşiriz bro :)

meSs
15-10-2013, 23:41
Sabahtan denizdeyim :) aksam için haberleşiriz bro :)

Ahahaha herkeze hava aticaksin dimi ekimde denize girdim diye :D

atii
16-10-2013, 09:52
Abilerim kardeslerim iyi bayramlar.buyukllerimin ellerinden operim.saglicakla huzur dolu nice bayramlara insallah.

ErK_aY
16-10-2013, 10:02
Ahahaha herkeze hava aticaksin dimi ekimde denize girdim diye :D

Ahahaha brom gelmişkn girelim bu fırsat devamlı gecmıyor elimize :))

ErK_aY
17-10-2013, 00:31
Resimleri istiyoruk ;Pp

Antalyalogy
17-10-2013, 01:18
Resimleri istiyoruk ;Pp

Aynen biraz da oynayıp ışık verin lütfen :D:D

ErK_aY
17-10-2013, 01:23
Aynen biraz da oynayıp ışık verin lütfen :D:D

Bnımkıyle oynama yeteri kadar parlk :D

Antalyalogy
17-10-2013, 01:40
Bnımkıyle oynama yeteri kadar parlk :D

Gitmeden wax atalım daha az sürtünme daha az yakıt :D:D

Low-Rider
17-10-2013, 08:48
çekip paylaşayım yarın..

podların fotoları bekliyorum abi :)

öncel
17-10-2013, 08:58
özgür bro çok action lu gördüm sizleri.

mesai satinde bizim şirketin orlarda gazladınız bi yanıma uğramadınız :)

ErK_aY
17-10-2013, 10:34
Gitmeden wax atalım daha az sürtünme daha az yakıt :D:D

Bugun cıkarın brom yagmurda yagdı heryer göl oldu :)

meSs
17-10-2013, 11:04
Bugun cıkarın brom yagmurda yagdı heryer göl oldu :)

Bro aksama gunluk guneslik olur hava yarin denize girersin.. antalyanin havasi okadar donekki.. bi gunde 4 mevsim yasatir o derece :D

ErK_aY
17-10-2013, 12:24
Bro aksama gunluk guneslik olur hava yarin denize girersin.. antalyanin havasi okadar donekki.. bi gunde 4 mevsim yasatir o derece :D

Bilmemmi brom :) bugun ankaraya gecerim. Arkadaslar var istdan onlarla buluşup istanbula deneye deneye gideriz :D :D

Antalyalogy
17-10-2013, 15:04
Dün gece yaptığımız ufak toplantıdan kareler ..

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1368979_10152271443661124_1015003246_n.jpg?oh=15c5 44ff54775540b505f25976b80575&oe=52624ECC&__gda__=1382193662_378c3ed9103a8f19e5cb0c680a31562 b

Galerici Erkay :D:D

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/1370229_10152271443676124_630769394_n.jpg?oh=9b01c 8802b6a5866140fb2a8e2debf70&oe=52625463&__gda__=1382197195_bcaf2f49e3090365329cb20222ec4d7 9

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1396544_10152271443656124_2027284009_n.jpg?oh=71c2 b3e3fea9b63e49a3659d3df28b7d&oe=52622545&__gda__=1382196663_b41d1682448cde0eb9e5d7503953edb 2

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1370482_10152271443686124_901230904_n.jpg?oh=109e8 4ec7548cac9acdfc05f438d74e4&oe=5262313A&__gda__=1382175239_b520cc226ec4b29fd672cf2b7e2cc84 4

Yalın , ben , erkay ın kuzeni celal ustam..

aldatmaca
17-10-2013, 15:28
Dün gece yaptığımız ufak toplantıdan kareler ..

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1368979_10152271443661124_1015003246_n.jpg?oh=15c5 44ff54775540b505f25976b80575&oe=52624ECC&__gda__=1382193662_378c3ed9103a8f19e5cb0c680a31562 b

Galerici Erkay :D:D

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/1370229_10152271443676124_630769394_n.jpg?oh=9b01c 8802b6a5866140fb2a8e2debf70&oe=52625463&__gda__=1382197195_bcaf2f49e3090365329cb20222ec4d7 9

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1396544_10152271443656124_2027284009_n.jpg?oh=71c2 b3e3fea9b63e49a3659d3df28b7d&oe=52622545&__gda__=1382196663_b41d1682448cde0eb9e5d7503953edb 2

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1370482_10152271443686124_901230904_n.jpg?oh=109e8 4ec7548cac9acdfc05f438d74e4&oe=5262313A&__gda__=1382175239_b520cc226ec4b29fd672cf2b7e2cc84 4

Yalın , ben , erkay ın kuzeni celal ustam..

keyifli bir gece olmuş yalnız butun yakışıklı rc gt ler antalyada kırmızıları başka yerde aramayalım........

Antalyalogy
17-10-2013, 15:46
Göktan her zamanki gibi arazi olmasaydı 5 kırmızı olurduk amma yok tabii ki :) Özgür de İstanbuldaymış bir de siyahımız olacaktı..

meSs
17-10-2013, 19:20
Iboda 1dakikadan daha uzun kalsaydi bi siyah daha olucakti aslinda. :D :D hatta 2 tanede beyaz rc miz var..

aldatmaca
17-10-2013, 19:28
Iboda 1dakikadan daha uzun kalsaydi bi siyah daha olucakti aslinda. :D :D hatta 2 tanede beyaz rc miz var..

bende bu Bayram antalyada olacaktım ama olmadı annemlerı yolladım antalyaya artık kısmet onumudekı gunlerde Antalya rc gt de en bol sehır galıba bu kadar cok rc gt bır okadarda satılıklarda var.. usta yönünden nasıl Antalya bızım arabalardan anlayan sağlam usta varmı ustada varsa tam süper olur ozaman........

aldatmaca
17-10-2013, 19:32
numan dıye bır arkadaş varmış sıtede eskı yazılarda baya bır sozu geçer paylaşmayı seven ne yapıyor acaba hala Peugeotlarla ılgılenıyormu kı acep..

meSs
17-10-2013, 19:52
numan dıye bır arkadaş varmış sıtede eskı yazılarda baya bır sozu geçer paylaşmayı seven ne yapıyor acaba hala Peugeotlarla ılgılenıyormu kı acep..

Ahahahha o numan diil naman :) cidden epeydir sesi cikmiyor guzel paylasimlarda bulunurdu kendisi.. antalya usta bakimindanda iyi, gt rc mekaniginde mehmet turhat var servisten ayrilma bir arkadasimiz tum rc gt egitimlerini kendi bizzat almistir servisin 1 numarali adamiydi simdi kdndi dukkanini acti, bastas var bide erkan ustamiz mod konusundada o. iki kisi hepimize yetiyor antalyada :)

agungoren
17-10-2013, 20:18
Sizin kacirdiginiz bi bolum varki sormayin:)Erkayin makas showuna hayran kaldim o attikca ben korktum valla.kendimi bi an needforspeed de hissettim:)

aldatmaca
17-10-2013, 20:33
Ahahahha o numan diil naman :) cidden epeydir sesi cikmiyor guzel paylasimlarda bulunurdu kendisi.. antalya usta bakimindanda iyi, gt rc mekaniginde mehmet turhat var servisten ayrilma bir arkadasimiz tum rc gt egitimlerini kendi bizzat almistir servisin 1 numarali adamiydi simdi kdndi dukkanini acti, bastas var bide erkan ustamiz mod konusundada o. iki kisi hepimize yetiyor antalyada :)

izmirde yok kıme gıtsem servısde dahıl olmak uzere kaputu acınca melun melun bakıyolar bende hayırlı ısler deyıp gıdıyom bır arkadaşım var uzun zamandır eskı 206 mıda ona gotururudum oda bılıyo ama modda zayıf oda standart işler yağ yağ değiştirme bakım gıbı izmir de yok eğitimli işini iyi bilen zayıfız bu konuda naman yanlış yazmışım arkadaş yanlış anlamasın sakın dalga geçmek ıcın yazmadım aklımda ole kalmış bunyamın abıden :=))) yakın olsa gelırdım ama 6 saat az değil...evli olmasam bır ayağım orda olurdu ama coluk çocuk zor olur.........

meSs
17-10-2013, 20:37
Sizin kacirdiginiz bi bolum varki sormayin:)Erkayin makas showuna hayran kaldim o attikca ben korktum valla.kendimi bi an needforspeed de hissettim:)

Zaten gelisin aynen soyleydi. Adam bir makasa giriyo arkasindan ben korktum onun icin diye :D hahahaha

Antalyalogy
17-10-2013, 21:11
özgür bro çok action lu gördüm sizleri.

mesai satinde bizim şirketin orlarda gazladınız bi yanıma uğramadınız :)

Bro vallahi aklıma gelmedi inanki..sorry :(:(

ErK_aY
17-10-2013, 22:53
Oh sonunda ankaraya vardım. Antalyada resmen araba yarısına kadar suya gırdım cıktım antalyada bn ılkkez bu kadar böyle bi yagmur gördum felaketti. Bu arada dun aksam cok güzeldi istanbulda böyle bi toplanamadık. :D denemeler güzeldi. Bonuslar ayrı guzeldi :D :D trafik istem dışı oldu sorry :P Özgür brom benimle deneme yaptıgın için ayrı bi tesekkurler. Maşallahları var bütün aracların. Tabiii senin araca ayrı bi maşallah :)

ErK_aY
17-10-2013, 22:59
Tesekkur ederim bro :) istem dışı oldu ;p

gokayy
17-10-2013, 23:40
Özgür abi rx8 le videolarını izledimde maşallah canavar gibi yürüyorsun Allah kaza bela vermesin videodan sonra merak ettim stock RC ile stock RX8 yürüse sonuç nasıl olur ?

Antalyalogy
18-10-2013, 00:18
Oh sonunda ankaraya vardım. Antalyada resmen araba yarısına kadar suya gırdım cıktım antalyada bn ılkkez bu kadar böyle bi yagmur gördum felaketti. Bu arada dun aksam cok güzeldi istanbulda böyle bi toplanamadık. :D denemeler güzeldi. Bonuslar ayrı guzeldi :D :D trafik istem dışı oldu sorry :P Özgür brom benimle deneme yaptıgın için ayrı bi tesekkurler. Maşallahları var bütün aracların. Tabiii senin araca ayrı bi maşallah :)

Bro o gördüğün yağmurun benzeri her sonbahar-kış 7-8 kez olur.İşin ilginci ise o derece yağan yağmurdan 1 saat sonra güneş çıkabilmesidir.Yarın hava açık olacak muhtemelen açarsa çeker koyarım fotoyu..i

Ya bro deneme önemli değilde ben sana benim aracı kullandıramadım aklımdaydı dün akşam içimde kaldı.Bayram münasebeti ile de seninle fazla ilgilenemedik kusurumuza bakma.:(

Tüm araçlarımıza MaşAllah..Sen şu turbo işini biran önce hallet istediğin zaman linkini. veririm..:icon_tup:

Antalyalogy
18-10-2013, 00:19
Özgür abi rx8 le videolarını izledimde maşallah canavar gibi yürüyorsun Allah kaza bela vermesin videodan sonra merak ettim stock RC ile stock RX8 yürüse sonuç nasıl olur ?

Valla bilemiyorum ama mümkünse stok RC kimse ile denemesin :D:D:D Sonra adı çıkıyor yürümüyor diye :)

ErK_aY
18-10-2013, 01:08
Bro o gördüğün yağmurun benzeri her sonbahar-kış 7-8 kez olur.İşin ilginci ise o derece yağan yağmurdan 1 saat sonra güneş çıkabilmesidir.Yarın hava açık olacak muhtemelen açarsa çeker koyarım fotoyu..i

Ya bro deneme önemli değilde ben sana benim aracı kullandıramadım aklımdaydı dün akşam içimde kaldı.Bayram münasebeti ile de seninle fazla ilgilenemedik kusurumuza bakma.:(

Tüm araçlarımıza MaşAllah..Sen şu turbo işini biran önce hallet istediğin zaman linkini. veririm..:icon_tup:

Aynen bro bnımde hiç aklıma gelmedi binipte içinde yürüyüşünü artık istanbula geldîğinde bineriz :) turbo işine gelince en kısa zamnda halledecegîm :)

karsiyakaliozi
19-10-2013, 17:21

numan nıcklı kardeşimiz deniz irdedir eski irde servisin sahibi, bayiliği bıraktıkdan sonra kendını pek göremez olduk ancak araştırmacı yonu bence tr deki peugeot konusunda en gelişmiş kişidir her konuda çok yardımlarını görmüşümdür irde servisin kapanması izmir için büyük kayıpdır bence.
Çamdibinde halil öztürkde sadık var ırdenın eskı sefi servis danısmanı bence ızmırde su an en iyisi o rc konsunda.

karsiyakaliozi
19-10-2013, 17:25

eski rc ci yeni rx-8 cı olarak bence rc daha iyi kalkar turbo ve tork avantajı ıle ama rx-8 rc uzamadan yakalayabilir

aldatmaca
19-10-2013, 22:33
numan nıcklı kardeşimiz deniz irdedir eski irde servisin sahibi, bayiliği bıraktıkdan sonra kendını pek göremez olduk ancak araştırmacı yonu bence tr deki peugeot konusunda en gelişmiş kişidir her konuda çok yardımlarını görmüşümdür irde servisin kapanması izmir için büyük kayıpdır bence.
Çamdibinde halil öztürkde sadık var ırdenın eskı sefi servis danısmanı bence ızmırde su an en iyisi o rc konsunda.

sadık beyı bende duymuştum ama nerde calıstığını bılmıyordum ıyı oldu oğrendığım ....evet izmir servis yönünden baya bır zayıf arkadaşım kavuklarda servıste çalışıyor gecen aramızda gecen muhabbet abi dedı bır tane araba geldı arızası var arızayı bulamadılar aynı arabadan bır tane sıfır cektıler yanına teker teker butun parçaları sok tak deneyerek bulmaya calıstılar ağlanacak halımıze guluyoruz dedım sonra ıstanbuldan bır adam geldı adam arabayla bır tur attı cıhaza bağladı arızayı nokta atışı buldu dedı adam yolda gıderken enjoktor kodlaması yapıyormuş cok zayıf ızmır cokkkk..............

free13
20-10-2013, 13:27
http://i43.tinypic.com/10e3kh3.jpg

atii
20-10-2013, 13:48
shift light'er hakkında bilgisi olan varmı. boost sati afr saati arıyorum nerden temin edebilrm en uygun olarak