Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

Low-Rider
19-02-2014, 13:24
Bnımki kadar devırlı olamaz brom :D
Gerci bnımki ilkgünden beri hard a alıskın seviyor yani :)
Gerci ekranda oil yazdıgında nekadar oluyor eksiklik ?

Hacı illa ki çalışma mantığı gereği eksiltiyordur ama işte sıkıntı olacak kadar değil.

Valla haftada 2 gün kullanıyorum ben arabayı, o 2 gün boyuncada keyfimi ala ala gazlıyorum :D

orhan_guney
19-02-2014, 13:27
Aslan bakalım cumartesi gunu karşıya gecek morelin olacakmı :)
Varmı bu hafta bişeyler Erkay deplasmana gelebiliriz :)

meSs
19-02-2014, 13:34
Brom senin model diyosun :D

ben coil spect takılıom brom :D

Tuncay
19-02-2014, 13:46
Aslan bakalım cumartesi gunu karşıya gecek morelin olacakmı :)

En kotu kapson aliriz orteriz yuzumuzu :)

orhan_guney
19-02-2014, 13:49
:hahaha::hahaha::hahaha:
En kotu kapson aliriz orteriz yuzumuzu :)

Merthan
19-02-2014, 13:49
Bnımki kadar devırlı olamaz brom :D
Gerci bnımki ilkgünden beri hard a alıskın seviyor yani :)
Gerci ekranda oil yazdıgında nekadar oluyor eksiklik ?
Abi oil yazdığında diyorsunuz ya hani,ben yeni değiştim 'oil ok' yazıyor ki değişmeden öncede 'oil ok' yazıyordu. Sizin bahsettiğiniz sadece 'oil' yazısı mı?

meSs
19-02-2014, 13:51
Abi oil yazdığında diyorsunuz ya hani,ben yeni değiştim 'oil ok' yazıyor ki değişmeden öncede 'oil ok' yazıyordu. Sizin bahsettiğiniz sadece 'oil' yazısı mı?

yok o diil, senin dediğinde sorun yok yag testi yapıyor arac. onda hata olsa ekranda uyarı verirdi? o sorun yok diye uyarıyor seni ;)

Merthan
19-02-2014, 13:55
yok o diil, senin dediğinde sorun yok yag testi yapıyor arac. onda hata olsa ekranda uyarı verirdi? o sorun yok diye uyarıyor seni ;)
Tamam o zaman bi an heyecanlandım :D çok teşekkürler :)

GOKTAN
19-02-2014, 14:28
keklik gibi seke seke gezersin artık brom sahin doğan hesabııı..... :D :D

hacı benim eski sistemde 5 cm eibach vardı,yetmedi düşüklük preslettim zıp zıp geziyodum baktım olmadı 2 kerede amörtisör üst tablasını kırınca kıyıp paraya coil almıştım...huzur coilde :D

mimarsertac
19-02-2014, 14:33
orası öyle ama bu yağ koydukdan 10 gun sonra cubugu cekın bakın kararıyor,gecenlerde aynı araca işlem yapılmış 10 gun sonra yag kararmış,oem ile değişmişler aradan 1 ay gecmiş yağ bakmışlar rengınde bır koyuluk yok.benımde kafamı karıştıran bu .

Bazı yağların içinde temizlik özelliği olan maddeler var. Bunlar kurumları söktüğü için erken kararıyor olabilir.

orhan_guney
19-02-2014, 14:57
başkan geldin el bombasını attın gittin :D merakla hala dişliyi bekliyoruz.parca kodunu :)
Son disli ile olarak arastirmalarim kismen sonuc verdi
Sonuc olarak oem parcalar kullanarak tum vitesleri %7-8 civari uzatmak mumkun
Yani 225km top speediniz varsa sadece son disli degisimi ile 242 ye cikabiliyorsunuz

mantıklı bunu düşünmemişdim :confused:
Bazı yağların içinde temizlik özelliği olan maddeler var. Bunlar kurumları söktüğü için erken kararıyor olabilir.

Pug
19-02-2014, 15:14
....................

meSs
19-02-2014, 15:22
hacı benim eski sistemde 5 cm eibach vardı,yetmedi düşüklük preslettim zıp zıp geziyodum baktım olmadı 2 kerede amörtisör üst tablasını kırınca kıyıp paraya coil almıştım...huzur coilde :D

+10000... diyorum :D

bendede eibach 5cm vardı, dann duunnn en ufak cukurda, kuleler kaputtan cıkıcak sanıyodum her seferinde ki coiller degisirkende gördümki takozlar tuz buzzz... :D :D senin aracı coil testi için kullandığımda lara'da "yanlışlıkla!!!" bi cukura düştüm, oooff dedim simdi kırdık bi yerleri bi baktım ama tıss tısss düz yolda gider gibi gecti arac.. coil cok farklı bi dünya dostlar.. herkeze tavsiye ;)

öncel
19-02-2014, 15:39
mess arabadan ne haber?

nasıl oldu brom,bi buluşamadık anasını satayım:)

orhan_guney
19-02-2014, 15:50
mess turboyu takdı tanımıyor artık bizi adam hızlandı :D

Antalyalogy
19-02-2014, 15:55
Deşmeyin adamın yarasını, onun 15 günlük bir periyodu var.
Örneğin bu cumartesi müsait halletti işini halletti halledemedi b15 gün sonraya artık :)

tuFAN
19-02-2014, 16:13
+10000... diyorum :D

bendede eibach 5cm vardı, dann duunnn en ufak cukurda, kuleler kaputtan cıkıcak sanıyodum her seferinde ki coiller degisirkende gördümki takozlar tuz buzzz... :D :D senin aracı coil testi için kullandığımda lara'da "yanlışlıkla!!!" bi cukura düştüm, oooff dedim simdi kırdık bi yerleri bi baktım ama tıss tısss düz yolda gider gibi gecti arac.. coil cok farklı bi dünya dostlar.. herkeze tavsiye ;)
bence de

ya coilover ya hiç

yay / presleme sadece para ve zaman kaybı

stock çok yüksek ama öyle bin daha iyi en azından paldır küldür gitmezsin ve yavru ceylanlar gibi sekmezsin

bu saatten sonra araba nolursa olsun yaya para vermem orj. binerim

öncel
19-02-2014, 16:13
Örneğin bu cumartesi müsait halletti işini halletti halledemedi b15 gün sonraya artık :)

mazlum yaaa:D

tuFAN
19-02-2014, 16:14
Yağ değişimlerinde Würth'ün Liqui Moly'nin yada Motul'un '' Motor iç temizleyici'' lerini kullanmanızı tavsiye ederim

1bXZqmv22qQ

10 - Pro-Line Motor İç Temizleyici - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1bXZqmv22qQ)

emirarslan34
19-02-2014, 16:20
bulamıyorum coilover hiç bir yerde yok , satıcılar da 15 gün sonra anca getirebiliriz diyorlar beklemek istemiyorum varmı alabilecegimiz biryer ?

tuFAN
19-02-2014, 16:36
bulamıyorum coilover hiç bir yerde yok , satıcılar da 15 gün sonra anca getirebiliriz diyorlar beklemek istemiyorum varmı alabilecegimiz biryer ?
emir 15 gün gayet makul bir süre çoğu yerde 1-1.5 ay beklersin

meSs
19-02-2014, 16:47
mess arabadan ne haber?

nasıl oldu brom,bi buluşamadık anasını satayım:)

sorma adamım yaaa.. bi yerde bi terslik var ama çözemedik.. özgüründe dediği gibi pazar hic biyer calısmıyor, benimde c.tesilerde 2 haftada bir boşum var malesef. bu hafta calıstım yattı öylece arac.. önümüzdeki c.tesi off'um mehmetin yanında solugu alıcam.

sorunumu söyle bahsediyim kısaca;

turbo ve wastagate arasına solenoidimizi taktık hersey düzgün yerinde, TruBoost'un göstergesine emme manifoltundan vakum hattı almamız lazım ki hali hazırda hattım vardı onuda bagladık ok. boost controller off konumundayken hersey normal vakumumuzu basıncımızı görüyoruz sorun yok, boost controlleri %10 yüklediğimde arac yüksek basınc hatası veriyor çakılıyoruz. safe mode on!!!.. peak basıncımız hata aldığımız 9PSI (0,6 bar), kapalıyken 1 bar sorun yok wastegate basıncımızı koruyor..

soyle yapalım dedik basıncı emme manifoltundan diilde turbonun basınc hattından verelim, o sekilde bagladık sorunu aştık ok ama buseferde baska sorun cıktı karsımıza. sorun su sekilde, boost controlleri %45 yükleyince istedigimiz basınca ulaşıyoruz sorunda yasamıyoruz ama!!!, özgürün aracta olması gerektiği gibi bagladıgımızda istenilen basınca ulaşması için %61 yüklemesi gerekiyor. yani arada %20 lik bi kayıbım var manifolt basıncını okuyamadıgımdan.

bu hafta basınc hattını degistirip forgenin boost portundan almayı deniycem, olmadı baska bi yola bakıcaz.. anlamadım gitti canımda sıkılmıyo diil bu ise :( bide iki haftada 1 gün araca ayırabildigimden beklemekte cok koyuyo adama.

bide methanol un boost switch i cortlamış, meth calısmıyor vuruntu coşuyor :D o yüzden bu sekildede gazlayamıyorum malesef :(

mess turboyu takdı tanımıyor artık bizi adam hızlandı :D

tanımaz olurmuyum dostum ne demek, ben sürekli forumdayım her yere uzanmaya yardım etmeye calısıyorum elimden geldiğince ;) :icon_tup:

aynenzi bubaaaaa... deşmeyin yaramııııı... :D bu haftasonu halledebilirsem zaten tüm işlemleri resimli ve videolu bi sekilde paylaşıma sunucam bastan sona ;)

emirarslan34
19-02-2014, 16:54
emir 15 gün gayet makul bir süre çoğu yerde 1-1.5 ay beklersin

olmazsa öyle yapıcam tufan bakalım..

öncel
19-02-2014, 17:18
sorma adamım yaaa.. bi yerde bi terslik var ama çözemedik.. özgüründe dediği gibi pazar hic biyer calısmıyor, benimde c.tesilerde 2 haftada bir boşum var malesef. bu hafta calıstım yattı öylece arac.. önümüzdeki c.tesi off'um mehmetin yanında solugu alıcam.

turbo ve wastagate arasına solenoidimizi taktık hersey düzgün yerinde, TruBoost'un göstergesine emme manifoltundan vakum hattı almamız lazım ki hali hazırda hattım vardı onuda bagladık ok. boost controller off konumundayken hersey normal vakumumuzu basıncımızı görüyoruz sorun yok, boost controlleri %10 yüklediğimde arac yüksek basınc hatası veriyor çakılıyoruz. safe mode on!!!.. peak basıncımız hata aldığımız 9PSI (0,6 bar), kapalıyken 1 bar sorun yok wastegate basıncımızı koruyor..

soyle yapalım dedik basıncı emme manifoltundan diilde turbonun basınc hattından verelim, o sekilde bagladık sorunu aştık ok ama buseferde baska sorun cıktı karsımıza. sorun su sekilde, boost controlleri %45 yükleyince istedigimiz basınca ulaşıyoruz sorunda yasamıyoruz ama!!!, özgürün aracta olması gerektiği gibi bagladıgımızda istenilen basınca ulaşması için %61 yüklemesi gerekiyor. yani arada %20 lik bi kayıbım var manifolt basıncını okuyamadıgımdan.

bu hafta basınc hattını degistirip forgenin boost portundan almayı deniycem, olmadı baska bi yola bakıcaz.. anlamadım gitti canımda sıkılmıyo diil bu ise :( bide iki haftada 1 gün araca ayırabildigimden beklemekte cok koyuyo adama.

bide methanol un boost switch i cortlamış, meth calısmıyor vuruntu coşuyor :D o yüzden bu sekildede gazlayamıyorum malesef :(

tanımaz olurmuyum dostum ne demek, ben sürekli forumdayım her yere uzanmaya yardım etmeye calısıyorum elimden geldiğince ;) :icon_tup:

aynenzi bubaaaaa... deşmeyin yaramııııı... :D bu haftasonu halledebilirsem zaten tüm işlemleri resimli ve videolu bi sekilde paylaşıma sunucam bastan sona ;)

kardeşim özgürlede konuşmuştık sıkıntıları.

inşallah bu hafta sonu bütün problemleri aşarsınız.:)

GOKTAN
19-02-2014, 17:55

vay dertli gardaşımmmmmm....o zaman cumartesi bi ocakbaşında başımızda bir büyükle bu konuyu görüşelim :D:D:D:D

Pug
19-02-2014, 18:33
Yağ değişimlerinde Würth'ün Liqui Moly'nin yada Motul'un '' Motor iç temizleyici'' lerini kullanmanızı tavsiye ederim

1bXZqmv22qQ

10 - Pro-Line Motor İç Temizleyici - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1bXZqmv22qQ)

simdi yag degistirmeden eski yagin icine bu katkiyi koyup calistirip sonra komple bosaltip yeni yagi ekliyoruz oyle mi?

emirarslan34
19-02-2014, 18:35
simdi yag degistirmeden eski yagin icine bu katkiyi koyup calistirip sonra komple bosaltip yeni yagi ekliyoruz oyle mi?

yag sıcaklıgı 80 derecelerı bulduktan sonra ekleme yapıyorsun , arac sogukken degil hacı. sonra 10 dk rolantıde calıstıktan sonra pis yagı boşaltıyorsun. filtre degişimi ile yenı yagı koyuyorsun.

meSs
19-02-2014, 21:10
kardeşim özgürlede konuşmuştık sıkıntıları.

inşallah bu hafta sonu bütün problemleri aşarsınız.:)

insallah brom yaaa.. bu haftasonu bi bitirsek super olucak :(

vay dertli gardaşımmmmmm....o zaman cumartesi bi ocakbaşında başımızda bir büyükle bu konuyu görüşelim :D:D:D:D

Benim canim yanmaz gardaasss :P ahahaha bir bukle recep ivedik repliginden sonra sloganimizi soyluyoruz, alkollu arac kullanmayalim :D oyuzden brom bi ara doplasirik yer icer muhabbetimizi ederik.. valla ozledim lan patlican salatasini kokoreci yaaaa.. tamam tamamm buyukte olsun basimizda zuhahaha gaza geldim brom :D ahahaa

Low-Rider
19-02-2014, 21:19
yazık sana :D

meSs
19-02-2014, 21:36
yazık sana :D

Asil sana yazik bro :D evlenion :P yaktin basini ahahaha :D

Low-Rider
19-02-2014, 21:39
hahaha karıştırma hiç o mevzuları :D

orhan_guney
19-02-2014, 21:43
mess vallaha üzüldüm ya ama olmıycak birşey değil eminim mehmet usta elinden geleni bu cumartesi yapar, sende mutlu sona ulaşırsın :)

orhan_guney
19-02-2014, 21:46
ikitane ricam var arkadaşlar ıkıtane video lazım bana bulamadım,yardımcı olurmusunuz ?
1. rc ye 2 nci bir rc ıntercoolerından 1 tane daha takıyordu,onun yapım aşaması videosunu arıyorum bır ustama soz verdım rıca ettı.
2.sente ayarını detaylı anlatan video.
şimdiden teşekkürler.

gokayy
19-02-2014, 21:58
Bugün aracımı Bostancı Harun ustaya götürdüm bahsettiğimiz sente zımbırtısından kendisindede varmış.Yaklaşık 2.5-3 saatlik uğraşı sonucunda çiçek gibi yaptı sağolsun sente ayarımı ve sonuç tahmin ettiğim gibi 2 diş kaymış.Onun haricinde sol motor kulağını ve yağ değişimini yaptı senteyle ilgili şüphesi olan varsa Anadolu yakasından düşünmeden gitsin harun abiye fotoğraflarıda yüklerim birazdan

Low-Rider
19-02-2014, 22:05
ikitane ricam var arkadaşlar ıkıtane video lazım bana bulamadım,yardımcı olurmusunuz ?
1. rc ye 2 nci bir rc ıntercoolerından 1 tane daha takıyordu,onun yapım aşaması videosunu arıyorum bır ustama soz verdım rıca ettı.
şimdiden teşekkürler.

sente ayarı

Контроль и регулировка механизма ГРМ EP6 THP - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Hv3co6g8-J0)

orhan_guney
19-02-2014, 22:06
harun abi iydir, bilir işini. fotorafları yuklermısın merak ettım, aracda değişiklik hissettinmi ?
Bugün aracımı Bostancı Harun ustaya götürdüm bahsettiğimiz sente zımbırtısından kendisindede varmış.Yaklaşık 2.5-3 saatlik uğraşı sonucunda çiçek gibi yaptı sağolsun sente ayarımı ve sonuç tahmin ettiğim gibi 2 diş kaymış.Onun haricinde sol motor kulağını ve yağ değişimini yaptı senteyle ilgili şüphesi olan varsa Anadolu yakasından düşünmeden gitsin harun abiye fotoğraflarıda yüklerim birazdan

tuFAN
19-02-2014, 22:20
gökay geçmiş olsun parça değişimi oldu mu yoksa sadece sente mi ayarlandı

gokayy
19-02-2014, 22:59
Teşekkürler valla araç 2000 devir gibi yığılma yapıyordu sonra tekrar kendıne geliyodu bazen.O sorun ortadan kalktı, turbo devre dışı kalıyordu bazen sonra kendi kendine geliyordu senteyle alakalı oldugunu söylediler bunu zamanla görücem.Onun haricinde çekişinde ciddi anlamda fark oldu hatta akşam arkadasımla cıktıgımda 1-2 deniyim dedim arkadaşım ne oldu lan buna bişey mi yaptırdın demişti ben bişey demeden :D

Öncelikle herkesde olmayan ünlü sente zımbırtısı buymuş

http://imageshack.com/a/img829/5207/6fi4.jpg

bunlarda yapılırken babamın attıgı fotograflar ben araç başında değildim okuldaydım babam ilgilenmişti o yuzden fotograf az

http://imageshack.com/a/img845/2857/3lk8.jpg
http://imageshack.com/a/img38/7730/tcpd.jpg

- Ayar yapmışlar ama değişen parçalarda olmuş neyi değiştirdiklerini babama sordugumda hatırlamıyorum cevabını vermişti öğrenince onlarıda yazarım :D

Pug
19-02-2014, 23:09
Gunaydin millet mutlu bir gun hayirli bir is sizlerle olsun

Antalyalogy
19-02-2014, 23:19
şimdiden teşekkürler.

Video değildi o :D:D

Al bakalım :icon_tup:

https://imageshack.com/a/mCPq/1

ErK_aY
20-02-2014, 07:45
Gunaydın brolar :)
Bugun Maslak yokları tastan bagaaa :)

meSs
20-02-2014, 07:48
günaydın brom...

işten ben onu yapamıyorum.. 15günde bir cumartesi anca, ondada hanım arıza cıkartmazsa, arıza cıkarsa ayda 1 güne düşüyo ;)

yn_lemans
20-02-2014, 07:58

Günaydın bro, wesgate ten yapabılır gıbı gelıyo bana telefonlasalım bugun buna benzer banada olmustu

meSs
20-02-2014, 08:38
Günaydın bro, wesgate ten yapabılır gıbı gelıyo bana telefonlasalım bugun buna benzer banada olmustu

günaydın bro.. walla nedendir bilemedim canım cok sıkkın :)

ama boost controller kapalıyken sorun yok 1 bar görüyor, boost controllerı %10 açınca 0,6barda yüksek basınc hatası diyo çakılıyor :S anlamadım gitti valla.. :D

haberleselim bro gün içinde...

can_ank
20-02-2014, 10:43
PCV (Positive Crankcase Ventilation) çıkışını etunersdaki gibi kapatan oldu mu aranızda, sizce faydalı bir hareket mi ?

onursoytam
20-02-2014, 11:11

Yalın usta orginal maf veya map sensörü kaç barlık RC lerin maf veya map sensörü ile denermisiniz yada daha yüksek kapasiteli sensör ile

maf veya map sensörleri yetmediğinden dolayı safe mode alıyor olabilir

GT veya RC ler de MAF veya Map sensörümü var onu tam bilmediğim için ikisinide örnek verdim

meSs
20-02-2014, 11:20
yalın usta orginal maf veya map sensörü kaç barlık RC lerin maf veya map sensörü ile denermisiniz

maf veya map sensörleri yetmediğinden dolayı safe mode alıyor olabilir

GT veya RC ler de MAF veya Map sensörümü var onu tam bilmediğim için ikisinide örnek verdim

1,50 barlık bizimkiler Onur, zaten ECU'da 1,50 üstünde safe mode a alması için ayarlandı olası sıkıntılara karsı. onda sorun yok.
turbo degismeden zaten vakumuda basıncıda aynı hat üzerinden okuyodum sorun yoktu, boost controller kapalıykende zaten sorun yok rahatca okuyo basıncıda vakumuda ama boost controllerin yuklenmesi için en dusuk deger %10 ki bu degerde herhangi bir degisme olmaması lazım 1 bardan 1,05-1,1 bar gibi ufak bir degere cıkması lazım ki overboost karsımıza cıkıyo. :D

halledicez bu haftasonu insallah :D

meSs
20-02-2014, 11:22
PCV (Positive Crankcase Ventilation) çıkışını etunersdaki gibi kapatan oldu mu aranızda, sizce faydalı bir hareket mi ?

aslında faydalı bir emme tarafının yaglanmaması ve kurum tutmaması için ama bazı araclarda beyaz duman atma, yag cubugunu yukarıya itme gibi sorunlarla karslılasılmıs. tüm araclarda aynı tepkiyi vermiyor malesef nedense...

onursoytam
20-02-2014, 11:41
1,50 barlık bizimkiler Onur, zaten ECU'da 1,50 üstünde safe mode a alması için ayarlandı olası sıkıntılara karsı. onda sorun yok.
turbo degismeden zaten vakumuda basıncıda aynı hat üzerinden okuyodum sorun yoktu, boost controller kapalıykende zaten sorun yok rahatca okuyo basıncıda vakumuda ama boost controllerin yuklenmesi için en dusuk deger %10 ki bu degerde herhangi bir degisme olmaması lazım 1 bardan 1,05-1,1 bar gibi ufak bir degere cıkması lazım ki overboost karsımıza cıkıyo. :D

halledicez bu haftasonu insallah :D

tamam öyle ama siz yine RC sensörleri ile deneyin :D

Pug
20-02-2014, 12:19
http://i62.tinypic.com/28i9kc2.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1012824_684105808307342_1991561635_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1012824_684105811640675_330321964_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1012824_684105814974008_1617155465_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1012824_684105818307341_353153259_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1012824_684105821640674_1332442290_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1545060_684107388307184_813590506_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1545060_684107391640517_116130376_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1545060_684107394973850_749392896_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1545060_684107398307183_1107843854_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1545060_684107401640516_167184652_n.jpg

meSs
20-02-2014, 12:46
hah sonunda koydun ilanı.. peder beymi sattırıyo yoksa egsozda :P hayırlısı olsun dostum...

Pug
20-02-2014, 13:00
Pederle alakasi yok o karismaz arabamada , ben gitmeyi dusunuyorum.
Sagolasin

meSs
20-02-2014, 13:43
Pederle alakasi yok o karismaz arabamada , ben gitmeyi dusunuyorum.
Sagolasin

hayırdır nereye yaw?

öncel
20-02-2014, 21:01
Genclik kimsenin sesi solugu cikmiyo:)
Nerede herkesss

can_ank
20-02-2014, 21:45
Herkes intercooler bekliyo bence :)

ethm
20-02-2014, 22:00
orj. rc aldık herkes atar gider yapıyor ben bu işi anlamadım:D:D

S.Ucar
20-02-2014, 22:02
Orj iken kimseye bulaşma hacı :))

ethm
20-02-2014, 22:06
Orj iken kimseye bulaşma hacı :))

aracımı dyno cıkaracaktım sansıma dyno bozulmuş:D forge downvalve var acaba kaybım varmıdır cok merak edıyorum o yuzden bıraz cekınıyorum yoksa atar gıder konusunda kımse yanıma yaklaşamaz:D

Frid
20-02-2014, 22:10
olm bu konuyu kaldırın la, rc piyasası ne biçim artmış sayenizde alamayacağız :D :D

Low-Rider
20-02-2014, 22:15
olm bu konuyu kaldırın la, rc piyasası ne biçim artmış sayenizde alamayacağız :D :D

paralel arabacılarız biz

alırız piyasayı tavan yaptırırız hemen :D

gokayy
20-02-2014, 22:22
Sente ayarından sonra bugün
2 adet salıncak sağ sol
2 adet rot bası sag sol
2 adet amartisör takozu
2 adet yay üst tablası
2 adet ön aks rulmani
frenleri ve motor kapağı contasınıda sıfırladım sanırım evladiyelik oldu :D

Sayginn
20-02-2014, 22:53
herkese iyi geceler öncelikle. 207 rc sahibi olmak istiyorum ve bu başlıktan gerçekten çok şey öğrendim. öncelikle bu kadar bilgi sahibimi olmamı sağlayan kardeşlerime, abilerime teşekkür ederim. bundan sonra da almayı düşündüğüm arabalar ve aldıktan sonra yapmak istediğim şeyler hakkında sizden yardım almak isterim

ethm
20-02-2014, 23:02
herkese iyi geceler öncelikle. 207 rc sahibi olmak istiyorum ve bu başlıktan gerçekten çok şey öğrendim. öncelikle bu kadar bilgi sahibimi olmamı sağlayan kardeşlerime, abilerime teşekkür ederim. bundan sonra da almayı düşündüğüm arabalar ve aldıktan sonra yapmak istediğim şeyler hakkında sizden yardım almak isterim

kardeşim allah gönlune göre versın...

GOKTAN
20-02-2014, 23:08

:D:D sabirsizliklaaa:D:D

Sayginn
20-02-2014, 23:12
kardeşim allah gönlune göre versın...

eyvallah, sağ olasın

trky_GT
21-02-2014, 07:31
Günaydınlar hayırlı işler hayırlı cumalar cümleten.

emirarslan34
21-02-2014, 07:42
Hayirli cumalar gunaydin kizlar.

orhan_guney
21-02-2014, 07:43
Günaydın hayırlı Cumalar .

ErK_aY
21-02-2014, 07:57
Gunaydın Hayırlı cumalar beyler.
2.5 cm daha bastık hiltiyi :)
Tek kalan sıkıntımız direksiyon kutu boşlugu onuda cumartesi hallederiz allah' ın izniyle.

s7158
21-02-2014, 08:07
Günaydınlar...
Bu Intercooler işi ne oldu??
Hayır kendimi zor tutuyorum bi çılgınlık yapıp seatsport alacağım.. :D

Low-Rider
21-02-2014, 08:15
Gunaydın Hayırlı cumalar beyler.
2.5 cm daha bastık hiltiyi :)
Tek kalan sıkıntımız direksiyon kutu boşlugu onuda cumartesi hallederiz allah' ın izniyle.

foto at bakem

M U R A T
21-02-2014, 08:33
Sente ayarından sonra bugün
2 adet salıncak sağ sol
2 adet rot bası sag sol
2 adet amartisör takozu
2 adet yay üst tablası
2 adet ön aks rulmani
frenleri ve motor kapağı contasınıda sıfırladım sanırım evladiyelik oldu :D

sakıncası yoksa bu arabanın km ne durumda?

byspeedman
21-02-2014, 08:41

http://i.hizliresim.com/eoNqX2.jpg (http://hizliresim.com/eoNqX2)
Günaydın millet custom coller start:D

Coming soon:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

can_ank
21-02-2014, 08:43

Sabah sabah süper haber :)

öncel
21-02-2014, 08:46

hadi bakalım coolercılar burayaaa:D

trky_GT
21-02-2014, 08:48

coolerıda görseydik iyi olcaktı karton pek kandırmadı :D

byspeedman
21-02-2014, 08:50
provası aga gerçeği yolda tablo bu ama:icon_wack:icon_wack:icon_wack:icon_wack

orhan_guney
21-02-2014, 08:51
kac paradan yaptırıyorsunuz şimdi ortalama ? bu collerı

s7158
21-02-2014, 09:04

Hadi bakalım hayırlısı olsun..
Allah tamamına erdirsin.. :)

emirarslan34
21-02-2014, 09:17
Bu cooleri toplu kim yaptiriyor ben anlamadim byspeed mi? Tryk mi?
Son durum nedir , bir tarih varmidir , ne oluyor ne bitiyor bilgi varmi? Sabirsizlanmaya basladim.

trky_GT
21-02-2014, 09:24
byspeed yaptırıyo bende sırada bekleyenlerdenim :) tryk değil trky türkay :D

emirarslan34
21-02-2014, 09:35
Hacim tiryaki yazdim son anda sildim biliyonmu :D tamam turkay'cim sagol.
Byspeed son durumlar ney ? :) napyon ne ediyon cok merak ediyoruz seni bu aralar :D asker yolu beklemedim , intercooler yolu bekliyoz deli gibi :-) umariz hersey yolunda gidiyordur.?

trky_GT
21-02-2014, 09:42
canın sağolsun dostum :) inşallah en kısa sürede sonuçlanır mayısta düğünüm var uğraşamayabilirim birdaha düğünden sonraya kalır.

byspeedman
21-02-2014, 09:54
Karışmaaa bendee az bi zamanı kaldı beyler. Ay felan değil hafta diyelim.

emirarslan34
21-02-2014, 12:10
berki izlemeyenler olmustur.

İNTERCOOLER ve BOOST boruları..

http://www.youtube.com/watch?v=PTAcVQhPy9Q&list=PLEB5CF2A8B0DB70E1

gokayy
21-02-2014, 12:11
sakıncası yoksa bu arabanın km ne durumda?

57K ama sağ önden kaza geçirmiştim 6-7k önce şimdi ufak bi tıkırtı duyunca kaşıntı tutunca pire için yorgan yaktık

Pug
21-02-2014, 14:26
Burayada gelmis 35 plaka siyah bir RC , 2 lemans 1 rc oldu avuc ici kadar memlekette

orhan_guney
21-02-2014, 14:50
900 Sayfa olmuş Maşallah :)

byspeedman
21-02-2014, 14:53
900 Sayfa olmuş Maşallah :)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

orhan_guney
21-02-2014, 14:57
herkes bir resim eklesin 900 sayfa hatırası :)

s7158
21-02-2014, 15:06
900. sayfada benimde postum olsun... :D

ggtoker
21-02-2014, 15:12
900 sayfada aramak zor olur şimdide

207 rc ne gibi işlemler yapılabilir bütceyi zorlamadan???

Low-Rider
21-02-2014, 15:20
900 sayfada aramak zor olur şimdide

207 rc ne gibi işlemler yapılabilir bütceyi zorlamadan???

Arama butonunu kullanırsan hiçte zor değil. neredeyse 3-4sayfada bir bu sorular geliyor ve cevaplanıyor

Low-Rider
21-02-2014, 15:21
herkes bir resim eklesin 900 sayfa hatırası :)

Hade ekledim ben.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/p180x540/1912070_10152093792943241_1795519878_n.jpg

ggtoker
21-02-2014, 15:22
Arama butonunu kullanırsan hiçte zor değil. neredeyse 3-4sayfada bir bu sorular geliyor ve cevaplanıyor

bende farkındayım bakıyorum da :icon_tup: maksat 900 sayfa geyiği :icon_tup:

orhan_guney
21-02-2014, 15:28
taze dün geceden :)
http://i.hizliresim.com/emNb64.jpg (http://hizliresim.com/emNb64)

Pug
21-02-2014, 15:28
http://i59.tinypic.com/2vc9mx1.jpg

Pug
21-02-2014, 15:37
Hade ekledim ben.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/p180x540/1912070_10152093792943241_1795519878_n.jpg

Sende mi tirnak yiyosun la :D

trky_GT
21-02-2014, 15:49
http://i.hizliresim.com/eaNQ3z.jpg (http://hizliresim.com/eaNQ3z)
farkettimki güncel hiç resimim yokmuş.

tuFAN
21-02-2014, 15:57
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/20/zg02.jpg (https://imageshack.com/i/0kzg02j)

orhan_guney
21-02-2014, 15:59
bro bu nedir yahu neyi anlatmaya çalışıyorusun bize :D
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/20/zg02.jpg (https://imageshack.com/i/0kzg02j)

emirarslan34
21-02-2014, 16:00
Bebek GL 207 RC

http://i.hizliresim.com/wjNOGJ.jpg (http://hizliresim.com/wjNOGJ)

Low-Rider
21-02-2014, 16:02
Sende mi tirnak yiyosun la :D

malesef :D

Pug
21-02-2014, 16:18
http://i.hizliresim.com/wvN3am.jpg

byspeedman
21-02-2014, 16:22
http://i.hizliresim.com/KrNzLP.jpg (http://hizliresim.com/KrNzLP)
901e kaldık ama bulunsun :D:D:D

Masterpiece
21-02-2014, 17:50
http://i.hizliresim.com/eoNMnk.jpg

Merthan
21-02-2014, 18:13
http://i58.tinypic.com/wbfcr5.png

serti
21-02-2014, 21:08
herkese hayırlı akşamlar.dün sabah itibariyle le mansımızı aldık.

bişe sormak istiyorum..araçta sente atlama olup olmadığını nasıl anlarız ?

daha önce hiç başıma gelmiyen bi olay.araçın gidişinde vs hiç bir sıkıntı yok maşşallahı var.genede tedbirli olmakta fayda var.

ethm
21-02-2014, 22:10
http://i58.tinypic.com/2wevsqs.jpg

meSs
21-02-2014, 22:44
Yeni bir rcz r videosu dostlar...

https://www.youtube.com/watch?v=G9yHrqe0Kk8&feature=youtube_gdata_player

aldatmaca
21-02-2014, 23:19
http://i.hizliresim.com/wbEqDj.jpg (http://hizliresim.com/wbEqDj)

s7158
21-02-2014, 23:24
RC ve GT sahipleri saygı değer arkadaşlar. Bu e-tuners'ın programıyla nasıl log alınıyor?? Ben başaramadım.. :)

Pug
22-02-2014, 00:00

daha önce hiç başıma gelmiyen bi olay.araçın gidişinde vs hiç bir sıkıntı yok maşşallahı var.genede tedbirli olmakta fayda var.

Bu ve bunun gibi kafanda olusabilecek tun sorularin yanitlari gecmis postlarda mevcut.

Ozgur abi bi ara ' rolantide iken arac sacma sapan titreme yapiyorsa ' sente atlamistir demisti. Baska bir belirtisi var mi sahsen bilmiyorum

Hayirli olsun bu arada , kazasiz belasiz guzel gunlerde kullan

tuFAN
22-02-2014, 00:03
bro bu nedir yahu neyi anlatmaya çalışıyorusun bize :D
207'ciler heryerde hızlı demek istiyor :)

threshold
22-02-2014, 00:43
207'ciler heryerde hızlı demek istiyor :)
Bak bu sohbet hoşuma gitti :D:D

byspeedman
22-02-2014, 07:51
Günaydın teşkilat

mturhat
22-02-2014, 08:04

aracın arıza lambası yanmaksızın zaman zaman çekiş düşüklüğü oluyosa, yakıt karışım zengin veya fakir arızaları var ise sentenin atlak olma ihtimali var. motr çalışması normal ve hiç bir arıza kaydı yoksa sentede sorun olamaz.
bence sente hiç kafana takılmasın gönül rahatlığı ile binebilirsin:::heyoo:

orhan_guney
22-02-2014, 08:07
günaydın titancılar :)

orhan_guney
22-02-2014, 08:07
:) profıl resmn altında King 207 yazıyor tek olursun :icon_tup:
aracın arıza lambası yanmaksızın zaman zaman çekiş düşüklüğü oluyosa, yakıt karışım zengin veya fakir arızaları var ise sentenin atlak olma ihtimali var. motr çalışması normal ve hiç bir arıza kaydı yoksa sentede sorun olamaz.

meSs
22-02-2014, 08:30
:) profıl resmn altında King 207 yazıyor tek olursun :icon_tup:

Bro, adam king yalan yok!!! Kol piston giriyoz az kaldi.. 350hp geliyo arac ;)

orhan_guney
22-02-2014, 08:34
Tabili king kardeşim adam para harcıyor yakışır başkana :D

Pug
22-02-2014, 08:37

Gelicem ben sana da bir nasip olmadi yalinlada konustuk o kadar

ant207
22-02-2014, 08:43
http://i.hizliresim.com/wvAYdv.jpg (http://hizliresim.com/wvAYdv)mehmet ustanin yanindan herkese gunaydin

emirarslan34
22-02-2014, 08:46
http://i.hizliresim.com/xJ8ddY.jpg (http://hizliresim.com/xJ8ddY)

dragon07
22-02-2014, 08:50
gelemde dağıtam bi ortalıgı ahmet,ne kadar ordasın?

ErK_aY
22-02-2014, 08:51
Gunaydın bugun gunlerden lifth :)))

ant207
22-02-2014, 08:58
gelemde dağıtam bi ortalıgı ahmet,ne kadar ordasın?

Turbo timer taktiriyoruz ,yarim saate cikariz heralde

emirarslan34
22-02-2014, 09:02

insallah , insallah 4 gözle bekliyoruz. yapılması gereken işlemler var daha aslında yürüyenlerı hafifletmek , ust kapak port polıs , özgür abim gerek görmedi ama içimde kaldı polis :D 50 kg lık bir drıver :D birde kople söküldümü karşısında zeus bile duramaz :D

gerçi özgür abinin , ustamızın yapmak istedigi , RC ye neler yapılabiliyor göstermek amaç bu ama bol bol deneme yapmadanda olmaz bol bol videolarını görmek isteriz insallah RC mizin.

400 leri bulur bence o araba zamanla ahada yazdım buraya :rolleyes: :puha::puha::love::love:

byspeedman
22-02-2014, 09:02
Bu cumartesi hareketli belli oldu :D

Low-Rider
22-02-2014, 09:18
RC ve GT sahipleri saygı değer arkadaşlar. Bu e-tuners'ın programıyla nasıl log alınıyor?? Ben başaramadım.. :)

log almak istediğin verileri n göstergelerin açman lazım önce

ama bir hata vardı programda

logu başlatıp kapattığında kaydetti diyordu ama aslında kaydetmiyor

kaydettim dediği yerin uzantısı yanlış, onu düzeltmek lazım

Antalyalogy
22-02-2014, 09:22
günaydın ahali ...

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-drive-your-207.png

emirarslan34
22-02-2014, 10:24
FER ile JOP un denemesinde stage 2 oldugu halde FER iyi tutunmus.

piston ne kadar fark ediyor RC de ? intercooler olsaydı geçermiydi ?

mesela kople egzozlu , filtreli , yazılımlı bir rc 230 ps verdi diyelim.

..........kople egzozlu , filtreli , yazılımlı +FORGED PİSTONLU kaç PS veriyor ??

BİG turbo yapılmıcaksa Forged Piston a gerek varmıdır ? ki big turboda bile gerek yok ?

işin açıkçası ne kadar gereklidir ??

orhan_guney
22-02-2014, 10:29
Piston işi sağlama almak için basınc rahat kullanabilmek için yapılıyor, big turbo ile birlikte güzel sonuçlar alır.

..........kople egzozlu , filtreli , yazılımlı +FORGED PİSTONLU kaç PS veriyor ??

BİG turbo yapılmıcaksa Forged Piston a gerek varmıdır ? ki big turboda bile gerek yok ?

dragon07
22-02-2014, 10:34
emir pistonsuz 1.5 basabiliyosan pistonla 2 basarsın :)

gönül rahatlıgıyla methanol toulen kullanabilirsin uzun ömürlü olur.
oem turbolu araçta piston hp fark ettirmiyor

byspeedman
22-02-2014, 10:35

piston ve kol önemli basınç konusunda rahat olursun ayrıca forged pistonda sıkıştırma oranı değişir ona göre harita yazılır tepkiler ve kompresör farkı mutlaka olacaktır.

byspeedman
22-02-2014, 10:43
videosu varmı?

emirarslan34
22-02-2014, 10:46
FER 207 RC

-Cp-Carrillo Forged Piston
-Hks Carbon Egsoz
-Downpipe
-K&N Hava Filtresi
-EcuFast Yazılım

JOB Typer

- Kpro
- Headers
- İnce Conta
- Kelebek
- Emme
- Stage 1 Baskı Balata
- İskender 76 lık Boru
- Varex Egzos
- Coilever
- El Yapımı Filtre Kit

Tul2EM59P5g

iCl3fWAMMeo

Job Typer & 207 RC - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Tul2EM59P5g)

Job Typer & 207 RC - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=iCl3fWAMMeo)

emirarslan34
22-02-2014, 11:13
sağolun arkadaslar çok teşekkürler..

orhan_guney
22-02-2014, 11:26
bu akşam kankam la avrupa yakasında olacağız :)

Tuncay
22-02-2014, 11:27

Bi foto sekli yaparız artık :)
Tango&cash misali :)

Diesel
22-02-2014, 12:29
H&R Yay takımım satılıktır.
İşin ilginci teknik dökümanını buldum ve 207RC ile 208GTi uyumluymuş benim yaylar. :)

http://www.techturkey.com/forum/modifiye-parcalari/177757-2el-hr-35mm-low-ver29112-1-c3-ds3-207-208-2008-tum-modeller.html

ErK_aY
22-02-2014, 12:40

Gel kanka hallettinmi senteyi

serti
22-02-2014, 12:52

Teşekkürler.arıza lambası ve kaydı yok..çekiş düşmeside olmuyor.

araçta fark ettiğim belkide alışamadığım bişe var oda gaz tepkimesi..biraz geç alıyor gibime geldi.hepsi o.onuda yazılımla halledicez inşallah.

Merthan
22-02-2014, 13:09
FER 207 RC

-Cp-Carrillo Forged Piston
-Hks Carbon Egsoz
-Downpipe
-K&N Hava Filtresi
-EcuFast Yazılım
Bu arabanın sahibi Selçuk abi ben onunla konuştum,şuan basıncın normal olduğunu dahada rahatlıkla açılabilceğini söyledi bana.
Şuan 235 hp civarıymış araç ama dynamicsdemi 235 onu bilmiyorum.

byspeedman
22-02-2014, 13:19
Gençlik slikon hortum tedariğini nerden yapacağız.
Fikri olanlar????

emirarslan34
22-02-2014, 13:56
Bu arabanın sahibi Selçuk abi ben onunla konuştum,şuan basıncın normal olduğunu dahada rahatlıkla açılabilceğini söyledi bana.
Şuan 235 hp civarıymış araç ama dynamicsdemi 235 onu bilmiyorum.

OZ un şu yazısını buldum..

basınc bsmanın manası olmuyor çünkü standart turbo arabayı altta doldursun diye malesef küçük. bir büyük takılabilir meesela wrx fealan gibi bir turbo

FORGED piston stock turbo ya gereksiz mi demek istemiş OZ , pistondan sonra turbo büyütmek şart mı demek istemiş sanırım ? küçük turboyla ne kadar basıç açarsan aç boş demek istemiş sanırım. çünkü ufak alt devirleri dolduruyor. sanırım.

emirarslan34
22-02-2014, 14:00
Fikri olanlar????

BOOST borularımız içinmi ?

Merthan
22-02-2014, 14:06
OZ un şu yazısını buldum..

FORGED piston stock turbo ya gereksiz mi demek istemiş OZ , pistondan sonra turbo büyütmek şart mı demek istemiş sanırım ? küçük turboyla ne kadar basıç açarsan aç boş demek istemiş sanırım. çünkü ufak alt devirleri dolduruyor. sanırım.
Stock turbo ile belli bi limitin üstüne çıkamıyoruz diyor sanırım. Yani bence stock turboya gereksiz demiş. Zaten forged yapan birisi eğer araca binmeye niyetliyse mutlaka turbo değiştirir diye düşünüyorum.

emirarslan34
22-02-2014, 14:30
Stock turbo ile belli bi limitin üstüne çıkamıyoruz diyor sanırım. Yani bence stock turboya gereksiz demiş. Zaten forged yapan birisi eğer araca binmeye niyetliyse mutlaka turbo değiştirir diye düşünüyorum.

evet yani ORJ pistonları yeterli bu turbonun limitlerine zaten :icon_tup: methanol , basıcç falan açılır rahatlıkla sanırım. orj piston big torbolu GT ler var. 300 hp lik. ki RC nin pistonjları daha kalın. pistonlar çok iyi. hertürlü götürür.

can_ank
22-02-2014, 14:51
Fikri olanlar????

GOKTAN borulari halledebilceginden bahsetmisti, belki elinde hortum da olabilir. Tum su boru ve hortum islerini toplu yapabilsek super olur

emirarslan34
22-02-2014, 14:56
GOKTAN borulari halledebilceginden bahsetmisti, belki elinde hortum da olabilir. Tum su boru ve hortum islerini toplu yapabilsek super olur

aynen GOKTAN onları ben halledebilirim demişti ,KESİNLİKLE herşeyi toptan yaptırırsak cok iyi olur. bu yaza kadar bitsin araçların herşeyi.

byspeedman
22-02-2014, 15:18
evet dirsek,ölçüdüşürme gibi boruları tedarik edebileceğimiz firma ???

Ufuk
22-02-2014, 15:19
207rc'sini yada lemans'ını satmayı düşünen var mı ? Düşünen varsa güzel fiyatlı pm atabilir,yabancıya gitmesin arkadaşıma alacağız.

Merthan
22-02-2014, 15:20
evet yani ORJ pistonları yeterli bu turbonun limitlerine zaten :icon_tup: methanol , basıcç falan açılır rahatlıkla sanırım. orj piston big torbolu GT ler var. 300 hp lik. ki RC nin pistonjları daha kalın. pistonlar çok iyi. hertürlü götürür.
Zaten cooper s lerde aynı motor ile 235-245 civarı dynamics alanlar var bu 265 hp demek bu bize iyi bi örnek :)

byspeedman
22-02-2014, 15:23
207rc'sini yada lemans'ını satmayı düşünen var mı ? Düşünen varsa güzel fiyatlı pm atabilir,yabancıya gitmesin arkadaşıma alacağız.

pug a ulaşın Serdar Sezgin satmayı düşünüyordu

meSs
22-02-2014, 15:37
Beyler, orjinal turbolu aracada piston kol takabilirsiniz, piston kollu olmayan aracada buyuk turbo takabilirsiniz. Ama, piston kol da olsa stock turbonun kapasitesi belli, basinctan cok ufledigi hava cm3 olarak dusuk. Belli bi basinctan sonra fön makinesi ;) big turbo varsa saglikli yurumesi icin belirtilen hava ufleme kapasiyesinde max basinc 1.4-1.5, ustu zararli, ama sadece pistonlada bu degismez cunki kol dayanimi yok, kol piston girdinmi 2.2 barlik stage5 aracida var steliosun fakat td05 degil turbo, ama oda limitlerde, safe olsun derseniz td05 le stock map sensoruyle 1.7peak 1.4 rev limit uygun ki 360 hp civari cikartiyor.

Alt devirleri dolduramaz diye bisey yok ayrica, sihirli dokunuslarla o alt devir oyle bi oluyoki inanamazsiniz.. bana steliosun son gonderdigi bi map vardi ki haala tadi damagimda :) arac bildiginiz atmosferik gibiydi, cok uzun sure kullanamadim big turboya gectigimden ama lag falan filan 0 diyebilirim arac surekli istekliydi :)

emirarslan34
22-02-2014, 16:08
sağol meSs :icon_tup:

s7158
22-02-2014, 16:42
log almak istediğin verileri n göstergelerin açman lazım önce

ama bir hata vardı programda

logu başlatıp kapattığında kaydetti diyordu ama aslında kaydetmiyor

kaydettim dediği yerin uzantısı yanlış, onu düzeltmek lazım

Eyvallah dostum sağol. Ben masaüstüne kaydettim hata verdi dosya masaüstünde var ama 0 bayt gösteriyor. Çözemedim.. Bide ateşlemede nelere bakazağız. Ben alttaki yuvarlaklarda en çok -9 gördüm. Dairenin rengi değişmedi. Vuruntu var mı yok mu?? :)
Tekrar sağol..

Low-Rider
22-02-2014, 16:44
Sarı olduğu zaman vuruntu oluyordu. Değerler hakkında yalın bilgi verir.

Dediğim gibi kaydedicegi yer ile alakali bir problem var o yüzden olmuyor.

s7158
22-02-2014, 16:53
Sarı olduğu zaman vuruntu oluyordu. Değerler hakkında yalın bilgi verir.

Dediğim gibi kaydedicegi yer ile alakali bir problem var o yüzden olmuyor.

Çok sağol.. Peki bu kaydetme işinin bir çözümü var mı??

meSs
22-02-2014, 16:57
Eyvallah dostum sağol. Ben masaüstüne kaydettim hata verdi dosya masaüstünde var ama 0 bayt gösteriyor. Çözemedim.. Bide ateşlemede nelere bakazağız. Ben alttaki yuvarlaklarda en çok -9 gördüm. Dairenin rengi değişmedi. Vuruntu var mı yok mu?? :)
Tekrar sağol..

Alttakiler zaten avans, onlarda dikkat etmen gereken sey hepsinin ayni duzende gitmesi ayni anda ayni degeri vermesi, usttekilerde en fazla -3 gormen lazim, en guzeli 0 tabikide ama -3 e kadar arac tolere edebilio, ustu zarar, -6lara dusersen cok kotu, ustu buyuk tehlike her an gidebilir..

öncel
22-02-2014, 17:11
yalın bro ne yaptın halledebildiniz mi makinayı?:)

ErK_aY
22-02-2014, 17:24
Brom ben -16 goruyorum :)

s7158
22-02-2014, 17:27
Alttakiler zaten avans, onlarda dikkat etmen gereken sey hepsinin ayni duzende gitmesi ayni anda ayni degeri vermesi, usttekilerde en fazla -3 gormen lazim, en guzeli 0 tabikide ama -3 e kadar arac tolere edebilio, ustu zarar, -6lara dusersen cok kotu, ustu buyuk tehlike her an gidebilir..

Sağolasın.. Benim üstler hep sıfır.. Alt taraf Alttan peak attırdığımda bi anlık -9 oluyor sonra hep sıfır.. Yani bi sıkıntı yok heralde??

meSs
22-02-2014, 17:35
Sağolasın.. Benim üstler hep sıfır.. Alt taraf Alttan peak attırdığımda bi anlık -9 oluyor sonra hep sıfır.. Yani bi sıkıntı yok heralde??

Normalda yavas yavas acmasi lazim altlari aslinda.. en azindan bizde oyle..

Erkayim benimde -16lari goruyo ;)

Oncelim bitti bittiiiii sonunda hallettik, mehmetin elinden kurtulmuyo hic bisey :D bi boost borularini yenileme kaldi onuda 2hafta sonra anca artik :D bu c.tesiyi yedik :D

emirarslan34
22-02-2014, 18:10
arkadaslar bu motordaki parçaların numaralarını görebiliyormuyuz bir yerden serviceboxtan falan ?

güncellenmiş parçalar varmı yokmu benım aracta bilmiyorum ? işi saglama alıp degiştirmem mi lazım ? 2009 larda güncelmi ? zincir falan ?

GOKTAN
22-02-2014, 18:21

aynen GOKTAN onları ben halledebilirim demişti ,KESİNLİKLE herşeyi toptan yaptırırsak cok iyi olur. bu yaza kadar bitsin araçların herşeyi.

Brolar intercolun boru islerini bana birakin. Intercol yapilip geldiginde benim arac uzerinde yapilip tum borular sizede birebir al tak seklinde gonderirim. Silikon boru isinide arastirmistim ama toplu bir fiyat isteyeyim.o iside halletmeye calisirim.pazartesi benden haber bekleyin. Su intercol gelsin borulari, isteyene forge hava filtre kitini, boost borularini kim ne isterse ben buradan yaptirup gondericem.

GOKTAN
22-02-2014, 18:23
Normalda yavas yavas acmasi lazim altlari aslinda.. en azindan bizde oyle..

Erkayim benimde -16lari goruyo ;)

Oncelim bitti bittiiiii sonunda hallettik, mehmetin elinden kurtulmuyo hic bisey :D bi boost borularini yenileme kaldi onuda 2hafta sonra anca artik :D bu c.tesiyi yedik :D

Broo boru islerini bana biraka ben ramazan ustaya hizlica yaptiririm.gun icindede bi kac kere yanina gider taciz ederim :)))))

emirarslan34
22-02-2014, 19:43
Broo boru islerini bana biraka ben ramazan ustaya hizlica yaptiririm.gun icindede bi kac kere yanina gider taciz ederim :)))))

GOKTAN Boruları turbodan ıntercolere kadar , ıntercooler dan emmeye kadar tek kalemde yapalım kardesım , arada plastik malzeme kullanmayalım , o borularıda kople yalıtım yaptıkmı mükemmel olur. yılan gibi kıvrılsın dirsekleri sert dönmesın hacım daha verımlı olur. GT ile RC boru kalınlıklarını yaptırmadan önce tartışırız burda kardeşim. şu intercol , boru işini bir çözdümmü gerisi gelicek hemen insallah.

Masterpiece
22-02-2014, 20:56
Düşünen olursa fiyatta güzellik yaparım detaylar ilanda , hayırlısı olsun :)

http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/177850-37-binde-hatasiz-207-rc-le-mans.html#post7341608

Antalyalogy
22-02-2014, 22:42
Son uygulamam :)

http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/177854-jetta-aquartz-uygulama.html#post7341756

GOKTAN
22-02-2014, 23:14
GOKTAN Boruları turbodan ıntercolere kadar , ıntercooler dan emmeye kadar tek kalemde yapalım kardesım , arada plastik malzeme kullanmayalım , o borularıda kople yalıtım yaptıkmı mükemmel olur. yılan gibi kıvrılsın dirsekleri sert dönmesın hacım daha verımlı olur. GT ile RC boru kalınlıklarını yaptırmadan önce tartışırız burda kardeşim. şu intercol , boru işini bir çözdümmü gerisi gelicek hemen insallah.

Dedigim gibi isteyene istedigi sekilde yaptiririm....

Antalyalogy
22-02-2014, 23:26
Dedigim gibi isteyene istedigi sekilde yaptiririm....

benim egzos ucu yamuk ve dışarda duruyor onu da yaparmıyız :hahaha::hahaha:

GOKTAN
22-02-2014, 23:48
Sen iste ustaaa bak ben neler yaptiririrmm :))

Low-Rider
22-02-2014, 23:50
Çok sağol.. Peki bu kaydetme işinin bir çözümü var mı??

var varda hatırlamıyorum :) şuan kablo olmadığı için o ekrana kadar gelip göremiyorum malesef.

aldatmaca
23-02-2014, 12:36
hayırlı pazarlar opel çorsa opc ve gsi ile deneyen varmı sonuçlar ne dır.....

ethm
23-02-2014, 22:03
dun gece polo gti ıle denedım 2 aracta orj. polo gti 4 kapı cam tavanlı 2 boy gecti benı sizce aracımda sıkıntı varmıdır.

ErK_aY
23-02-2014, 22:31
dun gece polo gti ıle denedım 2 aracta orj. polo gti 4 kapı cam tavanlı 2 boy gecti benı sizce aracımda sıkıntı varmıdır.

Gitmesi gerektiği gibi gitmiş bnce. Bi sorun oldugunu sanmam

Antalyalogy
24-02-2014, 01:15
Yalın aracını bitirince bugün bir deneyelim dedik. 5 kere denedik.Sonunda yürüttü aracı bundan gayrı sadece benzin masrafı olacak:D:D:D
Boya bakımını yapalım, Mehmet in aracı da bitsin bir photo day yaparız Kırmızılar olarak :icon_tup::icon_tup:

İlk videoda vites kaçırmış ama sıkmaya devam etmiş brom :D Genelde kafa kafaya gittik yada az bir farkla ben önde oluyorum, sanırım vites çekiş hızı ve kesiciye yakalanmakla alakalı fark oluyor. Allah kaza bela vemesin araçlarımıza İnşAllah..

2.videoda ilk videounun yol kenarında çekimidir..Yorumlara takılmayın vites kaçırmasına rağmen devam ettiği için öyle.Araçta yanımda Öncel var. Ona da kocaman bir teşekkür..
Benim bu videodan gördüğüm yanımda 85 kg lık bir yolcu ile daha önce çektiğim kadran videosu ile aynı sürede 70-230 süresi çıkıyor.
Kadran videosunda tek kişi olduğuma göre biraz hızlanmışız. :) Haftaya da aynı yolda aynı şekilde kadran çekeceğim kısmet olursa buradan paylaşırım.

Öncel-Ama bro eski hissi alamadım ben yan koltuktan
Ben-Bro ama o 100ron yazılımdı dikkatini çekerim ahahahaha
Öncel-He tamam o zaman:hahaha::hahaha:
Neydi o bee 3 kişi ile bile canavar gibi olmuştu...

HD ve kulaklık tavsiye ederim :)

207 RC Stage 4 vs 207 GT Stage 4 rolling race ; 2nd gear to top speed - YouTube (http://youtu.be/aJ4uj8CF5lY)

aJ4uj8CF5lY

levent
24-02-2014, 01:58
kesici çok iyi özgür abi özellikle dışardan çekimde tatatatatam yapıyosun tam geçerken nası ayarladıysan artık mesafeyi :p

maşallah ikisine de, 3 e atarken kaçırıyor gt zaten videoda da belli o :)

Merthan
24-02-2014, 02:27
Aksine,bence gayet sağlıklı araban çünkü zaten en az 2 boy geçmesi gerekiyor.
Tek kapı tavansız ise bu fark dahada açılır.
Stock vaziyetteyken hiçbirşey beklememek lazım bu arabadan 175 hp gibi asla değil.
Ben bi an önce yazılım yaptırmanı tavsiye ederim.

meSs
24-02-2014, 07:25
Yalın aracını bitirince bugün bir deneyelim dedik. 5 kere denedik.Sonunda yürüttü aracı bundan gayrı sadece benzin masrafı olacak:D:D:D
Boya bakımını yapalım, Mehmet in aracı da bitsin bir photo day yaparız Kırmızılar olarak :icon_tup::icon_tup:

İlk videoda vites kaçırmış ama sıkmaya devam etmiş brom :D Genelde kafa kafaya gittik yada az bir farkla ben önde oluyorum, sanırım vites çekiş hızı ve kesiciye yakalanmakla alakalı fark oluyor. Allah kaza bela vemesin araçlarımıza İnşAllah..

2.videoda ilk videounun yol kenarında çekimidir..Yorumlara takılmayın vites kaçırmasına rağmen devam ettiği için öyle.Araçta yanımda Öncel var. Ona da kocaman bir teşekkür..
Benim bu videodan gördüğüm yanımda 85 kg lık bir yolcu ile daha önce çektiğim kadran videosu ile aynı sürede 70-230 süresi çıkıyor.
Kadran videosunda tek kişi olduğuma göre biraz hızlanmışız. :) Haftaya da aynı yolda aynı şekilde kadran çekeceğim kısmet olursa buradan paylaşırım.

Öncel-Ama bro eski hissi alamadım ben yan koltuktan
Ben-Bro ama o 100ron yazılımdı dikkatini çekerim ahahahaha
Öncel-He tamam o zaman:hahaha::hahaha:
Neydi o bee 3 kişi ile bile canavar gibi olmuştu...

HD ve kulaklık tavsiye ederim :)

207 RC Stage 4 vs 207 GT Stage 4 rolling race ; 2nd gear to top speed - YouTube (http://youtu.be/aJ4uj8CF5lY)

aJ4uj8CF5lY

günaydın beyler, iyi haftalar herkeze..

:D :D sonunda oldu be brom sonunda bitti... :D ne çileymiş yaaa... valla seni simdi çoook daha iyi anlıyorum.

arkadaslar için daha önceki dialoglardan bahsediyim biraz,
özgür- bro methanol kaçırıyor yaw
ben - e yaptırsana bro ne olucak, 5dklık iş
özgür- sıkıldım yaaa sıkıldım valla hicbiseyle ugrasasım yok

:D

ben - bro şu borularını bi sar yaaa, bak intercoolerdan cıkıyo buz gibi hava emmeye gidene kadar ısınıyo yine..
özgür- sıkıldım yaaa sıkıldım valla hicbiseyle ugrasasım yok

aynen bende simdi anlıyorum seni :D :D

çoook güzel bi gündü valla, mangallar yandı etler pişti, tatlılar yendi.. rcler gtler ortalık kan kırmızı :D mehmetin motoruda attık aracın üzerine ilk marşı verdik sorun yok :D bi iki haftaya oda bitirecek insallah..

videolarda spectler aynı :) agırlıklar farklı, sürücüler farklı :D

benim teke tekte bile nerden baksanız bi 70-80kg fazlam var, cok problem degil sonuçta aracları görmek için gazlıyoruz dostane bi sekilde, herseye ragmen akıtma rüzgar sökme takma parcalama kapıları cıkart tavanı konsolu sok falan filan fasa fiso yapmadık neysek o :D herkez kendi aracını kullandı keyfini cıkarttık :)

ki spectler şu şekilde;
özgür, sürücü 85 kg(düzeltme 95 kg sürücü), yolcu 85 kg, 60kg set ve yalıtım
ben, 100kg sürücü(çok kilo almışım lanet olsun :D ), 90kg yolcu, 80kg cam tavan farkı, 25kg bagaj dolusu aractan cıkan parcalar

teke tekte 4. vitesin ortalarına kadar kafa kafaya gittik sondan bi onceki denememizde 4ün sonlarına dogru yavas yavas kafa cıakrtmaya baslamıstım, camdan yavas yavas kafa cıkarttıgımı görünce heycanlandım, hahhh simdi olmuş bu diye seviniyordum, taaaa ki heycandan 5. vitesi kaçırana kadar :D özgüründe dediği gibi genelde özgür öndeydi maşallahı var araclarımızın allah hiçbirimize kaza bela vermesin dostlar.

arac devir bandını cok cabuk bitirdigi icin henuz alısamadım, zaten meth in switchini yanlış baglamısım elektrigini ondan meth calısmıo die basamıyodum, aracı aldıgımdan beri sıka sıka kullanamamıstım iyi oldu :D alışınca daha iyi depişirik brooom :D haftaya bende bi kadran çekiyim seninle.. hakanda gelsin goproları takalık brom ;)

bu arada GT'lerin son sürat 210 değilmi? ben dün 220-225 gibi bir sürate çıktım oha dedim ha simdi kesicek ha simdi kesicek diye beklerken baktım gidio daha :D

Antalyalogy
24-02-2014, 07:39
95 im bro ben :D

meSs
24-02-2014, 07:45
95 im bro ben :D

wuhuuuuu.. mangaldan sonra 105 çekersin brom :D bende bi 110 vardım dün gece heralde :D

byspeedman
24-02-2014, 07:52
Günaydın ahali
Ya bu araçların stock u nası geçemiyor polo gti ya anlamıyorum bu kadar kötümü bizim araçlar...

öncel
24-02-2014, 07:56
herkeze günaydın,iyi haftalar:)

araçlarınızın maşallahı var brolar.yalın sende gerilerde kalmaktan kuruldun artık:D

güzel denemelerdi ama yalının aracına biraz daha alışması lazım ki daha çekişmeli olsun.

yeni boost boruları ve downpipe'dan sonra özgürün yazılıma bi ince ayar yaptırması gerekli.

yalında boost borularını yaptırdımı dadından yinmez artık:)

tekrardan maşallah brolar

öncel
24-02-2014, 07:57
Günaydın ahali
Ya bu araçların stock u nası geçemiyor polo gti ya anlamıyorum bu kadar kötümü bizim araçlar...

aslında stock'ta kötü değil ama dsg nin kurbanı oluyo rc ler.

byspeedman
24-02-2014, 08:12
aslında stock'ta kötü değil ama dsg nin kurbanı oluyo rc ler.

DSG varsa eywallah ta stock bu kadarmı kötüyüz ya :) olmadı bende bizim renaulttaki EDC yi montaj edeyim

meSs
24-02-2014, 08:17
herkeze günaydın,iyi haftalar:)

araçlarınızın maşallahı var brolar.yalın sende gerilerde kalmaktan kuruldun artık:D

güzel denemelerdi ama yalının aracına biraz daha alışması lazım ki daha çekişmeli olsun.

yeni boost boruları ve downpipe'dan sonra özgürün yazılıma bi ince ayar yaptırması gerekli.

yalında boost borularını yaptırdımı dadından yinmez artık:)

tekrardan maşallah brolar

aynen brom, birazdaha alışmam lazım, devirlenmeye alışamadımki daha, paso kesici paso kesici, birinde yakalanmasam önümdeki diger 3 viteste illaki birinde yakalanıyorum :D

Low-Rider
24-02-2014, 08:18
günaydın beyler..

ErK_aY
24-02-2014, 08:26
Maşallah brolar kazasız belasız gazlamalar. :)
Eeee şimdi bi antalya yapma vakti geldi :D

ahmet_xy
24-02-2014, 08:30
Günaydın ahali

180 hp polonun geçmesi anormal mi? şanzıman avantajı da var :)

meSs
24-02-2014, 08:47
Maşallah brolar kazasız belasız gazlamalar. :)
Eeee şimdi bi antalya yapma vakti geldi :D

herzaman beklioruz brom biliosun ;)

özgürü ismaili orhanıda alda gel, yolda eglenceli gecer hem sizin :)

orhan_guney
24-02-2014, 08:48
Maşallah Maşallah başkan ile dun gece telde görüştüm ucuyoruz diyor yalın ile, yakında Redbul reklamlarına cıkıcagız dedi :) Şaka maka mart ayında istanbul dalar brolara özel bir gece uygulacağım :)

can_ank
24-02-2014, 08:50
Günaydın millet. Bu silikon hortum işi için internette Stage Tuning denen yerde Samco görmüştüm telefonla konuştum ama bizim ihtiyacımız olan boyutlarda yokmuş.
Silikon Hortumlar - Universal Silikon hortumlar AĞIR VASITA, OTOMOBİL, YEDEK PARÇALARI- THERMOTEC-VOİTH-ZF-DEİ (http://turbomotorlar.com/asp/group/28/Universal-Silikon-hortumlar)
Şöyle bir site var ama burdaki hortumlara güven olur mu ona da emin olamadım. Intercooler taktıranlar hortum olarak ne kullandı acaba ?

öncel
24-02-2014, 08:55
DSG varsa eywallah ta stock bu kadarmı kötüyüz ya :) olmadı bende bizim renaulttaki EDC yi montaj edeyim

ayrıca stock rc'de 4.vitesi bitirip 5 e atınca önünde duvar oluşuyo:D

meSs
24-02-2014, 09:14
Maşallah Maşallah başkan ile dun gece telde görüştüm ucuyoruz diyor yalın ile, yakında Redbul reklamlarına cıkıcagız dedi :) Şaka maka mart ayında istanbul dalar brolara özel bir gece uygulacağım :)

aynen brom.. martta geliyoruz insallah... :D

ahaha o konusmadan haberim yoktu benim :D denemelerden sonra öncelin gitmesi gerekiyordu, benim hanımda yawas yawas tacizlere baslamisti gelmiomusun artık diye :D biz ayrılmak zorunda kaldık ahahaha :D ama güzel dialoglar olmuş :D :D

meSs
24-02-2014, 09:16
ayrıca stock rc'de 4.vitesi bitirip 5 e atınca önünde duvar oluşuyo:D

bende 5i uzatsammı diyorum artık :P :D

orhan_guney
24-02-2014, 09:25
Burası güvenli bir yer yıllardır bu iş ile meşguller, yerleri yurtları belli bır çok kişi alışverişde bulundu sorun olmadı.
Günaydın millet. Bu silikon hortum işi için internette Stage Tuning denen yerde Samco görmüştüm telefonla konuştum ama bizim ihtiyacımız olan boyutlarda yokmuş.
Silikon Hortumlar - Universal Silikon hortumlar AĞIR VASITA, OTOMOBİL, YEDEK PARÇALARI- THERMOTEC-VOİTH-ZF-DEİ (http://turbomotorlar.com/asp/group/28/Universal-Silikon-hortumlar)
Şöyle bir site var ama burdaki hortumlara güven olur mu ona da emin olamadım. Intercooler taktıranlar hortum olarak ne kullandı acaba ?

gokayy
24-02-2014, 09:34
Özgür abi kesicide ateş ediyorsun valla :D.Gopro falan bulabilirsen karanlıkta egzoz videosu ceksene abi.

byspeedman
24-02-2014, 10:36

Fiyat için görüşme yapan oldumu ona göre arama yapacağım bi konuşalım bakalım

Ayrıca amyant sargı için öneri varmı ne kullanalım uygun fiyat:soru::soru:

öncel
24-02-2014, 10:37
orhan başkan antalyadan sana bi kardeş gönderdim bugün:):heyoo:

http://imageshack.com/a/img21/8247/t6ge.jpg

can_ank
24-02-2014, 10:40

Aynı sitede sargı da var ama fiyat falan hiçbirşey yazmıyor.
Bir de etunersde 45 derece dirsekler 55mm görünüyor ama bu sitede 51mm var iş görür mü ki ?

Bu arada sargı, silikon hortum arayışına girdiğine göre intercooler bitti diyebilir miyiz :):)

VteC_MaNiaC
24-02-2014, 10:43
Aynı sitede sargı da var ama fiyat falan hiçbirşey yazmıyor.
Bir de etunersde 45 derece dirsekler 55mm görünüyor ama bu sitede 51mm var iş görür mü ki ?

Bu arada sargı, silikon hortum arayışına girdiğine göre intercooler bitti diyebilir miyiz :):)

sitenin sahibi Ali abi yaklaşık 6-7 yıldır bu işin için... ürünlerinin hepsi çok kalitelidir..

DEI sargıların fiyatları dolarla olduğu için muhtemelen sitede yer almıyor..

JDMWorks lede irtibata geçebilirsiniz onlardada çok çeşitli dirsekler mevcut

orhan_guney
24-02-2014, 10:44
hayırlısı olsun başkan bende çok gönderiyorum antalya ya Skoda söz ilk fırsatta bende cekip göndericem :)
orhan başkan antalyadan sana bi kardeş gönderdim bugün:):heyoo:

http://imageshack.com/a/img21/8247/t6ge.jpg

Low-Rider
24-02-2014, 10:48
Dün sabah sabiha gökçen dönüşü yol müsaitken bir video aldım.

s3 dv alma zamanım geldi sanırım..

3Mp7SeAlwvw

https://www.youtube.com/watch?v=3Mp7SeAlwvw

öncel
24-02-2014, 10:51
hayırlısı olsun başkan bende çok gönderiyorum antalya ya Skoda söz ilk fırsatta bende cekip göndericem :)

kanki plakadan dolayı kardeş dedim:)

mutlaka denk gelirsiniz:D

Ogedov
24-02-2014, 10:51

Geç bile kaldın:icon_tup:

Low-Rider
24-02-2014, 10:52
Geç bile kaldın:icon_tup:

Fiyat alalım akabinde sipariş geçebülürük :D

orhan_guney
24-02-2014, 11:16
s3 dv forge sıfır kutusunda s3 için geldi,arkadaşım aracı satmaya karar verdı, onu ben alsam bana uyarmı bilen varmı ?kopmle.

meSs
24-02-2014, 11:16

zamanında silikon ara borular için alışverişim olmuştı ama fiyat biraz tuzluydu, hoş o ara ellerinde yoktu istediğim parcalar siparişi iptal etmiştik. ebay den almak zorunda kaldım 20gün civarı beklemiştim fakat hem burda yoktu hemde fiyat yarıyarıya gelmişti.

ebay den birçok parca tedariğinde bulundum, satıcı ile sipariş vermeden trackin numberin olup olmadığını teyid edersen takip numaralı kargolarda herhangi bir kaybolma olmadan rahatlıkla alışveriş yapabilirsin. ptt nin sitesindende zaten ürün nerde onuda takip edebiliosun. gümrük işi tamamen şans, en kötü gümrüye giriyo ve cıkıyo 4TL masraf alıyorlar baskada bisey yok!.. 80TL lik turbo yaglama ve su soğutma borularım geldi bugün mehmet usta sagolsun beni bekletmemek için kendininkileri takmıştı benim araca, bende siparişi onun için vermiştim, gümrüge girmiş çıkmış 4 TL, boost controller almıstım zamanında 350$ civarı, o gümrük kontrolüne bile girmeden kapı teslim geldi :D tamamen şans ama düşük fiyatlı ürünlerde dediğim gibi max 4TL ek ücret verirsin ;)

meSs
24-02-2014, 11:18
s3 dv forge sıfır kutusunda s3 için geldi,arkadaşım aracı satmaya karar verdı, onu ben alsam bana uyarmı bilen varmı ?kopmle.

uymaz dostum malesef, turbonun DV takılan vidalarının yerleri S3'de bizimkilere oranla daha açılı, orjinal S3 ün DV sini takmak istediğinde vida delikleri içindeki oring leri cıkartıp bi kaç mm kazanıp takabiliyosun ama forgede o tip bi oring olduğunu zannetmiyorum..

orhan_guney
24-02-2014, 11:20
Bro Maşallah ok gibi ,kac hp oldu cıkdınmı dynoya ? ben seni makascı bilmezdim :D

Antalyalogy
24-02-2014, 11:31
Güncel :D

Full HD seçeneklerimiz mevcuttur ama çekimler b.ktan yapacak bir şey yok :D

Roll start - YouTube (http://youtu.be/kPKaJ5Slm_0)

kPKaJ5Slm_0

Roll fly by - YouTube (http://youtu.be/jZp-N30jhzQ)

jZp-N30jhzQ

http://youtu.be/PBYJYoxqph4

PBYJYoxqph4

öncel
24-02-2014, 11:41
maşallah brom.

bi gopro şart oldu valla

Low-Rider
24-02-2014, 11:50
Bro Maşallah ok gibi ,kac hp oldu cıkdınmı dynoya ? ben seni makascı bilmezdim :D

Hayatımız makas bizim :D dyno'ya çıkmadım hiç.

Bagaj dolu bu arada 15kg cila çantası var :p

HKN737
24-02-2014, 11:51
Yalınıma hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde diyorum :) özgürüm senle denemeden bizde bir çıkmıştık dedim olmuş bu :D bendede bir iki video var (seninle yaptığımız roll denemesine benzer içten çekim ama bendeydi cam) bgn yrn yüklerim inş :D kesiciye yine bayaa kalmıştı yalın ama görüyorumki alışmaya başlamış :)) senle olan denemelere bakılırsa ağırlık, vites değişme gibi nedenlerle ufak farklar olabilir ama anlaşılan araba sağlıklı olmuş. Ne mutlu yalıncana :)

Low-Rider
24-02-2014, 11:54
uymaz dostum malesef, turbonun DV takılan vidalarının yerleri S3'de bizimkilere oranla daha açılı, orjinal S3 ün DV sini takmak istediğinde vida delikleri içindeki oring leri cıkartıp bi kaç mm kazanıp takabiliyosun ama forgede o tip bi oring olduğunu zannetmiyorum..

Araya bir spacer yaptırıp takabilir belki.

HKN737
24-02-2014, 11:54
Bende dietimsi yapıyorum 117.2kg çıktım şimdi kilo vermişim hahahaha super :D

Low-Rider
24-02-2014, 11:56
Bende dietimsi yapıyorum 117.2kg çıktım şimdi kilo vermişim hahahaha super :D

Hakan sende ufaktan yüklemeye başla yoksa bu 207 big turbo mafia çok tehlikeli :D

dragon07
24-02-2014, 11:56
özgürüm lemans çok güzel vede hızlı maşallah temizlik kovasını çıkar birde öyle dene :D

Frid
24-02-2014, 12:00
paralel arabacılarız biz

alırız piyasayı tavan yaptırırız hemen :D

elebaşı sensin zaten hangi aracı alsan, hop piyasa bir dalgalanıyor :D

HKN737
24-02-2014, 12:00
Hakan sende ufaktan yüklemeye başla yoksa bu 207 big turbo mafia çok tehlikeli :D

Kardeşim bikaç bişey alıcam baharda yaza doğru :) ama sizin bu mafya çok tehlikeli olduğundan aldıklarımla bile yetişebilirmiyim şüpheliyim :D biz yakuzalar olarak kendi yağımızda kavruluyoruz şu aralar :D bu arada videonu şimdi izledim ne güzel gazlamışsın yaw cnm çekti birazdan arabayı alıp çıkıcam :D

Low-Rider
24-02-2014, 12:03
elebaşı sensin zaten hangi aracı alsan, hop piyasa bir dalgalanıyor :D
r9 > corsa > 207 , evet biraz canlandırdm:D

Kardeşim bikaç bişey alıcam baharda yaza doğru :) ama sizin bu mafya çok tehlikeli olduğundan aldıklarımla bile yetişebilirmiyim şüpheliyim :D biz yakuzalar olarak kendi yağımızda kavruluyoruz şu aralar :D bu arada videonu şimdi izledim ne güzel gazlamışsın yaw cnm çekti birazdan arabayı alıp çıkıcam :D

Valla bu ara top speed takılıyorum :D

Antalyalogy
24-02-2014, 12:13

yanıma gel whatsup dan ulaş bana

HKN737
24-02-2014, 12:17

İşte mafya başı :D tamam patron :D

öncel
24-02-2014, 12:20

vitara devam mı bro:soru::heyoo:

meSs
24-02-2014, 12:26
Yalınıma hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde diyorum :) özgürüm senle denemeden bizde bir çıkmıştık dedim olmuş bu :D bendede bir iki video var (seninle yaptığımız roll denemesine benzer içten çekim ama bendeydi cam) bgn yrn yüklerim inş :D kesiciye yine bayaa kalmıştı yalın ama görüyorumki alışmaya başlamış :)) senle olan denemelere bakılırsa ağırlık, vites değişme gibi nedenlerle ufak farklar olabilir ama anlaşılan araba sağlıklı olmuş. Ne mutlu yalıncana :)

ahaha aynen brom güzel geceydi :D bu arada asfaslt cooook coookk etkili yolda, senle bi günde kepez üstüne cıkalım brom, senin aracın kıcı bası oynuyo benimki 3de fln sardıkca sarıyo gidemedik bi adam gibi, kepezde o gece 2de bile sarmadı, taşlı asfalt cok güzel tutunuyo araclar, seninde performansın cok daha iyi cıkıcaktır brom :) iyi dileklerin için cooook tesekkur ederim tekrardan, sende fena geliosun ama burda acıklamıyorum :D sürpriiiiiiz :D ahahahah..

Low-Rider
24-02-2014, 12:26
özgürüm lemans çok güzel vede hızlı maşallah temizlik kovasını çıkar birde öyle dene :D

Eyvallah kuzen, varex'te ağır baya :p

meSs
24-02-2014, 12:28
Araya bir spacer yaptırıp takabilir belki.

zor gibi brom yinede yaw... çünki 2 delik tam oturunca 3üncüsü 0,5cm kadar yanda duruyor, arada fark olsa biraz belki döndürülür dicemde zor gibi. hem araya nekadar ince bi flans koyarsan koy DV turbodan o kadar uzaklaşıcak ve basamıycak DV içindeki yere :( yada flans kalinkiğinda turboyu traslatmak gerekir onun tam oturması için onuda kimse yaptırmaz ;) en azından ben yaptırmam bi dv için ;)

dragon07
24-02-2014, 12:30
niye s3 dumpvalve takmaya calısıyorsunuzki,eski dumpvalvenin içine yeni s3 takıyorsunuz bitti gitti :)

meSs
24-02-2014, 12:32
niye s3 dumpvalve takmaya calısıyorsunuzki,eski dumpvalvenin içine yeni s3 takıyorsunuz bitti gitti :)

yok efecim, s3 takmaya calısmıyoruz, s3 için forge DV gelmişte o uyarmı uymazmı onu tartışıyoduk :)

Ogedov
24-02-2014, 12:36

S3 dv yi hiç bozmadan takmakta çok kolay sadece 3 tane metal oring i çıkarıp oturtabiliyorsun. Forge un kiti olmuyor ama hem delik yerlerinden hemde soketler uymuyor

dragon07
24-02-2014, 12:39
valla forge set aldım huzura ulaştım kafadan sildik o işi :)

birde içine çift yay kombinasyonu vede 1tl bozuk para koyabiliyorsunuz denedinizmi hiç ?

ethm
24-02-2014, 12:48
valla forge set aldım huzura ulaştım kafadan sildik o işi :)

birde içine çift yay kombinasyonu vede 1tl bozuk para koyabiliyorsunuz denedinizmi hiç ?

set derken neylerı kastedıyorsunuz foto varmıdır.:)

dragon07
24-02-2014, 12:52
fotosu yok ama forge dumpvalve 207 yazarsanız googla görebilirsiniz zaten kendi sitesindede gösteriyor forge.

trky_GT
24-02-2014, 12:57
http://i.hizliresim.com/xENYa9.png (http://hizliresim.com/xENYa9)
ben böle bişey bulmuştum bundanmı bahsediyosunuz acaba tam olarak ne işe yaradığınıda bilemedim faydası nedir ?

ethm
24-02-2014, 13:05
http://i62.tinypic.com/2h3srip.jpg

simdi benim aracımda var fakat setmı oluyor anlamadım gıttı:D

Low-Rider
24-02-2014, 13:06
Senin ki set değil, bu adaptör ama ne işe yaradığını bilmeyrum :D

ethm
24-02-2014, 13:11
Senin ki set değil, bu adaptör ama ne işe yaradığını bilmeyrum :D

ses cıkarıyor caf cuf gulu gulu dıe :D bilmıyorum bende baska ne işe yaradıgını
set alınca ne işe yarıyor .

Low-Rider
24-02-2014, 13:13
ses cıkarıyor caf cuf gulu gulu dıe :D bilmıyorum bende baska ne işe yaradıgını
set alınca ne işe yarıyor .

Turbo basıncını sabit tutuyor, orj dv yeterli gelmeyebiliyor çoğu durumda. Performans amaçlı bir parça

orhan_guney
24-02-2014, 13:16
:icon_tup:
Turbo basıncını sabit tutuyor, orj dv yeterli gelmeyebiliyor çoğu durumda. Performans amaçlı bir parça

dragon07
24-02-2014, 13:17
sendeki sadece adaptörü ethem komple set olunca trky gt ninki gibi oluyor

ethm
24-02-2014, 13:26
sendeki sadece adaptörü ethem komple set olunca trky gt ninki gibi oluyor

anlaşıldı:icon_tup: bnmkı sadece ses cıkarıyor ozmn baska bır işlevi yok . setı uyguna bulabilecegımız yer varmı? temız 2. el de olabilir

trky_GT
24-02-2014, 13:29

coolerı çözdükten sonra buna yönelelim ozaman gerekli bi parçaymış.

Low-Rider
24-02-2014, 13:29
coolerı çözdükten sonra buna yönelelim ozaman gerekli bi parçaymış.

Cooler'ı Ekrem ürettirdiği için uygun fiyata çözüyoruz da bunu uygun fiyata çözmek zor :D

trky_GT
24-02-2014, 13:40
Cooler'ı Ekrem ürettirdiği için uygun fiyata çözüyoruz da bunu uygun fiyata çözmek zor :D

onada bütçe ayırız nabalım belki biyerden birilerinden yine güzellik yapan olur toplu alım olur umut fakirin ekmeği nabalım :D

Masterpiece
24-02-2014, 13:48
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/177850-37-binde-hatasiz-207-rc-le-mans.html

Burayada yazıyım arayan varsa bugün için son yazdığım fiyata bırakıcam

Merthan
24-02-2014, 13:54
Audi S3'ün fabrika çıkışı 1 bar bastığını düşünürsek bizim arabaların 1.4 bara kadar yolu var.
Peki 1.4 bar açtığımız zaman S3 d.v bu basıncı sağlıklı şekilde tutabilicek mi?
Çünkü Audi S3'de yazılım yaptığın zaman yine Forge dumpvalve alıyorlar.

Low-Rider
24-02-2014, 13:56
Audi S3'ün fabrika çıkışı 1 bar bastığını düşünürsek bizim arabaların 1.4 bara kadar yolu var.
Peki 1.4 bar açtığımız zaman S3 d.v bu basıncı sağlıklı şekilde tutabilicek mi?
Çünkü Audi S3'de yazılım yaptığın zaman yine Forge dumpvalve alıyorlar.

Kullananlar memnun, Özgür abi big turbo ile s3 dv kullanıyor.

Ya da alta'nın daha sert dv yayı var o kullanılabilir. Ben almıştım Yalın'a verdim, kullanıyor yorumları varsa alalım.