Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

buraktelek
12-03-2014, 15:48
rica ettim servisteki arkadaşlara şuanki güncel fiyatlar.

ön armadaki :259 tl parça kodu 8666.c9
kaput :413 tl parça kodu 8666.e1
tavan :332tl parca kodu 8666.e3
rüzgarlıktaki kısım :73 tl parça kodu 8666.64
sağ sol aslan logoları tanesi 130 tl parça kodu 866651-52

yerine göre fiyat değişirmi bilmiyorum.
servicebox:

http://i.hizliresim.com/x3nG2p.jpg (http://hizliresim.com/x3nG2p)

cok pahalıymıs ya sadece tampon etrafı için 250 tl cok para, iyi bir reklamcı aynısını yapamaz mı ?

serti
12-03-2014, 16:05
ben bu amortisör olayı için öle göz ucuyla bakmıştım..sağı solu delmeden bir tek camurluk vidasına montajlanır sanırım..ama kaputa montaj için işlem gerekli..dediğim gibi çokda ayrıntılı bakmadım..fakat araçın kaput baya kısa.sıkıntılı iş

mturhat
12-03-2014, 16:53
Sevgili arkadaşlar, pazartesi itibari ile Megachips Antalya bayii olarak hizmet vermeye başladık.
facebook sayfamızı beğenmenizi rica ederim.
Teşekkürler..

https://www.facebook.com/megachipsantalya?ref=hl

Masterpiece
12-03-2014, 16:59
Sevgili arkadaşlar, pazartesi itibari ile Megachips Antalya bayii olarak hizmet vermeye başladık.
Teşekkürler..

Mehmet abicim hayırlı olsun Allah hayırlı kazançlar nasip etsin

orhan_guney
12-03-2014, 17:16
Abi tekrar hayırlı olsun. :)
Teşekkürler..

emirarslan34
12-03-2014, 17:40
ekrem'im cooler'ler den haber haber varmı ? baslamıslarmı ?

Low-Rider
12-03-2014, 17:45
Teşekkürler..

Hayırlı olsun, bol kazançlar.

OrcunInce
12-03-2014, 17:50
Peugeot 207 1.6 THP RC Le Mans 2009 Model 32.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 147620497 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-arkas-otomotiv-bursa-sb-2009-peugeot-207-1.6-thp-rc-le-mans-147620497/detay/)

Peugeot 207 1.6 THP RC Le Mans 2009 Model 35.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 152910998 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-1.6-thp-rc-le-mans-175hp-152910998/detay/)

bu 2 araç için bilgisi olan var mı beyler?

trky_GT
12-03-2014, 18:29
Teşekkürler..

hayırlı uğurlu olsun Allah bol kazançlar nasipetsin

trky_GT
12-03-2014, 18:32
ekrem'im cooler'ler den haber haber varmı ? baslamıslarmı ?

Bugün konuştum ben petekler yapılıyomuş sonra kazanlara gecilcekmiş daha var yani :)

ethm
12-03-2014, 22:00
Teşekkürler..

Hayirli olsun allah utandirmasin..

GOKTAN
12-03-2014, 22:37
Teşekkürler..

Mehmet'in hayırlı ugurlu olsun....

orhan_guney
12-03-2014, 22:51
galerideki aracda 4 parça boya var bir sol çamurluk yada sağ idi değişik, hasar kaydı ise 2,100 olması lazımdı işyerımde yazıyordu.
Peugeot 207 1.6 THP RC Le Mans 2009 Model 32.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 147620497 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-arkas-otomotiv-bursa-sb-2009-peugeot-207-1.6-thp-rc-le-mans-147620497/detay/)

Peugeot 207 1.6 THP RC Le Mans 2009 Model 35.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 152910998 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-1.6-thp-rc-le-mans-175hp-152910998/detay/)

bu 2 araç için bilgisi olan var mı beyler?

aldatmaca
12-03-2014, 22:52
Mehmet usta hayırlı uğurlu olsun.........

Arkadaşlar araçta daha once başka bır fırmanın yazılımı varken bundan memnun olmayıp yenı bır yazılıma geçmek istersek eski modlanmıs yazılım okunupta mı ustune yazılım yapılması sağlıklı olur yoksa orjınal yazılıma donulupte orjınal yazılım okunupta yenımı yazılması daha sağlıklı olur...........

öncel
12-03-2014, 23:48

Arkadaşlar araçta daha once başka bır fırmanın yazılımı varken bundan memnun olmayıp yenı bır yazılıma geçmek istersek eski modlanmıs yazılım okunupta mı ustune yazılım yapılması sağlıklı olur yoksa orjınal yazılıma donulupte orjınal yazılım okunupta yenımı yazılması daha sağlıklı olur...........

benim şahsi fikrim orijinal olan üzerinden geliştirme yapmak daha faydalı olur.

byspeedman
13-03-2014, 08:05
Bugün konuştum ben petekler yapılıyomuş sonra kazanlara gecilcekmiş daha var yani :)

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

öncel
13-03-2014, 16:44
thp camiası baya sessiz bu gün:)

buraktelek
13-03-2014, 16:47

hayırdır abi e-tuners'da sıkıntı mı var :)

aldatmaca
13-03-2014, 18:14
yok e tuners bomba gıbı maşallah sadece sordum bende daha once başka bır yazılım varmış sağlıklılık acısından sordum ......... daha oncekı sayfalarda dyno olçumu var zaten

DeNNis
13-03-2014, 18:53
RC camiasına selamlar :)

benim N18 motor R56 mcS'de sıkıntı var da siz derman olabilirsiniz bence :)

aracımda downpipe ve kutu içi filtre mevcuttu dr.ecu yazılım yaptık bursada, çıktık otobana sport açıkken gaza oturduğumda araç kesme yapıyor.

araç 45binde ve bujiler hiç değişmediği için bujidendir dedik ve ertesi gün jcw bujisi (NGK ILZKBR7A-8G) taktık. tekrar çıktık otobana ve ne yazık ki aynı kesintiyi yapmaya devam etti.

5bin devire kadar ara ara kesiyor ama sonra sıkıntısız şekilde gaz yiyior fakat işin ilginç tarafı sport açık değilken normal kullanımda devir bandının sonuna kadar hiç bir kesinti yok.

sizce problem nerden kaynaklanıyor, yazılımsal birşey midir ? yoksa bobinleri de mi değiştirmem gerekli ?

tuFAN
13-03-2014, 18:59

aracımda downpipe ve kutu içi filtre mevcuttu dr.ecu yazılım yaptık bursada, çıktık otobana sport açıkken gaza oturduğumda araç kesme yapıyor.

araç 45binde ve bujiler hiç değişmediği için bujidendir dedik ve ertesi gün jcw bujisi (NGK ILZKBR7A-8G) taktık. tekrar çıktık otobana ve ne yazık ki aynı kesintiyi yapmaya devam etti.

5bin devire kadar ara ara kesiyor ama sonra sıkıntısız şekilde gaz yiyior fakat işin ilginç tarafı sport açık değilken normal kullanımda devir bandının sonuna kadar hiç bir kesinti yok.

sizce problem nerden kaynaklanıyor, yazılımsal birşey midir ? yoksa bobinleri de mi değiştirmem gerekli ?
yüksek basınçlı benzin pompası (motorbloğuna takılı olan) arızalı olabilir
bastığı ve basması gereken basıncı aracı bilgisayara bağlayıp bir karşılaştırın derim

tuFAN
13-03-2014, 19:02
bizim arabalara 2 adet downpipe için 5 metre sargı yeterlimidir ?
sargının genişliği 50mm

levent
13-03-2014, 19:15

Sport moda da yazılımla müdahale edildi mi, yoksa oem haldeki gibi normal mod üzerine overboost mu yapıyor şuanda da? Bana biraz overboost sorunu gibi geldi sanki..

Antalyalogy
13-03-2014, 19:29
bizim arabalara 2 adet downpipe için 5 metre sargı yeterlimidir ?
sargının genişliği 50mm

Tufan ben yeni DP ye (70mm) 50 mm lik 4.5 mt sargıyı zor yetirdim, bilgin olsun..5 mt 2 dp ye yetmez kesinlikle..

Antalyalogy
13-03-2014, 19:34

subap yaylarının sert olanları ile değişmesi gerekebilir bir de buji gaplerini 0.65 yapıp takmanız lazım yazılımlı araçlar için...

Bende methanol kitin bozuk olduğu dönemde kesme yapıyordu 1,4 bar lık yazılımda. Methanol kit ihtiyacı da olabilir.

Tufan ın dediği elektrovanayı da kontrol edin bence mutlaka..

tuFAN
13-03-2014, 19:35
Tufan ben yeni DP ye (70mm) 50 mm lik 4.5 mt sargıyı zor yetirdim, bilgin olsun..5 mt 2 dp ye yetmez kesinlikle..
10 metre anca kurtarır o zaman
teşekkürler

Antalyalogy
13-03-2014, 19:50
ha gayret :D

1.
Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
03/03/2014 16:12:25
2.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
03/03/2014 20:00:12
3.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM)
12/03/2014 09:30:53
4.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL AVPİM)
12/03/2014 20:42:49
5.
Torbaya Eklendi - ANTALYA(ANTALYA P.İ.M)
13/03/2014 15:53:56

Antalyalogy
13-03-2014, 19:51
10 metre anca kurtarır o zaman
teşekkürler

Nedemek, bence de en az 10mt:) Aklınızda olsun Batıkan da 10 numara DEI sargı var, fiyatı da USA fiyatı.(Turbo_S2K)

DeNNis
13-03-2014, 20:33
yüksek basınçlı benzin pompası (motorbloğuna takılı olan) arızalı olabilir
bastığı ve basması gereken basıncı aracı bilgisayara bağlayıp bir karşılaştırın derim

subap yaylarının sert olanları ile değişmesi gerekebilir bir de buji gaplerini 0.65 yapıp takmanız lazım yazılımlı araçlar için...

Bende methanol kitin bozuk olduğu dönemde kesme yapıyordu 1,4 bar lık yazılımda. Methanol kit ihtiyacı da olabilir.

Tufan ın dediği elektrovanayı da kontrol edin bence mutlaka..

buji tırnak aralığını 0,65 olarak ayarlamıştık takmadan önce,

valla bu konuyu mini forumunda da paylaştım, bujiyle ve/veya bobin ile bu sıkıntının önüne geçmiş çoğu kişi. kimse benzin pompasından veya subap yayından bahsetmedi açıkçası.

buraktelek
13-03-2014, 20:54
yok e tuners bomba gıbı maşallah sadece sordum bende daha once başka bır yazılım varmış sağlıklılık acısından sordum ......... daha oncekı sayfalarda dyno olçumu var zaten
bendede sendeki önceki yazlım vardı o yazılım kötü abi :)

buraktelek
13-03-2014, 20:55

yazılımla alakalı da olabilir çünkü eskiden bende de vardı gaz kesme sorunu yazılım degistirdikten sonra kayboldu.

Low-Rider
13-03-2014, 21:14
@ dennis, basınç ne basıyorsun görüyor musun ? şu an ki speclerine göre fazla basınç yüzünden kesiyor olabilir

aldatmaca
13-03-2014, 21:46
bendede sendeki önceki yazlım vardı o yazılım kötü abi :)

evet araba cayır cayır vuruntu verıyordu e tuners geldı sorunlar gıttı ahhhh bir de turkıyede olsaydu bu stelıos on numara bes yıldız olacaktı.........

Low-Rider
13-03-2014, 21:47
evet araba cayır cayır vuruntu verıyordu e tuners geldı sorunlar gıttı ahhhh bir de turkıyede olsaydu bu stelıos on numara bes yıldız olacaktı.........

obd'den okunup yazılabildiği için bizim arabalar şanslıyız o konuda, çözüyor direk problemleri

onur_S
13-03-2014, 22:03
Sport moda da yazılımla müdahale edildi mi, yoksa oem haldeki gibi normal mod üzerine overboost mu yapıyor şuanda da? Bana biraz overboost sorunu gibi geldi sanki..

Levent'e katılıyorum , araç kesme yaptığında çuflama tarzı ses cıkıyormu?

meSs
13-03-2014, 22:10
Aynen bizim arabalarda o guzellik var, obd den okunup yazilabiliyor. Minilerde sistem farkli.

Dennis, s mode ve normal mode icin iki ayri yazilim yapiliyor diye biliyorum. S mode da yoksa sorunun ondanda olabilir diye dusunuyorum. Steliosun son yaziliminda normal mode da aracin normal, s mode a aldiginda stage 1-2-3 yani modlu mapi devreye alabiliyosun. Nirmalde stock mapini kullaniyosun, yada istersen daha ekonomik bir yazilim, s mode a alinca yardir king :D

Beyler bu arada steliosun bizim araclar icinde bu tip interchangeable map calismalari devam ediyor bilgileriniza. Bizde s mode gibi bir tus olmadigindan nereye ne baglayip yapabilirim calismalari yapiyor suanda.. frene basiliyken 4lu yak, yada iki fren bi debriyaj yenileyip, yada frene basip sisleri ac kapa gibi bi kac kombinasyonla stock mapden yeni map e gecis yapabilicez belkide yakinda ;)

Software launch control'de halen test asamasinda, vites gecislerinde biraz gec algiliyor suanda launch controllu map :) ama olmusmu, bence olmus :D

Low-Rider
13-03-2014, 22:13
Aynen bizim arabalarda o guzellik var, obd den okunup yazilabiliyor. Minilerde sistem farkli.

Dennis, s mode ve normal mode icin iki ayri yazilim yapiliyor diye biliyorum. S mode da yoksa sorunun ondanda olabilir diye dusunuyorum. Steliosun son yaziliminda normal mode da aracin normal, s mode a aldiginda stage 1-2-3 yani modlu mapi devreye alabiliyosun. Nirmalde stock mapini kullaniyosun, yada istersen daha ekonomik bir yazilim, s mode a alinca yardir king :D

Beyler bu arada steliosun bizim araclar icinde bu tip interchangeable map calismalari devam ediyor bilgileriniza. Bizde s mode gibi bir tus olmadigindan nereye ne baglayip yapabilirim calismalari yapiyor suanda.. frene basiliyken 4lu yak, yada iki fren bi debriyaj yenileyip, yada frene basip sisleri ac kapa gibi bi kac kombinasyonla stock mapden yeni map e gecis yapabilicez belkide yakinda ;)

Software launch control'de halen test asamasinda, vites gecislerinde biraz gec algiliyor suanda launch controllu map :) ama olmusmu, bence olmus :D

Hasta la bu herif valal helal olsun :)

Farklı map olayı güzel olur ama daha kolay bir kombinasyon geliştirsin o dediklerin ne öyle :)

aldatmaca
13-03-2014, 22:22

yalın izmire taşınma gıbı bır planın varmı yada tatıle falan cık olmadı arabanın rodajını yapmak ıcın bır Antalya izmir yap bu arada arkadaşa senın numaranı verdım antalyada e tuners ıcın aradımı ben senı cok aradım ama ulaşamadım whatsupta cevap vermedı......

Schumi
13-03-2014, 22:41
S tuşu bulunmaya araçların MAP değişimi genelde Cruise kolu üzerinden yapılıyor. :)

meSs
13-03-2014, 22:44
Ahahha salladim bro kombinasyon isini ;) foruma yazmis nasil yapalim tavsiyesi olan fln varmi diyede, ayarlar o biseyler :D Ozgur cidden hasta eleman :D face de gormussundur belki, bugun msj atti hemen facebooka bak diye :D yeni videolar koymus :D hayvanat F430 remaplemis ahahgdushshuse :)

Schumi, dedigin mantikli, o tip biseyler yapar buyuk ihtimal ;)

Valla arayan soran yok dostum. Genellikle yogun oluyorum mesai saatlerinde, eve gecincede biraz kendime zaman ayirmaktan telle ilgilenemiorum. Gordugumde cok gec oluyo, sabah bi firsat bulup donerim diyorum ama atladigim yada unuttugumda oluyo malesef. Kusurabakma :( elimden geldigince herkeze yardim etmeye calisiyorum bende ama tek isimde bu diil :) bu bi iki aydir is yerinde sigara icmeye yada tuvalete gitmeye bile vaktim olmuyor inanki :)

izmire tasinma yada tatil gibi bi planim yok malesef suanda :D hanimin kendi isyeri burda, oyuzden sehir degisikligi zaten imkansiz :D tatilde anca yaza :D bende rodaj iside yokki bi tur atiyim :D sen gelirsen bekleriz ama, kapimiz antalya ekibi olarak daima acik herkeze. Elimizden geldigince agirlariz ;)

Low-Rider
13-03-2014, 22:48
bu işi yapsın bir an öncede güncelleme alalım hemen :D

meSs
13-03-2014, 22:50
Senin guncelleme yakin zaten bro, intercoolerin gelsin hele bi, ozaman dyno isticem senden ;) before after olarak..

Low-Rider
13-03-2014, 23:01
hele bi cooler işlerinide halledelimde dyno işinide yaparız inşallah

aldatmaca
13-03-2014, 23:23
Ahahha salladim bro kombinasyon isini ;) foruma yazmis nasil yapalim tavsiyesi olan fln varmi diyede, ayarlar o biseyler :D Ozgur cidden hasta eleman :D face de gormussundur belki, bugun msj atti hemen facebooka bak diye :D yeni videolar koymus :D hayvanat F430 remaplemis ahahgdushshuse :)

Schumi, dedigin mantikli, o tip biseyler yapar buyuk ihtimal ;)

Valla arayan soran yok dostum. Genellikle yogun oluyorum mesai saatlerinde, eve gecincede biraz kendime zaman ayirmaktan telle ilgilenemiorum. Gordugumde cok gec oluyo, sabah bi firsat bulup donerim diyorum ama atladigim yada unuttugumda oluyo malesef. Kusurabakma :( elimden geldigince herkeze yardim etmeye calisiyorum bende ama tek isimde bu diil :) bu bi iki aydir is yerinde sigara icmeye yada tuvalete gitmeye bile vaktim olmuyor inanki :)

izmire tasinma yada tatil gibi bi planim yok malesef suanda :D hanimin kendi isyeri burda, oyuzden sehir degisikligi zaten imkansiz :D tatilde anca yaza :D bende rodaj iside yokki bi tur atiyim :D sen gelirsen bekleriz ama, kapimiz antalya ekibi olarak daima acik herkeze. Elimizden geldigince agirlariz ;)

saolasın kardeşim iyi niyetinizden şüphem yok kötü niyetlide brda barınamıyor zaten..cumartesı dp yi takıyorum sonrada stelıosun yolladığı yazılımları denıcem tork dusuk dedım bana dp yı tak dynoya cık dedı arkasındanda 3 tane ayrı map yollamış sen benden 1 tane sıtedım al sana demıs.........

DeNNis
14-03-2014, 06:29
@ dennis, basınç ne basıyorsun görüyor musun ? şu an ki speclerine göre fazla basınç yüzünden kesiyor olabilir

şuan bana en mantıklı gelen yüksek basınç çünkü normal modda basıncın düşük olması ve sport modda ise 5bin devirden sonra basınç düştüğü için kesme yapmaması mantıklı geliyor.

eğer durum böyleyse çözüm için hangi parçayı kontrol etmeliyim ? yoksa yazılımdan basınç mı azaltılmalı ?

levent
14-03-2014, 06:36
Parçasal sorun yok bence, S moda göre farklı bir map daha yazılırsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Low-Rider
14-03-2014, 07:48
şuan bana en mantıklı gelen yüksek basınç çünkü normal modda basıncın düşük olması ve sport modda ise 5bin devirden sonra basınç düştüğü için kesme yapmaması mantıklı geliyor.

eğer durum böyleyse çözüm için hangi parçayı kontrol etmeliyim ? yoksa yazılımdan basınç mı azaltılmalı ?

Parçalık bir durum yok bencede , ya basınç kısılır ya da şu an ki map'e göre aracını modifiye edersin

byspeedman
14-03-2014, 07:49
Nedemek, bence de en az 10mt:) Aklınızda olsun Batıkan da 10 numara DEI sargı var, fiyatı da USA fiyatı.(Turbo_S2K)

Bana gönderdi sağ olsun güzel sargı

meSs
14-03-2014, 07:53

dünde dediğim gibi mcs'lerde s modu oldugundan çift map var. yani sen s'i seçince ECU kendi içinde mapi değiştiriyor. revo select gibi düşün ;) ikinci mapde sorun var bana sorarsan..

byspeedman
14-03-2014, 08:06
Günaydın millet hayırlı cumalar

meSs
14-03-2014, 08:10
Günaydın millet hayırlı cumalar

günaydın adamım.. hayırlı işler...

intercooler yapım aşamalarının fotoları yokmu brom?

orhan_guney
14-03-2014, 08:29
Günaydın ağalar Methanol kitimi komple satıyorum, bugun ilgilenen varsa yardımcı olurum.

trky_GT
14-03-2014, 08:33
Günaydın ağalar Methanol kitimi komple satıyorum, bugun ilgilenen varsa yardımcı olurum.

Günaydın hayırlı cumalar.
Satma sebebiniz nedir, faydasınımı görmediniz sıkıntımı yarattı başka sebeblermi acaba ?

ErK_aY
14-03-2014, 08:43
Gunaydin brolar. Nerede bu atarli rc ler :pP

orhan_guney
14-03-2014, 08:44
kişisel olarak istemiyorum, farklı bir sebebi yok,aracınızın ayarını methanol göre yaptırırsanız güzel sonuclar elde edebilirsiniz ben ayar yaptırmadım. İntercooler takıcağım içinde gerek duymuyorum. hemde maddi acıdan satmak istiyorum, benim ne zaman extra para olsa parca alır koyarım bir köşeye,cumhuriyet altını gibi birşey yani gerek duydugum zamanda satarım.
Günaydın hayırlı cumalar.
Satma sebebiniz nedir, faydasınımı görmediniz sıkıntımı yarattı başka sebeblermi acaba ?

ErK_aY
14-03-2014, 08:45

Kac para diosun hizli gonzi :)

meSs
14-03-2014, 08:47

orhan ne vardı kit olarak? kaça veriyosun?

bide methanol candır yaw.. niye satıyon dostum.. motor saglıgı acısından en önemli parca benim gözümde.. cok korkuyodum ilk aldığıda, ama vuruntu muruntu sıfır.

benim meth kitte içeride led ışık var, pompa çalışmaya başladımı görüyosun. ışığın yandığı saniye aracın gidişindeki degişiklik ortada.

zamanında basınç problemim varken meth devreye giriyor daha sonra cıkıyordu. aractaki şaha kalkma ve devreden cıktıgında yığılma çok net hisediliyordu. sanki aracın kesiklik yapıyor gibi oluyo aynen ;) :D

benim için motor sağlığı açısından en önemli parcalardan birisi!..

trky_GT
14-03-2014, 08:48
anladım teşekkür ederim şuan için almam zor ama ilerde belki şu cooler yazılım işlerini hallettikten sonra kısmetse.

byspeedman
günaydın adamım.. hayırlı işler...

intercooler yapım aşamalarının fotoları yokmu brom?

bro söyledim petekler üretimde ordan çekemiyolar tahminim ama kazan montaj aşamasında göndericek

Adamlar full yoğun:icon_tup:

orhan_guney
bugun hesaba 400 gönderene veririm gonzi, kutusu bile hazır döşeme renginde halıyla kaplı.
Kac para diosun hizli gonzi :)

orhan_guney
14-03-2014, 08:52
Bosphorus Methanol, bendede led ışık var devreye girince ışık yakıyor istediğim zamanda fişini kapatıyorum direksiyonun yanında al tak şeklinde.
orhan ne vardı kit olarak? kaça veriyosun?

bide methanol candır yaw.. niye satıyon dostum.. motor saglıgı acısından en önemli parca benim gözümde.. cok korkuyodum ilk aldığıda, ama vuruntu muruntu sıfır.

benim meth kitte içeride led ışık var, pompa çalışmaya başladımı görüyosun. ışığın yandığı saniye aracın gidişindeki degişiklik ortada.

zamanında basınç problemim varken meth devreye giriyor daha sonra cıkıyordu. aractaki şaha kalkma ve devreden cıktıgında yığılma çok net hisediliyordu. sanki aracın kesiklik yapıyor gibi oluyo aynen ;) :D

benim için motor sağlığı açısından en önemli parcalardan birisi!..

ErK_aY
14-03-2014, 09:04
Cok diyosun gonzi.

orhan_guney
14-03-2014, 09:21
neye göre cok ezbere dıyorsunda ?
Cok diyosun gonzi.

ErK_aY
14-03-2014, 09:29
neye göre cok ezbere dıyorsunda ?

Stage kac gonzi bu. Ezbere birsey dedigim yok sifir stage1 methanolu 400 almistim onun icin diyorum.

emirarslan34
14-03-2014, 09:35
Hayirli cumalar gunaydin..

Antalyalogy
14-03-2014, 12:42
Logolarda son durum :)

14.02.2014 de siparişini vermiştim..
1.
Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
03/03/2014 16:12:25
2.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
03/03/2014 20:00:12
3.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM)
12/03/2014 09:30:53
4.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL AVPİM)
12/03/2014 20:42:49
5.
Torbaya Eklendi - ANTALYA(ANTALYA P.İ.M)
13/03/2014 15:53:56
6.
DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ANTALYA KONYAALTI POSTA DAĞITIM MRK
14/03/2014 10:19:48

Geçenki siparişimde dağıtıcıya verildi yazıyordu 3 gündür ama gelen giden yok gittim PTT ye baktık ettik benim gönderi orada duruyor, ee dedim dağıtıcıda diyor..Sistem otomatik oluşturuyormuş heheheh..
Bekleyelim görelim bakalım..

meSs
14-03-2014, 12:50
Stage kac gonzi bu. Ezbere birsey dedigim yok sifir stage1 methanolu 400 almistim onun icin diyorum.

sahibindende 380TL taksitli fiyatı kredi kartına bro, %7-10 arası komisyon kesiyor. heleki bide istanbuldasınız eldende alabilirsiniz kemalden. 300-320 civarları olur stage 1 için fiyatları tahminim.

bende 500 e almistim :D kampanyalıydı o aralar bide.
sonradan çöktü nedense fiyatlar iyice :)

driver_can
14-03-2014, 13:34
207 aracım için eibach yay aldım üzerinde 212200301 aldığım kişi c3 yayı dedi kutusunu göndermedi kargo çok tutmasın diye.Bu kodu girdiğimde google a rus siteleri çıkıyor.Nedir bu kod acaba dp tuning bulamadı bu kodun ne olduğunu

emirarslan34
14-03-2014, 13:58
http://www.techturkey.com/forum/modifiye-parcalari/179408-intercooler-oem-450-tl.html

Sitesine girip bakin arkadalar T baglanti aparati forge filtre kiti icin . 90 , 45 lik slikonlar , kendinden contali baglanti aparadlarida var renk secenekeride mevcut.

emirarslan34
14-03-2014, 14:20
Ekrem kanka ilk eline gecen cooleri goktana ver istersen boost borulari , forge filtre kiti icin isleme baslasin kaliplarini hazirlasin hacim. Bi yandanda onlara baslayalim. Cok fazla atar gider var.

driver_can
14-03-2014, 15:04
RC lerde kullanılan Eibach 5 cmin kodları hangisi yani doğru ürün kodumu bunlar ?

212200301VA
212200301HA

Biri ön biri arka mıdır ?

elimdeki yaylarda aynı bu kodlar yazıyor fakat katoloğunda bulamadım bi türlü bu yayları?

GOKTAN
14-03-2014, 15:06
Ekrem kanka ilk eline gecen cooleri goktana ver istersen boost borulari , forge filtre kiti icin isleme baslasin kaliplarini hazirlasin hacim. Bi yandanda onlara baslayalim. Cok fazla atar gider var.

eyvallah :) evet tüm proje için intercolu bekliyorum :)

Low-Rider
14-03-2014, 15:14
Göktan'ın yazdığı numarayı aradım silikon borular için, elinde kalmamış.

Bilginiz olsun.

GOKTAN
14-03-2014, 16:34
Göktan'ın yazdığı numarayı aradım silikon borular için, elinde kalmamış.

Bilginiz olsun.

vaayyy adamın elinde 10 çift vardı kimler aldıda bitirdikkk :D

byspeedman
14-03-2014, 16:50

son takımı ben aldım sanırım kim ule bu gizli specler hahahah:D:D:D:D:D

orhan_guney
14-03-2014, 17:21
:rolleyes:

Masterpiece
14-03-2014, 22:27
İlkbaharda yeni lastik alabilirim 3 tane seçenek var kafamda

Eagle F1 Asymmetric 2, Conti Sport Contact 5 ve Michelin Supersport var kafamda

@Antalyalogy Conti Sport Contact 5 yorumlarını alabilirmiyim ?
sanırım çok yumuşak bir lastik
senin big turbolu arabanda tutunması nasıl ? aşınma durumu çabuk aşınıyor diyorlar varmı astarı

Aracım conti sport contact 5 var sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirim , ama genel olarak memnunum yola iyi tutunan bir lastik ıslak zeminde henüz çok kasmadım fakat hafif zorlamalarda bi sıkıntı çıkarmadı , kuruda zaten başarılı bana göre

tuFAN
14-03-2014, 22:37
Aracım conti sport contact 5 var sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirim , ama genel olarak memnunum yola iyi tutunan bir lastik ıslak zeminde henüz çok kasmadım fakat hafif zorlamalarda bi sıkıntı çıkarmadı , kuruda zaten başarılı bana göre
yabancı forum ve testlere bakılırsa ıslak kuru tutuş/frenleme çok iyi özellikle de ıslakta neredeyse tam puan alıyor

sadece negatif yorum olarak çok hızlı aşındığından bahsediliyor en çok da bu durumu merak ediyorum

Pilot Super Sport ve Asymmetric 2 ebat olarak mevcut fakat Türkiyede yok
arada soruyorum bir kaç bayiye yok ne zaman gelir ? belli değil

şuan sadece Sport Contact 5 mevcut fiyatı da 440 450 TL civarlarlarında

@Özgür abi sende de sanırım Contact 5 ler var nasıl değerlendirirsin genel olarak

Antalyalogy
14-03-2014, 22:59
yabancı forum ve testlere bakılırsa ıslak kuru tutuş/frenleme çok iyi özellikle de ıslakta neredeyse tam puan alıyor

sadece negatif yorum olarak çok hızlı aşındığından bahsediliyor en çok da bu durumu merak ediyorum

Pilot Super Sport ve Asymmetric 2 ebat olarak mevcut fakat Türkiyede yok
arada soruyorum bir kaç bayiye yok ne zaman gelir ? belli değil

şuan sadece Sport Contact 5 mevcut fiyatı da 440 450 TL civarlarlarında

@Özgür abi sende de sanırım Contact 5 ler var nasıl değerlendirirsin genel olarak

Tufancım ben 1 senden fazladır conti sc 5 kullanıyorum. 7/24 limit kullanmıyorum ben ama aşınması yok denecek kadar az gözlemim, öyle michelin kadar da yumuşak bir lastik değil.
Ben çok fazla lastik kullanmadım 2. lastiğim bu da sanırım km den değil çatlamadan değişir araç bende kalırsa.
Ben al derim, karar senin :icon_tup:

ErK_aY
14-03-2014, 23:06
Tufan araci fazla kasan biri degilsin sende biliyorsun. Bu kadar yuksek fiyatli lastik bakma bnce. Hankook iki takim eskitirsin o paraya :)

tuFAN
15-03-2014, 00:31
Tufancım ben 1 senden fazladır conti sc 5 kullanıyorum. 7/24 limit kullanmıyorum ben ama aşınması yok denecek kadar az gözlemim, öyle michelin kadar da yumuşak bir lastik değil.
Ben çok fazla lastik kullanmadım 2. lastiğim bu da sanırım km den değil çatlamadan değişir araç bende kalırsa.
Ben al derim, karar senin :icon_tup:
conti 5 olabilir bakalım artık

Tufan araci fazla kasan biri degilsin sende biliyorsun. Bu kadar yuksek fiyatli lastik bakma bnce. Hankook iki takim eskitirsin o paraya :)
hacı ona bakarsan sürekli e5 yolda bilmem nerede gazlayan rahat durmayan viraj kasanlar da hep ucuz lastik alıyor o nasıl oluyor ? halbuki onlarda bu şartlarda semislick olmalı :)

keskin, direkt, tepkili bir lastik olsun istiyorum hankooklar öyle değil ani direksiyon hareketlerinde biraz geç tepki veriyorlar bu keyfimi kaçırıyor
aracın üzerinde gelen re050a lar öyleydi mesela ama odun gibi sert ve sesli bir lastikti

hem hankook v12 evo 2 (yeni çıktı) 300 tl contilerde 440tl
yani o kadar da aşırı bir fiyat farkı yok

uTku^
15-03-2014, 04:31
Benimde askerliğin bitimine 1 ay kaldı.lastik meselesinin içinden çıkamıyorum aylardır.conti sc5 çok iyi ancak çok pahalı.assy2 en çok içime sinen ama bayilerde olmayışı aklımı karıştırdı..hankook v1 evo2 duydum bende.350 civarı.good year assym2 390..bir diğer model ise dunlop sport maxx rt. Eski sport maxx tt değil yanlız.fiyatı 250 civarı.ancak 2013 hamur var vwie bulabilcekmiyim merak ediyorum.dunlopta çok başarılıymış..benim aracın lastik ebatları 205 45 17.

s7158
15-03-2014, 07:38
son takımı ben aldım sanırım kim ule bu gizli specler hahahah:D:D:D:D:D

Gizlilerden biri benim.. El altından intercooler ve boost boruları bekliyorum. Sessiz ve derinden.. :)

ErK_aY
15-03-2014, 07:42
conti 5 olabilir bakalım artık

hacı ona bakarsan sürekli e5 yolda bilmem nerede gazlayan rahat durmayan viraj kasanlar da hep ucuz lastik alıyor o nasıl oluyor ? halbuki onlarda bu şartlarda semislick olmalı :)

keskin, direkt, tepkili bir lastik olsun istiyorum hankooklar öyle değil ani direksiyon hareketlerinde biraz geç tepki veriyorlar bu keyfimi kaçırıyor
aracın üzerinde gelen re050a lar öyleydi mesela ama odun gibi sert ve sesli bir lastikti

hem hankook v12 evo 2 (yeni çıktı) 300 tl contilerde 440tl
yani o kadar da aşırı bir fiyat farkı yok

Hadi ya 300 mu olmus. Ozamn mantikli conti5 almak. Yada s001.

meSs
15-03-2014, 08:20
günaydın millet iyi haftasonları..

tufan, göktanla ben toyo t1r kullanıyoruz. bide 156lık stage2 DS3'ümüzde var aynısı. gerek fiyatı gerek aşınması gerek sessizliği gerek yoltutuşu ile gerçekten tavsiye edilebilecek bir lastik.

ant207
15-03-2014, 13:04
Sessiz tip forge dv yi bugun mehmet ustaya taktirdik.

http://i.hizliresim.com/x03bY8.jpg (http://hizliresim.com/x03bY8)

trky_GT
15-03-2014, 13:29
hayırlısı olsun bende s3 valfimi taktım biraz önce ama foto çekemedim çekene kadar taktım gitti :)

tuFAN
15-03-2014, 14:16
Bu dv+ ı da aklıma Yalın soktu .Adamın ingilizce perfect tabii habire yurtdışı sitelerde yardırıyor :)

Go Fast Bits DV+ VW Audi 2.0T FSI TSI Unboxing, Install, Sound Clips, Logs - YouTube (http://youtu.be/J8kS7v3x_G8)

J8kS7v3x_G8

How the GFB DV+ Works - YouTube (http://youtu.be/3EgXspDfI08)

3EgXspDfI08
bizim arabalara da çıkmış özgürle bundan sipariş ettik bakalım bir gelsin de
http://www.gfb.com.au/phocadownload/t9352%20instructions.pdf

tuFAN
15-03-2014, 14:21
Hadi ya 300 mu olmus. Ozamn mantikli conti5 almak. Yada s001.
s001 tabanı çatlıyor heryerde kılcal çatlaklar var ısınmadan yol tutmuyor ve sert
klasik bridgestone işte arkadaş RC de kullanıyor ordan biliyorum

günaydın millet iyi haftasonları..

tufan, göktanla ben toyo t1r kullanıyoruz. bide 156lık stage2 DS3'ümüzde var aynısı. gerek fiyatı gerek aşınması gerek sessizliği gerek yoltutuşu ile gerçekten tavsiye edilebilecek bir lastik.
toyo t1r o da fena değil ama onda da hiç stok olmuyor ki

acil lastik ihtiyacı olsa bizim ebatlarda memlekette lastik yok adam akıllı

Masterpiece
15-03-2014, 14:32
bizim arabalara da çıkmış özgürle bundan sipariş ettik bakalım bir gelsin de
http://www.gfb.com.au/phocadownload/t9352%20instructions.pdf

35 psi a kadar mı destekliyor bu dv ? pdf yi fazla inceleyemedim ama gözüme takıldı 35 psi

tuFAN
15-03-2014, 14:36
35 psi a kadar mı destekliyor bu dv ? pdf yi fazla inceleyemedim ama gözüme takıldı 35 psi
evet o da 2.41 bar yapar

Masterpiece
15-03-2014, 14:51
evet o da 2.41 bar yapar

Aynı basınç altında forge ile karşılaştırıldığında performansı nasıldır ? örneğin oem turbo 1.4 bar veya büyük turbo 2.0

levent
15-03-2014, 15:11
t1r ın üretimi 2012 de bitti sanırım yani yeni dot lu yoktu en son bildiğim kadarıyla.

sc5 m3 te kullanıyoruz biz , çok çok ciddi başarılı.

205 45 biraz kısır ebat, o yüzden pahalı hep büyük marka lastikleri o ebatlarda.

falken ziex ze912 de değerlendirin derim, kullanıpta memnun olmayan görmedim tabi ömürleri kısa.

emirarslan34
15-03-2014, 17:39
arkadaslar bu girişler çıkışlar tam olarak kaç mm forge'de ? sırasıyla yazarmısınız kaç mm oldugunu ? teşekkürler.
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

http://i.hizliresim.com/xRjV7Z.jpg (http://hizliresim.com/xRjV7Z)

DeNNis
15-03-2014, 17:55
Parçasal sorun yok bence, S moda göre farklı bir map daha yazılırsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Parçalık bir durum yok bencede , ya basınç kısılır ya da şu an ki map'e göre aracını modifiye edersin

dünde dediğim gibi mcs'lerde s modu oldugundan çift map var. yani sen s'i seçince ECU kendi içinde mapi değiştiriyor. revo select gibi düşün ;) ikinci mapde sorun var bana sorarsan..

dediğiniz gibi oldu valla, bugün 335 bobinlerini taktık ama sonuç aynı malesef. hiçbir düzelme yok.

denizalpakinci
15-03-2014, 18:14
Boost boruları için 200 lira fiyat aldım iyi mi sizce?

can_ank
15-03-2014, 18:46
arkadaslar bu girişler çıkışlar tam olarak kaç mm forge'de ? sırasıyla yazarmısınız kaç mm oldugunu ? teşekkürler.
1-60lik boru
2-60lik 45 derece dirsek
3-60lik boru
4-60
5-51
6-51
7-70(ben 70lil filtre aldim onun icin)
8-70llik boru
9-60(?)
10-20mm

http://i.hizliresim.com/xRjV7Z.jpg (http://hizliresim.com/xRjV7Z)

Bizim su an yaptirdigimiz borular bu sekilde, yanlisim varsa arkadaslar duzeltir. Silikon hortlari ben buna gore aldim en azindan.

Forge da benim 60 dedigim yerler hep 51 gibi duruyor

meSs
15-03-2014, 19:32
dediğiniz gibi oldu valla, bugün 335 bobinlerini taktık ama sonuç aynı malesef. hiçbir düzelme yok.

Dedigime gelicen ya sonunda, hadi bakalim :)

emirarslan34
15-03-2014, 20:37
1-60lik boru
2-60lik 45 derece dirsek
3-60lik boru
4-60
5-51
6-51
7-70(ben 70lil filtre aldim onun icin)
8-70llik boru
9-60(?)
10-20mm

Bizim su an yaptirdigimiz borular bu sekilde, yanlisim varsa arkadaslar duzeltir. Silikon hortlari ben buna gore aldim en azindan.

Forge da benim 60 dedigim yerler hep 51 gibi duruyor

can cok teşekkürler eline saglık kardeşim. :icon_tup:

meSs
15-03-2014, 21:06
Mehmet ustamızın aracından küçük bir teaser ;)

Stage4 @1.67bars test2 remap by Stelios Alexandrakis - e-tuners

pGpyefsC7A4

Low-Rider
15-03-2014, 21:29
şimdi ebay'den silikon boru alıcam da bunun boyu ne olmalı :S göktan yaptırıcak boruları ama silikon kısa kalırsa diye takıldı aklıma

bu yeterli gelecek mi mesela ?

http://www.aliexpress.com/item/Silicone-90-degree-Elbow-Hose-60mm-2-36-inch-Turbo-Intercooler-pipe-2-Stainless-steel-T/1439149158.html

Ufuk
16-03-2014, 07:51
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-cam-tavan-rc...full-plusfull-137366664/detay)

Şu aracı duyan bilen gören var mı ? Yakın arkadaşıma düşünüyoruz.Kazası var mı ?

S.Ucar
16-03-2014, 10:43
Herkese günaydın
Yeni turbomuzda geldi yarın start verelim
http://i60.tinypic.com/23it72r.jpg

öncel
16-03-2014, 10:51
Herkese günaydın
http://i60.tinypic.com/23it72r.jpg

hadi hayırlısı:)

Antalyalogy
16-03-2014, 11:51
Herkese günaydın

Yürü be Antalya :D:D:D:D Darısı diğer şehirlerimizin başına.. Şİmdilik 4 olduk :icon_tup::icon_tup:

byspeedman
16-03-2014, 15:55
Genclik dun coolerin borularini yaptirmakla gecti butun gunum walla cooler projesi icin bu kadar ugrasmadim. Gordugum su samco dirsekler kisa bu yuzden alt boruya ayri bi s vermek gerekiyor ve cok ugrastiriyor eger arkadaslar uygun gorurse yapilan coolerlarin alt borusunu uzun tutalim derim boylece alt ve ist boru cakismiycak boru imalati konusunda gercekten anlayan ustaya ihtiyac var...:D:D

Low-Rider
16-03-2014, 16:34
boru işi çok kafamı kurcalıyor valla benim, göktan'dan alıcam ama ya olmazsa diye düşünmüyorda değilim

ant207
16-03-2014, 16:37
Herksese hayırlı günler,

dün mehmet ustaya söyledim ama burdanda iletiyim elimde eibach 5 cm yaylar mevcut düşünen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim

byspeedman
16-03-2014, 17:36
boru işi çok kafamı kurcalıyor valla benim, göktan'dan alıcam ama ya olmazsa diye düşünmüyorda değilim

Ozgur coolerin alt cikisini biraz uzun tutucaz ilk cooleri da goktana gondericez oda prowayi yapip ayni borudan seri uretim operasyon tmm gelen dirsekler 60 lik diye geldi ama masallah min 62 geliyor

byspeedman
16-03-2014, 17:38
Herksese hayırlı günler,

dün mehmet ustaya söyledim ama burdanda iletiyim elimde eibach 5 cm yaylar mevcut düşünen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim
3cm eibach veya h&r yay bende ariyorum bilginize

Low-Rider
16-03-2014, 21:26
hem orjinal bir sistem hemde yaklaşık 9-14 hp arası verim alacıgımı düşünüyorum, ne dersiniz sizce değermi güzel olurmu ? photoshop bunu uygulıyabılcek bırı varmı nasıl durucak diye merak edıyorum.
http://i.hizliresim.com/KZQQLz.jpg (http://hizliresim.com/KZQQLz)
http://i.hizliresim.com/wLggpz.jpg (http://hizliresim.com/wLggpz)

Filtre kitine soğuk hava ileten parçayı turbonun sıcağından korumak için koyulan kalkan kapağı eritmiş, çok tehlikeli

http://img.photobucket.com/albums/v316/ra2fanatic/IMG_3018_zps48fc8c84.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v316/ra2fanatic/IMG_3022_zpsad576baf.jpg

GOKTAN
16-03-2014, 21:37
Ozgur coolerin alt cikisini biraz uzun tutucaz ilk cooleri da goktana gondericez oda prowayi yapip ayni borudan seri uretim operasyon tmm gelen dirsekler 60 lik diye geldi ama masallah min 62 geliyor

Brolar siz hic caninizi sikmayin,borularin yapiminda her adimi detayli foto ilede paylasicam,ramazan ustaya guvenim tam.al tak seklinde olacak size gelenlerde...icinizi ferah tutun:icon_tup:

Antalyalogy
17-03-2014, 07:27
Günaydın milllet.. :D

trky_GT
17-03-2014, 07:37
Günaydın cümleten hayırlı işler hayırlı haftalar. coolerlar bu hafta içi kargo olurmu biraz daha beklermiyiz ?

byspeedman
17-03-2014, 07:44
Günaydın millet hayırlı haftalar

s7158
17-03-2014, 07:50
Brolar siz hic caninizi sikmayin,borularin yapiminda her adimi detayli foto ilede paylasicam,ramazan ustaya guvenim tam.al tak seklinde olacak size gelenlerde...icinizi ferah tutun:icon_tup:

İçimiz ferah ama kıpır kıpır... :)
Beklemedeyiz..

byspeedman
17-03-2014, 07:58
Günaydın cümleten hayırlı işler hayırlı haftalar. coolerlar bu hafta içi kargo olurmu biraz daha beklermiyiz ?

Beklemedeyiz arkadaşlar ilerledikçe buraya yazıyorum

öncel
17-03-2014, 07:59
herkeze günaydın,iyi haftalar.

ErK_aY
17-03-2014, 08:10
Gunaydin brolar iyi haftalar :)

Antalyalogy
17-03-2014, 08:12
Gunaydin brolar iyi haftalar :)

Bro senin egzost sökülü mü? Videolarda hiç ses yok gibi :soru:

orhan_guney
17-03-2014, 08:45
Satıyordu bir ara belki sökmüş olabilir.

ErK_aY
17-03-2014, 09:06

Soktum sadece son orjinal brom fazla degil yarim boy hizlandi ;)

ant207
17-03-2014, 09:43
Herkese hayirli haftalar gunaydin

GOKTAN
17-03-2014, 11:58
Günaydın millet hayırlı işler,hayırlı haftalar....

Antalyalogy
17-03-2014, 12:01

günaydın derken :D:D:D

byspeedman
17-03-2014, 12:02
cumartesi montajından bir kaç kare uğraşma esnasında gördüğüm o ki intercolün alt çıkş borusunu uzun tutucaz brolar temsili bir resim koyuyorum.çıkıştan yukarı direk araboru yaptırmak daha iyi olacak dirsek yada s gerekmeyecek.

http://i.hizliresim.com/xEZEZA.jpg (http://hizliresim.com/xEZEZA)
http://i.hizliresim.com/Kqr2r5.jpg (http://hizliresim.com/Kqr2r5)
http://i.hizliresim.com/wzbEXj.jpg (http://hizliresim.com/wzbEXj)

öncel
17-03-2014, 12:14

günaydın derken :D:D:D

adamın afyonu anca patlamıştır bro:D

GOKTAN
17-03-2014, 13:21
ahahahahha tam bir pazartesi sendromu yaşıyorum ahhahahahaa

ErK_aY
17-03-2014, 13:53
cumartesi montajından bir kaç kare uğraşma esnasında gördüğüm o ki intercolün alt çıkş borusunu uzun tutucaz brolar temsili bir resim koyuyorum.çıkıştan yukarı direk araboru yaptırmak daha iyi olacak dirsek yada s gerekmeyecek.

http://i.hizliresim.com/xEZEZA.jpg (http://hizliresim.com/xEZEZA)
http://i.hizliresim.com/Kqr2r5.jpg (http://hizliresim.com/Kqr2r5)
http://i.hizliresim.com/wzbEXj.jpg (http://hizliresim.com/wzbEXj)
Uzun tutacaksin tabiki iki boruyu ustuste imkanin yok ;) ikitane 90 derece 60 mm. Paslanmazlarin boyuda biri 15 cm digeri 25 cm olacak yanlis hatirlamiyorsam :)

orhan_guney
17-03-2014, 13:57
Usta anma ölçü ile uğraşdınız ya :) girin bir egsozcuya yaptırın kopmle paslanmazdan :)

ErK_aY
17-03-2014, 14:01
Usta anma ölçü ile uğraşdınız ya :) girin bir egsozcuya yaptırın kopmle paslanmazdan :)

Demesi kolay gonzi. Orayi cok iyi ayarlamn gereek. Herseferinde tamponumu sokeceksin.

orhan_guney
17-03-2014, 14:05
ne alaka erkay intercooler bu fıltremı hergun sokesın, birkez yapılır sağlam yapılır, patlama riskide olmaz dirseklerden, iki uca silikon hortum tamam mis işte. egsozcu pahalı geliyorsa bilemem ayrı bir hesap.ben intercooler takınca yapıcam paylaşırım resimlerini, süreyya ustada yaptırıcam komple borularını tek parcada.
Demesi kolay gonzi. Orayi cok iyi ayarlamn gereek. Herseferinde tamponumu sokeceksin.

byspeedman
17-03-2014, 14:07

orhan aga mevzu boru kıvırmak değilki aklındakini karşındakinin anlaması ve işe dökmesi mesele alt borudan dirsek verip yukarı çıkması okadar dertki?
colerin çıkışını uzatıcam üst kısa alt uzun olacak böylece dirsek ve ara paslanmazlarla sorun çözülecek

ErK_aY
17-03-2014, 14:17
Ya gonzi borularin altinda marsdan yada baska biyerden bi sorun cikarsa tamponu sokecek o borulari komple sokeceksin sende bunu anlamiyorsun.

Antalyalogy
17-03-2014, 14:20
Göndermediniz önden göktan a bir cooler kitap gibi yapacaktı hepinize :)

TSi cıların kışlık jant-lastik mevzuna döndü iyice heheheh

orhan_guney
17-03-2014, 14:23
tamma gonzi sizin dediğiniz olsun ben bildiğimi yapacam. metal olması bence daha iyi.catlak veya yırtığa karşı.
Ya gonzi borularin altinda marsdan yada baska biyerden bi sorun cikarsa tamponu sokecek o borulari komple sokeceksin sende bunu anlamiyorsun.

Low-Rider
17-03-2014, 14:25
ulan siz birbirinize gonzi dedikçe çok gülüyorum :D :D

orhan_guney
17-03-2014, 14:26
sorma ya tam bir Gonzi spec :)

byspeedman
17-03-2014, 14:38
Göndermediniz önden göktan a bir cooler kitap gibi yapacaktı hepinize :)

TSi cıların kışlık jant-lastik mevzuna döndü iyice heheheh

Abi ekocooler v2 ilk göktana gidecek teknik tasarmda değişiklik yaptık:D:D:D

Antalyalogy
17-03-2014, 14:40
Abi ekocooler v2 ilk göktana gidecek teknik tasarmda değişiklik yaptık:D:D:D

biliyorum konuştuk ya, takılıyorum sadece :p:p:p

byspeedman
17-03-2014, 14:45
http://i.hizliresim.com/wMr616.png (http://hizliresim.com/wMr616)

böyle olunca herkes rahat edecek

ErK_aY
17-03-2014, 14:50
http://i.hizliresim.com/wMr616.png (http://hizliresim.com/wMr616)

böyle olunca herkes rahat edecek
Eski interxoolerin 0rayi iyi olc ama ;)

ErK_aY
17-03-2014, 14:52

Ya bunun avcilarda ikizini buldum ayirt etmezsin o derece oda hizli gonzi haha :)

ErK_aY
17-03-2014, 14:53
tamma gonzi sizin dediğiniz olsun ben bildiğimi yapacam. metal olması bence daha iyi.catlak veya yırtığa karşı.

Sen bildigin gibi tek parca yap gonzi. Hatta turbo cikisindan basla :)

Low-Rider
17-03-2014, 15:00
Ya bunun avcilarda ikizini buldum ayirt etmezsin o derece oda hizli gonzi haha :)

hahaha ulan alemsinizi :D

orhan_guney
17-03-2014, 15:05
ben rc asla gizli spec yapmadım yaptın diyen varsa arabayı hibe ederim. :) ulen arabayı wc götürsem paylaşım yapıyorum :D

Low-Rider
17-03-2014, 15:07
hep yıkatınca paylaşıyon hacı bir sanayide fotoraf yok bir motor içi yok :D :D :D

ErK_aY
17-03-2014, 15:08
ben rc asla gizli spec yapmadım yaptın diyen varsa arabayı hibe ederim. :) ulen arabayı wc götürsem paylaşım yapıyorum :D

Gonzi bn senden bahsediyorum arabadan degil. İstedigin kadar gizli spec yap no sikinti biliosun ;)

orhan_guney
17-03-2014, 15:10
gonzi Altın vuruş yapıcam sana :cool:az kaldı.
Gonzi bn senden bahsediyorum arabadan degil. İstedigin kadar gizli spec yap no sikinti biliosun ;)

meSs
17-03-2014, 15:12

gonzi nedir la.... :D :D :D

kutsal damacana dragula'daki apaçi nedir la durumu aynen :D :D

kRhRVmu3kUI

orhan_guney
17-03-2014, 15:32
adam dediğimi yapmış yurt dışında :)

http://i.hizliresim.com/K45gP7.jpg (http://hizliresim.com/K45gP7)

Low-Rider
17-03-2014, 15:38
adam dediğimi yapmış yurt dışında :)

http://i.hizliresim.com/K45gP7.jpg (http://hizliresim.com/K45gP7)

bu kaput hazır satılıyor

orhan_guney
17-03-2014, 15:41
nerde kanka hazır satılıyor fibermi bu ?
bu kaput hazır satılıyor

Low-Rider
17-03-2014, 15:43
china'da var carbon fiber

Low-Rider
17-03-2014, 15:44
oval olanı bulamadım şimdi bunu buldum

Carbon Fiber Hood Bonnet/peugeot Carbon Hood/carbon Peugeot For Peugeot 207 - Buy Carbon Hood Bonnet,Peugeot Carbon Hood,Carbon Peugeot Part Product on Alibaba.com (http://www.alibaba.com/product-detail/CARBON-FIBER-HOOD-BONNET-PEUGEOT-CARBON_1716609313.html)

diğerinide bulurum

ErK_aY
17-03-2014, 19:43
gonzi Altın vuruş yapıcam sana :cool:az kaldı.

Ne olursun yap :) bk bekliyorum hala senin intercooler takmani ;)

aldatmaca
17-03-2014, 21:45
iyi akşamlar bu arabayı bılen eden varmı evelıyatı nedır .........
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-sifir-ayarinda-hatasiz-cam-tavanli-207-rc-157251939/detay)

orhan_guney
17-03-2014, 22:18
guzel araba ben beğendim yakından bakılabilir.

iyi akşamlar bu arabayı bılen eden varmı evelıyatı nedır .........
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-sifir-ayarinda-hatasiz-cam-tavanli-207-rc-157251939/detay)

aldatmaca
17-03-2014, 22:37
guzel araba ben beğendim yakından bakılabilir.

şimdi sana sorcaktım teşekkürler...

Low-Rider
17-03-2014, 22:41
ilana düştüğü gün gördüm bu arabayı bende, gayet güzel duruyor

bakılablir, km yüksek sadece.

Masterpiece
17-03-2014, 22:41
Eski sahibi siteye üye

http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/179509-06-jj-106-dowus-horozum.html

GOKTAN
18-03-2014, 08:41
herkese günaydın....hayırlı işler.....

meSs
18-03-2014, 09:16
günaydın millet!!..

trky_GT
18-03-2014, 09:36
günaydın cülmleten.
şafak sayar gibi gün sayıyoz ekremin hayırlı haberler vermisine bekliyoruz nezaman doğan güneş :)

ErK_aY
18-03-2014, 09:50
günaydın millet!!..

Gunaydin brom amca oglunda geliyor hadi iyisin :)

orhan_guney
18-03-2014, 09:50
ekrem intercooler alıp dubai ye kaçmış sabah magazin haberlerinde cıkdı :p
günaydın cülmleten.
şafak sayar gibi gün sayıyoz ekremin hayırlı haberler vermisine bekliyoruz nezaman doğan güneş :)

ErK_aY
18-03-2014, 09:52
Vay arkadas ne coolermisya :) simdiye kadar 20 tane yaptirirdim :)

byspeedman
18-03-2014, 09:53
günaydın cülmleten.

günaydın teşkilat
walla brolar bende bekliyorum cooler ayağına 45 gündür arabaya bindiğim yok :(:(:(:(

Bu arada Erkay baya deneme taliplerin çıktı iyi yürümüş makinamız walla

ErK_aY
18-03-2014, 09:54
Eyvallah yurudugu bu iste daha fazlasi yok ;)
Sikinti yok teker teker deneriz yormadan :)

Low-Rider
18-03-2014, 09:55

konuşana kadar icraat yapaydın olm :D adam elini soktu taşın altına yaptırıyor :D

trky_GT
18-03-2014, 09:56

bundada iddalıyım diyosun herşeyim hızlı :)

orhan_guney
18-03-2014, 09:59
%50 yi evde tutuyorum ayık olun :)

ErK_aY
18-03-2014, 10:01
konuşana kadar icraat yapaydın olm :D adam elini soktu taşın altına yaptırıyor :D

Olm ben dedim bnim cooler 1 litre daha kucuk tam istenilen olcu anlamadiniz. Aynisindan yaptiracaktim. Fantaziye kostunuz aynisi olsun diye. :) onmli olan petek gecisi bnimkinin ici ozel petek. Zigzagli degil. Kare icibde 2mm yuksekliginde duz cizgiler var 4 kenarindada. Hava daha iyi donus ve gecis sagliyor.

ErK_aY
18-03-2014, 10:02
%50 yi evde tutuyorum ayık olun :)

Organ gonzi coolerini tak ayarini yap %50 salacam ustune :D

ErK_aY
18-03-2014, 10:05
bundada iddalıyım diyosun herşeyim hızlı :)

Tarik bn olcu cizdim hesapladim verdim petek bu olacak dedim adama doger gun aldim :)

byspeedman
18-03-2014, 10:05
Olm ben dedim bnim cooler 1 litre daha kucuk tam istenilen olcu anlamadiniz. Aynisindan yaptiracaktim. Fantaziye kostunuz aynisi olsun diye. :) onmli olan petek gecisi bnimkinin ici ozel petek. Zigzagli degil. Kare icibde 2mm yuksekliginde duz cizgiler var 4 kenarindada. Hava daha iyi donus ve gecis sagliyor.

Bahsettiğn şekilde bro litre olarak buda 1 lt küçük petekler de aynı buda düz aga sorun yok
litre olayında petek ölçüsü geçerli diyende var komple diyende var fabrika tam boy kazanda hesaplanır diyor bu rada

ErK_aY
18-03-2014, 10:10
Bahsettiğn şekilde bro litre olarak buda 1 lt küçük petekler de aynı buda düz aga sorun yok
litre olayında petek ölçüsü geçerli diyende var komple diyende var fabrika tam boy kazanda hesaplanır diyor bu rada

Donusun oldugu yer gecerli. Giris okadar onmli degil. Gerci baya cizimde degisiklik yaptiniz norml :) olsunda gec olsun sikinti yok bro. Petek duz ise iyi;)

trky_GT
18-03-2014, 10:11
Tarik bn olcu cizdim hesapladim verdim petek bu olacak dedim adama doger gun aldim :)

adet olarak fazla olduğu için uzun sürüyodur tek olunca senin dediğin gibi ertesi gün yada bikaçgün sonra teslim edilebilirdi.

ErK_aY
18-03-2014, 10:15
adet olarak fazla olduğu için uzun sürüyodur tek olunca senin dediğin gibi ertesi gün yada bikaçgün sonra teslim edilebilirdi.

Dogrudur brom bnde var benide heyecan basti :D

Low-Rider
18-03-2014, 10:19

orhanla araya alıcaz seni :D

byspeedman
18-03-2014, 10:20
seat komple 540x370x50 40mm boru uzunluğu 500x370x50/1000=9,25lt
petek olarak 37x37x50/1000=6,84
bizim imalat komple olarak 50x35x50/1000=8,75
petek olarak 39x35x5/1000=6.85

ayrıca bizim tampon demirine özel ayak alt çıkış borusu uzun petek bize özel üretim piyasa coolerı değil (uzun uğraş) şuan 10 sipariş biraz zaman bence

ayrıca 2 boost pipe 300 den aşağı diyen yok bizm coller iyi fiyat derim

trky_GT
18-03-2014, 10:21

bizde heyecanla bekliyoruz :D bu arada tekrar maşallah rc'ye çok iyi gitmiş :icon_tup:

ErK_aY
18-03-2014, 10:25
orhanla araya alıcaz seni :D

Olu hayir demem biliosun :) 1 tasla 2 kus :D

Low-Rider
18-03-2014, 10:30
Olu hayir demem biliosun :) 1 tasla 2 kus :D

:D :D ahahah

denizalpakinci
18-03-2014, 12:22
http://i61.tinypic.com/2lmko60.jpg
http://i59.tinypic.com/4t0ebo.jpg

Bu silikon T nerden temin edilebilir?Benim arabada üstten gelen ince hortum boşta şuan baktım uygulamalara kimisi takmış kimisi takmamış.

trky_GT
18-03-2014, 12:41
http://i61.tinypic.com/2lmko60.jpg
http://i59.tinypic.com/4t0ebo.jpg

Bu silikon T nerden temin edilebilir?Benim arabada üstten gelen ince hortum boşta şuan baktım uygulamalara kimisi takmış kimisi takmamış.

Geçmiş sayfalarda link vardı The-tuning diye dirsek, düz, t silikon için fiyat aldım t silikona 29euro dedi 51giriş 51çıkış + regülatör 63 çıkması için 17euro. benimde boşta krank filtresi bağladım gectim. toplu dursun diye bulursam alıcam bende.

denizalpakinci
18-03-2014, 12:45
Boşta olması bi sıkıntı yaratır mı?

Pug
18-03-2014, 15:56
ayrıca 2 boost pipe 300 den aşağı diyen yok bizm coller iyi fiyat derim

175 tl den fazla vermem :) su ay ciksin yaptiricam. bu arada ekrem yarin obur gun yine talep gelse yaptirabilirmiyiz cooler ? Ayni fiyata ?

trky_GT
18-03-2014, 16:04
175 tl den fazla vermem :) su ay ciksin yaptiricam. bu arada ekrem yarin obur gun yine talep gelse yaptirabilirmiyiz cooler ? Ayni fiyata ?

bu fiyata yaptırabilirsen 60lık bi takım alırım :)

denizalpakinci
18-03-2014, 17:01
Valla ben iki yerden fiyat aldım boost pipelar için.
Nevzat usta koç egsoz bu işte cidden tecrubeli 300 lira diyor.
Çopur egsozda daha önce bir arabaya yapmış parçaları söktürüp getir silikon boruların değişmesi gerekebilir vs dedi pek güven vermedi 200tl :)

Yarın sabah yaptırıyorum ben nevzat abiye.

meSs
18-03-2014, 17:16
Valla ben iki yerden fiyat aldım boost pipelar için.
Nevzat usta koç egsoz bu işte cidden tecrubeli 300 lira diyor.
Çopur egsozda daha önce bir arabaya yapmış parçaları söktürüp getir silikon boruların değişmesi gerekebilir vs dedi pek güven vermedi 200tl :)

Yarın sabah yaptırıyorum ben nevzat abiye.

nevzat usta koc egsoza hatırladığım kadarı ile atii yaptırmıstı bi aralar.. 225TL ye sipariş alıyordu satılıklar kısmında ilanı vardı aracını satmadan once...

denizalpakinci
18-03-2014, 17:26
Pazarlıksız fiyatı 300 tabi bende pazarlık edicem yarın :)

Masterpiece
19-03-2014, 04:37
Kocaman Maşallah FER e kazasız belasız inşallah abime

http://i.hizliresim.com/wvq1V6.jpg

ant207
19-03-2014, 08:36
Herkese gunaydin

öncel
19-03-2014, 09:53
Kocaman Maşallah FER e kazasız belasız inşallah abime

http://i.hizliresim.com/wvq1V6.jpg

fer'de antalyaya düştü sanırım:D

efeciğim hayırlı olsun:heyoo:

meSs
19-03-2014, 10:57
fer'de antalyaya düştü sanırım:D

efeciğim hayırlı olsun:heyoo:

aynen...

efe'de corap degistirir gibi rc degistirio yaw :D
hayırlı olsun efe...

orhan_guney
19-03-2014, 11:06
Bugun büyük gün akşam bir resim atacam hazır olun :)

GOKTAN
19-03-2014, 11:39

Hayirdir brooo:D

ErK_aY
19-03-2014, 11:39
Haziriz gonzim :D

Antalyalogy
19-03-2014, 13:03
bir elime geçsin çinliler tarafınad kazıklanmadığımı göreyim ondan sonra, kimseye mahçup olmak istemem zaten bu hafta içi gelir muhtemelen..

Eğer ters bir durum yoksa mallarda fiyatlar şöyle;

1 çift kapı çıtası logo
1 adet el freni altı amblem; 40 TL + kargo - tek satmıyorum set şeklinde göndereceğim, ona göre alım yaptım çünkü:icon_tup:

Bence İstanbulda aynı yakada olup birbiri ile görüşme şansı olan tayfa toplu alsın, kargo ücreti az olur.İsteyene istediği kargo ile gönderirim.(ptt,yurtiçi,aras,mng)

En son Özgürü Aras kargo, benide aldığım bir xbox oyununda yurtiçi iyi söğüşledi.
En ucuz kargo ptt olur biraz geç gelir ama gelir, tahminim 7-8 tl olur. Ptt olursa kargo parasını da göndermeniz gerekir, alıcı ödemeli kabul etmiyorlar.

Elimde 13 set olacak..

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/190/fotoraf0044s.jpg

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/51/fotoraf0043t.jpg

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/197/7klb.jpg

https://lh4.googleusercontent.com/-bYvzn90omqE/UxXcZMs04WI/AAAAAAAAA80/-lGP0no6GQo/w345-h348-no/a8bd2a4df78930c61e5dad37708bed42.jpg
Arkadaslar urunler az once gelmis..Aksama kontrol edip buraya yazarim.Isteyenler e pm ile hesap numarami gonderecegim.

Antalyalogy
19-03-2014, 13:04

Intercooleri taktirdi galiba Orhan..

ErK_aY
19-03-2014, 13:09
Intercooleri taktirdi galiba Orhan..

Aksama eksin mi var yani :)

ErK_aY
19-03-2014, 13:25
Ya su mk fransizinda on takimi yaptiriyirsun hala lakirti gecmiyor uyuz oluyorum :D

Antalyalogy
19-03-2014, 18:42
bir elime geçsin çinliler tarafınad kazıklanmadığımı göreyim ondan sonra, kimseye mahçup olmak istemem zaten bu hafta içi gelir muhtemelen..

Eğer ters bir durum yoksa mallarda fiyatlar şöyle;

1 çift kapı çıtası logo
1 adet el freni altı amblem; 40 TL + kargo - tek satmıyorum set şeklinde göndereceğim, ona göre alım yaptım çünkü:icon_tup:

Bence İstanbulda aynı yakada olup birbiri ile görüşme şansı olan tayfa toplu alsın, kargo ücreti az olur.İsteyene istediği kargo ile gönderirim.(ptt,yurtiçi,aras,mng)

En son Özgürü Aras kargo, benide aldığım bir xbox oyununda yurtiçi iyi söğüşledi.
En ucuz kargo ptt olur biraz geç gelir ama gelir, tahminim 7-8 tl olur. Ptt olursa kargo parasını da göndermeniz gerekir, alıcı ödemeli kabul etmiyorlar.

Elimde 13 set olacak..

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/190/fotoraf0044s.jpg

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/51/fotoraf0043t.jpg

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/197/7klb.jpg

https://lh4.googleusercontent.com/-bYvzn90omqE/UxXcZMs04WI/AAAAAAAAA80/-lGP0no6GQo/w345-h348-no/a8bd2a4df78930c61e5dad37708bed42.jpg

Evet logolarımızın siparişini verdim hayırlısı ile İnşAllah çabuk gelir..

Son durum ;
1 set Erkay
1 set Kendime :D
1 set Orhan Guney (ilk isteyen Orhan :D)
1 set Serdar - pug
1 Set Selçuk -s7158
1 set Emir Arslan
1 set Merthan
1 set Göktan
1 set Serkan Uçar
1 set Ethem - ethm
1 set Mehmet Usta
1 set Özgür - Low
1 set Ekrem -byspeedman

Arkadaşlar listenin son hali böyle idi, malları kontrol ettim, sikinti yok hepsi ceviz..
Setten isteyenler bana pm atsın lütfen, hesap numaramı yollayayım.

Ayrıca kim hangi kargo firmasını tercih ediyorsa onu da belirtirse sevinirim- adresi ve cep numarası ile birlikte.
Tüm pm ler bana ulaşınca hepsini aynı gün kargolar buradan da takip numaralarını yayınlarım.
Teşekkürler..

denizalpakinci
19-03-2014, 18:44
4. vites 5000d/d sonra kesiklik vardı bobin siparişi verdim.Bobinlerim elime ulaştı yarın takmayı planlıyorum.Bobinleri değiştirmişken bujilerede bakayım diyorum.yazılım var aracımda üstündeki bujiler oem.Konunun bi kısmını okudum fakat takmam gereken bujiye karar veremedim.ne önerirsiniz?

meSs
19-03-2014, 18:50
Buji orjinalden baskasi sakat dostum, gap 0.65e ayarla yazilim varsa, gazlamaya devam ;)

ErK_aY
19-03-2014, 19:14
4. vites 5000d/d sonra kesiklik vardı bobin siparişi verdim.Bobinlerim elime ulaştı yarın takmayı planlıyorum.Bobinleri değiştirmişken bujilerede bakayım diyorum.yazılım var aracımda üstündeki bujiler oem.Konunun bi kısmını okudum fakat takmam gereken bujiye karar veremedim.ne önerirsiniz?

3,35 bobın siparişi verseydın kşke:rolleyes:

denizalpakinci
19-03-2014, 20:17
335 bobin aldim zaten sıkıntımız yok o konuda :) ogedovdan aldım.o zaman üstündekilerin durumuna bakıp 0.65 ayarlayıp takıyoruz.

meSs
19-03-2014, 21:20
335 bobin aldim zaten sıkıntımız yok o konuda :) ogedovdan aldım.o zaman üstündekilerin durumuna bakıp 0.65 ayarlayıp takıyoruz.

Bujileri degis gec firsat oldukca, takimi 50-60 tl ;)

aldatmaca
19-03-2014, 21:21
yanlış hatırlamıyorsam bızım guncellenmıs bujıler zaten 65 galıba ............

ErK_aY
19-03-2014, 21:23
Bujileri degis gec firsat oldukca, takimi 50-60 tl ;)
Bn gıbı 5000 de yag buji ;) castrol koydum bu sefer yaktı hep 2000 oldu daha. Sıkıştırmada dayanmıyor en iyi mobil esp dayanıyor sasmamak lazım

Low-Rider
19-03-2014, 21:24
motul iyi motul

ErK_aY
19-03-2014, 21:42
motul iyi motul

5000 için pahalı kanka :)

Low-Rider
19-03-2014, 21:44
10binde bir yapıcam ben muhtemelen, 5bin yeni oldu

bujileri değişirim arada

ikuybu
19-03-2014, 21:45
Arkadaşlar bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.

1) rc le mans stock olarak şehir içi yakıt tüketiminiz ne durumda ?
2) le mans motoru mini r53s ile aynı motormu ?
3) le mans da herhangi bir kronik problem varmı ?
4) son olarak 30 40k km civarlarında kazasız boyasız le mans a fiyat ne verilmeli ?

Şimdiden teşekkürler.

ErK_aY
19-03-2014, 21:46
Benımkı hard kullanımı sevıyo onun için 5000 yag bujı affetmıyor :)

Low-Rider
19-03-2014, 22:06

4) son olarak 30 40k km civarlarında kazasız boyasız le mans a fiyat ne verilmeli ?

Şimdiden teşekkürler.

Konuya biraz göz gezdirirsen sorularının tüm cevaplarını bulabilirsin.

ikuybu
19-03-2014, 22:11
Konuya biraz göz gezdirirsen sorularının tüm cevaplarını bulabilirsin.

Biraz baktım ama 960 sayfa olunca sıkıntı oldu,yavas yavas okuyorum,birer cümle cevap vermek zor olmasa gerek.

Antalyalogy
19-03-2014, 22:12

Şimdiden teşekkürler.

1) 8,5-9 ortalama karışık gazlamalı çok dikkat edersen 7,2-7,5
2) lemans motoru r56 cooper s ile aynıdır.
3) kronik hiç bir problemi yoktur. (2009 öncesi üretimlerde sente atlama olabiliyordu ama onu düzeltti peugeot tamiri de 350-400 tl ve bir daha olmuyor sıkıntı değil yani)
4) aracına göre değişir bebekler bebeği az km li lemans 36-37 ye kadar el değiştirebiliyor. Yeni alanlar oldu aramızda yazsınlar ben kaça aldıklarını bilimiyorum tam olarak..:icon_tup:

Low-Rider
19-03-2014, 22:13
Biraz baktım ama 960 sayfa olunca sıkıntı oldu,yavas yavas okuyorum,birer cümle cevap vermek zor olmasa gerek.

Sürekli aynı sorulara sürekli aynı cevapları veriyoruz

ikuybu
19-03-2014, 22:16
1) 8,5-9 ortalama karışık gazlamalı çok dikkat edersen 7,2-7,5
2) lemans motoru r56 cooper s ile aynıdır.
3) kronik hiç bir problemi yoktur. (2009 öncesi üretimlerde sente atlama olabiliyordu ama onu düzeltti peugeot tamiri de 350-400 tl ve bir daha olmuyor sıkıntı değil yani)
4) aracına göre değişir bebekler bebeği az km li lemans 36-37 ye kadar el değiştirebiliyor. Yeni alanlar oldu aramızda yazsınlar ben kaça aldıklarını bilimiyorum tam olarak..:icon_tup:

Çok teşekkür ederim.almamak için bir dezavantaj yok gibi.r56s motoru 184 hp rc 175 hp yazılım farkımı var acaba ?

Low-Rider
19-03-2014, 22:24
Çok teşekkür ederim.almamak için bir dezavantaj yok gibi.r56s motoru 184 hp rc 175 hp yazılım farkımı var acaba ?

beyin ve yazılım tamamen farklı zaten

ben turbo farkıda var diye duymuştum ama emin değilim o konuda

S.Ucar
19-03-2014, 22:30

Senin 184 hp dediğin 2009 sonrası üretilen r56 onların motoru farklı 2007 2009 r56 lar 163 hp bu lemans motoru işte.

ikuybu
19-03-2014, 22:37
Senin 184 hp dediğin 2009 sonrası üretilen r56 onların motoru farklı 2007 2009 r56 lar 163 hp bu lemans motoru işte.

Evet şimdi anladım.teşekkürler.

byspeedman
20-03-2014, 07:55
Günaydın THP :)

denizalpakinci
20-03-2014, 07:57
Günaydın :D

Low-Rider
20-03-2014, 07:57
günaydın gençler

ErK_aY
20-03-2014, 08:00
Gunaydin brolar bu havaya ne oldu boyle :(

s7158
20-03-2014, 08:01
Günaydınlar olsun...

emirarslan34
20-03-2014, 08:05
Gunaydin brolar.

GOKTAN
20-03-2014, 08:18
günaydın millett...antalyaya yaz geldiii :)

trky_GT
20-03-2014, 08:27
Günaydın hayırlı işler cümleten.

orhan_guney
20-03-2014, 08:48
Herkese günaydın :)

http://i.hizliresim.com/e5bLDj.jpg (http://hizliresim.com/e5bLDj)

dragon07
20-03-2014, 08:49
hayırlı işler beyler bol kazançlar...

ErK_aY
20-03-2014, 08:52
Vuhuuuu gonzim mal gelmis sevindim valla :) baska neler geldi bobin dv ?

Pug
20-03-2014, 08:52
Gunaydin hayirli isler
Ben kisa kolluyla calisiyorum valla:)
Ekrem pazar bodrumdayiz yine (:

byspeedman
20-03-2014, 09:17
Gunaydin hayirli isler
Ben kisa kolluyla calisiyorum valla:)
Ekrem pazar bodrumdayiz yine (:

gel olum geldiğinde aramıyosun ki
:icon_tup::icon_tup:

orhan_guney
20-03-2014, 09:21
sadece bu var dv ve bobin birdahiki ay inşallah.
Vuhuuuu gonzim mal gelmis sevindim valla :) baska neler geldi bobin dv ?

trky_GT
20-03-2014, 09:26
335 bobin kesin yapılması gereklimi şimdi ?

ErK_aY
20-03-2014, 09:34
sadece bu var dv ve bobin birdahiki ay inşallah.
önumuzdeki ay deniyelim ozaman senınle gonzi :D

s7158
20-03-2014, 11:01
Borularım bugün geldi.. Cooler uzun zamandır yalnız takılıyordu. :)
Göktan Abi'ye ve Ramazan Ustaya teşekkürler.. Harika işçilik. :icon_tup:
Borular cillop.. :)
http://i.hizliresim.com/e75qjL.jpg (http://hizliresim.com/e75qjL)
http://i.hizliresim.com/KPm0jd.jpg (http://hizliresim.com/KPm0jd)

GOKTAN
20-03-2014, 11:08
güle güle kullan kardeşim....ilk takan sen olacaksın...

can_ank
20-03-2014, 11:15

Bizim boru işleri hazır mı:beuj: :eek::eek:

GOKTAN
20-03-2014, 11:18
boost boruları hazır ancak cooler olmadan cooler borularını yapamıyoruz...ekremden cooler gelir gelmez başlıyoruz onlarıda yapmaya...selçuğun intercol seat sport olduğu için hazır kalıp mevcuttu...

orhan_guney
20-03-2014, 11:33
seat sport için kalıp hazır ise rakam ne alabiliriz ?
boost boruları hazır ancak cooler olmadan cooler borularını yapamıyoruz...ekremden cooler gelir gelmez başlıyoruz onlarıda yapmaya...selçuğun intercol seat sport olduğu için hazır kalıp mevcuttu...

ErK_aY
20-03-2014, 11:34

Borularda baglanti ayagi varmi ?

s7158
20-03-2014, 11:38

Eyvallah sağolasın valla. Umarım en kısa zamanda taktırabilirim.

orhan_guney
20-03-2014, 11:39
İntercooler olanları ayrı bir resim çekermisin rica etsem şekli görüncek şekilde.

s7158
20-03-2014, 11:39
Borularda baglanti ayagi varmi ?
Var bağlantı ayakları..

s7158
20-03-2014, 11:46
İntercooler olanları ayrı bir resim çekermisin rica etsem şekli görüncek şekilde.
Yanlışım yoksa bunlar intercooler boruları.. :)
http://i.hizliresim.com/xGa0oZ.jpg (http://hizliresim.com/xGa0oZ)