Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava Durumu (999 Sayfa olduğundan kapanmıştır)
erayakar
29-11-2016, 18:04
beylikdüzü şuan 5 derece inceden yağmur var
EserBodrum
29-11-2016, 18:58
Emir 30- kasım 4 aralık arası istanbul avrupa yakasından uçakları etkileyecek bir yağış olur mu?
edirnede kar yağışı başlamış :)
Yarin adanadan ankara aktarmalı erzurum a ucuyorum ucak konusunda herhangi bir sıkıntı olur mu? Bi öngörüsü olan var mı ?
Sagnak spec su an.. Bizim BMW i3 e kis lastigi taktim bisiklet lastigi gibi umarim yolda birakmaz.. elektrikli falan arkadan itis aman.
Ince lastik karda iyidir...
Ince lastik karda iyidir...
http://i.hizliresim.com/kGjoEA.jpg
Ankara'da ben kar yağışı olacağını düşünmüyorum.Sitelerde kardan yağmura döndü hep..
mgm nin yalancısıyım fakat gece 12 den sonra soguk tam anlamıyla geliyor gözüküyor benim bulundugum bölgeye. ankarada sabah saatleri ulaşıcak gözüküyor. gerçi emir net cevabı verir :)
Redfish16V
29-11-2016, 22:46
Emir 30- kasım 4 aralık arası istanbul avrupa yakasından uçakları etkileyecek bir yağış olur mu?
olabilir takibe devam şu an net bişey diyemem.
Yarin adanadan ankara aktarmalı erzurum a ucuyorum ucak konusunda herhangi bir sıkıntı olur mu? Bi öngörüsü olan var mı ?
yüksek ihtimal maalesef..
Ankara'da ben kar yağışı olacağını düşünmüyorum.Sitelerde kardan yağmura döndü hep..
2.5 derece daha soğuk tam girmediği için şu yağışı kar alabilirdik.. Neyse bereket berekettir.Gece 2-4 arası kar yağışı olacak il genelinde.Eğer şu ayarda yağarsa sabaha 900+ rakımı olan yerler 5cm,alçak kesimlerde 1-2cm görür.Tutması imkansız değil ama şu sıcaklığın gece iyice düşüp yağışa denk gelmesi lazım..Canım cok sıkkın tek golden iddiadan yattım resmen..
Balikesir sabak beyaz bir güne uyanır mi?
gambit49
30-11-2016, 09:31
balgatta kar basladi.
GokhanRS
30-11-2016, 09:36
bizim burda sabah yerler ince beyaz örtüydü ama kar yağmadan beyazladı soğuktan. Yakında yağar sonra size yollarız balkanlardaki soğuk havamızı :D
PiscocuK
30-11-2016, 09:53
3 aralık İstanbul
7-9 aralık Amsterdam yağışsız olsun başka bişi istemem
Bir gelişme varmı Emir kardeşim tarih yaklaşınca bakarız demiştin.
erayakar
30-11-2016, 09:58
beylikdüzü hava buz gibi ve sanki kar topluyor
DenizKaan
30-11-2016, 10:15
Gölbaşında kar var ama tutmuyor :)
atakanakdeniz
30-11-2016, 10:15
Sabah 9 civari incekte basladi ve beyazdi heryer ben inerken suanda balgat yagisli
M_PROJECT
30-11-2016, 10:34
incekte cimenlerin ustu hafif beyaz okadar
Redfish16V
30-11-2016, 10:52
3 aralık İstanbul
7-9 aralık Amsterdam yağışsız olsun başka bişi istemem
Bir gelişme varmı Emir kardeşim tarih yaklaşınca bakarız demiştin.
3 aralık - Hava soğuk 7-8 derece-yağış yok.
7-9 Aralık Amsterdam - Yağış yok-hava ılıman
Ankara'ya soğuk geç girdi ve sıcaklık çok sabit kaldı biraz gümledik.. Neyseki bol yağış aldık ve sanırım kasım ortalama altı bitti.Aralık 1-5-6 gibi tarihlerde kar mevcut,ancak son detaylar için daha sakin olup son 24 saati bekleyelim.Ülke geneli aralık 20'ye kadar soğuk altında devam edecek
Esenboğadayım şuan karın şiddeti artıyor gittikçe burası için pek sorun olacağını sanmıyorumda erzurum korkutmaya basladi simdiden :)
Redfish16V
30-11-2016, 10:59
Esenboğadayım şuan karın şiddeti artıyor gittikçe burası için pek sorun olacağını sanmıyorumda erzurum korkutmaya basladi simdiden :)
umarım sıkıntı olmaz ama maalesef erzurumda yağış artacak,1 saate çoşar erzurum.. :(
salih_560
30-11-2016, 11:23
Takibe devam bursa ne alemde emir akşam bayağı soğuktu ..
PiscocuK
30-11-2016, 11:24
3 aralık - Hava soğuk 7-8 derece-yağış yok.
7-9 Aralık Amsterdam - Yağış yok-hava ılıman
hadi inşallah
izmirde fena dönüyor hava.. dün ılıktı... bu gün sabahtan itibaren düşüşe geçti, ısırmaya başladı..
Skyhawk34
30-11-2016, 12:23
4 aralık izmir istanbul araç güzergahı için kısa bilgi verebilirmisiniz rica etsem önlem ile yola çıkayım
erayakar
30-11-2016, 13:04
kar istanbulu es mi geçti yeni bir sistem varmı
Dun bugun sapanca'da idik. Kar beklentisiyle gittik ama daha gecen hafta yazdigim havanin biraz yumusa hususu gerceklesti.(emir pek kabul etmemisyi bastan :) ) bol yagmur yedik ve donduk.
Emir bu sistem artik gecti,guzel yagis birakti. Nesir ongorulerin haftaya istanbul ve turkiye icin? Onumuzde ki hafta basi gelen sistem yuzumuzu guldurur mu?
Bir eskişehire yağmadı :/ saat başı apple'ın hava durumunu kontrol ediyoruz
gambit49
30-11-2016, 15:10
Bir eskişehire yağmadı :/ saat başı apple'ın hava durumunu kontrol ediyoruz
Ankara içinde yağdı denemez.
Hava ılıkken yağış geldi, hava soğudu yağış durdu : (
erayakar
30-11-2016, 17:16
bence kar için biraz erken havaya girdik.. istanbulun havası ne yapacağı belli olmaz
Zonguldakta kar beklentisi var mi emir
cagalazade
30-11-2016, 19:49
Emir dün hava İzmir de kuzey esmeye başladı ve an itibariyle donuyoruz, önümüzdeki günlerde ısı ve rüzgar durumu hakkında bilgi verebilir misin dostum? şimdiden teşekkürler
acayip soguk topluyo gibi, umarim yanilmadim
Kütahyada sabahtan beri çok ince taneli yağıyor çatılar arabaların üstü 5cm tuttu
onursumer
30-11-2016, 21:28
bugun lastikleri değiştim , istanbul için haberleri bekliyoruz artık :D
Redfish16V
01-12-2016, 09:50
4 aralık izmir istanbul araç güzergahı için kısa bilgi verebilirmisiniz rica etsem önlem ile yola çıkayım
buzlanma harici yağış vb yok..
kar istanbulu es mi geçti yeni bir sistem varmı
6 aralık belki..soğuk var,yağış yok önümüz karanlık..
Dun bugun sapanca'da idik. Kar beklentisiyle gittik ama daha gecen hafta yazdigim havanin biraz yumusa hususu gerceklesti.(emir pek kabul etmemisyi bastan :) ) bol yagmur yedik ve donduk.
Emir bu sistem artik gecti,guzel yagis birakti. Nesir ongorulerin haftaya istanbul ve turkiye icin? Onumuzde ki hafta basi gelen sistem yuzumuzu guldurur mu?
aralık 15e kadar soğuk var ama yağışlar meçhul beklemeye devam önümüz karanlık..
Zonguldakta kar beklentisi var mi emir
2 aralık gecesi ve 6 aralıkta görülebilir ama yağışlar hafif..
Emir dün hava İzmir de kuzey esmeye başladı ve an itibariyle donuyoruz, önümüzdeki günlerde ısı ve rüzgar durumu hakkında bilgi verebilir misin dostum? şimdiden teşekkürler
10 aralığa kadar bugünkü gibi soğuk gidecek sıcaklıklar,rüzgar ise kuzeyli ve poyraz olacak ara ara
Güneş yukarda refakatçi niyetine duruyor aldanıpda çıkan olursa diye yazıyım resmen g.t kesiyor soğuk :D
Ömer Musaoğlu
01-12-2016, 10:20
Sanki ufaktan kar topluyor İstanbul'da
gambit49
01-12-2016, 11:22
emir ankara için var mı? kar
erayakar
01-12-2016, 14:03
an itibarıyla beylikdüzü 4 derece..hava buz gibi maşşallah
İstanbul'da kar ne zaman yağacak acaba soğuklar çivi gibi,insanın içine işliyor resmen.
Ekrem_06
01-12-2016, 21:49
Ankara Çayyolunda arabaların üstlerinde birikmeye başladı yavaş yavaş ama çok cılız yağıyor sabaha bakalım nasıl olacak yerler temiz şu an
İstanbul'da kar ne zaman yağacak acaba soğuklar çivi gibi,insanın içine işliyor resmen.
Allah sokaklarda kalanların yardımcısı olsun. Ciddi soğuk istanbul
snan1910
01-12-2016, 22:34
Emir yorumlar ve bilgilendirme için çok teşekkürler,
Özel olarak sorayım, 10 aralık cumartesi akşam Ankara dan çıkıp İstanbul a gideceğim, pazar akşamı da döneceğim yağış açısından sorun teşkil eder mi tahmin edebilir misin?
atakanakdeniz
01-12-2016, 22:47
Ankara Çayyolunda arabaların üstlerinde birikmeye başladı yavaş yavaş ama çok cılız yağıyor sabaha bakalım nasıl olacak yerler temiz şu an
Az once bahceliden once cayyolu ordanda incege eve gectim bir izmirliye gore genel olarak tatli tatli yagiyordu :)
Kar vs yok arkadaslar,sıstem gıttı...
12 aralıga kadar sakin sanki?
Redfish16V
02-12-2016, 08:24
Emir yorumlar ve bilgilendirme için çok teşekkürler,
Özel olarak sorayım, 10 aralık cumartesi akşam Ankara dan çıkıp İstanbul a gideceğim, pazar akşamı da döneceğim yağış açısından sorun teşkil eder mi tahmin edebilir misin?
edebilir.. pazar günü tekrar bakalım :)
ankara yüksek ihtimal bu geceden-c.tesi sabahına kadar 3.5cm bir şeyler alacak.Soğuk var ama akdeniz halen çalışmıyor.. 7 aralıktan sonra süprizlere açık olun.Halen elle tutulur bir veri yok mutabakat yok,her şey çok karanlık..
Sıçtı cafer bez getir, cıvık sıçtı tez getir oldu yine Ankara. Ayazdan başka bir b.k yok...
Tepeören de resmen kar kokuyor arkadaş böyle bir soğuk yok
Redfish16V
02-12-2016, 16:36
Bu akşam ankara özel olarak açıklama yapacağım.
Emir kardeşim istanbul için de 6-7 ve 13-15 tarihleri öngörülüyor. İstanbul içinde bi tüyo verebilir misin :)
erayakar
02-12-2016, 17:40
Bazen 1987 kışı nı gördüğüm için kendimi şanslı hissediyorum..
Redfish16V
02-12-2016, 20:15
ANKARA ÖZEL
-20 dakikaya batıkent tarafından kütleler usul usul girecek şehri tamamen kaplaması 1 saati bulacak.22:30'a kadar kar atması,havada kar usulu olacak
-22:30-01:00 arası yüksekten alçak kesimlere doğru yağış ara ara kar atıştırması-hafif kar arasında olacak
-01:00-07:00 arası kuvvetli tipi şeklinde şehrin her yerinde yağacak
-c.tesi 10:00 gibi etkisi gidecek ve don/ayaz olacak.
-Batıkent-yenimahalle gibi alçak yerlerde 2-3cm,Keçiören,Dikmen gibi yerlerde 5-7cm olacak.Dikkatli olunacak nokta ise yağan kar donacak ve buzlanma gibi tehlike oluşturacaktır.İlerisi için şuan bişey yazmıyorum ama 30 kasım'ı telafi edecek bir dönüşle herkesi mutlu edeceğim inşallah.
Hayvansal bir yagmur ve gok gurultusu var, arada sanki sulu kar yagdi, Emir bey bi surprizmi gelio?
Redfish16V
02-12-2016, 20:20
Hayvansal bir yagmur ve gok gurultusu var, arada sanki sulu kar yagdi, Emir bey bi surprizmi gelio?
K.bakmayın bazı postlarınızı görmemişim :) Yarına kadar bizim sulusepken(sulu kar) dediğimiz yağış şiddetli yağacaktır ara ara.İStanbul için biraz daha sabr,gidişat tekrar güzel boyuta geldi.İpucu verirsem önceki senenin çok benzeri bir kış olabilir.Özellikle yine yılbaşı tarihleri mesela..
gambit49
02-12-2016, 20:25
K.bakmayın bazı postlarınızı görmemişim :) Yarına kadar bizim sulusepken(sulu kar) dediğimiz yağış şiddetli yağacaktır ara ara.İStanbul için biraz daha sabr,gidişat tekrar güzel boyuta geldi.İpucu verirsem önceki senenin çok benzeri bir kış olabilir.Özellikle yine yılbaşı tarihleri mesela..
Emir Ankara için bu sene 30 cm ve üstü bir yağış olur mu yoksa yine mi hüsran
Redfish16V
02-12-2016, 20:27
Emir Ankara için bu sene 30 cm ve üstü bir yağış olur mu yoksa yine mi hüsran
olacak %100. 21ocak2016 benzeri hemde..biraz sabr az kaldı:)
Hava sürpriz yaptı o kadar fırtınaya bi yağmur bulutu sürükledi anlaşılan
Redfish16V
02-12-2016, 20:40
http://i65.tinypic.com/8yyxkg.jpg
kütle yağış akımı kırmızı çizgiler arasında ok yönünde ilerleyecektir.Bugünkü Ankara'da beklenilen kar yağışıda bu kütleden geliyor.Sarı daire içine aldığım bölge yağışın piştiği oluştuğu evredir.C.tesi öğlene kadar bu akım devam edip,tüm yurttda yerini ayaza bırakacaktır.
emir 20 ocakta yola cıkıcam izmire konya afyon nasıl olur:S
Redfish16V
02-12-2016, 20:56
emir 20 ocakta yola cıkıcam izmire konya afyon nasıl olur:S
senin için şöyle biraz baktım..15-18 ocak gibi kar yağışı sonrası 20 ocak gibide don oalyı görülüyor.Ancak şu koşullarda 100kere takla atar.. 15 aralıktan sonra %90 net bir şeyler söyleyebilirim.Yine anlık whatsapptan sorabilirsin alo diyebilirsin abi :)
Redfish16V
02-12-2016, 22:40
Ankara için işler eğlenceli olmaya başladı.. Gece tipi şeklinde gökgürültülü kar olacak.. Kötü olan ise öğlene erime olması... Göz zevkini düşünenler gece mesai yapabilir.. Gece 12-1 gibi show başlar.
Gokhan43
02-12-2016, 22:44
Eskişehir de sabaha beyaz mı uyanır diyorsun komşu il olarak ? :)
Redfish16V
02-12-2016, 22:57
Eskişehir de sabaha beyaz mı uyanır diyorsun komşu il olarak ? :)
şu aralar tek tük atabilir.Asıl yağış yolda geliyor.Şu an bursa üzerinde,esk-bursa arası kaç saat? Hesaplama için ; Ortalama 100km ile bursadan eskişehire vardığın saat - 15 dakika :D Benim tahminim gece 1'i bulur :D
Mikrop_Ali
02-12-2016, 23:27
Panora tarafında durumlar nasıl yağış başladı mı
Redfish16V
02-12-2016, 23:36
Az sabr birazdan çarşı karışır.. :)
Emir 14*18 Aralık döneminde GFS -14 lerle dehşet bir hava sokuyor Türkiyeye. Daha çok takla atar bu sistem ama inşallah majör değişiklikler olmadan tepemize bindirir bu havayı.
Emir başkan yarın Uludağ a gidecegiz durumlar nasil acaba ?
Uludağın canlı kamera uygulaması var indirip canlı canlı görebilirsiniz
http://i66.tinypic.com/9a72bt.jpg
Yarin oglen istanbul sefakoyden cikip ankara cukurambara gidicem
E250 teslim etmem gerekiyor. Kar lastigi yok sizce yolda kalir miyim ?
Ilginc bir soru ama yapacak birsey yok :)
Redfish16V
03-12-2016, 21:18
Bolu harici buzlanma varsa vardır harici sıkıntı yok..
Havalar standart gidince ben :D ;
http://i67.tinypic.com/ou2hcp.jpg
emrexc :D
salih_560
03-12-2016, 23:19
Emir uludağ da fena şekilde kar varmış merkeze ne zaman yağar acaba ??
Redfish16V
03-12-2016, 23:43
Emir uludağ da fena şekilde kar varmış merkeze ne zaman yağar acaba ??
çook vakit var abi.. Aralık 11-15 arası bir çok kişi/ler soğuk v.b ön görüyor ama ben şu an aralık 20'ye kadar durağan ayazlı puslu bir dönem görüyorum.Eğer benim dediğim gibi ay ortası boş geçerse çoğu yer yılbaşında öncesi sene gibi kar alır.Şu aralar bi tık yok kapatın dükkanı gidin sabretmek gerek.. :D
atakanakdeniz
03-12-2016, 23:54
Yok sanmiyorum kar dun gece yagdi ama suan bisey kalmadi hatta bugun oglen 2 aksam 6-7 arasi cukurambardaydim tertemizdi her yer
PiscocuK
04-12-2016, 13:36
3 Araligi atlattik
7-9 arasi da Amsterdami yagissiz gecersek misss
Bolu harici buzlanma varsa vardır harici sıkıntı yok..
Havalar standart gidince ben :D ;
http://i67.tinypic.com/ou2hcp.jpg
emrexc :D
Ahahahaha tam seni anlatıyo :D :hahaha:
gambit49
04-12-2016, 19:26
emir 9 aralik ank-ist 11 aralik aksam ist-ank karayolu ile gidis geliste sorun olur mu
Şırnak için tahmin alabilir miyim?:)
Soguk isiriyo, Umarim beyaz bi sabaha uyanrz bu hafta
Redfish16V
04-12-2016, 21:06
emir 9 aralik ank-ist 11 aralik aksam ist-ank karayolu ile gidis geliste sorun olur mu
bolu civarı kar olacak,buzlanmada olacak.kar yağışı orta kuvvetde.Dikkat etmekte fayda var.
Şırnak için tahmin alabilir miyim?:)
ne zaman için ? Genel soruluyorsa standart soğuk var,yağış yok.
Soguk isiriyo, Umarim beyaz bi sabaha uyanrz bu hafta
Çok zor..Soğuk elde var ama yağış yok.. yağış olsa gol olur ama havalar ofsayt.. Aralık son haftayı beklemeniz rica olunur :D
Bugün Uludağa çıktık. Yollar temiz. Dağ da kar var. Geceleri yağış alıyormuş. Ama yumuşak bir hava mevcut.
Emir Ankara için ne kadar bekleyeceğiz karı?
GSİ CLUB Kar yağışının başlama tarihiyle ilgili öngörünüz nedir?
GokhanRS
05-12-2016, 09:25
-7 balkanlardan yollarız sizede bişiler
Redfish16V
05-12-2016, 09:47
aralık 22 - 31 arası..
GSİ CLUB Kar yağışının başlama tarihiyle ilgili öngörünüz nedir?
bugün kısa kar geçişleri olur harici sürekli sürecek yağacak bir yağış gözükmüyor
İstanbul için salı kar demişlerdi
Urafemidir hocam
Bu hafta avrupa yakası için ne görüyorsunuz
10 gun bırsey yok malesef,sansa bak....
emir pazar günü bolu abant nasıl olur.veya tam tersi edirne eşimle evlilik yıldönümü ikisinden birine gitmeyi planlıyorum.
Redfish16V
05-12-2016, 10:29
İstanbul için salı kar demişlerdi
Urafemidir hocam
Bu hafta avrupa yakası için ne görüyorsunuz
:D :D aralık 22sine kadar kepenkler kapalı..
10 gun bırsey yok malesef,sansa bak....
tek sebebi yağış..soğuk var yağış yok.. neyse sabr aralık 22 - ocak 22 arası girdap bizi bekliyor.
emir pazar günü bolu abant nasıl olur.veya tam tersi edirne eşimle evlilik yıldönümü ikisinden birine gitmeyi planlıyorum.
abant ve edirne'de herhangi bir yağış yok.Abant soğuk,Edirne ise abant'dan daha sıcak olacak :)
Emre Akçay
05-12-2016, 10:32
Edirne'de şuan kuru ayaz var. Güneşli ama dondurucu.
Burak Mehmet
05-12-2016, 12:20
ne bekliyon 125 km yol yap al sana kar...
3-4 aralık bolu mengen..
http://hizliresim.com/R1B9oj
http://hizliresim.com/pX98BL
Burak Mehmet
05-12-2016, 12:21
http://i.hizliresim.com/pX98BL.jpg
http://i.hizliresim.com/R1B9oj.jpg
ne bekliyon 125 km yol yap al sana kar...
3-4 aralık bolu mengen..
http://hizliresim.com/R1B9oj
http://hizliresim.com/pX98BL
ulan i.ine, hani çağırıyodun...
Burak Mehmet
05-12-2016, 12:37
ulan i.ine, hani çağırıyodun...
la çağırdım da ben yatmalı gelemem evde bebe var demedin mi ?
la çağırdım da ben yatmalı gelemem evde bebe var demedin mi ?
Olm sizde yatmasız gidiverin...
mikelazi
05-12-2016, 12:55
neresi burası.maşallah iyi yagmış mübarek
Burak Mehmet
05-12-2016, 13:12
Olm sizde yatmasız gidiverin...
bukadar keyifli olmuyor ozaman adam yoruluyor ya...
neresi burası.maşallah iyi yagmış mübarek
bolu mengen abi ...
bukadar keyifli olmuyor ozaman adam yoruluyor ya...
bolu mengen abi ...
Bolu mengen, sever seni yengen. yatısız gideceğiniz zaman katılırım..
ahmet3425
05-12-2016, 13:23
Totomuz donuyor dun aksamdna beri uvvvv :)
oabayram
06-12-2016, 11:58
haftaya çarşamba kar geliyor sanırım istanbula
erayakar
06-12-2016, 15:12
istanbul beylikdüzü sabah 2 dereceydi ayabanın cabı buzlanmıştı
Redfish16V
06-12-2016, 15:36
şimdilik aralık 14-15 sistemine aldanmayın hemen.. aralık 21 sonrası daha güzel.Pusuda bekliyorum ilk gol haberimi ankaraya vereceğim.. :)
şimdilik aralık 14-15 sistemine aldanmayın hemen.. aralık 21 sonrası daha güzel.Pusuda bekliyorum ilk gol haberimi ankaraya vereceğim.. :)
Coming soon. :D Yağsada artık şu difransiyelin kilidinide aktif etmişken eğlensek biraz. :D
Hep öyle diyorsun, kandırıyorsun bizi hacı abiiiii :D
Modeller senaryolar değişmez inşallah. Şuan çok iyi gözüküyor 13-14 sistemi ama 30 Kasım gibi gol de yiyebiliriz gibi geliyor :D
Redfish16V
06-12-2016, 22:00
Coming soon. :D Yağsada artık şu difransiyelin kilidinide aktif etmişken eğlensek biraz. :D
o günler yakındır :D Bu arada hasan can(yazıcı kardeşlere selam tanıyorlarmış seni :) )
Hep öyle diyorsun, kandırıyorsun bizi hacı abiiiii :D
Ankara çukuru bu golde atar,golde yer :D Aralık ayı bizimdir rahat olunuz :)
Modeller senaryolar değişmez inşallah. Şuan çok iyi gözüküyor 13-14 sistemi ama 30 Kasım gibi gol de yiyebiliriz gibi geliyor :D
O yüzden sakin olmak gerek.. 13-14 değilde 22 sonrası daha efsane.. Aralık ayını bol soğuk kar yağışlı atlacağımız kesin,kötü olan ise ocak ayı boş geçebilir..
Sali geliyor sanirim?
Acele yok abi..Sinyaller var ama halen zayıf.. H.sonu detayına gireriz..
urfaya kar yokmu yav
aralık 15'ten sonra abi..
o günler yakındır :D Bu arada hasan can(yazıcı kardeşlere selam tanıyorlarmış seni :) )
Ve aleyna aleyküm selam, an itibari ile ilettim selamını. :)
Yiğit G.
07-12-2016, 00:28
İstanbul da yılbaşında kar ihtimali olabilir mi ? Beykoz meykoz dağ tepe orman oralarda biryere gidicez ona göre plan yapalım.
Hava tahmin siteleri yikiliyor,haftaya gelicek hava ile.
2 gun ama kar var sanirim.
Redfish16V
07-12-2016, 09:23
Alçak basınç yok,dolasıyla yağış yok.. İstanbul'u geçtim çoğu yer ayaz yer başka hiç bir şey olmaz.13-14 aralıktaki salınım çöp olmaya aday..22 sonrasını bekleyin..
erayakar
07-12-2016, 10:22
bu sene baya kurak geçiyor .. allah bizi cezalandırıyor resmen sen yirmi milyonluk istanbul içme suyu havzalarını kurutup inşaat açarsan sonu susuz istanbul..
Haftasonu İstanbuldan yedigöllere gidicem yolda ve yedigöller civarı yağış var mı ?
erayakar
08-12-2016, 12:43
13 Aralık Salı günü yurdun büyük bölümünde kar yağışı bekleniyor. Aynı gün İstanbul'da da karla karışık yağmur olasılığı var.
14 Aralık çarşamba günü İstanbul'da daha fazla kar yağışı bekleniyor. Aynı gün yurdun yine büyük bölümünde kar yağışı, buzlanma ve don uyarısı var. hürrüyet alıntır..
emir sen nedersin haraket varmı
Önümüzde birşeyler var ama bi geliyor bi gelmiyor değişik bi sistem modeller her çıktıda farklı gösteriyor.hafa sonuna taşlar yerime oturur diye düşünüyorum takipteyim :)
Redfish16V
08-12-2016, 20:34
Benim için 15 aralık sonrası daha önemli.. Şu an tek gerçek 13-15 aralıkta ülke olarak ciddi soğuk olacağı.İç kesimlerde -15lere kadar soğuma olacağı yönde.Olaki modeller h.sonu güzel bir ab yada siklon vaad ederse o zaman efsane diyebiliriz.Lakin benim tahminime göre zor.. Neden ? 1-avrupadaki yüksek basınç bize doğru yatmaya çok meyilli , 2-Alçak basınç yok bu yüzden yağış kıt.Olaki ab oluştu o zamanda yüksek basıncın yatma meyilinden hızlı bir sistem olacaktır.Deniz etkisi kar şu an mümkün gözüküyor ama bütün bu tablo ile kombin yapınca çokta bir şey doldurmuyor.. h.sonu netleşir umarım.
Emır,haftaya gelıcek sıstem ıcın dun kar vs veren tahmıncı gruplar,bugun sadece yagmur verıyor ve 1 gunluk... Nedır ısın aslı?
İşte onlar çıkan modele göre konuşuyorlar, bir sonra ki güncelleme güzel çıkarsa hemen çoşma moduna geçiş oluyor :) bakalım takipteyiz
Benim için 15 aralık sonrası daha önemli.. Şu an tek gerçek 13-15 aralıkta ülke olarak ciddi soğuk olacağı.İç kesimlerde -15lere kadar soğuma olacağı yönde.Olaki modeller h.sonu güzel bir ab yada siklon vaad ederse o zaman efsane diyebiliriz.Lakin benim tahminime göre zor.. Neden ? 1-avrupadaki yüksek basınç bize doğru yatmaya çok meyilli , 2-Alçak basınç yok bu yüzden yağış kıt.Olaki ab oluştu o zamanda yüksek basıncın yatma meyilinden hızlı bir sistem olacaktır.Deniz etkisi kar şu an mümkün gözüküyor ama bütün bu tablo ile kombin yapınca çokta bir şey doldurmuyor.. h.sonu netleşir umarım.
17 Aralık Bostancı ne durumdadır?
Taşınıyorum o gün, kritik benim için
KGüneyli
08-12-2016, 22:08
Bayrampaşa donuyor resmen :)
Bayrampaşa donuyor resmen :)
Evimin karşısındaki spor salonundan eve gelene kadar dondum.
Redfish16V
08-12-2016, 22:39
17 Aralık Bostancı ne durumdadır?
Taşınıyorum o gün, kritik benim için
öteleme durumun var mıdır abi ? Niye sordum..Tablo iç açıcı değil.. Tipi kar soğuk.. Bakalım bir umut takipteyim p.m'den anlık dönüş yapacağım :)
gambit49
08-12-2016, 22:41
ankara için önümüzdeki hafta ciddi bir yağış var mı?
Tipi kar soğuk mu dedin emir :allaalla::allaalla::allaalla::allaalla:
Emir haftaya ne olucak?
Bak kac kisi seyehat programi yaptik,kar firtina olsunda yollara dokulelim artik...
Redfish16V
08-12-2016, 23:22
ankara için önümüzdeki hafta ciddi bir yağış var mı?
sessizce bekleyelim..her zamanki kaderimize terk edilmiş durumdayız şu an :D ankara için ayrı yazacağım h.sonunu bekliyorum
Tipi kar soğuk mu dedin emir :allaalla::allaalla::allaalla::allaalla:
şşş sakin olun :D Dediklerim bu çıktıların sonucu sayılır,değişme açık h.sonunu bekliyoruz :)
Emir haftaya ne olucak?
Bak kac kisi seyehat programi yaptik,kar firtina olsunda yollara dokulelim artik...
H.sonunu bekleyeceğiz.değişime açık..hemde çok.. Lakin şöyle bir şey diyebilirim ; 13-14 değilde 15 aralıktan sonrası bize güzel bir akşam yemeği yedirir.ay sonunda da tatlımız gelir.
Insallah,valla sikildik Emir. Hem doganin hem biz avcilarin gozu kulagi sizlerde...
öteleme durumun var mıdır abi ? Niye sordum..Tablo iç açıcı değil.. Tipi kar soğuk.. Bakalım bir umut takipteyim p.m'den anlık dönüş yapacağım :)
Malesef yok, yakın yere gidiyorum gerçi ama zor olacak o gun belli :/
coastguard
09-12-2016, 18:20
@GSİCLUB
Kardeşim 28-29 Ocak Tarihlerinde Trabzon Merkez Düzyurt ilçesi ve batum rotası hava durumları aşşağı yukarı ne olabilir?
Deplasmana gideceğiz ve bir gece kalmalı Batum gezisi yapacağız sence hava durumları nasıl olur ?
Biliyorum tarih çok ileri ama kar kıyamet olursa yandık :)
Havayı koklayan üyemizden yeni yorum varmıdır:)
erayakar
10-12-2016, 14:32
istanbulda güneş açtı .. son gülen iyi güler misali bize şaka yapacak sanırım..
mikelazi
10-12-2016, 16:41
ist. için salı çarşamba kar var deniyor dogruluk payı varmı
Carsamba gunu ankara zonguldak arasi kar olur mu 1 gun onceden mi gelmeliyim
Redfish16V
10-12-2016, 21:04
Bütün sorulara ve 13-15 aralık sistemciği ile alakalı detayları yarın öğlen nokta koyacağım.modeller diagramlar feci derecede hatalı çıktılar veriyor.Bu yüzden hiç bir kurum forum v.b net bir şey göremiyor.bende elimden geldiği kadarıyla sunum yapacağım.13-15 aralık için beklentiniz düşük olsun.size daha güzel haberlerim var.27 aralıktan sonra yani yılbaşı vakitleri tüm türkiyeyi güzel bir soğuk / kar bekliyor.soğuktan yana bu zaman kadar problem olmadı.yağışı denk getimedik hep..Ama vakit geldi artık aralık son haftası inşalallah güzel olacak.
Bu sıstem cok kucuk,hatta cuma gunu gelıcek olanda oyle.
Emır 27'sıne kadar cosma yok mu?
Emir güncel çekecektin kardeşim benim:)
Redfish16V
11-12-2016, 21:18
Şu durumda hiç bir şey diyemem..Ne modellere baktım ne analize.. Keyfim yok.. Gelecekse kar gelsin..
Şu durumda hiç bir şey diyemem..Ne modellere baktım ne analize.. Keyfim yok.. Gelecekse kar gelsin..
Aynen öyle kardeşim
Yağarsa yağsın insanların içine tipi yağıyor :(
Baya sogdu, Yarin besiktastan beylikduzune gitcem yolda sknti olurmu
Emır,yorum yaparmısın bılmem ama tahmınler cok sasıyor ve degısıklık gosterıyor.
Neden bu halde?
Redfish16V
13-12-2016, 08:24
Kutup girdabı güney enlemlerde kendine yer arıyor.Bundan dolayı sık pattern değişimi olacak.Tahmin bu..Model dediğimiz prof bilgisayarların verisi o da bi yere kadar doğru.Aralık 21 ve sonrasındaki soğuk/yağış çakışması daha doğru olacak.İstanbulda öğleden sonra yükseklerde tek tük kar gözükür.Ankara ise öğleden sonra kara döner rakımlara göre.Ankara için en etkili yağış 21 aralıkta.
Istanbulda tek tukten daha fazla kar yagicaktir
Birikim olmayabilir ama seyri hos olacaktir
KoramiraL
13-12-2016, 09:47
Her gün düzenli bollucaya gidiyorum öğleden sonra gittiğimde görecem neler olduğunu
Hondafatih
13-12-2016, 10:02
istanbul leventte şuan nokta nokta kar atıyor
ESENYURT kar soğuğu var ama kar yok, beklemedeyiz.
Ferhat_V
13-12-2016, 11:30
kartalda soğuk ve hafif yağmur var.
erayakar
13-12-2016, 13:52
beylikdüzü baya bir soğudu .. hava karardı efsane başlıyormu ? emir derin bilgine ihtiyacımız var
Redfish16V
13-12-2016, 13:59
Yıl sonu defter tasdikeleri felan baya yoğundum bu aralar bakamadım pek.. şu an göz ucuyla baktığımda soğuk çekirdek 20 dakikaya oturur.ortalama 40 dakika sonra kar taneleri gözükür ama beklentiniz düşük olsun.Ankara'da bu gece kar yağışı var.yüksek kesimler için daha güzel olabilir.Gelecekte görünen güzel haberler var fakat hepsini derleyip toplayıp yazmam gerek.. Aksilik olmazsa bu akşam 6'dan sonra yazabilirim.
erayakar
13-12-2016, 14:08
beylikdüzü sulu kar başladı
beylikdüzü baya bir soğudu .. hava karardı efsane başlıyormu ? emir derin bilgine ihtiyacımız var
valla bende mermercilerdeyim g.t kesiyor yine soğuk :D
bursa merkezde sulu kar uludağda ise an itibari ile devam eden kar var
Leventte başladı kar ufak ufak
Görüntü yapar, tutmaz
Atasehır basladı ama tutmaz sanırım... Gozumuz sende emır....
Pendikte yagiyor ama boyle tutmaz
KoramiraL
13-12-2016, 15:12
Bollucada başladı araba şuanda 1.5 derece diyor
Aksarayın üzerinde carsafmı var anlamadım her yerde kar var aksaray yağmurlu. Münafık cok heralde :)))
Evet beyler bulunduğunuz yerin konumu ( il ilçe) ile birlikte birer fotoğraf ekleyin bölgesel olarak hava durumunu öğrenmiş olalım.
Fotoğraf yükleyemiyorsanız konum ve anlık hava durumunu paylaşınız.
Ben başlayayım .
-Şuan Tuzla Akfırat F1 pisti karla karışık yağmur yağıyor kar az seviyede yerler ıslak. kar kısa zamanda tutmaz ama sıkı soğuk var .
beylikdüzünde bildiğimiz kar yağıyor
Esenyurt/esenkent te attı durdu, tutmaz ama.
gebze kar yağmur karışık,öncesinde sert rüzgar vardı,karla yumuşadı hava
Tutar mı? GSİ CLUB
https://www.mgm.gov.tr/tahmin/uyari-goster.aspx?sN=16010324y
sabihaya gidicem 7 -8 gibi 9 bucuk gibi geri döneceğim ataşehirden kar lastiğim yok yolda kalırmıyım sizce
Kar yok arkadaslar,sadece goz banyosu olucak...
Sıstemler gosterıp vermedı. Tahmıncıler yanılıyor ıkıdır. Oysa bızı tablolarla ne heyecanlandırdılar yahu :)
Redfish16V
13-12-2016, 16:14
Tutar mı? GSİ CLUB
https://www.mgm.gov.tr/tahmin/uyari-goster.aspx?sN=16010324y
tutar..çok çok uyarı verilesi bir yağış çünkü..
Emir Ankara için ne diyorsun? Sabaha süpriz yapmış olur mu? GSI CLUB
gambit49
13-12-2016, 16:24
Anlata için umutlanalim mi?
Arkadaslar yollarda asiri acemiler var daha dogrusu kis lastigi takmayip camda kar tanesi gordugunde gotum gotum ilerleyen tipler coook. Dikkat edin
http://i.hizliresim.com/kGBz8v.jpg
Kağıthane tutmaya başladı
erayakar
13-12-2016, 17:17
beklenen kar istanbula düştü herkese hayırlı olsun..beylikdüzü ufaktan yağıyor
snan1910
13-12-2016, 17:20
Keçiören tipi şeklinde yağıyor araçların üzeri hafif dolmaya başladı
JumboAli
13-12-2016, 17:21
kayışdağı kafasına göre ara ara tipi gözlemlendi
Zeytinburnuna yağıp yağıp duruyor
18.30 Şişli-Fulya araçların üzerinde ince bir beyaz örtü oldu
Trafik rezalet evime 1 km mesafedeki merter migros a 20 dakikada ancak gelebildim allah sabır versin trafikte kalanlara, bir sürü idiot var istanbul trafiğinde
E5 de kilit camdan görebiliyorum şuan
İst Bahçelievler Yayla
Tutmayacak şekilde sulu kar var
Gece işler değişir belki
Hava durumu konusuna havayı yazmayı unutmuşum teknik çizim dersi sonrası kafalar
Merterde ara ara yağıyor, duruyor, efsane rüzgar var, zaten yerler ıslak tutmaz buralarda
18.30 Şişli-Fulya araçların üzerinde ince bir beyaz örtü oldu
ortaklar caddesinde hiçbirşey yok.
emrullahkrtpe
13-12-2016, 17:40
Bağcılar'da sulu kar şeklinde yağmaya başladı.
Zincirlikuyu zorlu tarafi inceden atiatiriyor,
Mehmetçik caddesi üzerindeki birçok arabanın üstü tutmuştu
hddsheriff
13-12-2016, 17:57
Bahçeşehir Deliklikaya civarı araba -6 gösteriyor sıcaklığı , kar atıştırıyor ötesi Yok , rüzgar fena
Redfish16V
13-12-2016, 18:05
-İstanbulda yağış yavaştan anadolu yakasına kayacak ve yarın öğlene kadar bu ayarda rölantide gidecek.Daha önce dediğim gibi beklenti düşük tutulmalıydı bu konuda heyecan yaratıp sizi üzdüğümü düşünmüyorum.Heyecanlanmak isteyenler mgmye uyabilir.Veya herhangi bir forumdaki yazıları okuyabilir :) İStanbulda 15 aralık akşamı ile 18 aralık arasında anadolu yakası ağırlı olmak üzere lokal kar yağışları olacaktır.İstanbul için ciddi bir kar için şu an net tarih vermek zor.23 aralık ile yılbaşı güçlenirse aday olabilir.
-İç batı-İç anadolunun doğusu ve doğıu bölgerimiz 15 aralık öğlene kadar kar yağışlı olacaktır.
-Ankara'da şu süren lokal kar yağışları yarın sabaha kadar devam edecek.Yüksekler 4-5 cm,alçak kesimde araç üstü ince örtü belki olacaktır.Yine 20 aralığa kadar lokal kar geçişleri kuvvetli ayaz olacak.Ve siz değerli ankaralı üyelerimiz için sabrın sonu 21-23 aralık olacaktır.Eğer bozmadan gelirse 21 ocak vari görüntüler yaşanacaktır.
-Aralık ayının sonuna kadar soğuk pattern devam edecek ve ocak ilk hafta dinlenme süreci olacaktır.unutmayın aralık ayındayız ve kışın en kuvvetli sistemelrin geldiği aylar ocak-şubatdır.Benim efsanevi adayı beklentilerim şubat sonu-mart başıdır.Ocak ayı kasım vari geçebilir.yine her zaman dediğim gibi bu sene yağış az,soğuk çok gidiyor.Yani mevsimler tahminlerde de tutarlılık yakaladığımı düşünüyorum.Bugünden itibaren ülke geneli 25 aralık ayına kadar soğuk,ayaz ve kar geçişleri görecek.Gidişatlar güzel..Unutmayın bunlar birer tahmindir ve sadece bütün hakları bana aitdir.Hiç bir yerden kopya v.b yoktur,heyecan vb içerikler içermez özdür netdir.Yine önümüzdeki süreçlerde yazılarım devam edecek.
Bende bütün işlerimi 18 aralık gecesi bitiryordum
Kar tepet geçecek beni misss
Eyw havayı koklayan adam :)
KGüneyli
13-12-2016, 18:18
bayrampasa da az biraz atıyor tane tane
ümraniye / çarşı herhangi bir hareket yok lakin hava epey soğuk
Kurtköy tarafında oturuyorum, kar topu oynayacak kadar var ve yollarda karla kaplı ...
İst Bahçelievler Yayla
Tutmayacak şekilde sulu kar var
Gece işler değişir belki
http://i.hizliresim.com/LZAjJa.jpg
Düzeltme :)
aybrskck
13-12-2016, 20:38
bende kurtköydeyim şimdi eve geldim dışarda 5 dk güzel lapa lapa yağıyor sonra inceliyor tekrar hızlanıyor bu ritimde devam ediyor ama yollar beyazlamaya başladı böyle devam ederse sabaha kadar kayda değerbi kar olur diye düşünüyorum :)
maltepe fındıklı resmen sinek avlıyoruz
Avcılar'da nöbette bekliyorum ama bi cacık olmaz gibi
Ferhat_V
13-12-2016, 21:01
istanbul kartal/soğanlık.. kar yağdı durdu çatılar kar ama yollarda bişey yok..gece yağarsa sabaha tutar herhalde..
gerçi yağsada bana bi etkisi yok 2 gün sonra ege bölgesinde olacağım en az 1 ay..
Kurtköy tarafında oturuyorum, kar topu oynayacak kadar var ve yollarda karla kaplı ...
SAbihaya gidip geldik de, baya şidddetliydi 1 saat öncesine kadar.
Burak K.
13-12-2016, 21:03
Kurtköyde epey yağdı yollar yeşil alanlar falan beyazladı sabaha kadar devam etse tatmin edici seviyede kar olur gibi :)
Nightfish
13-12-2016, 21:11
Ataşehir'de şimdi başladı yağmaya. Bayağı hızlı yağıyor ancak tutar mı bilmiyorum.
Ataşehirde yağıyor şuan . Bu hızda yağarsa tutar gibime geliyor :)
Az önce Balat sahildeydim, fena attı orada da tipi vari attı. Bahçeşehir'e geldim, burası da aynı arabaların üstü çıtırdan tutmuş. Ara sokaklarda aynı şekilde. Umarım boşaltır bütün yükünü :)
konya da ufaktan kar atmaya başladı yarın sabah araç ile istanbul a gelicem bakalım nelerle karşılaşacagım
kurtköy nasil şuan kar var mı?
VTec_king
14-12-2016, 00:15
Simdi kadikoyden geliyorum hic bisi yok ama maltepe kartal komple kar yollar e5 bile tutmak uzere akfiratta olab varmi yada giden?
Merter zeytinburnu tutmaya başladı ince ince yağıyor
Zincirlikuyu etiler tarafinda tipi seklinde yagiyo insallah surer de tutar yanlariz
Gunes cikmis, Gene beyaz bir sabaha uynamadik
Emir 30 aralıkta eskişehire gidecegim 1 ocak sabahtanda dönmeyi düşünuyorum. Hava masıl olur? Mahsur kalmayalım 2 sinde finalim var cunku kesin dönmem lazım :D teşekkürler şimdiden.
erayakar
14-12-2016, 10:06
beylikdüzünde güneş var ama hava soğuk
mikelazi
14-12-2016, 10:11
k.köy günlük güneşlik
Bahçeşehir de güneş zaman zaman gösteriyor, yalnız inanılmaz soğuk.
Kayaozden
14-12-2016, 10:15
karlı bir sabaha uyandık :)
AliGizda
14-12-2016, 10:18
Yenibosna Radar- Sabah araçların üzerinde kar vardı, yollarda hiç bişey yoktu. Şu anda hava güneşli. Kar topluyor kar :)
Öngörüldüğü gibi sabah yağış başladı.
Ataşehirde güneş var ama kuru soğuk yakıyor adamı :D
Cumaya kadar tırt. Cumada az bırsey yagıcak....
mikelazi
14-12-2016, 16:00
pazar günü sabah sakarya,akşam üstüde geri dönüşüm var.sıkıntı yaşarmıyım
barakuda26
14-12-2016, 21:30
Bu pazar uludağ ne durumda olur acaba? Gideceğimize değer nitelikte kar varmı şuan varmı bilgisi olan?
Bu pazar uludağ ne durumda olur acaba? Gideceğimize değer nitelikte kar varmı şuan varmı bilgisi olan?
Uludağ gayet eğlenceli. Yollar açık ama tepeden iyi kar var.
Ankara'daki soğuk adamın aklını alır , gece yatak odalarına girer o kadar diyorum .
Redfish16V
14-12-2016, 22:57
http://i66.tinypic.com/zmhbup.jpg
Değişik bir şeyler oluyor.. Bir süre bu konudan uzak kalacağım,dönüşümde bana yakışan tahmin yapacağım.Yakın zaman içerisinde bu tablodaki oluşumları ve değişen verileri yazacağım.Gidişata ve uzun vadeli tahminler olacak.Ve başarırsam farklı bir format ile dönüş yapacağım.Güzel durumlar bizi bekliyor.. :)
Emır barı 10 gunluk tahmın yapsaydın kardesım :(
atakanakdeniz
15-12-2016, 00:40
Ankara'daki soğuk adamın aklını alır , gece yatak odalarına girer o kadar diyorum .
üşüdün mü ısıtayım......
üşüdün mü ısıtayım......
Koltuk ısıtma var tşk bb
ahmetbaha-drs
15-12-2016, 09:46
Mahallaesinde,Bahçesinde filan ihtiyacı olan vardır belki Adore Mobilya güzel bir kampanya yapmış kargo ücreti karşılıgında kedi evi yolluyorlar, soğuklarda lazım olabilir.
Kedi Evim Adore'den – Adore Mobilya (http://www.adore.com.tr/tr/kedi-evim-adoreden/)
tayreep_john
15-12-2016, 12:50
bu akşam başlayıp yarın tüm gün sürücek bir kar yağışından bahsediliyor bursada kar lastikleri hazır pusuya yattık :icon_tup:
Hondafatih
15-12-2016, 12:59
Mahallaesinde,Bahçesinde filan ihtiyacı olan vardır belki Adore Mobilya güzel bir kampanya yapmış kargo ücreti karşılıgında kedi evi yolluyorlar, soğuklarda lazım olabilir.
Kedi Evim Adore'den – Adore Mobilya (http://www.adore.com.tr/tr/kedi-evim-adoreden/)
Almak için girdim de alt bölümde tükenmiştir yazıyor
Kapalıçarşı tarafı bildiğin akşam oldu...
Ankara adamın götünü kesiyor....
Kapalıçarşı tarafı bildiğin akşam oldu...
Butun istanbul aksam oldu ...
urfa viranşehir güneş yakıyor
afyon eber için 3 günlük tahmin var mı _?
bu akşam başlayıp yarın tüm gün sürücek bir kar yağışından bahsediliyor bursada kar lastikleri hazır pusuya yattık :icon_tup:
Tahminler tuttu son 1 saattir ciddi kar yağışı var.
cagalazade
15-12-2016, 16:11
izmir yukarılara yağan karın soğuğunu sonuna kadar hissettiriyor, güneş yoksa hava ısırıyor çok fena...
ne zamana kadar sürecek bu soğuk gidişat? soba yakıyoruz yetmiyor donuyoruz evde walla
afyon eber için 3 günlük tahmin var mı _?
Av ıcınse umutlanma....
Murat abi bi kerede yıktın hayallerimi valla
Yahu hava durumuna bakmıyorsun,gole telefonda mı acmadın? Gol don suan,yanı hayvan yok orada... Malesef bu hafta eber ölü :(
Mikrop_Ali
15-12-2016, 21:53
22:50 Ankara Bahçelievler
http://i.hizliresim.com/PnMdbv.jpg
Sivas -16
Hissedilen -21 üşüyoruz reiiiiisssss
onurunal
15-12-2016, 23:01
yarın sabah 8 de zonguldak'tan kdz ereğliye yola çıkmam gerekecek, yöreden birileri varsa tahminleri alabilirim :D
Yahu hava durumuna bakmıyorsun,gole telefonda mı acmadın? Gol don suan,yanı hayvan yok orada... Malesef bu hafta eber ölü :(
Bugün telefonla konuştuk abi akşam uçarında güzel yeşil çalışıomuş dün ve bugün iyi av yapmış arkadaşlar... Niyetine girdik artık gündüzde buz yapmıyan açık ayna bulabilirsek mankeye çalışır sanırım abi. Dün bugün uluabattaydım kar var poyraz var yine ördek uçmadı temelli daraldık Bursa da onun için bari bi gidelim hem değişiklik olur bizede... Haftaya trakya sezonu açılıyor zaten.
Keklikpınarı 3 saattir aralıksız kar devam ediyor
yarın sabah 8 de zonguldak'tan kdz ereğliye yola çıkmam gerekecek, yöreden birileri varsa tahminleri alabilirim :D
Eregli yolu aksam baslayan karla sıkıntı olmuştu ama erken saatlerde gitmeyeceksen sorun yasamazsin. Zira ogleden sonra genelde açık oluyor.
Zonguldak icinde herhangi bi ihtiyacın olursa ulasabilirsin buradan
Sabah 8 demişsin. Buz olma ihtimali yuksek. Ozellikle kandilli mevkii. Dikkat et onurunal
Donda eberde ki ordek buyuk gollere gidiyor.
Bosuna yorulmayin derim...
Kurtköyde kar başladı ...
by_hayali
16-12-2016, 08:06
pazar sabah istanbuldan bursaya gidicem günübirlik sıkıntı varmıdır acaba. kar lastiksiz sorun olurmu
Bugün istanbulda kar durumu için ne diyoruz ? Yüksekkler tutar mı ?
KGüneyli
16-12-2016, 09:04
önümüzdeki hafta cumartesi, Arkadaslarla bi uludağ gidelim diyoruz. Cumartesi geceden nasıl olur acaba yollar falan biraz macera arıyoruz :)
turbo&quattro
16-12-2016, 09:22
Hava burada biraz sogudu gibi :D
http://i1287.photobucket.com/albums/a623/joel656565/136166AF-08B1-411E-9D2E-DA82864D7575_zpso033h1ny.png (http://s1287.photobucket.com/user/joel656565/media/136166AF-08B1-411E-9D2E-DA82864D7575_zpso033h1ny.png.html)